Η Προφητεία

Γαϊδουροχώρα  
   Θέση Μπουρμπουτσάνα (μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας), Koropi, 19400 - Show Map

   130 Minutes
   4 - 7
Actor
Comedy
Action
Role Playing
  Video
Parking
Outdoor
Available Until: 30/09/2021

100.0%
2:10:00

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

👉 Θέλετε να πάτε σε ένα escape room εξωτερικού χώρου, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα σε ποιό; Είστε λάτρης της ελληνικής χλωρίδας και πανίδας; Αγαπάτε της νέες δημιουργίες δωματίων απόδρασης, που έχουν γίνει με μεράκι και στόχο να περάσει προπάντων απίθανα ο παίκτης; Τότε μια είναι η απάντηση: ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ!!! Εξοπλιστείτε με μπουφάν (γιατί η αλήθεια είναι ότι το κρύο στις 9 το βράδυ στο Κορωπί ξυρίζει), φορέστε την πιό καλή σας διάθεση και φύγαμε για μια ανεπανάληπτη περιπέτεια!
🐎 Προτού κλέψω τα επόμενα πέντε λεπτά από τον χρόνο σας για να διαβάσετε τα κάτωθι, σας αναφέρω αρχικά ότι για το ιδιαίτερο σκηνικό που έχουν φτιάξει οι Ελένη και Ιωάννα ήδη σε προϊδεάζει το αναλυτικότατο μέηλ που στέλνουν προς ενημέρωση όλης της ομάδας, το οποίο συνοδεύεται από ένα αναλυτικότατο βίντεο, που λειτουργεί ως προάγγελος του τι θα αντιμετωπίσεις...
🐎 Το καλά κρυμμένο στο Κορωπί Γαϊδουροπί λοιπόν που βρίσκεται μέσα στη Γαϊδουροχώρα, στέκει εκεί, ντυμμένο με ξύλινα σπιτάκια και με κεντρικούς πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μας γαϊδουράκια. Από την πρώτη κιόλας επαφή με το χωριό, με το που σβήσετε την μηχανή του αυτοκινήτου σας και πάρετε τα φαναράκια στα χέρια σας, ανηφορίζετε προς την είσοδό του και ακούτε ένα χαρούμενο ρυθμό που σε συντροφεύει καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
🐎 Σε θέμα γρίφων, μου έκανε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι παρά το περιβάλλον και παρά το ευχάριστο που πλασσάρουν τα κορίτσια και "Η Προφητεία" οι γρίφοι ήταν απαιτητικοί. Φυσικά το λάτρεψα και πάντα λατρεύω δωμάτια που ξεπερνάνε τις προσδοκίες μου σαν παίκτη και με βάζουν να σπαζοκεφαλιάζω με τους συμπαίκτες μου. Όλοι in concept με βασική θεματολογία την αγροτική ζωή και την πλάση όλη. Μπράβο σας και πάλι μπράβο!
🐎 Σε θέμα ατμόσφαιρας, το δωμάτιο έχει το χάρισμα να αλλάζει το ύφος του από χαρούμενο και ανέμελο σε σκοτεινό και μυστήριο. Ναι καλά ακούσατε! Παρόλο που το δωμάτιο είναι εξωτερικού χώρου, αυτό το καταφέρνει άρτια!
🐎 Φυσικά, το παραπάνω είναι άμεσα συνδεδεμένο με το acting των κοριτσιών και με τα εξαιρετικά hints που σου δίνουν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σε περίπτωση που κολλήσεις κάπου. Ατού της Προφητείας αποτελεί η άμεση διάδραση με τις ηθοποιούς, που κινείται είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό είτε σε εχθρικό επίπεδο. Χάρηκα ιδιαιτέρως το επιτραπέζιο εκείνης της εποχής που παίξαμε με την Ιωάννα
🐎 Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω στους μεγαλόσωμους φίλους μας, οι οποίοι παίζουν και εκείνοι τον ρόλο τους μέσα στο παιχνίδι και τους γρίφους. Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν τους Μανού, Λιλή, Λεμονιά, Μαριάννα, Μέλπω, Τίγρη, Μαρίζα και Παναγιώτη για την γνωριμία!
👏 Συνεπώς, πρόκειται για ένα άρτιο δωμάτιο εξωτερικού χώρου, το οποίο μπήκε στην κορυφή των δωματίων τέτοιου τύπου, με άψογους ηθοποιούς, πανέμορφα ζώα, πολυποίκιλους γρίφους και εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Υ.Γ.1 Λυπάμαι πολύ που ήρθα μια εβδομάδα πριν κλείσετε για το 2021 λόγω καιρού. Θα χαρώ πολύ να ξαναέρθω και του χρόνου με ευνοϊκότερες καιρικές συνθήκες 🔜
Υ.Γ.2 ΗΔΗ ΤΡΕΧΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ 🔝

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  170 Reviews, Escaped, Oct 2021
  Photo
Η Προφητεία 22-Oct-2021