Η Προφητεία

Γαϊδουροχώρα  
   Θέση Μπουρμπουτσάνα (μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας), Koropi, 19400 - Show Map

   130 Minutes
   4 - 7
Actor
Comedy
Action
Role Playing
  Video
Parking
Outdoor
Available Until: 30/09/2021

100.0%
2:10:00

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια καταπληκτική δουλειά και ένα από τα πιο ξεχωριστά παιχνίδια που έχω επισκεφτεί. Η ιστορία της προφητείας είναι μοναδική και η πλοκή της σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή με πολύ πετυχημένο τρόπο. Γρίφοι πραγματικά πάρα πολύ ωραίοι, δημιουργικοί και πολύ έξυπνοι, ενταγμένοι τέλεια στη φύση. Η ροή του παιχνιδιού δεν κάνει σε κανένα σημείο κοιλιά και 130 λεπτά περνάνε χωρίς να το καταλάβεις. Πολύ ωραία είναι επίσης και η μουσική επένδυση που έχει επιλεγεί. Για τα κορίτσια ότι και να πω θα είναι λίγο. Στο θέμα του άκτινγκ ήταν και οι δύο υπέροχες, συνδύαζαν τέλεια το στοιχείο την κωμωδίας με αυτό του μυστηρίου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Εκτός του ότι είναι και οι δύο ευγενέστατες, φιλόξενες και με χιούμορ, έχουν κάνει μια εξαιρετική δουλειά και ο καθένας μπορεί να καταλάβει πόσο αγαπάνε αυτό που κάνουν, όπως επίσης και τα ζωάκια που μας κράταγαν παρέα καθόλη τη διάρκεια. Ιωάννα και Ελένη πολύ ευχαριστούμε για αυτό το "δωμάτιο" εμπειρία!

 Δανιήλ Ορφανός,  92 Reviews, Escaped, Sep 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται για ένα δωμάτιο ξεχωριστό από όλες τις απόψεις...ήταν για μένα μια φανταστική εμπειρία... συνδιάζει πολλά πράγματα μαζί...και η επαφή με τα ζωάκια είναι μοναδική..τα κορίτσια που έχουν το δωμάτιο κάνουν την όλη εμπειρία ακόμα καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και στο τέλος... πολλά συγχαρητήρια!!!!

 Argyrw Bini,  3 Reviews, Escaped, Sep 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ ξεχωριστό "δωμάτιο'' το οποίο επισκέφθηκαμε. Αρχικά να πούμε για το όλο κλίμα που υπάρχει εκεί ότι είναι εξαιρετικό και πολύ ταιριαστό με την ιστορία που συμμετέχουμε. Οι ηθοποιοί εξαιρετικές στους ρόλους της η καθεμία και πραγματικά είχαμε πολύ όμορφες και αστείες στιγμές. Γελάσαμε πολύ τρέξαμε πολύ σκεφτήκαμε πολύ. Οι γρίφοι είναι in concept και πάρα πολύ ενδιαφέροντες. Η παρατηρητικότητα είναι σημαντική. Δεν καταλάβαμε πως πέρασε τόση ώρα εκεί. Περάσαμε υπέροχα και πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια την Ιωάννα και την Ελένη που έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και εννοείται για τη φιλοξενία τους που ήταν από τις καλύτερες που έχουμε ζήσει.

 Φώτης Μαθιουδάκης (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  41 Reviews, Escaped, Sep 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πάρα πολύ ωραίο (εξωτερικό) δωμάτιο!!! Συνδυασμός πολύ ωραίων και έξυπνων γρίφων με πολύ όμορφο περιβάλλον μέσα στη φύση, μας ταξίδεψε σε μια παλαιότερη εποχή! Πραγματικά μια πολύ όμορφη ιστορια που σκέφτηκαν τα κορίτσια, που είναι εξαιρετικές ηθοποιοί μας έβαλαν να σκεφτούμε, να τρέξουμε, να γελάσουμε!! Μυστήριο, ωραία ατμόσφαιρα, και κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει, περάσαμε πραγματικά υπέροχα!! Στο τέλος η ευγένεια και η φιλοξενία των κοριτσιών ήταν το κερασάκι στην τούρτα, εξαιρετικές!!!

 Μιχάλης Μαθιουδάκης,  4 Reviews, Escaped, Sep 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ηταν μια τρομερά ξεχωριστή εμπειρία!!!! Εμένα ήταν η πρώτη φορά σε escape room εξωτερικού χώρου κ τ απόλαυσα στο μέγιστο... Ήταν σίγουρα το πιο μεγάλο escape room που έχω επισκεφθεί... Ξεφεύγει από το συνηθισμένα και έχει τρομερό γέλιο...Επίσης σε φέρνει σε επαφή με τη φύση και τα ζωάκια κάτι το οποίο δεν νομίζω ότι το παρέχει κάποιο άλλο ελληνικό δωμάτιο από όσο γνωρίζω τουλάχιστον!!!!... Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τους γρίφους και την πλοκή ήταν ονειρικά. Ξετυλιχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία κατά τη διάρκεια επίλυσης των γρίφων. Οι γρίφοι ήταν πάντα εντός θέματος και εποχής πρωτότυποι κ άκρως διασκεδαστικοί!!!...Εμένα ένας συγκεκριμένος γρίφος που όμοιο του δεν είχα ξανά συναντήσει σε κάποιο δωμάτιο ήταν η αδυναμία μου... Τέλος να μιλήσω για τα κορίτσια και τις ηθοποιούς. Η Ελένη και η Ιωάννα ήταν δύο αξιαγάπητες οικοδέσποινες οι οποίες πρέπει να ξυπνάνε κ να κοιμούνται με στόχο της ζωής τους να σου παρέχουν μια δυνατή ξεκαρδιστική περιπέτεια η οποία περιέχει γέλιο αγωνία φόβο σύντομους δρόμους κ ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου.😆😆😆 Και οι δύο στους ρόλους τους είναι φοβερές σε τοποθετούν μέσα στην ιστορία και σε κάνουν να νιώσεις αναπόσπαστο κομμάτι της!!!... Συγχαρητήρια στις δύο κοπέλες για όλο το δωμάτιο τις οσκαρικές ερμηνείες το κέφι την όρεξη και τη φιλικότητα που τις διακατέχει!!!... Σας ευχαριστούμε για την
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α εμπειρία που μας παρειχατε...!!!😍😍

 Βίκυ Μπου (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  33 Reviews, Escaped, Sep 2021
  Photo
Η Προφητεία