CANNIBALS

RAVEN ADVENTURE ROOMS  
   Kalimnou 3, Ilion, 13122 - Show Map

   110 Minutes
   3 - 6
Horror
Actor
Action
Adults Only

100.0%
1:37:00
75.19%

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι μπορεί να πάει στραβά όταν σε μια ξένη χώρα κάνεις συμφωνία με έναν ντόπιο ώστε να δεις κάτι το οποίο είναι απαγορευμένο...;Το μάθαμε "Οι κουμπάροι" από πρώτο χέρι όταν αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε έναν Ουκρανό να μας περάσει ασφαλείς στην απαγορευμένη περιοχή του Pripyat...Και αυτό το οποίο ζήσαμε ήταν μοναδικό!!!
Η συγκεκριμένη εταιρία φημίζεται για την ιδιαιτερότητα σεναρίων και gameplay σε κάθε της δουλειά έτσι λοιπόν και "Οι κανίβαλοι" δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό.Ενω θα μπορούσε κάλλιστα να στηθεί ένα δωμάτιο καθαρά survival με έμφαση στον τρόμο,το κυνηγητό και με μια υποτυπώδη ιστορία για ξεπετα, έχουμε το ακριβώς αντίθετο.Συνανταμε μια υπόθεση ξεκάθαρη,μια ιστορία με βάθος που ωθεί την ομάδα να προχωρήσει ώστε να φτάσει στην κορύφωση η οποία γίνεται με άψογη διαδραστικότητα μεταξύ ομάδας-ηθοποιων σε ένα gameplay που τσακίζει κόκαλα.Το acting των ηθοποιών φτάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα όταν πέρα από ερμηνεία έχουν τόσο συντονισμένες εμφανίσεις με έναν άψογο τρόπο παρουσίας τόσο εμφανισιακά όσο και ηχητικά.Κραυγες οι οποίες δεν πιστεύεις πως γίνονται από ηθοποιούς, κινήσεις οι οποίες σου κόβουν το αίμα σε ένα περιβάλλον το οποίο με κάθε νέο περασμα φαντάζει όλο και πιο απειλητικό.Πραγματικα η δουλειά που γίνεται από τα παιδιά στον συγκεκριμένο τομέα είναι αξιοθαύμαστη, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τους τόνους ιδρώτα που ρίχνουν ώστε να υπάρχει αυτό το άψογο αποτέλεσμα.
Η δουλειά που έχει γίνει στον χώρο δεν θυμίζει σε τίποτα τόσο το "Hell exodus" όσο και το "Nosferatu". Αντιθέτως σκηνογραφικά μας μεταφέρει σε ένα ερειπωμένο για δεκαετίες σπίτι με ότι χρειάζεται να βρίσκεται εκεί και να σας θυμίζει κάθε στιγμή το που βρίσκεστε και να βρείτε τρόπο να φύγετε απο εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Η ομάδα της RAVEN Adventure Rooms όπως πάντα με όρεξη και χαμόγελο για να συζητήσει το οτιδήποτε για το δωμάτιο και να λύσει ή να δώσει παραπάνω πληροφορίες σε οτιδήποτε θέλαμε.Πραγματικα ήταν η καλύτερη προσπάθεια της εταιρίας για εμάς.
Το "The cannibals" είναι ένα δωμάτιο από το οποίο βγήκαμε γεμάτοι, ζήσαμε την κάθε στιγμή που πρόσφερε και αυτή η ευχαρίστηση είναι στο τέλος αυτό που μετράει.Δεν χρειάζονται εφέ,δεν χρειάζονται αυτοματισμοί,δεν χρειάζεται τραμπουκισμος,δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να είναι ένα δωμάτιο άριστο πέρα από το να δίνει στον παίκτη όλα αυτά που προσφέρει το συγκεκριμένο δωμάτιο.Και αυτά είναι άψογο acting, ξεκάθαρη ιστορία ώστε να ξέρεις κάθε φορά τι κάνεις και γιατί και φυσικά ένα gameplay το οποίο συναρπάζει.Ολα αυτά υπάρχουν στους "Κανίβαλους" , ένα δωμάτιο το οποίο σε γεμίζει από την αρχή μέχρι το τέλος.

 Νίκος Κατηφες,  172 Reviews, Escaped, Aug 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Για άλλη μια φορά η συγκεκριμένη εταιρεία μας εκπλήσσει κάτι παραπάνω από ευχάριστα. Το κύριο χαρακτηριστικό του τρίτου και κατά τη γνώμη μας μακράν του καλύτερου δωμάτιου/event της raven είναι το εκπληκτικό acting και τα κοστούμια. Η κινησιολογία, οι κραυγές και τα γρυλισματα θα σας μείνουν για πολύ καιρό χαραγμένα στο μυαλό. Εκτός αυτού η αλληλεπιδραση με τους ηθοποιούς είναι φοβερή δημιουργώντας ένα από τα καλύτερα game play που έχουμε συναντήσει.
Οι γρίφοι (κυρίως παρατηρητικοτητας και αρκετούς από αυτούς συνδιαστικοι) κυμαίνονται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, με έναν βαθμό δυσκολίας τόσο ώστε να μην χαλάει η ροή.
Τα σκηνικά ήταν πάρα πολύ καλά και επίσης υπάρχει ιστορία η οποία εξελίσσεται έχοντας και κάποιες πολύ ωραίες ανατροπές.
Διασκεδάσαμε πάρα πολύ πραγματικά!

 Ανδρέας Μαντικός,  29 Reviews, Escaped, Aug 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα event που πρέπει να παίξετε ! Θα μπορούσε άνετα να είναι δωμάτιο και όχι event ! Διασκεδάζεις σε όλη τη διάρκεια του δωματίου και παράλληλα λύνεις όμορφους συνδυαστικούς γρίφους . Για να επιβιώσεις το μόνο που πρέπει να κανείς είναι ησυχία !Δυο ώρες σε ένα σπιτι στο Πριπιατ ! Εγρήγορση για να καταφέρεις να βρεις τις λύσεις για να αποδράσεις από αυτό το σπιτι ! Αναμεσα στις απόκοσμες μορφές που σε περιτριγυρίζουν πρέπει να κινηθείς αθόρυβα . Οποιοσδήποτε ήχος θα τους τραβήξει κοντά σας !Οι κραυγές τους και τα γρυλίσματα θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό σας και στην ψυχή σας .
Όλα τα δωμάτια / event της συγκεκριμένης εταιρείας είναι συνδεδεμένα άρρηκτα με την έννοια της διασκέδασης ! Ανυπομονώ για τα νέα δωματία -event που ετοιμάζετε !

 Efaki Blm,  8 Reviews, Escaped, Aug 2021
  Photo
CANNIBALS 12-Aug-2021