DEAD BRIDE - Dark Truth

Darktruth   
   Κατερίνης 1, Αθήνα, 11855 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

99,6%
1:40:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το συγκεκριμένο δωμάτιο το περίμενα καιρό, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι άξιζε όλη την αναμονή! Παρόλο που ήμουν από τους παίκτες που δεν είχαν φύγει πλήρεις στο πρώτο, εδώ αποζημιώθηκα και με το παραπάνω, καθώς το δωμάτιο δεν κάνει κοιλιά πουθενά. Ανατριχιαστικο από την είσοδο του, καθηλωτικο σε ορισμένα σημεία, και έντονο ψυχολογικά καθ'ολη τη διάρκεια του.

Παρόλο που βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές δομικά (όσο μπορούν γιατί μη ξεχνάμε ότι είναι πραγματικό σπίτι) και σκηνικά ώστε να το κάνουν να διαφέρει, και έτσι ακόμα και αυτοί που το έπαιξαν πρόσφατα θα βρουν σημεία στα οποία θα αποπροσανατολιστουν.

Η ατμόσφαιρα είναι και πάλι αρκετά spooky, ωστόσο πλέον έχουμε μια σημαντική αναβάθμιση στο κομμάτι του ήχου αλλά και των γρίφων, γεγονός που μας άφησε αρκετά ικανοποιημένους. Οι τελευταίοι, κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα για το είδους του δωματίου, και είναι κατά κύριο λόγο παρατηρητικότητας αλλά και συνδυαστικοι. Απαιτούν λοιπόν σίγουρα κάποια πισω γυρίσματα οπότε όσοι δεν είστε συγκεντρωμενοι οπλιστείτε με αρκετό θάρρος😌

Το story πλέον ολοκληρώνεται, και όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και εδώ 1)το ανακαλύπτουμε σιγά σιγά κατά τη ροή του δωματίου και 2)ειναι αρκετά ανατρεπτικό! Το ιδιαίτερα θετικό της υπόθεσης είναι πως μπορεί να σταθεί άνετα και σαν ξεχωριστό concept, οπότε όσοι δεν έχουν παίξει το πρώτο μέρος δεν θα συναντήσουν κανένα κενό. Σε όλα αυτά συμβάλει και το πολύ σωστο game play από την γλυκύτατη gm μας, όπου έχει κατευθηντικο κατά κύριο ρόλο, με παρεμβάσεις όπου χρειαστεί για να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι.

Τελευταίο και καλύτερο ήταν το acting, το οποίο σε ορισμένα σημεία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Οι ηθοποιοι είναι πραγματικά απίστευτοι, με την νύφη να έχει την πιο τρομακτική και απίστευτη κραυγή που έχω ακούσει ποτέ σε εσκειπ (τόσο που νομίζαμε ότι είναι ηχητικό) και τον γαμπρό να κάνει το πιο απίστευτο jump που δυστυχώς δεν είδαμε όπως έπρεπε, αλλά μας δίνει αφορμή να το επισκεφτούμε και πάλι! (Fyi φροντίστε να κοιτάτε ΠΑΝΤΟΎ⬆️ στο χώρο). Τα jump ιδιαίτερα προς το τέλος του δωματίου ήταν αρκετά δυνατά και συνεχόμενα, οπότε απαιτείται "τόλμη και ψυχραιμία" ώστε να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας το task/γρίφο που σας έχει δοθεί.

Από την πλευρά μας ξεκινήσαμε 4αδα που κατέληξε 3αδα, συνεπως, όντας και λάτρης των μικρών ομάδων, θα το προτείνω με τα 1000 σε δυνατές 3αδες, εναλλακτικά αν είστε πιο φοβιτσιαρηδες σε 4αδες. Ευχαριστούμε πολυ για την εμπειρία, θα τα πούμε σίγουρα με το καλό στο playground!

 Danay Sa,  110 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιουλ 2022
  Ομάδα
  Ονοματεπώνυμο
profile image Danay Sa
  Φωτογραφία
DEAD BRIDE - Dark Truth