DEAD BRIDE - Dark Truth

Darktruth   
   Κατερίνης 1, Αθήνα (Δήμος), 11855 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

99,7%
1:40:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ειναι δωματια που τα παιζεις και τα ξαναπαιζεις και δεν χανουν την ενταση της πρωτης φορας..δευτερη επισκεψη στην προσπαθεια αποκαλυψης της σκοτεινης αληθειας και τολμω να πω οτι ηταν και ελαφρως καλυτερη απο την πρωτη μου 🙃 δεν ξερω πραγματικα πως μπορει να συμβει αυτο αφου η πρωτη ηταν αψεγαδιαστη 🤣🤣🤣 εκλπηκτικο ακτ με καινουρια μικροστοιχεια που θεωρω οτι το απογειωνουν. κατα τα λοιπα ηχος φως και ατμοσφαιρα που δε σ αφηνουν σε ησυχια... πραγματικα πολυ ομορφη δουλεια...νομιζω θα τριτωσει (τουλαχιστον 😋) για μενα!!

 Maria Anagnostopoulou,  237 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Μαρ 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο δωμάτιο και άλλη και φορά πέρασα υπέροχα καταπληκτικό δωμάτια. Ευτυχώς που το κράτησαν μετά το τέλος του event !! Στα του παιχνιδιού θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από την πρώτη φορά έχουν γίνει αλλαγές μέσα και έχουν προστεθεί κάποια πράγματα προς την καλύτερη και ποίο δυνατή εμπειρία... Όσοι γενναίοι να πάτε να τα ανακαλύψετε... Οι ηθοποιοί έδωσαν ρεσιτάλ πολύ καλή σε αυτό που κάνουν κάποιες φορές απλά τους χαζεύεις και λες πως το κάνουν και η κινησιολογία σε πολύ καλό βαθμό επίσης αθόρυβοι τόσο πολύ που δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι συμπαίκτης αυτός δίπλα σου 😂😅... Πολύ ωραία jump και τα κινηματογραφικά τους δε πολύ ωραίο επίπεδο... Γρίφοι βατή μέτριας δυσκολία με κάποιους ποιο δυνατούς όλα μέσα στο θέμα και κατανοητή όπως και η ιστορία που εξελίσσεται μπροστά σου άρτια δομημένα όλα ... Τα παιδιά φιλόξενα άλλη μια φορά πρόθημα για κουβέντα και για τα πάντα ... Ευχαριστούμε πραγματικά ξανά για αυτή την υπέροχη εμπειρία!!!!

 kostas makrinas,  238 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Μαρ 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αλήθεια τώρα? Τι κριτική? Δεν έχω ακόμα λόγια να γράψω κάτι για αυτό το δωμάτιο.... Πολλά συγχαρητήρια για αυτό το ΕΠΟΣ!!
(ΦΙΛΙΖ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ)
Και τα μπαστάρδια εκεί μέσα... ❤️

 Elen Istoriou,  31 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Απρ 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απόλυτα ικανοποιημένη με το συγκεκριμένο δωμάτιο!Το είχα στο μυαλό μου παρα πολύ καιρό να το επισκεφτώ και επιτέλους το κατάφερα!🙂...Τι να πρωτοπώ???Τι κινηματογραφικά ήταν αυτά?Τι κινησιολογία απο τους ηθοποιούς ήταν αυτή?Τι ατμόσφαιρα?Δεν έχω λόγια,απλά!Άσε που ενω νομίζεις πως δίπλα σου-ανάμεσα βρίσκεται συμπαίκτης και δεν ισχύει αυτό...άλλη παρουσία βρίσκεται...😱😅.Οι γρίφοι έξυπνοι σε απόλυτη συνοχή με την ιστορία!Δεν κάνει πουθενά κοιλιά το δωμάτιο...!Πρέπει να το επισκεφτείτε όλοι!Ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενία,τη συζήτησή μας μετά το τέλος του δωματίου και για όλα τα υπόλοιπα....☺️😊

 Katerina Kiou,  64 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Απρ 2023
  Φωτογραφία
DEAD BRIDE - Dark Truth 30-Μαρ-2023