Lethal Decision 2 Hell Awaits

Escape Clue Athens  
   Αγρινίου 2, Περιστέρι, 12135 - Εμφάνιση Χάρτη

   140 Λεπτά
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

100,0%
2:20:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρία χρόνια μετά από το φοβερό Lethal 1 πάλι στην αγαπημένη Escapeclue!! Άξιζε η αναμονή και με το παραπάνω.. Τι να πρωτοπώ για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Τι επικές στιγμές ζήσαμε.!!! Πραγματική κόλαση!
Χώροι απερίγραπτα όμορφοι, ατμόσφαιρα συγκλονιστική, σκηνικάρες, αυτοματισμοί, πρωτοτυπίες πολλές, ήχος από τους καλύτερους που έχω συναντήσει σε δωμάτιο, περάσματα ατελείωτα και ιδιαίτερα(και σαν φαν των περασμάτων τρελάθηκα) , είχε ροή δε αισθάνθηκα ότι έκανε κοιλιά πουθενά και οι γρίφοι όλοι στο concept μέτριας δυσκολίας!! Για το acting θα πω μια λέξη "καθηλωτικό"!! Δεν περίμενα και κατι λιγότερο από τα συγκεκριμένα άτομα βέβαια. Τα παιδιά ήταν μοναδικά και μας χάρισαν μια συγκλονιστική εμπειρία. ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Βγήκα γεμάτος και πραγματικά θα το θυμάμαι αυτό το δωμάτιο για πάντα!! 10/10!

Άτομα 4
Δωμάτιο #166

 Pavlos Dounis B,  27 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σίγουρα άξιζε η αναμονή για αυτό το δωμάτιο! Νιώθεις πραγματικά σαν να είσαι στην κόλαση. Εμπειρία που σίγουρα μένει αξέχαστη. Οι ηθοποιοί και τα σκηνικά ανεβάζουν το δωμάτιο ένα επίπεδο παραπάνω. Η ατμόσφαιρα του χώρου δε σε αφήνει να κάνεις βήμα παραπέρα καθώς και οι γρίφοι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι ώστε να μπορέσεις να λύσεις και τίποτα πάνω στη φρίκη που επικρατεί. Είναι ένα δωμάτιο με τα όλα του! Δε του λείπει τίποτα. Must δωμάτιο κατά την άποψή μου. Μπράβο σας παιδιά για αυτό που φτιάξατε! 🩶

 Βερονικα Ζηρίδου,  17 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που νιώθεις όντως ότι βρίσκεσαι στην κόλαση! Πολύ ρεαλιστικό στους χώρους και στα κινηματογραφικα με τους ηθοποιούς. Τα τασκς που έπρεπε να κάνεις για να λύσεις τους γρίφους και γενικά οι γρίφοι ήταν τρομερά και ταίριαζαν με το δωμάτιο. Και το προσωπικό ήταν υπέροχο και ο γμ πάρα πολύ καλός, οι βοήθειες του πάντα ον πόιντ και γενικά όλα τα παιδιά εκεί πολύ καλά στην δουλειά τους.
Δυνατό δωμάτιο να πάτε...
Σας περιμένει η κολαση🖤

 Θεολογος Θεολογιδης,  10 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2023
  Φωτογραφία
Lethal Decision 2 Hell Awaits 3-Νοε-2023