Follow the White Rabbit

Mastermind  
   Καρόρη 6Α, Αθήνα, 10551 - Εμφάνιση Χάρτη

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Fairy tale Fairy tale
+5 Πόντοι
  QR-Code

  Βαθμολογίες
1,7 Μέτριο

Γρίφοι / Αποστολές

1,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

1,0

Θετικά: καλοσυντηρημένο δωμάτιο για τα χρόνια του.Πολύ καλή ηθοποιός με ωραίο Vibe και χιούμορ! Ωραίο το τέλος δωματίου.Σου στέλνουν email με την φωτογραφία σου.
Αρνητικά: Αργήσαμε στο ραντεβού και ενώ προτείναμε να το κάνουμε άλλη φορά,μας διαβεβαιώνουν πως δεν θα κοπεί κάτι από το δωμάτιο, απλά θα πρέπει να το τελειώσουμε γρηγορότερα από το συνηθισμένο χρόνο (-10λεπτα)
Λοιπόν Το γρίφο [Spoiler]με το σκάκι δεν προλάβαμε να το λύσουμε και δεν λάβαμε καν το χαρτάκι με τις οδηγίες αυτού.Μας είπε ότι τυχαία μία στο εκατομμύριο το βρήκαμε, [Spoiler]πετύχαμε τη θέση που έπρεπε βασιλιά- βασίλισσας και άνοιξε η πόρτα( ενώ ακουγόταν ένα συνεχόμενο buzzing πριν ανοίξει η πόρτα, σαν κάποιος χειροκίνητα να την ανοίγει) . Το παζλ το κάνανε skip γιατί συνήθως είναι χρονοβόρο στο τέλος.
Μας ενημέρωσε ότι είχε ύστερα μεταμεσονύχτια κράτηση και γι'αυτό και μας έτρεχε το δωμάτιο, η οποία όμως δεν εμφανίστηκε , μέχρι τη στιγμή που εμείς φύγαμε, άρα είχαμε περισσότερο χρόνο για το δωμάτιο.Δεν νιώσαμε καθόλου ειλικρίνεια από μεριάς υποδοχής.

Είναι εύκολο γριφοδωμάτιο δυσκολίας 7-7.5/10 . Δεν έχει το βαθμό δυσκολίας γριφοδωματίων με 8.5/10 , εκτός και αν η περισσότερη δυσκολία του βασίζεται στο προτελευταίο task του το οποίο εμείς δεν είδαμε.

Ελπίζω όλα να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και τουλάχιστον στα υπόλοιπα δωμάτια , να μη λύνονται από μόνοι τους οι γρίφοι τόσο εύκολα από τυχαίες κινήσεις των παικτών…

🔐Bottom line : because of the GM, we had a really bad experience 👎

Ενδείκνυται για παιδιά και εφήβους ή αρχάριες ομάδες. Θα το ευχαριστηθούν πολύ!

 Mάνος Γεωργιλάς (Wishkey Τeam)🧠🥃,  97 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2023

Απάντηση από: Mastermind
Εμφανιστήκατε στο ραντεβού σας με 45 (!) λεπτά καθυστέρηση. Επιλέξατε να παίξετε το δωμάτιο σε 60 λεπτά χωρίς ένα συγκεκριμένο task, δεν σας πιέσαμε προς αυτή την επιλογή. Το γεγονός ότι η επόμενη κράτηση δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού της είναι κάτι που, προφανώς, δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Όταν βγήκατε σας εξηγήσαμε ακριβώς πως λειτουργεί ο μηχανισμός που ενεργοποιήσατε τυχαία χωρίς να λύσετε σωστά τον γρίφο και παραδεχθήκατε το λάθος σας. Bottom line: καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς στο τι γράφετε, καθώς ο χώρος μας καταγράφεται και τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα αφηγήστε. Καλές αποδράσεις.

1,0 Κακό

Γρίφοι / Αποστολές

0,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,0

Προσωπικό / Gamemaster

0,5

🔥Πρώτον είχαμε ενημερώσει για την καθυστέρηση και το γνωρίζατε εξ αρχής, επειδή είδαμε την αντιμετώπιση που υπήρξε (διάθεση)τηλεφωνικά από τα πρώτα 5 λεπτά καθυστέρησης, προτειναμε να έρθουμε άλλη ημέρα για να μην αγχώνεται κανένας.Ημασταν ακριβώς στην πόρτα του μαγαζιού 11:00, δηλαδή αργήσαμε μισή ώρα και όχι 45 λεπτά που γράφετε. Υπάρχει όπως λέτε το υλικό που μπορεί να το αποδείξει.(Μην λέμε ό,τι θέλουμε, έχουμε και εμείς υλικό που αποδεικνύει την άφιξη μας,την συγκεκριμένη ώρα).
🔥Δεύτερον, δεν συμφωνήσαμε ποτέ να κοπεί το οτιδήποτε, παρά στο να δίνονται λίγο πιο γρήγορα οι βοήθειες!(ότι θα το τρέξουμε)Όχι να κοπεί το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του δωματίου στο τέλος!
🔥Τρίτον δεν αποδεχτήκαμε κανένα 'λάθος μας' - το αφήσαμε εκεί το θέμα, διότι επιμένατε ότι κάναμε κάτι στην τύχη και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός,ενώ δεν κάναμε τίποτα που να συνάδει με την λύση του γρίφου εμείς, άρα και σε επέκταση με την ενεργοποίηση μηχανισμού ! Καλοπροαίρετη εμπιστοσύνη δείξαμε, κακώς από ό, τι φαίνεται !
🔥Τέταρτον Ο μόνος που δεν είναι ειλικρινείς είστε εσείς !!!!!! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας και την εριστικότητα σας στην απάντηση σας! Όντως η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα.
Όταν δεν είναι ειλικρινής ο άλλος απέναντί σου, είναι απλά προσβλητικό!
Και θα σταματήσω εδώ την παρούσα κριτική του δωματίου.
Μόνο η ηθοποιός άξιζε εκείνη την ώρα τα εύσημα.

 Eλένη Φακίτσα - wishkey team🗝👀,  66 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2023
  Φωτογραφία
Follow the White Rabbit 29-Δεκ-2022