ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

G-Factor Group  
   Αθηνάς 43-49, Καλλιθέα, 17673 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   2 - 5
Kids Friendly
Youth Pass

85,7%
1:10:00
73,48%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα διαφορετικό γριφοδωματιο απ’οτι έχουμε συνηθίσει! Το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε ένα κελί και προσπαθείς να δραπετεύσεις χωρίς λουκέτα, σε τοποθετεί πολυ κοντα στην πραγματικότητα και στο τι θα έκανες υπό πραγματικές συνθήκες για να καταφέρεις να επιβιώσεις και να βγεις από την φυλακή αυτή. Εξαιρετικά στημένο και όπως μάθαμε αργότερα από την gm μας το δωμάτιο ήταν φτιαγμένο από Ρώσους οποτε έμπαινες τρομερά στο mood της σοβιετικής ένωσης. Οι λεπτομεριες έκαναν την διαφορα στα σκηνικά. Η gamemaster ήταν πολυ ευγενική, βοηθούσε εκεί που έπρεπε. Ήταν ένα από τα αγαπημένα δωμάτια που έχουμε πάει μέχρι τώρα. Και αν θέλετε την γνώμη μου για να ζήσετε την εμπειρία και να μπείτε περισσότερο στο κλίμα, στην επιλογή του αν θα βάλετε χειροπέδες η όχι, επιλέξτε να βάλετε. Ένα δωμάτιο που ήταν κάπως απαιτητικό σε κάποια σημεια καθώς εμείς είμασταν δυο άτομα αλλά όχι αδύνατο. Σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείτε! Καλή διασκέδαση σε όλους!

 Δωροθεα Νταρδα,  34 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ λοιπόν από την G-Factor, πρώτη φορά στην συγκεκριμένη εταιρεία και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν με τους γρίφους και την ατμόσφαιρα τους. Γριφολογικά με εντυπωσίασε η γραμμή της εταιρείας που δεν έχει λουκέτα, εστιάζουν πολύ σε μηχανισμούς και σε βάζουν σε πραγματικές συνθήκες πως θα ήταν να είσαι πραγματικά σε φυλακή. Θα χαρώ να επισκεφθώ και τα υπόλοιπα δωμάτια τους να δω πόσους ακόμα έχουν σκεφτεί. Στην ατμόσφαιρα τωρα, εδώ τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα! Αν έχετε επισκεφτεί χώρα της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης θα καταλάβετε σίγουρα τι εννοώ. Όλα τα σκηνικά ολα τα αντικείμενα είναι από Ε.Σ.Σ.Δ. , αφού την ώρα που παίζαμε σκεφτόμουν πραγματικά που βρίσκομαι;! 😋
Ύστερα μάθαμε ότι όντως ο άνθρωπος που έφτιαξε το δωμάτιο μεγάλωσε στην Ε.Σ.Σ.Δ. Όλο αυτό δημιουργεί τρομερή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το ηχητικό κομμάτι που και αυτό σε εντάσσει υπέροχα στο κλίμα. Για το προσωπικό τώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την κοπέλα της υποδοχής που ήταν και G.M. μας, μας έλυσε όλες τις απορίες μας είναι πολύ ευγενική και πρόσχαρη να βοηθήσει σε οτιδήποτε. Увидимся!!

 Κωνσταντίνος Κονδυλίδης,  34 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
  Φωτογραφία
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ