Manifesto

Dark Vision Project  
   Καποδιστρίου 150, Μοσχάτο, 18345 - Εμφάνιση Χάρτη

   105 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

99,8%
1:45:00
12,32%

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Guilty Secret Guilty Secret
+5 Πόντοι
Easter Egg Easter Egg
+15 Πόντοι
Escape Attempt Escape Attempt
+5 Πόντοι

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εκτιμώ την πρωτοτυπία, συχνά περισσότερο κι από την αρτιότητα, όταν καταφέρνει να προσφέρει μια φρέσκια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το Manifesto καταφέρνει όχι μόνο να είναι πρωτότυπο, αλλά και άρτιο, στοιχείο που το κατατάσσει στα εντυπωσιακότερα δωμάτια των τελευταίων χρόνων.

– Πρωτότυπο setting (θέατρο/θίασος), με πολύ καλοφτιαγμένα σκηνικά, ορισμένους χώρους δεν τους είχαμε ξαναπετύχει, πολύ όμορφη ιστορία που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας, με όμορφες κινηματογραφικές σκηνές, άρτια σκηνοθετημένες. Προσφέρει μια μεστή εμπειρία, με αρχή, μέση και τέλος.
– Είναι αρκετά creepy και αναπάντεχα τρομαχτικό, που σε έχει συνεχώς στην τσίτα.
– Έχει ωραίους γρίφους, που καταφέρνουν να σε κρατήσουν. Εξαιρετική ροή, οι γρίφοι δεν είναι εύκολοι, μάλλον μέτριας δυσκολίας οι περισσότεροι, αλλά το δωμάτιο λύνεται και χωρίς βοήθεια.
Χωρίς να μοιάζουν, το Manifesto μου έδωσε αρκετά Mystic Project vibes, υπό την έννοια ότι προσπαθεί να πρωτοτυπήσει στο setting και το καταφέρνει, ξεχωρίζοντας από τον σωρό, έχοντας προσεγμένα cinematics και τρόμο, φροντίζοντας παράλληλα και τους γρίφους ώστε η εμπειρία να είναι ολοκληρωμένη από κάθε άποψη.

Συνολικά ένα εξαιρετικό escape room, που συστήνω σε όλους τους escapers, είτε τους αρέσουν τα δωμάτια τρόμου, είτε οι γρίφοι, είτε οι immersive εμπειρίες απόδρασης.

 Νικόλας Στασινός,  7 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2024
  Φωτογραφία
Manifesto