SHERLOCK MAZE

Sherlocked Homes  
   Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι, 12132 - Εμφάνιση Χάρτη

   1 Ώρα
   2 - 5

1:00:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Room #105
Συνεχίζοντας έχουμε ένα δωμάτιο το οποίο μπήκε στην 5αδα μου αν όχι 3αδα γριφοδωματιων εκτός των Paradox...πιο fun από τα υπόλοιπα, ωραίος χώρος, ενδιαφέρον και καλοί γρίφοι αν και πιο εύκολοι από τα άλλα δωμάτια της εταιρείας αλλά δεν έχει σημασία, λεπτομέρειες από τον αγαπημένο μου Σέρλοκ και γενικώς με ικανοποίησε πάρα πολύ σαν οπαδό του Holmes και φυσικά είναι και το όνομα της εταιρείας και πραγματικά με κέρδισε αυτό το δωμάτιο, είναι στα αγαπημένα μου επίσημα!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ την εταιρεία για την θερμή της φιλοξενία για άλλη μια φορά...και θα τα ξαναπούμε στα επόμενα όταν τα ανοίξετε!!!
Riddler Maze...

 Νίκος Ζουλέκου,  281 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ όμορφο χώρο, ωραία μουσική, ωραία μυρωδιά, και ενδιαφέροντες γρίφους οι οποίοι χρειάζονται αρκετό ψάξιμο για να τους λύσεις. Ο gm μας πολύ καλός και ευγενικός. Το τελευταίο task που πρέπει να κάνεις για να βγεις από το δωμάτιο είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του παιχνιδιού και δεν το έχετε ξαναδεί πουθενά παρά μόνο στην τηλεόραση σε παλιά γνωστή εκπομπή! Το λατρέψαμε! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα ευγενέστατα παιδιά για το after game και για την έκπτωση που μας έκαναν για το back 2 back! <3

 George Gkikopoulos,  251 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
  Ομάδα
  Φωτογραφία
SHERLOCK MAZE 4-Δεκ-2022