ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ

Ludus Tempus Interactive Escape Rooms  
   Παλαιων Πατρων Γερμανου 30, Κερατσίνι, 18757 - Εμφάνιση Χάρτη

   80 Λεπτά
   2 - 4
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

100,0%
1:20:00

  Βαθμολογίες
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό δωμάτιο!!!! Ίσως από τα ελάχιστα δωμάτια που ιστορία ξετυλίγεται όσο προχωράει το παιχνίδι!!! Όλα μα όλα προσεγμένα για να ταιριάζουν στο concept...Η ηθοποιός εξαιρετική με μεγάλη δόση χιούμορ αλλα κ όχι μόνο!!! Να το επισκεφτείτε !!

 Marina Danelli (Power Ranger Team),  32 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

"Το Υπόγειο" είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίους. Η ιστορία σας παρασύρει στην περιπέτεια μιας οικογενειακής κληρονομιάς, όπου ο θείος σας άφησ.
Η ατμόσφαιρα του escape room είναι απόλυτα συναρπαστική και μυστηριώδης. Καθώς περπατάτε στα ίχνη του θείου σας, σας υποδέχεται η μυστηριώδης "spoiler", προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στοιχείο έντασης στο παιχνίδι. Τα στοιχεία και τα γρίφους που θα ανακαλύψετε στο υπόγειο είναι καλά σχεδιασμένα και συνδέονται έξυπνα με την ιστορία, κρατώντας σας αγκαλιά στο παιχνίδι.
Η δημιουργος του escape room έχει επενδύσει προφανώς πολύ χρόνο και προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας έναν χώρο με τεράστια σημασιολογικη αξία. Οι γρίφοι είναι προκλητικοί αλλά όχι αδύνατοι (με τις βοήθειες να δίνονται με ευφάνταστο τροπο και χωρίς να σου δίνουν την λύση στο πιάτο), παρέχοντας αρκετή πρόκληση ώστε να σας κρατήσουν απασχολημένους.
Εκτός από τους γρίφους, η ιστορία του υπογείου και κατ' επέκταση του θείου σας, προσθέτει ένα ενδιαφέρον νήμα πλοκής, που συνδυάζεται επιτυχώς με την αίσθηση του μυστηρίου και της κινδυνολογίας.
Συνολικά, το escape room "Το Υπόγειο" προσφέρει μια συναρπαστική και πρωτόγνωρη εμπειρία, αναδεικνύοντας τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα και τον πειρασμό να λύσετε το μυστήριο πίσω από το κλειστό δωμάτιο. Αν είστε λάτρης των escape rooms και του μυστηρίου, αυτή η εμπειρία είναι απαραίτητη για εσάς και τους φίλους σας. Πάρτε μέρος και απολαύστε το ταξίδι στον κόσμο των κρυμμένων μυστικών και προκλήσεων!

 Peter Livanios (Power Rangers Team),  51 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2023
  Φωτογραφία
ΤΟ  ΥΠΟΓΕΙΟ 31-Ιουλ-2023