CODE VERONICA

DarkSchool  
   Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα (Δήμος), 10438 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   3 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

94,6%
1:30:00
15,91%

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
+5 Πόντοι
  QR-Code

  Βαθμολογίες
2,3 Μέτριο

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

0,5

Καθόλου ωραία πλοκή, οι γρίφοι ήταν πολύ καλοί αλλά γενικά κάτι του λείπει...

 Κωνσταντίνος Καρβέλας,  24 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2019

Απάντηση από: DarkSchool
Καλησπέρα σας, θα ήθελα πολύ να μου πείτε τι δεν σας άρεσε γιατί προφανώς δεν ήσασταν έτοιμοι να μου πείτε όταν βγήκατε από το δωμάτιο μας και μάλλον ούτε όταν γράψατε την κρητική σας γιατί δεν μας λέτε και πάρα πολλά! Θα ήθελα να σας τονίσω ότι είσαστε η πρώτη ομάδα που μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω γιατί μου έκανε εντύπωση να μας βάλετε μια τέτοια κρητική ειδικά για το προσωπικό μας οπού να τονίσω ότι ήταν πιο εξυπηρετικό απ όσο θα έπρεπε στην προκειμένη περίπτωση, διότι να σας θυμίσω ότι είχατε φέρει μαζί σας ένα άτομο το οποίο δεν ήξερε ελληνικά και ήμασταν οι μονοί που του μιλήσαμε έτσι ώστε να μπει και αυτός λίγο στο κλίμα του παιχνιδιού, και με αποκορύφωμα μάλιστα κάποια στιγμή που του απευθύναμε τον λόγο να γυρίσει ένα μέλος της ομάδας σας με μεγάλο θράσος θα έλεγα και να πεί ότι "εμείς ελληνικά μιλάμε" και εκτός αυτού ένα μέλος της ομάδας σας πέταξε ένα αντικείμενο στον ηθοποιό μας και σας αφήσαμε κακώς θα έλεγα να συνεχίσετε το παιχνίδι. Οπότε θα ήθελα μία ανάλυση για το που ακριβώς δεν ήμασταν εξυπηρετικοί;. Τέλος θα ήθελα να σας πώ ότι καλύτερα θα ήταν να προσπαθείτε να είστε πιο αντικειμενικοί όταν κάνετε μια κρητική οπού μπορεί να κρίνετε η δουλειά κάποιού. Και για να μην πλατειάζω να ξέρετε ότι είναι καλό να λέτε την άποψη σας για κάποιο δωμάτιο ακόμα και εάν είναι αρνητική αρκεί η κρητική σας να είναι με επιχειρήματα γιατί μόνο έτσι θα βοηθήσετε την εκάστοτε εταιρία να γίνει καλύτερη!!!

2,0 Μέτριο

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,0

Προσωπικό / Gamemaster

2,0

Εμένα προσωπικά δεν μ άρεσε καθόλου .... 0 Ατμσφερα και acting μόνο το ζόμπι άξιζε.πολύ ειρωνία θα προτιμούσα να μην έχει τόσους γρίφους και να έχουν καλύτερο νόημα με το προσκοπικό δεν είχα θέμα αλλά τουλάχιστον να μην εμφανιζοντουσαν με φόρμα και σνεακερες Έπρεπε να φοράνε κουστούμια ανάλογα με το παιχνίδι επίσης σε μια στιγμή τα ηχητικά πέθαναν και ξανά πήραν μπρος μετά απο κανένα 30 λεπτό ! Δεν ξέρω αν εμείς πέσαμε σε κακή μέρα αλλά δεν θα συνιστούσα σε έμπειρους που έχουν πάει σε πολλά δωμάτια άμα είσαι καινούργιος αξίζει τότε να πας για την εμπειρία

 Mixalis Georgopoulos,  28 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2019
1,5 Μέτριο

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,0

Προσωπικό / Gamemaster

0,5

Είμαι από την ομάδα του Κωνσταντίνου Καρβελα και θα σας απαντήσω εγώ από εδώ επειδή δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί.
Πρώτο και κύριο. Το αντικείμενο που πέταξε ήταν μια τσάντα και όχι με σκοπό να τον χτυπήσει απλά πάνω στο πανικό του του την πέταξε και του είπε πιαστην πολύ αυθόρμητα (δεν νομίζω ότι είναι πολύ ασφαλές να βάζετε τον ηθοποιό να κυνηγάει τους παίχτες σε απότομες κυκλικές σκάλες) . Θυμάμαι πολύ καλά πως μόλις τελειώσαμε ζήτησε συγνώμη ο ίδιος από τον ηθοποιό και εκείνος του είπε πως δεν συνέβη κάτι. Δεν κάτσαμε να συζητήσουμε στο τέλος μαζί σας γιατι εσείς οι ίδιοι δεν είχατε την όρεξη να ασχοληθείτε και φάνηκε.. Ευχαριστούμε πολύ που βοηθήσατε τον φίλο μας να καταλάβει μιλώντας του αγγλικά αλλά δεν θυμάμαι να σας το απαιτησαμε για να μας το κοπανατε και ολας.. Επίσης ελλιπές είναι και ένα σχόλιο που λέει "ουαου απλά τέλειο" αλλά εκεί δεν σας ενοχλεί..
Τέλος θα σας πω την δική μου γνώμη χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον..
Πολύ μεγάλοι και όμορφοι χώροι χωρίς όμως να έχουν αξιοποιηθεί σωστά.. Τα ηχητικά εφέ στα 5 λεπτά σταμάτησαν, δεν ξέρω αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα τουλαχιστον. Η ηθοποιός στην αρχή ήταν τέρμα ειρωνική χωρίς λόγο και καθόλου στον ρόλο της. Οπότε ήταν μαζί μας σχεδόν μας έλυνε τους γρίφους χωρίς να μας αφήσει χρόνο να ψάξουμε. Τέλος δεν θα το χαρακτήριζα τρόμου καθώς τα jumscares ήταν 2-3, και είναι κρίμα αφού ο ηθοποιός που έκανε το ζόμπι ήταν ότι καλύτερο είχε εκεί μέσα.. Λυπάμαι πραγματικά για την στάση σας απέναντι μας μόνο και μόνο επειδή δεν σας άρεσε η κριτική μας..

 Κατερίνα Ηλιάδου,  28 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2019
  Φωτογραφία
CODE VERONICA 11-Νοε-2019