Escape the Car - Killer

Lockbusters  
   Leocharous 2, Athens (Municipality), 10562 - Show Map

   80 Minutes
   2 - 4
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

100.0%
1:20:00

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν δε το έπαιζα δεν το πίστευα ότι σε ένα τόσο μικρό χώρο που οι κινήσεις σου είναι αρκετά περιορισμένες (θεωριτικά) μπορεί να φτιαχτεί ένα τιμιότατο δωμάτιο απόδρασης. Πολύ έξυπνο και πολύ πρωτότυπο.

Μπράβο στα παιδιά εκεί για το αυτοκινητοδωμάτιο ή CaRoom ή πείτε το όπως θέλετε.

Όπως σε πολλές ταινίες τετοιου είδους, ξεδιπλώσαμε και εμείς στο ταμπλό του αυτοκινήτου μας κάθε είδους χαζομάρας που κουβαλούσαμε, με αποτέλεσμα να μεινουμε απο μπεζίνα στο πιο ακατάλληλο μέρος. Η συνέχεια ήταν ευχάριστα τρομακτική.
Στανταρ στην προσπάθεια μας να σωθούμε καταφέραμε να κάνουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στάσεις του Kama Sutra.

Γρίφοι / Αποστολές: Μέτριας δυσκολίας (ανεβαίνει λίγο η δυσκολία λόγο του attack που τρως), αρκετά έξυπνοι και μη ξεχνάτε ότι έπρεπε τα παιδιά να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες και τα μέσα που σου δίνει ένα αυτοκίνητο. Οι περισσότεροι απαιτούν συνεργασία.

Ατμόσφαιρα / Πλοκή: Τέλεια ατμόσφαιρα με απλή πλοκή αλλά μας κάλυψε. Ναι τρομάξαμε.. Ναι το περιμέναμε κάποια στιγμή αλλά η προσπάθεια του να μείνεις μέσα στο αμάξι ασφαλής δεν χάθηκε ποτέ από την όλη ατμόσφαιρα οπότε δεν γινόταν ανιαρό και μονότονο. Κρατουσαμε όσο μπορούμε ο ένας τον άλλο για να μη βρεθούμε εκτός αυτοκινήτου. Παραλίγο να χάσουμε πραγματικά Παπούτσι γιατί μόνο αυτό έμεινε στο χέρι του ηθοποιού.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ, ΟΤΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ.

Προσωπικό / Gamemaster: Ήταν όλοι άψογοι. Ημασταν 3 άτομα τους ζητήσαμε να το κάνουν όσο πιο κακό και scary γίνεται και μας αποζημίωσαν με το παραπάνω. 5 Stars και ευχαριστούμε για την ωραια εμπειρία.

 Dimitris Kretsos,  22 Reviews, Escaped, Oct 2019
  Team
  Photo
Escape the Car - Killer