SANTA SOFIANA

AmbIenD Escape Rooms  
   Σπηλιάδου 4, Athens (Municipality), 10445 - Show Map

   110 Minutes
   3 - 5
Horror
Actor
Psychological Thriller

99.8%
2:05:00

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λοιπόν τους προκάλεσα... Και μου άλλαξαν τα πετρέλαια!!! Αρχικά σε οποιοδήποτε δωμάτιο που έχω πάει ελάχιστα με κρατάνε τρομοκρατιμένο από την αρχή μέχρι το τέλος... Επίσης εδώ και δύο χρόνια αναζητώ escape τρόμου το οποίο να με φέρει κοντά στα όρια μου!!! Γιατί τα λέω όλα αυτά; Η ambiend escape room με την δωματιάρα αυτή ονόματι santa sofiana κατάφερε να πετύχει όλα αυτά που ζητούσα και τους ευχαριστώ απίστευτα για αυτό το συναίσθημα!!! Κυριολεκτικά δεν με θυμάμαι σε κανένα άλλο escape να μην μπορώ να σκεφτώ καν γρίφους, τίποτα το μυαλό μου είχε μουδιάσει... Ας μπούμε στα του δωματίου... Το δωμάτιο παρόλο που λειτουργεί 1μιση μήνα μπήκε στην πρώτη μου θέση!!! Αρχικά η εισαγωγή μου διέλυσε την ψυχολογία μου και όλης της ομάδας μου καθώς απαιτούσε πολλά κιλά αρχ****... Ο ήχος υπερβολικά ακραίος και πρωτότυπος!!! Οι γρίφοι πολλοί καλοί αλλά λόγο του φόβου εγώ δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω διότι είμαι χέστης !!!
Τώρα οι χώροι, τα περάσματα, η μυρωδιά αλλά και οι μηχανισμοί καταπληκτικοί, όλα στην εντέλεια!!! Το στόρυ απλό αλλά πολύ τίμιο. Τέλος το ακτινκ μλκα όλοι τους ήταν απίστευτα καλοί με έναν/μία
ηθοποιό να με φρικάρει... Δεν μπορούσα να κοιτάξω, με γονάτιζε κάθε jump, με κάποια να ξεχωρίζουν.+ Το make up... Άστο!!!!!!!!!!
Το προσωπικό παρόλο που αργήσαμε 15 λεπτά 😝😂 δεν ήταν καθόλου βιαστικοί πράμα που μου άρεσε πάρα πολύ !!!
Πηγαίνετε όλοι να το παίξετε max τετράδα.
Από εδώ και πέρα θέλω μόνο τέτοια δωμάτια!!!
Συγχαρητήρια και πάλι 🙏🙏🙏

 TO MΠΕΜΠΈ,  45 Reviews, Escaped, Jan 2024
  Photo
SANTA SOFIANA 6-Jan-2024