Το όνειρο της Άννας

Seance  
   Lenorman 270, Athens, 10443 - Show Map

   90 Minutes
   4 - 8
Horror
Actor
  Video
No Riddles

1:30:00

  Reviews
5.0 Excellent

Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ομάδα 6 ατόμων, ξεκινήσαμε με μεγάλες δόσεις θάρρους και ορθολογισμού. Οι μισοί έμειναν μέχρι το τέλος και αυτοί "με το ζόρι".
Θα μιλήσω αποκλειστικά για την δική μου εμπειρία, έχω στο ενεργητικό μου 20-25 δωμάτια με την συντριπτική πλειοψηφία να είναι τρόμου. Σε όλα έχω φοβηθεί αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να βγω. Πάντα είχα την σκέψη πως όλα είναι ελεγχόμενα και δεν διατρέχω κανένα πραγματικό κίνδυνο. Αυτό που έζησα στο Όνειρο της Άννας ξεπέρασε κάθε όριο. Από την πρώτη στιγμή που πέρασα στον χώρο που θα πραγματοποιούνταν η Seance με έλουσε κρύος ιδρώτας και κάθε δευτερόλεπτο που θα ακολουθούσε θα ήταν μαρτυρικό μέχρι την στιγμή που βγήκα. Επέλεξα να βγω γιατί αυτό που μου συνέβαινε δεν μπορούσα να το εξηγήσω και κυρίως γιατί ένιωσα πως δεν ελέγχω καμία κατάσταση. Ειλικρινά, είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει γενικά σε τίποτα και πολύ εύκολα εκλογικεύω πράγματα που γίνονται αλλά εκεί μέσα δεν τα κατάφερα. Το δωμάτιο, ο Κώστας, η ατμόσφαιρα με έκαναν να πιστέψω πάρα πολύ σε αυτό που γίνεται και να αφεθώ ώστε να το ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται. Σας πληροφορώ πως ήμουν από τους πρώτους που βγήκαν και όπως πληροφορήθηκα μετά έπραξα καλά γιατί δεν θα άντεχα την συνέχεια.
Δεν μπορώ να μην κάνω ξεχωριστή αναφορά στον Κώστα, ο άνθρωπος είναι τόσο καλός σε αυτό που κάνει που θα έπρεπε κάποιος να του δώσει ένα βραβείο, μια ανθοδέσμη ή κάτι τέτοιο.
Όπως θα καταλάβατε εγώ το ερωτεύτηκα αυτό το δωμάτιο, μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ζήσει σε κανένα άλλο και κάποια στιγμή θέλω να ξαναπάω ώστε να το ζήσω μέχρι τέλους.
Πηγαίντε, αφήστε όλες σας τις σκέψεις έξω από την πόρτα, προσπαθήστε να το ζήσετε και μην είστε χέστες σαν και εμένα και βγείτε αμέσως.

 Giannis Vagiakakos,  30 Reviews, Escaped, Jan 2022
4.8 Excellent

Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
 Μαρία Φωτοπούλου,  14 Reviews, Escaped, Feb 2022
  Photo
Το όνειρο της Άννας 14-Jan-2022