The Litchver Woodland

BAN BANG THEORY, THEORY III  
   Ευρυτανίας 51& Βελεστινού, Αγιος Δημήτριος, 17341 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

99,4%
1:30:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Book 3 Page 22
Επιστροφή στην Ban Bang...το Bang είναι τόσο μα τόσο σωστό στην περίπτωση αυτή όπως και όταν πήγαμε 2ΑΔΑ ΜΟΝΙΚΑ...αχαααααμ...τέλος πάντων
Μιλάμε για το Litchver σήμερα
Το Litchver κυρίες και κύριοι είναι ένα δωμάτιο που πραγματικά σε στέλνει αδιαβαστο από την αρχή...η αρχή ωραία αλλά μόλις μπαίνεις στον χώρο, η όλη διαδικασία και το άγχος πραγματικά...απίστευτο...και μετά πας στο κομμάτι της ατμόσφαιρας........ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...η ανασφάλεια από την αρχή μέχρι το τέλος είναι απλά τραγική(με την καλή έννοια πάντα)
Ούρλιαξα(ναι ξέρω πως και έτσι) με την ψυχή μου, ήταν απλά γαμάτη εμπειρία και gameplay, το πώς πας από το ένα σημείο στο άλλο, όλα με λεπτομέρεια
Οι γρίφοι ήταν μέτριοι προς εύκολοι αλλά ακόμα και μένα έναν γριφακια δεν μου έλειψαν στο τέλος...και μου έκανε εντύπωση και αυτό το δίνω στην εταιρεία πραγματικά...δύο γρίφοι παρόλα αυτά μαρεσαν πολύ, ειδικά ο ένας
Επίσης η ηθοποιός απλά καταπληκτική, με φρικαρε άσχημα απλά άσχημα...μπράβο απλά μπράβο
Ευχαριστώ παρααααααα μα παρααααααα πολύ την Ban Bang Theory για την υπέροχη φιλοξενία της για άλλη μια φορά, για το υπέροχο αφτερ και γενικώς για τις υπέροχες εμπειριαρες και στα δύο
Αναμένουμε για........
Riddler lost in the woods...

 Νίκος Ζουλέκου,  278 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θα βρεθείτε παγιδευμένοι στο σκοτεινό δάσος του Litchver, που μοιάζει τεράστιο με τη χρήση ενός ευφυέστατου εφέ και θα ζήσετε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τρόμου, διαφορετικό από τα συνηθισμένα λόγω της μοναδικότητας του χώρου.

Το δωμάτιο μοιάζει να ξεκινά από την υποδοχή, με μια ωραία, θεατρική είσοδο και συνεχίζει με μια εξίσου κινηματογραφική εκκίνηση στο κανονικό του "gameplay".

Γριφολογικά, όπως κάθε σχεδόν παιχνίδι τρόμου, κινείται σε ρηχά νερά, αλλά η ροή της επίλυσης σε συνδυασμό με τις συνθήκες που επικρατούν δεν απογοητεύει σε καμία περίπτωση. Υπάρχει δε, ένας γρίφος που ξεχωρίζει θετικά και θα κέρδιζε την αγάπη μου και σε δύσκολο γριφοδωμάτιο.

Το acting είναι σωστά ισορροπημένο, αφού παραμένει απειλητικό, χωρίς να δημιουργεί την ανάγκη για τρέξιμο ή κυνηγητό, κάτι που δε θα σηκώνε ο χώρος, αφού τα δέντρα του δάσους (ναι, υπάρχουν όντως!) αποτελούν επικίνδυνα εμπόδια στο σκοτάδι.

Η γενικότερη εξυπηρέτηση και η διαχείριση της ομάδας, όπως η προσαρμογή του παιχνιδιού στα θέλω μας, ο χειρισμός των βοηθειών, αλλά και η ευγένεια του προσωπικού, ήταν όλα αρτιότατα.

Το Litchver Woodland προσφέρεται ιδανικά για τετράδες. Αν δε, εκμεταλλευτείτε τις απογευματινές προσφορές στα 20€, θα έχετε μια εξαιρετική value for money εμπειρία τρόμου.

 Δημήτρης Βερλέκης,  344 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022
  Φωτογραφία
The Litchver Woodland 26-Σεπ-2022