The Portal

Gear Escape  
   Πάρου 22, Ίλιον, 13122 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

99,5%
1:28:00
30,95%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο ήταν καταπληκτικό είχε ατμόσφαιρα-jump scares -bulling -γέλιο με λίγα λόγια ζήσαμε τα πάντα!!!Τα παιδιά εκεί έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στον χώρο που είναι ικανός να χωρέσει άνετα εξι ατομα χωρις να ποδοπατηθουνε και να χτυπήσουν!!!Οι γρίφοι ήταν όπως έπρεπε γραμμικοι και μέτριας δυσκολίας.Εμεις τα παρταλια περάσαμε υπέροχα και φυσικά το προτείνουμε και σε άλλες ομάδες να πάνε να το ζήσουν και αυτές!!!

 Γιωργος Καρος,  33 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2019
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πω....η μάλλον από πού να αρχίσω...Λοιπόν πήγαμε και εμείς τα άμοιρα τα παρτάλια στο πόρταλ...τι το θέλαμε ....αστειακι ήταν αυτό..Ενα δωμάτιο με τα πάντα μεσα, ξεκινήσαμε και εμείς να μπούμε στο θέμα της ιστορίας...μιας ιστορίας με ιεροτελεστία όχι αστεία...σαν χεστρου που είμαι με διάλεξαν πρώτη να μπω τι το θελα άγαλμα η δικιά σου...εγώ που ουρλιάζω και μακουνε τρία στενά ...σε αυτό το δωμάτιο δεν έβγαλα κιχ.Η ατμόσφαιρα να την πεις τέλεια?να την πεις μοναδική απλά θα πω κορυφή!από γρίφους πολύ καλοί γρίφοι που άνετα αν προσέξει κάποιος τούς λύνει.απο σκηνικά έξυπνα.Πας δηλ με τη ροή του παιχνιδιού δεν ξεφεύγεις.Και τώρα πάμε στους μοναδικούς ηθοποιούς....για μια ακόμη φορά τελευταίοι μπήκαμε και οι άνθρωποι είχαν τόση ενέργεια που δεν έχω λόγια.Τι να πω ? Για το γλέντι που φάγαμε? Να πω για το φόβο που ούτε η φωνή μου δεν έβγαινε?Να πω για τη πλάκα στο τέλος του δωματίου? Ειλικρινά αυτό το δωμάτιο με βοήθησε να ξεχάσω τον φόβο που έχω να μπαίνω πρώτη...και ναι κάνω δήλωση στην ομάδα μου ότι όταν θα με βάζουν πρώτη θα μπαίνω πρώτη! Παιδιά είναι λίγο να σας περιγράψει κανείς το τι συμβαίνει αν δεν πας να το ζήσεις.ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩΩΩΩ....Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό που μας προσφέρατε μέσα από την καρδιά μου να παραμείνετε έτσι!!! RESPECT RESPECT.....ΑΜΗΝ ....αααα και ναι ζήσαμε!!!!!

 Katerina Nina Katerina,  47 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2019
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δε ξέρω από που να ξεκινησω πραγματικά!!!
Τα παιδιά έχουν αλλάξει τελείως ένα χώρο και τον έχουν μετατρέψει σε κάτι αλλοοοο.
Ελάχιστος φωτισμός. Θες κάποια ώρα να συνηθίσεις και να μη κουτουλας εδώ κ εκεί!!
Οι χώροι είναι πολλοί άνετοι ακόμα και για ομάδα 6 ατόμων. Ιδανικά παντος όπως λέω, πάντα 4ΔΑ!!
Οι γρίφοι που έχουν σκεφτεί και δημιουργήσει είναι εντελώς μέσα στο θέμα, έξυπνοι και σχετικά εύκολοι προς μέτριοι.
Οι ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ...ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΙΙΙΕΣ..... δεν έχω λόγια πραγματικά. Παντού κ πάντα παρουσες!!
Εμφανέστατη μια κλιμάκωση της εντασης με την αρχή να είναι ποιο ήσυχη κ χαλαρή και όσο φτάνεις στην περάτωση του στόχου να κλείσεις τις πύλες της κόλασεως.... γίνεται της κολάσεως!!!!
Πραγματικά ένα must δωμάτιο για όλους τους τρομολαγνους που ζητούν σωματική επαφή και αληθοφάνεια...

 Xristos Konstas,  57 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2019
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καθυστερημένα μεν με πολλή αγάπη όμως γράφω για ένα χώρο που οι (καταπληκτικοί) συντελεστές του σε τρολαρουν σε τρομάζουν και σε ετοιμάζουν για αυτό που θα ζήσεις πριν καν φτάσεις στον χώρο και δεν ξερεις τι να περιμένεις μες το ίδιο το παιχνίδι,γιατί πέρα απ τους γρίφους την ατμόσφαιρα υπάρχουν οι παρουσίες,τα μιάσματα δλδ που θα σου ξεσκίσουν την ψυχή θα σε κάνουν να καλοσκεφτείς μια και δυο κάθε σου κίνηση θα σε κάνουν να αγκαλιαστείς με την ομάδα σου και όχι μόνο θα σε κάνουν να γελάσεις να κλάψεις να τρέξεις και μετά θα σε κεράσουν νεράκι θα κάτσουν να μιλήσουν μαζί σου θα καπνίσετε παρείτσα και για όλα αυτά χίλια μπραβο για ένα δωμάτιο φτιαγμένο με αγάπη από ανθρώπους που γουστάρουν αυτό που κάνουν.
Εν κατακλείδι ένα δωμάτιο κρυμμένο στο πουθενά και δεν καταλαβαίνω το γιατί μιας και είναι κορυφαίο στο είδος του!!!!

 Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου,  33 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2019
  Φωτογραφία
The Portal 12-Σεπ-2019