cover image profile image

Katerina Nina Katerina
Galactic


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 1206
  Μου Αρέσει : 141

5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και όλο ύπνο ύπνο...είπαμε να μη κοιμηθούμε ένα βραδάκι.Τι το θέλαμε και ναι κάποτε έβλεπα τη ταινία ...να τώρα που έπαιζα εγώ στη ταινία ...Μιλάω για τα παρτάλια που πήγαμε και παρολίγο εγώ να μη κάτσω ξύπνια.Ας είναι καλά τα παρτάλια που έβγαλαν το δωμάτιο και κατάφερα να ξεφύγω από τα νύχια του.Ας πω για το φοβερό δωμάτιο λοιπόν ...Απαιχτο.μεγαλο, μόλις μπεις σε μαγεύει η ατμόσφαιρα.απο γρίφους?? Πολύ έξυπνοι.αλλα και σχετικά εύκολοι.αν σου κόβει λιγάκι άνετα τους βγάζεις .Να πω για τον ηθοποιό?? Μας γλεντησε κανονικότατα.Μπραβο στο παιδί .δεν έχω λόγια .να πω για το προσωπικό?? Μακάρι όλα τα παιδιά στα δωμάτια να ήταν έτσι ανοιχτόκαρδα.Χιλια ευχαριστούμε.Αν δεν πήγατε να πάτε χτες .Και δεν παίξαμε μόνο για μας .Αλλά και για ένα άλλο μέλος της ομάδας μας...τον αδερφό μας το άλλο παρτάλι μας... χόμπιτ μου αδερφέ μου αν και μας λείπεις 6 μήνες σε όλα τα παιχνίδια μας θα σε κρατάμε μαζί μας . Ευχαριστώ τα παρτάλια μου που πάντα μου χαρίζουν όμορφες στιγμές!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πας σαν το σκυλί στ αμπέλι... Εμ δεν ήξερα δεν ρώταγα?? Οχι τίποτε άλλο παρα έβγαλα και γλώσσα.... Και είχα το θράσος να απειλησω τους κανίβαλους ερε ξυλο που θέλω....Καταρχάς ξεχνάς ότι παιζεις σε δωμάτιο... ξεχνάς την ομάδα σου και τρέχεις να γλυτώσεις το τομάρι σου.!!! Οχι γρίφο δεν έλυσα, αλλά και που υπηρχα Εεεε ήταν πολυ!! Να ξεκινήσω από το σκηνικό τέλειο σαν να παιζεις σε αληθινή ταινία...!!! Να πω για μουσική τέλεια... Για εφέ?? Μοναδικά!! Για ροή δωματίου σε παει από μόνο του.. Αλλά για ηθοποιό κανιβαλο?? Τύφλα να έχουν οι αληθινοί κανίβαλοι... Βρε αυτοί είναι πιο αληθινοί και από τους κανονικούς!!! Αφού γλυτωσαμε τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΚ.... Ένα μπράβο στα παιδια που έφτιαξαν ένα τόσο πολύ ξεχωριστό δωμάτιο!!! Και όποιος παει .... Παιδιά να πάτε χθές!!!! I LOVE ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και να που έφτασε η στιγμή μετα το πρωτο DEADLOCK να παιξω και το δευτερο. Έφτασα ξανά σε μια γνώριμη πορτα, ελα μου ντε που δεν ήταν γνώριμη πορτα ..... Να πω ότι η αρχή είναι ότι πιο τέλεια έχω ζήσει σε παιχνιδι... Δεν υπάρχει είναι τέλεια... Ξεκινώντας να παιξεις είναι ένα δωμάτιο με απίστευτα σκηνικά, θέλεις να αφήσεις τους συμπαίκτες σου και να χαζευεις κάθε χώρο του παιχνιδιου , κάθε σκηνικου, αλλά άμα φοβάσαι και τη σκιά σου δεν έχεις χρόνο να τα απολαύσεις! Είναι ένα δωμάτιο με απίστευτη ροή ιστορίας, με απίστευτα σκηνικά, σε κάθε χώρο του σπιτιού εχεις διαφορετική οπτική των πραγματων! Να πιασεις από γρίφους? Τέλειοι... Να πιασεις από ήχο? Ξεχνάς ότι είναι παιχνιδι νομίζεις ότι το ακους και είναι αληθινό... Να πιασεις από σκηνικά? Γυρνάς πισω παρα πολλα χρονια και νομίζεις ότι ζεις στο σπίτι που έχεις μεγαλώσει μικρό παιδακι ... Να πιασεις από τους ηθοποιούς?? Επαγγελματισμος άψογος. Όταν αγαπάει ο ηθοποιός αυτό που κάνει βγαίνει και το αληθοφανές που σε κάνει και όχι απλά τρέμεις, αλλά εχεις εξαφανιστεί από το σώμα σου!! Πραγματικά αξίζει να παιζεις τέτοια μοναδικά δωμάτια... Πραγματικά έζησα ότι πιο τέλειο σε παιχνιδι... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδια που με μεράκι με κόπο και με αγαπη έφτιαξαν αυτό το δωμάτιο!! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΟΥ που για άλλη μια φορά με βοήθησαν όταν τα χρειάστηκα από το φόβο.😍😍😍😍😍😍

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πόσες φορές να πας σε αυτό το δωμάτιο??? 1? 2? 5? 200? Ρε δεν προκειται να τα καταφέρεις το θεο μπάρμπα να έχεις!!! Είχα και γω μια ελπίδα ότι τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ θα πάμε και θα τους αλλάξουμε τα βαρδουλα σε αυτά τα μιάσματα..... Τι σχέδια κάναμε, τι κόλπα βρήκαμε, τι βάλαμε το μυαλό μας να σκεφτεί παγιδες ,,, ωρε παλικαρια δεν υπάρχει ένα της Χιλής να τα καταφέρεις. Να πιασω από τα σκηνικά?? Δεν προλαβαινεις να δεις χάνεις τη ροή αν το κάνεις αυτό. Να πιασω από το ξεκίνημα??? Άπειρες φορές εγώ προσωπικά όποτε παω η ψυχούλα μου στην κωλότσεπη. Να πω για τα μιάσματα?? Εντάξει δεν υπάρχουν, θέλω να τα εκδικηθώ αλλά δεν. Δεν... Δεν... Δεν...!! Να πιασω από τα παιδιά που σκέφτηκαν να φτιάξουν αυτό το δωμάτιο με αγάπη?? RESPECT!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! Και έχω παθει βρε παιδια μαζοχισμό.. Θέλω για τα άλλα 70 χρόνια να πηγαινω σε αυτό το δωμάτιο! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ.... ΧΑ ΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ NO MERCY!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και να..... Ήθελα και γω να ταξιδέψω με τρένο.... Και όπως παντα πηγα με το πασο μου, με αποτέλεσμα και να το χάσω, αλλά και να χάσω και την καρδούλα μου..Και ξεκινάω από [spoil] μου προσφεραν φιλοξενία που δεν ξεχνιέται... Και παμε περι του δωματίου... Από που να αρχίσω.... Δωμάτια να δουν τα μάτια σου... Ατέλειωτα... Σκηνικα??? Αυτό έπρεπε να υπάρχει εφαρμογή ώστε να μπορουμε να παταμε για Όσκαρ... Δεν προλάβαινα να έβλεπα σκηνικα η στην πραγματικοτητα να τα ζω..... Αφου ξέχασα ότι έπαιζα σε δωμάτιο.... Γρίφοι??? Παρά πολυ ωραίοι!!! Και παμε περι ηθοποιών..... Τι να πω??? Τι μπορώ να πω εγω η θνητή, η άσχετη, πουειχα και το θράσος να τους απειλησω κιόλας..... Και με έκαναν κανονικότατα κοκορετσάκι....!!! Δεν μπορώ να πω ενα RESPECT!!!! Και λίγο είναι... Μπράβο στα παιδιά... Ελπίζω να τους διασκεδασα και γω με τον φόβο μου... Από ότι κατάλαβα με λάτρεψαν... Και γω... Και γω!!! Παιδιά όποιος δεν έχει παει με τρένο του συνιστώ να το χάσει... Η εμπειρία στο σταθμό είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! Δεν μπορώ να πω πολλα γιατί ότι και να πει κάποιος θα κανει σποιλ... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩΩΩΩΩΩ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Ευχαριστώ την ομάδα μου τα παρταλια που με προσεχουν!!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

White cell Ένα φανταστικό δωμάτιο για εμενα... Με παρα πολυ ωραια τροπή, με ωραίους γρίφους... Και ρόλους που έχεις και εσυ κ η ομάδα σου! Ψαρώνεις άνετα αν δεν έχεις ξαναπαει σε γριφοδωματιο, χώροι τέλειοι, μπαίνεις βγαίνεις σε διάφορα σημεία, και ναι νομίζεις ότι παιζεις αλήθεια και όχι σε δωμάτιο!! Τι να πρώτο πω για τα παιδια του δωματίου.... RESPECT!!! Άνετα ξαναπας όχι μόνο να παιξεις αλλά για να δεις τα παιδια... Πραγματικά δεν έχω λόγια εγώ που παιζω τρόμου ναι είναι δωμάτιο που αξίζει να παει κάποιος.... Σας ευχαριστουμε πολυ για την όμορφη αυτή εμπειρία!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

NOSFERATUS Ωρε που παμε ρε.... Που παμε ρε...... Δεν βάζω αγάπη μου μυαλο εγώ τελικά...Πηγα σε δείπνο τρομάρα μου. . Ήθελα βραδινό δείπνο, πουνα ήξερα η κακόμοιρα ότι το δείπνο θα ήμουν εγώ??... Αλλά τελικά και στο δείπνο πηγα.... Και βγάλαμε και για μια ακόμα φορά τη ψυχη μας στο πατωμα ... Αλλά ας ξεκινήσω από το δωμάτιο... Ένα δωμάτιο αρκετά έως τουμπανο δυνατό. Καταρχάς μπαίνεις κανονικά σε δείπνο, ξεχνάς ότι είναι δωμάτιο... Από σκηνικά, από ήχο, από όλα.... Οι ηθοποιοί?? Εντάξει... Νομίζω πως είναι αληθινοί και όχι ηθοποιοί. Χώροι?? Χάνεσαι.... Δεν ξέρεις που θα πας... Γρίφοι?? Δε σκαμπαζω αλλά μοναδικοί ωραίοι ακριβώς να μη βγεις ποτε από εκεί!!! Σε παρασύρει η ιστορία και η ατμόσφαιρα και χάνεσαι... Είναι αυτό το δωμάτιο που θέλει ένας άνθρωπος να το ευχαριστηθεί. Από τρόμο, από ατμόσφαιρα, από το να φοβάσαι, από όλα..... Βρε παιδια ένα μεγάλο μπράβο που φτιάχνετε τέτοια δωμάτια... Πραγματικά RESPECT!!! Να πω ευχαριστώ στην ομάδα μου τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΟΥ!!! Και ναι εννοείται ότι θα ξανάρθω!!!! Βενζεβουλ δεν θα σου περασει....!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Βρε βρε παλι με χρόνια με καιρους παλι τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΑΖΙ...... Και δεν είχαμε να παμε καμια εξοχή λέμε αντε να παμε προς Ρουμανία μεριά.... Και φτάνουμε στο Woodland (τι το θέλαμε) άλλη φορά θα πηγαίνω εξοχή, και όχι σε ένα αληθινό δάσος... Αληθινό όμως...... Που η μόνη μου προστασια θα ήταν ένα αμάξι (θα θελα). Και όταν άλλη φορά πριν μπω και μου βγει η ψυχή μου λένε μην μπείτε τι θέλετε εσείς εδώ φυγετε καλύτερα, άλλη φορά θα το κάνω. Θα φευγω. Μπαίνουμε λοιπόν τα Παρτάλια τρομάρα μας... Στο δάσος .. Σκοτάδι.... Ομίχλη δόξα το θεο... Και εκεί που ψάχνεις για να βρεις αν έχει μείνει κανένας ζωντανός εκεί σαν εσενα τσουπππ να σου μια σκιά.. Και να έχει και κακοκαιρία..τρεχα να σωθείς!!! Αμ δε... Βρε δε σε σώνει τίποτα!
Τώρα θα μου πειτε γιατί όλο πηγαινα στο αμάξι.... Ουτε εγώ δε ξερω... Ταχα μου ότι θα προστατευτω .... Που να ξερα.... Να ξεκινήσω από την ατμόσφαιρα? Θεϊκή... Βρε ξέχασα ότι έπαιζα σε δωμάτιο τι λέμε τώρα... Να πω για ιστορία φανταστική. Να πω για γρίφους? Έξυπνοι.. Βατοι... Και ωραίοι. Μέσα στην ιστορία... Να πω για την ηθοποιία??? Respect! Όποιος παει θα το καταλάβει... Το τι φωνή έβαλα.... Το τι σκιές έβλεπα από μόνη μου και έτρεχα εντάξει μόνο εγώ... Πως ένα δωμάτιο το έκανα χιλιόμετρα δάσος οκ.. Κλασική ομορφούλα!!! Και το τέλος όλα τα λεφτά μέχρι και πουφ έγινα που μπήκα στο αμάξι και η ομάδα μου καθόταν πανω μου... Από το φόβο... Να πω ενα Μεγαλο μπραβο σε αυτά τα παιδια που δίνουν όλο τους το είναι για να πετυχουν ένα τόσο μοναδικό δωμάτιο!!! Δεν έχω λόγια πραγματικα... Το ερωτευτήκαμε το δάσος. Αλλά καψουρευτικαμε το αμάξι!!! ❤❤❤❤❤❤❤Σας ευχαριστούμε για αυτήν την μοναδική εμπειρία που μας κάνατε και ζήσαμε!!! ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άκουγα... Και άκουγα... Ώσπου τα παρταλια πηγαμε ....Ειναι αυτο που θες σε ένα δωμάτιο όταν παιζεις να φοβάσαι, να χαζευεις τα σκηνικά, να περιμενεις πότε και από που θα σου πεταχτει το τζαμ σκερ, να εχεις γρίφους, να εχεις μια ιστορία στο παιχνιδι. Όπως εμείς που πηγαμε να βοηθήσουμε τον πατερ για να κάνουμε έναν εξορκισμό. Τι να πω για αυτό το παιχνιδι...???.Απο που να ξεκινήσω?? Ας το παρω από την αρχή.... Ως ιερείς εμείς ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ μπήκαμε να βρουμε να βοηθήσουμε για να διώξουμε το κακό.... Εχεις πολλους χώρους, ωραίο αυτό... Ψάχνεις άνετα.. Αλλά θέλει να παρατηρεις!! Σκηνικό? Άψογα... Ξεχνάς ότι είσαι σε παιχνιδι... Από τον ηθοποιό? Δεν υπάρχουν λόγια ένα μεγάλο RESPECT!!! Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί θα κάνω σποιλερ και δεν θέλω... Από γρίφους το κατά χάρηκε η ψυχή μου που είχε κρυφτεί και την έψαχνα. Έξυπνοι... Ευκολοι.. Αλλά από τον φόβο τα μπερδεύεις... Ατμόσφαιρα?? Εντάξει... Τα σπάει... Από το προσωπικό?? Τιμή μου που συναντώ τέτοιους υπέροχους ανθρώπους. Τελικά όσα έλεγαν είχαν δίκιο.. Αξίζει να πας.. Να το ζήσεις και να μην κλείνεις τα μάτια σου γιατί θα χάσεις ολη την ουσία που σου προσφερουν τα εφέ!! Θα ήθελα λίγη παραπανω δράση... Μόνο αυτό... Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου Τα παρταλια μου που με ανέχθηκαν παλι με τις φωνές μου!!! Μπράβο παιδια συνεχίστε έτσι.... Και όποιος δεν παει... Απλά ΕΧΑΣΕ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και να είμαστε και εμείς τα παρταλια ...... Θελήσαμε να παιξουμε το πρωτο μας δωμάτιο μετά τον covid.... Πηγαμε με μια χαρά... Και ξεκινήσαμε....Να πω ότι έχει παρα πολυ ωραίους χώρους?? Να πω ότι οι γρίφοι βρε δε λύνονται οι άτιμοι.... Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να βρω κανέναν.. Τόσο άσχετη... Να πω για την ατμόσφαιρα?? Τέλεια.. Άνετα μια ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, εφόσον και υπάρχει αυτο το ρημάδι το ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Πραγμα που εμείς το βγάλαμε από το μυαλό μας.... Μεγάλο πραγμα να ψάχνεις.... Ήσυχο δωμάτιο.... Με πολλες αλλαγές, δεν μένεις ποτε στάσιμος.... Άνετα χάνεις κιλά.... Εγώ τα έχασα... Οι γρίφοι σε κάνουν να είσαι σε μια συνεχή ροή. Τι άλλο να πω για τα σκηνικά.?? Τέλεια.... Το ζείς... Ναιιιι... Πραγματικά θέλω να ξαναπάω... Να ζησω όλα αυτά που έζησα..!! Τώρα πιανουμε το προσωπικο . Μπαίνεις καλοδεχούμενος τέτοια ευγένεια και τετοια αμεσότητα που δεν σε κάνει να τρέμεις. Το λέω αυτό γιατί σε όλα τα παιχνιδια εγώ τρέμω..Άψογα! Καθαριότητα... Αντισηπτικό.... Τα παντα....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ .. ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ... ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!! RESPECT!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και??? Ήθελα να παω στο σφαγείο???? Καλά να τα παθω.... Τρομάρα μου.... Ήλπιζα και γω ότι θα είναι ένα εντάξει μέτριο δωμάτιο, πουνα φανταστώ ότι θα μπω στο σφαγείο της Νίκαιας και θα βγω από Αυστραλία μεριά.... Τεράστιο???? Χώροι ?? Από χώρους που λες οτι δεν θα βγω ποτε .Μπαίνεις βγαίνεις σε έναν τεράστιο λαβυρινθο από δωμάτια! Άνετα 5-6 άτομα. Μουσική που σε κανει να τρέχεις και να μη φτάνεις. Γρίφοι καλοί εν μέρει ελάχιστα δυσκολοι αλλά καλοί. Τώρα να πω εγω η ασήμαντη για τους ηθοποιους? Εντάξει εδώ γελάμε. Είναι τρελοί... Τρελοί όμως... Πίστεψα ότι όντως υπάρχει αληθινός χασάπης, δεν σε αφήνουν σε ηρεμία, σε τρέχουν.... Σε τρέχουν.... Σου βγάζουν τη γλώσσα, είναι θεοπαλαβοι. Μπράβο σε αυτά τα υπέροχα παιδια ! Απλά όσοι πατε που επιβάλλεται να πατε ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΣΟΥΥΤΤΤΤ!!! Respect σε όλα παιδια . Αμα έχει μεράκι να φτιάξει κάποιος αυτό που θέλει κάνει θαύματα. Παιδια μπράβο!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θέλαμε να παμε και Lethal τρομάρα μας... Τι να πω για αυτό το δωμάτιο... Εγώ η χεστρου που φωνάζω με το παραμικρό βρε δεν έβγαλα άχνα.. Να ξεκινήσω να πω για τα σκηνικά δεν υπάρχουν λόγια, να πω για τα τόσα δωμάτια έχασα τη μπάλα δεν ήξερα που έμπαινα που έβγαινα. Να πω για τους γρίφους που ήταν έξυπνοι... Να πω για τα τρομαγματα... Εδώ τα ανώμαλα άτομα είναι ΣΑΙΚΟ... ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενα. ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ! Και παιδια κλείνετε τις ΠΟΡΤΕΣ.... ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ....!! Επειδή θα ξαναπάω θα γραψω τις επόμενες εντυπώσεις με όλη την ομάδα μου τα Παρτάλια γιατί τώρα ήμασταν τα μισά παρταλια. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έβγαλα Γλωσιτσα και γω για αυτό το δωμάτιο.... Ναι θα παμε και θα τους βγάλω νοκ-άουτ.... Ναι καλά.... Άλλη φορά δεν ξανά βγάζω γλώσσα.PSYCHOSIS... Λοιπόν... Και ήρθε η ώρα εκείνη που έβγαλε γλώσσα να μπεί πρωτη, (άντε Μπες) μη σου τύχει. Περνάς το κατώφλι και αρχίζει η ροή των δωματίων.Απο που να πιάσεις από το κάθε ξεχωριστό δωμάτιο? Από τον κάθε ξεχωριστό γρίφο? Από τα τζαμ σκερ? Από το ότι σου βγαινει η ψυχή? Δεν ξέρω και γω τι έγινε! Δωμάτιο εξαιρετικά άψογο τέλειο μοναδικό.Ενα ψυχιατρείο που όταν μπείς δεν ξανά βγαίνεις! ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ! ένα Ψυχιατρείο με άψογη ροή ατμόσφαιρας, άψογοι γρίφοι έξυπνοι, χώροι τεράστιοι χάνεσαι. Σκηνικά ουτε τα ψυχιατρεία δεν μετράνε μπροστά του. Ηθοποιοί άψογοι στο ρόλο τους.... Τους βλέπεις και απλά τρέχεις. Αν ξεφύγεις έχει καλώς. Μουσική τέλεια. Πρέπει να έχεις παρατηρητικοτητα πράγμα που εγώ είναι η μοναδική φορά που βοήθησα τα παρταλια σε άσχετη στιγμή. Τέτοιο δωμάτιο πρεπει να το παιζεις συνέχεια. Οι οικοδεσπότες δεν έχω λόγια να εκφράσω την περιποιηση που μας κάνουν όποτε παμε. Καθαρή ατμόσφαιρα....παντα με το χαμόγελο... Παντα με διάθεση και παντα με ευλαβικοτητα να σε κάνουν να το ζήσεις. Σε αυτό το δωμάτιο πρέπει να κάθεσαι απέξω και όποιος περνάει να τον τραβάς και να του λες παιξε ΠΑΙΞΕ! Το ευχαριστώ μου στα παρταλια μου που με ανέχθηκαν για εκατοστή φορά. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο που εφτιαξε ένα τέτοιο ξεχωριστό δωμάτιο. Και εννοείται ότι μας περιμένει στο επόμενο πιο σάικο ακόμα παιχνδι . Τα σέβη μου.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πεις για αυτό το παιχνίδι..... Πήγαμε και εμείς να μπούμε στην έπαυλη.... Τρομάρα μας....Και τελικά αφού μπήκαμε έπρεπε και να επιβιώσουμε αλλά και να βρούμε τρόπο να βγούμε! Να ξεκινήσω από τα σκηνικά? Φοβερά.. Να πω για τα τρομαγματα? Αυτά δεν σε άφηναν λεπτό να ηρεμήσεις. Να πεις για ηθοποιούς ? Εντάξει.... Νόμιζες ότι έβγαιναν και 6 άτομα....Φοβερο δωμάτιο... Από θέμα ιστορίας, από θέμα ατμόσφαιρας, από ήχο.... Από όλα! Εγώ μπήκα και όχι μόνο το έζησα αλλά είναι από τα παιχνίδια που θέλω να παίζω έτσι ακριβώς! Να το ζω το παιχνίδι!!! RESPECT στα παιδιά. Αυτά τα δωμάτια αξίζουν να πας και να ξαναπάς.... Και ξέχασα οι γρίφοι ήταν πολύ ωραίοι!!! Αλλά η έπαυλη ήταν πελώρια!!!! Σας ευχαριστούμε για τη εμπειρία που μας χαρισατε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Dead Bride

Dead Bride

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε και εμείς τα παρτάλια εκεί που μας κάλεσαν,στον γάμο....αλλά η νυφη και ο γαμπρός έκαναν έναν ξεχωριστό γάμο από αυτούς που ξέρουμε! Να ξεκινήσω να πω για το δωμάτιο ότι είναι μια χαρά από χώρους, άνετοι εμείς που πήγαμε πέντε άτομα ήταν μια χαρά ! Να πω για το τζαμ σκερ εντάξει εγώ δε μπορώ να πω ουρλιαζα.αλλα θα ήθελα να πεθάνω κιόλας! Να πω για τους γρίφους ήταν ορισμένοι μέτριοι αλλά μερικοί έχουν το ζόρι τους. ! Όσο για το προσωπικό άριστο.Και το μόνο που θα μπορούσα να πω με μια χαρά θα ήταν ότι ναι ναιιιιι φάγαμε και κουφέτα ....και ευχηθηκαμε για το ζευγάρι.... Όποιος δεν έχει πάει να πάει ....έτσι να ευχηθεί βρε παιδιά.!!!Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Παρτάλια μου που για ένα ακόμα παιχνίδι με άντεξαν!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χμμμ ...τι να πω.....που ακούς καρ και λες εντάξει ευκολακι θα είναι ....αν δεεεεε....μπήκα και γω μαζί με τα παρτάλια μου στο αμάξι.....και?????βοήθεια μας .....μας πήγε ασαλιοτο......Από που να πιάσω. Από το ότι μόλις θα μπεις ούτε σου περνάει από το μυαλό να κάνεις κιχ προς τα έξω, μπαίνεις και ναι δεν ξαναβγαινεις ....να πιάσω από τους γρίφους ? Πολύ καλοί αλλά για να τους λύσεις πρέπει να έχεις και ηρεμία γιατι απέξω σε γλεντανε και δεν σε αφήνουν .Το μόνο μείον στην υπόθεση αυτή είναι ότι δεν έχεις χώρο να κουνηθείς ... Να πω για την ατμόσφαιρα.απαιχτη .Να πω για τους ηθοποιούς εδώ κάνω RESPECT .ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο.Γενικα είναι προτοτυπο το δωμάτιο και αξίζει κάποιος να πάει και να ξαναπάει....Όσο για την υποδοχή που σου κάνουν τα παιδιά δεν σου κάνει καρδιά να φύγεις .Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα ξαναρθουμε .

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε και εμείς σαν κληρονόμοι να αρπάξουμε την κληρονομιά....που να ξέραμε τα παρτάλια...τι θα προέκυπτε....αλλιώς δεν θα την περναμε αποποίηση κατευθείαν....Τι να πω ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που έχει πολλά δωμάτια...??? Να πω για τα εφε ??? οι μάγκες έχουν κάνει πολύ τρομερή δουλειά..... Και να πιάσουμε το θέμα ηθοποιού που δεν σε αφήνει σε ηρεμία.....δεν υπήρχε αυτό που ζήσαμε......ο παλιάνθρωπος δεν σε αφήνει λεπτό ....όχι γρίφο να λύσεις αλλά ούτε να συγκεντρωθεις...μάλλον οι παλιάνθρωποι καλύτερα...!!Είναι από τα δωμάτια που δεν θες να τελειώσει η ώρα .Μπράβο στα παιδιά για το μεράκι που έχουν ,μπράβο για την υποδοχή τούς......Είναι δωμάτιο που θες να ξαναπάς ...να ξαναπαίξεις και να μη σταματάνε να σε κυνηγάνε....Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα παιδιά ....Και ναι θα ξαναρθουμε.....!!!!ΠΑΡΤΑΛΙΑ !!!!,

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έφτασε και εμάς η χάρη μας στο yurei που από την πόρτα απέξω άκουγες τη μουσική και τρελενοσουν.Στην αρχή η είσοδος δε σε ξετρελενει ..θα μπορούσα να πω σε ξεγελάει,αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό στα ανατρέπει όλα.!Μπαίνεις καθαρά σε ένα γιαπωνέζικο κάτσε μη γίνω φτελι.... δωμάτιο.Να πιάσω από το πόσο μεγάλους χώρους έχει ??? Άνετα παίζεις και μπάλα.Να πιάσω από τα σκηνικά ? Όρεξη να έχεις να ευχαριστιεσαι.Να πιάσω από τους ηθοποιούς που σε τρομάζουν??Άστο καλύτερα ......καρδιά παθαίνεις άνετα....Να πιάσουμε από γρίφους ??? Ατελείωτοι και δεν θες να τελειώσουν κιόλας ....νομίζω 120 λεπτά??? Εγώ νόμιζα ότι έπαιζα μόλις 20 λεπτά.Σε πλανευει το παιχνίδι και χάνεσαι....αν δεν μου λέγανε ότι τελειώσαμε εγώ θα συνέχιζα....!!Ένα πραγματικό μπράβο στο παιδί που το έχει φτιάξει και έχει δώσει το 1000000001% για να νομίζεις ότι το ζεις σταληθεια.Για ένα πράγμα στεναχωρήθηκα που φυγαμε....σας παρακαλώ την επόμενη φορά κρατήστε με για άλλες 20 ώρες .Αξίζει να πάει κάποιος σε αυτό το δωμάτιο.Και σε μαθαίνει κιόλας να ψάχνεις τα πράγματα και να δίνεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.....Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι που μας έκανε να περάσουμε μοναδικά .Και ένα ευχαριστώ στην ομάδα μου ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ .Που χωρίς αυτούς δεν υπάρχω !ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Οκτ - 2019

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φτάσαμε και εμείς στο πάνω κάτω ... επειδή δεν τα πάω καλά με τα ξένα τα γράφω ελληνικά .Καλό δωμάτιο ..από θέμα γρίφων μετριοι,άνετα τους λύνει μια ομάδα,από θέμα σκηνικών θα ήθελα το κάτι παραπάνω.Γιατι αν παίξεις το αδερσαιντ καταλαβαίνεις ότι απέχουν έτη φωτός.Απο θέμα μουσικής,από θέμα χώρου...από θέμα σκηνικών,απλά εδώ δεν έχεις άνεση στο να τρέξεις,δεν έχεις πολλά περάσματα...απλά σε πάει βάσει το παιχνίδι με το γρίφο.τωρα τα τρομαγματα δεν τα ευχαριστιεσαι ...δηλ τα περιμένεις και οκ μέχρι εκεί..δεν τρελενεσαι .εντάξει θα ήθελα να έχω αυτό το να φοβάμαι να λύσω το γρίφο,λόγω του τζαμ σκερ.Δεν υπάρχει αυτό.λυνεις σταθερά με την ησυχία σου.Αυτο μπορεί και να γίνεται λόγω ότι ο ηθοποιός τον έχουν βάλει μόνο μέχρι εκεί .όσο τόσο.Μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των παιχτών που άλλοι αντιδρούν επιθετικά πάνω στον ηθοποιό.οκ.ενταξει.Απλα επειδή ζω τα δωμάτια θα ήθελα να χάσω τα αυγά και τα πασχάλια από το φόβο.Εφε παιχνιδιού μπορώ να πω κανένα .δεν είδα κάτι άγνωστο.Προσωπικο υποδοχή άψογη.Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά.Και μπράβο τούς! Και στο τέλος η φωτογραφία.Ναι μαρεσε.διαφορετικη από τις άλλες .έξυπνο.Αυτα . Ευχαριστω τα παρτάλια μου που για μια ακόμα φορά με άντεξαν!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

The Portal

The Portal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πω....η μάλλον από πού να αρχίσω...Λοιπόν πήγαμε και εμείς τα άμοιρα τα παρτάλια στο πόρταλ...τι το θέλαμε ....αστειακι ήταν αυτό..Ενα δωμάτιο με τα πάντα μεσα, ξεκινήσαμε και εμείς να μπούμε στο θέμα της ιστορίας...μιας ιστορίας με ιεροτελεστία όχι αστεία...σαν χεστρου που είμαι με διάλεξαν πρώτη να μπω τι το θελα άγαλμα η δικιά σου...εγώ που ουρλιάζω και μακουνε τρία στενά ...σε αυτό το δωμάτιο δεν έβγαλα κιχ.Η ατμόσφαιρα να την πεις τέλεια?να την πεις μοναδική απλά θα πω κορυφή!από γρίφους πολύ καλοί γρίφοι που άνετα αν προσέξει κάποιος τούς λύνει.απο σκηνικά έξυπνα.Πας δηλ με τη ροή του παιχνιδιού δεν ξεφεύγεις.Και τώρα πάμε στους μοναδικούς ηθοποιούς....για μια ακόμη φορά τελευταίοι μπήκαμε και οι άνθρωποι είχαν τόση ενέργεια που δεν έχω λόγια.Τι να πω ? Για το γλέντι που φάγαμε? Να πω για το φόβο που ούτε η φωνή μου δεν έβγαινε?Να πω για τη πλάκα στο τέλος του δωματίου? Ειλικρινά αυτό το δωμάτιο με βοήθησε να ξεχάσω τον φόβο που έχω να μπαίνω πρώτη...και ναι κάνω δήλωση στην ομάδα μου ότι όταν θα με βάζουν πρώτη θα μπαίνω πρώτη! Παιδιά είναι λίγο να σας περιγράψει κανείς το τι συμβαίνει αν δεν πας να το ζήσεις.ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩΩΩΩ....Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό που μας προσφέρατε μέσα από την καρδιά μου να παραμείνετε έτσι!!! RESPECT RESPECT.....ΑΜΗΝ ....αααα και ναι ζήσαμε!!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φτάσαμε και εμείς ως αστυνομικοί να βοηθήσουμε τον κακόμοιρο τον ντετέκτιβ.....που τον βοηθήσαμε και τον σώσαμε.Ενα πολύ ωραίο δωμάτιο,με ωραίους χώρους,με ωραίους γρίφους,και με μια ατμόσφαιρα εξίσου καλή! Αρκεί να είσαι προσεκτικός και να βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει.Μπραβο στα παιδιά με ένα καλό δωμάτιο,που έκανε την ομάδα μου τα παρτάλια να ψάχνει και να μη σταματάει! Αν και ο ντετέκτιβ μας την έκανε γυριστή....δεν λέω άλλο! Ωραία περάσματα , κρυψώνες καλές ,και ωραία σκηνικά! Το προσωπικό άψογο. Αυτά τα ολίγα !!Ευχαριστούμε και για αυτήν την εμπειρία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτοπεις για αυτό το δωμάτιο ...δεν φτάνουν ατελείωτες ώρες.....Λοιπόν έφτασε και η ομάδα μου στο ξενοδοχείο Κορτέζ....το τι περάσαμε ούτε στο νου μας δεν είχε περάσει....Καταρχήν μας υποδέχτηκε ο ρεσεψιονίστ...αφού η ιστορία μας ξεκινάει σε ένα ξενοδοχείο.Ενας ρεσεψιονίστ ας τον πω ψυχακια...(θα ναι λίγο)...... μπαίνεις και ξεκινάς με την ομάδα σου (ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ) να προσπαθείς να λύνεις γρίφους.... μπαίνεις στο ένα δωμάτιο... βγαίνεις στο άλλο δωμάτιο....και καταλήγεις σε άλλο δωμάτιο....τόσα πολλά δωμάτια που ούτε και γω ξέρω σε πόσα μπήκα.Γριφοι ??δεν σταματάνε ....και εύκολοι αλλά και δύσκολοι...τρομαγμα ??? αφήστε καλύτερα και καρδιά να μη έχεις θα πάθεις καρδιά...μόνο αυτό σας λέω..Το προσωπικό αχι άψογο όχι τέλειο....αλλά μοναδικό!!Και πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε αυτό που κάνουν και προσφέρουν στον κόσμο ένα ξεσκασμα από την καθημερινή ρουτίνα.... Κύριε Ελευθεριάδη τιμή μου που σας γνώρισα και έπαιξα μαζί σας ....Πραγματικά Δεν έχω λόγια για αυτό που πέρασα σήμερα....Όποιος δεν έχει πάει παιδιά ας πάει .δεν πρέπει να προσπεράσετε αυτό το δωμάτιο.. !!!Σας ευχαριστώ πολύ..Και??? ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΆΡΘΟΥΜΕ!!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ναιιιι....μπήκα στη κόλαση....πιο κόλαση πεθαίνεις....Τι να πω γι'αυτό το δωμάτιο.....ότι δεν μένεις λεπτό σε ησυχία???ότι αυτός ο διάβολος είναι ατάραχος????Ότι και να κάνεις θα σε πιάσει...Η ψυχή μου έμεινε απέξω ...να ξεκινήσω από τους χώρους που είναι άνετοι... κινήσεις άνετα κάνεις, γρίφοι όχι δύσκολοι αρκεί να είσαι προσεκτικός.Να πιάσω τα παιδιά τους ηθοποιούς???αν και μεσάνυχτα που πήγαμε να ναι καλά τα παιδιά ειχαν τέτοια διάθεση να σε πιάσουν ,να σε τρομάξουν,να σε γλεντήσουν λες και άνοιξαν μόλις πήγαμε και ήμασταν η πρώτη ομάδα για τη μέρα.Να πω μπράβο είναι μηδαμινό....μπορώ να πω υποκλίνομαι......πέφτω κάτω στα πόδια σας και σας δινω ένα δις μπράβο.Εξυπνοι γρίφοι...ωραία ροή ...θέλω εγώ που φοβάμαι η άσχετη....να ξαναπαίξω....Τα παιδιά χαραμιζονται ...Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας χαρίσατε ένα τόσο μοναδικό παιχνίδι.Οσοι δεν πήγατε παιδιά .....να πάτε .....θα βγουν πολλές αλήθειες μπροστά στο βενζεβουλ.....ΝΑ ΠΑΤΕΕΕΕΕ !!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2019

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και κλείσαμε κ εμείς να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι τα μεσάνυχτα..και ξεκινάμε τι το θέλαμε να μπούμε ....παιχνίδι με πολλαπλά δωμάτια, έμπαινες τρομαζες... έπιανες κάτι ξανατρομαζες.Ωραιοι γρίφοι όχι να σπας το κεφάλι σου,εφέ πραγματικά ωραία ....και τα τζαμ σκερ αρκετά.Φτιαγμενοι πανέξυπνοι χώροι,και μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού.Μπραβο στα παιδιά που έφτιαξαν ένα τέτοιο δωμάτιο!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2019

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πω τώρα για αυτό το δωμάτιο....Να ξεκινήσω από την αρχή του παιχνιδιδιου λοιπόν ....Ένα δωμάτιο που μόλις ξεκινάς να παίζεις ξεχνάς ότι είσαι στο παιχνίδι,και ότι βρίσκεσαι κ παίζεις μια ιστορία αληθινή.Οι χώροι άπλετα μεγάλοι,τα περάσματα σε έβγαζαν σε άλλο μέρος.Ενα παιχνίδι με συνεχείς αυτοματισμούς , χωρίς λουκέτα .Γρίφοι άψογοι .Η μουσική σε έκανε να νοιωθεις ότι είναι ο κλόουν δίπλα σου.Τα του ηθοποιού...μπράβο στο παιδί που έκανε το κλόουν τα κατάφερε εμένα προσωπικά να με ξεκανει από φόβο.Και τώρα που γράφω ακόμα βαράει η καρδιά μου τρανς.Τα τρομαγματα του πρέπει να ήταν πάνω από 30 φορές .ο τζι εμ άψογος.οπου έβλεπε και κολλουσες δεν χρειαζόταν να πεις κάτι,αμέσως σε βοηθούσε.Αψογος!Εγώ τον συμπάθησα αμέσως . καλός, ευγενικός, τόσο όσο...! Πραγματικά οποίος δεν έχει πάει πρέπει να πάει...το ζεις στο έπακρο.Ενα μπράβο είναι λίγο σε αυτά τα παιδιά.....!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και ναι αγαπητά άτομα επιζώντες βγήκαμε και εμείς από τη φυλακή..... Πραγματικά ωραία εμπειρία σε ένα τέτοιο δωμάτιο.Ενα παιχνίδι που όταν μπαίνεις σε περιμένουν νεροπιστολα,για να μπορέσεις να χτυπήσεις τον εχθρό.Αν και Αύγουστος μας χρειάστηκαν όσο τίποτε άλλο. Η Πλοκη του παιχνιδιού ήταν πραγματικά κατά γράμμα να την βγάλεις έως πέρα.Να πιάσουμε από τούς έξυπνους γρίφους,να πιάσουμε από την παρατηρητικότητα που πρέπει να έχεις,ήταν αρκετά για να σου κρατούν το ενδιαφέρον.Ο επιζών που τον βοηθήσαμε ήταν άψογος!Από ήχο στο παιχνίδι υπήρχε ώστε νόμιζες ότι έρχεται ένας στρατός από πίσω σου .. άψογος ήχος....και ένα που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν η προφύλαξη στο να μη χτυπήσεις,στο να βάζεις πάνω σου προστατευτικά ώστε να μην χτυπήσεις ούτε στο παραμικρό.Το πρωσοπικο άψογο.Φυλοξενο που αμέσως γίνονται οι δικοί σου φίλοι.Απαιχτο δωμάτιο από τα πρώτα στη λίστα μου που θα γίνει το αγαπημένο μου.Παιδια να το ζήσετε,να το παίξετε,και να το χαρείτε οσο δεν πάει.Σας ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία .!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στη σοφίτα λοιπόν..... βρεθήκαμε και εμείς και εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Ενα δωμάτιο που ήταν άνετο για 4 άτομα. Ένας χώρος άνετος, δροσερός αυτό που θέλουμε σε κάθε δωμάτιο,η ροή του παιχνιδιού άψογη και από θέμα γρίφων και από θέμα ιστορίας,οι γρίφοι πολύ έξυπνοι και εύκολοι...η ηθοποιός αν και η πρώτη της εμφάνιση σου έμοιαζε σαν να έχει παίξει σε χιλιάδες παιχνίδια, φαντάσου δηλ να παίξει σε αρκετά τι θα δώσει από θέμα φόβου.. μπράβο στο κορίτσι.ο gm αν το γράφω σωστά άψογος.Σε άφηνε να λύσεις γρίφους να ψάξεις χωρίς να επεμβαίνει παρά μόνο όταν χρειαζόταν.Τελειο δωμάτιο προσωπικό άψογο πρέπει κάποιος να παίξει αυτό το δωμάτιο...Πέρασα τέλεια!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2019

Lights out

Lights out

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν ωραίο δωμάτιο με πολλούς ενδιαφέρον χώρους, ατμοσφαιρικό το θέμα ,αλλά όχι τρομαχτικό...εγώ ούτως ή άλλως μια ζωή φοβάμαι.jump scare ελάχιστα ,που δεν τρομαζες ,οι γρίφοι πάρα πολύ καλοί και μπράβο στα παιδιά.Υπηρχσν περάσματα ωραία με σκάλες ...ένα καλό δωμάτιο.Το προσωπικό άψογο, φιλόξενο.Αν πάει κάποιος θα περάσει καλά ..τώρα το επόμενο δωμάτιο είναι το IT .....και ο θεός μαζί μας....ωχ βαγγελιστρα μου ....ωχ Παναγία μου....(H.E.L.P)

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα για ψυχολογικό θρίλερ, ωραία σκηνικά, μεγάλοι χώροι,τρομαγματα όσο πρέπει, γρίφοι πολύ ωραίοι έξυπνοι.Αξιζει να το παίξει το παιχνίδι κάποιος και να ευχαριστηθεί! Προσωπικό άψογο, φιλόξενο, φιλικό, μπράβο στα παιδιά.Και σας ευχαριστώ για την εμπειρία αυτή!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρά πολύ ωραίο δωμάτιο, σε πάει σε μια άλλη εποχή όπου έχεις μεγαλώσει, και αυτό γιατί το σπίτι είναι τόσο ωραίο που έχει παραμείνει έτσι από τα παλιά.... Ατμόσφαιρα εξαιρετική που σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία. Χώροι όπου κάθε παίκτης μπορεί να πάει. Οι γρίφοι εξαιρετικά καλοί. Όχι δύσκολοι που να μην τους βρίσκεις. Έχει ένταση στα τελευταία λεπτά και τελευταίους γρίφους όπου εκεί δίνεις ρέστα από τρέξιμο από φόβο από ότι θες. Οι ηθοποιοί άψογοι, στην κυριολεξία αληθινοί. Και μια απόδραση που όταν βγαίνεις έχεις μείνει ακόμα πίσω ..! Μπράβο στα παιδιά εξαιρετική ποιότητα δουλειά σε όλα.! Προσωπικά πέθανα .. Πέθανα.... Πέθανα..............

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καλό δωμάτιο... Καλοί γρίφοι, δεν τρελενεσαι κιολλας... Να τρομαξεις δεν τρομάζεις... Εντάξει ένα κανονικό απλό δωμάτιο..! Ωραίοι χώροι μεγάλοι αρκετά ώστε να ψάχνεις. Θα ήθελα πιο αληθινή δράση... Και οι ηθοποιοί θα τους ήθελα λίγο πιο να έχουν μπει στην ουσία του χαρακτήρα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πάρα πολύ δυνατό δωμάτιο,απο την αρχή που μπαίνεις μέσα ξεκινάνε όλα. Ατμόσφαιρα που την ζεις. Μου άρεσαν οι μεγάλοι χώροι και οι κάπως δύσκολοι γρίφοι, αλλά και τα τρομαγματα που έχεις στο παιχνίδι. Είναι ωραίο πραγματικά! Δεν μένεις ποτέ ήρεμος!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μοναδικό. Το ζεις από την αρχή μέχρι ακόμα και όταν πληρώνεις για να φύγεις. Ατμόσφαιρα δεν υπάρχει λέξη να περιγράψεις το σούπερ. Οι ηθοποιοί πρέπει να τους βάλουν στο πάνθεον. Από τα λίγα δωμάτια που καταχάρηκα γιατί με γλεντησανε. Όχι μόνο αξίζει να πάει κάποιος αλλά επιβάλλεται!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την μοναδικότητα τους!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραίο δωμάτιο, μου άρεσε που είναι πρώτης γενιάς, έξυπνοι γρίφοι πολύπλοκοι. Αξίζει να πάει κάποιος να παίξει. Και το προσωπικό πάρα πολύ καλό!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Otherside

Otherside

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από τα πιο ευρηματικά δωμάτια που μπορει να πάει κάποιος. Ατμόσφαιρα τέλεια, γρίφοι να μη σταματάς να σκέφτεσαι. Παρά πολλά περάσματα. Έξυπνοι γρίφοι και πάρα πολύ ωραίοι. Αξίζει να επισκεφτει κάποιος αυτό το δωμάτιο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

HellRaiser

HellRaiser

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άπαιχτο δωμάτιο. Τέλειο, μοναδικό, οι ηθοποιοί εξαιρετικοί άψογοι. Το προσωπικό πάρα πολύ τέλειο, η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Γρίφοι πάρα πολύ έξυπνοι, άψογα καλοί. Θες να ξαναπάς συνέχεια.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ωραίο δωμάτιο Ευχαριστιεσαι φριφους. Ευχαριστιεσαι Να ψάχνεις. Δεν βαριέσαι και πολύ έξυπνοι ατμοσφαιρικοι οι γρίφοι. Γραφικά καταπληκτικά, έξυπνοι οι γρίφοι, πάτα πολύ ωραία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρά πολύ ωραία δωμάτιο, γρίφοι σχετικά εύκολοι. Ατμόσφαιρα μοναδική οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Έξοδοι αρκετά καλοί. Φανταστικό δωμάτιο.

Απέδρασαν
3,0 Καλό
Απρ - 2019

MAKE THEM SUFFER

MAKE THEM SUFFER

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,0

Θα ήθελα πιο πολύ καλή ηθοποιία από τα παιδιά, πιο πολλές εξόδους jumpscare. Θα ήθελα να σε κρατάει σε αγωνία. Ωραία δωμάτια. Και θα ήθελα πιο πολλούς γρίφους!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

UNKNOWN

UNKNOWN

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ... ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ ΠΕΡΊΠΛΟΚΟ ΔΩΜΆΤΙΟ.. ΓΡΊΦΟΙ ΤΈΛΕΙΟΙ.. ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΑΠΑΙΧΤΟΙ. ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ! ΞΑΝΑΠΆΩ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

BIOHAZARD

BIOHAZARD

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Βαθμολογία αν υπήρχε στο εκατό θα έβαζα χίλια. Ευχαριστιεσαι παιχνίδι, δωμάτια να μη βαριέσαι, οι ηθοποιοί αληθινοί όσο δε πάει, δράση μοναδική, τέλεια, δεν θες να σταματήσεις. Ξαναπάς ξαναπάς ξαναπάς!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άψογη ατμόσφαιρα, ο φραγκεσταιν μοναδικός, δράση μοναδική, οι γρίφοι είναι τέλειοι, δωμάτιο άπαιχτο να μη θέλεις να φύγεις σίγουρα ξαναπάω!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μοναδικό δωμάτιο, πάρα πολύ μεγάλοι χώροι, εξαιρετικοί οι ηθοποιοί, γρίφοι καταπληκτικοι, αξίζει να πάει κάποιος να ευχαριστηθεί παιχνίδι!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Screaming Woods

Screaming Woods

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικά σκηνικά ατμόσφαιρα τέλεια, είσαι σε εγρήγορση συνέχεια, οι ηθοποιοί αληθινοί στον ρόλο, τέλειο δωμάτιο από όλες τις πλευρές!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

THE CARPENTER

THE CARPENTER

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φανταστικό δωμάτιο, ωραία ατμόσφαιρα, μυστήριο να ευχαριστηθεις και δεν μένεις στάσιμος.Οι ηθοποιοί πάρα πολύ αληθινοί!

Απέδρασαν

20.000 Λεύγες υπό τη Θάλασσα


1:23:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Το Χρυσό Κοράλλι Το Χρυσό Κοράλλι
  QR-Code
Το χρυσό κλειδί Το χρυσό κλειδί
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 6
   95,3 %
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

Never Sleep Again


1:16:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Nightmare Nightmare

   90 Λεπτά
   3 - 5
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 24/07/2022

CANNIBALS


1:45:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK Redemption


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Portal the Revenge


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
Διαθέσιμο Έως: 25/10/2020

Wake Up


1:56:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2024

White Cell


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
Kids Friendly
Youth Pass

Roll the Dice


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
  Video
Youth Pass

NOSFERATUS


1:40:00

   2 Ώρες
   4 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 07/09/2020

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

El Exorcista


1:26:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

THE CELLAR


1:37:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Existence


1:24:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Upside Down


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,1 %
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

The Portal


1:28:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,1 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

HELL EXODUS


1:07:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

IT


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   82,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 08/11/2021

LIBERTA


1:32:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   98,8 %
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Διαθέσιμο Έως: 31/07/2020

THE ATTIC


1:08:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lights out


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   76,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Red Riding Hood


1:19:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   98,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

INSIDIOUS


1:21:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   90,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 14/06/2022

Conjuring


1:28:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
My Bro My Bro

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case


1:28:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Sir Lock Apprentice Sir Lock Apprentice
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   71,7 %
1 Τρόπαιο

Otherside


1:19:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Το Χάλκινο Κλειδί Το Χάλκινο Κλειδί
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 6
   92,7 %
Sci-Fi
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

HellRaiser


1:10:00

   70 Λεπτά
   1 - 6
   90,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video

The order of Light


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   70,2 %

The Apocalypse


1:38:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   103 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

MAKE THEM SUFFER


1:28:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

UNKNOWN


1:26:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

BIOHAZARD


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
  QR-Code

   100 Λεπτά
   4 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

Frankenstein’s Legacy


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   73,9 %
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο

The Last Of Us (REMASTERED)


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

Screaming Woods


1:08:00

   70 Λεπτά
   3 - 5
   69,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 26/07/2020

THE CARPENTER


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 8
   93,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Κέρδισε

Αυγ - 2022

Το Χρυσό Κοράλλι ζει στα βάθη των Ωκεανών και λέγεται ότι το βρήκε για πρώτη φορά ο Κάπταιν Νέμο σε ένα από τα ταξίδια του με το υποβρύχιο Ναυτίλος!

Αυγ - 2022

Κατέχοντας αυτό το τρόπαιο, γίνεσαι executive member στη λίστα των δυνατών escapers

Ιουλ - 2022

Ανακαλυψτε τι σας ενωνει και προσπαθηστε να δωσετε ενα τελος στα εφιαλτικα ονειρα σας.

Νοε - 2020

Bonus γρίφος δωματίου.

Ιουν - 2020

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Οκτ - 2019

Το 4ο μέρος της ιστορίας του φυλακτού του μαύρου σκύλου


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Οκτ - 2019

Κατάφερες να σπάσεις τον κωδικό! Εισ’ ΩΡΑΙΟΣ!

Μαϊ - 2019

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING

Μαϊ - 2019

Βρείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το όνομα του αδελφού μου. Το τρόπαιο δίνεται όταν έρχεται ο παίκτης δεύτερη φορά.

Μαϊ - 2019

Τώρα είσαι και επίσημα άξιος βοηθός του Sir Lock!

Απρ - 2019

Αυτό το τρόπαιο σου δίνει τη γνώση για να μπαίνεις στα πιο δυνατά escape rooms!

Ιαν - 2019

H Umbrella Corp. σε συνεργασία με την DarkSchool σε ευχαριστεί για την συνεισφορά σου στο έργο της και σε ανταμείβει με το πολύτιμο σύμβολο της ως ένδειξη ανδρείας,συνεργασίας και οξυδέρκειας.

Απρ - 2019

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!