The Addams’ Treasure

LockDown Escape Rooms  
   28ης Οκτωβρίου 39, Νέα Ιωνία, 14231 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 5
Ηθοποιός
Κωμωδία
Kids Friendly
2 Τρόπαια

100,0%
1:45:00
12,38%

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Sleepy Lurch Sleepy Lurch
  QR-Code
Help the butler Help the butler
  QR-Code
The handsome bald The handsome bald
  QR-Code

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μακάρι να υπήρχε μεγαλύτερη βαθμολογία για αυτό το δωμάτιο. Από πού να αρχίσω... Κατ αρχάς η αρχή πολύ πρωτότυπη και εξ αρχής καταλάβαμε το ποσό γέλιο θα ρίχναμε. Εν τέλει επιβεβαιώθηκε αυτό σε υπερπλήρη βαθμό. Ωστόσο πέρα από το γέλιο υπάρχουν και στιγμές που νιώθεις αγωνία αλλά επίσης συμβαίνουν και κάποια "ξαφνικά" πραγματακια που δεν τα περιμένεις. Από άποψη γρίφων και tasks ήταν όσο χρειαζόταν για τέτοιου είδους δωμάτιο. Όλα βασισμένα στην ιστορία και πολύ ωραία συνδεδεμένα. Τα σκηνικά και η όλη ατμόσφαιρα θυμίζουν πραγματικά την πολυαγαπημένη οικογένεια. Είναι απίστευτο το πώς έχουν καταφέρει να το κάνουν αυτό καθώς θέλει σίγουρα αρκετή δουλειά αλλά και αγάπη για αυτό που κάνουν όπως όντως παρατηρήσαμε. Ο Γιώργος έχει κάνει απίστευτη δουλειά καθώς είναι και εξαιρετικος στο ρόλο του όπως και ο Αλέξανδρος. Η φιλοξενία τους τέλεια και τους ευχαριστούμε πολύ! Είναι μια ΕΜΠΕΙΡΊΑ την οποία αξίζει όλοι να τη ζήσουν γιατί δεν υπάρχουν πολλά δωμάτια σε αυτό το στυλ και τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

 Φώτης Μαθιουδάκης (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  43 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται για ένα δωμάτιο διαμάντι. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει ξαναγελάσει τόσο πολύ σε Escape Room. Ας το πάρουμε από την αρχή. Τα σκηνικά μοναδικά, πολύ ξεχωριστά με πολύ ωραίες λεπτομέρειες που είτε είσαι λάτρης των ταινιών είτε όχι δεν γίνεται να μην τα εκτιμήσεις. Οι χώροι ήταν ολοι πολύ όμορφοι και άνετοι και η μουσική επένδυση καταπληκτική. Οι γρίφοι ήταν κυρίως βατοί, όλοι τους πολύ έξυπνοι και το βασικό είναι ότι ήταν ενταγμένοι πολύ όμορφα στην ιστορία του δωματίου. Οι τρόποι που δίνονται οι βοήθειες επίσης είναι απλά υπέροχοι. Για το άκτινγκ ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Τα παιδιά είναι απίστευτα, ενσαρκώνουν τέλεια τους ρόλους τους και αυτοσχεδιάζουν με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Υπάρχουν όντως στιγμές που δεν γίνεται να μην γελάσεις. Ο Γιώργος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, φαίνεται πόσο αγαπάει αυτό που κάνει και σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο βγαίνει ένα άριστο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία!!

 Δανιήλ Ορφανός,  96 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δ-Ω-Μ-Α-Τ-Ι-Α-Ρ-Α...... πηγαίνετε χτες!!!... Λοιπόν είτε είσαι λάτρης της οικογένειας Addams είτε όχι το δωμάτιο δεν παίζεται...!!!! Θα τον απολαύσετε στο έπακρον..!! Να αρχίσω από τη σοκολατόπιτα??? Θα αρχίσω. Πρώτη φορά σε escape room μας κερνάνε γλυκό και τι γλυκό σπιτική υπέροχη σοκολατόπιτα που όμοια της δεν έχω φάει ούτε στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία. Και θα με ρωτήσετε πήγες για τη σοκολατόπιτα; όχι αλλά αυτές οι λεπτομέρειες είναι που απογειώνουν ένα δωμάτιο και το κάνουν να ξεχωρίζει και θεωρώ πως πρέπει να επισημαίνονται για να φαίνεται πως η κάθε εταιρεία χειρίζεται τις καταστάσεις κ κάνει το καλύτερο δυνατό για να μείνουν οι επισκέπτες ευχαριστημένοι. Πάμε τώρα στο δωμάτιο όλα τα σκηνικά ήταν τέλεια προσεγμένα από την αρχή μέχρι το τέλος για να είναι στο concept της υπόθεσης.!!!!!!.. Ένιωθες λες κ έχεις μπει στο σπίτι μιας τρελής και περίεργης οικογένειας και ήταν όλα τοσο αληθοφανή που το πίστευες..!!!! Λες δν υπάρχει περίπτωση εδώ εμέναν οι Addams ή ίσως ήταν το εξοχικό τους πάντως από εκεί πέρασαν δν το διαπραγματεύομαι.😂😂😂 Όσον αφορά τους γρίφους υπήρχε διαβάθμιση ως προς τον βαθμό δυσκολίας. Υπήρχαν εύκολοι μέτριοι και δύσκολοι γρίφοι. Κάλυπταν τα γούστα όλων των παικτών. 😍😍 Όσον αφορά τους ηθοποιούς πραγματικά δν υπάρχουν οι άνθρωποι. Γελάμε ακόμα. 😂😂 Μας χάρισαν αμέτρητες στιγμές άφθονου γέλιου. Δν έχω ξανά γελάσει τόσο πολύ σε δωμάτιο. Είναι σαν να πηγαίνεις να δεις μια κωμωδία αλλά το καλύτερο είναι ότι σε αντίθεση με το θέατρο εδώ δν παρακολουθείς απλά... την ζεις την κωμωδία. !!! Συγχαρητήρια τόσο στον Γιώργο όσο και τον Αλέξανδρο... τους είμαστε ευγνώμωνες για τις στιγμές γέλιου που μας χάρισαν. 😍😍 Θα μπορούσαν να είναι κανονικότατοι ηθοποιοί. Όσον αφορά τον Γιώργο που τον γνωρίσαμε κ λίγο παραπάνω όσο συζητούσαμε για το δωμάτιο πραγματικά απίστευτος οικοδεσπότης είναι από τα escape room που πηγαίνεις και δεν θέλεις να φύγεις για να μη τελειώσει όλη αυτή η ξεχωριστή εμπειρία που έζησες. Τους ανθρώπους δν τους γνωρίζαμε πριν πάμε ωστόσο τους αξίζουν συγχαρητήρια γτ τα έχουν σκεφτεί κ τ έχουν προσέξει όλα στο μέγιστο βαθμό κάποια σκηνικά εκεί μέσα σε ξετρελαίνουν. Θα επισκεφθούμε σύντομα και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας.😍😍😍😍😍

 Βίκυ Μπου (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  33 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
  Φωτογραφία
EscapeAll