cover image profile image

Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Chosen One


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 2317
  Μου Αρέσει : 1087

5,0 Εξαιρετικό
23:11 3-Νοε-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο στο οποίο ρίχνεις ΤΡΕΛΌ ΓΈΛΙΟ. Οι γρίφοι ήταν όλοι πολύ ωραίοι και φυσικά ΥΠΈΡΟΧΑ ενταγμένοι στο κλίμα του δωματίου. Για την ατμόσφαιρα δεν χρειάζεται να πω πολλά, απλά τέλεια, οι χώροι και γενικά τα σκηνικά ΜΟΝΑΔΙΚΆ και η μουσική υπόκρουση που μας συντρόφευε άκρως χαλαρωτική😂. Τι να πω για τον ζωηρούλη GM μας τώρα, το παλικάρι ήταν εξαιρετικό με πάρα πολύ χιούμορ. Γενικά είναι ένα δωμάτιο στο οποίο περνάνε ΌΛΟΙ φανταστικά και ειδικά παρέες που έχουν μια οικειότητα μεταξύ τους. Εμείς πήγαμε μια τρελή εξάδα και εννοείται περάσαμε τέλεια και το βασικό είναι ότι το διασκεδάσαμε στο ΜΈΓΙΣΤΟ. Μιλήσαμε με τα παιδιά μετά το δωμάτιο και ήταν όλα πολύ φιλικά και μέσα στην καλή διάθεση!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
15:09 3-Νοε-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που ΛΆΤΡΕΨΑ. Η εισαγωγή ήταν πολύ ξεχωριστή και διασκεδαστική. Οι γρίφοι ήταν μικρής δυσκολίας, αλλά ΌΛΟΙ ήταν ενταγμένοι στο θέμα του δωματίου. Οι χώροι και τα [spoil] ήταν ΥΠΈΡΟΧΑ, ταίριαζαν πάρα πολύ με το ύφος του δωματίου. Η GM ήταν τέλεια, δεν άφηνε καθόλου το δωμάτιο να κάνει κοιλιά και όποτε την χρειαστήκαμε ήταν εκεί. Στο τέλος κάτσαμε και μιλήσαμε με τη Σουζάνα, η οποία είναι πραγματικά από τους πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΎΣ και χαρούμενους ανθρώπους και κάθε φορά μας κάνει να νιώθουμε σαν το σπίτι μας!!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Maze Games Αργυρούπολης
Αγαπητοί ρεαΛΗΣΤΕΣ, ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε μα πιο πολύ απ' όλα μας ευχαριστεί που απολαύσατε το δωμάτιο!
Σας ευχαριστούμε για την επικοιδομητική κουβέντα μας!

4,7 Εξαιρετικό
21:04 1-Νοε-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ξεχωριστό γριφοδωμάτιο. Αρχικά να πω ότι το καλωσόρισμα από τον Γιάννη ήταν ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ, φαίνεται πόσο αγαπάει αυτό που κάνει. Τώρα για το δωμάτιο τα κύρια στοιχεία που το χαρακτηρίζουν είναι η παρατηρητικότητα και το ψάξιμο. Πραγματικά ΠΟΛΎ ψάξιμο με κρυψώνες απίστευτες. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας και ήταν πολύ ωραία δεμένοι με την ατμόσφαιρα του δωματίου. Τα σκηνικά ήταν πολύ ωραία, όπως και οι χώροι. Επίσης ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΤΗΚΑ από ένα στοιχείο του δωματίου, το οποίο το έβλεπα πρώτη φορά. Ο GM ήταν πάρα πολύ καλός, έδινε τις βοήθειες όταν έπρεπε και το δωμάτιο δεν έκανε πουθενά κοιλιά. Για τα παιδιά ότι και να πω είναι λίγο. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΊ άνθρωποι. Ο Κοσμάς είναι ένα πάρα πολύ καλό και ΕΥΓΕΝΙΚΌ παιδί και ο Γιάννης είναι από τα πιο ευγενικά και πρόσχαρα άτομα, είναι ο ορισμός του ΟΙΚΟΔΕΣΠΌΤΗ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
19:32 30-Οκτ-20

Ανκ

Ανκ

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα γριφοδωμάτιο που μας έκανε ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ εντύπωση. Οι γρίφοι ήταν πολύ ωραίοι, κάποιοι ήταν απλοί, κάποιοι μέτριας δυσκολίας, κάποιοι λίγο πιο δύσκολοι και ΌΛΟΙ μέσα στο θέμα του δωματίου. Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε για ένα τέτοιο δωμάτιο και με τη συνοδεία της μουσικής έμπαινες ακόμα πιο πολύ στην πλοκή του δωματίου. Μου άρεσαν πολύ όλοι οι χώροι και αυτό που ΛΆΤΡΕΨΑ στο δωμάτιο ήταν οι αυτοματισμοί. Ο GM ήταν πολύ βοηθητικός, τις σωστές στιγμές μας έδινε τις κατάλληλες βοήθειες. ΠΟΛΎ ευγενικό παιδί και με πολύ χιούμορ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
17:00 29-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι ΔΩΜΑΤΙΆΡΑ ήταν αυτή. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δωμάτια και αυτό μπορείς να το καταλάβεις σε κάθε στιγμή του δωματίου. Αρχικά οι γρίφοι ήταν ΠΟΛΎ ωραίοι, κάποιοι ήταν εύκολοι και κάποιοι λίγο πιο ζόρικοι. Μου άρεσε που ήταν αρκετοί και που ήταν ΌΛΟΙ σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τα ηχητικά εφέ ήταν απλά ΑΚΡΑΊΑ και αυτό που αλήθεια ΛΆΤΡΕΨΑ ήταν τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ σκηνικά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο αληθοφανή σκηνικά, είναι νομίζω το ΔΙΑΜΆΝΤΙ του δωματίου🔝. Επίσης μου άρεσαν οι μηχανισμοί πολύ, με έναν να ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ και να με αφήνει πραγματικά ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΈΝΟ. Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε, δηλαδή ανατριχιαστική και σε κράταγε όλη την ώρα σε εγρήγορση. Και πάμε στο άκτινγκ. Οι ηθοποιοί ήταν ΠΆΡΑ πολύ καλοί, η γυναίκα με τα μαύρα έφερνε τον τρόμο σε κάθε της εμφάνιση και σε έκανε να θες να είσαι αγκαλιά με την ομάδα σου καθ' όλη τη διάρκεια του δωματίου. Κάποιες φορές πραγματικά ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Τα [spoil] και γενικά όλες οι εμφανίσεις και ο τρόπος με τον οποίον γίνονταν σε άφηναν ΈΚΠΛΗΚΤΟ. Ο GM μας ο Δημήτρης ήταν ΠΟΛΎ ευγενικό παιδί, όπου έπρεπε μας έδωσε τις κατάλληλες βοήθειες και το προσωπικό ήταν πολύ καλό!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
10:23 29-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι ΤΈΛΕΙΟ γριφοδωμάτιο ήταν αυτό. Πραγματικά πρόκειται για ένα δωμάτιο πρώτης γενιάς, το οποίο σου αφήνει τις ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ εντυπώσεις. Οι γρίφοι ήταν ΠΑΝΈΞΥΠΝΟΙ, άλλοι ήταν λίγο πιο απλοί και άλλοι μέτριας δυσκολίας. Το συγκεκριμένο δωμάτιο απαιτούσε ΠΟΛΎ ΨΆΞΙΜΟ και ΚΥΡΊΩΣ παρατηρητικότητα. Οι χώροι ήταν πολύ ωραίοι, ένιωθες ότι είσαι στα αλήθεια σε ένα γραφείο. Αυτό που με ΕΝΤΥΠΩΣΊΑΣΕ [spoil[ που έπρεπε να κάνουμε, το οποίο ήταν μια πάρα πολύ έξυπνη και ΠΡΩΤΌΤΥΠΗ ιδέα. Ο GM ήταν ΠΆΡΑ πολύ καλός, όταν τον χρειαστήκαμε μας έδωσε τις σωστές βοήθειες και το δωμάτιο δεν έκανε σε κανένα σημείο κοιλιά. Τα παιδιά εκεί ήταν ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΑ και πάρα πολύ φιλόξενα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
01:59 26-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα από τα ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΆ δωμάτια που έχω παίξει. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Οι γρίφοι ήταν ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΟΙ, ήθελαν παρατηρητικότητα, καλή συνεργασία και φυσικά ΚΑΛΉ διάθεση. Ήταν όλοι ξεχωριστοί και συγκεκριμένα ένας με έκανε να ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΏ. Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ [spoil] που υπήρχαν. Για τα σκηνικά και τους χώρους ότι και να πω θα είναι λίγο. Απλά ΜΟΝΑΔΙΚΆ, ένιωθες στα αλήθεια ότι ήσουν σε ένα παραμύθι. Θέλω να πω ότι το δωμάτιο αυτό καταφέρνει να σε μεταφέρει ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ σε έναν φανταστικό κόσμο με την εκπληκτική και συγχρόνως μαγική του ατμόσφαιρα. Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα. Τι ΤΈΛΕΙΑ ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΉΤΑΝ ΑΥΤΉ. Το γέλιο που ρίξαμε ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ. Η κοπέλα φαίνεται ότι ξέρει να προσαρμόζεται στην κάθε παρέα και με εμάς εννοείται έγινε το ΑΠΌΛΥΤΟ δέσιμο. Οι ατάκες της ήταν ΚΟΡΥΦΉ και πραγματικά μας έκανε να περάσουμε τέλεια, ειδικά εμένα προσωπικά θα μου μείνει σαν μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες. Το προσωπικό εντάξει ΥΠΈΡΟΧΟ όπως κάθε φορά και πολλά ΜΠΡΆΒΟ στον Πάνο για όλη αυτή τη δουλειά που έχει ρίξει και τις ΠΆΡΑ πολύ καλές ιδέες που έχει σκεφτεί!!!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
18:26 25-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ΠΟΛΎ ωραίο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι του ήταν ποικίλοι και ήταν κυρίως μικρής προς μέτριας δυσκολίας. Ήθελαν ΑΡΚΕΤΉ παρατηρητικότητα και ΑΡΚΕΤΌ ψάξιμο. Οι χώροι ήταν ευχάριστοι και η ατμόσφαιρα πολύ ωραία. Μου άρεσε επίσης πάρα πολύ το γεγονός ότι συναντήσαμε αρκετούς χώρους. Η GM ήταν ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ, ήξερε πότε να δώσει βοήθεια και πότε να μας αφήσει να παιδευτούμε (με την καλή έννοια πάντα). Στο τέλος κάτσαμε και μιλήσαμε και είδαμε ΠΌΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΉ κοπέλα ήταν και πόσο ευδιάθετο ήταν ΌΛΟ το υπόλοιπο προσωπικό!!!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
09:34 24-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ωραίο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι του ήταν ωραίοι, κάποιοι ήταν μέτριας δυσκολίας, κάποιοι λίγο πιο τσιμπημένοι και κάποιοι αρκετά απαιτητικοί. Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη, ίσως να ήθελα λίγο διαφορετικά την πλοκή. Η εισαγωγή του δωματίου ήταν ΠΡΩΤΌΤΥΠΗ και μου άρεσε πολύ. Ο GM ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ, έδινε τις σωστές βοήθειες τις σωστές στιγμές. Το παιδί ήταν πολύ ΕΥΓΕΝΙΚΌ, όπως και όλο το προσωπικό το οποίο ήταν πολύ καλό μαζί μας.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
23:54 16-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ωραίο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι ήταν κάποιοι εύκολοι και κάποιοι μέτριας δυσκολίας. Απαιτούσαν ΚΥΡΊΩΣ παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη. Οι χώροι ήταν ΠΟΛΎ ωραίοι, οι μηχανισμοί μου άρεσαν πολύ και το δωμάτιο είχε μια ΤΈΛΕΙΑ ροή. Η ατμόσφαιρα ήταν όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Ο GM μας ο Eddie ήταν πάρα πολύ καλός, όπου τον χρειαστήκαμε έδωσε τις κατάλληλες βοήθειες τις σωστές στιγμές. Όλα τα παιδιά στην υποδοχή ήταν ευγενέστατα και μετά το δωμάτιο καθήσαμε και μιλήσαμε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
15:26 16-Οκτ-20

Color Dreams

Color Dreams

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από τα πιο ωραία γριφοδωμάτια που έχω επισκεφτεί. Οι γρίφοι του ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΊ, τους λάτρεψα ΌΛΟΥΣ. Ήθελαν παρατηρητικότητα, αρκετά συνδυαστική σκέψη και κυρίως καθαρό μυαλό. Ευτυχώς προλάβαμε και παίξαμε το δωμάτιο την τελευταία μέρα λειτουργίας του και ως ΛΆΤΡΕΙΣ των γρίφων επιλέξαμε το challenge mode. Οι χώροι ήταν απλοί και η ατμόσφαιρα ευχάριστη. Γενικά είναι ένα απαιτητικό δωμάτιο, το οποίο σου αφήνει τις ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ εντυπώσεις!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:58 15-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο μια ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ από μόνο του. Νιώθεις πραγματικά ότι έχεις μεταφερθεί στην Ιαπωνία. Σκηνικά προσεγμένα και χώροι πολύ ξεχωριστοί. Ατμόσφαιρα ΤΡΟΜΕΡΉ που όπως είπα πραγματικά σε μεταφέρει σε ένα άλλο μέρος. Γρίφοι πολύ ωραίοι που ήθελαν κυρίως παρατηρητικότητα, κάποιοι ήταν μέτριας δυσκολίας και κάποιοι λίγο πιο απλοί. Ο τρόμος ήταν ΑΚΡΙΒΏΣ όσο έπρεπε για ένα τέτοιο δωμάτιο και η πλοκή ήταν απλά ΜΟΝΑΔΙΚΉ. Το άκτινγκ ήταν πάρα πολύ καλό, οι ηθοποιοί ήταν τέλειοι και ο GM όπου χρειαζόταν έδινε τις βοήθειες τις κατάλληλες στιγμές με πολύ ωραίο τρόπο. Τα παιδιά εκεί είναι πραγματικά πολύ καλοί άνθρωποι και με πολύ χιούμορ. Ιφιγένεια είσαι ΤΈΛΕΙΑ. Γιάννη ΥΠΈΡΟΧΟΣ, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες δουλειές σου!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
22:34 12-Οκτ-20

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ΤΈΛΕΙΟ δωμάτιο που σε κάνει να πιστεύεις ότι όντως πρωταγωνιστείς στην ταινία. Γρίφοι άλλοι μέτριας δυσκολίας και άλλοι ζόρικοι και απαιτητικοί. Αυτοματισμοί και μηχανισμοί πολύ ωραίοι και δημιουργικοί. Ατμόσφαιρα που σε ΚΑΘΗΛΏΝΕΙ και σου προκαλεί ΔΙΑΡΚΉ τρόμο. Νιώθεις ότι μπορεί να πεταχτεί κάτι από ΠΑΝΤΟΎ. Ο ηθοποιός ήταν πάρα πολύ καλός στις εμφανίσεις του και το φιλαράκι μου ο GM πραγματικά με γονάτισε. Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ μου στα παιδιά. Τέλος να αναφέρω ότι ο τρόπος με τον οποίο δίνονται οι βοήθειες είναι ΠΟΛΎ ΠΡΩΤΌΤΥΠΟΣ, πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα. Για το προσωπικό ότι και να πω είναι λίγο, τα παιδιά είναι ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΑ και πρόθυμα για συζήτηση!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
13:08 9-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι ΌΜΟΡΦΟ δωμάτιο ήταν αυτό. Οι χώροι ήταν όλοι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΊ και άνετοι. Οι μηχανισμοί πραγματικά πολύ πρωτότυποι και τα σκηνικά πολύ ξεχωριστά. Η ατμόσφαιρα με τη βοήθεια της μουσικής έκανε το δωμάτιο ακόμα πιο ωραίο και σε έβαζε στην πλοκή με το που έμπαινες. Οι γρίφοι ήταν όλοι ΠΆΡΑ πολύ ωραίοι, με ΑΚΡΑΊΑ καλή ροή μεταξύ τους. Γενικά είναι ένα δωμάτιο στο οποίο δεν καταλαβαίνεις πότε περνάνε δύο ώρες τόσο γρήγορα, γιατί πολύ απλά περνάς ΤΈΛΕΙΑ. Ο GM ήταν πολύ καλός, ήξερε πότε να δώσει βοήθειες και πότε να μας αφήσει να ζοριστούμε. Στο τέλος καθήσαμε και μιλήσαμε και είδαμε ΠΌΣΟ ευγενικό παιδί είναι. Σε ευχαριστούμε πολύ Ίωνα. Τέλος πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στον Πάνο για όλη αυτήν τη δουλειά που έχει ρίξει και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έχει βγει!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
16:22 7-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Το Role Playing απλά το ΛΆΤΡΕΨΑ. Οι γρίφοι μου άρεσαν αρκετά, ήταν σχετικοί με την υπόθεση και ταίριαζαν απόλυτα με τους χώρους. Οι χώροι ήταν πραγματικά πολύ ωραίοι, όπως και οι μηχανισμοί που συναντήσαμε. Αυτό το δωμάτιο το ΑΠΟΓΕΙΏΝΕΙ η αλληλεπίδραση που έχουν οι παίχτες με τους ηθοποιούς. Και εδώ θέλω να πω ότι αυτά τα ΤΡΕΛΆ παιδιά είναι απλά Ό,ΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. Και συνάντησαν και εμάς τους τρελούς και δέσαμε. Είχαμε καιρό να ρίξουμε τόσο γέλιο και να κάνουμε ΤΌΣΗ ΠΛΆΚΑ αλήθεια. Το άκτινγκ γενικά σε αυτό το δωμάτιο είναι ΚΟΡΥΦΉ. Ο Βαγγέλης είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει, πραγματικά ΜΠΡΆΒΟ του. Η Ελπίδα είναι τρομερή επαγγελματίας, απλά ΜΟΝΑΔΙΚΉ, είναι από τα αγαπημένα μου άτομα, όχι μόνο στον χώρο των Escape Rooms, αλλά και γενικά. Απλά πηγαίντε, παίξτε τους υπέροχους και πρωτότυπους ρόλους σας, ΖΉΣΤΕ ΤΟ και θα περάσετε τέλεια!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
19:25 6-Οκτ-20

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ΥΠΈΡΟΧΟ ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι του ήταν αρκετοί και ήταν ΌΛΟΙ σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, άλλοι μέτριας δυσκολίας και άλλοι λίγο πιο απαιτητικοί. Είχαν μια πολύ καλή ροή μεταξύ τους κι ήταν εντός θέματος. Τα σκηνικά ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ρεαλιστικά και σε έβαζαν κατευθείαν στην πλοκή του δωματίου. Πολύ καλή δουλειά με όλους τους χώρους. Οι μηχανισμοί ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΊ και τα περάσματα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ. Ο GM ήταν πολύ καλός, όπου χρειάστηκε έδωσε τις κατάλληλες βοήθειες. Τη συγκεκριμένη εταιρεία την έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές και κάθε φορά μένουμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Όλα τα παιδιά, μα όλα όμως, είναι ΕΥΓΕΝΙΚΆ και πολύ ΚΑΛΆ στη δουλειά τους και ο Γιώργος όπως πάντα ΦΙΛΌΞΕΝΟΣ και μέσα στη καλή διάθεση!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
11:39 3-Οκτ-20

The Orphan

The Orphan

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Οι γρίφοι του ήταν ωραίοι μέτριας δυσκολίας και ενταγμένοι στην πλοκή του δωματίου. Η ατμόσφαιρα ΆΚΡΩΣ ανατριχιαστική, τα ηχητικά εφέ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ καλά, σε γονατίζουν και οι μηχανισμοί απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΊ. Και έρχεται το μεγάλο ερώτημα, υπήρχε ηθοποιός ή όχι; Πηγαίντε να το διαπιστώσετε. Γενικά το συγκεκριμένο δωμάτιο έχει κάτι το ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ. Καταφέρνει να ΠΑΊΖΕΙ με το μυαλό σου και να σε έχει σε μια ΣΥΝΕΧΉ εγρήγορση. Ο GM ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ, έδινε πολύ σωστές βοήθειες όταν έπρεπε. Καθήσαμε στο τέλος και μιλήσαμε με τον Πάρη, ο οποίος είναι ΠΟΛΎ καλός άνθρωπος και με χιούμορ και πραγματικά φαίνεται πόσο αγαπάει αυτό που κάνει!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
16:22 2-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο ΔΙΑΜΆΝΤΙ. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Αρχικά η ατμόσφαιρα ήταν ΣΚΟΤΕΙΝΉ και ανατριχιαστική. Οι γρίφοι του για δωμάτιο τρόμου ήταν όλοι ΥΠΈΡΟΧΟΙ, άλλοι μέτριας δυσκολίας και άλλοι λίγο πιο τσιμπημένοι, οι οποίοι ήθελαν κυρίως παρατηρητικότητα και ΠΆΡΑ πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας. Το εντυπωσιακό με αυτό το δωμάτιο είναι τα ακραία ηχητικά τα οποία αλήθεια σε ΚΑΘΗΛΏΝΟΥΝ και σου προκαλούν απίστευτο ΤΡΌΜΟ. Ίσως από τα καλύτερα που έχω συναντήσει. Οι εμφανίσεις του ηθοποιού ήταν απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΈΣ, τα jumpscares του μοναδικά και γενικά η παρουσία του ήταν ο λόγος του να επιζητάω απεγνωσμένα μια αγκαλιά. Επίσης μια πρωτότυπη ιδέα εντείνει τον φόβο ακόμα περισσότερο. Ο GM ήταν πολύ καλός, ήξερε πότε να δώσει βοήθειες και πότε να με κάνει να μην μπορώ να κουνηθώ από τη θέση μου. Για τα υπέροχα αυτά παιδιά τι να πω. Τα Τσουφάκια είναι πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί στη δουλειά τους, πάρα πολύ ευγενικοί και με ΠΟΛΎ χιούμορ. Στέλιο και Γιάννη σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:50 1-Οκτ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΌ παιχνίδι ήταν αυτό. Ο χώρος στον οποίο γίνεται η μάχη είναι πολύ ωραία διαμορφωμένος, έχει πολλα σημεία να κρυφτείς, αλλά και να ΤΡΈΞΕΙΣ. Εννοείται είναι παιχνίδι που για κάποιους ανταγωνιστικούς (ίσως και να εννοώ εμένα) είναι Ό,ΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. Σε αυτόν τον χώρο είσαι 20 λεπτά και ιδρώνεις σαν να ήσουν 2 ώρες. Το προσωπικό απλά τέλειο, μιλήσαμε και πριν και μετά το δωμάτιο, τα παιδιά είναι απλά ΥΠΈΡΟΧΑ. Φορέστε άνετα ρούχα, πάρτε την παρέα σας, κατά προτίμηση 4 με 6 άτομα και πηγαίντε να το ΖΉΣΕΤΕ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:32 1-Οκτ-20

PSYCHO

PSYCHO

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πραγματικά ΠΟΛΎ ωραίο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο. Η εισαγωγή ήταν αρκετά ψαρωτική για τέτοιο είδους δωμάτιο, κάτι το οποίο ΛΆΤΡΕΨΑ. Οι γρίφοι του ήταν όλοι ΥΠΈΡΟΧΟΙ και πολύ πρωτότυποι. Είχαν τόσο καλή ροή μεταξύ τους, όλοι σου προσέφεραν και κάτι διαφορετικό. Είναι από αυτά τα δωμάτια που δεν υπήρχε ούτε ένας γρίφος που να μην μου άρεσε. Είχε ΤΈΛΕΙΟΥΣ μηχανισμούς, έξυπνα περάσματα και άνετους χώρους να κινείσαι με την ομάδα σου. Ο GM πολύ καλός στη δουλειά του, πάρα πολύ καλό παιδί και πάνω από όλα ΕΥΓΕΝΙΚΌΣ. Για το προσωπικό μόνο τα ΚΑΛΎΤΕΡΑ μπορώ να πω. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ υπάρχει διάθεση για συζήτηση και πριν και μετά το δωμάτιο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και για λίγα άτομα και για πολλά και για αρχάριες ομάδες και για έμπειρες!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
23:52 29-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο event, καθώς επίσης και μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ εμπειρία. Οι γρίφοι του ήταν καλοί, εκ των οποίων δύο-τρεις μου άρεσαν αρκετά. Αυτό που μου άρεσε ήταν το γεγονός ότι έκανα βόλτα με τους φίλους μου και είχα την ευκαιρία να πάω σε διάφορα μέρη του Πειραιά, ένα μέρος που ΛΑΤΡΕΎΩ. Χάρηκα επίσης που συνάντησα σε διάφορες στάσεις κάτι καλά μου φιλαράκια και φυσικά ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στα παιδιά, τα οποία ήταν στα μέρη που μας παρέδιδαν τους γρίφους.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:10 28-Σεπ-20

JASON

JASON

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι ΔΩΜΑΤΙΆΡΑ ήταν αυτή. Από την αρχή φάνηκε πόσο καλό θα ήταν το δωμάτιο, καθώς η εισαγωγή του ήταν ΠΟΛΎ ωραία και ξεχωριστή. Οι γρίφοι του ήταν ωραίοι με πολύ καλή ροή, που ήθελαν κυρίως παρατηρητικότητα. Η ατμόσφαιρα με τη βοήθεια των ήχων έκανε το δωμάτιο ακόμα πιο τρομαχτικό. Για τα σκηνικά τι να πω. ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΑ. Όλοι οι χώροι ήταν εντυπωσιακοί, φαίνεται πόση δουλειά έχει πέσει για να φτιαχτεί όλο αυτό και φυσικά τα περάσματα ήταν πολύ έξυπνα. Για το άκτινγκ τώρα ότι και να πω αλήθεια θα είναι λίγο. Ο ηθοποιός που κάνει τον Jason απλά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, νομίζεις ότι πραγματικά έχεις τον Jason απέναντι σου. Αυτά που γίνονται εκεί μέσα σε κάνουν να καταλάβεις τι σημαίνει ΤΡΌΜΟΣ. Εγώ προσωπικά το κατάλαβα από πρώτο χέρι και μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις ΔΥΝΑΤΌΤΕΡΕΣ εμπειρίες που έχω ζήσει όσο αφορά το κομμάτι των escaperooms. Οι ηθοποιοί ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΊ και ο GM πολύ βοηθητικός όπου έπρεπε. Στο τέλος καθήσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά και θέλω να πω ότι είναι όλοι τους ένας προς ένας ΥΠΈΡΟΧΟΙ άνθρωποι. Όσες ώρες κράτησε το δωμάτιο, άλλο τόσο συζητήσαμε με τα παιδιά και είδαμε ΠΌΣΟ ΠΟΛΎ το αγαπάνε αυτό που κάνουν και βγαίνει προς τα έξω. Πραγματικά όσοι είστε φαν τέτοιων δωματίων απλά πηγαίντε, είναι ΚΟΡΥΦΉ στο είδος του!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
22:24 22-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο με μια ΠΟΛΎ ωραία και ταυτόχρονα ψαρωτική εισαγωγή. Θα αρχίσω μιλώντας για αυτό που με ΕΝΤΥΠΩΣΊΑΣΕ πιο πολύ, που ήταν οι μηχανισμοί. Κάποιοι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΊ και άλλοι που αλήθεια συναντάω πρώτη φορά στη ζωή μου. Ειδικά ένας ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ. Οι γρίφοι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, άλλοι ήθελαν παρατηρητικότητα και άλλοι ήταν καθαρά θέμα σκέψης και τα περάσματα που συναντήσαμε ήταν ΤΈΛΕΙΑ. Οι εμφανίσεις των ηθοποιών ήταν όσο έπρεπε, δεν κούραζαν και ο GM ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ, έδινε τις βοήθειες όταν ήταν αναγκαίο. Το προσωπικό ήταν πάρα πολύ ευγενικό και φιλόξενο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
12:10 21-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο ΔΙΑΜΆΝΤΙ. Αλήθεια ενθουσιάστηκα με αυτό το δωμάτιο. Αρχικά οι γρίφοι ήταν έξυπνοι και καλοφτιαγμένοι. Η ατμόσφαιρα ΤΈΛΕΙΑ, όπως και οι χώροι, οι οποίοι σε έκαναν να νιώθεις ότι είσαι πραγματικά σε ορφανοτροφείο. Αυτό που με έκανε να ΑΓΑΠΉΣΩ ακόμα περισσότερο το δωμάτιο είναι το γεγονός ότι ΌΛΟΙ οι γρίφοι ήταν σχετικοί με την υπόθεση. Και εδώ θέλω να σταθώ. Δεν νομίζω να έχω ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΊ πιο πολύ με ιστορία δωματίου. Κατά τη διάρκεια της λύσης των γρίφων καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί και ξετυλίγεται μια ιστορία, η οποία είναι ανατριχιαστική. Στο τέλος η εξαιρετική GM μας εξήγησε όλη την ιστορία και τότε έβγαλαν ΌΛΑ νόημα (γρίφοι, χώροι, πλοκή). Η GM ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ. Μου άρεσε που μας άφησε να παιδευτούμε με την καλή έννοια με τους γρίφους και έδινε τις βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Για τα παιδιά εκεί εντάξει θα πω απλά ότι είναι ΥΠΈΡΟΧΟΙ άνθρωποι, τόσο φιλόξενοι, όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα μιλήσαμε και πριν και μετά το δωμάτιο. Κώστα και Μαρία πολύ σας εκτιμώ, είστε τέλειοι!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
09:36 21-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ακόμα ένα πολύ όμορφο δωμάτιο της Maze. Οι γρίφοι του μου άρεσαν πολύ. Ήταν αρκετά πρωτότυποι, κάποιοι βατοί και εύκολοι στη σκέψη και άλλοι μέτριας δυσκολίας που πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί για να τους λύσεις. Επίσης να πω ότι μου άρεσε πολύ ο φωτισμός. Ο GM εντάξει όπως και στο άλλο δωμάτιο έτσι και εδώ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ. Έδινε βοήθειες εκεί που έπρεπε. Για το προσωπικό θα πω ότι απλά είναι ΤΈΛΕΙΟΙ. Καθήσαμε μετά και από τα δύο δωμάτια και μιλήσαμε, ανέβασαν τις φωτογραφίες ΌΣΟ ήμασταν εκεί, κάτι που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση και ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ευγενικοί!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
09:20 21-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ΠΟΛΎ ευχάριστο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι του είναι μέτριας δυσκολίας και κάποιοι λίγο πιο δύσκολοι. Οι χώροι του σε βάζουν στο κλίμα του δωματίου, καθώς και η μουσική σε ταξιδεύει στη συγκεκριμένη εποχή. Η/Ο GM ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς ναι μεν μας άφηνε να σκεφτούμε και να ζοριστούμε με την καλή έννοια σε κάποια σημεία, κάτι το οποίο το θέλω πολύ, αλλά και έδινε τις κατάλληλες βοήθειες τη σωστή στιγμή ώστε να μην κουραστούμε. ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ. Τα παιδιά στην υποδοχή απλά ΥΠΈΡΟΧΑ. Τόσο φιλικοί άνθρωποι που όσο μιλούσαμε ένιωθα ότι τους ξέρω ΧΡΌΝΙΑ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:15 19-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που τα έχει ΌΛΑ. Αρχικά να πω ότι τα σκηνικά είναι ΥΠΈΡΟΧΑ, τόσο προσεγμένα και αληθοφανή. Τα [spoil]. Στο δωμάτιο μου άρεσαν πολύ τα τασκς και φυσικά οι γρίφοι, κάποιοι από τους οποίους ήταν μέτριας δυσκολίας και άλλοι πιο τσιμπημένοι. Ήταν συνδυαστικοί, πολύ έξυπνοι και σχετικοί με το θέμα του δωματίου. Επίσης απαιτούσαν πολύ ψάξιμο, παρατηριτικότητα και το σημαντικότερο ΚΑΛΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ μεταξύ των μελών της ομάδας. Ο τρόμος ήταν εκεί κατά τη διάρκεια του δωματίου και το τρεξιματάκι ΔΕΝ έλειψε. Το άκτινγκ ήταν πάρα πολύ δυνατό και ο GM πάρα πολύ καλός, έδινε τις σωστές βοήθειες τις κατάλληλες στιγμές. Γενικά είναι δωμάτιο που σε έχει στη ΤΣΊΤΑ για 90 λεπτά συνεχόμενα, σε κάνει να αγχώνεσαι με τον τρομερό ηθοποιό, με τους γρίφους, αλλά και γενικα με την όλη ροή του δωματίου. Το προσωπικό εντάξει απλά ΤΈΛΕΙΟ, έτοιμο πάντα για πλάκες. Όλες τις φορές που έχουμε επισκεφτεί την Escaped έχουμε μείνει ΑΠΌΛΥΤΑ ικανοποιημένοι!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
12:53 17-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Νομίζω μπαίνει στην ΚΟΡΥΦΉ όσον αφορά τα γριφοδωμάτια που έχω πάει. Για πρώτη φορά ένιωθα ότι ΌΛΟΙ οι γρίφοι ήταν ακριβώς του στυλ μου. Κάποιοι βατοί, κάποιοι μέτριας δυσκολίας, κάποιοι λίγο πιο ζόρικοι και άλλοι παρατηρητικότητας, αλλά όλοι είχαν τέλεια ροή μεταξύ τους. Οι χώροι ήταν πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΊ, σε έβαζαν κατευθείαν στο κλίμα. Είχε πανέμορφα περάσματα και ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΎΣ μηχανισμούς. Ο GM ήταν πάρα πολύ καλός, ήξερε ακριβώς πότε χρειαζόμασταν μια μικρή ώθηση για να προχωρήσουμε και έδινε πολύ σωστές βοήθειες, κυρίως στο θέμα του ψαξίματος. Στο τέλος, αλλά και στην αρχή καθήσαμε και μιλήσαμε με το παιδί και ήταν πάρα πολύ ευγενικός και πολύ καλός άνθρωπος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, κυρίως για πιο έμπειρες ομάδες, αλλά και για αρχάριες θα είναι ΤΈΛΕΙΑ σαν εμπειρία!!!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
10:43 17-Σεπ-20

Pablo Escobar

Pablo Escobar

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα απλό ωραίο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι του ήταν κυρίως εύκολοι και βατοί, αν εξαιρέσεις δύο που ήταν μέτριας δυσκολίας. Η μουσική λάτιν που μας συνόδευε ήταν μια ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ προσθήκη για το δωμάτιο. Ο λόγος που βάζω πιο χαμηλή βαθμολογία στην ατμόσφαιρα είναι επειδή χάλασε ένας μηχανισμός και αναγκάστηκε να μπει μέσα το παιδί να τον φτιάξει. Η GM ΠΟΛΎ καλή όπου τη χρειαστήκαμε και γενικά τα παιδιά εκεί ήταν πολύ ΕΥΓΕΝΙΚΆ και είχαν ΌΛΗ την καλή διάθεση να μιλήσουμε. Το συνιστώ κυρίως για αρχάριες ομάδες, αλλά και για έμπειρες είναι μια διασκεδαστική εμπειρία.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
01:25 15-Σεπ-20

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιποοον... ΤΙ ΉΤΑΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΖΉΣΑΜΕ. Ας ξεκινήσω μιλώντας για τους γρίφους, οι οποίοι ήταν εύκολοι και βατοί, αλλά για αυτό το δωμάτιο πραγματικά είναι οι κατάλληλοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Εισαγωγή πολύ ωραία και γενικά ατμόσφαιρα που σε βάζει κατευθείαν στον ρόλο της υπόθεσης. Ο τρόμος σε αυτό το δωμάτιο είναι ασταμάτητος. Οι ηθοποιοί ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΉΝΟΥΝ ΣΕ ΗΣΥΧΊΑ. Είναι τέλειοι σε αυτό που κάνουν, δηλαδή στο να σε ΓΛΕΝΤΆΝΕ. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσαμε να κουνηθούμε με την ομάδα μου από τον φόβο. Εννοείται αυτό το δωμάτιο ΑΠΑΙΤΕΊ άνετη ενδυμασία και όσοι αγαπάτε τις συνεχόμενες αγκαλίτσες με την ομάδα σας πηγαίντε. Ο GΜ ήταν πολύ καλός και το άκτινγκ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ. Στο τέλος μιλήσαμε με τα παιδιά τα οποία ήταν ΠΟΛΎ ευγενικά και μακάρι να είχαμε χρόνο να κάτσουμε και άλλο να τα πούμε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:52 10-Σεπ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα γριφοδωμάτιο ΣΚΈΤΗ ΠΡΌΚΛΗΣΗ. Οι γρίφοι του εντάξει απλά τέλειοι με πολύ ωραία ροή. Ατμόσφαιρα πάρα πολύ ωραία, που λες ήρθα να λύσω γρίφους, αλλά ΌΧΙ υπάρχουν και εκπλήξεις. Γενικά αυτό το δωμάτιο είναι δύσκολο και από θέμα χρόνου, αλλά και από θέμα μεγάλου πλήθους γρίφων. Ο GM ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ, όπου τον χρειαστήκαμε μας έδωσε κατατοπιστικότατες βοήθειες, πραγματικά ΜΠΡΆΒΟ του. Εμείς πήγαμε δυάδα και παίξαμε το δωμάτιο και αλήθεια το άγχος που υπήρχε κατά τη διάρκεια έφτανε στα ΎΨΗ και ήταν αρκετά μεγάλη πρόκληση. Ευτυχώς προλάβαμε το δωμάτιο πριν κλείσει όντας η τελευταία κράτηση. Για τα παιδιά εντάξει τι να πω όσες φορές έχουμε πάει μας φέρονται με τους καλύτερους τρόπους, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΊ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
08:46 8-Σεπ-20

Moriarty

Moriarty

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται για ένα δωμάτιο ΔΙΑΜΆΝΤΙ. Τι να πω πρώτα. Εισαγωγή απίστευτη, τόσο δημιουργική που σε κάνει να καταλάβεις από την αρχή με ΠΌΣΗ ΑΓΆΠΗ έχουν φτιάξει το δωμάτιο ο Βαγγέλης και ο Κώστας. Γρίφοι υπέροχοι, άλλοι βατοί, άλλοι μέτριας δυσκολίας και άλλοι λίγο τσιμπημένοι. Αυτό που μου άρεσε ειδικά σε αυτό το δωμάτιο ήταν τα ΠΑΝΈΞΥΠΝΑ τασκς που είχαμε να κάνουμε και όσο αφορά την ατμόσφαιρα εντάξει απλά τέλεια. Το άκτινγκ και οι εμφανίσεις του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΎ ηθοποιού δεν κουράζουν καθόλου, είναι ακριβώς όπως πρέπει και καταφέρνουν να συνδυάσουν τρόμο και γέλιο. Οι βοήθειες από τον/την GM δίνονταν την κατάλληλη στιγμή με πολύ ωραίο τρόπο και με μια πολύ πετυχημένη δόση χιουμορ. Αυτό που λάτρεψα ήταν τα παιδιά εκεί. Τόσο ευγενικοί και μέσα στην καλή χαρά ΌΛΟΙ τους. Έχουν ρίξει όπως είπα πολλή δουλειά αλλά και αγάπη σε αυτό το δωμάτιο και φαίνεται και από άλλα πράγματα εκτός δωματίου!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
20:03 7-Σεπ-20

The Cursed Doll

The Cursed Doll

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ΠΟΛΎ δυνατό δωματιο τρόμου. Γρίφοι πολύ καλοί μέτριας δυσκολίας με κάποιους να ξεχωρίζουν αρκετά. Ατμόσφαιρα που σε κρατάει σε εγρήγορση και ηχητικά που σε κάνουν να νιώθεις ότι κάτι θα σου επιτεθεί από το πουθενά. Εντάξει για τον ηθοποιό ότι και να πω είναι λίγο. ΤΡΟΜΕΡΌΣ σε αυτό που κάνει! Θα το διαπιστώσετε και μέσα και φυσικά να αναφέρω ότι οι ΩΡΑΙΌΤΑΤΕΣ παρουσίες θα σας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια του δωματίου. Η GM ήταν πολύ καλή και έδινε πολύ κατατοπιστικές βοήθειες. Τα παιδιά αυτής της εταιρίας είναι ΤΌΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΆ. Επισκεφτείτε το και δεν θα χάσετε!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
21:10 5-Σεπ-20

The Ring

The Ring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΈΝΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ. Από που να ξεκινήσω τώρα. Γρίφοι πάρα πολύ καλοί με πολύ ωραία ροή μεταξύ τους. Ατμόσφαιρα που σε καθηλώνει, που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είσαι ποτέ ασφαλής. Μουσική ΥΠΈΡΟΧΗ, ανατριχιαστική και φυσικά μέσα στο κλίμα του δωματίου. Αλλά εκεί που το δωμάτιο απογειώνεται είναι στο θέμα ηθοποιία. Ο ηθοποιός είναι ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ. Αυτά που κάνει εκεί μέσα είναι απλά ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ. Ο τρόμος είναι στην κορυφή πραγματικά. Αυτό τίποτα άλλο. Η GM πάρα πολύ καλή και βοηθητική ακριβώς στα σημεία που έπρεπε. Γενικά τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλοι άνθρωποι και πολύ καλοί στη δουλειά τους. Σωστοί επαγγελματίες. Η Ελένη που έχει το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι αλήθεια ΤΈΛΕΙΑ. Μας υποδέχτηκε και μας αποχαιρέτησε με τους καλύτερους τρόπους και την ευχαριστούμε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ για αυτήν την εμπειρία. Για κάποιους τυχερούς εκεί μέσα (όπως ήμουν εγώ) η εμπειρία αυτή θα είναι πολύ δυνατή, θα καταλάβετε τι εννοώ. Μπαίνει σίγουρα στα ΤΟΠ δωμάτια, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
09:36 31-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΔΩΜΆΤΙΟ. Γρίφοι πολύ ωραίοι και δημιουργικοί, μου άρεσαν όλοι, μόνο ένας σε ένα σημείο θα ήθελα να ήταν κάπως διαφορετικός. Μηχανισμοί πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΊ και χώροι πολύ όμορφοι, με έναν ειδικά να ξεχωρίζει. Ατμόσφαιρα ΆΚΡΩΣ ανατριχιαστική και ηχητικά που σε καθηλώνουν. Οι ηθοποιοί ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους, κατάφεραν να κάνουν όλη την ομάδα (μαζί με εμένα φυσικά) να ουρλιάζει σε κάποια σημεία ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΑ. Και εννοείται δεν έλειψαν τα αγαπημένα μας jumpscares. Σε αυτό το δωμάτιο αλήθεια νιώθεις ότι μπορεί να σου πεταχτεί κάτι από οπουδήποτε για αυτό δεν νιώθεις ΠΟΤΈ ασφαλής. GM πολύ καλό παιδί και πολύ βοηθητικός όπου έπρεπε. Καθήσαμε στο τέλος και μιλήσαμε με τα παιδιά, όλοι τους ήταν πολύ ευγενικοί και πολύ καλά παιδιά!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
22:23 26-Αυγ-20

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο. Οι γρίφοι του ιδιαίτεροι και μη γραμμικοί, κάτι το οποίο μας άρεσε πολύ και η μουσική που συνόδευε την αποστολή μας ήταν η ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ για ένα τέτοιο χώρο. Το ξεχωριστό με αυτό το δωμάτιο είναι τα ΤΈΛΕΙΑ γκατζετάκια που χρησιμοποιήσαμε, μερικά από τα οποία τα έβλεπα για πρώτη φορά. Θέλω να πω ότι αυτό το δωμάτιο έχει ατμόσφαιρα 5/5, απλά εμάς μας έτυχε μια αναποδιά με έναν μηχανισμό που δεν λειτουργούσε και η GM έπρεπε να μπει μέσα στον χώρο για να το φτιάξει και έτσι χάλασε γενικά η ατμόσφαιρα. Η GM έδινε σωστές βοήθειες όπου χρειαζόταν, ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΕΥΓΕΝΙΚΉ και προσπάθησε παρά το πρόβλημα που έγινε να τα φτιάξει όλα για να μην χαλάσει η διασκέδαση μας. Το εκτίμησα ΠΟΛΎ αυτό!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
00:35 25-Αυγ-20

The Portal

The Portal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εντάξει αυτό το δωμάτιο είναι μια ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ από μόνο του.. Γρίφοι πολύ καλοί, δεμένοι πολύ ωραία ο ένας με τον άλλον και σχετικά βατοί, όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Αρχικά η εισαγωγή είναι ΤΈΛΕΙΑ, η ατμόσφαιρα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ και το τέλος πραγματικά ΥΠΈΡΟΧΟ δεν έχω λόγια, είναι ο ορισμός της ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΣΗΣ ενός δωματίου. Για τις παρουσίες που βρίσκονται στον χώρο τι να πω τώρα; Κυριολεκτικά ΣΕ ΓΛΕΝΤΆΝΕ. Αυτά που γίνονται εκεί είναι μοναδικά αλήθεια. Ο GM κατατοπιστικότατος εκεί που έπρεπε και οι ηθοποιοί απλά ΈΠΟΣ. Στο τέλος καθήσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά τα οποία είναι πολύ ευγενικά με πολύ χιούμορ και πολύ καλοί στη δουλειά τους, θα το καταλάβετε!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
10:47 21-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και εννοείται πήγαμε και στο part 2. Ένα πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο του οποίου οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας. Κάποιους καταλάβαινες σχετικά γρήγορα και σε άλλους έπρεπε να κάτσεις να σκεφτείς αρκετά τι πρέπει να κανεις, κάτι που μου άρεσε ΠΟΛΎ. Η ατμόσφαιρα πολύ ωραία και πολύ ωραία προσθήκη για το δωμάτιο ήταν η μουσική. Ο GM όπως και στο part 1 έτσι και εδώ, έδωσε πολύ σωστές βοήθειες όταν του ζητήσαμε. Πολύ καλός άνθρωπος και πολύ ευγενικός. Καθήσαμε και μιλήσαμε λίγο στο τέλος για το δωμάτιο.

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
10:47 21-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ωραίο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι που είχε το δωμάτιο σε κάποια σημεία ήταν βατοί και σε κάποια άλλα λίγο πιο ζόρικοι. Υπήρχαν σαφείς οδηγίες όμως για το με ποια σειρά πρέπει να τους δεις. Η ατμόσφαιρα όπως πρέπει να είναι, ίσως λίγο την πλοκή να ήθελα διαφορετικά. Ο GM όπου τον χρειαστήκαμε ήταν εκεί και μας έδωσε στοχευμένες βοήθειες. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ένα πέρασμα το οποίο πραγματικά ήταν ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΟ. Το προσωπικό ήταν πολύ καλό και πολύ ευγενικό μαζί μας!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:47 21-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εντάξει έφτασε αυτή η στιγμή που δεν ξέρω τι πρέπει να γράψω και ότι και να πω είναι λίγο. Αυτό το δωμάτιο είναι απλά ΈΠΟΣ. Αυτά που γίνονται εκεί μέσα δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται να τα ξαναδώ. Από που να αρχίσω. Γρίφοι ΤΈΛΕΙΟΙ με πάρα πολύ ωραία ροή μεταξύ τους. Χώροι πανέμορφοι αλήθεια. Μηχανισμοί ΥΨΗΛΟΎ ΕΠΙΠΈΔΟΥ. Ηχητικά τρομερά από ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ🔝🔝. Σοβαρά δεν έχω ξανατρομάξει στη ζωή μου τόσο πολύ μόνο από ήχους. Και πάμε στο καλό κομμάτι. Αυτά που κάνουν οι ηθοποιοί δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια, είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΊ, ΣΩΣΤΟΊ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ, ΑΠΛΆ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΙ. Ακόμα σκέφτομαι όλα αυτά που γίνονται εκεί και αντριχιάζω. Gm πάρα πολύ καλός και θα το ξαναπώ το άκτινγκ είναι ΚΟΡΥΦΉ. Γενικά το συγκεκριμένο δωμάτιο κατά τη γνώμη μου μπορεί εκτός από ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας, να ανήκει και σε ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Αλήθεια αυτό το δωμάτιο είναι ο ΟΡΙΣΜΌΣ του τρόμου. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ταινία, ότι είσαι πρωταγωνιστής και πρέπει στα αλήθεια να επιβιώσεις. Το προσωπικό πάρα πολύ ευγενικό και πάρα πολύ καλοί άνθρωποι όλοι όσοι δουλεύουν εκεί. Τέλεια παιδιά ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ❤️. Βαθμολογία εννοειται παίρνει 10/10 γιατί το 5/5 το αδικεί. Όσοι δεν έχετε πάει πρέπει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να πάτε, είναι εμπειρία ζωής κατά τη γνώμη μου, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!!!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
09:50 19-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε και εμείς σε ένα γριφοδωμάτιο για παιδιά, όπου εδώ πρέπει να πω ότι και για ενήλικες είναι ΤΈΛΕΙΟ. Είχε πολύ ωραίους διασκεδαστικούς γρίφους και πολύ καλή ροή. Ο GM πολύ καλός ήξερε ακριβώς που να επέμβει. Όσο για το προσωπικό τι να πω. ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ. Καθήσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά και πριν και μετά το δωμάτιο, είναι ευγενέστατοι και φαίνεται ότι αγαπάνε πολύ αυτήν τη δουλειά. Κατά τη γνώμη μου αυτό το δωμάτιο για οικογένειες με παιδιά παίρνει βαθμολογία 10, οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
01:37 18-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Γρίφοι πολύ ωραίοι, κάποιοι βατοί και άλλοι που ήθελαν λίγο παραπάνω σκέψη. Είναι σημαντικό να αναφέρω για αυτό το δωμάτιο ότι αν έχεις δει την ταινία, ΘΑ ΛΑΤΡΈΨΕΙΣ τις αναφορές και τους χώρους. Οι ηθοποιοί ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΊ και η GM ΑΠΊΘΑΝΗ. Εννοείται όπως πάντα καθήσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά μετά το δωμάτιο. Το προσωπικό στην υποδοχή είναι τέλειο, τόσο καλά παιδιά όλα τους και γεμάτοι χαρά και εντάξει πρέπει να πω ότι Ελπίδα είσαι ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:00 13-Αυγ-20

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΔΩΜΑΤΙΆΡΑ!! Αρχικά μακράν η ΚΑΛΎΤΕΡΗ εισαγωγή που έχω δει ως τώρα, σου δείχνει ακριβώς τι πρόκειται να ακολουθήσει. Γρίφοι πολύ ωραίοι μέτριας δυσκολίας και πραγματικά ατμόσφαιρα που σε κάνει να μην μένεις σε ηρεμία ΟΎΤΕ ΛΕΠΤΌ. Όλη την ώρα νιώθεις ότι πρέπει να προσέχεις. Εντάξει ο ηθοποιός ήταν απίστευτος αλήθεια, όπως και ο GM, ο οποίος μας έδινε τις βοήθειες ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόταν. Γενικά το δωμάτιο το χαρακτηρίζουν τα ΑΚΡΑΊΑ ΗΧΗΤΙΚΆ, η αδρεναλίνη και φυσικά ο τρόμος. Στο τέλος μιλήσαμε με τα παιδιά, τα οποία ήταν πολύ καλά, ευγενέστατα. Το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν γίνεται να μην το ζήσεις, είναι ΚΟΡΥΦΉ. Πολύ δυνατή εμπειρία αξίζει φουλ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
13:13 11-Αυγ-20

HERESY

HERESY

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τ Ε Λ Ε Ι Ο! Πραγματικά ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Θες εξωτερικό χώρο; Το έχει. Θες εσωτερικό χώρο; Και αυτό το έχει. Οι γρίφοι του ήταν πάρα πολύ ωραίοι και πραγματικά χαιρόσουν να τους λύνεις. Μηχανισμοί υπέροχοι ειδικά ένας μου άρεσε πάρα πολύ. Ατμόσφαιρα που σε βάζει κατευθείαν στον ρόλο και στην πλοκή της ιστορίας. Εννοείται υπήρχε τρόμος κατά τη διάρκεια, αλλά εντάξει και το γέλιο δεν έλειψε. Για τα παιδιά εκεί ότι και να πω είναι λίγο. Ηθοποιός και GM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ σε αυτό που κάνουν, πάρα πολύ καλά παιδιά. Στο τέλος καθήσαμε και μιλήσαμε και πραγματικά είναι ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΑ τα παιδιά. Εμείς πήγαμε δυάδα (DJ) και ήταν ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ, το ζήσαμε στο μέγιστο!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
01:23 10-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραίο δωμάτιο τρόμου. Πήγαμε τριάδα και πραγματικά το ζήσαμε. Γρίφοι πολύ ωραίοι μέτριας δυσκολίας ενταγμένοι μέσα στην πλοκή της ιστορίας. Ατμόσφαιρα ανατριχιαστική και φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν τα ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ μας jumpscares. Ειδικά σε ένα απλά πετάχτηκα κάτι μέτρα πίσω. Η ηθοποιός αλήθεια ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΉ, όπως και η υπέροχη GM μας, η οποία μας έδινε τις βοήθειες ΑΚΡΙΒΏΣ στο σημείο που έπρεπε. Τα παιδιά στην υποδοχή πάρα πολύ καλά μαζί μας. Το συνιστώ σίγουρα για άτομα που θέλουν να αρχίσουν να παίζουν δωμάτια τρομου.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
01:35 9-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο το οποίο οι λάτρεις του Harry Potter θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Το δωμάτιο είχε ωραίους γρίφους και μια ωραία ατμόσφαιρα με την κατάλληλη μουσική φυσικά, αλλά το βασικό στοιχείο του είναι ο ηθοποιός. Είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ σε αυτό που κάνει και μαζί του το δωμάτιο κυλάει τέλεια. Το παιδί είναι ΤΟΠ. Γενικά είναι δωμάτιο που πας κυρίως για να διασκεδάσεις με την παρέα σου και όχι τόσο για να λύσεις γρίφους, αλλά περνάς τέλεια. Τα παιδιά στην υποδοχή ΑΠΛΆ ΥΠΈΡΟΧΑ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
12:32 5-Αυγ-20

SIN CITY

SIN CITY

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο. Την αρχή την βρήκα πολύ ξεχωριστή, πολύ καλή ιδέα. Αν και μικρό, θαυματουργό το δωμάτιο, αυτό θα πω. Είχε γρίφους μέτριας δυσκολίας με πολύ ωραία ροή μεταξύ τους και οι βοήθειες δίνονταν την κατάλληλη στιγμή όταν ήταν αναγκαίο. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τέλεια μουσική που σε συνόδευε κατά τη διάρκεια της αναζήτησης. Η GM γλυκύτατη, πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλή στη δουλειά της!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
14:05 4-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσα πολλά να πω. Αρχικά το δωμάτιο αυτό παίρνει την πρώτη θέση στη λίστα μου και κατά τη γνώμη μου ανήκει στο τοπ 5 των εσκέιπρουμς στην Ελλάδα. Συνεχίζω. Είναι ΚΟΡΥΦΉ, αυτά που γίνονται μέσα είναι απλά απίστευτα. Γρίφοι πραγματικά υπέροχοι με πολύ καλή ροή. Ένας χώρος πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌΣ. Σενάριο πολύ δουλεμένο, το οποίο μαζί με την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα είναι ο τέλειος συνδυασμός. ΑΛΛΆ ΕΝΤΆΞΕΙ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΈΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΜΟΥ ΉΤΑΝ ΤΟ ΆΚΤΙΝΓΚ. Δεν έχω ξανατρομάξει τόσο πολύ, δεν έχω νιώσει ξανά τόσο απροστάτευτος. Δεν μπορούσα να απομακρυνθώ ούτε λίγο από την ομάδα μου και φυσικά δεν έλειψαν το τρεξίματάκι και οι συνεχόμενες φωνές που βγάζαμε κάθε δύο λεπτά με την ομάδα μου. Τα παιδιά είναι εκπληκτικά. Gm και ηθοποιία βρίσκονται σε ΆΛΛΟ ΕΠΊΠΕΔΟ.🔝🔝
Σε όλα τα δωμάτια που έχουμε πάει καθόμαστε και μιλάμε για το δωμάτιο με τα εξαιρετικά παιδιά που δουλεύουν, αλλά ειδικά τώρα όσο κράτησε το δωμάτιο, άλλο τόσο κράτησε η συζήτηση μας. Τα παιδιά ΤΑ ΛΑΤΡΈΨΑΜΕ. Υπέροχοι άνθρωποι, πολύ ευγενικοί, αγαπάνε αυτό που κάνουν και φαίνεται.
Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα αρνητικό αλήθεια. Το 5/5 είναι λίγο, η βαθμολογία που αρμόζει είναι 10/10. Όσοι δεν έχετε πάει πρέπει να πάτε. Εμείς πήγαμε τριάδα και το ζήσαμε στο ΜΈΓΙΣΤΟ. ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ!!!❤️❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
03:58 2-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν έχω λόγια πραγματικά. Από τη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο καταλαβαίνεις τι σε περιμένει. Γρίφοι ωραίοι μέτριας δυσκολίας, αλλά δεν θα μείνω εδώ. Θα σχολιάσω το ΓΛΈΝΤΙ που μας έκαναν οι παρουσίες στον χώρο (ειδικά κάποια στιγμή απλά χαμούλης). Jumpscares από εκεί που δεν το περιμένεις, ατμόσφαιρα που σε κάνει να είσαι σε εγρήγορση ΌΛΗ ΤΗΝ ΏΡΑ και ένα βασικό στοιχείο, τα ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ηχητικά. Gm τρομερός και τα παιδιά στο τέλος που καθήσαμε και μιλήσαμε ήταν ευγενέστατα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
09:29 31-Ιουλ-20

Secret Society

Secret Society

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επισκεφτήκαμε και εμείς το magic door και είδαμε ότι είναι ένα διαμαντάκι. Ένα δωμάτιο με πολύ έξυπνους γρίφους μέτριας δυσκολίας, ΚΥΡΊΩΣ συνδυαστικής λογικής και με μια πολύ σωστή ροή μεταξύ τους. Ένα πολύ φιλικό περιβάλλον με μια όμορφη ατμόσφαιρα. Για το προσωπικό και την gm μόνο καλά λόγια έχω να πω. Και φυσικά μην ξεχνάμε την παρέα μας και στην υποδοχή και στο τέλος, τον Ερμή (τον ΛΑΤΡΈΨΑΜΕ)!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
16:23 29-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο τρόμου. Τα στοιχεία που χαρακτήριζαν το δωμάτιο ήταν το σκοτάδι και οι ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΈΣ εμφανίσεις των ηθοποιών. Φαίνεται ότι το αγαπάνε αυτό που κάνουν και βγαίνει προς τα έξω. Το τρεξιματάκι δεν έλειψε και φυσικά ούτε τα jumpscares. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν λίγοι παραπάνω γρίφοι. Το προσωπικό πολύ καλό και στο τέλος όπως κάθε φορά γνωριστήκαμε με τα παιδιά και μιλήσαμε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:21 23-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα υπέροχο δωμάτιο τρόμου. Πολύ ατμοσφαιρικό με γρίφους μέτριας δυσκολίας, στους οποίους άμα κολλήσεις οι βοήθειες δίνονται την κατάλληλη στιγμή. Εντάξει αυτό που χαρακτηρίζει το δωμάτιο είναι το ΣΚΟΤΆΔΙ και φυσικά ο τρόμος. Σε πολλές περιπτώσεις το τρέξιμο είναι ΑΝΑΓΚΑΊΟ και ευτυχώς ο χώρος έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτό σε πολλά σημεία. Ο ηθοποιός πολύ καλός σε αυτό που κάνει (σε ησυχία ΔΕΝ μας άφησε) και το προσωπικό με το οποίο μιλήσαμε στο τέλος πραγματικά πολύ ευγενικό. Ήταν μια τέλεια εμπειρία!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
02:02 18-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο, στο οποίο πραγματικά νιώθεις ότι είσαι σε καμαρίνι και ευτυχώς το προλάβαμε λίγο πριν κλείσει. Γρίφοι πολύ ωραίοι μέτριας δυσκολίας, στους οποίους χρειάζεται παρατηρητικότητα και που και που τα μαθηματικά σε βοηθάνε. Εντάξει για τον GM τι να πω. ΑΠΊΘΑΝΟ ΠΑΙΔΊ!! Βοήθειες εκεί που έπρεπε, αλλά και εκτός του δωματίου γελάσαμε ΠΟΛΎ και εννοείται στο τέλος μιλήσαμε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:09 16-Ιουλ-20

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πραγματικά ένα ΤΟΠ δωμάτιο. Τι να πω τώρα, ένας ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ωραίος χώρος (αλήθεια δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ πόσο χρόνο μπορεί να τους πήρε να το φτιάξουν όλο αυτό) με εκπληκτικά περάσματα, εντυπωσιακούς μηχανισμούς και πολύ ωραίους γρίφους μέτριας δυσκολίας. Ήταν ένα πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο, στο οποίο ο φόβος ήταν όσο έπρεπε. Η ηθοποιός πολύ καλή και το προσωπικό ευγενέστατο. Σίγουρα μπαίνει στη λίστα με τα καλύτερα δωμάτια και σε όσους δεν έχουν πάει το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
02:54 11-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ δυνατό δωμάτιο τρόμου στο οποίο την περισσότερη ώρα την περνάς αγκαλιά με την ομάδα σου. Λίγο να φύγεις μόνος σου, μετά από κάποια στιγμή θα καταλήξεις να τρέχεις για να βρεις τους φίλους σου. Ο ηθοποιός εντάξει υπέροχος, όπως και το προσωπικό με το οποίο καθήσαμε και μιλήσαμε και μοιραστήκαμε τις απόψεις μας!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
20:40 8-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από καιρό πήγαμε σε γριφοδωμάτιο. Ένα δωμάτιο το οποίο έχει πολύ ωραίους γρίφους μέτριας δυσκολίας, αλλά και πολύ ψάξιμο. Η μουσική που σε συντροφεύει κατά τη διάρκεια δεν σε αποσυντονίζει καθόλου και νιώθεις ότι είσαι στα αλήθεια στο δωμάτιο ενός φοιτητή. Στο τέλος κάτσαμε και μιλήσαμε με το προσωπικό το οποίο ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μαζί μας!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
01:14 4-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ καλό δωμάτιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Γρίφοι που χαίρεσαι να τους λύνεις και άμα κολλήσεις πουθενά σου προσφέρονται οι βοήθειες με ωραίο τρόπο. Η ηθοποιός πολύ καλή πραγματικά, υπήρχαν σκηνές που δεν γινόταν να μην τρομάξεις έστω και λίγο. Το προσωπικό πολύ καλό και από την στιγμή που θα μπεις μέσα μέχρι που θα βγεις θα νιώθεις ότι δεν έχεις βγει από την ιστορία. ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΜΑΣ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
00:00 1-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο, το οποίο θα πρέπει σίγουρα όλοι να πάνε. Γρίφοι πολλοί ωραίοι και μέσα στην πλοκή ενταγμένοι και ατμόσφαιρα που σε κανει να νιώθεις ότι είσαι σε σοφίτα. Επίσης η μουσική που έχει είναι πολύ ωραία συνοδεία για όσο είσαι στο δωμάτιο. Η ηθοποιός ήταν πολύ καλή και ο τρόμος ήταν όσο έπρεπε. Το προσωπικό πολύ ευγενικό και μετά το τέλος του παιχνιδιού είχαν τη διάθεση να κάτσουμε να μιλήσουμε. ΤΈΛΕΙΟ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
00:06 28-Ιουν-20

Cinema Hostage

Cinema Hostage

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα έχω να πω. Απόδραση στο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ. Πραγματικά ένα υπέροχο δωμάτιο με πολύ ωραίους γρίφους στους οποίους θα πρέπει να είσαι πολυ παρατηρητικός. Ατμόσφαιρα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι στα αλήθεια σε ένα σινεμά. Το προσωπικό πάρα πολύ καλό και ευγενικό. Για την ηθοποιό μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω (η καλύτερη ταξιθέτρια που έχω συναντήσει). Σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα και έχει όλη τη καλή διάθεση να παίξετε κάποια παιχνίδια. Αξέχαστο δωμάτιο!❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
01:57 24-Ιουν-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πω για αυτό το δωμάτιο. Πραγματικά απίστευτο. Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί ευγενικότατοι και σοβαροί επαγγελματίες, τα σκηνικά πάρα πολύ καλά και ατμόσφαιρα που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Η διασκέδαση αρχίζει κατευθείαν και ο τρόμος και η αγωνία που επικρατούν είναι τα στοιχεία που περιγράφουν αυτό το δωμάτιο (μαζί με τα τέλεια jumpscares)❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
01:43 17-Ιουν-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πάρα πολύ δυνατό δωμάτιο, καταπληκτικοί γρίφοι πολλοί πρωτότυποι, ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικός και γενικά καταλαβαίνεις πόση δουλειά έχει πέσει για να φτιαχτεί όλο αυτό.

Απέδρασαν

Blood Treasure


1:02:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code
Join the Lost Pieces ! Join the Lost Pieces !

   1 Ώρα
   2 - 6
   75,8 %
2 Τρόπαια

Ανκ


1:00:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   64,8 %

Woman in Black


1:36:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Follow the White Rabbit


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Mastermind +10 7th Mastermind +10
  QR-Code
Fairy tale Fairy tale
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

The Blue Room


1:01:05

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Athens Clue +10 7th Athens Clue +10
  QR-Code
Blue Room.. Blue Room..

   70 Λεπτά
   2 - 6
   94,1 %
2 Τρόπαια

THE SIGNAL


1:05:48

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Master of the Cosmos Master of the Cosmos
Extraterrestrial experts Extraterrestrial experts

   70 Λεπτά
   2 - 6
   68,3 %
4 Τρόπαια

Ammut Hall


1:07:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Mummy The Mummy
FBI Legend FBI Legend
7th Athens Clue +10 7th Athens Clue +10
  QR-Code
Κυνηγός Τροπαίων Clue Κυνηγός Τροπαίων Clue
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
   87,8 %
4 Τρόπαια

Color Dreams


1:13:00
1475

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Dreamlock +10 7th Dreamlock +10
  QR-Code
Kostas Chados

   90 Λεπτά
   3 - 5
   66,9 %
Σκορ
Διαθέσιμο Έως: 15/10/2020

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

IT


1:45:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Art of Escape +10 7th Art of Escape +10
  QR-Code
-10% σε Δωμάτιο Απόδρασης -10% σε Δωμάτιο Απόδρασης

   105 Λεπτά
   2 - 6
   80,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Blackwater


2:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Mastermind +10 7th Mastermind +10
  QR-Code

   2 Ώρες
   2 - 6
Kids Friendly

White Cell


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th MindTrap N.Σμύρνη +10 7th MindTrap N.Σμύρνη +10
  QR-Code

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
Kids Friendly

Immortal


1:17:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

To Ασημένιο Σπαθί To Ασημένιο Σπαθί
  QR-Code
The Wildebeest Skull The Wildebeest Skull
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 4
   95,7 %
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

The Orphan


58:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   79,1 %
Τρόμου
Ψυχολογικό Θρίλερ
Έχει Ηθοποιό?

Never Sleep Again


1:28:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Nightmare Nightmare
7th Dreamlock +10 7th Dreamlock +10
  QR-Code
Δημήτρης Βογιάς (ρεαΛΗΣΤΕΣ)

   90 Λεπτά
   3 - 5
   92,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Mystery Lab Laser Tag Arena


20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   20 Λεπτά
   4 - 8
   100,0 %
Δράσης
Kids Friendly
Δεν έχει γρίφους

PSYCHO


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6

JASON


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Inside Out +10 7th Inside Out +10
  QR-Code

   95 Λεπτά
   2 - 5
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

Genesis


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   96,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

7th


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Flames Flames
  QR-Code
7th Trapped Π. Φάληρο +10 7th Trapped Π. Φάληρο +10
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 5
   92,8 %
Σκορ
1 Τρόπαιο

ART HEIST


51:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   93,2 %

WAR GAMES


1:03:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   94,0 %

Room 202: Paranoic II


1:29:58

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

To Ασημένιο Σπαθί To Ασημένιο Σπαθί
  QR-Code
P.A.R.A.N.O.I.C. II P.A.R.A.N.O.I.C. II

   90 Λεπτά
   2 - 4
   77,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης
2 Τρόπαια

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %

Pablo Escobar


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th ESCAPE LAND +10 7th ESCAPE LAND +10
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 6
   91,3 %

Conjuring


1:26:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   93,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
3 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

Room 103: Paranoic Reborn


59:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

To Ασημένιο Σπαθί To Ασημένιο Σπαθί
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 4
   45,6 %
Τρόμου
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

Moriarty


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Escape World +10 7th Escape World +10
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,4 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης

The Cursed Doll


1:10:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Ring


1:05:00

   80 Λεπτά
   3 - 5
   86,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Thomas Crown


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Art Art
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
1 Τρόπαιο

The Portal


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Παγιδευμένοι στα χρώματα


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Flames Flames
  QR-Code

   1 Ώρα
   3 - 5
Για Παιδιά
1 Τρόπαιο

Da Vinci


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly

DEADLOCK


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 01/08/2021

HERESY


1:24:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Ελιξίριο της Αιωνιότητας Ελιξίριο της Αιωνιότητας
Βρες τον κατάσκοπο! Βρες τον κατάσκοπο!
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   93,4 %
Ηθοποιός
3 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

NECROMANCY


1:05:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   83,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The School of Wizards


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly

SIN CITY


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Movie Movie
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 4
1 Τρόπαιο

Monika's Diary


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   93,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   88,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Secret Society


53:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Hot or Cold! Hot or Cold!
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 5
   63,0 %
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

Silent Hills pt.2


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Room 101: Dead Diva's Secrets


50:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

To Ασημένιο Σπαθί To Ασημένιο Σπαθί
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 4
   90,6 %
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Morgue


1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   83,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο

Room 102: A Weird Student


47:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   91,9 %
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:16:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   96,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Cinema Hostage


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία

AVATON


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Freak - Remastered


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Διαθέσιμο Έως: 31/07/2020


  Δημιουργός των  

Δεκ - 2020

Please don’t hit me, there are only three steps


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Νοε - 2020

Please don’t hit me, there are only two steps


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Αυγ - 2020

Please don’t hit me, there is only one step


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)

Κέρδισε

Φεβ - 2021

The greatest treasure hunt


Δημιουργός: Ειρηνη Απ
Φεβ - 2021

Or not....

Φεβ - 2021

Click! Click! Click!

Φεβ - 2021

#textNum

Ιαν - 2021

A special ride


Δημιουργός: Elias Hintipas
Ιαν - 2021

? ! ? !

Ιαν - 2021

But follow the Signs

Δεκ - 2020

Silver lining...

Δεκ - 2020

Can you see it?

Δεκ - 2020

It's all about Digits

Δεκ - 2020

He is back!

Δεκ - 2020

Please don’t hit me, there are only three steps


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Δεκ - 2020

Keep rolling...

Δεκ - 2020

I believe I can fly!

Δεκ - 2020
Δεκ - 2020

Είσαι καλός στη Χημεία;

Δεκ - 2020

...Isaac Newton

Νοε - 2020

Riddles Assemble!


Δημιουργός: Georgie Hawk (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Νοε - 2020
Νοε - 2020
Νοε - 2020
Νοε - 2020

Please don’t hit me, there are only two steps


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Οκτ - 2020

Κατάφερες να βρεις το " True Light "

Οκτ - 2020

Ένωσες τα "Κομμάτια" , χωρίς βοήθεια !

Οκτ - 2020

Κατάφερες να βρεις το " True Light "

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Mastermind για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020
Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Athens Clue για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

Μάθατε τι ήταν τελικά το Blue Room...

Οκτ - 2020

Χρησιμοποιήσατε εξωγήινη τεχνολογία για καλό σκοπό!

Οκτ - 2020

Βρήκατε το σωστό ρυθμό χωρίς βοήθεια!

Οκτ - 2020

Βρήκες το κρυφό μυστικό της μούμιας χωρίς βοήθεια!

Οκτ - 2020

Τίποτα πολύτιμο δεν λείπει...

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Athens Clue για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

Τελείωσε το παιχνίδι αλλά εσύ συνέχισες να ψάχνεις...

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Dreamlock για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο 7th Art of Escape για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

Βρήκες το Golden Coin και κέρδίσες 10% Έκπτωση στο Δωμάτιο "The Cursed Ship - Mary Celeste" (Ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευη)

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Mastermind για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο The MindTrap N.Σμύρνη για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Οκτ - 2020

Σουβενίρ από την επίσκεψή σου στο Κάστρο του Αθάνατου! Κοστίζει ένα χρυσό νόμισμα!

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Dreamlock για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

Ανακαλυψτε τι σας ενωνει και προσπαθηστε να δωσετε ενα τελος στα εφιαλτικα ονειρα σας.

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Mystery Lab για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Mystery Lab για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Inside Out για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020
Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Trapped Π. Φάληρο για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Σεπ - 2020

Έμαθα τι σημαίνουν τα αρχικά της λέξης P.A.R.A.N.O.I.C.

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Mystery Lab για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο ESCAPE LAND για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING

Σεπ - 2020

Ένα δαχτυλίδι που δεν πρέπει να βγάλεις ποτέ!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Σεπ - 2020

Hurry up


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Σεπ - 2020

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Escape World για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020

Καλεσμένος ενός ευφυή οικοδεσπότη, θα αποδείξεις ότι είσαι το ίδιο έξυπνος;


Δημιουργός: Elias Hintipas
Σεπ - 2020

Καταφέρατε να αποκρυπτογραφήσετε να μήνυμα!

Αυγ - 2020

Art is Fun!

Αυγ - 2020

Μια σκοτεινή διαδρομή στο οργανωμένο έγκλημα


Δημιουργός: Elias Hintipas
Αυγ - 2020

Please don’t hit me, there is only one step


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Αυγ - 2020
Αυγ - 2020

Λόγιζε προ έργου


Δημιουργός: Ιάκωβος Χρυσοχόου (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Αυγ - 2020

Only the best will do

Αυγ - 2020

Μπορείς να αποδείξεις πως είσαι ο πιο ικανός detective?


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Αυγ - 2020

Το μυαλό σου τα Σπάει!!

Αυγ - 2020

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Αυγ - 2020

Η κονσόλα τα ξέρει όλα!

Αυγ - 2020

Συγχαρητήρια! Βρήκες το Ελιξίριο της Αιωνιότητας!

Αυγ - 2020

Συναγερμός! Ένας κατάσκοπος μας επισκέφθηκε για να κλέψει τα σχέδια για το νέο μας δωμάτιο! Απ' ότι φαίνεται όμως ήταν πολύ αφηρημένος και ξέχασε κάπου την κάρτα του. Εντοπίστε την και κερδίστε αυτό το τρόπαιο!

Αυγ - 2020
Αυγ - 2020

Save the world from extinction!


Δημιουργός: Dionisis Ktistopoulos
Αυγ - 2020

Είσαι σπουδαίος HACKERΑΣ!!

Αυγ - 2020

Movie Lover!

Αυγ - 2020

What's up doc?


Δημιουργός: Elias Hintipas
Αυγ - 2020

It's time for an adventure


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός (ρεαΛΗΣΤΕΣ)
Αυγ - 2020

Η μητέρα των Τροπαίων!

Ιουλ - 2020

Είναι καυτό ή παγωμένο; Φωτεινό ή σκοτεινό; Παλιό ή καινούργιο;

Ιουλ - 2020

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την δεύτερη τοποθεσία του mystery box!Ο πρώτος που θα το κάνει αυτό κερδίζει!

Ιουλ - 2020

Ας δώσουμε τέλος από μόνοι μας σε όλο αυτό...


Δημιουργός: Μιλτιάδης Μπάλλας
Ιουλ - 2020

Πως βρέθηκες εδώ; Θα καταφέρεις να γυρίσεις σπίτι;


Δημιουργός: Νίκος Δημητρακόπουλος
Ιουλ - 2020

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Ιουλ - 2020

Το μυαλό είναι ένας super υπολογιστής.

Ιουλ - 2020

Το μυστήριο συνεχίζεται! Μπορείς να φτάσεις ως το τέλος?!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Ιουλ - 2020

Δύο χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα....


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Ιουλ - 2020

Say it Loud!


Δημιουργός: Nikos Papageorgopoulos
Ιουλ - 2020

Πάνω! Κάτω! Αριστερά! Το άλλο Αριστερά!

Ιουλ - 2020

Γράφουμε ιστορία!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Ιουλ - 2020

Shhhhhh


Δημιουργός: George Spyropoulos
Ιουλ - 2020

I know how to spell!


Δημιουργός: Νίκος Δημητρακόπουλος
Ιουλ - 2020

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Ιουλ - 2020