Mystic Project

Mystic Corporation  
   Χρυσοστόμου Σμύρνης και Λάμπρου Κατσώνη 85, Μοσχάτο, 18344 - Εμφάνιση Χάρτη

   150 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

99,8%
2:10:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωμάτιο που μπορεί να ικανοποιήσει παίκτες με διαφορετικές προτιμήσεις και απαιτήσεις καθώς έχει πολύ καλούς γρίφους, ιστορία, πολύ ωραία σκηνικά και στοιχεία light τρόμου. Εμένα με κέρδισαν οι γρίφοι και ανυπομονώ να παίξω και την συνέχεια!

 Ελένη Καρτσωνάκη,  92 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επισκέφθηκα το Mystic Project για δεύτερη φορά, δύο χρόνια και κάτι μετά την πρώτη, μιας και ήταν το αγαπημένο μου δωμάτιο απόδρασης από όλα όσα περιλαμβάνουν πάσης φύσεως διάδραση με performers. Η εμπειρία μου έφερε όπως και την πρώτη φορά ένα χαμόγελο στα χείλη, αφού το επίπεδο παραμένει αναλλοίωτο!

Κάποια σημεία που σήκωναν μικροβελτιώσεις έχουν εξελιχθεί θεαματικά και κάποια γριφάκια που δυσκόλευαν το ευρύ κοινό και δεν αποτελούσαν trademark του δωματίου έχουν αφαιρεθεί.

Το σενάριο και το acting παραμένουν όσο ξεχωριστά ήταν και την πρώτη φορά, ενώ οι χώροι και τα αντικείμενα είναι άριστα συντηρημένα παρά τη διετία που μεσολάβησε, στοιχεία που δείχνουν το μεράκι, τον επαγγελματισμό και την αγάπη των ιδιοκτητών.

Μάλιστα, έχει προστεθεί ένας πολύ όμορφος χώρος αναμονής που δεν υπήρχε την προηγούμενη φορα. Έτσι, το after game γίνεται σε πιο ιδανικό περιβάλλον.

Ξεχνώντας την προηγούμενη επίσκεψη, με δυο λόγια θα περιέγραφα το Mystic Project ως ένα σκηνογραφικό αριστούργημα, που αποτελεί ταυτόχρονα ένα χορταστικότατο δίωρο γριφοδωμάτιο και ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ που θα σας κάνει να κρατήσετε την ανάσα σας. Συγκαταλέγεται δε για μένα, στην κλειστή κλάση παιχνιδιών που βάζω μόνο τα δωμάτια της Paradox Project και το Order of Light.

Αξίζει πραγματικά μια επίσκεψη απ'όλους σας!

 Δημήτρης Βερλέκης,  348 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2023
  Φωτογραφία
Mystic Project