Exposed

BRAINIAC ESCAPE ROOMS  
   25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη, 13231 - Εμφάνιση Χάρτη

   2 Ώρες
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

94,8%
2:00:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Β2Β συνέχεια από το The Last Chance κι εδώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάτι τελείως διαφορετικό κι αναπάντεχο, πρώτη μου φορά σε φυλακομπουντρούμια κι εδώ οι κανόνες είναι διαφορετικοί, το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, τελείως αλλιώς, όμως... Η εισαγωγή είναι όλα τα λεφτά, άστο, τι να πρωτοσχολιάσω, ακόμα νιώθω αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα της αρπαγής μου, ασύλληπτο, ένιωθα ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα κι αυτό ήταν που με έσκιαξε περισσότερο κι ακόμα στοιχειώνει το μυαλό μου... Το σκηνικό και η ατμόσφαιρα, πιο αληθινά σχιζοφρενικά δε θα μπορούσαν να είναι, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΡΜΑΙΑ στα χέρια του άπαιχτου δεσμοφύλακα-ηθοποιού, που έδωσε τα ρέστα του, ΕΥΓΕ, συνάδελφε στην τρέλα!!! Ήχοι, λόγια, τρεχαλητά, μα και γρίφοι περιπεπλεγμένα με μαεστρία στην φιλόξενη-αφιλόξενη φυλακή μας!!! Σκηνικά απείρου κάλους με τον καλό μου φίλο και συγκρατούμενο, που ακόμα βιώνω τις συνέπειές τους, χαχαχα, ρε περάσαμε τέλειαααα κι εδώ στην φυλάκα, χαχαχα!!!

Στη περίπτωση αυτού του δωματίου, συμβαίνει αυτό που με τρομάζει περισσότερο, κι έχω συναντήσει μόνο άλλη μια φορά σε er, είναι τόσο ρεαλιστικό, τόσο αληθινό, που με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως όντως είναι... Μεγάλο ΣΥΝ του δωματίου αυτό, εύγε ξανά και ξανά!!!

Μεγάλος ο ενθουσιασμός μου και για αυτό το δωμάτιο, ολοκληρώνοντας έτσι μια απολύτως επιτυχή b2b εμπειρία, χάρη στις εξαιρετικές επιλογές του φίλου και συμπαίχτη Δημήτρη Πολυχρόνη και φυσικά στους δημιουργούς των er που θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για το άρτιο αποτέλεσμα και την απόλαυση που προσέφεραν σε εμάς, τους άπαιχτους παίχτες!!!

Σύσταση: Έχετε ήδη κλείσει να το επισκεφθείτε, χωρίς να το ξέρετε, τσεκάρετε το προφίλ σας, λοιπόν, και καλές αποδράσεις!!!

 Jim F.,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

(...η ιστορία συνεχίζεται από το Last Chance)
👉 Βρισκόμαστε πλέον στα χέρια της αστυνομίας, όπου μετά από έναν ενδελεχή έλεγχο πριν την είσοδό μας στη φυλακή του Kingston από τον φύλακα, πατάμε το πόδι μας στο κρατητήριο λόγω της νομιζόμενης εύκολης ληστείας στην παλιά έπαυλη. Το επόμενο λεπτό βρίσκομαι σε ένα κελί 1Χ1 με συνθήκες απαίσιες και μόνο σύμμαχό μου τους συμπαίκτες μου και μερικές τρίλιζες. Ο φύλακας είναι θεότρελος, πραγματικός lunatic, σε σημείο που η απόδρασή μας από τη φυλακή φαντάζει σαν mini spin off της ταινίας Suicide Squad! Ένα τελείως διαφορετικό δωμάτιο με το Last Chance μας περίμενε να το ανακαλύψουμε. Η ώρα της δράσης ξεκινά...
🔗 Η πρώτη αίσθηση που παίρνεις μόλις ανοίγεις τα μάτια σου είναι το γενικότερο συναίσθημα μιας αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης εναντίον σου, που πλέον γίνεται εκτελεστή, και βρίσκεσαι φυλακισμένος σε ένα σύγχρονο μεν στενό δε μπουντρούμι του 2021. Το δωμάτιο δεν είναι τρόμου, αλλά survival δράσης. Σε αυτό συνομολογεί η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο δωμάτιο, η οποία είναι συναρπαστική, με φωνές έτερων σύνοικων της φυλακής να ακούγονται κατά διαστήματα, ενώ η παρουσία του φύλακα παραμένει επιβλητική καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής σου εντός των κελιών.
🔗 Οι γρίφοι που υπήρχαν δίνονταν πάντα θεματικά και απέρρεαν πάντοτε από ένα κλίμα πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ των συγκρατουμένων. Αυξανόμενης δυσκολίας γρίφοι και ως επί το πλείστον παρατηρητικότητας με μερικές πινελιές δράσης, που αποτελεί αγαπημένο μου στοιχείο μαζί με έναν γρίφο που απαιτούσε backtracking! Άξια αναφοράς ήταν και τα ποικίλα tasks που κλήθηκα να επωμιστώ και τα οποία ήταν βασισμένα σε κανονικές ενέργειες μέσα σε μία φυλακή!
🔗 Το acting του lunatic συνονόματου Δημήτρη ήταν πέρα για πέρα αληθοφανές, τρομερό και βίαιο. Για όσο χρόνο βρίσκεσαι κοντά με την παρουσία του φύλακα αισθάνεσαι ευάλωτος και κυριεύεσαι από το άγχος. Όταν όμως αποχωρεί, τσουπ! Να η ευκαιρία σου να προχωρήσεις ένα βήμα πιό κοντά στην απόδρασή σου! Ο συγκεκριμένος φύλακας νομίζω πλέον ότι είναι ο πλέον κατάλληλος ηθοποιός για αυτή τη θέση.
💪 Προσωπικά η καλύτερη βιωματική εμπειρία σε φυλακή που έχω πάει ποτέ (με μια επιφύλαξη για το Death Row που δεν έχω μεταβεί ακόμη εκεί)!!! Πολλά συγχαρητήρια στο Δημήτρη, τόσο για την κατασκευή όλου του δωματίου και των γρίφων όσο και για ολόκληρο το acting ως φύλακας! 💪
Σειρά έχει το 3ο μέρος της τριλογίας, Left Alone... 🔜

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  152 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
  Φωτογραφία
Exposed 12-Νοε-2021