ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

G-Factor Group  
   Αθηνάς 43-49, Καλλιθέα, 17673 - Εμφάνιση Χάρτη

   75 Λεπτά
   2 - 6
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

89,4%
1:00:00
27,09%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όπως είχαμε υποσχεθεί επιστρέψαμε! Μετά το ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έπρεπε να αποδράσουμε και από το ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. Από τις αγαπημένες εταιρείες μας πλέον! Λατρεύουμε τους μηχανισμούς των γρίφων και τους αυτοματισμούς τους!! Τελευταίο δωμάτιο για το καλοκαίρι λογικά θα τα ξανά πούμε από Σεπτέμβρη με τα 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ (φτιάξτε κι'αλλα δωμάτια τα τελειώνουμε!! 😋)
Στα του δωματίου τωρα: Το δωμάτιο είναι πραγματικό διαμάντι! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο δωμάτιο απόδρασης. Υπέροχοι μηχανισμοί και σκηνικά. Ο πρώτος χώρος τέλειος γριφολογικά με εντυπωσιακούς μηχανισμούς... Μετά το κάτι άλλο, δεν υπάρχει ο επόμενος χώρος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Προσωπικά με γονάτισε(μπορεί και κυριολεκτικά 😋), ελπίζω να το έχετε με τον προσανατολισμό γιατί αποδείχτηκε ότι εγώ δεν το έχω καθόλου! Τι έχετε φτιάξει εκεί μέσα ρε παιδιά; Προτείνω να πάτε δυάδα με εμπειρία 10+ δωμάτια μεταξύ σας, πρέπει να έχεις αποκτήσει χημεία και να έχεις καλή συνεργασία με τον συμπαίκτη σου. Για το προσωπικό τα έχω γράψει...Γιώτα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα είσαι εξαιρετική στην δουλειά σου και ως G.M. και ως οικοδέσποινα! Θα χαρούμε να τα ξαναπούμε!!

 Κωνσταντίνος Κονδυλίδης,  34 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν, αυτό ειναι ένα δωμάτιο για το οποίο αξίζει να μιλήσει κανεις! Πολυ ωραια δομημένο δωμάτιο, με ευφάνταστους γρίφους και πολυ διαφορετικό απ’οτι άλλο έχουμε δεί η ζήσει. Όλη η φιλοσοφία του να δραπετεύεις χωρίς να υπάρχουν λουκέτα σε τοποθετεί όπως έχω ξανά αναφέρει για άλλο δωμάτιο της ίδιας εταιρίας πιο κοντα στην πραγματικότητα και στο τι θα έκανες αν όντως έπρεπε να αποδράσεις από κάπου που ήσουν παγιδευμένος. Πολυ καλοδουλεμένο δωμάτιο κατά την άποψη μου. Μου ταίριαξε παρα πολυ γριφολογικα, όποτε δεν μπορω να ειμαι 100% αντικειμενική. Αλλά πιστευω ότι για δυάδα η τριάδα είναι ότι καλύτερο και ειναι ένα δωματιο που οπωσδήποτε πρέπει να το έχετε στην λίστα με τα δωμάτια που έχετε επισκεφθεί. Έξυπνο, ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο. Ένα μικρό διαμαντάκι κατ’εμε! Η gm μας, Γιώτα πάντα πρόθυμη να βοηθήσει, να λύσει οποιαδήποτε απορία και να κάνουμε και την κουβεντούλα μας μετά το παιχνίδι. Πολυ γλυκιά! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν είναι ευκολο ουτε και τρομερά δυσκολο και ειδικά με την βοήθεια της gm. Αξίζει να το δοκιμάσετε, είναι κάτι διαφορετικό!

 Δωροθεα Νταρδα,  34 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
  Φωτογραφία
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ