cover image profile image

Παναγιώτης Ξυραφόπουλος
Legend


  Ποσοστό Απόδρασης: 98,9%
  Σκορ : 1399
  Μου Αρέσει : 25

4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κατευθυνόμενοι λοιπον προς ηλιούπολη και συγκεκριμένα στη no exit,ήμασταν σίγουροι πως θα περάσουμε καλά.Το wanted:dead or alive είναι ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο.
Τα σκηνικα του είναι εξαιρετικά καθώς αποτυπώνουν την θεματική του δωματίου και με το το act του ηθοποιού νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην άγρια Δύση.
Παρομοίως,με τον ίδιο τρόπο αποτυπώνεται και η ιστορία του δωματίου και γίνεσαι μέρος αυτής.
Ο ηθοποιός απογειώνει το δωμάτιο,έχει αρκετό role-playing και μας έκανε να θελουμε να ασχοληθούμε μαζί του όλο και περισσότερο,κατι που προτείνω σε όλους.
Γριφολογικά το δωμάτιο είναι σε καλό επίπεδο.Εχει γρίφους μέτριας δυσκολίας οι οποίοι χρειάζονται παρατηρητικότητα.Θα έλεγα πως είναι ότι πρέπει για αυτό το δωμάτιο καθώς ο βασικός σκοπός του δωματίου είναι να περάσεις καλά.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σειρά μετά το Mary dolls είχε το operation black,το οποίο είναι ένα αρκετά διαφορετικό παιχνίδι τρόμου από τα υπόλοιπα.
Ακόμη μια επίσκεψη λοιπόν στην αγαπημένη εταιρία donors,ακόμη μια φορά που είχα υψηλές προσδοκίες,ακόμη μια φορά που έφυγα γεμάτος.
Γριφολογικά το δωμάτιο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο,έχει αρκετά πραγματα να ασχοληθείς.Εμεις επιλέξαμε το mode με τους γρίφους,το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Οι χώροι,χωρίς να ξεφεύγουν από το θέμα του δωματίου δεν είχαν κάτι εντυπωσιακό ενώ χωροταξικά θα το συνιστούσα σε ομάδες 3-4 ατόμων ξεκάθαρα για μεγαλύτερη ευχαρίστηση και καλύτερη εμπειρία.
Το highlight του δωματίου δεν ήταν άλλο από το υπέροχο acting των ηθοποιών.Φοβερά cinematics εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σου,αρκετά σε αριθμό με ωραία χορογραφία και κινησιολογία.Οι εμφανίσεις των ηθοποιών ήταν εξίσου επιτυχημένες,σε σημεία μάλιστα που κανείς μας δεν περίμενε.
Σε τρομερό επίπεδο ήταν και η μουσική υπόκρουση του δωματίου,η οποία μας έδινε ολοένα και πιο έντονα το αίσθημα της αγωνίας και μας κρατούσε σε εγρήγορση.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η έπαυλη είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να επισκεφτείς.Τρεις ώρες απαιτητικών γρίφων που ακόμα και οι πιο έμπειροι παίκτες θα δυσκολευτούν.Χρειάζεται παρατηρητικότητα,αρκετό ψάξιμο και σίγουρα να σκεφτείς «εξω από το κουτί».Ενα δωμάτιο παράδεισος για όσους λατρεύουν τους γρίφους. Η έπαυλη οπως πληροφορηθήκαμε από τον gm είναι δωμάτιο σχεδόν 10 χρόνων,παρ όλα αυτά είναι πολύ μπροστά από την εποχή του και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα σημερινά δωμάτιο.Τα σκηνικά υπέροχα και οι χώροι τέλεια αξιοποιημένοι,εκμεταλευόμενοι στο έπακρο.Παρα τη μεγάλη του διάρκεια δεν μας κούρασε καθόλου. Εξελίσσεται μια πολύ όμορφη υπόθεση με ιδιαίτερο φιναλε.Ο gm εξαιρετικός καθώς μας έδινε σωστές κατευθύνσεις όποτε χρειαζόταν,μας άφησε να καούμε όσο πρέπει και δεν μας έδωσε καμία βοήθεια «πάρε-βάλε»

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

OMERTA

OMERTA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μπήκαμε στο ξενοδοχείο με σκοπό να βοηθήσουμε τον απελπισμένο και αβοήθητο Jack ψάχνωντας τους χαμένους γονείς του.
Ενα ξενοδοχείο καλοφτιαγμένο και ρεαλιστικό 100%.Με πολλές λεπτομέρειες και στοιχεία όπου το κάθε ένα έπαιζε ξεχωριστά το ρόλο του.Υπέροχα σκηνικά τα οποία και λάτρεψα.Οι χώροι άνετοι και αρκετοί όπως και τα περάσματα με έναν να ξεχωρίζει σε σημείο που κανεις μας δεν το περίμενε.Η ροη του πολύ ευχάριστη,δεν κολλήσαμε πουθενά καθώς οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας με εξαίρεση δυο που θα τους χαρακτήριζα πιο ζόρικους.Είναι αρκετά συνδυαστικοί και σιγουρα χρειάζονται παρατηρητικότητα.Αυτο που μου άρεσε πολύ ήταν ότι το ένα στοιχείο σε οδηγούσε στο άλλο και αυτο είχε ως αποτέλεσμα το δωμάτιο να μην κάνει πουθενά κοιλιά.Γενικώς έφυγα άκρως ικανοποιημένος από το omertà,παραπάνω από όσο περίμενα.Ενα γρίφο δωμάτιο που δεν του λείπει τίποτα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όποια κριτική και αν διαβάσεις δεν επαρκεί με τίποτα να αποτυπώσει την εμπειρία που θα βιώσεις στο βιβλιοπωλείο παίζοντας το.Το δωμάτιο είναι μοναδικό,πρωτότυπο και εχει πέσει τρομερή δουλειά.Εξαιρετικά σκηνικά και διακόσμηση με άνετους χώρους(ιδανικά 4-5 άτομα).Έχει πανέμορφους γρίφους υψηλής δυσκολίας οι οποίοι απαιτούν παρατηρητικότητα και σίγουρα συνδυαστική σκέψη.Όποιος δεν το έχει επισκεφτεί πρέπει οπωσδήποτε να πάει.Αυτο το δωμάτιο είναι η έννοια του escape room!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ!!!!!
Δωμάτιο της paradox δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.
Εγώ με τη παρέα μου δεν είμαστε γρίφολάγνοι,παίζουμε κυρίως τρόμου αλλά επισκεφτήκαμε Το Ωδειον και απολαύσαμε κάθε στιγμή.Μπορει να είναι 3+ωρες αλλά δεν μας κούρασε.Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.Η ιστορία υπέροχη η οποία μεταδίδεται με έναν όμορφο τρόπο,ανατροπή στην ανατροπή,γρίφοι ενδιαφέρον και ευχάριστοι,συνδυαστικοί και out of the box.Ολα πραγματικά τέλεια.Σε αρκετά σημεία μείναμε ευχάριστα έκπληκτοι και αναρωτηθήκαμε πως κατάφεραν να βγάλουν ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Βρίσκεσαι σε ένα πρώην ωδείο καθώς το συγκεκριμένο κτήριο πριν γίνει er είχε αυτή τη λειτουργικότητα.Αυτό για μένα είναι και το εντυπωσιακότερο καθώς νιώθεις πως είσαι στον κατάλληλο χώρο και αυτό αυτομάτως σε κάνει να ζήσεις την ιστορία εντονότερα.Γριφολολικά προφανώς το επίπεδο είναι υψηλό αλλά ο gm μας έδινε σωστές βοήθειες-κατευθύνσεις τις κατάλληλες στιγμές ώστε να είχε μια ωραία ροη και να μην κουράζει.Είναι σίγουρα VFM για όσους αναρωτιούνται αφού το δωμάτιο είναι 3+ωρες και σου προσφέρει παρά μα πάρα πολλά πράγματα.
Ανυπομονούμε για τη συνέχεια του δωματίου και ελπίζουμε να μην αργήσει!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά το Bloody Mary και το psychosis σειρά είχε αυτή τη φορά το attic(τα έπαιξα με τη ανάποδη σειρά αλλά δεν πειράζει).Ένα δωμάτιο που θα το χαρακτήριζα αρκετά light.Ειναι ιδανικό για αρχάριους αλλα και γενικότερα για ομάδες 2-3 ατόμων.Οι γρίφοι ήταν μικρής δυσκολίας,χρειάζονται παρατηρητικότητα και σε κάποιο σημείο απαιτούν συνδυαστική σκέψη.Τα σκηνικά φτωχά,χωρίς κάτι να εντυπωσιάζει(προσωπικά δεν με χάλασε ιδιαίτερα).Η παρουσία της ηθοποιού αρκετά καλή με ωραία κινησιολογία και με λίγα αλλά καλά jumbscares ανά καιρούς.
Γενικώς το attic είναι ένα δωμάτιο light από το οποίο,λογω και των προσδοκιών που είχα,έφυγα ικανοποιημένος.Το προτείνω σε ομάδες 2-3 ατόμων

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από τότε που επισκεφτήκαμε το σπίτι της Mary Shaw προσπαθώντας να τη σταματήσουμε.Η αλήθεια είναι πως κάπως(δεν)μας έλειψε,για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να την επισκεφτούμε ξανά.
Η διακόσμηση,με εξαίρεση 1-2 σημεία έμεινε ακριβώς η ίδια.Σιγουρα λείπει η αίσθηση της έκπληξης αλλά προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου καθώς η ίδια η ιστορία λέει πως επιστρέφουμε στο σπίτι της Μαίρης,άρα ήταν εντός theme.
Οι γρίφοι ήταν εύκολοι και είχαν μια αρκετά όμορφη ροη καθώς ο τρόπος μετάβασης από τον έναν στον επόμενο ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Τα Jumbs ήταν αρκετα καλα όπως και οι κινηματογρεφικες σκηνές που έχει.
Η ιστορία ενδιαφέρον που κλείνει με ένα ανατρεπτικό φιναλε.
Τα παιδιά στο aftergame πολύ συζητήσιμα και συμπαθητικά όπως άλλωστε γινόταν και στις προηγούμενες επισκέψεις μου στην συγκεκριμένη εταιρία.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στο necromancy πήγα με συγκεκριμένες προσδοκίες και βάση αυτών μπορώ να πω πως έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Είναι ένα light δωμάτιο ψυχολογικού τρόμου ιδανικό για την εισαγωγή αρχαρίων στα horror.Ωστόσο εμείς το πήγαμε δυάδα(το προτείνω σε έμπειρους παίκτες)και ταυτόχρονα τα συναισθήματα μας έγιναν εντονότερα.Γρίφοι μικρής δυσκολίας οι οποίοι θέλουν παρατηρητικότητα και ελαφρώς συνδυαστική σκέψη.Στα σκηνικά δεν υπάρχει κάτι εντυπωσιακό,παρ’όλα αυτά ήταν εντός της ιστορίας του παιχνιδιού.Τα jump scares μπορεί να ήταν λίγα σε αριθμό αλλά ήταν αρκετά καλά!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Event από τη raven σημαίνει σίγουρη επιτυχία.Με αυτή τη προσδοκία πηγαμε και στο corvus satanica και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μας απογοήτευσε.Η εταιρία αυτή έχει μια τρομερή ικανότητα να καταφέρνει να στεγάζει διαφορετικά events στον ίδιο χώρο και παρ’ολα αυτά κάθε φορά να μας δίνει την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε διαφορετικό.Αυτο οφείλεται στα υπέροχα σκηνικά αλλά και στη ροη του εκάστοτε παιχνιδιού όπου τα δωμάτια σε ένα παιχνίδι δεν έχουν την ίδια ακολουθία με τα προηγούμενα.Κατι που μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν ότι οι γρίφοι ήταν πολύ ενδιαφερον,χρειαζονται συνδυαστική σκέψη και θα τους χαρακτήριζα πρωτότυπους.Τα jumbs δεν ήταν τόσο έντονα αλλά ήταν πολύ καλοδουλεμένα οπως και οι κινηματογραφικές σκηνές που περιείχε.Τελος,η ιστορία του σε κρατάει εντός παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια του και στο τέλος έρχεται η κορύφωση που κλείνει το δωμάτιο με τον καλύτερο τρόπο.
Εν κατακλείδι,ήταν ένα ακόμα όμορφο δωμάτιο από τη συγκεκριμένη εταιρία η οποία έχει μια εξαιρετική φιλοσοφία και μας κάνει να ανυπομονούμε για τις επόμενες δουλειές της.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο το οποίο θα το χαρακτήριζα light τρόμου ιδανικό για ομάδες 2/3 ατόμων.Εμεις πηγαμε τέσσερις και το ευχαριστηθήκαμε.Δεδομενων και των προσδοκιών μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι.Τα σκηνικά και οι χώροι,θα τα χαρακτήριζα αρκετά απλά αλλά εντός θέματος. Δυο άκρως θετικά για αυτό το er:Το ένα ειναι η ιστορία του.Απο την εισαγωγή υπάρχει μια ιστορία που εξελίσσεται μέχρις το τέλος όπου υπάρχει και μια κατάληξη,πράγμα το οποίο το βλέπεις αρκετά σπάνια.Το δεύτερο είναι ότι το δωμάτιο είναι value for money καθώς η τιμή του είναι αρκετά καλή.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το manifesto μας ταξίδεψε στο χρόνο.Αν δεν έχεις πάει κανεις το μεγαλύτερο λάθος.ΤΟΠ δωμάτιο ψυχολογικού τρόμου με τρομερά σινεματικς και μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρον ιστορία η οποία ξεδιπλώνεται από την αρχή του δωματίου και κατά τη διάρκεια αυτού αλλά το τέλος της κρύβει μια όμορφη έκπληξη.Οι γρίφοι βατοι και τα τζάμπς λίγα αλλά τέλεια εκτελεσμένα.Θα προτιμούσα ίσως να κρατούσε περισσότερο καθώς το βγάλαμε αρκετά νωρίτερα από τη καθορισμένη ώρα.
Αξίζει επίσκεψη χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραία εμπειρία!!!
Τα παιδιά πολύ φιλικά,με πολύ πολύ όρεξη πράγμα που σε κάνει να φεύγεις πιο γεμάτος από ένα δωμάτιο.
Το παιχνίδι δεν έκανε στιγμή κοιλιά,καθώς η ιστορία εξελίσσεται από την αρχή έως το τέλος με τους πολύ ενδιαφέρον γρίφους αλλά κυρίως με το act της ηθοποιού που σε εχει καθόλη τη διάρκεια εντος παιχνιδιού.Φοβηθήκαμε και περάσαμε υπέροχα.
Ένα δωμάτιο το οποίο δεν θα μετανιώσεις καθόλου αν το επισκεφτείς!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πολύ!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

STIGMATA

STIGMATA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχοντας πλέον αρκετη εμπειρία δωματίων στη πλάτη μας δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να με εντυπωσιάσει πολυ. Παρόλα αυτά το τελευταίο δωμάτιο που θέλαμε και έμενε να επισκεφτούμε ήταν το stigmata και μπορώ να πω πως μας κέρδισε και με το παραπάνω.Η αρχη του είναι πολυ ωραία καθώς σε βάζει απευθείας στο ρόλο σου και γίνεσαι μέρος του παιχνιδιού.Στο χωριό pluckley γίνονται πραγματικά όργια αφού το acting ήταν τρομερό. Απολαυσαμε κάποιες κινηματογραφικές ανατριχιαστικεσ σκηνές που έχει.Το δωμάτιο είναι πρωτότυπο σε πολλα σημεία του και ο χώρος του είναι τέλεια αξιοποιημένος.Οι γρίφοι μέτριας προς μικρής δυσκολίας.Περάσαμε πολυ ωραία.Είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να επισκεφτείς!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενας πανέμορφος χώρος στο escapolis.Τα παιδιά μας ρίξαν στο σφαγείο του χασάπη και μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν είναι και τοσο φιλικός αλλα καλο θα ήταν να κρυφτείτε όσο γίνεται!
Ενα διαφορετικό δωμάτιο τρόμου.Η ομάδα μου και γω φύγαμε άκρως ικανοποιημένοι.Δεν είναι το δωμάτιο που θα σε στείλει στα ουράνια απο το φόβο(χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι τρομακτικό,αντιθέτως) αλλα αξίζει και με το παραπάνω.Είναι τέλεια κινηματογραφικό που όμοιο του νομίζω δεν υπάρχει στην κατηγορία του τρόμου.Ένα δωμάτιο που πρέπει να επισκεφθείτε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Deep Sleep

Deep Sleep

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Για ακόμη μια φορά δεν μας απογοήτευσε αυτή η εταιρία!Τα παιδιά αγαπάνε αυτό που κάνουνε το ψάχνουν πολυ και μάλιστα μεταδίδουν την αγάπη τους για τα δωμάτια και αυτό βγαίνει προς τα έξω.Ένα δωμάτιο τρόμου που θα λατρέψετε που αξιζει να πάνε οι λάτρεις τρόμου.Δεν έκανε κοιλιά σε κανένα σημείο.Καλοδουλεμένα jumb scares ,πολυ ωραία πλοκή το καταλαβαίνεις ιδιαίτερα αν εχεις παίξει το προκάτοχο του never sleep again.Το κερασάκι στη τούρτα και αυτό που δεν περίμενα ήταν οι κινηματογραφικές σκηνές οι οποίες μου άρεσαν πολυ.Θα άξιζε πολυ ως μόνιμο δωμάτιο αλλα τρέξτε να πάτε γιατι είναι event!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Evil in a Box

Evil in a Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απλα μοναδικό!Ενα απολαυστικο δωμάτιο που δεν θα θες να τελειώσει.Η αλήθεια είναι πως είχαμε ξινίσει όταν είδαμε την αναλογία τιμής-χρόνου παιχνιδιού αλλα μόλις βγήκαμε απο το δωμάτιο έφυγαν όλες οι αμφιβολίες μας.Το acting τρομερό νομίζω ειναι το καλύτερο που μπορούσε να αναδείξει αυτό το δωμάτιο,ένιωθα πως οπουδήποτε μπορούσαν να πετύχουν το τέλειο jumb.Πολυ ωραία ήταν η ατμόσφαιρα κι ακομα πιο ωραία η πλοκή.Είναι ένα event που δεν πρέπει να χάσει κανεις!Το μόνο αρνητικό ήταν οι «ψυχροί» οικοδεσπότες,ένιωθα πως όταν τελείωσε το παιχνίδι το μόνο που θέλαν είναι να φύγουμε ενώ ήμασταν η τελευταία κράτηση δεν έγινε καμία προσπάθεια για κουβέντα!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

VR escape games

VR escape games

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

The Orphan

The Orphan

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

Wanted: Dead Or Alive


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Role Playing
2 Τρόπαια

OPERATION BLACK "I"


1:37:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

CONFIDENTIAL CONFIDENTIAL

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Περιπέτεια Τρόμου

Η Έπαυλη


3:00:00

   3 Ώρες
   4 - 7
   100,0 %
  Video

OMERTA


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Mary's Dolls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Το Βιβλιοπωλείο


3:20:00

   200 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
  Video

Το Ωδείον


3:00:00

   3+ Ώρες
   4 - 7
   100,0 %
  Video

The Orphan


1:00:00

   1 Ώρα
   1 - 4
   84,2 %
Τρόμου
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
Έχει Ηθοποιό?

Route 666


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   56,3 %

NECROMANCY - Horror Mode


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Όλοι στην ώρα τους! Όλοι στην ώρα τους!
  QR-Code
Στοιχειωμένο; Ούτε καν! Στοιχειωμένο; Ούτε καν!
  QR-Code
Θυμάστε τι ψάχναμε; Θυμάστε τι ψάχναμε;
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
   95,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

CORVUS SATANICA


1:50:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Sister’s wake


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Manifesto


1:45:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Guilty Secret Guilty Secret
Escape Attempt Escape Attempt

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

Cursed Doll Universe


2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

KRAMPUSNACHT


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Whispershhh


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Grudge


1:50:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

The Existence


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Τετράδιο Θανάτου - The Event


1:20:00

   80 Λεπτά
   4 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 23/07/2023

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Amen


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ

Catharsis


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Bride in Black


1:50:00

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

Orfanato


1:40:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

I'm ... Many


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Last Resort


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

STIGMATA


1:45:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Deep Sleep


1:28:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

The Sacrifice


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

RESURRECTION


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   98,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

Mystery Lab Laser Tag Arena


20:00

   20 Λεπτά
   4 - 10
   98,3 %
Δράσης
Kids Friendly
Δεν έχει γρίφους

Evil in a Box


1:20:00

   80 Λεπτά
   4 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ

DARK MIRROR


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
Δράσης
  Video
Parking
Youth Pass
Task Room

HADO - Περιστέρι


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 10
   100,0 %
VR
Δράσης
  Video
Δεν έχει γρίφους

VR escape games


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   97,9 %
Σκορ
VR
  Video

VR escape games


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   97,9 %
Σκορ
VR
  Video

WHO AM I ?


3:00:00

   195 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE CELLAR


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   97,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

The Orphan


1:00:00

   1 Ώρα
   1 - 4
   84,2 %
Τρόμου
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
Έχει Ηθοποιό?

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The House of Mary Shaw


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Το όνειρο της Άννας


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

The Cursed Ship X


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

DEATH ROW


  Δεν Απέδρασαν

   100 Λεπτά
   3 - 5
   50,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο

Mystic Project


2:00:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Apocalypse X


1:40:00

   90 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Phantom of the Opera


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   99,2 %
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Jack The Ripper - The Seance


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

Δωμάτιο 696


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

CANNIBALS


1:42:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ενήλικες Μόνο

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Greek Horror Story


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Last Chance


1:40:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Blood Treasure


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   86,1 %
2 Τρόπαια

Boogeyman


1:20:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Experimentum X


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Σκορ
Δράσης
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   85,9 %
Kids Friendly
Youth Pass

Band of Spies


1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 7
   82,4 %
2 Τρόπαια

The Room with the Dragon Tattoo


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   88,6 %
2 Τρόπαια

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


57:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   95,0 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

Conjuring II


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Return The Return

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

SECRET OF THE ASYLUM


1:30:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   96,7 %

The Blue Room


1:09:02

   70 Λεπτά
   2 - 6
   91,3 %
Kids Friendly
Youth Pass
2 Τρόπαια

The Prison


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
Δράσης
Parking
Youth Pass

TYRANNY


1:10:00

   80 Λεπτά
   1 - 5
   97,9 %
  Video

A-Maze


1:10:00

   70 Λεπτά
   4 - 6
   97,5 %
Σκορ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2024

Mrs. Roses House


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEVIL’S NIGHT


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Το όνειρο της Άννας


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

Squid Game: The battles


2:00:00

   2 Ώρες
   5 - 8
   18,8 %
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Role Playing
  Video
Ενήλικες Μόνο
Δεν έχει γρίφους

DEADLOCK Redemption


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

DEADLOCK


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

M’ama


2:00:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Swamp of Sorrows


2:00:00
41

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Death & despair Death & despair
Naelia's elixir Naelia's elixir

   90 Λεπτά
   2 - 5
   90,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια
Επέλεξε Τρόμο ή Όχι

Conjuring


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

AVATON


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Escape the Car - Killer


Αναμονή Αποτελέσματος  

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass


Κέρδισε

Απρ - 2024

Λύσατε το παζλ με τα χρώματα!

Απρ - 2024

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Απρ - 2024

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Απρ - 2024

Παραδώστε τα απόρρητα έγγραφα στον Sierra 11

Μαρ - 2024

22:13


Δημιουργός: Nikos Papageorgopoulos
Μαρ - 2024
Μαρ - 2024

Κοιμάται και ονειρεύεται γρίφους


Δημιουργός: dimitris. savvas
Μαρ - 2024

Doggygram


Δημιουργός: dimitris. savvas
Μαρ - 2024

Google is your friend!


Δημιουργός: Μάριος Ξανθάκης
Μαρ - 2024

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Μαρ - 2024

Click! Click! Click!

Μαρ - 2024

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Μαρ - 2024

Same Riddle, Different Solution


Δημιουργός: Giota Festeridou
Φεβ - 2024

Ήρθε όλη η ομάδα στην ώρα της!

Φεβ - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Πήγαμε στο σπίτι, το ψάξαμε ολόκληρο, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε στοιχειωμένο!

Φεβ - 2024

Πείτε μου ότι θυμάστε τι ψάχναμε! Έστω και ένας, σας παρακαλώ!

Ιαν - 2024

Manifest The Truth !

Ιαν - 2024

Find The Way Out !

Απρ - 2022

What time is it?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιαν - 2022

Κερδίστε ένα τρόπαιο παίζοντας στο δωμάτιο Conjuring II The - Return της εταιρίας Adrenaline

Δεκ - 2021

Bonus γρίφος δωματίου.

Δεκ - 2021

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Νοε - 2021

Ολοκλήρωσες το Swamp of sorrows σε Insanity mode!

Νοε - 2021

Φτιάξε το ελιξίριο με το βιβλίο της Naelia στους δύσκολους γρίφους με πολύπλοκο παιχνίδι ρόλων.

Νοε - 2021

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING