cover image profile image

Δημήτρης Πρωτογεράκης
Champion


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 878
  Μου Αρέσει : 84

4,5 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Boogeyman

Boogeyman

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο.59!
Άτομα: 2!
Απόδραση: Επιτυχής!
Ένα πολύ καλό δωμάτιο με ωραία ιστορία και γρίφους! Πήγαμε δύο άτομα και περάσαμε πολύ ωραία! Το δωμάτιο θα έλεγα είναι περισσότερο ψυχολογικό θρίλερ με κάποιες δόσεις light τρόμου! Εύκολοι γρίφοι και πολύ όμορφοι χώροι και περάσματα! Αν και μικρό σχετικά σε μέγεθος δωμάτιο, έχουν εκμεταλλευτεί κάθε χώρο πολύ έξυπνα!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 58!
Άτομα: 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο πρώτης γενιάς, με πολλούς και ωραίους γρίφους! Γρίφοι εύκολοι και μέτριας δυσκολίας όπου πρέπει να είσαι σε εγρήγορση αν θέλεις να προλάβεις να βγεις στην ώρα σου! Ωραία περάσματα και αρκετοί χώροι που δεν περιμέναμε να υπάρχουν!
Σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό δωμάτιο που το ευχαριστηθήκαμε πολύ! Είμασταν 3 άτομα και θεωρώ ότι 2-3 άτομα είναι ο ιδανικός αριθμός παιχτών για το δωμάτιο αυτό!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 57!
Άτομα: 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Αποφασίσαμε να πάμε κι εμείς στην οδό Flynt να ερευνήσουμε το κελάρι σχετικά με την εξαφάνιση των τριών εμπόρων της περιοχής!
Μπαίνοντας στο κελάρι εντυπωσιαστήκαμε από τα ρεαλιστικότατα σκηνικά! Όλα ήταν πολύ προσεγμένα και σε βάζανε από την αρχή να ζήσεις την όλη ιστορία! Εξαιρετική ατμόσφαιρα που σε έκανε να είσαι διαρκώς σε μια ανασφάλεια! Πολύ ωραίο acting και αρκετή σωματική επαφή που απογείωναν την όλη ατμόσφαιρα του δωματίου!
Οι γρίφοι ήταν πολύ ωραίοι και σύμφωνοι με την ιστορία, εύκολοι και μέτριας δυσκολίας, όσο πρέπει ώστε να μπορείς να τους λύσεις, λαμβάνοντας υπόψιν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι μέσα σε όλη αυτήν την ατμόσφαιρα!
Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε ομάδες 3-4 ατόμων!!

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Φεβ - 2023

The Orphan

The Orphan

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Δωμάτιο Νο. 56!
Άτομα: 4!
Απόδραση: Επιτυχής!
Ένα όμορφο και ατμοσφαιρικό δωμάτιο πρώτης γενιάς, σχετικά μικρό και απλό!
Ωραίοι γρίφοι, κάποιοι εύκολοι και κάποιοι μέτριας δυσκολίας. Μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι είχε μόνο μηχανισμούς, χωρίς κανένα λουκέτο, δεδομένης της ηλικίας του δωματίου!
Τα οπτικοακουστικά εφέ ήταν εκείνα που δημιουργούσαν όλη αυτήν την τρομακτική και ωραία ατμόσφαιρα που έχει το δωμάτιο!
Η τιμή του αρκετά καλή, δεδομένου του μικρού μεγέθους του δωματίου. Όταν τελείωσε μας άφησε την αίσθηση ότι ήταν μικρό και θέλαμε λίγο ακόμα. Θα μπορούσε να έχει ένα-δυο γρίφους παραπάνω!
Το μόνο αρνητικό, που με ενόχλησε αρκετά, ήταν ότι ενώ τελειώσαμε σε λιγότερο χρόνο από τη 1 ώρα που διαρκεί το δωμάτιο και ζήτησα από το προσωπικό να περάσουν το χρόνο στο προφίλ του escapeall μου απάντησαν ότι δεν τον περνάνε πλέον. Το θεωρώ απαράδεκτο να το ζητάς και να σου λένε όχι, εφόσον χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για τις κρατήσεις. Δεν παίρνει πάνω από 10 δευτερόλεπτα να περάσεις το χρόνο της κάθε ομάδας.
Τέλος, το δωμάτιο είναι ιδανικό για αρχάριες ομάδες 2-3 ατόμων που ξεκινάνε να παίζουν δωμάτια τρόμου.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Δωμάτιο Νο. 55!
Άτομα: 4!
Απόδραση: Επιτυχής!
Πήγαμε κι εμείς στο μαγαζάκι των αδερφών Devils να ανακαλύψουμε αν είναι όντως στοιχειωμένο ή όχι.
Από την είσοδο σε αυτό σε διατρέχει μια ανατριχίλα από την πολύ ωραία spooky ατμόσφαιρά του.
Ένα πολύ ωραίο και προσεγμένο δωμάτιο, με πολύ ρεαλιστικά και όμορφα σκηνικά που νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε πραγματικό μαγαζάκι! Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και γρίφοι μέτριας δυσκολίας, με κάποιους να είναι λίγο πιο απαιτητικοί όπου χρειαστήκαμε λίγη βοήθεια για να προχωρήσουμε καθώς οι 3 από τους 4 παίκτες της ομάδες ήταν αρχάριοι! Χρειάζεται αρκετή παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη!
Το μόνο αρνητικό κατά την άποψή μου είναι η τσιμπημένη τιμή του δωματίου. Στην τετράδα βγαίνει 22 ευρώ το άτομο, που είναι μια χρέωση που βλέπεις σε δωμάτια που έχουν και ηθοποιό, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν έχει ηθοποιό.
Ιδανικός αριθμός ομάδας 3 με 4 άτομα!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 54!
Άτομα: 4!
Απόδραση: Επιτυχής!
Μετά από συστάσεις να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο δωμάτιο, αποφάσισε η δημοσιογραφική μας ομάδα να το επισκεφτεί και να καλύψει το ρεπορτάζ για το πρώτο δωμάτιο διαφυγής που δημιουργήθηκε το 18ο αιώνα!
Τι να πει κανείς για αυτό το πραγματικά εξαιρετικό δωμάτιο?

Πολλοί και ωραίοι γρίφοι, κάθε επιπέδου δυσκολίας, όπου χρειάζεται παρατηρητικότητα και συνεργασία της ομάδας σε κάποιους! Ρεαλιστικότατοι χώροι-σκηνικά, που φτιάχτηκαν στο χέρι από τους ιδιοκτήτες όπως μας είπαν, με αληθινά αντικείμενα και όχι με αφρολέξ όπως συναντάς σε πολλά δωμάτια άλλα!! Πολλοί χώροι με πολύ ωραία περάσματα που σε κάνουν να το ευχαριστιέσαι στο φουλ!!

Ατμόσφαιρα εξαιρετική, μπαίνεις κατευθείαν στην πλοκή της ιστορίας από έξω, πριν καν μπείς μέσα στο χώρο και σε συνδιασμό με το καταπληκτικό acting των ηθοποιών το δωμάτιο απογειώνεται και σε κάνει να ζήσεις μια εμπειρία μοναδική!!! Θα μείνω στο εξαιρετικό acting των ηθοποιών γιατί είναι ότι καλύτερο έχει δει στα 55 δωμάτια που έχω παίξει συνολικά ως τώρα, και φαίνεται πραγματικά ότι το γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν, προσφέροντάς σου μια κινηματογραφική εμπειρία μέσα στο δωμάτιο!!

Ο gamemaster μας καθοδηγούσε όπως έπρεπε για να καταφέρουμε να βγούμε στο χρόνο που πρέπει και ίσως εδώ να είναι το μόνο κομμάτι που θα προτιμούσα να είναι λίγο διαφορετικό. Θα προτιμούσα να υπήρχαν 30 λεπτά παραπάνω στο διαθέσιμο χρόνο μας (να ήταν 2 ώρες και 30 λεπτά τουλάχιστον η διάρκεια)-δεδομένου του μεγάλου αριθμού γρίφων, χώρων και μεγάλης διάρκειας acting- και να είχαμε πολύ λιγότερες βοήθειες και καθοδήγηση ώστε να νοιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση από την επίλυση των γρίφων, καθώς είμαστε μια ομάδα που προτιμάμε να παίρνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες βοήθειες! Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος να στερήσω βαθμό από αυτό το υπέροχο σε όλα δωμάτιο, απλώς το αναφέρουμε σαν μια γνώμη-πρόταση!

Τέλος, να αναφερθώ στα παιδιά που έχουν και φτιάξαν οι ίδιοι το δωμάτιο. Τους βγάζω πραγματικά το καπέλο!! Μας έδειξαν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό που κάνουν, έχουν μεράκι και αγάπη και πολύ περισσότερο ενδιαφέρονται να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία από το δωμάτιο! Κι αυτό φάνηκε στο τέλος που αφιερώνουν το χρόνο τους να συζητήσουν μαζί σου για την εμπειρία που έζησες, να σου εξηγήσουν αναλυτικά τα πάντα, να ακούσουν τις προτάσεις σου ώστε να το βελτιώνουν και να το εξελίσσουν διαρκώς! Περάσαμε σχεδόν 1 επιπλέον ώρα μαζί τους συζητώντας, και πραγματικά περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο δωμάτιο που ανοίγει σύντομα και εύχομαι να υλοποιήσουν και μια εξαιρετική ιδέα που μας αναφέρανε, όπου αν γίνει θα είναι μια εμπειρία μοναδική!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 53!
Άτομα: 4!
Απόδραση: Επιτυχής!
Ο δρόμος μας έβγαλε στο Hostel Amor, και παρόλο που είχε μείνει μόνο ένα δωμάτιο δίπλα στο κυρίως ξενοδοχείο αποφασίσαμε να μείνουμε και οι 4 σε αυτό και να μεταφερθούμε την επόμενη μέρα στο κυρίως ξενοδοχείο.
Ένα δωμάτιο που μας εξέπληξε θετικά καθώς ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε!
Κατ'αρχάς το περιμέναμε να είναι αρκετά light από τρόμο, καθώς χαρακτηρίζεται ως ψυχολογικό θρίλερ, αλλά με μεγάλη μας (θετική) έκπληξη ήταν αρκετά πιο τρομακτικό από ότι υπολογίζαμε!!! Και φυσικά, ως λάτρεις των δωματίων τρόμου το ευχαριστηθήκαμε όλοι πολύ!!!
Εκπληκτικό acting που απογείωνε το δωμάτιο και μας έκανε να χάσουμε κυριολεκτικά τον ύπνο μας στο hostel που αποφασίσαμε να διανυκτερεύσουμε!!
Πολύ ωραίοι και αρκετοί οι χώροι του δωματίου με έξυπνα και πολύ ωραία περάσματα! Ένα δωμάτιο που δεν έχει ούτε ένα λουκέτο, αλλά μόνο πολύ ωραίους μηχανισμούς και έναν ειδικά που είναι εκπληκτικός και μας εντυπωσίασε!! Αυτό είναι το ιδανικό κατά τη γνώμη μου στα δωμάτια τρόμου, να υπάρχουν δηλαδή μόνο έξυπνοι μηχανισμοί και να μη χρειάζεται να ψάχνεις μέσα στα σκοτάδια να βάλεις τα σωστά νούμερα σε κάθε λουκέτο!
Οι γρίφοι αρκετοί και πολύ ωραίοι, μέτριας δυσκολίας, συνδυαστικοί που χρειάζεται η συνεργασία της ομάδας και η παρατηρητικότητα!
Τέλος, να αναφερθούμε στην πολύ φιλική gm που με έναν ωραίο τρόπο μας καθοδηγούσε όποτε χρειαζόμασταν βοήθεια και που στο τέλος ήταν πρόθυμη να κάτσει αρκετή ώρα και να συζητήσει μαζί μας για το δωμάτιο, την ιστόρια και να απαντήσει στις ερωτήσεις και απορίες μας!!
Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα μια διανυκτέρευση στο Hostel Amor!
Ιδανικός αριθμός για τη διανυκτέρευσή σας θεωρώ ότι είναι τα 4 άτομα!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιαν - 2023

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 52!
Άτομα: 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Το τρίτο δωμάτιο που παίζουμε στην αγαπημένη μας πλέον εταιρεία Lockbusters! Ένα ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο, πολύ light τρόμου. Ιδανικό για ομάδες που αρχίζουν να παίζουν δωμάτια τρόμου, ώστε να εξοικειώνονται σταδιακά.
To acting ήταν αρκετά καλό και σου δημιουργούσε μια αίσθηση ανασφάλειας μέσα στο χώρο!
Πολύ ωραίοι γρίφοι, μέτριας κυρίως δυσκολίας, όπου σε ορισμένους χρειαστήκαμε μια μικρή βοήθεια για να προχωρήσουμε!
Τα παιδιά στην υποδοχή και η gm όπως πάντα εξαιρετικά!
Ιδανικός αριθμός ατόμων 2-3!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 51!
Άτομα: 2!
Απόδραση: Επιτυχής!
Πήγαμε κι εμείς να επισκεφτούμε το σπίτι της θείας Άρτεμις, κατόπιν σύστασης από τα παιδιά ενός προηγούμενου δωματίου που παίξαμε, αναφερόμενοι κυρίως για το acting του δωματίου και πραγματικά μας ενθουσίασε! Η θεία Άρτεμις-Αρτέμης εξαιρετική! Από τα καλύτερα acting στα δωμάτια που έχουμε πάει μέχρι τώρα και acting που υπάρχει σε όλη τη διάρκεια του δωματίου! Εξαιρετική ατμόσφαιρα και μουσική που σε κρατάνε συνέχεια στην τσίτα, που μαζί με το acting απογειώνουν το δωμάτιο! Ωραίοι και σχετικά εύκολοι γρίφοι, τόσο όσο για τον τρόμο που έχεις! Παρόλο τον τρόμο και τις καθυστερήσεις που είχαμε λόγω αυτού καταφέραμε να βγούμε σε πολύ καλό χρόνο και να μας μείνουν και 8 λεπτά!!
Μεγάλοι και αρκετοί χώροι και τα παιδιά που έχουν το δωμάτιο εξαιρετικά και πολύ φιλικά!! Να πάτε οπωσδήποτε!!
Ιδανικός αριθμός παιχτών πιστεύω 2-3 άτομα ώστε να ευχαριστηθούν όλοι τους γρίφους!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πολύ!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

4,7 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 50!
Άτομα: 4!
Απόδραση: Επιτυχής!
Φτάσαμε αισίως στο 50ο δωμάτιο και αποφασίσαμε να μπούμε κι εμείς στο υποβρύχιο Ναυτίλος και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το μυστήριο της εξαφάνισης του! Το τετραμελές πλήρωμα μας σε συνεργασία με τον ημίτρελο καπετάνιο κατάφερε να λύσει το μυστήριο και να αποδράσει πρωτού ο μηχανισμός αυτοκαταστροφής ανατινάξει το υποβρύχιο!
Άλλο ένα πολύ ωραίο δωμάτιο της Escaped, που με τα πολυ ωραία και προσεγμένα σκηνικά νομίζεις ότι πραγματικά βρίσκεσαι σε υποβρύχιο! Ωραίοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας που ορισμένοι απαιτούν τη συνεργασία όλης της ομάδας-"πληρώματος" για να τους λύσεις!
Ιδανικός αριθμός "πληρώματος"θα έλεγα ότι είναι τα 4 άτομα!
Με το ΝΕΜΟ ολοκληρώσαμε όλα τα δωμάτια της εταιρείας και περιμένουμε με ανυπομονησία τα καινούργια!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 49!
Άτομα: 6!
Απόδραση: Επιτυχής!
Πρώτη φορά σε ένα παιδικό και Χριστουγεννιάτικο δωμάτιο, μαζί με παιδιά από 5,5 εώς 11 χρονών!
Ένα ευχάριστο δωμάτιο που τα παιδιά ευχαριστηθήκανε πάρα πολύ, καθώς ήταν το πρώτο δωμάτιο που παίζουν και η αποστολή τους να σώσουν τον Άγιο Βασίλη που σφηνώθηκε στο τζάκι τα έκανε ακόμα πιο ενθουσιασμένα!
Οι γρίφοι εύκολοι οι περισσότεροι που μπορούσαν τα παιδιά να λύσουν, με μια μικρή καθοδήγηση από τους δύο ενήλικες που είμασταν μαζί!
Ωραία Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης για να γίνει ακόμα καλύτερο!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Dark

Dark

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 48!
Άτομα: 4!
Απόδραση: Επιτυχής!
Αποφασίσαμε κι εμείς να πάμε να εξερευνήσουμε το στοιχειωμένο αυτό εργοστάσιο!
Η ανατριχίλα και ο φόβος σε κυριεύει από την είσοδο στο εργοστάσιο και την πολύ ωραία και πρωτότυπη εισαγωγή!!
Ο κύριος Υάκινθος, ο επιστάτης του εργοστασίου, εξαιρετικός,-φροντίστε να τα πάτε καλά μαζί του γιατί είναι ο μόνος σας σύμμαχος σε όλη αυτήν την παράτολμη και επιπόλαια απόφασή σας να πάτε σε αυτό το εργοστάσιο!!
Αν κάνετε λοιπόν το «λάθος» και πάτε κι εσείς εκεί, έρμαια της εξερευνητικής σας δίψας, αφεθείτε και ζήστε το στο έπακρο!
Και να θυμάστε, κανείς σας δεν είναι ασφαλής εκεί μέσα, προσπαθήστε να μένετε μαζί γιατί αν σας πιάσουν…
Από τα ποιο τρομακτικά δωμάτια που έχουμε παίξει ως τώρα! Με πολλούς και μεγάλους χωρούς και ατμόσφαιρα που σε κάνει να κοιτάς συνέχεια πίσω και δίπλα σου!
Γρίφοι εύκολοι ως επί το πλείστον, που σου παίρνουν παραπάνω χρόνο από όσο θα σου έπαιρναν υπό άλλες συνθήκες!
Είμασταν ομάδα τεσσάρων ατόμων και θεωρώ ότι ήταν ιδανικός αριθμός για αυτό το δωμάτιο!
Ένα πολύ καλό δωμάτιο που το ευχαριστηθήκαμε πολύ!!
Μπράβο στα παιδιά για το εξαιρετικό acting και την εμπειρία που ζήσαμε!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 46!
Άτομα: 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Ένα αρκετά καλό δωμάτιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα τρόμου! Αν και τελειώνοντας το δωμάτιο συνειδητοποιείς ότι δεν είναι τόσο τρόμου, όσο περισσότερο ένα δωμάτιο role-playing με πολύ ωραίο acting, όπου η όλη ατμόσφαιρα που έχει του προσδίδει τον τρόμο που έχεις στην αρχή μέχρι να μπεις μέσα στην ιστορία και να αρχίσεις να τη ζεις!
Οι χώροι αρκετά μεγάλοι και άνετοι με ωραίους αυτοματισμούς! Δυστυχώς ένας δεν λειτούργησε, κάτι έγινε με το ρεύμα από ότι μας είπαν τα παιδιά στο τέλος!
Οι γρίφοι ωραίοι, εύκολοι και μέτριας δυσκολίας οι περισσότεροι.
Αρκετά καλό και το φινάλε που ταιριάζει με την όλη ιστορία!
Τα παιδιά πολύ φιλικά και πρόθυμα να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία στο τέλος και να σου εξηγήσουν κάτι που δεν κατάλαβες στην όλη ιστορία!
Θα το πρότεινα σε ομάδες 3-4 ατόμων που έχουν μια μικρή εμπειρία 10-15 δωματίων.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Δεκ - 2022

HERESY

HERESY

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 45!
Άτομα: 2!
Απόδραση: Επιτυχής!
Το πρώτο δωμάτιο που παίξαμε στην συγκεκριμένη εταιρεία!
Ένα ωραίο, απλό σχετικά δωμάτιο με εύκολους γρίφους και κάποιους μέτριας δυσκολίας!
Αυτό που το κάνει να είναι ιδιαίτερο, είναι το γεγονός ότι η ιστορία διαδραματίζεται σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο!
Η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι καλή, ωραία και ρεαλιστικά σκηνικά και σίγουρα δεν είναι ένα δωμάτιο τρόμου! Παίξαμε το mode μέτριου τρόμου (που είναι το πιο τρομακτικό mode που μπορείς να επιλέξεις), αλλά ο τρόμος είναι ελάχιστος εώς καθόλου θα έλεγα, έχοντας εμπειρία αρκετών δωματίων τρόμου!
Καταφέραμε και βγήκαμε σε πολύ καλό χρόνο, έχοντας 17 ακομά λεπτά!
Ένα δωμάτιο για αρχάριες ομάδες θα έλεγα, 3-4 το πολύ ατόμων! !

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 44!
Άτομα: 2!
Απόδραση: Επιτυχής!
Το δεύτερο δωμάτιο της εταιρείας που παίξαμε (πρώτο ήταν το δωμάτιο κωμωδίας Fortune Teller) και το πρώτο τρόμου στη συγκεκριμένη εταιρεία!
Ένα ξεχωριστό δωμάτιο τρόμου από όλα τα υπόλοιπα, αφού στην ουσία είναι ένα αυτοκίνητο και όλη η ιστορία διαδραματίζεται εκεί!!
Και εάν στη αρχή σκέφτεσαι ότι μόνο αυτό είναι, σε γεμίζει απόλυτα και με τους γρίφους και με το acting και δε σου λείπουν οι πολλοί και μεγάλοι χώροι!
Ωραίοι γρίφοι δεδομένου του χώρου (σε κάποιους δυσκολεύεσαι λόγω χαμηλού φωτισμού) και πολύ ωραία και ρεαλιστική ατμόσφαιρα!
Το acting πολύ καλό και όσο τους πας κόντρα τόσο πιο έντονο και πιο έντονη σωματική επαφή υπάρχει!! Ακόμα έχω μελανιές και πόνο στα πόδια!! 😂😂
Να το παίξετε σίγουρα σε killer mode αν είστε φαν των δωματίων τρόμου!!
Πήγαμε 2 άτομα και ίσως είχαμε κερδίσει λίγο παραπάνω χρόνο αν είμασταν 3! Καταφέραμε και βγήκαμε έχοντας 17 δευτερόλεπτα ακόμα!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 43!
Άτομα 8!
Απόδραση: Επιτυχής!
Τί να πει κανείς για αυτό το δωμάτιο!!! Τα πέντε αστέρια είναι λίγα! Δεν είναι τυχαίο που έχει πάρει τόσα βραβεία και έχει ψηφιστεί ως Νο.1!!!
Περιμέναμε πως και πως να παίξουμε αυτό το δωμάτιο και ήρθε τελικά η στιγμή! Από την αρχή φάνηκε η επιθυμία και το ενδιαφέρον όλων μας αφού καταλήξαμε να πάμε 8 άτομα!! Και παρόλο που είμασταν αρκετά άτομα, το δωμάτιο μας αποζημίωσε στο έπακρο!!
Η συνέχεια της Έπαυλης είναι συναρπαστική!! Ένα απίστευτα καλοστημένο δωμάτιο, προσεγμένο ως και ως την πιο μικρή λεπτομέρεια! Πολύ ωραίοι χώροι, απίστευτοι μηχανισμοί, πολύ ωραία και έξυπνα περάσματα όπου δε σου πάει το μυαλό σου καν!!, εξαιρετική ατμόσφαιρα για ένα καθαρά γριφοδωμάτιο, γρίφοι ευφάνταστοι, έξυπνοι και πρωτότυποι που δεν ξεφεύγουν καθόλου από την ιστορία!!
Οι γρίφοι ήταν από μέτριας δυσκολίας και φτάναν ως δύσκολοι και απαιτητικοί, αλλά το ευχαριστιέσαι ως εκεί που δεν παίρνει!! Χρειάζεται αρκετή σκέψη, συνεργασία και παρατηρητικότητα! Παρόλο που είμασταν 8 άτομα και το δωμάτιο είναι 3 ώρες και 20 λεπτά, το βγάλαμε στις 3 ώρες και 45 λεπτά!!! Τελειώνει και θέλεις κι άλλο παρόλη τη μεγάλη διάρκειά του!
Καλό θα ήταν να έχετε παίξει πρώτα την Έπαυλη γιατί το Βιβλιοπωλείο ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη!!
Κλείνοντας θα πω ότι παρόλο που είμαι λάτρης των δωματίων τρόμου, αυτό κατάφερε να μπει στα τοπ 3 της λίστας μου και μάλλον πρώτο από τα τοπ 3!!
Τρέξτε να ζήσετε αυτήν την εμπειρία από κοντά!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 42!
Άτομα 5!
Απόδραση: Επιτυχής!
Αν και είχαμε κλείσει να παίξουμε το δωμάτιο σε mystery mode, επειδή είχαμε μαζί μας δύο κοπέλες που δε θέλουν να παίζουν δωμάτια τρόμου, τελικά το προσωπικό μας έπεισε να παίξουμε το horror mode. Ευτυχώς που παίξαμε αυτό το mode γιατί ήταν πολύ light τρόμου, όποτε αν σας αρέσουν τα δωμάτια να έχουν και λίγο τρόμο τότε οπωσδήποτε να το παίξετε σε horror mode.
Ένα ωραίο και καλοστημένο δωμάτιο, με ωραίους μηχανισμούς και πολύ ωραία ατμόσφαιρα! Γρίφοι μέτριας δυσκολίας και μια εξαιρετική ηθοποιό που απογείωνε την ατμόσφαιρα του δωματίου!
Το προσωπικό εξαιρετικό, πολύ εξυπηρετικοί, φιλικοί και πραγματικά θέλουν να σε κάνουν να περάσεις καλά, εξού και η επιμονή τους να αλλάξουμε το mode και να παίξουμε το horror!
Τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό!
Ιδανικό για ομάδες 4 ατόμων!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 41!
Άτομα 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Άλλο ένα εξαιρετικό δωμάτιο της εταιρείας Escaped!
Προσεγμένο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και πλοκή! Ωραίοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κάποιους λίγο πιο δύσκολους! Πολύ ωραία περάσματα και σκηνικά που θυμίζουν όντως κάστρο! Θα σήκωνε κατά τη γνώμη μου και λόγω της ιστορίας, να ήταν λίγο πιο τρομαχτικό!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 38!
Άτομα: 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Είχαμε ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο δωμάτιο και θέλαμε εδώ και αρκετό καιρό να το επισκεφτούμε! Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή!
Από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου που έχω παίξει ως τώρα!
Πολύ δυνατή ατμόσφαιρα τρόμου από την αρχή ως το τέλος, τόση ώστε από 4 άτομα που πήγαμε καταλήξαμε να το παίξουμε 3, καθώς η μία εγκατέλειψε στο πρώτο πεντάλεπτο της εισαγωγής!!
Φοβερό acting, αρκετό κυνηγητό, γρίφοι τόσο όσο καθώς δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και πολύ από το φόβο σου!
Ένα δωμάτιο που πρέπει όλοι οι λάτρεις του τρόμου να επισκεφτούν!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 39!
Άτομα: 6!
Απόδραση: Επιτυχής!
Ένα εξαιρετικό δωμάτιο, με υπέροχα σκηνικά, ένα όμορφο και spooky χωριό που σε περιμένει να το επισκεφτείς, αν τολμάς! Μεγάλοι και πολλοί χώροι με πολύ ωραία περάσματα! Υπέροχη ατμόσφαιρα ψυχολογικού θρίλερ, δε θα το έλεγα τρόμου, ήταν αρκετά light (σε σχέση με αυτό που περίμενα πηγαίνοντας) με ωραία jump scares. Σίγουρα λίγος τρόμος παραπάνω θα το απογείωνε ακόμα πιο πολύ…συμφωνώ με μια κριτική που διάβασα ότι ίσως αντί για μάσκες θα χρησιμοποιούσα μακιγιάζ στους ηθοποιούς για να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικοί και αληθοφανείς!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο Νο. 40!
Άτομα 4!
Απόδραση: Επιτυχής! (Στο συγκεκριμένο δωμάτιο ο χρόνος δεν παίζει ρόλο γιατί εξαρτάται από τον πόσο θα σπαταλήσεις στην αρχή με το μέντιουμ-γκουρού. Τα 80 λεπτά που λέει ότι είναι το παιχνίδι μπορούν να γίνουν άνετα 100!)
Αν και λάτρης των δωματίων τρόμου είπαμε να κάνουμε μια αλλαγή και να παίξουμε κάτι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό!
Περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε πολύ κι ο γκουρού ήταν ο βασικός λόγος. Ετοιμόλογος χωρίς να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω πιανόταν από το παραμικρό που μπορεί να έλεγες και μετά ποιος σε έσωζε αν σε έπιανε στο στόμα του!! 😂😂😂
Γρίφοι εύκολοι και μέτριας δυσκολίας ιδανικοί για αρχάριες ομάδες. Όμορφη ατμόσφαιρα και εξαιρετικά όλα τα παιδιά και ο ηθοποιός!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άλλο ένα υπέροχο δωμάτιο από την Escaped! Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σκηνικά! Περάσαμε καταπληκτικά!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Φεβ - 2019

AVISSOS

AVISSOS

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Δωμάτιο Νο. 28!
Άτομα: 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Το Άβυσσος είναι το πρώτο δωμάτιο που παίζουμε από τη συγκεκριμένη εταιρεία! Οι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές ξεκινώντας από την είσοδό μας στο χώρο, την υποδοχή, τον εντυπωσιακό χώρο και το ευγενικό προσωπικό! Το δωμάτιο είναι ένα όμορφο, ατμοσφαιρικό δωμάτιο που σε βάζει κατευθείαν στην ιστορία και νομίζεις ότι είσαι στο βυθό της θάλασσας! Σε αυτό βοηθούν τα πολύ ωραία σκηνικά, οι φωτισμοί και τα ηχητικά εφέ! Το δωμάτιο δεν είναι γραμμικό οπότε ο κάθε παίχτης μπορεί να ασχοληθεί με το δικό του γρίφο και να συνεισφέρει στη γρηγορότερη απόδραση από το δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι εύκολοι και μέτριας δυσκολίας, παρόλο που υπήρχαν μια-δυο στιγμές που κολλήσαμε και χρειαστήκαμε κάποια βοήθεια για να συνεχίσουμε! Θα το συνιστούσα για αρχάριες ομάδες και ομάδες που έχουν λίγα δωμάτια στο ενεργητικό τους. Ιδανικός αριθμός παιχτών 3-4! Εν αναμονή να παίξουμε και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Ιαν - 2019

Room 104: Joker's Crypt

Escape Theory to delete
Room 104: Joker's Crypt

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Δωμάτιο Νο. 27!
Άτομα: 3!
Απόδραση: Επιτυχής!
Αποφασίσαμε να πάμε σήμερα σε ένα δωμάτιο διαφορετικό και όχι τρόμου που συνήθως προτιμάμε!
Ήταν μια ευχάριστη αλλάγη! Το ευχαριστηθήκαμε και γελάσαμε αρκετά με τον Τζόκερ, που σε περιτριγυρίζει καθόλη τη διάρκεια που παιχνιδιού! Αν θα τον εμπιστευτείς ή όχι είναι δικό σου ρίσκο! Ένα όμορφο δωμάτιο για αρχάριες θα έλεγα περισσότερο ομάδες με εύκολους και κάποιους μέτριους γρίφους! Ιδανικός αριθμός παιχτών θα έλεγα 3-4 άτομα! Το προσωπικό για άλλη μια φορά ευγενέστατο και φιλικό! Είναι το τέταρτο δωμάτιο που παίζουμε στην ίδια εταιρεία-Escaped και πλέον μπορώ να πω ότι τα δωμάτιά τους αποτελούν εγγύηση ότι θα περάσεις καλά! Ένα ακόμα μπράβο σε όλη την ομάδα!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιαν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Δωμάτιο Νο. 26!
Άτομα: 5!
Απόδραση: Επιτυχής!
Το παίξαμε back to back με το PneumAttic, το πρώτο δωμάτιο της ιστορίας! Προσωπικά το βρήκα πιο ενδιαφέρον δωμάτιο από το πρώτο! Κι αυτό ένα όμορφο και ατμοσφαιρικό δωμάτιο χωρίς ούτε αυτό να το λες τρόμου! Μου άρεσε πάρα πολύ η εισαγωγή και η αρχή του δωματίου! Και σε αυτό το δωμάτιο οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και γραμμικοί. Θα συνιστούσα αυτό το δωμάτιο για ομάδες τριών ή τεσσάρων ατόμων, που είναι αρχάριες ή με λίγη εμπειρία! Κι αν είστε λάτρεις των δωματίων τρόμου καλό είναι να το παίξετε στα πρώτα σας δωμάτια! Τέλος το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Ιαν - 2019

PneumAttic

PneumAttic

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Δωμάτιο Νο. 25!
Άτομα: 5!
Απόδραση: Επιτυχής!
Ένα όμορφο, ατμοσφαιρικό δωμάτιο τρόμου. Εγώ προσωπικά που είμαι λάτρης των δωματίων τρόμου δεν θα το χαρακτήριζα τρόμου, απλά έχει μια επιβλητική ατμόσφαιρα που σε βάζει μέσα στην ιστορία. Είναι από τα πρώτα της κατηγορίας με μέτριας δυσκολίας, γραμμικούς γρίφους! Μου άρεσε παρά πολύ το τέλος και ο τρόπος που έπρεπε να βγούμε από το δωμάτιο! Το προσωπικό πολύ ευγενικό και πρόθυμο να σου λύσει οποιαδήποτε απορία μετά το τέλος του παιχνιδιού! Θα το συνιστούσα σε ομάδες με 3 ή 4 άτομα και αρχάριους. Ομάδες που τους αρέσει ο τρόμος καλό είναι να το παίξουν στα πρώτα δωμάτια καθώς όπως είπα και πριν είναι περισσότερο ατμοσφαιρικό παρά τρόμου!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2019

The Portal

The Portal

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό δωμάτιο που σε βάζει μέσα στο παιχνίδι από την ώρα που μπαίνεις στο χώρο! Πολλή ωραία ατμόσφαιρα, αρκετός φόβος (δε θα το έλεγα τρόμο), εξαιρετικοί ηθοποιοί και προσωπικό!

Απέδρασαν

Boogeyman


1:09:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Mansion


52:42

   1 Ώρα
   2 - 5
   62,6 %

THE CELLAR


1:29:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Orphan


50:00

   1 Ώρα
   1 - 4
   84,1 %
Τρόμου
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Έχει Ηθοποιό?

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 5
   99,8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

Mystic Project


2:00:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Legend of Mora


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Upside Down


1:38:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,1 %
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

I'm ... Many


1:22:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

20.000 Λεύγες υπό τη Θάλασσα


1:24:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Το Χρυσό Κοράλλι Το Χρυσό Κοράλλι
  QR-Code
Το χρυσό κλειδί Το χρυσό κλειδί
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 6
   95,2 %
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

Παγιδευμένος στο Τζάκι


59:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %
Για Παιδιά
Kids Friendly
Χριστουγεννιάτικο
Youth Pass
4 Τρόπαια

Dark


2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 8
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

The Puppeteer


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

HERESY


1:13:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Ελιξίριο της Αιωνιότητας Ελιξίριο της Αιωνιότητας
Βρες τον κατάσκοπο! Βρες τον κατάσκοπο!
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   97,4 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Το Βιβλιοπωλείο


3:20:00

   200 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
  Video

NECROMANCY - Mystery Mode


1:10:00

   90 Λεπτά
   1 - 6
   98,9 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

Immortal


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   97,1 %
Ενήλικες Μόνο
5 Τρόπαια

Fortune Teller - The Return


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Youth Pass

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Phantom of the Opera


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Phantom Case Closed Phantom Case Closed
To Ασημένιο Σπαθί To Ασημένιο Σπαθί
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 6
   99,2 %
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

Η Έπαυλη


3:00:00

   3 Ώρες
   4 - 7
   100,0 %
  Video

Otherside


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Το χρυσό κλειδί Το χρυσό κλειδί
  QR-Code
The Mind Flayer The Mind Flayer
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 6
   92,6 %
Sci-Fi
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

SIXXXTY NINE


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   99,8 %
Κωμωδία
Ενήλικες Μόνο

Δωμάτιο 696


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Red Riding Hood


1:15:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

AVISSOS


1:00:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   92,3 %
  Video

Room 104: Joker's Crypt

Escape Theory to delete

50:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,1 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 31/05/2020

PneumAttic 2: The Sequel


1:06:46

   70 Λεπτά
   2 - 6
   60,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

PneumAttic


1:06:43

   70 Λεπτά
   2 - 6
   66,5 %
Τρόμου
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Portal


1:28:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο


Κέρδισε

Ιαν - 2024

3 Digit Number!


Δημιουργός: Pavlos Chytiris
Ιαν - 2024

Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να βρει τι δώρο θέλει η μικρή Κατερίνα!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιαν - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιαν - 2024

Round 1


Δημιουργός: Giota Festeridou
Ιαν - 2024

Same Riddle, Different Solution


Δημιουργός: Giota Festeridou
Δεκ - 2023

What is the most valuable treasure you have?


Δημιουργός: Giota Festeridou
Φεβ - 2023

Καλά Χριστούγεννα 2018!


Δημιουργός: Σταύρος Ρέγας
Φεβ - 2023

Escape Λέμε!

Φεβ - 2023

Γιατί οι Παρασκευές, είναι ημέρες γρίφων!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Φεβ - 2023

Απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις! Είσαι Room 54 Master!

Ιαν - 2023

Το Χρυσό Κοράλλι ζει στα βάθη των Ωκεανών και λέγεται ότι το βρήκε για πρώτη φορά ο Κάπταιν Νέμο σε ένα από τα ταξίδια του με το υποβρύχιο Ναυτίλος!

Ιαν - 2023

Κατέχοντας αυτό το τρόπαιο, γίνεσαι executive member στη λίστα των δυνατών escapers

Δεκ - 2022

Winter is coming


Δημιουργός: Dimitris Dimopoulos
Δεκ - 2022

What time is it?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Δεκ - 2022

Can you find it ?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Δεκ - 2022
Δεκ - 2022

Christmas Time


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Νοε - 2022

Συγχαρητήρια! Βρήκες το Ελιξίριο της Αιωνιότητας!

Νοε - 2022

Συναγερμός! Ένας κατάσκοπος μας επισκέφθηκε για να κλέψει τα σχέδια για το νέο μας δωμάτιο! Απ' ότι φαίνεται όμως ήταν πολύ αφηρημένος και ξέχασε κάπου την κάρτα του. Εντοπίστε την και κερδίστε αυτό το τρόπαιο!

Νοε - 2022

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Ιαν - 2022

Η υπόθεση "Φάντασμα της όπερας" διαλευκάνθηκε.

Ιαν - 2022

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Νοε - 2021

Κατέχοντας αυτό το τρόπαιο, γίνεσαι executive member στη λίστα των δυνατών escapers

Νοε - 2021

a.k.a. The Shadow Monster

Οκτ - 2019

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Οκτ - 2019

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Οκτ - 2019

Κατάφερες να αποδράσεις από τον Λαβύρινθο!

Οκτ - 2019

Πο πο... ένα φιδάκι!!

Οκτ - 2019

Το κυνήγι ξεκινάει πρώτα εδώ!