cover image profile image

ΝΙΚΟΛΈΤΤΑ ΚΙΑΛΙΟΎ
Champion


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 934
  Μου Αρέσει : 9

3,0 Καλό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

1,5

Έχοντας παίξει το last voyage of skylla, πήγαμε με την ίδια αγωνία και τρέλα να παίξουμε το καινούριο δωμάτιο της εταιρείας!
Χμμμ ενώ ξεκινησε πολύ δυνατά και είχε πραγματάκια που δεν έχουμε συναντήσει σε άλλο escape έως τώρα, έκανε κοιλιά σε ένα σημείο!
Γρίφοι βατοι και με φαντασία! Ωραία σκηνικά ειδικά σε ένα δωμάτιο με υγρό στοιχείο!
Παρόλα αυτά, ενώ πηγαίναμε το δωμάτιο πολύ γρήγορα, θα προτιμούσαμε να μας τρεναρουν κάπως οι ηθοποιοί ώστε να μην μας φανεί ότι τελειώσαμε στη μισή ώρα...
Ένα ακόμη σκηνικό που μας χάλασε την όλη εμπειρία, ήταν που είχαν ξεχάσει να βάλουν μέσα σε ένα μπαούλο το prop που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε με αποτέλεσμα να μας το πετάξουν μέσα στο σκοτάδι και κλωτσησαν το μπαουλο και καλά ότι μας επεσε εμάς και ότι άνοιξε και έπεσε κάτω μόνο του!
Μας έβγαζαν και τρελούς κιόλας ότι ήταν εκεί ενώ το είχαμε ανοίξει το μπαούλο και ήταν άδειο!
Επίσης θα πω ότι υπήρχε μηχανισμός που συναντήσαμε και σε άλλο δωμάτιο οπότε οκ δεν μας εντυπωσίασε και τόσο εν τέλη μιας και ο δημιουργός και ιδιοκτήτης το έχει φτιάξει και σε άλλο δωμάτιο!
Κατά τα άλλα ένα οκ δωμάτιο!

Απέδρασαν
0,8 Κακό
Φεβ - 2024

Boogeyman

Boogeyman

Γρίφοι / Αποστολές

1,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

0,5

Προσωπικό / Gamemaster

1,0

Όχι από εμάς! Αυτό το "Ένα μικρό ΔΙΑΜΑΝΤΆΚΙ" που λενε καποιοι, πραγματικά δεν το είδαμε πουθενά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Ένα δωμάτιο λοιπόν, με μικρούς χώρους...καμία φαντασία...ανεκμεταλλευτο και μη δουλεμένο!
Ξεκινώντας με τον 1ο γρίφο είπαμε ναι...κάτι καλό θα γίνει...από εκεί και πέρα, τίποτα!
Με ηθοποιούς που ούτε καν τρομακτικοι δεν ήταν, καθόλου αθόρυβοι..ήξερες ακριβώς πότε έρχονται και τους έβλεπες ξεκάθαρα!
Γρίφοι πανευκολοι για άτομα που έχουν μια κάποια εμπειρία από escapes! Σκηνικά μηδέν!
Όσο για τους gm και ηθοποιούς, θα πω ότι το ένα αστέρι είναι για τον κ. Αποστόλου...Ο οποίος ήταν μια χαρά και φιλικός...όσο για τον ιδιοκτήτη (νομίζω ήταν ο ένας από τους 2 ηθοποιούς) ήταν φουλ εριστικός και με τρομερή ειρωνεία!
Κρίμα γιατί από τα σχόλια που διαβάσαμε είχαμε πάει με τρομερή ανυπομονησία και ενέργεια!
Απορώ με τα τόσο καλά σχόλια!


Απέδρασαν

Απάντηση από: Reality Ripples
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη κριτική σας .. δεκτό να μην σας άρεσε κάτι στο δωμάτιο μας παρόλο που στο after game (ενώ ερωτηθήκατε αν υπήρξε κάτι που δεν σας άρεσε) ήσασταν απόλυτα ικανοποιημένοι με όλα και χαμογελαστοί .
Δεκτό οτι οι γρίφοι του δωματίου να σας φάνηκαν πανέυκολοι .. αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός οτι η κριτική σας για το προσωπικό και συγκεκριμένα για τους υπαλληλους που προσπαθούν για το καλύτερο και εργάζονται να λέγονται ψέματα σε κριτικές όπως αναφέφερετε για την ειρωνία και οτι ηταν καποιος εριστικός ..
Το αν το δωμάτιο ειναι παρόλους τους χώρους του ανεκμεταλλευτο μη δουλεμένο και χωρίς φαντασία και χωρίς σκηνικά..δυστυχώς και εδώ αναφερεστε σε καποιο άλλο δωμάτιο μάλλον..
όλες οι κριτικές ειναι δεκτές ..δεν θα πούμε σε κανέναν τι να του αρέσει και τι όχι..αλλα δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε τα ψευδή σχόλια..
Σας ευχαριστούμε

5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ - ΆΡΙΣΤΟ!
Μακάρι να μπορούσα να βάλω εκατό αστέρια...γιατί τα 5 είναι ελάχιστα!
Ένα δωμάτιο που μετά από τα 70+ που έχω παίξει, κατάφερε να μπει όχι απλά στην τοπ 5αδα μου...αλλά να γίνει το Νο.1 για εμένα!
Ένα δωμάτιο που τα έχει όλα...περάσματα, χώρους πολλούς, γρίφους τόσο όσο για να μπορείς να λύσεις αλλά όχι μόνο λουκέτα, πολλούς πρωτότυπους αυτοματισμους που μόνο σε αυτό το δωμάτιο είδαμε 1η φορά....ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ! Κάθε χώρος και κάθε σπιθαμή εκεί μέσα είναι τόσο καλό δουλεμένη!
Ηθοποιοι....τι να πω γι' αυτά τα παιδιά! Τόσο πολύ τρόμο που να θέλω να πατήσω panic button δεν έχω βιώσει σε άλλο δωμάτιο! Δεν ξέρεις από που θα πεταχτούν και είναι τόσο αθόρυβοι που δεν καταλαβαίνεις από που έρχονται και από που εξαφανιζονται! Είσαι απλά στο έλεος του Θεού εκεί μέσα!
Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό στο τέλος είχαν όρεξη για συζήτηση και είναι τόσο ευδιάθετοι που μας έκαναν να νιώσουμε λες και ήμασταν φιλοι χρόνια!
Χίλια μπράβο θα πω...για ένα δωμάτιο τόσο καινούριο που ενώ ξεκινησε εδω και 2 μήνες, είναι έτοιμο και δεν σηκώνει καμία αλλαγή!
Συνεχίστε να μας εκπλήσσεστε! Θα επιστρέψουμε! Το μόνο σίγουρο!!!

#Deathly Hallows- Λειβαδιά

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο....τόσο to the point!
Νιώθεις ότι είσαι όντως σε καράβι! Πραγματικά είναι λες και το ζεις....ακόμα και η μυρωδιά των χώρων σε παραπέμπει ακριβώς σε αμπάρι παλιού καραβιου!
Πολλοί χώροι με όμορφα περάσματα! Τρόμος στο φουλ...προσπαθείς να κρυφτείς μονίμως...αλλά μάταια 🤣🤣!
Όταν έρχεται η ώρα του role playing, το παιχνίδι παίρνει άλλη τροπή και από τρόμος γίνεται κωμωδία....γελάσαμε τόσο πολύ που μας βγήκαν τα σωθικά!
Σε επαναφέρει πάλι βέβαια στον τρόμο....αλλά είναι τόσο ευχάριστο το διάλειμμα που δεν θες να τελειώσει!
Μπράβο στα παιδιά....τρομεροί ηθοποιοί!
Το μόνο που θα ήθελα, να είναι λίγο πιο "μαλακές" οι κινήσεις τους σε μια συγκεκριμένη αίθουσα!
Κατά τα άλλα super!!!!
Και όσο για το φωτισμό που λένε κάποια σχόλια, είναι όντως σκοτεινά αλλά άμα είχε περισσότερο φως, δεν θα ήταν τόσο ωραίο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τα 5 αστέρια είναι λίγα για να βαθμολογήσω αυτό το διαμάντι! Ένα δωμάτιο που απορώ γιατί δεν ακούγεται! Από που να αρχίσω...
●Πλοκή που καταλαβαίνεις από τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα....Μπαίνεις κατευθείαν στο mood!
●Γρίφοι to the point...και tasks που θες δε θες θα το κάνεις....πράγμα που σημαίνει ότι κάνεις από την ομάδα δεν θα μείνει παραπονεμενος και όλοι κάτι θα κάνουν και θα συμμετέχουν. (πράγμα που για εμένα είναι σημαντικό)
●Αρκετά μεγάλοι χώροι και περάσματα που δεν μπορείς να φανταστείς ότι υπάρχουν!
●Άπειρα jumps που δεν ξέρεις από που σου έρχονται! Και ειδικά κάποια από αυτά τα σπάνε!
●Μουσική και ατμόσφαιρα όπως ακριβώς αρμόζει στο χώρο!
●Όσο για τους ηθοποιούς....ε τώρα τι να πω; Οι άνθρωποι το έχουν σπουδάσει το επάγγελμα! Πραγματικά νομίζεις ότι εξαφανιζονται μπροστά στα μάτια σου! Εκεί που τον βλέπεις, ξαφνικά χάνεται...τόσο αθόρυβα...τόσο απότομα...που σε κάνει να μένεις με ανοιχτό το στόμα και να λες αποκλείεται! Ε αυτό πάθαμε κι εμείς!
Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!!!!
Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί φαίνεται πως το αγαπάνε αυτό που κάνουν! Συμπαθεστατοι και οι δύο! Καθίσαμε και μιλάγαμε με τις ώρες στο τέλος!
Να πάτε χθες!!!💯🔥🔝
Keep going!!! Εις το επανιδειν!
~Τα παιδιά από Λειβαδια!~
Υ.Γ. Γ' ΕΣΣΟ 2018 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ!😉

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό δωμάτιο! Απορώ πως δεν είχαμε πάει τόσο καιρό, ειλικρινά! Από που να ξεκινήσω...με ένα χώρο τεράστιο...δεν ξέρεις από που θα σου έρθει...με jump scares αμέτρητα και πολύ δυνατά! Η επαφή στους παίκτες προσαρμοζεται στον κάθε ένα ξεχωριστά και μέχρι πόσο σηκώνει! Μας γλέντησαν κανονικότατα...
Τρομερά περάσματα...γρίφοι τόσο όσο για να μπορέσεις να τους λύσεις καθ' όλη τη διάρκεια που βρίσκεσαι σε έναν μόνιμο πανικό...
Θα πω μόνο (spoiler alert) ότι παλι καλά μας έδωσαν τα ρούχα μας πίσω...🤣
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που το πλαισιώνουν!!! Ανυπομονούμε για το επόμενο σας!
#Deathly Hallows

Απέδρασαν
2,3 Μέτριο
Οκτ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

2,0

Δεν ξέρω πως γίνεται να έχει τόσα πολλά θετικά σχόλια! Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι που έχουν πάει στο συγκεκριμένο δωμάτιο ίσως είναι το πρώτο τους με ηθοποιό ή έχουν μηδαμινή εμπειρία!
Στο δια ταύτα...ενώ στην αρχή σε βάζει σε ένα mood που λες "ωχ...ξεκινάμε δυνατά", ξαφνικά είναι ένα τόσο μονότονο δωμάτιο με μια τεράστια κοιλιά και γρίφους εύκολους (γραμμικους)! Ήμασταν 4 άτομα...Στη διάρκεια του μισού παιχνιδιού μπορούν να ασχοληθούν μόνο οι δύο με τους γρίφους ενώ οι άλλοι δύο απλά κάθονται και παρακολουθούν...και στο υπόλοιπο μισό,μπορούν να ασχοληθούν μόνο οι άλλοι δύο με τους γρίφους ενώ οι πρώτοι κάθονται και παρακολουθούν! Αδιάφορο θα το χαρακτήριζα! Κρίμα γιατί ο ηθοποιός προσπαθεί να σε τρομάξει αλλά είναι προβλέψιμο το jump scare...Επίσης, στο τέλος του παιχνιδιού, δεν ήρθε καν ο ηθοποιός να μας γνωρίσει και να ανταλλάξουμε έστω μια κουβέντα!
Υ.Γ. Ηθοποιε, όταν τραβάς έναν παίκτη, καν' το με το μαλακό...παραλίγο να φύγω χωρίς χέρι και η συμπαίκτρια χωρίς ισχιο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ δωμάτιο! Τόσο αληθοφανές και τόσο ρεαλιστικό....δεν έχω λόγια να το περιγράψω! Περάσαμε φανταστικά...Μιάμιση ώρα μέσα στην αγωνία και τον τρόμο...δεν ξέραμε από που θα μας έρθει...Τα παιδιά έχουν ρίξει πολύ δουλειά και πολλά λεφτά για ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα!!!
ΜΠΡΆΒΟ!!!!!
Ο GM τρομερός άνθρωπος και με όρεξη για συζητηση στο τέλος του δωματίου!!! Θα ξανά επιστρέψουμε!!!! Το μόνο σίγουρο!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρομερό!!! Γελάσαμε με την ψυχή μας...Από την ώρα που μπαίνεις στο δωμάτιο νομίζεις ότι είσαι ήδη πρωταγωνιστής στην ομώνυμη σειρά! Τα παιδιά έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά! Ήμασταν 3 ζευγάρια και περάσαμε πολύ καλά...άνετα παίζουν 8 άτομα!!! Αν δεν έχετε ήδη πάει, να πάτε ΧΘΕΣ κιόλας!!!!
Τα φιλιά μας στον game master και στα υπόλοιπα παιδιά!
*Τα παιδιά από Ορχομενό*

Απέδρασαν

Sinister


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Metanoia


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Toxic


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 12
   87,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video

The Witch


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Ghost Writer


2:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Last Novel The Last Novel

   2 Ώρες
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

CORVUS SATANICA


1:47:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

KARMA


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Rustam Family The Rustam Family
A Cursed Memory A Cursed Memory
ΝΙΚΟΛΈΤΤΑ ΚΙΑΛΙΟΎ

   105 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

Odyssey Project


1:30:00

   100 Λεπτά
   2 - 6
   98,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

OPERATION BLACK "I"


1:36:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

CONFIDENTIAL CONFIDENTIAL

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Περιπέτεια Τρόμου

HOUDINI


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Boogeyman


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Final Destination, Call Of Cthulhu


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

SANTA SOFIANA


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2024

   Ομάδα
Deathly hollows :
ΝΙΚΟΛΈΤΤΑ ΚΙΑΛΙΟΎ

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Last Voyage Of Scylla


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Monika's Diary, Theory I


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Manifesto


1:45:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escape Attempt Escape Attempt

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

The Bride in Black


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Through the Red Door Through the Red Door
  QR-Code

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

Woman in Black


1:29:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PANDEMONIUM


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Orfanato


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

DEADLOCK Redemption


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Amen


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ

St AGATHA - ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

I'm ... Many


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Mystic Project


2:10:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

BIOHAZARD


1:40:00

   100 Λεπτά
   4 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

Last Resort


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Stolen Doll Stolen Doll

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια

M’ama


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

KRAMPUSNACHT


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Mary's Dolls


1:43:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

The House of Mary Shaw


1:12:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Apocalypse X


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

DEATH ROW


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   49,9 %
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


1:06:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   95,0 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   97,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

Roll the Dice


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
  Video
Youth Pass

SIXXXTY NINE


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   99,8 %
Κωμωδία
Ενήλικες Μόνο

Dark


2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 8
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

THE SQUID GAME


2:30:00

   150 Λεπτά
   5 - 8
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης

Conjuring II


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Return The Return

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Existence


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DeadZone


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 12
   92,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video

The Legend of Mora


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Contagion


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Kids Friendly
Youth Pass

SIN CITY


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 4
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Thomas Crown


1:10:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

The Room with the Dragon Tattoo


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   88,6 %
2 Τρόπαια


Κέρδισε

Μαρ - 2024

"Σας ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή και γίνατε οι Πρωταγωνιστές στο τελευταίο μου Μυθιστόρημα..." -B.Z.

Μαρ - 2024
Μαρ - 2024
Φεβ - 2024

Παραδώστε τα απόρρητα έγγραφα στον Sierra 11

Δεκ - 2023

Find The Way Out !

Δεκ - 2023

Επιστρέψατε ζωντανοί από το Further

Νοε - 2023

Bonus γρίφος δωματίου.

Οκτ - 2023

Παρέδωσε την κλεμμένη κούκλα στη Reception για να επιστραφεί και να θαφτεί μαζί με τις υπόλοιπες κούκλες "The House Of Mary Shaw".

Οκτ - 2022
Οκτ - 2022

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Ιαν - 2022

Κερδίστε ένα τρόπαιο παίζοντας στο δωμάτιο Conjuring II The - Return της εταιρίας Adrenaline

Κανένας Φίλος