cover image profile image

Aggelos Stouraitis
Elite


  Ποσοστό Απόδρασης: 94,9%
  Σκορ : 817
  Μου Αρέσει : 59

5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό δωμάτιο με ενδιαφέρον στόρυ...
Η ροή πολύ όμορφη και γενικότερα όλο το gameplay είναι έτσι στημένο ώστε να μην κουράζονται οι παίκτες χωρίς λόγο. Πολύ καλή μουσική επένδυση καθώς και οι χώροι είναι πολύ όμορφοι!!! Ο τρόμος είναι μέτριος προς υψηλός με κάποια συγκεκριμένα highlight να ... Σε αυτό βέβαια βοηθάνε οι εμφανίσεις των ηθοποιών οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από καλές!!! Ο gm πολύ καλός στον ρόλο του καθώς και το προσωπικό πολύ καλό με χιούμορ και όρεξη για κουβέντα!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτήν την υπέροχη εμπειρία! Ανυπομονούμε τις επόμενες δουλειές σας...
Υ.Γ. Το τέλος είναι πανέμορφο... Ανατριχιαστικό...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Συγκλονιστικό μπήκε κατευθείαν στην λίστα του τοπ five καθώς τα είχε όλα πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράψω πόσο εντυπωσιακό και καταπληκτικό είναι αυτό το δωμάτιο. Η εισαγωγή ότι καλύτερο πραγματικά και όλη η ροή του παιχνιδιού με ότι αυτό συνεπάγεται...
Τα περάσματα ότι καλύτερο πραγματικά απίστευτα με ένα δύο συγκεκριμένα να ξεχωρίζουν. Η μουσική πολύ καλή καθώς και η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ανατριχιαστική... Φοβερά jumpscare... Το ακτινκ σε άλλο επίπεδο συγχαρητήρια για την δουλειά των ηθοποιών. Οι γρίφοι πολύ έξυπνοι με μοναδική απαίτηση την συνεργασία της ομάδας! Τέλος το προσωπικό ότι καλύτερο 😂😂 όπως και o/η gm😂.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία στον αγαπητό ξενώνα της μητέρας σας . Μην αγχώνεστε... Όνειρα γλυκά...
Υ.Γ. Ξέχασα το ξυπνητήρι, δεν ήθελα να ξυπνήσω!!! Όσο κακός και αν ήταν αυτός ο εφιάλτης...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Escape the Car - Killer

Lockbusters
Escape the Car - Killer

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν σόλο escape σημερα και οφείλω να πω πως ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Ένα escape που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό από την ρεαλιστικότητά του. Πολύ ωραίοι γρίφοι και αυτοματισμοί καθώς και ο τρόπος με τον οποίο έρχονταν οι βοήθειες ήταν συγκλονιστικό. Ο ήχος σε αρκετά καλό επίπεδο. Τώρα το ακτινκ ότι και να πω είναι λίγο με χόρευαν στο ταψί, 1ν... Γατάκια 😂
Πραγματικά πηγαίντε όλοι να το παίξετε είναι πολύ πρότυπο και value for money!!! Δυάδα το καλύτερο πιο πάνω είστε χέστες.
Υ.Γ. Όχι ρε δεν έχω σημάδια... Ούτε πονάω κάπου...
Ζητήστε να σας γλεντήσουν και μην αγχώνεστε δεν μπορείς να αντιστέκεσαι για πολύ ώρα!!! 😂😂😂

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο είναι απλά ακραίο. Γαμάτη εισαγωγή καθώς και όλα τα σκηνικά- χώρος ο οποίος σε καθήλωνε. Ατμόσφαιρα απλό αγνό πετσόκομα!!! Γρίφοι πολύ ωραίοι που απαιτούσαν συνεργασία από όλη την ομάδα πράμα που είναι πολύ θετικό!!! Το σπίτι αρκετά μικρό δεν μας χωρούσε 😅🤫... Τριάδα πιστεύω είναι ο ιδανικός αριθμός!!! Στόρυ πολύ γαμάτο και κατανοητό! Ο τρόμος είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα καθώς και ο ήχος σου διαλύει την ψυχολογία σου κάνοντας σε να νιώθεις ευάλωτος και ανυπεράσπιστος!!! Respect στους ηθοποιούς δεν γινόταν πραγματικά καλύτερη επιλογή ηθοποιών... Συγχαρητήρια για την δωματιάρα που έχετε φτιάξει και ελπίζω να συνεχίσετε με το πάθος και την αγάπη για τα escape room!!!
Υ.Γ. Αυτό που είδα εκεί μέσα δεν το έχω δει ποτέ στην ζωή μου...
Τα λέμε στο νέο σας δωμάτιο...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Συγκλονιστικό δωμάτιο με όλη την σημασία της λέξης!!! Η ατμόσφαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος είναι άκρως ανατριχιαστική καθώς έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και πρότυπο χαρακτηριστικό που απουσιάζει από αλλά escape room... Οι γρίφοι πολύ ωραίοι για δωμάτιο τρόμου καθώς και τα μικρά τασκ που έχει. Φοβερό ακτινκ με δυνατά και απρόσμενα jumpscare... Δηλαδή το δωμάτιο είναι από τα λίγα που τιμούν ακριβώς την σημασία της λέξης ψυχολογικός τρόμος!!! Τέλος το προσωπικό πολύ καλό γεμάτο όρεξη για καυλάντα και γέλιο καθώς και πρόθεση για να ακούσουν τα πράματα που μας άρεσαν ή όχι. Προφανώς το δωμάτιο έχει μόνο θετικά κρίμα που κλείνει και αισθάνομαι πολύ τυχερός που πρόλαβα και το έπαιξα. Οι τρίμπαλοι επειδή λερωθήκανε πρέπει να πάνε να σκουπίσουν τα κ********* τους και να επιστρέψουν για την συνέχεια, που είμαι βέβαιος πως θα είναι και υπερπαραγωγή!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία Μαιρούλα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θεέ μου... Μακάρι να μας αξιώσεις να πάμε ένα escape που να έχει ωραίους γρίφους, χώρους, σκηνικά, cinematic, ηθοποιούς, γεμάτο τρόμο και ακραίους μηχανισμούς!! ΑΜΗΝ...
Λοιπόν αυτό το δωμάτιο είναι φωτιά πραγματικά αξίζουν απίστευτα οι βαθμολογίες των 5αστέρων χωρίς ούτε μια να είναι 4,9!!!! Πιο αναλυτικά:
Γρίφοι: πολύ ωραίοι με πολύ παρατηρητικότητα καθώς και συνεργασία πράγμα που μου αρέσει πολύ!!!
Σκηνικά: πολύ ρεαλιστικά κάνοντας σε να νομίζεις ότι είσαι σε πραγματικό μοναστήρι...
Ήχος: σε πολύ δυνατά επίπεδα δημιουργώντας σου μια ανασφάλεια και πολύ αγωνία!!!
Ηθοποιοί φοβεροί με απίστευτη κινησιολογία και τρομερά jumpscare τα οποία σε έκαναν καρδιακό( ειδικά ένα μετά από 38 δωμάτια τρόμου μπήκε χωρίς σκέψη ως top 1 jumpscare)
Εισαγωγή: Πανέμορφη καθώς και πολύ ψαρωτική καθώς σπάει οποιονδήποτε τσαμπουκά που μπορεί να έχει κάποιος...
Story: Πανέμορφο, ανατρεπτικό με αποκορύφωμα την ... σου στο τέλος!!!
Προσωπικό: Φιλόξενο με διάθεση για κουβέντα, με χιούμορ
Μηχανισμοί: ΕΕ... ΜΠΡΟ... ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΈΠΑΜΕ;;;;;;;;; Πραγματικά φαίνεται από χιλιόμετρα ότι είναι δωμάτιο του 2023 !!! Με τρείς μηχανισμούς να φτάνουν μέχρι και να σε ανατριχιάσουν!!!
Είμαι πολύ χαρούμενος όταν παίζω τέτοια δωμάτια σαν και αυτό τα οποία αναιβάζουν τον πήχη πιο ψηλά και σου προσφέρουν μια εξωπραγματική εμπειρία!!!
Χίλια ευχαριστώ γι'αυτήν την εμπειρία ζωής σας εύχομαι τα καλύτερα και αναμένουμε τις επόμενες δουλειές σας...
Θεέ μου συγχώρεσε με... Αμήν!!!!!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν καταρχήν να πω για άλλη μια φορά συγνώμη στην εταιρεία human trap διότι μια βδομάδα πριν είχα ακυρώσει την κράτηση τελευταία στιγμή. Τώρα όσο αναφορά το δωμάτιο επειδή είναι φρέσκο στον χώρο τον er και φουλ πρωτότυπο, είχα αμφιβολίες αν θα έχει βρει τα πατήματά του. Ωστόσο κατάλαβα ότι τα είχε βρει και με το παραπάνω... Εισαγωγή φουλ φωτιά καθώς και όλη η διάρκεια - gameplay ήταν στην πένα. Οι ηθοποιοί αρκετά καλοί με κάποιες εμφανίσεις να ξεχωρίζουν... Ο ήχος αρκετά καλός!!! Όσο αναφορά τα περάσματα και τους χώρους 🤯🤯🤯... Στόρυ πολύ γαμάτο καθώς και τα cinematic! Γενικά είναι ένα πολύ πρωτότυπο δωμάτιο που ήρθε για να μείνει και να εξελίξει αυτόν τον κλάδο των escape room. Το προσωπικό αρκετά φιλόξενο με διάθεση για κουβέντα παρόλο που είχαμε αργήσει και λίγο να βγούμε.
Ευχαριστούμε την human trap για το μεγαλείο της και την εμπειρία που μας πρόσφερε!!
Υ.Γ Η καλύτερη επιλογή για να βγείτε '' σώοι και αβλαβείς '' είναι να πάτε τετράδα αλλά εγώ θα σας πρότεινα δυάδα γιατί θα σας μείνει αξέχαστο... Ααα ξέχασα το καλύτερο, τα task είναι γαμάτα
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο!!! Από την αρχή μέχρι το τέλος όλη η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Η ιστορία πολύ γαμάτη καθώς και το όλο concept. Οι ηθοποιοί φοβεροί με όρεξη για φαγητό... Γενικά βρίστε τους λίγο δεν θα σας κάνουν κάτι 😂😂😂🤫. Γρίφοι απλοί με κάποιους ποιο μέτριους. Τα task αρκετά ικανοποιητικά. Ευχαριστούμε για το κέρασμα !! Γενικά το δωμάτιο αυτό είναι value for money ειδικά με εξαργύρωση επιταγής!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους.
Με γ***** ο Σ.. !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αδέρφια μου, ένα θα σας πω... Έκανα επίκληση στον Θεό για να ζήσω από εκεί μέσα!! Απλά είναι και αυτό όπως και το 2 μια υπερπαραγωγή.... Το στόρυ γαμάτο!!! Η μουσική αρκετά καλή καθώς και η ροή του παιχνιδιού!! Ο gm όχι καλός αλλά τρίκαλος!!! Όλοι οι ηθοποιοί καθώς και το προσωπικό πολύ γαμάτο ( ειδικά ο main ηθοποιός...) . Εδώ θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή μην πάτε ποτέ με το σκεπτικό ότι είναι ηθοποιός απλά άστε τον εαυτό σας να το ζήσει στο μέγιστο ... Αγαπάμε escape clue!!!
Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ δεν είναι αρκετό για την τρομερή εμπειρία που μας προσφέραται!!! Θα είναι πάντα στην καρδιά μου το lethal decision 1 kai 2...
Και μην ξεχνάτε εεε... Το κουπί, αλλά το μεγάλο κουπί... Βασικά το τεράστιο κουπί 🛶🛶🛶😂😂
Τα ξαναλέμε σύντομα, συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Να ξεκινήσω; Ρε φίλε δεν θέλω να κάνω σποιλ!!! Καλά θα πω τα...👹👹👹. Αν δεν γίνει νούμερο 1δωμάτιο στη γη και γενικότερα στην ιστορία των escape room να μην με λένε Άγγελο!!! Καταρχάς να πω πως το είχαμε κλείσει b2b αλλά λόγω κάποιων τεχνιτών θεμάτων δεν καταφέραμε να το κάνουμε, όμως τα παιδιά μας φέρθηκαν σαν να το παίξαμε διατηρώντας κιόλας την έκπτωση πράμα που τους το δίνω διότι δεν σκέφτονται τα λεφτά παρά μόνο την ευχαρίστηση που θα έχει ο παίχτης όταν βγαίνει από το δωμάτιο!! Στα του δωματίου τώρα.... Παιδιά ζεις πραγματικά στην κόλαση να καίγεσαι ολόκληρος και μαζί με την μουσική να βυθίζεται και όλη η ομάδα βαθιά μέσα σε αυτήν... Οι ηθοποιοί και γαμώ...( Οι χειρότεροι φόβοι/ εφιάλτες θα πάρουν σάρκα και οστά με το που τους δεις). Σκηνικά κάτι παραπάνω από ακραία καθώς και τα περάσματα δικαιολογούν την τεράστια δουλειά που έχει πέσει σε αυτό το δωμάτιο καθώς και την χρονολογία που βρισκόμαστε!!! Τέλος οι γρίφοι πολύ γαμάτοι καθώς και το τελείωμα είναι αποκορύφωμα... Το προσωπικό απίθανο ξεκάθαρα το καλύτερο σε όλα τα er. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα γι'αυτήν την υπερπαραγωγή και τα λέμε σε πολύ λίγες μέρες στο 1 .
Μην ξεχάσετε ζητήσαμε κουπί. ( Βασικά κουπάρα )
🪚🪚🪚🛶🛶🛶👹👹👹🔝🔝🗺️🗺️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Last Resort

Last Resort

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν πηγαίναμε και εμείς σαν άνθρωποι ένα ταξιδάκι για να αρχίσει ωραία το καλοκαίρι μας αλλά κάπου στα μισά είπαμε να ξαποστάσουμε σε αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο last resort!!! Μας φιλοξένησαν εκεί τα παιδιά μας έδειξαν τα κατατόπια και έτσι μας άφησαν μετά να χαλαρώσουμε στα δωμάτιά μας. Που να ξέραμε τι συμβαίνει εκεί πέρα... Που να ξέραμε... Λοιπόν ας μπούμε στις λεπτομέρειες: οι γρίφοι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο (μέτριας δυσκολίας), πολύ καλή μουσική επένδυση καθώς και πολύ ωραία εφέ!! Το ακτινκ πάρα πολύ δυνατό ειδικά στο madness... Για μένα έχει και ένα highlight το δωμάτιο που δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού σε ER... Τέλος τα παιδιά στο τέλος ότι καλύτερο αλήθεια δεν μας άφηναν να φύγουμε, μιλάμε για πολύ μεράκι γι'αυτό που κάνουν!!
Α και ξέχασα το story πραγματικά πολύ καλό και ενδιαφέρον!!
Παιδιά το δωμάτιο αξίζει φουλ τρέξτε να το παίξετε και να το ζήσετε γιατί είναι φοβερή εμπειρία!!!
Ευχόμαστε τα καλύτερα στην no hope και ευελπιστούμε να βγει το 2...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Orfanato

Orfanato

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ όμορφο δωμάτιο πραγματικά. Ζητήσαμε να μας σκίσουν και το έκαναν. Όλο το δωμάτιο κάθε στιγμή μέσα σε αυτό ήταν ακριβώς έτσι όπως έπρεπε και δεν θέλω να σας μιλήσω ούτε για μουσικές ούτε για κινησιολογία των ηθοποιών, gm, tasks και αλλά ...
Θέλω να τα δείτε και να πάθετε σοκ συγκεκριμένα εγώ είδα λίγο τον κάτω κόσμο 😂😂😂. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας και ανυπομονώ να δω και επόμενες δουλειές γιατί έχετε μεράκι και πάθος γι'αυτό που κάνετε.
Spookey escape room σας ευχόμαστε τα καλύτερα ❤️❤️❤️
Υ.Γ. Προσοχή τα jumpscare... Φίλε σταματάει η καρδιά...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αφού βγήκαμε από το πρώτο πέσαμε θύματα απαγωγής... Πανέμορφη εισαγωγή με ωραία μετάβαση από το 1 στο 2 με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ότι παίζεις δύο escape. Γρίφοι γαμάτοι όπως και στο ένα. Η ατμόσφαιρα; Τα σκηνικά; Τα περάσματα; Πραγματικά ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο την ρεαλιστικότητα καθώς έρχεται και το συγκλονιστικό ακτ το οποίο απογειώνει ακόμα πιο πολύ το δωμάτιο. Story πολύ καλό με ανατροπές φοβερές εφόσον έχεις παίξει και το ένα (b2b). Τέλος το προσωπικό καθώς και ο gm φοβερά παιδιά. Τα λέμε στον αγαπητό μπαμπούλα μας ❤️❤️
Υ.Γ. Ευχαριστώ για το lock 🚑🚑🤕🤕🕊️🕊️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν ξέρω ρε παιδιά ... Τι να πω ;
Τέλος πάντων παιδιά αποφασίσαμε μια τετράδα να πάμε ένα χαλαρωτικό escape να περάσουμε καλά. Φίλε πολύ ακραίο δωμάτιο που εκμεταλλεύεται στο έπακρο όλο τον διαθέσιμο χώρο. Οι παρουσίες εκεί ... Έχουν ανεβάσει λίγο το επίπεδο στο ακτινκ. Μιλάμε για ανατριχιαστική ερμηνεία από τους ηθοποιούς. Είχε πάρα πολλά jumpscare τα οποία σε έκαναν καρδιακό. Τέλος μαλάκα το προσωπικό ήταν πολύ ευχάριστο με πολύ διάθεση για διάλογο. Προτείνετε για ομάδες που αποτελούνται από 4 άτομα καθώς και να παιχτεί b2b με το deadlock 2
Τα λέμε στον αγαπητό μπαμπούλα 🔜🔜🔜❤️❤️❤️

Υ.Γ. Μιλάμε το δωμάτιο έχει πολύ ωραίους γρίφους!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Υπερπαραγωγή!!! Θα μου πεις vansa escape room πως να μην το φανταζόμουν. Όλα ήταν στην πένα από την αρχή μέχρι το τέλος με πάρα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό ακτινκ με μια υπερσκηνάρα καθώς και πάρα πολλά δυνατά jumpscare. Το προσωπικό προφανώς και πάλι ήταν γ***** όπως στο eric's will με πρόθεση για συζήτηση. Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είναι εύκολη η κατανόηση του στόρυ από την ομάδα μας τουλάχιστον. Ωστόσο το προσωπικό στο τέλος ήταν εκεί για να μας διασαφινήσουν όλες τις απορίες μας. Συγχαρητήρια πραγματικά για την δουλειά και το μεράκι που έχετε ρίξει.
Τα λέμε σύντομα ❤️❤️❤️

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό δωμάτιο με ωραίο διακοσμημένο χώρο και με πολύ ωραία περάσματα. Αξίζει μια επίσκεψη!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Dark

THE DARKWOOD VILLAGE
Dark

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα φοβερό δωμάτιο με πολύ ωραία εισαγωγή. Οι ηθοποιοί όλα τα λεφτά. Σοκαριστικά τεράστιοι χώροι... Τα ξαναλέμε στο mrs rose house...

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Απρ - 2023

HERESY

HERESY

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είναι ένα ωραίο λιτό δωμάτιο χωρίς να υπάρχει πολύ το στοιχείο του φόβου. Το ακτινκ πολύ ωραίο. Οι γρίφοι πολύ έξυπνοι και ωραίοι καθώς και τα περάσματα είναι ικανοποιητικά. Προτείνω να παιχτεί από ομάδες κυρίως που θέλουν να κάνουν εισαγωγή στα δωμάτια τρόμου

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

PANDEMONIUM

PANDEMONIUM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο με ωραία εισαγωγή και βασικά όλα ήταν στην πένα σε αυτό το δωμάτιο. Ο gm , το ακτινκ, οι γρίφοι, ο/οι ηθοποιοί πολύ καλός / καλοί. Συγχαρητήρια για αυτήν την δωματιάρα!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα απλά καλό δωμάτιο με ωραίο χώρο και περάσματα. Η ιστορία δεν είναι τόσο καλή αλλά και πάλι είναι ένα ωραίο δωμάτιο που πρέπει να παιχτεί από άπειρες κυρίως ομάδες
Illusions escape room 🔥🔥♥️♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πραγματικά πολύ ακραίο δωμάτιο!!! Λειτουργεί εδώ και δύο μήνες και έχει κερδίσει την πρώτη θέση στον λίστα μου έχοντας εμπειρία από πολλά τοπ δωμάτια τρόμου! Δεν ξέρω τι να σας πω και από πού να το αρχίσω για να μην σας κάνω και κάποιο σπόιλ.
Γρίφοι: Όλοι καλά μελετημένοι με μεγάλη ακρίβεια σε τέτοιο επίπεδο όπου μέσα σε αυτό το χάος να μπορείς να λύσεις τους γρίφους!
Χώρος: Παιδιά να είμαι ειλικρινής διάβασα σχεδόν όλες τις κριτικές που υπήρχαν μεχρι να παίξω το δωμάτιο και όλες έλεγαν ότι είναι άκρως αληθοφανής! Διαψεύστηκαν όλες καθώς ήταν κάτι παραπάνω από αυτό...
GM: Πραγματικά απίστευτος στην δουλειά του με πολύ στοχευμένες και κατατοπιστικές συμβουλές!!!
Make up: Υπερπαραγωγή!!! Τι ήταν αυτό ;;; Καλύτερο και από της ταινίας!!!
Ηθοποιοί: OMG σοκαριστικές εμφανίσεις, ανατριχιαστική ερμηνεία...
Ήχος: Σε άλλο επίπεδο...
Προσωπικό: Ευγενικότατο με πολύ χιούμορ και όρεξη για συζήτηση.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσω και για τον τρόμο τον οποίο σου προσφέρει... Παιδιά δεν μπορείς να κάνεις βήμα... Παραμονεύει... Είναι επικίνδυνος... Κρύψου... Τρέχα για την ζωή σου...
Τρέξτε να το προλάβετε τώρα που πήρε και παράταση!!! (🕊️🕊️🕊️🤫)
Το συγχαρητήρια είναι πολύ λίγο!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την πανέμορφη εμπειρία!!!!
Τα λέμε σύντομα ❤️❤️❤️❤️
🚑🚑🚑🚑

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα απιστευτο δωματιο με ακραια σκηνικα με καταπληκτικο ακτινκ ,περασματα ,χωροι ,μουσικη ολα ηταν απιστευτα με ενα πολυ ευγενικο προσωπικο και με ωρεξη για διαλογο. Ενα συγχαρητιρια πιστευω ειναι πολυ λιγο για αυτο δωματιο !!!!
Καλη συνεχεια και τα ξαναλεμε στην επομενη σας δουλεια!!!
Υ.Γ Ποτε μην αγορασετε αυτην την επαυλη διοτι δεν σας υποσχομαι οτι θα ειστε ψυχολογικα υγιεις...😂🤣😂

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Είναι ένα ωραίο δωμάτιο που σηκώνει κάποιες βελτιώσεις με τις οποίες θα γίνει τοπ
Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλίτσα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επιτέλους ένα φοβερό τραμουκοδωμάτιο με έντονη σωματική επαφή!!! Φοβερή εισαγωγή ειδικά η στιγμή .... . Ο ηθοποιός όλα τα λεφτά, οι χώροι όμορφοι με ωραία διακόσμηση! Γενικά είναι ένα τέλειο δωμάτιο το οποίο πρέπει όλοι να το παίξετε. Τα παιδιά εκεί ότι καλύτερο δεν υπήρχαν απλά!!!
Τα ξαναλέμε στην επόμενη υπερπαραγωγή σας.
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!!!
♥️♥️♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φοβερό escape. Τέλειο ακτινκ!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρέξτε να το παίξετε με έντονη σωματική επαφή!!!!
Και b2b με conjuring 2!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Conjuring II

Conjuring II

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απλά απίστευτο!!!!
Τρέξτε να το παίξετε με έντονη σωματική επαφή!!!!
Με b2b conjuring!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φοβερό!
Συγκλονιστικό!
Ανατριχιαστικό!
Τεράστιο!
Ατμοσφαιρικό!
Το προσωπικό πολύ φιλικό!
Στορυ γ*****ο!
Με λίγα λόγια είναι ένα δωμάτιο που δεν ακούγεται πολύ αλλά είναι ένα διαμάντι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα άλλο er

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δ
Ω
Μ
Α
Τ
Ι
Α
Ρ
Α
!!!!!
Δεν ξέρω πραγματικά από πού να αρχίσω ποτε να τελειώσω. Το δωμάτιο αυτό ξεπερνάει όλες τις προσδοκίες των escape room παικτών και έχει κερδίσει δικαιολογημένα αυτόν τον τίτλο!!! Η εισαγωγή πολύ ωραία βάζοντας σε κατευθείαν στο κλίμα!!! Έχουν εκμεταλλευτεί πλήρως τον χώρο χρησιμοποιώντας μέσα σε αυτόν όχι απλά απίστευτους μηχανισμούς αλλά ακραίους!!!!! Ο game master δεν υπήρχε ήταν ότι καλύτερο απλά ήταν πρότυπο game master ! Ήρθε η μεγάλη στιγμή να μιλήσω για το acting το οποίο είναι μοναδικό πραγματικά κάνουν πράγματα που δεν πρόκειται να ξαναδούν τα μάτια σου! Ο ήχος είναι ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια στο el exorcista το οποίο είναι σε άλλο level. Μόλις δραπετεύσαμε πάλι καλά ζωντανοί από εκεί βρήκαμε ένα φιλόξενο προσωπικό με όρεξη για συζήτηση. Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός που μας ρώτησαν τι θα αλλάζαμε στο δωμάτιο και προφανώς είπαμε τίποτα καθώς είναι ένα δωμάτιο που δεν του λείπει τίποτα!!!
Τρέξτε να το παίξετε!!!!
Ευχαριστούμε για αυτήν την μοναδική εμπειρία!!!!
Τα ξαναλέμε σύντομα!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πραγματικά αυτό το πράγμα δεν είναι δωμάτιο είναι ένα νέο σύμπαν που χάνεσαι μέσα εκεί. Περνώντας την πόρτα ξεχνάς τον έξω κόσμο και ζεις αυτήν την μοναδική εμπειρία. Αρχικά όντως βρίσκεσαι στο χωριό και σε αυτήν την ανατριχιαστική έπαυλη με την φοβερή αυτή ατμόσφαιρα. Από τρόμο έχουμε να πούμε ότι λερώθηκε πολύ η κάλτσα 🤣😂🤣 με αποκορύφωμα το τέλος. Το story πολύ ωραίο,τα περάσματα τελείως ακραία.Ο χώρος πολύ ωραία διακοσμημένος με φωτισμό τόσο όσο για να μπορείς να λύσεις τους αρκετά ωραίους και απλούς γρίφους. Ο game master ο πιο καλός που έχω δει σε er πραγματικά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε επιτέλους για το acting, αν είχα τα λόγια να σας το περιγράψω... Πραγματικά οι ηθοποιοί δεν υπάρχουν τα πράγματα που βλέπεις εκεί ή βασικά που δεν πιστεύεις ότι τα βλέπεις είναι απίστευτα. Τέλος τα παιδιά εκεί είναι φοβερά.
Τα λέμε στο woman in black 2 για να κατατροπώσουμε το κακό 🤣😂
Συγχαρητήρια!!!
Τα ξαναλέμε σύντομα ♥️♥️♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν είχαμε ακούσει διάφορα γι'αυτό το δωμάτιο και καλά και κακά θα ήθελα να διευκρινίσω το γεγονός ότι προσέχουν πάρα πολύ την σωματική ακεραιότητα του παίκτη όπως και δεν θα υπάρχουν υπερβολές αν δεν το επιθυμεί η ομάδα. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ όλα είναι εξαιρετικά εκεί μέσα. Η εισαγωγή; Η εμπειρία; Οι ηθοποιοί; Τα περάσματα; Οι χώροι ; Τα σκηνικά; Οι γρίφοι; Πραγματικά δεν έχω λόγια!!! Καλά τα παιδιά στο τέλος απίστευτα με πολύ χιούμορ και με πολύ διάθεση. Ελπίζω όλοι να το τολμήσετε και να βιώσετε αυτή την φοβερή εμπειρία!!! Διότι πραγματικά είναι εμπειρία ζωής...

Συγχαρητήρια!!!
Περιμένουμε το επόμενο δωμάτιό σας με αγωνία!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πραγματικά απίστευτο δωμάτιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα acting από άλλο πλανήτη.
Συγχαρητήρια τα λέμε στα επόμενα δωμάτιά σας.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πραγματικά από τα πιο ωραία ατμοσφαιρικά δωμάτια με την πιο ωραία εισαγωγή. To story πολύ ενδιαφέρον καθώς και ηθοποιοί ήταν άκρως εντυπωσιακή με κάποιες συγκεκριμένες στιγμές να... . Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας και αυτό είναι υπέρ σε ένα δωμάτιο τρόμου. Επίσης ο χώρος ήταν λες και είσαι όντως σε ένα ξενοδοχείο παλιό. Ο gm απλά Θεός μας άφηνε χρόνο για να λύσουμε τους γρίφους. Γενικά είναι ένα δωμάτιο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα απλά τοπ. Τα λέμε στο επόμενο δωμάτιό σας.

Ευχαριστούμε πολύ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δ
Ω
Μ
Α
Τ
Ι
Α
Ρ
Α
!!!
Η ατμόσφαιρα ανατριχιαστική μέχρι το κόκαλο από τις πιο ωραίες εισαγωγές αλλά βέβαια πως να μην ήταν φοβερή εμπειρία όταν μιλάμε για μια τόσο καλή εταιρεία escape room την ban bang theory. Οι ηθοποιοί απίστευτη σαν επαγγελματίες.GM πραγματικά πολύ καλός δίνοντας λίγες και καλές βοήθειες. Τέλος το προσωπικό πολύ φιλόξενο αν και αργήσαμε 15 λεπτά μας περιποιήθηκαν μετά χωρίς να μας διωξουν βιαστικά λόγου χρόνου ( που καθυστερήσαμε.
Ευχαριστούμε πολύ !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι ήταν αυτό που έζησα;
Δεν πίστευα στα μάτια μου!!!
Δωματιάρα από τα λίγα. Είναι ένα απίστευτο δωμάτιο που σε υποδέχεται από την αρχή όπως πρέπει. Έχει απίστευτα σκηνικά από τρόμο οι ηθοποιοί απλά respect. Συμβουλή μην κλείσετε τα μάτια δείτε κατάματα τον τρόμο και την απίστευτη κινησιολογία των ηθοποιών. Όσο αναφορά τους γρίφους πολύ έξυπνοι αλλά με κατάλληλη βοήθεια όπως πρέπει για να μην κάνει κοιλιά το δωμάτιο. Το story του δωματίου αν και μικρό είναι συγκλονιστικό με ένα από τα πιο απίστευτα τελειώματα.
Συγχαρητήρια!!! Όχι μόνο για τη δωματιάρα με την εξαιρετική ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, αλλά περισσότερο για την εμπειρία που ζεις εκεί μέσα γιατί πραγματικά είναι από τα μόνα escape που νιώθεις τόσο αληθινά σκηνικά νομίζοντας κιόλας ότι είσαι σε ένα σπίτι κανονικο(κυριολεκτικά). Τέλος το προσωπικό πραγματικά πολύ ευγενικό και με θέληση να μας πει τα πάντα για το δωμάτιο ακούγοντας προσεκτικά τις αξιολογήσεις μας.
Πραγματικά καταλάβετέ με και σπεύστε να το παίξετε.

Εμείς η ομάδα άμπαλοι τα ξαναλέμε στο δασάκι !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

PSYCHOSIS

PSYCHOSIS

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Συγχαρητήρια. Respect

Δεν Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

STIGMATA

STIGMATA

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν ξέρω τι να πω γι'αυτό το δωμάτιο. Αρχικά με το που μπαίνεις καταλαβαίνεις ότι θα έχεις μια δυνατή τρομακτική εμπειρία, διότι ο τρόμος εκεί είναι αρκετός (προσωπικά έπαθα έμφραγμα 😂🤣😂 αλλά το κατά ευχαριστήθηκα). Ο gm καταπληκτικός διότι μας άφηνε να λύσουμε με την ησυχία μας τους γρίφους δίνοντας λίγες στοχευμένες και συγκεκριμένες συμβουλές. Επίσης όταν τελειώσαμε το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και μας περιποιήθηκαν. Τέλος σαν συνολική εμπειρία είμαι τέρμα ευχαριστημένος καθώς έζησα πράγματα και θαύματα (σκηνικά,εφέ,ο ηθοποιός απλά respect, concept καταπληκτικό, περάσματα φοβερά και ενδιαφέρον story). Όποιος θέλει να πάει να μην διστάσει και όσοι φοβούνται να πάνε χτες να βιώσουν ένα από τα τοπ δωμάτια τα STIGMATA!!!!

RESPECT

Απέδρασαν

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

Escape the Car - Killer

Lockbusters

1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα
Άμπαλοι :
Aggelos Stouraitis, John Kontrafouris

M’ama


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The House of Mary Shaw


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Faceless One Faceless One

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Amen


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

THE CELLAR


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis, Thanos Tzavaras

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Last Resort


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
2 Τρόπαια

Orfanato


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis, Thanos Tzavaras

DEADLOCK 2 "The Brother's Redemption"


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

DEADLOCK REMASTER


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Bride in Black


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

Swamp Of Sorrows: Normal mode


1:10:00
16

   70 Λεπτά
   2 - 5
   93,2 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Επέλεξε Τρόμο ή Όχι

Dark

THE DARKWOOD VILLAGE

2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 8
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

HERESY


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Ελιξίριο της Αιωνιότητας Ελιξίριο της Αιωνιότητας

   90 Λεπτά
   2 - 5
   97,1 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
3 Τρόπαια

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PANDEMONIUM


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Existence


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

The Cursed Ship X


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Conjuring II


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

Conjuring


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
2 Τρόπαια
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Woman in Black


1:45:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   99,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

Δωμάτιο 696


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

The Litchver Woodland


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   95,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

The Ring


  Δεν Απέδρασαν

   80 Λεπτά
   3 - 5
   86,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 17/07/2022

PSYCHOSIS


  Δεν Απέδρασαν

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

STIGMATA


2:00:00

   105 Λεπτά
   2 - 5
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Aggelos Stouraitis

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ


Κέρδισε

Αυγ - 2023

Παρέδωσε το προσωπείο στο Χωριανό. Με αυτό το τρόπαιο κερδίζεις έκπτωση 10% στο Last Resort.

Μαϊ - 2023

Bonus γρίφος δωματίου.

Απρ - 2023

Συγχαρητήρια! Βρήκες το Ελιξίριο της Αιωνιότητας!

Δεκ - 2022

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING