cover image profile image

Τίνα Γρυπαίου (The Powerfart Girls)
Guru


  Ποσοστό Απόδρασης: 94,6%
  Σκορ : 658
  Μου Αρέσει : 9

4,7 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

The Cursed Doll

The Cursed Doll

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν τι διαμαντακι ήταν αυτό?
Υπέροχο act και ευγενέστατη υποδοχή!

Περάσαμε πολύ ωραία και αν και έμπειρη ομάδα σε τρόμου, ουρλιαξαμε και τρέξαμε και γελάσαμε πολύ!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα για αρχάριες ομάδες που θέλουν να μυηθούν στα δωμάτια τρόμου, καθώς ο τρόμος είναι πολύ καλός και όχι υπερβολικός και οι γρίφοι αρκετά βατοι, 4 άτομα ιδανικός αριθμός.

Όσο αφορά την ιστορία μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να υπάρξει και δεύτερο μέρος!
Ένα δωμάτιο που είναι value for money για αυτό που προσφέρει!

Τέλος, πολύ ευγενικά παιδιά, ο GM μας μορφή, πολύ καλός!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη προσπάθεια να καταφέρουμε να σώσουμε την μικρή από τον δαίμονα...άλλη μια φορά το αίμα μας πάγωσε, τα μάτια μας ανοιχτά πάντα γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα έρθει...

Δεν έχω λόγια για αυτό το αριστούργημα για δωμάτιο που υπάρχει στην χώρα μας!! Για δεύτερη φορά, έμεινα με ανοιχτό το στόμα με την κινηματογραφική σκηνοθεσία, τους αυτοματισμούς, τον τρόμο, το act, όλα!

Αυτή την φορά πήγα με δύο ακόμα άτομα που δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ όχι απλά τρόμου αλλά ούτε καν γριφοδωματιο σοβαρό και είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από αυτήν την εμπειρία που έζησαν εκεί, λάτρεψαν το είδος!

Αυτό το δωμάτιο έχει να προσφέρει την εμπειρία του να ζεις μέσα σε μια ταινία και να είσαι μέρος αυτής.

Γρίφοι σχετικά εύκολοι αλλά έξυπνοι και με δομή, πολύ ταιριαστοί στο δωμάτιο. Σε ομάδα που δεν έχει ξαναπαίξει κανένας escape room δεν θα το συνιστούσα βέβαια, σίγουρα θα υπάρξει βοήθεια αλλά είναι καλύτερα έστω ένας να είναι έμπειρος για να μπορεί να τραβήξει την ομάδα και να μην χαλάσει το δωμάτιο!
Όλες οι βοήθειες ερχόντουσαν ακριβώς εκεί που έπρεπε χωρίς να κάνουμε κοιλιά, πολύ σημαντικό με την δομή της ομάδας μας.

Για το act, ε δεν έχω να πω κάτι, πρέπει να πάει κανείς να το ζήσει για να καταλάβει! Είναι ότι καλύτερο!!

Ευχαριστούμε πολύ και θα ξαναεπισκεφτω για άλλη μια προσπάθεια εξορκισμού!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη φορά ακολούθησα τον κύριο Λαγό και δεύτερη φορά χάθηκα μέσα στον μαγικό κόσμο της Αλίκης!!!

Πολύ ωραίο δωμάτιο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ωραίους γρίφους! Ένα act καταπληκτικό, νομίζω ότι αυτό το act κλέβει την παράσταση σε όλο το δωμάτιο!! Οι γρίφοι είναι σχετικά εύκολοι, παρατηρητικότητας κυρίως, ένα σημείο με μπέρδεψε εμένα προσωπικά από θέμα ροής γρίφου αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ σωστά όλα μέσα δομημένα!! Είναι ένα δωμάτιο που συνιστώ σε άτομα που δεν έχουν ξαναπαίξει με ηθοποιό, με σχετικά μικρή εμπειρία ώστε να μυηθούν γενικά στα escape rooms! Ιδανικό δωμάτιο για οικογένειες νομίζω και παρέες 4 ατόμων μαξ! Θα περάσετε υπέροχα!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταφέραμε να φτάσουμε το χωριό του Torryburn, βράδυ μέσα στα σκοτάδια, με μια καταιγίδα να πλησιάζει επικίνδυνα!! Παρόλα αυτά, εμείς βρήκαμε τον δρόμο μας, στο περίπου...

Εδώ μιλάμε για χωριό πραγματικό, με τις μυρωδιές του, με τις υφές του, με τους ήχους του! Είναι φοβερή η δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι σκηνικών και αυτό μόνο του αρκεί για να σε κάνει να σκεφτείς πόσο τέλειο είναι αυτό το δωμάτιο!

Προσωπικά, ήταν ότι χρειάζονταν η ψυχούλα μου την ημέρα που το επισκέφτηκα! Ο τρόμος πολύ σωστός, τόσος όσος για να ταιριάζει με την ιστορία, με πολύ ατμόσφαιρα και στιγμές θαυμασμού από μεριάς μου στο τρόπο εκτέλεσης του (του τρόμου).

Από γρίφους πολύ σωστους για την ροή και όχι μεγάλης δυσκολίας, που είναι πολύ πρέπον για το είδος του δωματίου, παρόλα αυτά κάποιοι θέλουν λίγο παραπάνω την παρατηρητικότητα σου! Σε κάθε περίπτωση, η βοήθεια ερχόταν σε πολύ σωστό χρονικό διάστημα για την ομάδα μας, με ωραίο τρόπο, έξυπνο και ταιριαστό με το ύφος του δωματίου!

Είναι σίγουρο ότι αυτό το δωμάτιο-χωριο δεν γίνεται κανείς να μην το αγαπήσει! Από την δομή του σκηνικά, από την ιστορία, από το act, από την δομή των γρίφων, όλα είναι τόσο σωστά τοποθετημένα!

Προτείνω επίσκεψη σίγουρα σε όλους, έμπειρους και μη! Ιδανικό δωμάτιο για αυτούς που θέλουν τον ψυχολογικό τρόμο, να ουρλιάξουν, να το ευχαριστηθουν, χωρίς επαφές κλπ, με ωραία περάσματα και υπέροχα σκηνικά! 3-4 άτομα για εμένα είναι πολύ καλός αριθμός αλλά σίγουρα πάει και παραπάνω εκεί χωρίς δυσκολία!

Τέλος, φιλοξενία άψογη όπως άλλωστε ξέρουμε και από το παρελθόν με τα παιδιά εκεί!!

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που μας προσφέρατε!!! Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

PANDEMONIUM

PANDEMONIUM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν συνήθως γράφω κατεβατα ολόκληρα για τα δωμάτια που επισκέπτομαι...τώρα όμως δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και τι να πω!

Νομίζω το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να πάει στο τσίρκο, να παίξει το insanity mode, να αφεθεί στο flow και να ζήσει ένα από τα καλύτερα δωμάτια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Αθήνα!

Από πολλές απόψεις, αυτό το δωμάτιο είναι τοπ και πρωτότυπο! Προσωπικά, είναι ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει!

Όλα αυτά που έζησα συνοψίζονται σε μια μόνο λέξη: ΜΙΑΟΥ

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν, ήρθε η ώρα για το απόλυτο σεντόνι!

Όσοι θέλετε να το προσπεράσετε: το δωμάτιο γαμαει, να πάτε χτες, φοβερο act, φοβερά σκηνικά, φοβερή ομάδα!

Και τώρα....

Η αποστολή απλή! Εμεις, ως άλλοι Clarke Kent, ήρθαμε να καλύψουμε το ρεπορτάζ για το πρώτο δωμάτιο απόδρασης που έγινε ποτέ! Και φύγαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα...να μπλέκουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν!

Η πλοκή της ιστορίας με plot twists σε κάθε (σκοτεινή) γωνιά...όσο προχωράς στο δωμάτιο, μαθαίνεις τα Σόδομα και τα Γόμορρα!

Όλοι οι γρίφοι είναι απόλυτα μέσα στην ιστορία και κυρίως μέσα στο concept από θέμα σκηνικών και γενικά του όλου steampunk movement! Σταδιακά αυξημένης δυσκολίας, με υπέροχους μηχανισμούς, συνεργασία και παρατηρητικότητα, παίζοντας με τον χώρο!

Τεράστιο δωμάτιο, με πάρα πολλούς χώρους, ο κάθε ένας μοναδικός, που απλά χαζεύεις και την διακόσμηση πέρα από τα clues!

Ηθοποιοί φοβεροί, με στιγμές που απλά κοιτάς σαν ροφός και θαυμάζεις αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου! Με φάσεις act που απλά παρακολουθείς και φάσεις που συμμετέχεις!

Sound design, ένα από τα καλύτερα που έχω πετύχει σε δωμάτιο! Κάνει την όλη εμπειρία τέρμα ρεαλιστική, πολύ προσεγμένη δουλειά!

Ένα δωμάτιο πραγματικό ταξίδι στον χρόνο, πολύ προσεγμένο ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια!

Όσο για την φιλοξενία, εννοείται ήταν άλλη μια αρμενική βίζιτα από μεριάς μας, με άπειρη κουβέντα στο τέλος!

Θεωρώ ότι είναι ένα δωμάτιο άξιο επίσκεψης από κάθε ομάδα, αρχάρια και μη καθώς αξίζει από όλες τις απόψεις!!

Προκαλώ όλους τους εν δυνάμει δημοσιογράφους να επισκεφτούν για μια απόπειρα να καλύψουν αυτό το πολυπόθητο ρεπορτάζ!!!

Υγ. Μιχάλη, είσαι καταπληκτικός ηθοποιός τελικά! ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

The Powerfart Girls

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

PSYCHO

PSYCHO

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία, ένα δωμάτιο που σε βάζει στα γνώριμα "μονοπάτια" της μουσικής υπόκρουσης και της σκηνοθεσίας αυτής!
Δυνατή εισαγωγή, με έναν gamemaster ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Συνεχίζουμε στην προσπάθεια της απόδρασης μας, με γρίφους in concept, ευχάριστους μέτριας δυσκολίας για εμάς (περίπου 100 δωμάτια προϋπηρεσία), με ωραίες δόσεις ηχητικών εφέ που σε κάνουν να αναπολείς την ταινία! Βοήθειες μόνο εκεί που έπρεπε, πολύ σωστά δοσμένες!
Ατμόσφαιρα πάρα πολύ καλή, props και όλα όσα είναι εκεί πολύ προσεγμένα!!

Περάσαμε άλλη μια φορά τέλεια, έχοντας επισκεφτεί και άλλα δωμάτια της εταιρείας και πραγματικά είναι όλα ένα προς ένα!

Ιδανικό δωμάτιο για μικρές ομάδες (3-4 άτομα), αρχάριες προς λίγο πιο μεσαίας εμπειρίας στα γριφοδωματια!

The Powerfart Girls

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη φορά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, βρεθήκαμε κλεισμένες στο αυτοκίνητο της κόλασης!
Αυτή την φορά, με έναν δολοφόνο πολύ οικείο από τα παιδικά μας χρόνια! SCREAM Edition και τα μυαλά μας στα κάγκελα!

Έχοντας παίξει ξανά το killer, μου άρεσε που είδα νέους γρίφους, λεπτομέρειες που σε πάνε στις ταινίες, κινηματογραφικό set και acting! Καθώς και ωραίο sound design!!!
Αυτή την φορά ήταν πιο hardcore και το γουστάρα παααρα πολύ!!! Περάσαμε τέλεια!!

Οι βοήθειες ερχόντουσαν σε σωστές χρονικές στιγμές! Η GM, πολύ καλή!! Μας έβαλε με την μια στην ιστορία! Με την τελευταία της ατάκα πριν μας αφήσει στο δωμάτιο να είμαστε σε φάση "ακούσαμε καλά?!"

Υπέροχο δωμάτιο/εμπειρία, αν προλάβετε το Scream, αλλιώς σίγουρα να επισκεφθείτε το killer!
Τέλειο για δυάδα!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν, ήρθε η στιγμή που μάζεψα το κουράγιο μου και μετά από πρωτοβουλία των φίλων μου, κλείσαμε μια μεταμεσονύχτια επίσκεψη στο σπίτι της Μαίρης....μια ακόμα φορά στο στενό στο Περιστέρι, τα βήματα μου με οδήγησαν τώρα σε ένα σπίτι, παλιό και σκοτεινό, μέσα επικρατούσε η σιωπή και αν την έβλεπες και τολμούσες να ουρλιάξεις ίσως ήταν και η τελευταία σου φορά!

Αυτό το δωμάτιο έχει μια ιδιαιτερότητα που σου κόβει τα πόδια και μέχρι να πάρεις απόφαση να κάνεις το πρώτο βήμα, μπορεί να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα! Εμείς παίζει να ήμασταν εκεί κολλημένες στην αρχή για κάνα ολόκληρο λεπτό από τον τρόμο μας!! Γενικά, πολύ τρόμος, ψυχολογικός, jumpscares στις πιο κατάλληλες στιγμές, η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τρομαχτική και πετυχημένη! Οι γρίφοι παρά πολύ καλοί μέσα στον χώρο όπως είναι έτσι με αυτή την μικρή (και έξυπνη) ιδιαιτερότητα!! Δεν βρήκα κάτι αρνητικό, ούτε προς βελτίωση, καθώς μου φάνηκαν όλα όπως θα έπρεπε, με συνδυασμό θεατρικότητας και τρόμου που πολύ ευχαριστήθηκα!! Θελω να πω πως το δωμάτιο αυτό με κέρδισε στις λεπτομέρειες και από μεριάς ηθοποιού και από μεριάς γρίφων!!

GM, μας άφηνε να το πάμε μόνες μας, δίνοντας μας βοήθεια μόνο εκεί που πράγματι χρειαζότανε, καθώς και χωρίς να μας μιλάει πάντα, χρησιμοποιώντας την παρατηρητικότητα μας στον χώρο! Ομολογώ μου άρεσε πάρα πολύ αυτό!

Για την φιλοξενία, ε δεν χρειάζεται να πω κάτι!! Μια μεγάλη αγκαλιά και καμία 20αρια σοκολάτες!!!

Σας αγαπώ, θα έρθω ξανά και στη Μαιρούλα (εννοείται και στον Φρέντυ την αγάπη μου, μην νιώσει ότι τον αδικώ)!
Κυρίως έρχομαι για εσάς, αδρεναλινοδοτες μου, και τις υπέροχες ψυχές σας που τις έχετε βάλει μέσα στην δουλειά σας!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δεύτερη επίσκεψη του Freddy στα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα! Ήθελα τόσο πολύ να επισκεφτώ ξανά αυτό το δωμάτιο και χτες κατάφερα μέσα από μια σειρά τυχαίων γεγονότων, μαζί με μια παρέα που σίγουρα θα επισκεφτώ ξανά μαζί της κάποιο δωμάτιο! Το συνοικέσιο με τον Ηλία από τους Αδιάβροχους ήταν απόλυτα επιτυχές!

Η γνώριμη φωνή του συμμαθητή μας ήταν εκεί, με την σκοτεινή και τρομαχτική υποδοχή, μας άφησε να περιπλανηθούμε μέσα στο λυκόφως του ύπνου και του ξύπνιου για να σώσουμε τους φίλους μας...όμως εκεί ήταν και αυτός, ο ένας, ο μοναδικός, ο καλύτερος κακός όλων των εποχών για εμένα, η μεγάλη μου αγάπη ο Freddy!! Άλλη μια φορά που χάθηκα μέσα στο franchise, ζώντας όσο πιο ρεαλιστικά τον τρόμο και την εξυπνάδα του Freddy Krueger! Για τους γρίφους δεν θα πω ξανά γιατί το είχαμε παίξει με την ομάδα μου πολύ πρόσφατα οπότε είχα συγκεντρωθεί στο να το ζω αυτή την φορά λίγο (ή πολύ) παραπάνω! Η ατμόσφαιρα που επικρατεί σε βάζει σε άλλη διάσταση, σου δημιουργεί απόλυτα τα συναισθήματα που πρέπει να έχεις μέσα σε αυτό το δωμάτιο. Για τον Freddy δεν έχω λόγια! Κυριολεκτικά δεν έχω λόγια!!! GM και όλη η παρέα του C9H13NO3 Donors, μας έδωσαν ακριβώς αυτό που αποζητουσαμε και εγώ και ο Ηλίας, εγώ στην τραμπούκα, ο Ηλίας στον ψυχολογικό τρόμο! Περάσαμε τέλεια! Θα μαζέψω το θάρρος μου να επισκεφτώ και την Μαιρούλα!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία και για την φιλοξενία σας, θα τα πούμε πολύ σύντομα, it's a promise!!! Ελένη και Ηλία, έχετε μια θέση στη καρδιά μου!!
Με αγάπη, η Διαόλου Κάλτσα aka Τίνα Γρυπαίου χωρίς αναστολές

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ειλικρινά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω για αυτο συγχωρέστε με!
Δεν υπάρχει αυτό το δωμάτιο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν, με πραγματικά τέλεια ιστορία!! Δεν θα ήθελα να πω τίποτα για το τι ζήσαμε για να μην δώσω ούτε τόσο μικρό σποιλ σε κανένα, αξίζει μόνο να πάτε, να το ζήσετε και εσείς.
Όλο το δωμάτιο, το act, η ιστορία, οι γρίφοι, ολα ήταν 10/10.
Προσωπικά, βρήκα το acting άξιο για Oscar! Η Μόνικα ήταν ότι πιο αιθέρια τρομαχτικό έχω αντικρίσει, κινησιολογία, παρουσία φανταστική!
Μου άρεσε προσωπικά που σταδιακά αυξάνεται η ταχύτητα και ο τρόμος, η δυσκολία να συγκεντρωθεις με ότι συμβαίνει, ήταν πάρα πολύ to the point αυτή η αύξηση.
Δεν έχω κάτι που να μην μου άρεσε, που να μην με ενθουσίασε, ήταν όλα καταπληκτικά.
Σίγουρα θα επισκεφτώ ξανά το σπίτι στην Καλλιθέα!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να επισκεφτούμε και εμείς, τα (άγνωστα) Powerfart Girls, αυτό το "δωμάτιο" που όλοι μιλούν!
Αποφασισμένες να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας με την συνεργασία του δικηγόρου συλλόγου ολόκληρου, ξεκινησαμε το ταξίδι προς το Grithin Gifford, μετά από κάποιες αναταράξεις, καταφέραμε και φτάσαμε σε ένα όχι και τόσο φιλόξενο μέρος. Εκεί ήταν αυτή, η μαυροφορεμένη γυναίκα και εμείς βγάλαμε τα πνευμόνια μας προσπαθώντας να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Ένταση και τρόμος επικρατούσε σε κάθε μας κίνηση, όμως γυρίσαμε πίσω στο Λονδίνο, ολόκληρες (?).
Μια εμπειρία και ένα δωμάτιο που δικαίως θεωρείται από τα καλύτερα και εκθειάζεται από τους fellow escapers που ήδη το έχουν επισκεφθεί.
Από την αρχή μέχρι το τέλος (?), υπάρχει ροή στο στορυ, στους γρίφους, στην τρομάρα, με έκανε να νιώσω ότι πρωταγωνιστώ σε μια ταινία. Οι γρίφοι ωραίοι, για την δικιά μας ομάδα ήταν μετρίου βαθμού εκτός από έναν που μας φάνηκε αρκετά δύσκολος, όμως με κατάλληλη βοήθεια, καταφέραμε και τον λύσαμε. Η βοήθεια ήταν πολύ έξυπνα ενσωμάτωση μέσα στη ροή. Ένας χώρος που στο κομμάτι των λουκέτων και των αυτοματισμών έχει ακολουθήσει πιστά το στορυ και το timeline όπου διαδραματίζεται.
Το acting φοβερό, δεν ήθελες να κλείσεις τα μάτια σου λεπτό για να μην χάσεις ούτε μια στιγμή από αυτά που γίνονται εκεί, κινησιολογία καταπληκτική, ήταν τόσο ρεαλιστικά όλα που δύσκολα κάποιος δεν θα "χαθεί" μέσα στην ιστορία.
Game master, απίστευτο παιδί, κάναμε αρμενική βίζιτα κυριολεκτικά, φύγαμε δύο ώρες και βάλε μετά που τελείωσε το δωμάτιο. Το ένα και μοναδικό άπειρα μικρό αρνητικό που εντοπίσαμε, το συζητήσαμε με τον GM μας, που ήταν απόλυτα ανοιχτός σε όλες τις απόψεις μας.
Αναμένουμε για τα επόμενα!
Προτείνω όσοι δεν έχουν πάει να πάνε χτες, ασχέτως εμπειρίας, είχαμε μαζί μας άτομο που ήταν το πρώτο του δωματίου ever. Καταενθουσιαστηκε! Θεωρώ όπως έχω πει πολλές φορές, ιδανικό αριθμό για τέτοια δωμάτιο τα 3 άτομα, άντε 4 στο συγκεκριμένο δωμάτιο, αν ζήσουν όλοι την φοβερή αυτή εμπειρία!
TIP: μην βάλετε μαύρα ρούχα και παπούτσια, αφήστε τα για την μαυροφορεμένη!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε και εμείς να δούμε τι έγινε τελικά ο Καπετάν Τζέϊμς...και μάθαμε και βγήκαμε και τέλεια περάσαμε!!

Συνεχίζοντας το τρομομπρεικ μας, κάναμε την επίσκεψη μας στο αγαπημένο Mystery Lab, μπήκαμε στο αμπάρι και δεν μας πήρανε χαμπάρι!

Ωραία ατμόσφαιρα, με τους ήχους, τον φωτισμό, την αίσθηση όλη ενός πλοίου-φαντασμα. Μπαίνεις κατευθείαν στο πνεύμα και ξεκινάς την αναζήτηση σου να μάθεις τι έχει συμβεί. Οι βοήθειες πολύ σωστά δοσμένες με ωραίο τρόπο, κλασσικό για γριφοδωματιο, μας τις έδιναν σε πολύ σωστές στιγμές και όπου όντως τις χρειαζόμασταν. Οι γρίφοι, ωραίοι, είχαν μια αναλογική αύξηση δυσκολίας καθώς περνούσες το δωμάτιο. Σίγουρα ήταν κάποιοι εύκολοι και κάποιοι πιο απαιτητικοί, όμως όλοι εντός της ιστορίας.
Πήγαμε δυάδα, σχετικά με εμπειρία, και το βγάλαμε σε πολύ καλό χρόνο, θεωρώ ότι μια ομάδα ακόμα και αρχάρια θα το ευχαριστηθεί.

Τέλος, ο GM μας ευγενικός, πρόθυμος για ωραία κουβεντουλα στο τέλος, πολύ συμπαθής γενικά και θα μας ξαναδεί στο Lost!

Συνιστώ να κάνετε και εσείς μια προσπάθεια να μάθετε τι απέγινε ο Καπετάνιος ψάχνοντας αυτό το σκοτεινό αμπάρι!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από μια τεράστια αποχή απο τα γριφοδωματια, μιας και έχουμε λιώσει τα τρόμου, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε 2αδα αυτό το διαμαντακι!
Αρχικά, GM βγάζω το καπέλο, με ευγένεια και πολύ εξυπηρετική, μου άρεσε πολύ που μας εξήγησε στο τέλος την ιστορία και μας ρωτούσε τι έχουμε εμείς καταλάβει, όπως επίσης που μας σχολίασε τον τρόπο παιξίματος μας και πως λύναμε τους γρίφους, μας βοηθάει πάρα πολύ αυτό σαν ομάδα να βρούμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε ακόμα καλύτερες!
Το δωμάτιο είναι πάρα πολύ ωραίο, πραγματικά δεν θέλω να πω τίποτα για να μην κάνω κανένα σποιλ, όλοι οι γρίφοι μέσα στην ιστορία, που δεν έχεις ιδέα ποια είναι και την βρίσκεις λύνοντας, ατμόσφαιρα και ηχητικά πολύ ωραία.
Σας προκαλώ όλους για μια επίσκεψη, να μάθετε και εσείς τι γίνεται εκεί!
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, δεν είχε καμία αδυναμία το δωμάτιο, όλα είναι τόσο συνδεδεμένα και πράγματι δεν μπορώ να σας πω κάτι παρά μόνο ότι αξίζει η επίσκεψη!
Θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!! Ευχαριστούμε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα (γελάμε για το ένα εδώ) δωμάτιο που αξίζει πραγματικά για να την κάθε του λεπτομέρεια!
Θα αρχίσω με την είσοδο μας στο φουαγιέ της εταιρίας που είναι τόσο όμορφα διακοσμημένο και προσεγμένο, κέρδισε τον θαυμασμό μου και ο GM που με υποδέχτηκε πάρα πολύ ευγενικό παιδί! Μας έβαλε λιτά στην ιστορία, ξεκινήσαμε την αποστολή μας και ναι, όλη η ιστορία ξεδιπλώνεται σαν ταινία καθώς προχωράς σε αυτό το δωμάτιο. Από την αρχή μέχρι το τέλος του δωματίου, μαθαίνεις πράγματα για το τι έχει συμβεί, ένα κουβάρι ξεδιπλώνεται και είμαστε και εμείς πρωταγωνιστές! Προσωπικά, η ιστορία και το πώς παρουσιάζεται είναι το μεγαλύτερο θετικό του δωματίου αυτού.
Οι γρίφοι όλοι in concept, ούτε εύκολοι ούτε δύσκολοι, όμως απόλυτα ταιριαστοί! Μηχανισμοί, αυτοματισμοί και λουκέτα συνδυάζονται με πολύ όμορφο τρόπο με λεπτομέρειες που κάνουν πραγματικά την διαφορά!
Άλλο ένα πράγμα που με ενθουσίασε εμένα προσωπικά ήταν το sound design, καταπληκτικό!!!
Ο τρόμος έρχεται από μέσα σου εκει, είναι τόσος όσος πρέπει, μαζί με το acting που είναι επίσης τόσο όσο πρέπει με βάση την ιστορία.
Ενα διαμαντακι αυτό το δωμάτιο και ανυπομονώ για την συνέχεια!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όπως πολλοί άλλοι, έτσι και εγώ βρέθηκα στα σκοτεινά μπουντρούμια του Kingston, κρύο, σκοτάδι, φόβος με περικύκλωσαν. Μόνος σύμμαχος η ομάδα μου, οι συγκρατούμενοι μου, μαζί έπρεπε να βρούμε τρόπο να βγούμε από αυτή την φυλακή!

Δωμάτιο δράσης, με αγωνία και έναν αρχιφύλακα τρελό να σου κόβει την χολή!
Ωραίοι γρίφοι που ζητούν απόλυτη συνεργασία στην ομάδα, μέσα στην ατμόσφαιρα και την ιστορία του δωματίου και τις βοήθειες να δίνονται με ωραίο τρόπο.
Η ιστορία που υπάρχει είναι πάρα πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα με αποτέλεσμα στο τέλος (?) να ανυπομονεις για το επόμενο δωμάτιο (aka την συνέχεια).

Αν και δεν έχουμε παίξει το last chance, ξέροντας λίγο πάνω κάτω το στορυ, το exposed μπόρεσε να μας βάλει μέσα στην ιστορία που εξελίσσεται στα δωμάτια αυτά και ανυπομονούμε για το επόμενο!
Μετά από μια σειρά δωματίων καθαρού ψυχολογικού τρόμου, αυτό το δωμάτιο ήταν μια πολύ ευχάριστη αλλαγή, με την δράση του, την αγωνια του, σωστό thriller!

Τέλος, ο Πέτρος, μορφή, καταπληκτικός στο acting του και στην "φιλοξενία"! Σε ευχαριστούμε για αυτή την εμπειρία!

All in all, συστήνω επίσκεψη στις φυλακές, με φίλους που να έχετε καλή συνεννόηση και συνεργασία. Εμείς πήγαμε 3αδα και το ζήσαμε πολύ, αλλά πιστεύω και 5αδα θα ζούσε φουλ την εμπειρία!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!
The Powerfart Girls

Υ.Γ. Θα τα πούμε ξανά στο γηροκομείο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήταν το 1997 όταν από λάθος, είδα μια σκηνή από την ταινία "Ο Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λευκές" και έμελε να γίνει μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες...ο Freddy Krueger έμελε να γίνει ο απόλυτος κακός στα μάτια μου! Έτσι όταν κλείσαμε να επισκεφτούμε το δωμάτιο αυτό από την μια φοβόμουν μήπως δεν έφτανε τις προσδοκίες μου, όντας τόσο καμμένη (pun intended) με τον Freddy και από την άλλη ανυπομονούσα να ζήσω έστω και για 90 λεπτά τον εφιάλτη! Με το που φτάσαμε και μπήκαμε μέσα, ένιωσα να μπαίνω μέσα στην ιστορία, ένιωσα να φεύγω από τον δικό μας κόσμο και να μπαίνω στον κόσμο της ταινίας!! Γέμισα τρόμο και θαυμασμό για αυτό που ζούσα εκεί!! Ήταν από τις καλύτερες μου εμπειρίες αυτό το δωμάτιο! Η ροή της ιστορίας, ο ίδιος ο Freddy, η ατμόσφαιρα, το σκοτάδι, όλα ήταν εκεί για να με μεταφέρουν να ζήσω και εγώ τον φόβο του να κοιμηθώ και να με πάρει μαζί με τους άλλους!!!
Οι γρίφοι ήταν πολυ καλοί και ήθελε να είσαι παρατηρητικός για να τα φέρεις εις πέρας, με το στοιχείο της συνεργασίας για την ομάδα, που πάντα μου αρέσει όταν υπάρχει μέσα στα δωμάτια, αν και δεν θεωρώ ότι ήταν δύσκολοι σαν γρίφοι καθαυτού, ο τρόμος και η ανησυχία σε κάνουν να ξεχνάς και αυτά που ξέρεις! Βοήθεια υπάρχει όταν κόλλας με οικείο τρόπο και το τοπ, η εξέλιξη της ιστορίας καθώς περνάς στο δωμάτιο, θα καταλάβετε!Όσο για τον Freddy....δεν έχω λόγια, είναι εκεί όταν δεν το περιμένεις να σου ταρακουνήσει το μυαλό!!
Τέλος, GM και όλο το team εκεί, φοβερά τυπακια, μιλήσαμε πολύ για το δωμάτιο αλλά και για άλλες εμπειρίες μας στον χώρο των escape, αν δεν ήταν κλεισμένο το επόμενο slot θα καθόμασταν εκεί να μιλάμε μέχρι το πρωί, είμαι σίγουρη!!

All in all, περάσαμε πολύ ωραία και προσωπικά θα επισκεφτώ ξανά τον Freddy μιας και έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

BLACKOUT

BLACKOUT

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραία εμπειρία! Γελάσαμε, ουρλιαξαμε και περάσαμε πολύ όμορφα!!! Όλα είναι τόσο δύσκολα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι όμως οι βοήθειες μας δίνονταν με πολύ σωστό τρόπο, μέσα στην ατμόσφαιρα του δωματίου! Ένας χώρος που όπως τον ζεις σου φαίνεται ατελείωτος, παρουσίες πολλές μέσα στο σκοτάδι να μην ξέρεις που να σταθείς...είσαι μόνος, είσαι με πολλούς δεν έχει σημασία γιατί πραγματικά όταν τα φώτα κλείνουν, σε καταπίνει το άγνωστο! Οι γρίφοι απλοί αλλά έξυπνοι, που όμως μέσα στην τρέλα σου φαίνεται το IQ σου να έχει πέσει υπό του μηδενός! GM και ηθοποιοί, πολύ καλά παιδιά, ευχάριστες προσωπικότητες και πραγματικά ταλαντούχα παιδιά!!! Συνιστώ για παρέες και πανω από 3 άτομα που ήμασταν εμείς, για να περάσετε καλά και να γελάσετε αλλά και να ουρλιαξετε με όλα σας τα πνευμόνια!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ο,τι και να πω για αυτό το δωμάτιο και αυτά τα παιδιά που το τρέχουν, θα είναι λίγο! Περάσαμε καταπληκτικά!!
Η ιστορία που ξεδιπλώνεται καθώς παίζεις το παιχνίδι πολύ τρομαχτική και συνάμα ενδιαφέρουσα βασίζεται όντως σε αληθινά γεγονότα!! Οι γρίφοι ήταν από εύκολης έως μέτριας δυσκολίας όμως με τον τρόμο που επικρατεί και την αδρεναλίνη σου στα ύψη, είναι τέλεια ταιριαστοί! Οι ηθοποιοί είναι από τους καλύτερους που έχω πετύχει, η δομή στα jump scares ήταν πετυχημένη! Όλα ήταν υπέροχα τρομαχτικά, ανατριχιαστικά και ατμοσφαιρικά σε σημείο που ξέχασα ότι παίζω σε ένα δωμάτιο! Τρόμαξα και το ευχαριστήθηκα!! Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία αυτή και ανυπομονώ να έρθω και σε άλλα δωμάτια που ελπίζω να φτιάξετε στο μέλλον! Είστε το τοπ των τοπ 10 μου!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χάσαμε την φίλη μας και γεμάτες αγωνία αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, να θυμηθούμε ότι είχαμε ξεχάσει και ίσως να βρούμε την απάντηση…
Μπαίνοντας μέσα στην υποδοχή μας ξάφνιασε η μαγική διακόσμηση και η μεγάλη σάλα. Η κοπέλα που μας υποδέχτηκε πάρα πολύ ευγενική και μας έβαλε στο κλίμα κατευθείαν! Μετά την όμορφη εισαγωγή μπήκαμε στο δωμάτιο. Οι χώροι ωραίοι, με ωραία διακόσμηση αν και λιτή κατά την γνώμη μου, ίσως κάτι να ήθελα παραπάνω για την όλη αίσθηση του κόσμου της Άλικης, η μουσική υπέροχη και σε πολύ σωστή ένταση. Γρίφοι βατοί, με ένα-δυο πιο δύσκολους, η συνεργασία μέσα στην ομάδα είναι must για βγει το δωμάτιο και αυτό είναι στα υπέρ του. Δεν έχει πολλά λουκέτα αλλά πάρα πολλούς αυτοματισμούς, έξυπνους και δημιουργικούς θα έλεγα. Όσο για τον ηθοποιό, καταπληκτικός, δεν θέλω να πω κάτι άλλο για να μην σας το χαλάσω αλλά πραγματικά είναι για Οσκαρ!!! Πολύ καλή δουλεία στο σύνολο! Γελάσαμε, τρομάξαμε (και όμως), κάναμε και την γυμναστικούλα μας και αποδράσαμε!! Σίγουρα θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρίας!!
Σας προτείνουμε να κάνετε και εσείς την κατάβαση με τους φίλους σας (4 άτομα είναι ιδανικός αριθμός για αυτό το δωμάτιο) και προσοχή στον Καπελά…!!
The BRIAM Escape Team

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Δεν Απέδρασαν

Boogeyman

20:00, 3-Ιουν-2022


   80 Λεπτά
   2 - 4
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

The Cursed Doll


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Super Fast Super Fast

   80 Λεπτά
   3 - 4
   98,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

The Morgue


1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   67,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
  Video
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

PANDEMONIUM


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

Mystic Project


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PSYCHO


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
  Video
Freedom Pass

The House of Mary Shaw


1:13:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Escape the Car - Scream


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

Never Sleep Again


1:13:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   95,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Monika's Diary, Theory I


1:15:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   94,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

Woman in Black


1:40:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   99,7 %
Freedom Pass

7th


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   93,7 %
Σκορ
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   95,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

Never Sleep Again


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   95,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

BLACKOUT


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   99,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

The Existence


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

Wake Up


  Δεν Απέδρασαν

   130 Λεπτά
   3 - 5
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   99,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

THE SIGNAL


1:03:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Master of the Cosmos Master of the Cosmos
Extraterrestrial experts Extraterrestrial experts

   70 Λεπτά
   2 - 6
   68,3 %
4 Τρόπαια

The Mist


2:30:00

   150 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

COSMOS 05 Death in Space


1:56:00

   2 Ώρες
   1 - 5
   99,3 %
Sci-Fi
  Video
Freedom Pass

Red Riding Hood


1:19:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

ROSWELL 1947


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   88,8 %
  Video
Freedom Pass

Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case


  Δεν Απέδρασαν

   90 Λεπτά
   3 - 6
   71,7 %
1 Τρόπαιο

Down the Rabbit Hole


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 22/12/2019

Conjuring


1:26:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   95,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass
2 Τρόπαια


Κέρδισε

Μαϊ - 2022

Καταφέρατε να αποδράσετε σε λιγότερο απο 1 ώρα.

Απρ - 2022

50€ Giveaway!

Ιαν - 2022

Come On Board


Δημιουργός: George Kostakis
Σεπ - 2019

Χρησιμοποιήσατε εξωγήινη τεχνολογία για καλό σκοπό!

Σεπ - 2019

Βρήκατε το σωστό ρυθμό χωρίς βοήθεια!