cover image profile image

Ευσταθία Λιγνού
Galactic


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 1098
  Μου Αρέσει : 47

5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να σχολιαστεί; ΤΙ; Αυτά να τα βλέπουν οι υπόλοιποι και να παίρνουν παράδειγμα.💎

Είχα δει όλο το hype για τα δωμάτιο αλλά έλεγα " Νταξει. Παλιό δωμάτιο...μπορεί να έχει άρτιο acting performance αλλά στα υπόλοιπα δεν θα 'ναι κάτι ιδιαίτερο...".

Πόσο λάθος έκανα; 🫢

Δηλαδή...ναι! Το acting performance ήταν όντως άρτιο...σίγουρα το πιο απαιτητικό που έχω συναντήσει. Η κοπέλα έβγαινε κυριολεκτικά από παντού και έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Δεν υπήρχε αυτό! Είχε και τα jumps του αλλά και στιγμές που απλά υπήρχε στον χώρο κι δεν την πρόσεχες κατευθείαν. Δεν ήξερες πραγματικά από που θα σου σκάσει. Από την άλλη και ο πάτερ ήταν εξαιρετικός.

Αλλά πέρα από αυτό...Ο χώρος ήταν.... κορυφαίος και ειδικά για την " ηλικία " του δωματίου.... ΑΚΡΑΙΟΣ! Μηχανισμοί, αυτοματισμοί και περάσματα που έλεγαν " ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ "! 😱

Η ροή του δωματίου ήταν εξαιρετική με όμορφους γρίφους που απαιτούσαν παρατηρητικότητα! Τους απόλαυσα έναν προς έναν και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ φαίνονταν όλοι κι δεν σου έβγαιναν τα μάτια για να τους λύσεις....εξάλλου...οκ εγώ δε φοβάμαι αλλά και συμπαίκτρια που φοβάται το λέει...ΔΕΝ θα τρομάξεις λιγότερο όταν λύνεις αν υπάρχει λίγο παραπάνω φωτισμός. Όλοι οι γρίφοι ήταν on theme και οι περισσότερες αλληλένδετοι! Οι βοήθειες από gm τόσες όσες κι σε σωστό χρόνο έτσι ώστε ούτε να σου δώσουν τις λύσεις στο χέρι αλλά ούτε να κάνει κοιλιά το δωμάτιο.

Από την άλλη τα σκηνικά ήταν όλα προσεγμένα όπως και η κάθε εμφάνιση και λεπτομέρεια μελετημένη και με τέτοια συνοχή μεταξύ τους ώστε ο λάτρης της κλασσικής ταινίας του εξορκιστή να νιώσει πως πραγματικά ζει την ταινία!👌

Η φωτογραφία εν τω μεταξύ ανέβηκε στα 5 λεπτά...όπως είπε και η ιδιοκτήτρια " Δεν είναι επιστήμη να ανεβάσεις μια φωτογραφία "! Γενικά φάνηκε απ' όλο το δωμάτιο ο επαγγελματισμός και το μεράκι που υπάρχει αλλά και στο after... Ένα ΑΡΤΙΟ δωμάτιο.

Ευχαριστούμε για όλα! Θα έρθουμε σίγουρα να επισκεφτούμε και κάποιο από τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρίας! 🫶

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

Orfanato

Orfanato

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Για παιδί πήγαμε...απ' αλλού σας μιλάμε... 👀

Ένα δωμάτιο μεγάλο ( σηκώνει και 5αδα πιστεύω...εμείς ήμασταν 4 )! Οι χώροι πολύ έξυπνα δομημένοι και όμορφα διακοσμημένοι με την ατμόσφαιρα να βαραίνει το κλίμα.

Πολύ ωραία και δυνατή εισαγωγή από κάθε άποψη. Η ροή στο δωμάτιο γενικά ήταν ωραία με γρίφους που χρειάζονταν συνδυαστική σκέψη, ήταν ευχάριστοι στο σύνολο ...πλην ενός που ήταν silly , στο οποίο ίσως κάποιος να μη δώσει καν σημασία μιας κι ο συγκεκριμένος χώρος στον οποίο υπάρχει είναι τρομερός! Υπήρχαν και λουκέτα και αυτοματισμοί, πράγμα που εκτιμώ σε ένα δωμάτιο. Τα " tasks " που υπάρχουν επίσης ωραία όπως και ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες ( αν και όχι καινοτόμος μιας κι τον έχουμε ξανασυναντήσει ) ήταν έξυπνος, απλώς σε μερικά σημεία δεν ήταν αρκετή η ένταση ώστε να ακούγεται καλά ο gm. ( ή ίσως ήταν πιο δυνατά η μουσική / ηχητικά εφέ απ' όσο θα έπρεπε ).

Υπήρξαν 2 τεχνικά προβλήματα τα οποία και αναφέραμε στο προσωπικό τα οποία βέβαια σώθηκαν κι δεν έτυχε τουλάχιστον σε εμάς, να χαλάσουν την ροή του παιχνιδιού.

Το τέλος ήταν λίγο αδύναμο, κυρίως συγκριτικά με την εισαγωγή αλλά κατά τα 'λλα όλο το act από την αρχή ως το τέλος ήταν άρτιο και ένα cinematic συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει κι δεν πρόκειται να το ξεχάσω με τίποτα. Το προσωπικό πολύ φιλικό με όρεξη για συζήτηση και με προσοχή στα σχόλιά μας... φαίνεται πως τους ενδιαφέρει να γίνουν καλύτεροι παρόλο που το δωμάτιο είναι ήδη κορυφαίο ( πράγμα που πολλές φορές δεν συναντάς )!

Ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή την εμπειρία! 🙏❤️

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Να να...αυτά μου αρέσουν! Να πηγαίνω με low expectations κι να φεύγω χορτάτη!❣️

Ένα 100% value for money δωμάτιο ( 20€ / άτομο ή 2αδα την οποία και προτείνω )... δεν θέλω να αναφέρω όνομα αλλά σε τέτοια τιμή περίμενα πως θα συναντήσω κάτι παρόμοιο με δωμάτιο που χα παίξει πριν καιρό κι με είχε απογοητεύσει..

Κάθε άλλο! Το δωμάτιο είχε την κατάλληλη διακόσμηση, μουσική / ηχητικά εφέ στην κατάλληλη ένταση,έξυπνα περάσματα, διαφορετικά είδη λουκέτων, αυτοματισμούς κι ωραίους γρίφους για τρομοδωμάτιο! Επιπλέον τα tasks ήταν πολύ ωραία και όλα in concept!

Υπέροχη ροή με πλοκή που εξελίσσεται άρτια σε όλη την διάρκεια του δωματίου,πράγμα που εκτιμούμε πολύ στα δωμάτια!

Η gm στον ρόλο της κατά τη διάρκεια του game και βοηθητική τόσο όσο ( δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερα βοήθειες γιατί το πήγαμε τρένο 😛👌). Στο aftergame ήταν πολύ γλυκιά και πρόσχαρη!

Η ηθοποιός εξαιρετικό μακιγιάζ, μπόλικες εμφανίσεις και έξυπνα jumps. Ένα μόνο θεματάκι υπήρχε...ότι πολλές φορές την ακούγαμε...και τα βήματά της αλλά με βάση και το act ίσα ίσα έδινε suspense με κάποιον τρόπο στην συγκεκριμένο περίπτωση. Γενικά δεν τρομάζουμε, πράγμα που παρατήρησε κι το προσωπικό όμως δεν μπορούμε να μη δώσουμε τα συγχαρητήρια για 1-2 jumps που τα φάγαμε κανονικότατα!

Δεν περιμένεις να δεις μια υπερπαραγωγή αλλά αξίζει 100% ...περάσαμε φανταστικό κι το βρήκαμε πολύ πιο απολαυστικό από αρκετά άλλα πιο high - budget er που το παίζουν ιστορία και δεν προσφέρουν τελικά τίποτα.

Χαίρομαι πολύ που το κλείσαμε...ήταν απόφαση οριακά τελευταίας στιγμής και ήταν υπέροχο 👌👌

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Deadlock 2/2

Φεύγοντας από το 1ο " κομματι " της ιστορίας...καταλήγουμε...εδώ...με έναν ακόμα λιγότερα " φιλόξενο " τρόπο.

Το acting όπως και στο 1ο κομμάτι συνεχίζει να είναι δυνατό και με στοιχείο που δεν το περιμέναμε να πούμε την αλήθεια! 🔝🔝

Ξανά... γρίφοι και ροή στην εντέλεια και η ιστορία ξεδιπλώνεται ακόμα περισσότερο φωτίζοντας τα θαμπά σημεία και όχι μόνο!

Τα σκηνικά γίνονται ακόμα πιο όμορφα με ένα να κλέβει τη παράσταση κι κυριολεκτικά να μας κάνει να καθόμαστε κι να το χαζεύουμε!

Πιστεύω πως αυτά τα 2 δωμάτια ΠΡΕΠΕΙ να παιχτούν b2b...Όχι απλά και τα 1 κάποια στιγμή...αλλά b2b...πάει την εμπειρία σε άλλο level.

Ευχαριστούμε κιόλας κι τα παιδιά στο after, που ήταν πολύ ευχάριστα για συζήτηση!

Ήταν μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ!

Τους ευχαριστούμε... ΟΛΟΥΣ! 👀

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Deadlock 1/2

Εισαγωγή να βαράς το κεφάλι σου... να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται και να σαι σε φάση " Που είμαι; Τι κάνω;"

Απρόσμενα πράγματα από κάθε άποψη!

Η ροή του δωματίου πολύ όμορφη και οι γρίφοι απολαυστικοί...με ποικιλία... λουκέτα, μηχανισμοί, τα πάντα όλα! Επιπλέον ο gm ήταν εκεί όποτε τον είχαμε ανάγκη!

Ο ήχος / η μουσική κατά τη διάρκεια του game play άρτια συντονισμένοι και σε πολύ σωστή ένταση!

Το acting άκρως δυνατό με τη σωματική επαφή εκεί που πρέπει...( daddy mode... sorry not sorry 🤪 ) με ωραίες εναλλαγές στους χώρους και μια " έκπληξη " που δεν περιμέναμε!

Το ακόμα καλυτερο βέβαια είναι το b2b με το Deadlock Redemption! Η εναλλαγή από τον έναν χώρο στον άλλο...εξαιρετική και ζεις το story ....ολοκληρωμένο! 100% να πάτε b2b 👌👌Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Dark

Dark

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΣΟΚ!

Είχα ακούσει πολλά γι' αυτό το δωμάτιο...εγώ θα πω... ολοκληρωμένη horror εμπειρία!👌

Ατμόσφαιρα φοβερή,υπέροχος ήχος,τεράστιοι χώροι κι διαμορφωμένοι όπως πρέπει...δεν θέλω να κάνω σποιλ αλλά η αρχή μας κούφανε!

Το acting των ηθοποιών εξαιρετικό...κινησιολογία από άλλον πλανήτη! Πραγματικά αιλουροειδές! Ο Υάκινθος ΑΚΡΑΊΟΣ! Η πιο δυνατή ερμηνεία που έχουμε συναντήσει! Ναι υπάρχει μια σωματική επαφή αλλά τίποτα ακραίο. Ο,τι έπρεπε!

Ήσουν σε διαρκή ένταση, αδρεναλίνη στο κόκκινο με τρέξιμο, κρύψιμο...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ! 👀

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας....πολύ πιο ενδιαφέροντες απ' ότι περιμέναμε και τα tasks....απολαυστικά! Οι βοήθειες του gm τόσες όσες έπρεπε κι όπως έπρεπε!

Η πλοκή εξαιρετική και προσεγμένη από κάθε άποψη! ☠️☠️☠️

Τα παιδιά στο aftergame θεούληδες, με όρεξη για συζήτηση, χιούμορ και πρόθυμοι να ακούσουν τις εντυπώσεις μας.

Πάτε για να το ζήσετε...είτε τρομάζετε είτε όχι...παιξ' τε με τους " κανόνες " του παιχνιδιού και 100% θα περάσετε φανταστικό!

Ευχαριστούμε για όλα 🙏🙏
~ Με αγάπη, η Λάρα Κρόφτ σας 😛✌️

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ως μεγαααααλη fan του Insidious πήγα με δεύτερες σκέψεις... Θα έχει αποδοθεί καλά; Θα έχει παρόμοιους χώρους με κάποια από τις ταινίες; Τα cinematics θα είναι σχετικά με την ταινία;

Ναι ναι ναι!

Το The Bride In Black μπαίνει καλά στον κόσμο του Insidious...βασισμένο κυρίως στο 2 με ορισμένα στοιχεία του 1! Οι χώροι μεγάλοι κι Τα σκηνικά πανέμορφα και μέσα στο concept...τόσο σωστά που ακόμα κι στο aftergame με ανοιχτά τα φώτα, φαινόταν η λεπτομέρεια στην δουλειά που έχει πέσει!

Ωραία περάσματα, έξυπνες εμφανίσεις και γενικά μία πολύ όμορφη ροή σε όλο το game play,χωρίς να κάνει κοιλιά.

Το acting δυνατό και δίνω τα συγχαρητήρια μου σε ένα συγκεκριμένο cinematic.Δεν είμαι άτομο που τρομάζω anyway, οπότε δεν τρόμαξα! ( είμαι δύσκολη )

Το προσωπικό πολύ φιλικό κι πρόθυμο για συζήτηση στο aftergame ενώ κατά την διάρκεια του game play να πω πως ο gm ήταν σωστός...έδινε hints αλλά άφηνε την ομάδα να σκεφτεί!

Οι γρίφοι μου άρεσαν σε γενικές γραμμές κι ήθελαν παρατηρητικότητα!

Στα μόνα μείον του δωματίου θα έλεγα 1-2 κομμάτια που θεωρώ πως χωρίς την παρέμβαση gm δεν μπορείς να τα σκεφτείς και κάπως ο ήχος... σε 1 χώρο σαν να ψαλίδιζε από την ένταση ενώ σε 2 χώρους ακούγαμε τα περάσματα των ηθοποιών επειδή μάλλον ήταν σε πιο χαμηλή ένταση απ' όσο θα έπρεπε...δεν νομίζω δηλαδή πως ήταν λάθος των ηθοποιών!

Σε γενικές γραμμές είναι ένα δωμάτιο που μου άρεσε κι το εκτίμησα διπλά λόγω της ταινίας κι των λεπτομερειών που είδα ( πράγμα που περίμενα να σταθεί εμπόδιο ) ΑΛΛΑ έχουν κάνει όντως πολύ καλή απόδοση...Θα πρότεινα δηλαδή αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί το δωμάτιο αλλά δεν έχει δει τις 2 πρώτες ταινίες Insidious, να κάτσει να τις δει πριν πάει.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΠΕ ΘΑΙ ΝΩ! 😝😝

Ένα άκρως διαφορετικό και απολαυστικό δωμάτιο,που ΕΥΤΥΧΏΣ το προλάβαμε! 🙏

Χορταίνεις εμπειρίας και περνάς Γ*****Α αρκεί να μπεις στο mood.

Ωραία διαμορφωμένος χώρος... πολύ βαθύ σκοτάδι ..Όχι... οι πηγές φωτός δε βοηθάνε ιδιαίτερα αλλά δεν χρειάζεται να βοηθήσουν!

Σε αυτό το δωμάτιο δε πας για τους γρίφους...πας για την ατμόσφαιρά, το story,το acting και ΚΥΡΙΩΣ τολμώ να πω...την σωματική επαφή.

Είναι τέτοιο δωμάτιο. Πρέπει να πας με άτομα που το ζουν, έχουν " τραβηγμένο " χιούμορ και σηκώνουν επαφή - βρισίδια κλπ!

Οι "αποστολές" ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και δε σε αφηναν σε ησυχία! Καθόλου κοιλιά σε όλο το game play ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΦΙΝΑΛΕ!

Τα παιδιά που το τρέχουν εξαιρετικά...καθίσαμε στο aftergame ωωωωωωρα και το καταευχαριστηθήκαμε.

Φύγαμε γεμάτες!!

Ευχαριστούμε για όλα, άγρια αγόρια 😜

Με αγάπη, η " Mary " σας! 💃

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Oh deer...

Τόσα πολλά να πεις γι' αυτό το δωμάτιο!

●Στα θετικά του δωματίου:

~ Πολλοί καλοί οι ηθοποιοί! Αθόρυβοι κι με εξαιρετική κινησιολογία καθόλη τη διάρκεια.

~ Γριφολογικά ήταν σε καλό επίπεδο συγκριτικά με άλλα τρομοδωμάτια, με ορισμένους να ξεχωρίζουν!

~ Πολλοί χώροι κι επί των πλείστον μεγάλοι! ( 4αδα ήμασταν κια χαρά... και 5αδα το βγάζει άνετα )

~ Το theme ήταν ξεχωριστό! Ξεφεύγει από αυτά που " παίζουν στην πιάτσα ".

~ Έξυπνη μουσική υπόκρουση / εναλλαγές ήχου κλπ.

~ Το προσωπικό είχε διάθεση για μπόλικη συζήτηση μετά το game. Και εντός game έδειξαν πως αγαπάνε φουλ αυτό που κάνουν... δίνουν όντως το 100% εκεί μέσα!

● Στα " ουδέτερα " του δωματίου:

~ Για κάποιον που δεν φοβάται όπως εμάς...δεν τον αγγίζει! Έχει άπειρα jumps που άλλους θα τους έστελνε! Όμως εμείς που δε φοβόμαστε, ειδικά μετά τις πολλές εμφανίσεις το συνηθίσαμε!

~ Ενώ υπήρχαν πολλοί χώροι κι μεγάλοι στη πλειοψηφία τους, ήταν κατά κύριο λόγω " φτωχα " διακοσμημένοι. Ίσως βέβαια αυτό βοηθάει στο να μπορείς να κάνεις focus πιο εύκολα στα σημεία που θες για τους γρίφους.

● Στα αρνητικά του δωματίου:

~ Δεν είχε story. Περιμέναμε με τέτοια θεματική να δώσουν πόνο. Όμως δε ξετυλίχτηκε κάποια ιστορία μπροστά μας... Δεν είδαμε καποιο backstory κι θα μπορούσε πολύ εύκολα να δωθεί με λίγα λεπτά παραπάνω σε μία συγκεκριμένη εμφάνιση που γίνεται + σε ένα δωματιάκι προς το τέλος αν υπήρχαν χαρτιά που να είχαν κομμάτια από backstory κλπ ( όσοι έχετε πάει ίσως καταλαβαίνετε γιατί προτείνω συγκεκριμένα αυτόν τον χώρο ).

Γενικά περάσαμε ωραία σαν ομάδα. Υπήρχαν κι μερικά highlights που δεν μπορώ να αναφέρω για να μην κάνω spoiler αλλά υπάρχουν κι κομμάτια που σηκώνουν βελτίωση μιας κι έχει πολλές προοπτικές το δωμάτιο. Είναι κρίμα να χάνει από story ένα δωμάτιο με τέτοιο concept! Μου κάνει κι εντύπωση πως δεν ανέφερε κανένας το συγκεκριμένο θεματάκι.

Όπως κι να 'χει...επειδή είδαμε την αγάπη κι το μεράκι των παιδιών, είμαι σίγουρη πως θα λάβουν υπόψη τα σχόλια κι θα γίνουν ακόμα καλυτεροι^^

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρώτο μου δωμάτιο - event και πραγματικά...
ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ.

Ultra fun του τρόμου και με μίνι απαξίωση για τα γριφοδωμάτια, έκλεισα το συγκεκριμένο αφού διάβαζα τα καλύτερα αλλά έβλεπα που όλοι μιλούσαν για απαιτητικούς γρίφους..

Τελικά παρόλο που η ομάδα μας είχε μικρή εμπειρία...φάνηκε να συνεργαζόμαστε άψογα και να τα πηγαίνουμε καλύτερα απ' όσο πιστεύαμε!

Οι γρίφοι ήταν όντως πιο αυξημένης δυσκολίας από το μέσο τρομοδωμάτιο...χρειάζονταν παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη ! Πανέξυπνοι γρίφοι ( on theme με υπέροχη ροή...έχεις συνέχεια το μυαλό σου σε εγρήγορση!

Η ατμόσφαιρα όλη ήταν θεματικά φορτισμένη κι ο ήχος - μουσική ήταν τόσος όσος.. δυνατός όπου χρειαζόταν και χαμηλος όταν έπρεπε ( πχ στις βοήθειες ).

Οι ηθοποιοί ένα κι ένας...φοβερή κινησιολογία και η αλληλεπίδραση τόση όση! Δεν είμαι άτομο που τρομάζω αλλά αναγνωρίζω τα καλά jumps κι την όλη ερμηνεία...ήταν πραγματικά εξαιρετικοί όλοι τους! Δεν μας άφηναν να ηρεμήσουμε!

Μιας κι τα πήγαμε καλά είχαμε αρκετή ώρα για το aftergame μας κι πραγματικά δεν ξέρω για τι να χειροκροτήσω περισσότερο...για την ερμηνεία τους εντός ροής δωματίου ή στο aftergame. Συζητήσιμοι κι με απίστευτο χιούμορ . Τους λατρέψαμε!

Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που το πρόλαβα κι εγώ κι ανυπομονώ λοιπόν κι για επόμενό τους event.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ 🙏
ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ❤️

( P.S. Θα με θυμάστε για πάντα για το jump που σας χάρισα, το ξέρω 🤪🤪 )

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στα 6 μου άρχισα να βλέπω τον πατέρα μου να παίζει παιχνίδια με ζόμπι...

Στα 9 μου έπαιξα η ίδια για 1η φορά παιχνίδι με ζόμπι...

Στα 10 μου είδα για πρώτη φορά ταινία με ζόμπι...

Στα 15 μου είδα για πρώτη φορά σειρά με ζόμπι...

Στα 17 μου έπαιξα για πρώτη φορά παιχνίδι με ζόμπι σε VR...

Και έφτασα στα 23 μου να μπαίνω πρώτη φορά σε Escape Room με ζόμπι... Σε δωμάτιο που κανονικότατα έπρεπε να τρέξω, να συνεργαστώ , να προσέχω τις σφαίρες μου, την " ζωή " και να λύσω γρίφους.

Επισκεφτήκαμε το DeadZone για να γιορτάσουμε την αποφοίτηση φίλης μας ( γιατί τα εστιατόρια ή τα μπουζούκια παραείναι μπανάλ για μας ) και ήταν η καλύτερη επιλογή!

Αδρεναλίνη, ξεχωριστή ατμόσφαιρα και άπειρο γέλιο. Πολύ ξεχωριστή εμπειρία και ολοκληρωμένη!

Τα παιδιά που το τρέχουν...ΤΡΟΜΕΡΟΙ και με φοβερό χιούμορ! 🙊

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΌΛΑ 🙏🙏

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό event. Χαίρομαι πολύ που το πρόλαβα! Όλοι οι γρίφοι κι οι δοκιμασίες ήταν πολύ έξυπνες και ευχάριστες. 🫶

Υπήρχε ένα κλίμα που δε περίμενα. Πήγα με την παρέα μου και περίμενα να δω ανταγωνισμό στο κόκκινο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Όλοι ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν κι το έβλεπα κι εντός παρέας που ο ένας ζωγράφιζε τον άλλον, αλλά αυτό το περίμενα anyway...το όμορφο ήταν τα άτομα που είχαν έρθει μόνοι τους ή 2αδα...να βλέπεις τους γύρω να τους βοηθάνε, να γελάνε και γενικά να περνάνε χαρά.

Χορέψαμε, ΟΣΟΙ πίνουν ήπιανε και όσοι δε πίνουν χάρισαν το ποτό τους 🤪. Γνώρισα από κοντά άτομα που αναγνώρισα μέσω από τις διάφορες Facebook-ομάδες ... μοναδικό!

Η διοργάνωση στο σύνολο ήταν υπέροχη, φάνηκε πως έγινε με αγάπη και μεράκι κι θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τα Μαυρόσκυλα και κυρίως τον Στέφανο Ρίζινο που με ώθησε παραπάνω να πάω κι ας ήμουν μόλις από ταξίδι.

ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ❣️

Ανυπομονώ για τα επόμενα 💃💃

Απέδρασαν

Απάντηση από: TAMAVROSKYLA
❤️🐾❤️🐾❤️🐾

5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πει κανείς για αυτό το αριστούργημα; Ειλικρινά! Δεν βρίσκεις λάθος...κάτι που θα σήκωνε αλλαγή κλπ.🙏

Μιλάμε για το τέλεια δομημένο δωμάτιο...άκρως αληθοφάνεια χωρίς φανφάρες ( όσοι ξέρουν την ιστορία του σπιτιού καθεαυτού, θα καταλάβουν ) με πολύ έντονα σημεία.👌

Acting συγκλονιστικό! Πραγματικά η κινησιολογία της Monica...σε άλλο level! 🤌🤌

Οι βοήθειες έρχονταν όποτε έπρεπε κι ήταν τόσες όσες να μην σου το δώσει στο πιάτο αλλά ούτε κι να χάσει την ροή του...γενικά το δωμάτιο δεν κάνει ΠΟΥΘΕΝΑ κοιλιά. 👌

Επίσης, τι plot twists, τι εκπλήξεις ,τι δε ξέρεις από πού θα σου 'ρθει που ακούμε για άλλα και άλλα δωμάτια...αυτό που συμβαίνει σε αυτό το δωμάτιο ( σπίτι ) , δύσκολα το βρίσκεις. Έχει απ' όλα. 😵‍💫

Πάτε να " παίξετε " την φιλία ,αγάπη σας κλπ με τους δικούς σας. ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΣΤ 🤪.

5/5 alive και θα κοιμηθώ ήσυχη το βράδυ. 💃💃💃💃💃

P.S: Καμία δεν χτύπησε στην σόμπα. ΦΙΛΑΚΙΑ 😘😘

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν Λοιπόν Λοιπόν.

Είχα ακούσει πολλά για αυτό το δωμάτιο... εγώ έχω να πω πως ήταν απολαυστικό.

Αν ψάχνεις κάποια υπερπαραγωγή σε σκηνικα και δύσκολους γρίφους και εξωπραγματικά cinematics ...ναι το δωμάτιο δεν είναι για εσάς.

Είναι δωμάτιο με αδρεναλίνη, ωραία ροή και story.

Επιλέξαμε έντονη σωματική και δε το μετανιώσαμε 🤪. Ο σχιζοφρενής είναι ΤΡΕΛΟΣ! ( και daddy mode χεχε ). Μην το φοβηθείτε... αξίζει!

Τα παιδιά που το τρέχουν ευγενέστατα και πρόθυμα για συζήτηση. Ο 1ος γρίφος λίγο θεωρήσαμε πως δεν φαινόταν ξεκάθαρα και 1 λουκέτο κολλούσε αλλά αυτά είναι πολύ μικρά θέματα μπροστά στην εμπειρία...δε θέλω να κάνω και spoils αλλά η πρώτη " εμφάνιση " του ηθοποιού είναι ultra δυνατή 👌👌.

Τι κι αν είχα φοβία με τα πριόνια...τη ξεπέρασα κι με το παραπάνω...κι ας είναι ομάδα full του npc ( τους κουβάλησα ) και τα καταφέραμε.

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Φοβερή εμπειρία! Δολοφόνε....ΑΓΑΠΩ! ❣️

P.S. Ανέβασαν τη φωτογραφία αμέσως 😍

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Μετά από ποσό καιρό και 2 αποτυχημένες προσπάθειες, επιτέλους πήγαμε στο διαμέρισμα του Κ.Kasumi!

Με σχετική εμπειρία μας προσέλαβε για τη δουλειά αλλά μετά από 2 ώρες εκεί μέσα...αποφασίσαμε να βρούμε άλλους τρόπους να βγάλουμε το ψωμάκι μας 🤪.

Πέρα από την πλάκα λοιπόν...ένα πολύ όμορφο δωμάτιο, διακοσμημένο πολύ κοντά στην ταινία. Το " παιδάκι " ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ! Ίδιο. Είπα τουλάχιστον 10 φορές " ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ". Η γνωστή και μη εξαιρετέα " κατάρα " αρκετά καλή στον ρόλο της...εξαιρετική κινησιολογία , φοβερή περούκα, λίγο το πως έπεφτε το μαλλί ίσως κι 1-2 λεπτομέρειες στο μακιγιάζ θα το έκαναν τέλειο... ίσως το βλέπω παραπάνω επειδή το παιδάκι ήταν εξαιρετικά ίδιο.

Το κορυφαίο κομμάτι του δωματίου ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ ο ήχος. Έτριζαν όλο το σπίτι!

Οι γρίφοι ήταν εύκολοι σε γενικές γραμμές...και λουκέτα και αυτοματισμοί! Ο gm σου έδινε χρόνο για να σκεφτείς κι έδινε στοιχεία τόσα όσα για να κάτσεις να σκεφτείς...δεν στα έδινε στο πιάτο.

Τα cinematics επίσης ήταν πολύ δυνατά! Πολύ ωραίες ερμηνείες!

Το δωμάτιο γενικά " βρώμαγε " τζαπανίλα κι από το 1ο λεπτό μπαίνεις στο κλίμα! 🈴️

Ευχαριστούμε για όλα! ( το αναμνηστικό υπέροχο❣️ )
- Η babysitter 🤗

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήρα ξαδέλφη και 2 φίλες που δεν έχουν πάει ποτέ ξανά σε ER και πήγαμε στο School Of Burning Souls...🔥

ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΜΆΤΙΟ! 🤩

Μυρίζεις καμένο από την είσοδο κιόλας!

Λόγω απειρίας της ομάδας χαθήκαμε λίγο σε μερικά σημεία, όμως με τις σωστές βοήθειες του gm... τα καταφέραμε! 🙈

Το δωμάτιο είχε απ' όλα! Έξυπνα δομημένους χώρους, γρίφους από αρκετά απλούς έως μέτριας δυσκολίας με συνδυαστική σκέψη...πάντα τόσο όσο για escape room τρόμου φυσικά. ( και εντός concept )!

Το interaction με τους ηθοποιούς ήταν αρκετά δυνατό...καμία δεν έμεινε παραπονεμένη!

Ένα συγκεκριμένο σημείο πολύ δυνατό με ωραίο πέρασμα και το τέλος αν και όχι καμία υπερπαραγωγή... ομολογώ πως δεν το περίμενα!

Η ιστορία ξεδιπλώνεται σιγά σιγά και με όμορφο τρόπο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού...ακόμα και πριν από αυτό!

Το προσωπικό πολύ ευγενικό και ανοικτό για συζήτηση! Το καταευχαριστηθήκαμε...κι ας χαθήκαμε 500 φορές λόγω προσανατολιστικής αναπηρίας! 🤪

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν μου έφτανε η μία φορά έτσι είπα να ξαναεπισκεφτώ το Hostel Amor...με άλλη παρέα φυσικά.

Μιας κι θα κλείσει το δωμάτιο έλεγα στον πατέρα κι την ξαδέρφη μου " δεν γίνεται να μην το παίξετε " και κάπως έτσι μπήκα για πρώτη φορά, ξανά σε ίδιο δωμάτιο... Βέβαια επέλεξα να το δω κι από την... " άλλη πλευρά ".

Κι παρόλο που ήξερα τις λύσεις, άφησα την ομάδα μου να εξερευνήσει ενώ εγώ ασχολήθηκα με κομμάτια που δεν είχα ασχοληθεί την 1η φορά.... και οι 2 υπέροχες!

Γενικά όλη η ροή του παιχνιδιού, οι όμορφα δομημένοι γρίφοι, το acting, όλα το ίδιο όμορφα!

Όπως είχα πει κι την άλλη φορά χαίρομαι που έζησα αυτό το πανέμορφο δωμάτιο! Ειλικρινά λυπάμαι που κλείνει κι δεν το έχουν προλάβει κάποιοι escapers!

Διαφορετική gm επιπλέον αυτή τη φορά...Διαφορετική συμπεριφορά... μία διαφορετική νότα! Το aftergame απολαυστικό!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα! 💜

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ακόμα γελάει όλη η ομάδα!

Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η εμπειρία! 👌

Μην διστάσετε να ζητήσετε " ακραία " σωματική επαφή! Πηγαίντε και ζήστε το. Είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε!

Ο ηθοποιός ΤΡΕΛΟΣ! Πήρε κάτι δωράκια μου μαζί του 🤪.

Πολύ ιδιαίτερο όλο το κόνσεπτ. Οι γρίφοι ήταν εύκολοι, πράγμα λογικό προφανώς για τον τύπο του <<δωματίου>>... Δεν είχες κι την πολυτέλεια να σκεφτείς τόσο!

Πολύ καλή δουλειά απ'όλους! Σε αγαπάω δολοφόνε... ΑΓΡΙΟ ΑΓΟΡΙ 💃

( πάνω - κάτω - δεξιά - αριστερά 🙂‍↕️🙂‍↔️ )

--- > ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας ξανάρθω 😘

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Escaped from the Butcher !

Ντυμένες 🐖🐄🐑🐇, η ομάδα κατάφερε να ξεφύγει από τον Thomas!

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν, στο Escapepolis! Πρώτη μας εμπειρία στην συγκεκριμένη εταιρεία και μόνο το καλύτερα έχουμε να πούμε νομίζω όλες!

Ένας γλυκύτατος gm, βοηθητικός τόσο όσο έπρεπε για να μην σου δώσει την απάντηση στο πιάτο... ο χώρος υπέροχα διαμορφωμένος και ρεαλιστικός. Μουσική - ηχητικά εφέ & γρίφοι on point και με απόλυτη αρμονία με το concept και την πλοκή!❣️

Ο φίλτατος Butcher δε... καταπληκτικός. Αν και ντερέκι, ήταν κυριολεκτικά αθόρυβος. Οι εμφανίσεις του επιβλητικές με 2 σημαία κυρίως να ξεχωρίζω σαν highlights!

Γενικά ένα δωμάτιο που σου αφήνει μία ευχάριστη νότα. Τρέξαμε, κρυφτήκαμε, γελάσαμε, φάγαμε τα jumps μας και αποδράσαμε χορτάτες! 👌

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Boogeyman

Boogeyman

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου κι είπαμε " πως θα περάσαμε αυτή την ερωτική μέρα μετά από 8 χρόνια σχέση; ΑΑΑ ΝΑΙ! ESCAPE ROOM"! 😝

Και δεν το μετανιώσαμε! Ένα δωμάτιο πολύ όμορφα δομημένο, με ωραία ροή και περάσματα! ΤΟΠ για δυάδα! Μη πάτε παραπάνω...θα το κάψετε!

Οι εμφανίσεις του Μπαμπούλα εξαιρετικές! ( τον πήρα κι μια αγκαλιά οριακά.... αυτά παθαίνεις όταν δεν φοβάσαι! )💃🕺

Το ότι μπορείς να έχεις διαφορετικό τέλος στην ιστορία, το κάνει επίσης μοναδικό.

Η GM γλυκύτατη κι βοηθούσε όπου έπρεπε! Τα παιδιά γενικά πολύ φιλικά με όρεξη για κουβέντα.

Όπως είχα διαβάσει κι από άλλα reviews... είναι ένα ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ! 💎

Ευχαριστούμε για όλα! Θα μας μείνει αξέχαστο! 👹

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και αφού....καταφέραμε να βγούμε από το " Whispers "... ας μοιραστώ την εμπειρία της ομάδας μου.

Το δωμάτιο είχε φοβερή ροή! Δεν έκανε πουθενά κοιλιά! Κάθε νέος χώρος άφηνε μια ξεχωριστή αίσθηση. Έχει γίνει φοβερή δουλειά!

Θα ήθελα πολύ να μεταφέρω συγκεκριμένα πράγματα τα οποία ήταν κορυφαία αλλά δεν θα ήθελα να φάει σποιλ κανείς. Να πάτε να το ζήσετε... είναι μοναδική εμπειρία ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στην ομάδα!

Οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί. Τα cinematics και το act...on point... το interaction μαζί τους κορυφαίο!

Για τους παρατηρητικούς υπάρχουν σημεία που...τους " μαρτυρούν " κάτι.

Καταλάβαμε απόλυτα γιατί βρίσκεται στα Top δωμάτια στον κόσμο!

Οπότε... όσοι το έχετε στην λίστα σας...υπογραμμίσει το! Πάτε μία βόλτα από τα αδέλφια... ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ!

[ P.S. τον αδελφό οριακά τον ερωτεύτηκα 🤪🤪 ]

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στην gm. Εξαιρετική από κάθε άποψη!

Το δωμάτιο αν και παλιό δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα σύγχρονα του είδους του.

ΤΡΕΧΤΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ!

Γρίφοι πολύ όμορφα δομημένοι με συνοχή που απαιτούν παρατηρητηκότητα και συνεργασία!

Οι χώροι in theme...0 λουκέτα, μόνο μηχανισμοί με ένα... ΑΚΡΑΙΟ! ( ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΟΣ )

Και φυσικά η Μόρα εξαιρετική, επιβλητική στον χώρο. Φοβερή ερμηνεία και εμφανίσεις τόσες όσες!

Συγχαρητήρια γι' αυτό το διαμάντι! Είμαστε απίστευτα τυχερές που το προλάβαμε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το δωμάτιο;

Αρχικά ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην gm. Έχει τύχει να επισκεφτώ κορυφαίο δωμάτιο με υπέροχα acts/σκηνικάρες γνωστής εταιρείας που μας το χαλασε ο gm. Η συγκεκριμένη πραγματικά διαμάντι. Μέσα στον ρόλο από την επιβεβαίωση της κράτησης μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πολύ συζητήσιμη, ευγενική και ευχάριστη. Οι βοήθειες τόσες όσες και εκεί που έπρεπε. Η καλύτερη gm που έχω συναντήσει!

Το δωμάτιο γενικά τα έχει όλα! Φοβερή μουσική / ηχητικά εφέ... σωστή ατμόσφαιρα μέσα στο θέμα όπως και οι γρίφοι. Εντός κόνσεπτ όλοι και ιδανικοί και για ομάδα λόγω συνδυαστικής σκέψης / δράσης, χωρίς να χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου λόγω δυσκολίας.

Τα σκηνικά πολύ ωραία δομημένα με λίγα αλλά έξυπνα περάσματα. Δεν είναι πως πας και θα δεις το σκηνικό που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ αλλά δεν είναι αυτό το highlight του δωματίου...το act είναι! Όπου εδώ να πω συγχαρητήρια στους ηθοποιούς. Κάθε εμφάνιση επιβλητική με 4-5 cinematics να σου κόβουν την ανάσα για διαφορετικός λόγους κάθε φορά. Συγκλονιστηκες ερμηνείες!

Γρίφοι - ψυχολογικός τρόμος - performance - cinematics ... όλα όλα όλα 5/5. Μιλάμε για ολοκληρωμένη δωμάτιο. Συγχαρητήρια σε όλα τα άτομα που τρέχουν το δωμάτιο! Φαίνεται πως αγαπούν άπειρα αυτό που κάνουν.

Κάθε λάτρης των horror δωματίων ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφτεί την...μανούλα!

( Υ.Γ. Όπως κι στα περισσότερα δωμάτια, ιδανικός αριθμός 4 άτομα για να μην χάσει κανένας κάποιο από τα φοβερά cinematics )!

Απέδρασαν

PANDEMONIUM

00:45, 5-Οκτ-2024


   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Lethal Decision 2 Hell Awaits

20:10, 30-Αυγ-2024


   140 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lethal Decision

18:30, 23-Αυγ-2024


   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Mary's Dolls

19:00, 10-Ιουν-2024


  Τρόπαια που μπορείτε να Κερδίσετε

Read The Maze Read The Maze
+5 Πόντοι

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

SANTA SOFIANA

19:00, 3-Ιουν-2024


   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Manifesto

19:30, 27-Μαϊ-2024


  Τρόπαια που μπορείτε να Κερδίσετε

Escape Attempt Escape Attempt
+5 Πόντοι
Easter Egg Easter Egg
+15 Πόντοι
Guilty Secret Guilty Secret
+5 Πόντοι

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

DEAD BRIDE - Dark Truth

19:40, 26-Μαϊ-2024


   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

DARK MIRROR

21:45, 25-Μαϊ-2024


   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
Δράσης
  Video
Parking
Youth Pass
Task Room

The Puppeteer

22:00, 22-Μαϊ-2024


   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Orfanato


1:50:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

THE ATTIC - Remastered


1:00:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK Redemption


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

DEADLOCK


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Dark


2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 8
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

The Bride in Black


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Through the Red Door Through the Red Door
  QR-Code

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

The Last Voyage Of Scylla


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

CORVUS SATANICA


1:55:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DeadZone


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 12
   92,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video

#PameNaPaixoume 2 - Party Edition


2:30:00

   150 Λεπτά
   1 - 1
   100,0 %

   Ομάδα : Ευσταθία Λιγνού

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

   Ομάδα : Ευσταθία Λιγνού

The Grudge


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Legend of Mora


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Boogeyman


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

   Ομάδα : Ευσταθία Λιγνού

Whispershhh


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Legend of Mora


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

M’ama


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

STIGMATA


1:45:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

STIGMATA


1:45:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Morgue


1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   44,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο


Κέρδισε

Μαϊ - 2024

Bonus γρίφος δωματίου.

Απρ - 2024

...Σταυρόλεξο


Δημιουργός: George Liatsos
Απρ - 2024

Επιστρέψατε ζωντανοί από το Further

Απρ - 2024

Πέφτω και κυλιέμαι σας Ζάρι!


Δημιουργός: George Liatsos
Μαρ - 2024

Κοιμήθηκε κανείς ;


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Πεινάσατε ;


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Ψήνεστε για μπουκάλα ;


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Ο Ύμνος μας


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Προσοχή εύθραυστο


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Lights on


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

του Guantanamo


Δημιουργός: Orestis Papadopoulos
Μαρ - 2024

Σκεψου σαν ζωγραφος!


Δημιουργός: George Gkikopoulos
Μαρ - 2024

Που 'σαι Θαναααση...


Δημιουργός: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Μαρ - 2024

... κόσμο των Escape Rooms!


Δημιουργός: Αντα Πανακη
Μαρ - 2024

Ένας Εφιάλτης Ξεκινά


Δημιουργός: Giannis "THE BEAST" Xnitidis
Μαρ - 2024

Help me find him


Δημιουργός: Στάθης Τοκμετζιδης
Μαρ - 2024
Μαρ - 2024

Can you see it?

Φεβ - 2024

Google is your friend!


Δημιουργός: Μάριος Ξανθάκης
Φεβ - 2024

22:13


Δημιουργός: Nikos Papageorgopoulos
Φεβ - 2024

Who’s the fairest of them all?


Δημιουργός: Ειρήνη Φουντουλάκη
Φεβ - 2024

Enjoy the Quarantine!


Δημιουργός: Sophia Kontiza
Φεβ - 2024

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Φεβ - 2024

Say it Loud!


Δημιουργός: Nikos Papageorgopoulos
Φεβ - 2024
Φεβ - 2024

...me, really!


Δημιουργός: Elias Hintipas
Φεβ - 2024

...Isaac Newton

Φεβ - 2024

Καταφέρατε να βοηθήσετε τον Γαβριήλ!


Δημιουργός: Dimitris Dimopoulos
Φεβ - 2024

It's all about Digits

Φεβ - 2024

Christmas Time


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Φεβ - 2024

What do they hide?


Δημιουργός: Olga Martz
Φεβ - 2024

Mirror Mirror on the Wall....


Δημιουργός: Νωντας Τσαμουρτζης
Φεβ - 2024

Δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις. Μόνο πονηρά μυαλά!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Φεβ - 2024
Φεβ - 2024

Το χειρότερο καμάκι του κόσμου.


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Φεβ - 2024

Φυλακτό τou «Μάυρου Σκύλου»


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

I need your help


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Can you win ?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Can you find it ?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Easy - Peasy


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Let's gather for the birthday cake!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Are you ready to escape ?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Hurry up


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

I ‘m not crazy,you are crazy!!!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Ένα φίλτρο μαγικό που όποιος το πιεί ερωτεύεται... Ή μήπως όχι;


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Fly like a Dog Angel…


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

To drink or not to drink


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Listen & Play


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Το 4ο μέρος της ιστορίας του φυλακτού του μαύρου σκύλου


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Όλες οι αισθήσεις σας είναι σε Ετοιμότητα!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Ανακαλύψατε το μυστικό των Μαύρων Σκύλων!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Do or do not, there is no try..


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

There is nothing more deceptive than an obvious fact


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Movie Time


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

He will be your guide

Φεβ - 2024

Βρες τα κρυμμένα γράμματα της τριλιζας και λυσε την λέξη που κρύβεται στον πέτρινο τοίχο.


Δημιουργός: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Φεβ - 2024

dont try to get this trophy...


Δημιουργός: Χρήστος Αποστολόπουλος
Φεβ - 2024

Ho Ho Ho


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

It's Chess Time!

Φεβ - 2024

Sometimes darkness helps you see clearly

Φεβ - 2024

What time is it?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024
Φεβ - 2024

Κατάφερες να σώσεις την ψυχή τής μαντισσας...! Τώρα είναι η σειρά της part 2 coming soon !


Δημιουργός: Giannis Papanikolas
Φεβ - 2024

Silver lining...

Φεβ - 2024

Παρατήρησε τα στοιχεία και λύσε το μυστήριο


Δημιουργός: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Φεβ - 2024

... το part 2 του γρίφου «Ο φόνος»


Δημιουργός: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Φεβ - 2024

1,2,3… Action!!!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Η μεγάλη Απόδραση!


Δημιουργός: George Kostakis
Φεβ - 2024

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Φεβ - 2024

A Movie Master!


Δημιουργός: Σταύρος Ρέγας
Φεβ - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Το Παρδαλό Κατσίκι


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Is it a Riddle or a Dream?


Δημιουργός: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Φεβ - 2024

Να είστε ακριβείς!


Δημιουργός: Μαρία Γκιόκα
Φεβ - 2024

What is the most valuable treasure you have?


Δημιουργός: Giota Festeridou
Φεβ - 2024

...at Athens Halloween Hunt 2023


Δημιουργός: Pavlos Chytiris
Φεβ - 2024

Riddles are shaking


Δημιουργός: Νίκος Ζουλέκου
Φεβ - 2024

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Φεβ - 2024

Συγχαρητήρια! Ξέρετε να κάνετε πρόσθεση!

Φεβ - 2024

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Φεβ - 2024
Φεβ - 2024

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Φεβ - 2024

... ξαναχτυπά!


Δημιουργός: dimitris. savvas
Φεβ - 2024

... και το πολύτιμο πετράδι


Δημιουργός: KONSTANTINOS VANIKIOTIS
Φεβ - 2024

oh.... That Room!


Δημιουργός: George Kostakis
Φεβ - 2024

Κοιμάται και ονειρεύεται γρίφους


Δημιουργός: dimitris. savvas
Φεβ - 2024

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Φεβ - 2024

Εσείς…. πόσο καλοί μαθητές είστε ?!!


Δημιουργός: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Φεβ - 2024

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Φεβ - 2024

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Φεβ - 2024

Happy Easter


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

Λύσατε το παζλ με τα χρώματα!

Φεβ - 2024
Φεβ - 2024

3 Digit Number!


Δημιουργός: Pavlos Chytiris
Φεβ - 2024

Και εκεί που έτρωγα σαν να έχω να φάω από πέρσι, παραλίγο να πάθω έμφραγμα, αλλά τελικά έπαθα γρίφο!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Φεβ - 2024

Captain's crew


Δημιουργός: Maria Anagnostopoulou
Φεβ - 2024

Ο γριφολόγος της καρδιάς μας, μας ετοίμασε ένα τριπλό τροπαιάκι!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Φεβ - 2024

Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να βρει τι δώρο θέλει η μικρή Κατερίνα!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιαν - 2024

Γιορτάζω, γιορτάζω, με ακούτε που το φωνάζω;


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιαν - 2024

Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιαν - 2024

Round 1


Δημιουργός: Giota Festeridou
Ιαν - 2024

... is science


Δημιουργός: Maria Anagnostopoulou
Ιαν - 2024

We are cats


Δημιουργός: Catalefki C
Ιαν - 2024

Doggygram


Δημιουργός: dimitris. savvas
Ιαν - 2024

London Murder Case


Δημιουργός: Σταυρούλα Μυλωνά
Ιαν - 2024

Ο Γιάννης και οι 7 του φίλοι


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιαν - 2024

Lights


Δημιουργός: Kwstas Mavridis