cover image profile image

Kostas Chados
Titan


  Ποσοστό Απόδρασης: 98,9%
  Σκορ : 1598
  Μου Αρέσει : 17

4,5 Εξαιρετικό
14:05 12-Αυγ-20

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

18 ολόκληρους μήνες κάναμε όχι 1 αλλά 5 άτομα να καταλάβουμε ότι έλλειπε ένα άτομο από την παρέα μας. Σκεφτόμασταν ότι είχε διάβασμα, ότι δε μας ήθελε, είχε σπαστεί που τρώγαμε και δεν παχαίναμε, ποιος ξέρει...; Ήταν ο Γεώργιος, ένα εξαιρετικό παιδί και άριστος μαθητής. Δεν είχε δώσει δικαιώματα. Αγαπούσε τα παγωτά, τι πίτσες και είχε όνειρο να γίνει χελονονιτζάκι όταν μεγαλώσει. Αυτό ίσως του στοίχησε... Πολύ όμορφοι χώροι, ειδικά στην αρχή που είσαι σε ευχάριστο(;) περιβάλλον. Έχει λιγάκι απαιτητικούς γρίφους, κυρίως στην αρχή. Ενδιαφέρουσα ιστορία, όπως και φυσική. Όπως και στο lights out, κάθε στιγμή νιώθεις ότι κάτι υπάρχει στο χώρο. Ίσως και να ισχύει... Κατάλληλος αριθμός παικτών 4. Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
11:49 12-Αυγ-20

Lights out

Lights out

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά άσχημα στην επαρχία Dafni. Ένα μικρό κοριτσάκι, η Νταϊάνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Φήμες λένε ότι πήγε να πάρει ένα μπαλόνι από έναν υπονο... Ώπα, λάθος γκέιμ. Παράλληλα ένα πείραμα απέτυχε. Έκαναν το λάθος να καλέσουν εμάς, που εγώ στο πρώτο σοβαρό πείραμα στην πρώτη λυκείου με μια καθηγήτρια που τη φωνάζαμε αστέρω(!!!), βάζοντας μια συσκευή στην πρίζα για να λειτουργήσει, άρχισε να βγάζει καπνούς! Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με επιβλητική ατμόσφαιρα. Κάθε στιγμή του παιχνιδιού είσαι σε εγρήγορση και "φυλάγεσαι" από παντού.Περιέχει ωραίους γρίφοι, σχετικά εύκολους. Το acting, όσο πρέπει για να σε ταρακουνήσει. Κατάλληλος αριθμός παικτών 3-4. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
13:36 7-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Διανύουμε μία αρκετά δύσκολη περίοδο όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας και το μέσο μισθό, οποίος καλύπτει ίσα ίσα τις βασικές μας ανάγκες όπως τέσσερα ολοκληρωμένα γεύματα στη Γκράντε Μπρετάν. Τρία όμως υπέροχα πλάσματα όπως εμείς και ίσως λιγάκι ονειροπόλα, δεν αρκούμαστε μόνο σε κάτι τόσο...λιτό. Έχουμε άλλα όνειρα, μεγαλύτερα,ποιοτικότερα όπως αντίστοιχα γεύματα στο Τέσσερις Εποχές ή έστω στις Τρεις(δε θα το χαλάσουμε για ένα Φθινόπωρο). Ακούγαμε φήμες σχετικά με ένα θησαυρό που είχε το καράβι του Μαύρου Σαμ. Είχε αράξει σε μία βραχώδη περιοχή. Ψάχναμε από 'δω, ψάχναμε από 'κει...τίποτα. Τελικά το ανακαλύψαμε στην υπεροχη Σχοινούσα! Αν είναι δυνατόν, στο ίδιο νησί που είχαμε το κότερό μας!!! Μεταμφιεστήκαμε σε πειρατές και εισβάλαμε στο χώρο του πλοίου για ένα καλύτερο...γεύμα. Ένας πολύ όμορφος χώρος με σκηνικά ακριβώς όπως αναφέρεται στην περιγραφή. Δεν είναι πολλοί οι χώροι αλλά κρύβουν αρκετά στοιχεία. Οι γρίφοι είναι μέτριας προς μικρής δυσκολίας. Υπάρχει και ένας πολύ ιδιαίτερος "γρίφος" προς το τέλος του παιχνιδιού...Κατάλληλος αριθμός παικτών 3-4. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό και ιδιαίτερα το Γιάννη. Είναι ήρωες που μας άντεξαν σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια... Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
19:41 1-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ιδιωτικοί ντετέκτιβ θέλαμε να γίνουμε και καλά να πάθουμε. Ο Ντέιβιντ, καλός μας φίλος και συνεργάτης είχε λάβει πρόσκληση από έναν παππούλη της υψηλής κοινωνίας όπως ακούγεται για να βρει την εξαφανισμένη εγγονή του. Δεν είχε φυσικά καμία τύχη καθώς δεν είχε τις ίδιες ικανότητες με 'μας, όμως τον τύφλωσε το χρήμα και πήγε ξυπόλητος στ' αγκάθια. Φτάσαμε στο χώρο που φιλοξενούνταν αλλά άφαντος. Πολύ πιθανό όντως να τυφλώθηκε και να πήγε σε καμιά Χονολουλού. Δεν πειράζει, καλά είναι και 'κει... Πολύ συμπαθητικό δωμάτιο, με όμορφη διακόσμηση. Έχει πολλούς αυτοματισμούς και όμορφη ροή. Οι γρίφοι θα' λεγα πως είναι σχετικά εύκολοι, εκτός από έναν που θέλει λίγη παραπάνω σκέψη. Κατάλληλος αριθμός 3. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό και ιδιαίτερα για άλλη μια φορά το Γιάννη.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
19:16 1-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είμαστε στις αρχές της δεκαετίας του '40. Ξαφνικά ο φίλος, σύντροφος και κυρίως άνθρωπος με "ε" (έψιλον) κεφαλαίο Πιτ χάθηκε από προσώπου γης. Είχε πάει να κατασκοπεύσει έναν αξιωματικό της αντίπαλης παράταξης. Ένας ήταν ο στόχος μας... Να βρούμε να παρκάρουμε όσο πιο κοντά γινόταν!!! Κλασσικό γριφοδωμάτιο με ευφάνταστους γρίφους (κάτι που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εταιρία). Σχετικά εύκολοι γρίφοι που 1-2 χρειάζονται παρατηρητικότητα. Ενδιαφέρουσα πλοκή θα 'λεγα. Κατάλληλος αριθμός παικτών 3 εφόσον έχουν και κάποια εμπειρία στα δωμάτια, αλλά και μέχρι 5 θα υπάρξει άνεση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό και ιδιαίτερα το Γιάννη για την όμορφη αυτή εμπειρία.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
17:16 1-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τέσσερις γενναίοι πολεμιστές, έτοιμοι για όλα κατευθυνθήκαμε προς τη Ντοράρ με μόνο στόχο να ανατρέψουμε τον Γκρίμπαρ. Το κάναμε και εκείνος ζητούσε πέναλτι και αηδίες αλλά δεν κατάφερε τίποτα... Ένα καταπληκτικό δωμάτιο με αρκετούς γρίφους μέτριας και ίσως παραπάνω δυσκολίας και ωραίους αυτοματισμούς. Σε κανένα σημείο δεν κάνει κοιλιά και δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει η ώρα. Μικροί σχετικά χώροι με αρκετές λεπτομέρειες. Κατάλληλος αριθμός παικτών τέσσερις. Ευχαριστούμε πολύ το φίλο μας το Μπροντ για την πολύτιμη βοήθεια και το προσωπικό για την όμορφη αυτή εμπειρία.
Υ.γ. Στην αρχή μου έλεγαν πως έχω ξανάρθει και κάτι τέτοια αλλά εγώ λόγω ηλικίας και πνευματικής κόπωσης δε θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
14:07 1-Αυγ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ιούλιος 2020. Ένας άλλος κόσμος. Διαφορετικός... Μετά το νταμπ και το τικ τακ του, λογικό να επικρατήσουν οι μηχανές. Έξω βλέπεις γρανάζια και αυτοματισμούς. Παντού υπάρχουν μυστηριώδεις σωληνώσεις. Συναντήσαμε έναν περίεργο, μυστήριο θα 'λεγα άνθρωπο. Ήθελε να μας βοηθήσει ή μήπως όχι...; Ένα αρκετά "γεμάτο" δωμάτιο με πολύ όμορφη διακόσμηση. Έχει πολλούς αυτοματισμούς και γρίφους που δε σε κουράζουν. Ενδιαφέρουσα πλοκή και σε κράτα σε εγρήγορση προς το τέλος. Το λιγότερο που μπορώ να πω για τον ηθοποιό... Καταπληκτικός!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
13:22 1-Αυγ-20

Contagion

Contagion

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εποχή κορόναβάιρους. Κι όμως, ένας άλλος θανατηφόρος ιός έχει εξαπλωθεί. Είναι ο CYE. Η ανθρωπότητα στηρίζεται σε εμααχαχαχαχ. Εμείς, δύο λαμπροί επιστήμονες είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο εργαστήριο που φυλάσσεται το αντίδοτο. Κατά λάθος, καθώς είμαστε και ολίγον γκαβοί πατήσαμε το μπουτόν που ενεργοποιεί το σύστημα ασφαλείας... Ένα όμορφο δωμάτιο-εργαστήριο, χωρίς πολλούς χώρους. Έχει αρκετούς γρίφους, απαιτητικούς, που είναι ένας από τους λόγους που οι "γριφάκιδες" θα αγαπήσουν τη συγκεκριμένη εταιρεία. Σε ένα συγκεκριμένο γρίφο είναι ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν και εναλλακτικές συμβουλές, αν και έχει περισσότερο ενδιαφέρον να το λύσετε με όσο λιγότερες γίνεται. Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό.

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
11:58 23-Ιουλ-20

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Πέντ..Τέσσ...Το αφήνουμε δυάδα έτοιμη για όλα, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τα όμορφα Βριλήσσια καθώς είχαμε ενημερωθεί πως το Tiki Βay θα έκλεινε μετά από λίγες μέρες. Αφού είχαμε πάει σε κάτι φίλους προηγουμένως, ξεκινήσαμε ολοταχώς για το δωμάτιο. Όμορφοι χώροι και σχετικά μεγάλοι. Η διακόσμηση είναι πολύ όμορφη και ταιριάζει με το concept του δωματίου. Οι γρίφοι κλιμακούμενης δυσκολίας, που τους περιμένεις λίγο πιο εύκολους για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Ένας πάντως ήθελε αρκετή υπομονή.... Μας άρεσε και ο τρόπος με τον οποίο παρέχονται οι βοήθειες. Ένα δωμάτιο που πας κυρίως για να περάσεις καλά (ίσως προ κορωνοϊού να υπήρχαν και κάποια επιπλέον "καλωσορίσματα") και χρειάζεται μεγάλη παρέα, αλλιώς πέφτει το "βάρος" σε λίγα άτομα. Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
11:22 23-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι το θέλαμε Κυριακάτικα να πάρουμε το τζετ και να ταξιδέψουμε προς Γαλλία;;; Εδώ σου λένε για κορωνοϊό αλλά εμείς το χαβά μας! Έχουμε και μία αγάπη για τα μουσεία, οπότε λέμε δεν πάμε μια βόλτα προς το μουσείο του Λούβρου;;; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! Απ'όλες τις μέρες τώρα βρήκε να πεθάνει ο διευθυντής του μουσείου;;; Σα να μην έφτανε αυτό η πιο γνωστχαχαχαχαχαχαχ κρυπτοχαχαχαχ της Γαλλίας δεν μπορούσε να λύσει ένα απλό μυστήριο σαν αυτό του θανάτου του διευθυντή, οπότε ο αγαπημένος μας καθηγητής το ανέθεσε σε 'μας(κάτι απολύτως λογικό)... Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με άνετους χώρους. Όμορφη διακόσμηση που ταιριάζει στο concept. Γρίφοι σχετικά έυκολοι,εκτός από 1-2 που ήθελαν παραπάνω σκέψη. Το προσωπικό καταπληκτικό και πάρα πολύ ευχάριστο. Κατάλληλος αριθμός παικτών 3 άτομα. Αναμένουμε το επόμενο γλέντι...Παιχνίδι εννοούσα. Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
10:54 23-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τέλη Ιούνη, αποφασίσαμε να πάμε για μια βόλτα δίπλα στη Δάφνη 5 άτομα και να κάτσουμε για κανά ποτάκι. Εκεί που ψάχναμε ένα ωραίο μέρος, βρίσκουμε στο δρόμο πεσμένο ένα φάκελο. Είμαστε και περίεργοι λιγάκι,οπότε το ανοίξαμε για να δούμε τι περιλαμβάνει... Είχε ένα γράμμα από έναν κύριο Briggs. Ζητούσε τη βοήθειά μας καθώς ήθελε να σωθεί από κάτι πνεύματα. Δεν είχαμε βρει και κάπου να κάτσουμε, οπότε είπαμε να κάνουμε τους πέντε μικρούς Μαγκάιβερ!!! Ένα όμορφο δωμάτιο με καλοστημένους χώρους που με το που περνάς την είσοδο, σε βάζει το κλίμα. Οι γρίφοι θα 'λεγα ότι θέλουν μία μικρή αλλαγή (αν και δε μας "ταιριάζουν" όλα τα δωμάτια) και μέτριας δυσκολίας. Το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό και φιλικό. Κατάλληλος αριθμός παικτών 4 άτομα. Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
10:02 14-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πέμπτη βράδυ ετοιμαστήκαμε τρία άτομα για ένα γρήγορο ποτάκι στο αγαπημένο Χαλάνδρι. Μετά από μισή ώρα που ψάχναμε για πάρκινγκ, επιτέλους βρήκαμε ένα χώρο ν'αφήσουμε τη φερράρι μας. Είχαμε ακούσει για ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος που όμως ήταν σε υπόγειο(όχι και τόσο ταιριαστό για τέτοια εποχή). Λέμε δεν το δοκιμάζουμε μπας και δούμε κάτι ξεχωριστό ; Τι το θέλαμε και 'μεις... Βρεθήκαμε σε ένα υπόγειο κλειδωμένοι. Επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι ώσπου ξάφνου ακούσαμε απ'το βάθος μια φωνή. Ήταν και άλλο άτομο παγιδευμένο...ή μήπως όχι; Ένα δωμάτιο που κατά βασίζεται κατά πολύ στο acting, το οποίο και παίρνει άριστα. Γρίφοι σχετικά απλοί. Επικρατεί ωραία ατμόσφαιρα(πάντα σχετικά με την υπόθεση). Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
14:42 10-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Κατόπιν τηλεφωνήματος του αγαπημένου μας καθηγητή και λόγω και των θερμοκρασιών που επικρατούν, αποφασίσαμε τρεις φοιτητές να τον επισκεφθούμε στο πέτρινο δάσος του Λενά στη Σιβηρία. Καθώς επιβιβαζόμασταν στο Intercity (εκεί κάπως παραξενευτηκαμε καθώς περιμέναμε άλλου τύπου τραίνο), νιώσαμε σαν κάτι να μην πήγαινε καλά. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε λίγο αργότερα και κάποιοι (ονόματα δε λέμε) , προσπάθησαν να μας εμποδίσουν. Εμείς όμως ως γνωστοί άιλουροι τα καταφέραμε και δραπετεύσαμε... Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο, κατάλληλο για παιδιά . Οι γρίφοι του λόγω και της κατηγορίας του είναι αρκετά εύκολοι, αν και 2 μπορώ να πω ότι ήθελαν παραπάνω σκέψη. Έχει αρκετά όμορφη ατμόσφαιρα και και σκηνικά τα οποία σε βάζουν από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι. Το προσωπικό αρκετά εξυπηρετικό. Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
18:08 3-Ιουλ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρασκευή βράδυ, κατευθυνθήκαμε προς Μεταξουργείο για ένα ποτό στο μπλε παπαγάλο. Ξάφνου βρίσκουμε στο δρόμο μας μια περίεργη επιγραφή και λέμε δεν μπαίνουμε μέσα να δούμε τι είναι; Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα και το αντιληφθήκαμε με το χειρότερο τρόπο! Βρεθήκαμε εγκλωβισμένοι στο γραφείο κάποιου κυρίου Holmes με χρόνο 60' για να αποδράσουμε από αυτό... Ένα κλασικό γριφοδωμάτιο με λιγους χώρους και ενδιαφεροντες γρίφους μέτριας θα 'λεγα δυσκολίας. Είχε κάποιους αυτοματισμούς και ένα πολύ όμορφο task προς το τέλος. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αν και στο συγκεκριμένο δωμάτιο ξεχωρίζουν οι γρίφοι. Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό όπως και στις άλλες επισκέψεις μας. Ιδανικός αριθμός παικτών 3.Εν τέλει αποδράσαμε και πήγαμε αλλού για ποτό για να μην την ξαναπάθουμε... Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
14:26 26-Ιουν-20

CUBE

CUBE

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από τόση χαρά που βγήκαμε νικητές σε ένα διαδικτυακο διαγωνισμό, πήγαμε 2άδα για μια ιδιωτική περιήγηση στο ερευνητικό κέντρο πειραμάτων SH. Ξάφνου, καθώς ήμασταν μέσα σε ένα δωμάτιο που μας εξηγούσαν, βρεθήκαμε να είμαστε εμείς τα πειράματα... Ένα ενδιαφέρον δωμάτιο γεμάτο γρίφους διαφόρων ειδών. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, αλλά χρειάζεται και μια μικρή βοήθεια. Έχει ωραία πλοκή και ατμόσφαιρα κατάλληλη για το σκοπό που έχει. Προτείνεται για 3άδα. Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
23:08 23-Μαρ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
21:38 20-Μαρ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρεις κακοποιοί έτοιμοι για τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών. Έχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ξεκινήσαμε το έργο μας... Ένα πολύ συμπαθητικό δωμάτιο με μεγάλους και αρκετούς χώρους. Έχει ψιλό απαιτητικούς γρίφους που με σωστή συνεργασία δεν αντιμετωπίζει κάποια ομάδα θέμα. Ωραία πλοκή με μια έκπληξη εντός του παιχνιδιού. Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό.

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
21:59 17-Μαρ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

5αδα αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το ξενοδοχείο Κορτέζ Πέμπτη βράδυ, λίγες μέρες αργότερα από την αρχική μας κράτηση καθώς υπήρχε ένα θεματάκι με τις διαθέσιμες σουίτες του ξενοδοχείου. Είχαμε ακούσει για φαντάσματα κατά συρροή δολοφόνων και είπαμε να το εξερευνήσουμε... Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με πραγματικά άπειρους χώρους. Παρόλο που δεν το περιμένεις λόγω και του κονσεπτ, είχε πολλούς και πολύ έξυπνους γρίφους. Η ατμόσφαιρα ήταν επιβλητική, εδικά στην αρχή. Δυστυχώς η συνέχεια όσον αφορά το acting δεν ήταν αντίστοιχη. Ίσως λόγω κακής μέρας, ίσως επειδή ήταν υψηλές οι προσδοκίες... Μείναμε πάντως ικανοποιημένοι και θα το ξαναεπισκεφθούμε. Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
21:19 17-Μαρ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρεις ιδιοφυΐες αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε το δωμάτιο του φίλου μας του Φίλιπ. Ήταν καλό παιδί και δεν είχε δώσει σημάδια πως κάτι συνέβαινε. Όλη η γειτονιά τον αγαπούσε. Μόνο κάπως λιγομίλητος ήταν μπορώ να πω... Ένα όμορφο δωμάτιο με λιτή διακόσμηση. Ευφάνταστοι γρίφοι που ήθελαν κυρίως παρατηρητικότητα. Ένα γριφοδωμάτιο που στέκεται πολύ καλά στα τωρινά δεδομένα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
19:45 17-Μαρ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δύο θαυμαστές της Heidelinde Weis πήγαμε στο καμαρίνι της για να πάρουμε αυτόγραφο. Με το που μπαίνουμε ακούμε φωνές! Ξάφνου βρισκόμαστε παγιδευμένοι εκεί μέσα... Ένα πολύ καλοστημένο δωμάτιο, όπως και όλα της συγκεκριμένης εταιρίας. Ωραία διακόσμηση, ανάλογη της εποχής. Γρίφοι κλιμακουμενης δυσκολίας. Μπορούν να το παίξουν και αρχάριες ομάδες καθώς έχει και μια σημαντική βοήθεια(μπούσουλα). Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
15:32 9-Μαρ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

3 επαγγελματίες κλέφτ... ερευνητές ταξιδέψαμε στη ζούγκλα της Τανζανίας με σκοπό να ανακαλύψουμε το λόγω της εξαφάνισης των ιπποπόταμων. Δυστυχώς η αποστολή μας μόνο εύκολη δεν ήταν καθως κάποιοι κακόβουλοι ήθελαν να εμποδισουν το έργο μας... Ένα δωμάτιο που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα με το που εισέρχεσαι στο δωμάτιο.Αρκετά όμορφα σκηνικά, χωρίς να τους λέιπει κάτι. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας που δυσκόλεψαν λιγάκι λόγω ενός μικροπροβλήματος, αλλά ευτυχώς λύθηκε σχετικά σύντομα. Μεγάλοι χώροι με προτιμότερο αριθμό 3-4 άτομα. Ευχαριστούμε το προσωπικό για την εμπειρία.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:44 3-Μαρ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

6 ενδιαφερόμενοι για την αγορά της "σκοτεινής" οικείας. Φήμες έλεγαν ότι συμβαινουν ανεξήγητα φαινόμενα, εμείς όμως χωρίς σκέψη κατευθυνθήκαμε το συντομότερο δυνατό! Ένα εξαιρετικό δωμάτιο που με το που μπαίνεις στο σπίτι, αισθάνεσαι ότι κάτι υπάρχει στο χώρο και σε παρακολουθεί. Πολύ ατμοσφαιρικό με όμορφη διακόσμηση, τόσο όσο για να σε βάλει στο κλίμα. Έχει αρκετούς χώρους ώστε να μην περιορίζεται η ομάδα σε ένα σημείο.Οι γρίφοι είναι κλιμακούμενης δυσκολίας με ορισμένους αυτοματισμούς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το εξαιρετικό προσωπικό!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
14:51 25-Φεβ-20

LOST REVISED

LOST REVISED

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3άδα αποφασίσαμε να κλείσουμε ένα γριφοδωμάτιο για κυριακή βράδυ. Καθώς το ένα άτομο από την παρέα είχε μεγάλη αγάπη για τη σειρά, η επιλογή ήταν εύκολη...Lost revised!!! Αρκετά μεγάλος χώρος στην υποδοχή και όμορφο το καλοσόρισμα. Ένα δωμάτιο το οποίο χρειάζεται αρκετή παρατηρητικότητα καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία μέσα στο χώρο που οδηγούν στην επίλυση του εκάστοτε γρίφου. Γρίφοι δημιουργικοί, μέτριας δυσκολίας με έναν συγκεκριμένο αρκετά απαιτητικό. Λιτό σχετικά περιβάλλον με ορισμένες στιγμές αγωνίας. Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
13:23 17-Φεβ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τέσσερις ταξιδιώτες βρήκαμε τυχαία ένα γράμμα. Ήταν από το τελευταίο θύμα των πνευμάτων. Για καλή μας τύχη μας προειδοποίησε πως κινδυνεύουμε και έπρεπε άμεσα να πάμε στο Banjul και να βρούμε το Μάγο. Έτσι το ταξίδι μας ξεκίνησε.... Πολύ όμορφα σκηνικά σε ένα δωμάτιο που σε βάζει στο κλίμα με το που περνάς την είσοδο.Υπάρχουν επίσης πολλά περάσματα. Αρκετά ατμοσφαιρικό δωμάτιο και κάθε στιγμή νιώθεις ότι κάτι σε παρακολουθεί... Οι γρίφοι εύκολοι και διαθέτει και αρκετούς μηχανισμούς. Τέλος, πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό. Ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
15:06 14-Φεβ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

4άδα έτοιμοι να εξιχνιάσουμε την υπόθεση της δολοφονίας του Θεμιστοκλή Νικολάου.Ένα όμορφο δωμάτιο με αρκετά μεγάλο και άνετο χώρο στην εισαγωγή. Έχει αρκετούς γρίφους ,σχετικά απαιτητικούς για αρχάριες ομάδες. Παρόλο που είναι καθαρά γριφοδωμάτιο, δεν κάνει σε κάποιο σημείο "κοιλιά" . Θέλει πάντως αρκετή παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία. Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:21 10-Φεβ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

5αδα έτοιμοι να επαναφέρουμε τη γαλήνη στο μοναστήρι. Το μόνο που καταφέραμε είναι να τη χαλάσουμε ακόμη περισσότερο... Ένα δωμάτιο που με το που μπαίνεις νιώθεις ότι κάτι υπάρχει στο χώρο... Πολύ καλή αναπαράσταση μοναστηρίου με όμορφα σκηνικά. Αρκετοί χώροι με περάσματα που δεν τα περιμένεις. Γρίφοι δημιουργικοί, σχετικά μέτριας δυσκολίας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό για την όμορφη αυτή εμπειρία.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
11:23 3-Φεβ-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

5άδα ναυαγοί στο νησί Ραμ, είχαμε μόλις μία ώρα για να βρούμε τη μελωδία της αιώνιας ζωής από το κρησφύγετο του Γουίλι. Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με ωραίο στολισμό και αρκετούς αυτοματισμούς. Καθ'όλη τη διάρκεια είχαμε ν'ασχοληθούμε με κάποιο γρίφο οι οποίοι ήταν αρκετά βατοί. Λίγοι χώροι,αλλά ο πρώτος κιόλας σε καλύπτει σε όλα. Ξεχωριστός ο τελευταίος γρίφος και λιγάκι αγχωτικός(με την καλή έννοια). Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό αλλά όχι το Γουίλι που μας κρατούσε μούτρα...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
13:15 31-Ιαν-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πέντε ταξιδιώτες έτοιμοι να επισκεφθούμε και μέρη έκτος συνόρων. Ενώ ήμασταν λιγάκι νωρίτερα στο σταθμό, ξάφνου μάθαμε πως το τρένο είχε αναχωρήσει νωρίτερα. Κακός χαμός μέχρι να βγάλουμε άκρη καθώς δεν είχαμε ενημερωθεί εκ των προτέρων για την αλλαγή αυτή, αποφασίσαμε να μείνουμε στο πρώτο διαθέσιμο κατάλυμα....
Ένα πραγματικά φοβερό δωμάτιο, με άπειρους και μη αναμενόμενους αυτοματισμούς. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο στήσιμο των χώρων , με αρκετές λεπτομέρειες. Περιέχει αρκετή δράση και αγωνία. Οι γρίφοι σχετικά μέτριας δυσκολίας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το προσωπικό για την όμορφη αυτή εμπειρία.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
10:55 30-Ιαν-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τέσσερις απόφοιτοι της αστυνομίας επισκεφθήκαμε τη συνοικία του Whitechapel κατόπιν πρόσκλησης του επιθεωρητή Charles Warren για να εξιχνιάσουμε την υπόθεση του Jack. Ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο με όμορφα σκηνικά που σε μεταφέρουν στην εποχή εκείνη. Πολύ καλός ο ηθοποιός που μας "ψάρωσε" λιγάκι καθώς ήταν από τις πρώτες μας υποθέσεις... Οι γρίφοι είναι σχετικά βατοί. Ευχαριστούμε πολύ όλο το προσωπικό για την εμπειρία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:28 28-Ιαν-20

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

7άδα ήρθαμε στην κάβα της οικογένεια Benett για να δοκιμάσουμε τα κρασιά τους.Να όμως που τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τρεις έμποροι εξαφανισμένοι και στόχος μας να λύσουμε αυτό το μυστήριο. Εντυπωσιακά σκηνικά και ατμόσφαιρα που με το που μπαίνεις στο χώρο σε βάζουν στο κλίμα της εποχής. Γρίφοι διαφόρων ειδών και κλιμακούμενης δυσκολίας. Προσοχή όμως γιατί η κάβα δεν είναι και τόσο φιλική... Τέλος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σε όλα τα άτομα που εργάζονται σε αυτό το δωμάτιο και ιδιαίτερα σ'ένα συγκεκριμένο που θα "γλεντήσουμε" στην επόμενη επίσκεψή μας... Ευχαριστούμε πολύ!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
16:03 24-Ιαν-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τέσσερις δικηγόροι πήγαμε στο χωριό του Grithin Gifford. Δεν ξέραμε ακριβώς τι μας περιμένει... Ένα δωμάτιο που τα συνδυάζει όλα!!! Έχει πάρα πολλούς χώρους που δεν μπορείς να τους φανταστείς με το που μπαίνεις. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αλλά περιέχουν αρκετή φαντασία. Ατμόσφαιρα που σε καθηλώνει και μία έκπληξη σε περιμένει... Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το προσωπικό για τη φιλοξενία.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
10:54 24-Ιαν-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3αδα μπήκαμε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου αεροπορίας στο roswell. Όμορφη ατμόσφαιρα με ενδιαφέρουσα πλοκή. Αρκετοί γρίφοι, που χρειαζόντουσαν παρατηρητικότητα. Δυστυχώς ο κ.Χαρδαβέλλας δε σήκωνε τα τηλέφωνα για να μας βοηθήσει, αλλά πάραυτα καταφέραμε να λύσουμε το μυστήριο!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
17:49 25-Δεκ-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

5αδα σε αυτό το πολύ ατμοσφαιρικά δωμάτιο. Εντυπωσιακή η αρχή του δωματίου και ωραία ροή που σε κράτα σε ενδιαφέρον καθ'όλη τη διάρκεια. Αρκετά jumpscare, όσο χρειαζόταν.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
17:31 25-Δεκ-19

Mind Crime

Mind Crime

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρκετά συμπαθητικό και οργανωμένο δωμάτιο με ωραίους γρίφους. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
17:13 25-Δεκ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3αδα έτοιμοι να εξερευνήσουμε την ψυχιατρική κλινική του Providence. Φοβερά σκηνικά και αρκετά τρομακτική ατμόσφαιρα. Δεν ήξερες πως να φυλαχτείς! Προσοχή γιατί το περιβάλλον δεν είναι και τόσο φιλικό... Φορέστε τ'αθλητικά σας και θα ζήσετε μια φοβερή εμπειρία!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
10:36 25-Δεκ-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε δυάδα σε αυτο το πολύ ωραίο δωμάτιο το οποίο είχε φοβερά ηχητικά εφέ. Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού καταλαβαίνεις ότι δε θα σε αφήσουν σε ησυχία! Αρκετοί γρίφοι παρότι είναι μικρός ο χώρος. Περάσαμε πολύ ωραία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:09 25-Δεκ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρκετά ατμοσφαιρικό δωμάτιο με ωραίου γρίφους.

Απέδρασαν

Phonebooth

19:00, 24 - Αυγ - 2020


   1 Ώρα
   1 - 2
   90,0 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 31/08/2020

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

MAGIENCE - Η Επιστροφή PART 1

22:00, 13 - Αυγ - 2020


   1 Ώρα
   2 - 5
   98,0 %
Sci-Fi

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

The Unveiling


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   70,7 %
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

The School of Wizards


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly

White Cell


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
Kids Friendly

NOSFERATUS


1:27:00

   2 Ώρες
   4 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 31/08/2020

Moriarty


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   98,5 %
Ηθοποιός
Δράσης

Hollywood


52:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   92,1 %
Σκορ
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Shaken, not Stirred


59:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   89,1 %
Σκορ
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Mysticity


1:13:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   97,8 %
Σκορ
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

IT


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   77,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lights out


1:29:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   74,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

Blood Treasure


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   72,6 %

The Room with the Dragon Tattoo


57:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   76,9 %

REBELLION


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Wall The Wall
  QR-Code
The Laughing Dungeon The Laughing Dungeon

   90 Λεπτά
   2 - 5
   87,7 %
Ηθοποιός
2 Τρόπαια

Deus Ex Machina


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   96,5 %
Ηθοποιός
Κωμωδία

Contagion


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Kids Friendly

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Tiki Bay


1:17:42

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Hidden clown Hidden clown

   80 Λεπτά
   2 - 7
   92,1 %
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 10/07/2020

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Da Vinci


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly

The Cursed Ship - Mary Celeste


1:22:00

   100 Λεπτά
   2 - 6
   76,0 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Split


1:26:24

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Παγιδευμένοι στο Τρένο


1:00:00

   1 Ώρα
   3 - 6
   100,0 %
Για Παιδιά
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

SHERLOCK MAZE


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

CUBE


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Escape Tournament


30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Key of knowledge Key of knowledge
Kostas Chados

   30 Λεπτά
   1 - 1
   100,0 %
1 Τρόπαιο
Διαδικτυακό Τουρνουά Γνώσεων

   Ομάδα : Kostas Chados

Pablo Escobar


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   91,7 %

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

CODE VERONICA


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   93,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

The Holy Grail


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %
Kids Friendly

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Hannibal Deditus


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   67,0 %
Τρόμου

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Depths of Osiris


50:00

   50 Λεπτά
   2 - 3
   100,0 %
VR

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Woman in Black


1:35:00

   110 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

LA MISIÓN DEL PROFESOR


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 7
   96,8 %
Ηθοποιός

Room 101: Dead Diva's Secrets


59:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   90,5 %
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

Room 102: A Weird Student


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   91,1 %
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

Jungle Treasure


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   92,8 %
Δράσης

The Existence


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

LOST REVISED


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:29:04

   100 Λεπτά
   2 - 5
   89,6 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Βρες τον κατάσκοπο! Βρες τον κατάσκοπο!
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 7
   94,8 %
Kids Friendly
3 Τρόπαια

AVATON


1:21:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

THE CURSED WILLY


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

Wake Up


1:49:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   91,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα
#Sickness :
Kostas Chados, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΑΡΑΣ

JACK THE RIPPER


1:28:30

   90 Λεπτά
   2 - 6
   88,3 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

THE CELLAR


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

ROSWELL 1947


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   84,5 %

   Ομάδα : Kostas Chados

Woman in Black


1:42:00

   110 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case


1:25:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Sir Lock Apprentice Sir Lock Apprentice
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   71,7 %
1 Τρόπαιο

Genesis


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   96,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

INSIDIOUS


1:00:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   91,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Mind Crime


58:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   95,1 %
Σκορ
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados

PSYCHOSIS


1:32:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Kostas Chados, Evi Koveou

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Kostas Chados

The Existence


1:08:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός

Woman in Black


1:50:00

   110 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


50:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   89,5 %

   Ομάδα : Kostas Chados

SWISS - Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ - ΑΘΗΝΑ


45:00

   45 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 11/11/2019

HANGOVER


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

   Ομάδα : Kostas Chados

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   91,3 %
Ηθοποιός
Δράσης

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

REBELLION


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   87,7 %
Ηθοποιός
2 Τρόπαια

Down the Rabbit Hole


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 22/12/2019

   Ομάδα : Kostas Chados

AVISSOS


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   91,3 %

   Ομάδα : Kostas Chados

TYRANNY


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,1 %

   Ομάδα : Kostas Chados

7th


58:59

   1 Ώρα
   2 - 5
   92,1 %
Σκορ
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados

Arkham's Docklands


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   89,2 %

   Ομάδα : Kostas Chados

DEADLOCK


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   96,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Kostas Chados

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:12:00

   70 Λεπτά
   2 - 4
   73,2 %

   Ομάδα : Kostas Chados

The Mansion


  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 5
   51,7 %

   Ομάδα : Kostas Chados

Thomas Crown


1:00:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados

SIN CITY


1:00:00

   70 Λεπτά
   2 - 4
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados

Follow the White Rabbit


1:07:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados

HAUNTED CIRCUS


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %
Kids Friendly

   Ομάδα : Kostas Chados

The HAUNTED Box


59:57

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Free the lost soul! Free the lost soul!
 Dared to visit! Dared to visit!

   1 Ώρα
   2 - 5
Σκορ
5 Τρόπαια

   Ομάδα : Kostas Chados

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   78,3 %

   Ομάδα : Kostas Chados

Ashecliffe Asylum


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   91,8 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados

Swamp Of Sorrows: Mystery mode


1:30:00

   90 Λεπτά
   1 - 5
   97,9 %
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Kostas Chados

LIBERTA


1:14:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   98,8 %
Ηθοποιός
Δράσης
Διαθέσιμο Έως: 31/07/2020

Otherside


1:16:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   78,8 %
1 Τρόπαιο

Otherside


1:10:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   78,8 %
1 Τρόπαιο

Horror Of The Bells


1:00:00

   1 Ώρα
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Κωμωδία
1 Τρόπαιο
Χριστουγεννιάτικο

Another Dimension


1:11:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   72,5 %
Σκορ
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The MINE Box


1:15:03

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!

   80 Λεπτά
   3 - 6
Ενήλικες Μόνο
5 Τρόπαια

Upside Down


1:34:00
900

   100 Λεπτά
   3 - 6
   98,3 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Hidden in basement


55:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   73,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 16/07/2020

The order of Light


1:42:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   70,3 %

UNKNOWN


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός

Frankenstein’s Legacy


1:22:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   73,9 %
Ηθοποιός
Δράσης

HellRaiser


1:10:00

   70 Λεπτά
   1 - 6
   90,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης

PneumAttic 2: The Sequel


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   60,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

PneumAttic


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   66,5 %
Τρόμου
Ψυχολογικό Θρίλερ

Κέρδισε

Αυγ - 2020

It's time for an adventure


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός
Ιουλ - 2020

Το μυστικό του μισογκρεμισμένου τοίχου...

Ιουλ - 2020

Φροντίστε να γίνετε η καλύτερη παρέα του Μπρόντ... and remember the party begins from the dungeons!

Ιουν - 2020

Μπράβο!!!! Βρήκες το αγαλματάκι του διαβολικού κλόουν !! Κέρδισες -10% έκπτωση στο δωμάτιο "IT"

Απρ - 2020

Το απόλυτο κλειδί γνώσης για τα Escape Rooms

Απρ - 2020

Συγχαρητήρια! Ξέρετε να κάνετε πρόσθεση!

Απρ - 2020

Μπορείς να αποδείξεις πως είσαι ο πιο ικανός detective?


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Απρ - 2020

Ο πίνακας του EscapeALL


Δημιουργός: Nikos True
Απρ - 2020

Γιατί οι Παρασκευές, είναι ημέρες γρίφων!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Απρ - 2020

Shhhhhh


Δημιουργός: George Spyropoulos
Απρ - 2020

Will's rescue


Δημιουργός: Σωτήρης Ροδίτης
Απρ - 2020

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ


Δημιουργός: Μιλτιάδης Μπάλλας
Απρ - 2020

A tale to die for...


Δημιουργός: Elli Kouliadelli
Απρ - 2020

The Great Houses


Δημιουργός: Sophia Kontiza
Μαρ - 2020

All you need is magic


Δημιουργός: Ειρηνη Απ
Μαρ - 2020

What do they hide?


Δημιουργός: Olga Martz
Μαρ - 2020

Κατάφερες να σώσεις την ψυχή τής μαντισσας...! Τώρα είναι η σειρά της part 2 coming soon !


Δημιουργός: Giannis Papanikolas
Μαρ - 2020

Enjoy the Quarantine!


Δημιουργός: Sophia Kontiza
Μαρ - 2020

Καταφέρατε να βοηθήσετε τον Γαβριήλ!


Δημιουργός: Suicide squad Dimopoulos Dimitris
Μαρ - 2020

Κατάφερες να βρείς τον Δολοφόνο!

Μαρ - 2020

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Μαρ - 2020

It'a all about Marketing!


Δημιουργός: Alexandra Tsaknaki
Φεβ - 2020

You are simply the best!...


Δημιουργός: Barlas Evangelos
Φεβ - 2020

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Φεβ - 2020

A Movie Master!


Δημιουργός: Σταύρος Ρέγας
Φεβ - 2020

Το μυαλό είναι ένας super υπολογιστής.

Φεβ - 2020

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Φεβ - 2020

Καλά Χριστούγεννα 2018!


Δημιουργός: Σταύρος Ρέγας
Φεβ - 2020

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Φεβ - 2020

Escape Λέμε!

Φεβ - 2020

Πληκτρολογεί πιο γρήγορα από την σκιά του!

Φεβ - 2020

Λύσατε το παζλ με τα χρώματα!

Φεβ - 2020

Πάνω! Κάτω! Αριστερά! Το άλλο Αριστερά!

Φεβ - 2020

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Φεβ - 2020

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Φεβ - 2020

Απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις! Είσαι Room 54 Master!

Φεβ - 2020

Είσαι σπουδαίος HACKERΑΣ!!

Φεβ - 2020

Απομνημόνευσες 25 νότες στην σειρά!


Δημιουργός: Babis Papakonstantinou
Φεβ - 2020

Κατάφερες να αποδράσεις από τον Λαβύρινθο!

Φεβ - 2020

Πο πο... ένα φιδάκι!!

Φεβ - 2020

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Φεβ - 2020

It's Chess Time!

Φεβ - 2020

dont try to get this trophy...


Δημιουργός: Χρήστος Αποστολόπουλος
Ιαν - 2020

Συναγερμός! Ένας κατάσκοπος μας επισκέφθηκε για να κλέψει τα σχέδια για το νέο μας δωμάτιο! Απ' ότι φαίνεται όμως ήταν πολύ αφηρημένος και ξέχασε κάπου την κάρτα του. Εντοπίστε την και κερδίστε αυτό το τρόπαιο!

Δεκ - 2019

Τώρα είσαι και επίσημα άξιος βοηθός του Sir Lock!

Αυγ - 2019
Νοε - 2018
Νοε - 2018