cover image profile image

Βασίλειος Ψυλλακης
Elite


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 817
  Μου Αρέσει : 18

4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

M'ama

M'ama

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ δυνατό δωμάτιο που κάνει για έμπειρες ομάδες και βετεράνους του τρόμου και των γρίφων!
Ας ξεκινήσουμε με τους γρίφους. Μέσα στο παιχνίδι συναντήσαμε 3-4 συνδυαστικους γρίφους , πράγμα που δεν συναντάς συχνά σε παιχνίδι τρόμου. Βέβαια κατά την διάρκεια της επίλυσης των έχεις λίγο την ησυχία σου γιατί την υπόλοιπη ώρα σε γλεντάνε. Γενικά όμως οι υπόλοιποι γρίφοι ήταν απλοί και ωραίοι.
Οι χώροι ήταν πολλοί και μεγάλοι ( χωράει άνετα ακόμα και ομάδα των 6) και τα σκηνικά αν και απλά ήταν όσο έπρεπε για να μπορείς να είσαι στο κλίμα και να αναπτύξεις ταχύτητα 0-100 χωρίς να χτυπήσεις πουθενά. Το σπριντ μιας και το ανέφερα θα το χρειαστείτε μια- δύο φορές σίγουρα!
Τέλος το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι ηθοποιοί. Όταν είδα ειδικά τον ένα δεν πίστευα στα μάτια μου. Λέω αποκλείεται. Πως βρέθηκε εδώ τέτοιος ηθοποιός; Είναι λες και γεννήθηκε για το παιχνίδι! Η αλληλεπιδραση τους μεταξύ τους και με την ομάδα ήταν φοβερή. Δώστε τους τον αέρα να σας πλησιάσουν χωρίς να είστε τραμπουκοι και θα περάσετε τέλεια! Και μην ξεχνάτε. Να έχετε εμπειρία τουλάχιστον 10 δωματίων τρόμου και μετά πηγαίνετε εκεί.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα άρτιο δωμάτιο που δεν του λείπει τίποτα.
Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, με ωραία και τόσο όσο πρέπει σκηνικά, ο συνδυασμός καπνού και φωτών ήταν τέλειος. Ο ήχος απίστευτος. Είχε ένταση, αγωνία και κάτι απότομες εκρήξεις που μας έκαναν να τσιριζουμε χωρίς λόγο! Τα δωμάτια δομημένα για να έχεις άνετες κινήσεις και ευελιξία όταν χρειαζόταν να τρέξεις για την ζωή σου!
Οι γρίφοι ήταν τόσο με λουκέτα όσο και με μηχανισμούς. Με λίγη έως ελάχιστη καθοδήγηση λύνονται πολύ ομαλά, μέσα από την ιστορία και το θέμα του δωματίου.
Η ηθοποιός ήταν συνεχώς εκεί να μας γλενταει. Είναι η επιτομή του δωματίου. Οι εμφανίσεις και οι εξαφανίσεις της σε βεβαιώνουν ότι είναι κάτι αποκοσμο. Χωρίς να κάνει ακροβατικά και τίποτα ιδιαίτερο εκτός από λίγες θεατρικές σκηνές κατάφερε να μας κρατάει συνεχώς στην τσίτα γιατί εκεί μέσα δεν υπάρχει ασφαλής γωνίτσα να κουρνιασεις... η Mary θα σε βρίσκει όπου και αν πας!
Τέλος το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και συζητήσιμο. Και μόνο το ότι βγαίνοντας από το δωμάτιο το πρώτο που σε ρωτάνε είναι τι Δεν σας άρεσε δείχνει ωριμότητα και επαγγελματισμο. Γι αυτό έχει φτάσει να είναι ένα πολύ ωραίο δωμάτιο που αξίζει να το επισκεφτούν όλοι. Αρκεί να αντέχετε...

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Conjuring II

Conjuring II

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα δωμάτιο με προοπτικές να γίνει αξεπέραστο.
Το καλύτερο κομμάτι του είναι οι ηθοποιοί. Κυριολεκτικά κάνουν παράσταση. Μένουν στον χώρο μαζί σου σα να σε έχουν στοιχειώσει και σκέφτεσαι πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης... οι κινήσεις τους και η συμπεριφορά τους σε εκπλήσσουν ακόμα και αν έχεις παίξει πολλά δωμάτια!
Ο ήχος είναι πολύ δυνατός και ανατριχιαστικος.
Οι γρίφοι είναι απλοί εκτός από έναν που χρειάζεται παραπάνω σκέψη..
Ο λόγος που δεν έβαλα σε όλα 5αρια είναι ότι έτυχε και υπήρχαν κάποιες δυσκολίες- αναποδιές από μέρους της εταιρείας και δεν ζήσαμε στο έπακρο της εμπειρία. Είναι και ένα κίνητρο να προσπαθήσουν οι ιδιοκτήτες για το τέλειο γιατί μπορεί να επιτευχθεί!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καινούργιο δωμάτιο το οποίο όμως δεν υπολείπεται σε τίποτα στον τομέα του. Η αίσθηση που σου δίνει είναι αυτή την οποία ήθελαν να πετύχουν οι δημιουργοί του ακριβώς! Ποιοτικός ψυχολογικος Τρόμος στην αρχή με αρκετά πεταγματα και αγωνία από την μέση μέχρι το τέλος με αρκετό κυνήγι και λίγο τρέξιμο( Αν ξεφύγεις γρήγορα δεν σε κυνηγάει πολλή ώρα...). Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στους δύο μήνες που τρέχει το δωμάτιο ήδη και έχουν διάθεση να το κάνουν ακόμα ωραιότερο! Τους προτείναμε μια ωραία θεατρική σκηνή που θα μπορούσε να προστεθεί και σίγουρα με λίγη δουλειά ακόμα θα απογειωθεί το δωμάτιο σε σύντομο διάστημα! Ακόμα και τώρα όμως αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη και αξίζει τα χρήματα του σε σύγκριση με τις τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Γιατί να έχει μόνο 5 αστέρια διαθέσιμα για βαθμολόγηση; η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά που υπήρχαν τα οποία δούλευαν επί 2 χρόνια να τα φτιάξουν αξίζουν 10 αστέρια για πλάκα! Ολόκληρο χωριό μέσα σε σχεδόν 500 τ.μ. περπατήσαμε, τρέξαμε, συρθηκαμε, μπουσουλησαμε, ανεβήκαμε, κατεβήκαμε. Ούτε που θυμάμαι τι άλλο κάναμε!
Οι γρίφοι ήταν απόλυτα κατανοητοι, απλοί, λογικής. Τέλεια σχέση με την πλοκή και ήταν ανάμικτοι οι μηχανισμοί με τα λουκέτα.
Οι ηθοποιοί ήταν οκ. Έπαιξαν ωραία, με θεατρικότητα και όχι υπερβολές.
Γενικά αν και είναι τσιμπημένο σε τιμή αξίζει την επίσκεψη του γι αυτά που προσφέρει!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω μετά από 2 χρόνια και έμεινα εξίσου ευχαριστημένος με όλα! Είναι ένα δωμάτιο που χρειάζεται πολύ δουλειά από κάποιον άλλο για να το ξεπεράσει...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το αστέρι του 2021!!Με εμπειρία 60 περίπου δωματίων και δεν δυσκολεύτηκα να το βάλω στα top 10 κατευθείαν. Το παιχνίδι εξελίσσεται ομαλά και κορυφώνεται όταν πρέπει. Επίσης το τέλος του είναι χορταστικό και ολοκληρώνει την απίθανη εμπειρία!
•οι γρίφοι ήταν βατοι και είδαμε πρωτοτυπίες και ποικιλία λουκετων και μηχανισμών
•η μουσική ήταν μοναδική με ένταση στο φουλ, μελωδία σπέσιαλ και ανατριχιαστικη στο έπακρο! Σε τρόμαζε χωρίς να εμφανίζεται ο ηθοποιός!
•οι ηθοποιοί ήταν το καλύτερο μέρος του δωματίου! Χορταίνεις να τους βλέπεις. Εμφανίζονται με κάθε ευκαιρία κάνοντας τέλεια jump scares. Το καλύτερο όμως ήταν οι εμφανίσεις, οι κινήσεις και οι εξαφανίσεις τους οι οποίες έδιναν κυριολεκτικά την αίσθηση του υπερφυσικού!
•τέλος τα σκηνικά και οι χώροι ήταν οι πολύ καλοδουλεμένα.Αν και ήμασταν 6 στην ομάδα δεν αισθανθήκαμε καθόλου ότι είμαστε πολλοί. Βέβαια οι 6 γινόμασταν 1 πολύ εύκολα γιατί δεν ξέραμε από που θα μας έρθει! Και πίστεψε με, βγαίνουν από κει που δεν τους περιμένεις...!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μόλις βγήκαμε από ένα απ'τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει! Για να διανυκτερεύσουμε στο σπίτι του σταθμάρχη πήγαμε, σε άλλον κόσμο μπήκαμε... Κυριολεκτικά... Είναι ο παράλληλος κόσμος που παρουσιάζεται με πολύ πρωτότυπο και δυναμικό τρόπο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε ότι είμαστε εκεί καθότι υπήρχαν στιγμές σουρεαλιστικές που σου έδιναν την αίσθηση ότι δεν είσαι στην πραγματικότητα που νομίζεις. Είναι το ζωντανό όνειρο... Εφιάλτης για την ακρίβεια... Όλη η ατμόσφαιρα, σε κάθε χώρο, η μουσική και οι ηθοποιοί συνέβαλαν στην μέγιστη αυτή εμπειρία!
Οι χώροι τεράστιοι, πολλοί και απλοί. Είμασταν 5 και είμασταν άνετα. Η διακόσμηση τρομερή, έχουν κάνει πολλή προσεγμένη δουλειά.
Τα ηχητικά στο τέρμα. Όσο χρειαζόταν για να νοιώσεις αυτή την εμπειρία. Ο καπνός όπου χρειαζόταν. Έδινε πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τον φωτισμό.
Οι γρίφοι απλοί, λογικής. Άρεσαν σε όλους μας. Έβρισκες την λύση γρήγορα και προχωρούσες χωρίς να κάνει κοιλιά, χωρίς να σπαζοκεφαλιαζεις.
Οι ηθοποιοί ήταν κορυφαίοι. Το παιχνίδι έχει σωματική επαφή και σε ένα σημείο για έναν τυχερό έχει πολλή σωματική επαφή... Δεν έχει όμως τραμπουκισμο, είναι όσο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι κινδυνεύεις.
Γενικά ήταν μια εμπειρία που αξίζει να βιώσετε όλοι!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φτάσαμε και εμείς στην Ιαπωνία εεε στο Ηράκλειο εννοώ και μπήκαμε στο μοναστήρι... Ωραία αρχή με ταχυδακτυλουργικά που δεν την έχουμε ξαναδεί. Οι χώροι άνετοι ( ήμασταν 6) με πολύ απλή διακόσμηση. Θα ήθελα λίγο παραπάνω δουλειά στα σκηνικά. Ο φωτισμός επαρκής καί καλοδουλεμένος αλλά κάπως μονότονος όπως μονότονη ήταν και η μουσική. Ευτυχώς η παρουσία του ηθοποιού το έσωνε. Οι γρίφοι ήταν μέτριοι προς δύσκολοι αλλά οι βοήθειες έρχονταν αρκετά συχνά. Επίσης το τέλος δεν μας άφησε πλήρως ικανοποιημένους καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο πότε τελείωσε. Η συνέχεια είναι στο επόμενο παιχνίδι της εταιρείας όπου και θα ολοκληρωθεί η πλοκή. Το προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικό. Αξίζει να το επισκεφτεί κανείς.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραίο το δάσος... Λερωθηκαμε, σκιστηκαμε, κρυφτηκαμε... Λέμε τώρα... Όπου και να πας να κρυφτείς η παρουσία έμπαινε! Πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να προφυλαχτω πουθενά! Η μεγάλη καινοτομία είναι το performance. Δεν υπάρχει σε άλλο παιχνίδι. Υπέροχο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καινούργιο παιχνίδι διαμάντι! Πολύ Ωραία ατμόσφαιρα! Έχει γίνει πολλή και λεπτομερή δουλειά και φαίνεται σε κάθε σημείο! Τα σκηνικά πολύ ωραία φτιαγμένα, αληθοφανή και σε συνδυασμό με τον φωτισμό σε μεταφέρουν πραγματικά σε κελάρι της εποχής. Οι χώροι πολυ μεγάλοι, ειδικά σε έναν χάνεσαι. Χωράνε ομάδες και 5-6 ατόμων άνετα. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας χωρίς πολλή φαντασία, λογικής και παρατηρητικότητας κυρίως. Ήταν ενταγμένοι άρτια εντός του κονσεπτ. Οι ηθοποιοί τέλος... Χάσαμε το μέτρημα. Όταν βγήκαμε διαφωνούσαμε για τον αριθμό τους... Μπράβο! Δουλεύουν πολλοί άνθρωποι πάνω στο παιχνίδι. Εξαιρετικό performance, κλιμακούμενη ένταση που εύκολα αντέχει κάποιος πρωτάρης. Αξίζει την επίσκεψη του!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από τα άλλα γριφοδωματια με θέμα φυλακές. Ο φύλακας! Το performance του με πολλή δόση σαδιστικου χιούμορ και έντασης δίνει την ζωντάνια και την ενέργεια που χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι.ο τρόπος που το διαχειρίζεται το κάνει μοναδικό. Να πάτε με καλή διάθεση για να μην παρεξηγησετε τα συνήθη μπινελικια του! Οι χώροι είναι για 5 παίχτες maximum. Οι γρίφοι θέλουν πολλή συνεργασία, ο κάθε παίχτης είναι απαραίτητος. Αξίζει τα λεφτά του!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταφέρατε να μας κλείσετε τον λαιμό. Βραχνιασαμε!ο ήχος σε συνδυασμό με τα φώτα είναι τόσο επιμελημένα που σε τρομάζουν για τα καλά. Ο Φρέντι βγαλμένος από την ταινία. Κυριολεκτικά. Ίδιος! Δείτε την ταινία στο νετφλιξ και παίξτε το μετά. Θα το ζήσετε περισσότερο!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είδα την ταινία πριν πάμε. Απ'τον ήχο, την ατμόσφαιρα, την εμφάνιση του ηθοποιού μέχρι τον τρόπο που κινείται είναι λες και είσαι μέσα στην ταινία. Η καλύτερη αποτύπωση ταινίας σε escape room που έχω επισκεφτεί.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό! Ατμόσφαιρα υπέροχη! Και το σκοτάδι του όπου χρειαζόταν, και τον καπνό του, λες και είσαι στην Αγγλία!Γρίφοι απλοί με λογική, χωρίς να είναι πολύ συνδυαστικοι,πλήρως στο θέμα. Δύο γρίφοι μας εξέπληξαν. Οι χώροι σχετικά στενοί γι αυτό μην πάτε πάνω από 4.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ωραίο δωμάτιο για εισαγωγή στον τρόμο καθώς οι εμφανίσεις των ηθοποιών είναι σχετικά λίγες και ήπιες. Μεγάλοι χώροι, άνετοι και για 5μελη ομάδα. Οι γρίφοι από την άλλη είναι σχετικά δύσκολοι. Μέχρι την μέση του παιχνιδιού χρειαζόμασταν συνεχώς βοήθειες. Μετά γίνονται πιο βατοι. Η τιμή του τέλος είναι η χαμηλότερη σε σχέση με την ώρα και την ποιότητα παιχνιδιού που σου προσφέρει καθώς αντίστοιχα άλλα παιχνίδια έχουν 20+€. Αξίζει επίσκεψη!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φτάσαμε λοιπόν στην οδό Σαπφούς και ενώ δεν μας γέμισε το μάτι ο 3 όροφος, με το που άνοιξε η πόρτα και ξεκινήσαμε πάθαμε σόκ. Βρεθήκαμε πραγματικά μέσα στην ταινία, ολόκληρο το χωριό του Griffin Gifford ήταν στημένο εκεί! Τεράστιοι χώροι και σκηνικά ρεαλιστικότατα! Οι γρίφοι βατοι και ωραίοι και οι ηθοποιοί.... Από άλλο κόσμο! Κάποιες Εμφανίσεις ήταν εντελώς πρωτότυπες και σε απόλυτο συγχρονισμό μεταξύ τους και με τα ηχητικά. Αξίζει τα λεφτά του.Υ.Γ. φορεστε πρόχειρα ρούχα...Το χωριό έχει πολύ χώμα...

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Φεβ - 2020

BIOHAZARD

BIOHAZARD

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Τεράστιοι χώροι. Ειμασταν 6 και ειμασταν λίγοι... Οι γρίφοι μόνο με καθοδήγηση λύνονται γιατί είναι χαμένοι γύρω γύρω και από τρόμο τόσος ώστε να πέσουν μερικά μπινελικια από τις τρομαρες.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραίο δωμάτιο, με πολλούς χώρους και μερικούς πολύ ευρύχωρους. Οι ηθοποιοί ωραίοι, με τα απειλητικά και βοηθητικά αγγίγματα τους! Ωραίοι φωτισμοί και ηχητική επένδυση. Αξίζει την επίσκεψη και σίγουρα είναι value for money ειδικά με την προσφορά της online πληρωμής.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τεράστιοι χώροι, ειμασταν 5 άτομα και ειμασταν άνετα. Οι γρίφοι εύκολοι, ότι πρέπει για ομάδες με μικρή εμπειρία και οι ηθοποιοί άψογοι, με τα ακροβατικά τους, τις εμφανίσεις τους κτλ. Περάσαμε πολύ ωραία αν και θα θέλαμε να μην τελειώνει τόσο απότομα και να είχε και λίγο πιο δυνατά την μουσική. Να πάτε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό δωμάτιο. 2 ώρες και δεν καταλαβαίνεις πως πέρασαν. Οι ηθοποιοί δεν σ αφήνουν σε ησυχία. Η σωματική επαφή είναι ακριβώς όση χρειάζεται χωρίς παραπανίσιους τραμπουκισμους. Οι χώροι πολλοί, παρά πολλοί! Μην πάτε όμως πάνω από 4 γιατί δεν είναι και τόσο ευρύχωρα.
Οι γρίφοι πολλοί και όχι μόνο λουκέτα και αριθμοι.έχει και tasks, έχει και μηχανισμούς. Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του για την εμπειρία που σου προσφέρει.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πολύ απλή και κατανοητή πλοκή. Οι ηθοποιοί αρκετά καλοί αλλά με τον καιρό θα γίνουν καλύτεροι πιστεύω. Μου άρεσε πολύ η αλληλεπίδραση με τον ένα, ειδικά στο τέλος... ( φερθείτε όμορφα αλλιώς δαγκώνει!) ο ένας χώρος ήταν πολύ μεγάλος αλλά γενικά αν πάτε πάνω από 4 δεν θα το ευχαριστηθείτε το ίδιο. Να πάτε όμως!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Μια πολυ καλή εμπειρία σε δωμάτιο με φόβο 7/10. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και τα ηχητικά εξίσου. Μην πάτε πάνω από 4. Σίγουρα δεν είναι κορυφή αλλά είναι ένα αξιοπρεπές δωμάτιο ελαφρώς υπερτιμημένο σε σχέση με αυτά που σου προσφέρει. Αξίζει μια επίσκεψη though.

Απέδρασαν
3,2 Καλό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

3,5
Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα αξιοπρεπές δωμάτιο για αρχάριες ομάδες. Πήγαμε με δυο κοπέλες που ήταν η πρώτη τους φορα και το ευχαριστήθηκαν στο έπακρο!οι υπόλοιποι που ειμασταν μέσα ( σύνολο 5) ως βετεράνοι του τρόμου δεν αισθανθήκαμε κάτι ιδιαίτερο. Σε γενικές γραμμές αξίζει πάντως. Να πάτε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2019

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0
Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2019

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2019

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2018

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
4,8 Εξαιρετικό
Δεκ - 2018

Screaming Woods

Screaming Woods

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2018

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

PANDEMONIUM


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

M'ama


2:00:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The House of Mary Shaw


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Conjuring II


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

The Last Chance


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK 2 "The Brother's Redemption"


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Wake Up


2:05:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   96,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The order of Light


1:42:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   70,3 %

Monika's Diary, Theory I


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   94,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE CELLAR


1:29:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Exposed


1:45:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

Never Sleep Again


1:18:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Nightmare Nightmare

   90 Λεπτά
   3 - 5
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 24/07/2022

INSIDIOUS


1:20:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   90,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 14/06/2022

Immortal


1:08:00
2900

   80 Λεπτά
   2 - 4
   97,6 %
  Video
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

Red Riding Hood


1:18:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Woman in Black


1:34:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

BIOHAZARD


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

AVATON


1:14:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

ERIC'S WILL


1:34:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Existence


1:20:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

COSMOS 05 Death in Space


2:00:00

   2 Ώρες
   1 - 5
   99,4 %
Sci-Fi
  Video

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:00:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   97,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

THE ATTIC


1:10:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK


1:20:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   97,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 08/07/2022

Room 001: Zygote (Zάιγκοτ)


1:35:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   71,6 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
2 Τρόπαια

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   99,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Dead Bride


Αναμονή Αποτελέσματος  

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lights out


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   76,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

UNKNOWN


Αναμονή Αποτελέσματος  

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   94,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

OPERATION SILK CITY


1:30:00

   100 Λεπτά
   2 - 7
   98,0 %
1 Τρόπαιο

Black Hole Edition


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   80,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

Conjuring


1:29:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   95,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
2 Τρόπαια

IT


Αναμονή Αποτελέσματος  

   105 Λεπτά
   2 - 6
   82,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 08/11/2021

Screaming Woods


1:04:00

   70 Λεπτά
   3 - 5
   69,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 26/07/2020

   Ομάδα
Ζαβορδιανοί :
Βασίλειος Ψυλλακης

The Prison


Αναμονή Αποτελέσματος  

   80 Λεπτά
   2 - 6
Δράσης
Parking

Κέρδισε

Σεπ - 2021

Βγήκες ζωντανός από το Mount Massive Asylum.

Ιουλ - 2021

Bonus γρίφος δωματίου.

Ιουν - 2020

Ανακαλυψτε τι σας ενωνει και προσπαθηστε να δωσετε ενα τελος στα εφιαλτικα ονειρα σας.

Κανένας Φίλος