cover image profile image

Ιφιγένεια ο κόσμος της παπάΝτζας
Chosen One


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 3500
  Μου Αρέσει : 918

4,5 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται για ένα δωμάτιο που λόγω κυνηγητού απέφευγα να πάω...η αλήθεια είναι ότι δε διάλεξα και την καλύτερη μέρα, ωστόσο έχω να πω ότι πέρασα καλύτερα από ό,τι περίμενα!
✍🏻 Αρκετοί χώροι, λιτή διακόσμηση για το συγκεκριμένο κονσεπτ(θα ήθελα κάτι παραπάνω), ωραία και ψαρωτικη ατμόσφαιρα και ηχητικά και ροή που δεν έκανε πουθενά κοιλιά!
✍🏻 Εκτίμησα ιδιαίτερα το κομμάτι των γρίφων, καθως ειχε αρκετα πράγματα να ασχοληθείς και για αυτό άλλωστε έχει και mode απλού ψυχολογικού τρόμου!
✍🏻 Το κυνηγητό τώρα, ήταν όσο έπρεπε, την ώρα που έπρεπε και με σωστή διάρκεια για εμένα, οπότε μου άφησε καλή εντύπωση εν τέλει! Ωστόσο, συνεχίζω να μην το προτιμώ 😂
✍🏻 Γενικά είχαμε μια πολύ όμορφη εμπειρία και περάσαμε πολύ καλά όλοι μας! Ο Σταύρος εξαιρετικός και τον ευχαριστούμε πολύ! 😁

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρχικά με διακατέχει μια χαρά που άνοιξε άλλο ένα γριφοδωμάτιο🙏🏻. Στα του δωματίου τώρα!

✍🏻 Παλιό mall και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από τους πολλούς και διαφορετικούς χώρους που έχει με τα άπειρα αντικείμενα μέσα τους, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο κονσεπτ! Αν και προσωπικά, με μπερδεύουν οι τόσες πληροφορίες, μπορώ να πω ότι όπως κυλάει το δωμάτιο ήξερες συνεχώς με τι να ασχοληθείς και τι είναι απλά διακοσμητικό!
✍🏻 Γριφολογικά θα το χαρακτήριζα μετρίου επιπέδου με πολλών ειδών γρίφους και όμορφη υλοποίηση αυτών! Όπως έχει αναφερθεί, θα ήθελα κ εγώ παραπάνω γρίφους σε ορισμένους χώρους ή και γενικά, καθώς ένιωσα ότι κάτι μου λείπει! Ωστόσο, αυτό είναι υπο συζήτηση!
✍🏻 Κλείνοντας, προσωπικά με προβλημάτισαν κάποια κομμάτια στη ροή και το φινάλε, ωστόσο, το δωμάτιο έχει λίγο καιρό που άνοιξε και πιστεύω ότι τα παιδιά θα λάβουν υπόψη τους κάθε παρατήρηση από τις ομάδες και θα γίνει μια εξαιρετική δουλειά!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ησασταν υπέροχοι και ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές και αναμένουμε τα επόμενα 2 διαμαντακια σας!!! ♥️

Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!!

5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερο μου δωμάτιο στη συγκεκριμένη εταιρεία και να πω την αλήθεια ήμουν σίγουρη για την ποιότητά του, πριν ακόμα φτάσω στο κτίριο!

🐉 Γριφοδωμάτιο καθαρό, από αυτά που αγαπήσαμε και αγαπάμε λίγο παραπάνω! Με το που μπαίνεις στο χώρο γίνεσαι αμέσως εσύ ο ερευνητής που θα λύσει το μυστήριο του δράκου και της δολοφονίας.
🐉 Πριν από το οτιδήποτε άλλο, να πω ότι αγαπώ δωμάτια με ιστορία από πίσω και το συγκεκριμένο έχει πολύ ξεκάθαρη ιστορία, η οποία ξεδιπλώνεται σταδιακά όσο λύνεις και ανακαλύπτεις στοιχεία!!
🐉 Γριφολογικά κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα, ανάλογα το επίπεδο της ομάδας, αλλά προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ και οι γρίφοι και η υλοποίηση τους! Κάποιοι απλοί, κάποιοι πιο συνδυαστικοι, αλλά όλοι απαιτούν ΤΡΕΛΟ ψάξιμο μέχρι να φτάσετε στη λύση τους. Κάθε μα κάθε σπιθαμή του δωματίου μπορεί να κρύβει και από κάτι χρήσιμο!!!👀

Γενικά, πρόκειται για ένα πολύ καλό δωμάτιο, που δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα κανενός γριφακια! Ο Γιάννης είναι ένας εξαιρετικός ιδιοκτήτης και οικοδεσπότης και φαίνεται με πόση αγάπη και μεράκι έχει φτιάξει κ έχει προσέξει κάθε λεπτομέρεια στις δουλειές του! Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα καιι θα επιστρέψω για όσα έχω αφήσει!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ανώνυμο εμαιλ για μια ψυχιατρική κλινική και κάτι τέτοια περίεργα ήταν αρκετά για να μας οδηγήσουν στην εξωτική Καλλιθέα ένα απόγευμα Σαββάτου! Ξεεεεκιναω 🗣️
💊 Μπαίνεις στο χώρο και αντικρίζεις όντως μια ψυχιατρική κλινική, με πολύ προσεγμένη διακόσμηση, ατμόσφαιρα και σκηνικά, που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από άλλες του είδους της! 👌🏻
💊 Οι χώροι και τα περάσματα αρκετά, όχι όλα μπροστά στα μάτια σου, τα ηχητικά άψογα, σε ένταση και βαθμό που ακόμα και από μόνα τους σου προκαλούν μια ανατριχίλα και μια αγωνία!
💊 Γριφολογικά θα το χαρακτήριζα εύκολο για τα δεδομένα μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μου άρεσαν οι γρίφοι! Πέρα από μια ένσταση που είχα, έμεινα ευχαριστημένη από την υλοποίηση τους και τον τρόπο που δίνονται και με κάλυψαν για το είδος του δωματίου!
💊 Περνώντας στο ακτινγκ, θεωρώ ότι είναι το δυνατό στοιχείο του δωματίου! Ναι ναι, δεν θα είστε μόνοι! Ψυχιατρείο δε θέλαμε; Εε καλά να πάθουμε... Είναι τρελοί εκεί ρε🤦🏼‍♀️! Φοβερές εμφανίσεις από διάφορα μέρη και σημεία και εντάξει μωρέ να σας μυρίσει θέλει, δε δαγκώνει, σιγά!! 😳 Πολλά μπράβο στο παιδί για την ερμηνεία του 👏🏻.

🗣️ Γενικά, πρόκειται για ένα καλό δωμάτιο, που αξίζει μια επίσκεψη από όλους! Πιστεύω ότι πιο άπειρες ομάδες κ κυρίως τρομολαγνοι θα το χαρούν πολύ και πιο έμπειρες ομάδες θα το προσθέσουν σαν μια όμορφη νότα στη λίστα τους! Το μόνο που μου έλειψε, ήταν να δω κάτι το πρωτότυπο, κυρίως στο τέλος, όμως συζητήθηκε με τον Βασίλη και νομίζω μπήκε σε σκέψεις!
😒Και μιας και τον ανέφερα, τον ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία του και το gmλικι του (αν κ δν τον είχαμε ανάγκη 😅). Προσπερνάω περαιτέρω σχόλια 😂 και ευχόμαι τα καλύτερα και αναμένουμε το Elixir of life με μεγάλη ανυπομονησία!!! ♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Με 1 δωμάτιο το μήνα που παίζω πλέον, έχω ξεχάσει να γράφω κριτικές! Δε θα γράψω πολλά, γιατί κουράζουν νομίζω τελευταία!
Ένα ανέλπιστα καλό δωμάτιο! Βλέποντας τα 5⭐, λέω δεν μπορεί να είναι τόσο καλό! Κι όμως παιδιά είναι ένα πολύ πολύ τίμιο δωμάτιο από κάθε άποψη!
👉🏻 Χώροι, σκηνικά και ατμόσφαιρα όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο δωμάτιο, χωρίς υπερβολές και χωρίς πολλά περιττά στοιχεία!
👉🏻 Γρίφοι ικανοποιητικοι για δωμάτιο τρόμου. Είχε πράγματακια να σκεφτείς, να συνδυάσεις αλλά και να παρατηρήσεις! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη στο συγκεκριμένο κομμάτι!!!
👉🏻 Ακτινγκ εξαιρετικό! Ήταν όσο έπρεπε, τις στιγμές που έπρεπε και από εκεί που δεν το περιμένεις πολλές φορές! Δίνω ένα μεγάλο μπράβο για κάποιες ευφάνταστες εμφανίσεις!!!

Γενικά όπως είπα είναι ένα πολύ τίμιο δωμάτιο που αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη και θα σας αφήσει ευχαριστημένους τόσο απο θεμα γρίφων (ίσως οι τρομολαγνοι να τσινισουν σε ορισμένους), όσο και από θέμα ακτινγκ!

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία και αν βρω παρέα θα επισκεφθώ και το Exposed που το έχουν παίξει οι δικοί μου😅♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

ICE TIKI

ICE TIKI

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πόσο μα πόσο καιρό ήθελα να πάω σε αυτό το δωμάτιο! Βασικά δεν ξέρω αν ο όρος δωμάτιο το χαρακτηρίζει. Πρόκειται για κάτι πολύ διαφορετικό, πέρα από τα συνηθισμένα, που σίγουρα θα ενθουσιάσει από τους πιο μικρούς μέχρι και τους πιο μεγάλους! Αν στο Tiki Bay είχα διασκεδάσει 10/10, στο Ice Tiki πήγε στο 20/10!!

🐧 Χώροι, διακόσμηση, σκηνικά, ιδέες και υλοποίηση ΤΟΠ! Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί θα ειναι σποιλ ακόμα και το παραμικρό!
🐧 Γρίφοι και τασκς εξαιρετικά! Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον λάτρη των γρίφων Άγγελο. Για γριφακηδες θα τους χαρακτηριζα μετρίου επιπέδου και για λιγότερο έμπειρες ομάδες πιο δύσκολους. Ωστόσο, είναι in concept, σε καίνε μεν, αλλά σε καλύπτουν φουλ στο τέλος!
🐧 Ατμόσφαιρα για άλλη μια φορά ξεσηκωτικη στη συγκεκριμένη εταιρεία! Ακολουθεί το μουντ, τις κινήσεις και το στορυ του δωματίου και απογειώνει την όλη εμπειρία!!
🐧 Gmastering 💯! Όλες οι κατευθύνσεις ήταν στοχευμένες και εκεί που έπρεπε. Ο τρόπος βοηθειών πρωτότυπος και fun ακομα και αυτός!!!
🐧 Τέλος, να πω ότι χρειάζεται καλή συνεργασία, παρατηρητικότητα, ένα τεράστιο χαμόγελο και πολύ πολύ όρεξη!! Α! Και φυσικά τις καλύτερες κάλτσες σας!!!

👉🏻 Από τα καλύτερα δωμάτια που έχω παει τελευταία. Στο είδος του ΤΟ καλύτερο και το μοναδικό ίσως. Να πάτε ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ! Ο Άγγελος εξαιρετικός δημιουργός, αλλά και ιδιοκτήτης! Τον ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο βράδυ και ευχόμαστε ακόμα ομορφότερες δημιουργίες!

Υ.Γ. Πάρτε μπλουζάκι ναι😁😁

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🔮 Έχω πάρει σβαρνα τα κωμικά δωμάτια. Χρειαζόταν λίγο να νιώσει το χειλακι μας, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα!
🔮 Fortune teller λοιπόν! Πόσο καιρό το συζητούσαμε αυτό το δωμάτιο κ πήγαινε συνέχεια από αναμονή σε αναμονή. Κακώς! Πολύ κακώς!
🔮 Σκηνικά και διακόσμηση in concept, όπως θα περίμενε κανείς να είναι ο χώρος ενός μέντιουμ!
🔮 Γρίφοι τόσοι όσοι, όχι κάτι το ιδιαίτερα πρωτότυπο ή δύσκολο, αλλά όπως πρέπει να είναι για το είδος του δωματίου. Η αλήθεια είναι ότι δε δίνεις κ πολύ σημασία στους γρίφους πάντως.
🔮 Ηθοποιός; Κανονικός και με τη βούλα! Ο άνθρωπος έδωσε ρεσιτάλ. Δε σταματήσαμε λεπτό να γελάμε και να αλληλεπιδραμε μαζί του. Όσο περισσότερο τον τσιγκλας, τόσο περισσότερο διασκεδάζεις! Εξαιρετικός στο ρόλο του!!!👏🏻👏🏻
🔮 Μια μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει το εσκειπ με τη μαντεία και σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές και μέρη! Να πάτε, έτοιμοι για πετσοκομμα και να περάσετε υπέροχα!!!

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία κ αναμένουμε επόμενες δουλειές τους!! ❤️

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Cinema Hostage

Cinema Hostage

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🎥 Ένα δωμάτιο πολύ fun που σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη!!
🍿 Σκηνικά και διακόσμηση in concept, με έναν χώρο ειδικά να με καλύπτει στο 100%!
🍿 Γρίφοι μέτριοι προς εύκολοι, ταιριαστοί με το κονσεπτ και ορισμένοι πιο διασκεδαστικοί από φο συνηθισμένο! Δε θα πω κάτι άλλο!!
🍿 Το δωμάτιο βασίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του στην ηθοποιό και την αλληλεπίδραση μαζί της. Η κοπέλα είναι εξαιρετική στο ρόλο της, ετυμολογη και γίνεται ένα με το δωμάτιο!
🍿 Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι όρεξη, καλή παρέα, χαμόγελο, φαντασία και διάθεση να ζήσετε κάτι διαφορετικό που θα σας αφήσει απλά όμορφες αναμνήσεις!
🎥 Πάρτε την καλύτερη σας ψυχολογία και τρέξτε να δείτε τι συμβαίνει σε αυτό το σινεμά!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🔎 Σε έναν κόσμο τραμπούκας και τρομοδωματίων, επίλεξε να είσαι ο γριφάκιας που θα πάει, θα παίξει και θα εκτιμήσει αυτά τα δωμάτια!!
Οι προσδοκίες μου ήταν ίσως χαμηλές, διότι είναι ένα καινούριο δωμάτιο, ωστόσο αυτό άλλαξε από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στον χώρο!

🕵🏼‍♀️ Από την υποδοχή και μόνο καταλαβαίνει κανείς τι μεράκι και τι αγάπη έχει πέσει σε αυτό το δωμάτιο. Από τις πιο όμορφες υποδοχές για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον! 👌🏻
🕵🏼‍♀️ Ο άνθρωπος που μας περίμενε εκεί -και μελλοντικός μας gm- πρόκειται για έναν φιλόξενο άνθρωπο, που στάθηκε επάξια στο ρόλο του/σκοπό του και ήταν δίπλα μας βράχος σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε!
🕵🏼‍♀️ Ξεκινώντας λοιπόν το πρώτο κομμάτι της ιστορίας, μπήκαμε στο σπίτι. Ένα σπίτι άρτια διακοσμημένο, που δεν του έλειπε τίποτα και όπου και να κοιτούσες υπήρχε από κάτι (είτε στοιχείο, είτε διακοσμητικό που γέμιζε το χώρο). Οπότε σκηνικά💯.
🕵🏼‍♀️ Η ιστορία του δωματίου εξελίσσεται σταδιακά τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος προφανώς. Είναι κατανοητή, προσεγμένη και όμορφα δοσμένη! Η ροή επίσης ήταν όπως έπρεπε, χωρίς να κάνει κάποια κοιλιά. Ίσως να ένιωσα ότι μας έτρεξε λίγο στην αρχή με κάποια χιντ, αν πρέπει να πω κάτι "αρνητικό".
🕵🏼‍♀️ Περνώντας στους γρίφους τώρα. ΛΟΥΚΕΤΑΚΙΑ και άγιος ο Θεός. Πολλά πολλά, όλων των ειδών! Οι γρίφοι που τα άνοιγαν; Αν και όχι κάτι ιδιαίτερα ή τρέλα πρωτότυπο σαν ιδέα, η υλοποίησή τους και ο τρόπος που υπήρχαν στο χώρο τους έδιναν άλλη βαρύτητα! Παρατηρητικότητα ΦΟΥΛ, ψάξιμο καλό, συνεργασία ΑΠΕΙΡΗ και συνδυαστική σκέψη είναι τα εφόδια που θα χρειαστείτε για να τους αντιμετωπίσετε! Σε δυσκολία θα έλεγα ότι καλύπτουν μια ευρεία γκάμα, αλλά κυμαίνονται σίγουρα σε μέτρια επίπεδα.
🕵🏼‍♀️ Καλό θα ήταν να πάτε με άτομα που συνεργάζεστε καλά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, μιας και δεν είναι όλα τόσο απλά! 🤷🏼‍♀️

🔎 Κλείνοντας, το πρώτο μέρος, θα πω ότι με γέμισε και με κάλυψε πολύ σαν δωμάτιο. Ξεχώρισα ορισμένους γρίφους, εκτίμησα κάποιους άλλους, γελάσαμε, βρισαμε καιιιι πάμε παρτ 2......

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εε καλά μην περιμένετε να γράψω κάτι τρελό εδώ χαχαχα!
Ένα παιδικό θεματικό χριστουγεννιάτικο δωμάτιο, με όμορφα σκηνικά, έξυπνα γριφάκια για το επίπεδο και το κοινό που απευθύνεται και πολύ fun!!
Γελάσαμε, διασκεδάσαμε, ξανανιωσαμε παιδιά και εμείς και παίξαμε και κάτι χριστουγεννιάτικο για φέτος!!

Ευχαριστούμε πολύ Trapped♥️♥️♥️

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πααρτ 2!
🔎 Αφού μάθαμε τι απέγινε η αγαπημένη μας Έμμα, πήραμε το ρόλο της αστυνομίας στα χέρια μας, σαν καλοί ντεντέκτιβς που είμαστε και συνεχίσαμε την έρευνα μας μέχρι τελικής πτώσεως στο υπόλοιπο σπίτι🔍.

🕵🏼‍♀️ Άλλος ένας όμορφος χώρος, με λεπτομέρεια στη διακόσμηση του και όπως πρέπει διαρρυθμισμενος για να σου δώσει το "μήνυμα" που θέλει. (Μιλάς με γρίφους γερόντισσα)!!
🕵🏼‍♀️ Και μιας και είπα γρίφους! Θα έλεγα ότι εδώ οι γρίφοι μου φάνηκαν πιο απαιτητικοί, με έναν να μην είναι ίσως άρτια δοσμένος για εμένα! Ωστόσο και εδώ θέλει απόλυτη συνεργασία, συνδυαστική σκέψη, ψυχραιμία και φαντασία ίσως 🤔.
🕵🏼‍♀️ Η ιστορία εν τέλει ξετυλίγεται πλήρως (?) και δεν παρατήρησα κανένα έλλειμμα σε αυτή! Η ροή και εδώ κύλησε ομαλά, οι βοήθειες ήταν πιο στοχευμένες από ότι στο πρώτο και συναντήσαμε ορισμένα πολύ όμορφα δοσμένα πραγματακια!
🕵🏼‍♀️ Ο λόγος που χάνει για μένα από το πρώτο δωμάτιο, είναι καθαρά σε θέμα γρίφων μιας και μου ταίριαξαν καλύτερα ίσως οι πρώτοι και εδώ έναν συγκεκριμένο τον βρήκα αρκετά χρονοβόρο, χωρίς ουσιώδη λόγο, και προσωπικά με κούρασε λίγο!
🕵🏼‍♀️ Φιλική συμβουλή! Πάρτε και εδώ άτομα που επικοινωνείτε καλά και βεβαιωθείτε ότι θα σας ακούνε και δε θα σας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια (όχι όχι δεν έγινε σε μας, αποκλείεται!!).

🔎 Γενικά, ήταν μια ολοκληρωμένη και γεμάτη εμπειρία, που σίγουρα αξίζει b2b και είναι ακραία vfm!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον φιλτατο Δημήτρη για την φιλοξενία, τη ζεστασιά και την συζήτηση που μας χάρισε στο τέλος!!
Αν είστε λάτρεις των γριφοδωματιων, μια επίσκεψη στη φίλη την Έμμα κρίνεται απαραίτητη! ♥️♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

⛓️ Mindtrap και νέο δωματιάκι και φυσικά η αγαπημένη μου Ελπίδα! Δε γινόταν να μην το επισκεφθούμε!
Ξεκινήσαμε για 2αδα, αλλά τελικά αποφασίσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλά 2 αρχάρια μέλη και δεν το μετάνιωσαν ούτε αυτοί, ούτε εμείς!

⛓️ Σκηνικά και διακόσμηση πολύ όμορφα και ικανοποιητικά για τα δεδομένα μου! Props ταιριαστά στο concept και ορισμένα ειδικά τόσο όμορφα που δε θέλαμε να τα αποχωριστούμε (ξέρει ο Δημήτρης 😂).
⛓️ Το δωμάτιο δεν έκανε κοιλιά πουθενά. Η συνεργασία της ομάδας είναι άκρως απαραίτητη από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς πρέπει να επικοινωνούν τα πάντα ο ένας με τον άλλον, προκειμένου να λύσουν οτιδήποτε συναντούν στο χώρο.
⛓️ Γριφολογικα με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό! Υπήρχαν πραγματακια που έχω ξαναδεί, αλλά ο τρόπος που ήταν δοσμένα και η επίλυση τους μου άρεσαν αρκετά. Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα διάφορα 'τασκς' που συναντήσαμε. 💯
⛓️ Τέλος, ο gm μας υπέροχος, μας κατεύθυνε όπου χρειαζόταν με τον τρόπο του και τον ευχαριστούμε θερμά ❤️.

⛓️ Αν θέλετε να διασκεδάσετε σε ένα άκρως συνεργατικό παιχνίδι, τότε το la escuela είναι για σας. Από τα αγαπημένα μου σε mindtrap! Πάρτε τα άτομα που επικοινωνείτε καλύτερα και τρέξτε!
Challenging 2αδα για έμπειρες ομάδες!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Squid Game 🔴🔺🟥

🦑Είναι γνωστή η αγάπη μου για αυτή την εταιρεία και αυτά τα παιδιά! Για άλλη μια φορά, έχουν δημιουργήσει ένα event που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Η αγάπη και το μεράκι τους είναι τέτοια που δε θα μπορούσα να τους βάλω κάτι λιγότερο από 10/10!!👏🏻
🦑 Είτε έχετε δει τη σειρά, είτε όχι δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν την έχετε δει θα το ευχαριστηθείτε παραπάνω και ίσως και να έχετε κάποιο + σε ορισμένα σημεία!🤷🏼‍♀️
🦑Η υλοποίηση, λοιπόν, είναι εξαιρετική! Σίγουρα υπάρχουν τροποποιήσεις, έτσι ώστε να μπορέσει να σταθεί ως δωμάτιο, αλλά είναι πάρα πολύ κοντά στην ομώνυμη σειρά! 💯
🦑Προσωπικά, με κάλυψε απόλυτα στο κομμάτι παιχνίδια, δοκιμασίες, gameplay, αλλά και στους γρίφους, οι οποίοι εντάχθηκαν πολύ ομαλά στο παιχνίδι και ήταν in concept, εύκολοι μεν, έξυπνοι δε!👌🏻
🦑Γενικά, να πάτε ΤΩΡΑ, μπείτε και κλείστε! Θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, θα γελάσατε, θα αγχωθείτε, θα κουραστείτε, θα νιώσετε ένταση και αδρεναλίνη στα ύψη! Και θυμηθείτε! Σημασία δεν έχει ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος σε αντοχή, αθλήματα ή μυαλό. Ο συνδυασμός και η τύχη είναι αυτά που μετράνε. Και κάτι ακόμα! Ο ανταγωνισμός, σε ορισμένα σημεία χτυπάει κόκκινο, για αυτό μην λυπηθείτε κανέναν! Κανείς δεν είναι φίλος σας καταβάθος🤫.

🐙 Έτσι για την ιστορία πριν πάω δέχθηκα το εξής μήνυμα:
"Σε θέλω ανταγωνιστική και να κερδίσεις"
Ταρααααν🏆🏆🏆🏆

Αγαπημένοι μου συγχαρητήρια για άλλη μια φορά, αναμένω τα επόμενα αριστουργήματα σας και συνεχίστε να κάνετε αυτό που τόσο αγαπάτε και βγαίνει προς τα έξω! Μόνο αγάπη για σας♥️♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

😱😱😱😱 θα ξεκινήσω έτσι απλά την κριτική μου!

👾 Τι ήταν αυτό το αριστούργημα; Άξιζε η αναμονή και με το παραπάνω, αλλά θα έπρεπε να το είχα παίξει και νωρίτερα εν τέλει!
👾 Ένα δωμάτιο εντελώς διαφορετικό στο χώρο. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου είναι η αλήθεια, αλλά για την κατηγορία του, το βάζω σίγουρα στα τοπ!!
👉🏻Διασκέδαση; Αγωνία; Ένταση; Άγχος; Γέλιο; Χορός; Παιχνίδι; Δράση; Τι άλλο θέλετε και δεν το είπα; Τα έχει ΟΛΑ!!!!👈🏻
👾 Δε χρειάζεται να σχολιάσω ούτε χώρο, ούτε ατμόσφαιρα, ούτε τίποτα απολύτως, καθώς είναι περιττά εντελώς για αυτό που ζήσαμε εκεί μέσα.
Ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, γεμάτο τασκς(όχι τόσο σωματικά μην αγχωθείτε) που ειλικρινά αν το ζήσεις, νιώθεις πως κρίνεται η ζωή σου από αυτά! Πανέξυπνη υλοποίηση, υπέροχες δοκιμασίες! Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τη συγκεκριμένη εταιρεία!
👾 Πηγαίνετε ΤΩΡΑ όσοι δεν έχετε πάει και διασκεδάστε με την ψυχή σας! Είτε 4 είτε 5 είτε 6 άτομα, πιστεύω θα το χαρείτε το ίδιο και όλοι πάντα έχουν κάτι να κάνουν και να συμβάλλουν στο παιχνίδι με τον τρόπο τους! Προσέξτε όμως: Χρειάζεται πολύ καλή συνεργασία της ομάδας!!

👾 Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την μοναδική εμπειρία και σίγουρα αναμένουμε τις επόμενες δουλειές σας με ανυπομονησία!!!! ♥️

🔸Υ.Γ.1. Άνετα θα κάναμε για λαϊκή με τέτοιες φωνές, οπότε να μας προτιμήσετε.😂😂
🔸Υ.Γ.2. Ο κόσμος της παπαΝτζας έδειξε τι σημαίνει το όνομα του ξεκάθαρα.😅

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Dead Bride

Dead Bride

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

💍Ένα δωμάτιο που είχαμε αφήσει καιρό χωρίς να το επισκεφθούμε και εν τέλει απορώ γιατί το κάναμε αυτό!🤔
💍Πρόκειται για τον γάμο της χρονιάς και δε γινόταν να μην είμαστε καλεσμένοι εμείς εκεί! Αν και δωμάτιο που κουβαλάει χρόνια στην πλάτη του, δεν μας άφησε δυσαρεστημένους σε κανένα σημείο και μας κάλυψε και με το παραπάνω!!

👰🏻 Χώροι και σκηνικά ενός κανονικού σπιτιού. Δε θα συναντήσετε κάτι τρελό, αντικειμενικά, αλλά μόνο και μόνο η ρεαλιστικότητα αυτού του σπιτιού αρκεί για να σε ανατριχιάζει μόνο στην ιδέα ότι βρίσκεσαι στο παλιό σπίτι της γιαγιάς σου για επίσκεψη!
👰🏻 Η ιστορία ξεδιπλώνεται καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά σου και είναι παραπάνω από κατανοητή, κάτι το οποίο σίγουρα, προσωπικά, εκτιμώ πολύ στα δωμάτια! Ροή χωρίς καμία κοιλιά από την αρχή μέχρι το τέλος! Ηχητικά εφέ άψογα και φωτισμός τόσος όσος χρειάζεται!!
👰🏻 Οι γρίφοι είναι in concept όλοι και θα τους χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας, προς εύκολης για έμπειρες ομάδες. Όλοι τους, ωστόσο, είχαν αρκετό ενδιαφέρον και ειδικά για δωμάτιο τρόμου, με άφησαν παραπάνω από ικανοποιημένη! 👌🏻
👰🏻 Το άκτινγκ έρχεται και ολοκληρώνει την μοναδική αυτή εμπειρία! Ρε δεν είναι καλά αυτό το ζευγάρι εκεί μέσα. Νομίζω πρέπει να τους δει γιατρός. Εξαιρετικές παρουσίες, κινησιολογία ΤΟΠ και εμφανίσεις που δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις!!! 😱
👰🏻 Η gm μας εκπληκτική, ήξερε ακριβώς πως να μας χειριστεί και τι κατευθύνσεις να μας δώσει όπου τις χρειάστηκαμε!!

💍 Για να κλείσω, στο γάμο πήγαμε, τις ευχές μας τις δώσαμε, την ιστορία τους τη μάθαμε και ήρθε η ώρα να πάτε και όσοι δεν έχετε προλάβει, μιας και μετράει αντίστροφα τις μέρες του...
Εις το επανιδείν σε επόμενες δουλειές ❤️❤️❤️

Απέδρασαν
2,8 Καλό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

🎃 Πρόκειται για ένα εξωτερικό παιχνίδι που περίμενα πως και πως. Είχα μεγάλες προσδοκίες από την διαφήμιση και μόνο που του γινόταν και δυστυχώς απογοητεύτηκα σε αρκετά σημεία. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

🎃 Η όλη οργάνωση των ομάδων και τα διαδικαστικά για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού λειτούργησαν άρτια, χωρίς κανένα πρόβλημα και δυσκολία. Ίσα ίσα τα βρήκα όλα κατανοητά και εύχρηστα. Στα αρνητικά θα βάλω μόνο την 1.3 ώρα αναμονής που είχαμε έξω από το μέρος συγκέντρωσης, καθώς και τον συνωστισμό εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης και πανδημίας.
🎃 Μου άρεσε πολύ η ιδέα του συνεργατικού παιχνιδιού, εν αντιθέσει με τα ανταγωνιστικά που έχουμε συναντήσει τόσες φορές. Ωστόσο, ένιωσα ότι αυτή η ιδέα κάπου χωλαίνει, καθώς ναι μεν συνεργατικό με σκοπό τη διασκέδαση όλων, αλλά με περιορισμένο χρόνο τόσο ανά γρίφο, όσο και γενικότερα, όπως επίσης και με απώλεια μιας μπαταρίας σε περίπτωση που χρειαζόταν κάποιο hint η ομάδα. Άρα, αυτομάτως χάνεται κατά μια έννοια η συνεργασία και ο κοινός στόχος των μπαταριών που πρέπει να συγκεντρωθούν.
🎃 Οι γρίφοι τώρα...ήταν όλοι άνω του μετρίου επιπέδου. Θεωρώ ότι δεν υπήρχε σωστή διαβάθμιση, έτσι ώστε να μπορούν όλες οι ομάδες ανεξαρτήτου εμπειρίας να τους λύσουν και να μπορέσουν να περάσουν από όλους τους σταθμούς. Επίσης, με χάλασε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία διάδραση με το εξωτερικό περιβάλλον και τον εκάστοτε σταθμό στην επίλυση των γρίφων. Ένιωθα λες και απλά περιφέρομαι σε ένα μέρος και λύνω τρόπαια στο escapeall, κάτι το οποίο θα μπορούσα να κάνω και από το σπίτι μου, χωρίς καν να πληρώσω. Θα ήθελα να υπήρχαν στοιχεία και στον έξω χώρο...Ωστόσο, δύο γρίφοι μου άρεσαν αρκετά!!
🎃 Το κομμάτι των ηθοποιών τώρα. Εξαιρετικά κοστούμια και μακιγιάζ, καλύτερα από ότι θα τα φανταζόμουν είναι η αλήθεια! Τα παιδιά δεν είχαν μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι, πέρα από μια πληροφορία που έδιναν και ουσιαστικά εκεί τελείωνε και η "δουλειά τους". Από κει και ύστερα είχε να κάνει με την κάθε ομάδα και κατά πόσο θα αναζητήσει τη διάδραση μαζί τους σε επίπεδα εκτός γρίφων και παιχνιδιού πλέον. Ήταν όλοι εξαιρετικοί ωστόσο, πέρα από έναν με ένα συγκεκριμένο κακόγουστο "αστείο", το οποίο έχουν αναφέρει ήδη άτομα της ομάδας μου...(εξού και το μισό αστεράκι που χάθηκε στο προσωπικό).

🎃 Γενικά μία πολύ μέτρια εμπειρία, την οποία σίγουρα είχα φανταστεί αλλιώς. Περάσαμε όμορφα σαν ομάδα, είδαμε και αγαπημένα πρόσωπα και ηθοποιούς, αλλά απογοητευτήκαμε όλοι μας. Τη βραδιά θα τη χαρακτήριζα απλά σαν μια βόλτα πάνω κάτω στα στενά των Πετραλώνων, λύνοντας τρόπαια στο κινητό μου!

🎃 Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά έβαλαν τα δυνατά τους για το παιχνίδι αυτό και η κριτική μου δεν έχει άλλο σκοπό, παρά να βοηθήσει στην καλύτερη διεξαγωγή του επόμενου παιχνιδιού! Συγχαρητήρια όπως και να χει για τον κόπο και το μεράκι των παιδιών!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

◾ Άλλο ένα event στο χώρο και συγκεκριμένα σε μια αγαπημένη εταιρεία. Έτσι, λοιπόν, δε γινόταν να μην το επισκεφθούμε! Ομολογώ ότι ήμουν λίγο διστακτική στην αρχή, καθώς είχα παίξει πολύ πρόσφατα το killer και φοβόμουν ότι δε θα δω τρελές διαφορές και ότι δε θα το ευχαριστηθώ ιδιαίτερα. Έλα που έπεσα έξω όμως!

🚘 Ναι εντάξει ο χώρος, η ροή και το στόρυ παραμένουν ίδια, οπότε δε θα σταθώ καν σε αυτά!
🚘 Όσον αφορά τους γρίφους ήταν όλοι διαφορετικοί, πέρα από 1 που δε γινόταν εκ των πραγμάτων να αλλάξει και έναν ακόμα νομίζω που είχε παρόμοια λογική με διαφορετική προσέγγιση ωστόσο. Θα χαρακτήριζα τους γρίφους του scream λίγο πιο τσιμπημένους, αλλά ταυτόχρονα πιο ωραίους για τα δικά μου γούστα και δεδομένα! (Ειδικά ένας μου φάνηκε πολύ ευφάνταστος!!)
🚘 Το κομμάτι του ακτινγκ τώρα ήταν σε άλλο level. Αν στο killer δε μας είχαν λυπηθεί μία, εδώ δε μας λυπήθηκαν ούτε μισή. Πολύ πειστικές και "επιθετικές" εμφανίσεις, τόσο όσο, ώστε να το διασκεδάζει απίστευτα η ομάδα. Η αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς ήταν απολαυστική και σε πιο έντονο επίπεδο από το killer σε όλα τα σημεία.
🚘 Γενικά ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, που μας βοήθησε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ξεδώσουμε με την ψυχή μας.

◾ Ευχαριστούμε πολύ τα υπέροχα παιδιά (Παγώνα και Νίκο) και εις το επανιδείν σε ό,τι έχουμε αφήσει και σε ό,τι καινούριο δημιουργήσουν!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

M'ama

M'ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉🏻 Τα τοπ μου δωμάτια πάντα ήταν κυρίως γριφοδωμάτια, μιας και είναι η αγάπη μου!
Ωστόσο, είναι ορισμένα τρόμου που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έφτασε η στιγμή λοιπόν να εμπλουτίσω τη λίστα μου αυτή ή ακόμα καλύτερα να αναθεωρήσω για τα τοπ 3 μου!

🤱🏻 M'ama 🤱🏻

👉🏻 Τι να πω για αυτό το δωμάτιο τώρα; Τι έχουν κάνει εκεί μέσα;; 😱
Άκουγα τα καλύτερα από όλους και έλεγα δεν μπορεί κάποιο ψεγάδι θα υπάρχει.
Χα! Έλα που δεν!!

🤱🏻 Σκηνικά; Όπως αρμόζει σε ένα παλιό σπίτι που συμβαίνουν όμορφα πράγματα σε αυτό 😅.
🤱🏻 Χώροι; Πολλά δωμάτια και περάσματα, σε σημείο που έλεγες "ρε φίλε έχει και άλλο; Ανοίγει και αυτό; Θα πάμε και αλλού; ". Συγκεκριμένα, ένας χώρος είναι το ατού του δωματίου! Εκεί πραγματικά εύκολα μαρμαρώνεις και κλαις τη μοίρα σου σε μια ακρούλα. 👏🏻👏🏻
🤱🏻 Ατμόσφαιρα; Καθηλωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και το τελευταίο! ⤵️
🤱🏻 Ηχητικά; 🔊 Ίσως από τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία σε δωμάτιο!! Τόσο ωραίοι και σκαλωτικοί ήχοι, που από μόνοι τους είναι ικανοί να σε κάνουν να τρομάζεις και να κοιτάς συνεχώς τριγύρω σου! 😱
🤱🏻 Γρίφοι; Διάφοροι στο είδος τους, πολύ όμορφα δοσμένοι, ορισμένοι με τρόπο και επίλυση που ξεφεύγει από το αναμενόμενο, κάτι το οποίο εκτιμώ πολύ στα δωμάτια, ειδικά στα τρόμου. Έναν τον ξεχώρισα λίγο παραπάνω, ομολογώ, ως γνήσια γριφολάγνος 🙈.
🤱🏻 Ήρθε η ώρα του άκτινγκ ε; ΟΥΑΟΥ👏🏻 Εξαιρετικές παρουσίες, υπέροχες ερμηνείες και ένα άκτινγκ που δε σε αφήνει στιγμή να ησυχάσεις! Νιώθεις ανασφαλής και απροστάτευτος ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ, δεν ξέρεις από που θα έρθει, που θα πάει, πως θα εμφανιστεί και αν θα ζήσεις να δεις τη συνέχεια χαχαχ! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, μη χάσετε καμία κινηματογραφική σκηνή που υπάρχει και απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο!!!👌🏻👌🏻

👉🏻 Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην μιλήσω για τον εξαιρετικό και γλυκύτατο Όμηρο. Ένας άνθρωπος με όρεξη και μεράκι για αυτό που έχει κάνει, αμέτρητη αγάπη, με τα αφτιά του ανοιχτά να πάρει ακόμα και το παραμικρό feedback και εντάξει ψυχάρα τι να λέμε τώρα🤗!! Συγχαρητήρια σε όλους για ό,τι έχετε φτιάξει, ευχαριστούμε για την τόσο θερμή φιλοξενία και εις το επανιδείν όσο πιο σύντομα!!!❤️

👉🏻 Συνοψίζοντας λοιπόν, πρόκειται για ένα δωμάτιο που θα σκαρφαλώσει στη λίστα των αγαπημένων σας, διαφέρει σε πολλά σημεία από τα συνηθισμένα τρόμου και έχει πολλά να σας δώσει και να σας υποσχεθεί!
Μ'ama σε αγαπάμε♥️♥️

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Λαμπελέτ 16

Λαμπελέτ 16

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🏚️ Εγκαταλελειμμένο κρυσφήγετο, CIA, συνομωσίες και ένα γεμάτο πολιτικό παρασκήνιο, ζητούν έμπειρους και ικανούς πράκτορες να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη!
🙋🏼‍♀️ Ναι! Αυτοί είμαστε εμείς λοιπόν! Και κάπως έτσι βρεθήκαμε στην οδό Λαμπελέτ 16!!

🏚️ Μπαίνοντας στο χώρο, αντικρίζεις όμορφα σκηνικά και προσεγμένη διακόσμηση, ταιριαστή με την ιστορία και το υπόβαθρο που υπάρχει. 👌🏻 Κάποιοι χώροι είναι πιο απλοί, άλλοι πιο γεμάτοι, άλλοι με πολλές πληροφορίες, άλλοι με λιγότερες! Σίγουρα όμως, θυμίζει παλιό κρυσφήγετο και αυτό είναι το σημαντικό! ✔️
🏚️ Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν διάφοροι στο είδος τους και στη δυσκολία τους. Γενικά, θα τους χαρακτήριζα μέτριας προς εύκολης δυσκολίας, και ίσως λίγο πιο δύσκολοι αναλόγως το κοινό που απευθύνονται. Ορισμένοι από αυτούς είναι αρκετά ευφάνταστοι και ο τρόπος που δίνονται έξυπνος και ιδιαίτερος, κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ!👏🏻👏🏻
➖ Προσωπικά, θα άλλαζα έναν γρίφο μόνο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά χρονοβόρος χωρίς ουσιαστικό λόγο...δεν μπορώ να πω παραπάνω! ➖
🏚️ Ο ηθοποιός και ο ρόλος του μέσα στο παιχνίδι είναι διακριτικός κατά βάση και κυρίως εξαρτάται από την ομάδα το πόσο διαδραστικός θα γίνει ή όχι! 🤷🏼‍♀️
🏚️ Το προσωπικό ευγενέστατο και καλοσυνάτο, με αγάπη και όρεξη για αυτό που έχουν φτιάξει και ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συμβουλή ή "παρατήρηση" μας.😁

🏚️ Τους ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία και είμαστε σίγουροι ότι με ορισμένες μικρές βελτιώσεις πρόκειται για ένα πολύ τίμιο γριφοδωμάτιο, σπάνιο πλέον στο χώρο. ♥️

👥 4αδα ιδανικό, 3αδα πιο challenging, 5αδα για πιο αρχάριους ίσως.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉🏻 Έχοντας παίξει το old friend in chains, δε γινόταν να μην επισκεφθώ το παλιό, το ορθόδοξο, το απλό, το σκέτο το old friend! Έτσι και έγινε λοιπόν ένα όμορφο μεσημέρι Παρασκευής, ξεσηκώσαμε τον Πάρη να έρθει να τρέξει κράτηση για εμάς. Κρίμα το παιδί! Στα του δωματίου τώρα!

👉🏻 Πρόκειται για ένα καθαρό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, που όσο να ναι τα αγαπάμε λίγο περισσότερο μωρέ! Ένα δωμάτιο με πλούσια διακόσμηση και σκηνικά, εναρμονισμένα όλα μεταξύ τους, χωρίς κάτι να με χαλάει στο μάτι ή να μου φαίνεται παράταιρο!
👉🏻 Γρίφοι θα έλεγα μέτριοι προς εύκολοι (ναι εμείς δε στροφάραμε μια εκείνη τη μέρα), παρατηρητικότητας και συνδυαστικοί ορισμένοι. Ψάξιμο, ψάξιμο, καλό ψάξιμο...ναι μη βαριέστε να ψάχνετε μετά από 100 δωμάτια, έτσι την πατήσαμε και εμείς! Όλα είναι μπροστά στα μάτια σας, πραγματικά, αλλά πιστέψτε με δε θα τα βλέπετε πολλά από αυτά😅
👉🏻 Ο gm μας εξαιρετικός, με βοήθειες to the point και υπομονή αρκετή, μιας και μπορεί να τον ενοχλούσαμε ακόμα και για το παραμικρό (ναι όπως είπαμε ήταν μια κακή μέρα για μας χαχαχ)

👉🏻 Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε 2αδα, είναι και αρκετά vfm κατά την ταπεινή μου γνώμη, και σε ομάδες που γενικότερα αγαπούν και τους έχουν λείψει αυτά τα δωμάτια! Θα το ευχαριστηθείτε!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

✍️ Η αλήθεια είναι ότι έχω παίξει ένα δωμάτιο μόνο rpg ,έτσι, ήμουν λίγο προβληματισμένη για το αν θα ευχαριστηθώ το παιχνίδι και για το αν τελικά μου ταιριάζουν αυτού του είδους τα δωμάτια. Ομολογώ ότι πέρασα πολύ καλύτερα από όσο περίμενα και έχω να πω μόνο συγχαρητήρια για τη δουλειά και το μεράκι των παιδιών!

📌 Ατμόσφαιρα εξαιρετική, από το πρώτο λεπτό που ανοίγει η πόρτα και μπαίνεις στο χώρο, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο! Καταφέρνει να σε μεταφέρει αμέσως στην ιστορία και να νιώσεις κομμάτι αυτής. Όλο αυτό ολοκληρώνεται με τα υπέροχα σκηνικά που συναντάς εξαρχής στο χώρο!
📌 Και ξεκινάει το παπατζιλίκι που αγαπάμε και μας χαρακτηρίζει! Γινόμαστε ένα με τον ρόλο μας και την αποστολή που έχουμε να φέρουμε εις πέρας και ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια δύσκολη(;) απόφαση που έχουμε να πάρουμε!
📌 Στην αποστολή μας αυτή, ήρθαμε αντιμέτωποι με ορισμένους γρίφους, οι οποίοι θα έλεγα ότι ήταν εύκολοι σε γενικές γραμμές, παρατηρητικότητας, συνεργασίας, μαζί με κάποια τασκ που υπάρχουν στο χώρο!
📌 Βέβαια, ποτέ δεν είσαι μόνος σου σε τέτοιου είδους αποστολές. Ορισμένες παρουσίες μας συντρόφευσαν στο χώρο. Άλλες φιλικές, άλλες όχι και τόσο, αλλά όλες τους ήταν εξαιρετικές και πειστικές σε αυτό που είχαν να κάνουν!
📌 Μην τα πολυλογώ, τις αποφάσεις μας τις πήραμε. Καλές, κακές, θα μάθετε όταν πάτε. Πάντως, όποια απόφαση και αν πάρετε ο "πόλεμος" θα είναι δύσκολος και σίγουρα ΑΓΧΩΤΙΚΟΣ!

✍️ Κλείνοντας θα πω ότι πρόκειται για ένα δωμάτιο πολύ διαφορετικό στο είδος του. Δε σου τάζει γριφάρες ή απίθανο τρόμο, όμως έχει να σου προσφέρει μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη και που αν μπεις στο ρόλο και τη ζήσεις θα περάσεις υπέροχα!!

Ευχαριστούμε πολύ τον οικοδεσπότη μας, αλλά και όλα τα παιδιά για την εμπειρία που μας χάρισαν και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Room 54
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας!

5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Conjuring II

Conjuring II

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0


B2b με το conjuring1 και η διαφορά είναι τεράστια. Ειναι λες κ μπαινεις σε δωμάτιο και χώρους αλλης εταιρείας. Σκαλοπάτια πανω! Σκηνικά πολυ δυνατα, με ατμόσφαιρα που σε κραταει συνεχως στην τσιτα και ηχητικα εφέ ταιριαστα στο ολο κονσεπτ. Ισως να ηθελα ενα τσακ πιο χαμηλα την μουσική σε ορισμενα σημεια, που προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με τους συμπαικτες μου!
Γρίφοι εύκολοι και εδω, αλλά πολυ ομορφα δοσμενοι και κατανοητοί! Ειχε αρκετά πράγματα να κανεις και να σκεφτείς για το ειδος του δωματίου!
Απο θεμα άκτινγκ εδω, θα ζησετε κατι εντελως διαφορετικό. Πολυ κινηματογραφικό, εξαιρετικη κινησιολογία 😱 και ειδικά μια σκηνη, απλα ειχαμε κάτσει και την χαζευαμε σε φαση "ελα ρε φιλε δεν παιζει". Πολλα πολλα μπραβο στα παιδια!
Γενικα, είναι ενα δωμάτιο στο οποιο βλεπεις την εξελιξη της εταιρείας, κάτι το οποιο προσωπικα με χαροποιει πολύ και πιστευω θα φυγετε απο αυτο γεμάτοι και σιγουρα θα περάσετε πολύ ομορφα!
Και τα 2 δωμάτια τα προτείνω για 3αδα μαξ 4αδα ανεξαρτητου εμπειριας!

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό για την όμορφη εμπειρία του β2β καθώς και για τη μετέπειτα συζήτηση που είχαμε ❣️

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Οκτ - 2021

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0


Ένα δωμάτιο που κουβαλάει αρκετά χρόνια πάνω του, όπως ανέφεραν και οι συμπαίκτες μου, και αυτό είναι φανερό σε διάφορα σημεία του χώρου. Αν και δε συναντησαμε ιδιαίτερα σκηνικα ή και χώρους, σίγουρα η ταλαιπωρία των χρόνων που κουβαλάει ήταν κατι που εριξε άλλο λιγο τα σκηνικά και την ατμόσφαιρα για εμένα!
Από θέμα γρίφων, ήταν οκ. Εύκολοι γρίφοι, ωραία δοσμένοι, άλλοι πιο ευφάνταστοι, άλλοι λιγότερο.
Τελος, το άκτινγκ ήταν όσο έντονο τραβάει η ομάδα. Προσωπικά το εζησα φουλ και πέρασα υπέροχα. Τα παιδιά μας φερθηκαν με αγαπη #νοτ😂 και οι εμφανίσεις τους ηταν πολυ πειστικές!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0


Ένα απρόσμενα καλό δωμάτιο θα έλεγα! Δεν είχα ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο και με άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένη.
Πήγαμε 2αδα αρχικά και άξιζε φουλ, δεν το συζητώ!
Χώροι, σκηνικά και διακόσμηση όπως θα τα περίμενα. Δεν έχει κάτι που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αλλά είναι οκ!
Έχοντας δει τις ταινίες όλες και έχονταε λατρέψει τις περισσότερες από αυτές, είδα αρκετά πράγματα στο δωμάτιο που μου τις θύμισαν και το βάζω σίγουρα στα πολύ θετικά αυτό!
Γριφολογικά αν και 2αδα το πήγαμε τρένο. Μας έκατσαν πολύ καλά οι γρίφοι και βγήκαν όλοι στα μπαμ. Θα τους χαρακτήριζα, ωστόσο, μέτριους προς εύκολους με έναν να τον βρίσκω ιδιαίτερα πρωτότυπο.
Από θέμα άκτινγκ τωρα, μας γλεντησε! Αρχικά να πω οτι το παιδι είναι εξαιρετικό...και δν έχω αλλά λόγια. Κινησιολογία φοβερή, jumps to the point και δεν ξέρω πως το κάνει αλλά είναι παντού! Θεωρω το ακτ από τα δυνατά σημεία του δωματίου σίγουρα, με μια συγκεκριμένη στιγμή να αποτελεί αποκορύφωμα!!
Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία για τη φιλοξενία! Ευγενεστατοι και φιλικοτατοι άνθρωποι, που αν δεν ήταν τοσο αργα, μετά απο δουλεια, θα μπορούσαμε να μιλάμε ωρες μαζί τους!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

📍Τα γλυκά μου τα κορίτσια, τα γνωρίζετε; Πρόκειται λοιπόν για δύο κοπέλες, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και έχουν δημιουργήσει ένα πανέμορφο και διασκεδαστικό εξωτερικό παιχνίδι, που αξίζει μια επίσκεψη ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ! Ας μπούμε στο ζουμί!
📍Μία προφητεία, ένα χωριό και μια ιστορία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια σου, με ιντριγκα, πλοκή και κουτσομπολιά χωριού στην κυριολεξία. Όλα τα παραπάνω σε ταξιδεύουν κατευθείαν σε μια άλλη εποχή και σε κάνουν να νιώσεις αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και μέρος αυτής.👌🏻
📍Δε θα πω για το χώρο κάτι παιδιά. Εντάξει, είναι όλη η φύση στο πιάτο σου! Αληθινά σκηνικά, τι καλύτερο;;😋
📍Το (spoil) νομίζω το αγάπησα απλά. Τόσο αρμονικό!
📍Οι γρίφοι που συναντήσαμε; Ήταν in concept, απαιτούσαν αρκετή συνδυαστική σκέψη και ορισμένοι από αυτούς ήταν φουλ διασκεδαστικοί και διαδραστικοί! Τους χάρηκα όλους πολύ, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι, τόσο από θέμα ιδεών, όσο και από το πως έχουν δοθεί και ταιριάξει στην ιστορία και το μέρος. 👏🏻
📍Τα κορίτσια τώρα! 😍 Δύο εξαιρετικές παρουσίες, που δε βγήκαν στιγμή από το ρόλο τους. Σε κάνουν από το πρώτο λεπτό να αισθανθείς σαν το σπίτι σου και σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γέλιου, διασκέδασης, αγωνίας και ρεαλισμού. Αγαπάνε αυτό που έχουν δημιουργήσει και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα! Τους αξίζουν το λιγότερο συγχαρητήρια.❤️
📍Άφησα για το τέλος το καλύτερο. Οι καλύτεροι "ηθοποιοί" της βραδιάς ήταν τα γαϊδουράκια! Εξαιρετικά πλασματα, φιλικοτατα και πανέμορφα. Τα λάτρεψα και προσπαθησα να γίνουμε φίλοι 🤗. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό...ο Ηλίας έκλεψε την παράσταση. Πλάσμα για πολλές αγκαλιές! Αφού δεν τον έκλεψα... έχε χάρη που έχω την Ήρα σπίτι...🤷🏼‍♀️

📍Λοιπόν, μην λέω πολλά. Περάσαμε μοναδικά, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, τα κορίτσια είναι υπέροχα (ανεκαθεν ήταν)! Τη βόλτα μας την κάναμε, τους γρίφους μας τους λύσαμε, το μυστήριο το λύσαμε, το χωριό το αγαπήσαμε, τα ζωάκια τα λατρέψαμε. Είχαμε πρόγραμμα!! Ευχαριστούμε πολυυ και αναμένουμε οτιδήποτε επόμενο δημιουργήσετε 🥰

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

OMERTA

OMERTA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🛎️Επιτέλους, μετά από καιρό, συναντάω ένα αρτιότατο και αξιοπρεπέστατο γριφοδωμάτιο!😍

🛎️Ξεκινάω από τα σκηνικά του δωματίου. Είναι απλά απολαυστικά, εναρμονισμένα με τον χώρο και δεν χορταίνεις να κοιτάζεις τριγύρω σου! Έχει δωθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από την αρχή, μέχρι και το τέλος του δωματίου. 😱 👏🏻👏🏻
🛎️Χώροι πολλοί, ο καθένας διαφορετικός και γεμάτος και συνδεδεμένοι μεταξύ τους τόσο με απλά, όσο και με πιο ιδιαίτερα περάσματα, με ένα συγκεκριμένο να μου έχει μείνει χαραγμένο!👌🏻
🛎️Πάμε στο κομμάτι μου τώρα. Γρίφοι 🤗. Ομολογώ ότι έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένη. Συναντήσαμε πολλούς γρίφους, άλλους πρωτότυπους και άλλους όχι τόσο, αλλά όλοι ήταν πολύ όμορφα, ταιριαστά και ιδιαίτερα δοσμένοι, με αποτέλεσμα να μου αφήσουν απλά μια τέλεια επιγευση στο τέλος. Θα τους χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας σίγουρα, με ορισμένους και λίγο πιο ζορικους και σίγουρα συνδυαστικους τους περισσότερους από αυτούς. Ίσως ένας μόνο να μη μου έκατσε καλά προσωπικά, αλλά αποτελεί πταίσμα μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους!!!
🛎️Από θέμα ροής και gmastering δεν συναντήσαμε κανένα πρόβλημα. Αν και τρέξαμε το δωμάτιο σε ορισμένα σημεία, δεν έκανε πουθενά κοιλιά και ο gm μας ήταν εκεί σε οτιδήποτε τον χρειάστηκαμε😁

🛎️Γενικά πρόκειται για ένα δωμάτιο που δεν ακούγεται πολύ, ίσως λόγω των πολλών τρομολαγνων πλέον, αλλά ειλικρινά γριφακηδες μου ΠΡΕΠΕΙ να πάτε να το παίξετε και θα με θυμηθείτε!
🛎️Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά και την υπέροχη φιλοξενία που μας χάρισαν!❤️❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🚘 Ένα διαφορετικό στο είδος του δωμάτιο, που καιρό ήθελα να επισκεφθώ!
Ναι καλά καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα παιχνίδι που εξελίσσεται όλο μέσα σε ένα αμάξι! Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα και εύκολα σε αυτή την αποστολή!

🚘 Μπαίνοντας στο δωμάτιο, καταλαβαίνεις ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν εκεί. Πρέπει να λύσεις τους γρίφους, αλλά ταυτόχρονα να προσέξεις τις όποιες υπάρξεις προσπαθήσουν να σε αποσπαστούν από αυτό σου το έργο. Οι γρίφοι ήταν in concept, μέτριας προς εύκολης δυσκολίας, παρατηρητικότητας και συνδυαστικης σκέψης των όσων έχεις και των όσων υπάρχουν γύρω σου!
🚘 Τα ηχητικά εφέ, η ατμόσφαιρα και ο φωτισμός ερχόταν να συμπληρώσει την εμπειρία αυτή και να δώσει μια αγωνία, μια ένταση και μια ρελαιστικότητα στην υπόθεση. Ήταν όπως έπρεπε ώστε να χαλαρώνεις εκεί που πρέπει και να σε τσιτωνει ταυτόχρονα!
🚘 Το άκτινγκ εξαιρετικό! Ήταν παντού, ήταν δεν ξέρω πόσοι, ήταν γρήγοροι, είχαν πρόγραμμα 😂 Μας φρόντισαν ιδιαίτερα 😂

🚘 Γενικά είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία, που αξίζει να προστεθεί στα δωμάτια σας! Φροντιστε να πάτε 2αδα μαξ 3αδα για μένα και να το χαρείτε όσο δεν πάει!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Σεπ - 2021

Hollywood

Hollywood

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
3,5 Πολύ Καλό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0


🏚️ Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα αρκετά πριν γράψω τη συγκεκριμένη κριτική. Πρόκειται για ένα δωμάτιο, το οποίο παρουσιάζεται "από τα καλύτερα του 2021", "με τον περισσότερο τρόμο"..🤔 Θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ όσο καλύτερα μπορώ!
🏚️ Μπαίνοντας στο χώρο αντικρίζεις μια σκοτεινή και ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, η οποία σου προκαλεί μια ανησυχία και ανασφάλεια εξαρχής 👌🏻. Η αρχή του δωματίου προσωπικά μου φάνηκε χαοτική και σε καθυστερεί νομίζω χωρίς ουσιαστικό λόγο. Συναντάς παρά πολλά στοιχεία στη διαδρομή σου και δεν υπάρχει καμία κατεύθυνση του τι πρέπει να κάνεις τα πρώτα λεπτά..
🏚️ Οι χώροι είναι απλοί, με διακόσμηση και σκηνικά ενός "περίεργου" σπιτιού, in concept κατά βάση, με ορισμένα να με μπερδεύουν, είτε σαν δεύτερη επίλυση κάποιου γρίφου (μας δημιουργήθηκε και θέμα σε αυτό), είτε απλά να μη μου κολλάνε πολύ στο αισθητικό κομμάτι, but it's ok!!
🏚️ Οι γρίφοι τώρα είναι μέτριοι προς εύκολοι, συνδυαστικοί ορισμένοι και παρατηρητικότητας οι περισσότεροι, με το στοιχείο της μνήμης να επικρατεί σε διάφορα σημεία!! Ο φωτισμός, ομολογώ ότι δε βοηθούσε σε κάποιους από αυτούς και όπως ανέφερα και πριν, ορισμένα στοιχεία του σπιτιού σου έδιναν μια δεύτερη πολύ λογική λύση σε έναν γρίφο. Οπότε ίσως να πρέπει να διατυπωθεί λίγο διαφορετικά ή να τροποποιηθούν αυτά τα στοιχεία! 😁
🏚️ Από θέμα άκτινγκ τώρα! Θα πω πρώτα ότι υπήρξαν 2 "σκηνές" που μου άρεσαν πάρα πολύ!👌🏻 Η εμφάνιση της ηθοποιού είναι επιβλητική και ενδυματολογικά ειδικά, εξαιρετική! Αν και είμαι αρκετά κότα, δεν τρόμαξα όσο θα περίμενα και όσο διάβαζα ότι θα τρομάξω βασικά! Μου άρεσαν οι εμφανίσεις, αλλά τις συνήθισα γρήγορα και περίμενα να υπάρξει μια ένταση κατά τη διάρκεια ή κάποια εναλλαγή, η οποία θεωρώ ότι θα έδινε ένα παραπάνω άγχος και μια ανασφάλεια στον παίκτη! Τουλάχιστον έτσι το βίωσα εγώ!
🏚️ Το φινάλε, επίσης, σίγουρα θα μπορούσε να έχει μια τρελή κορύφωση και να μην ήταν τόσο "φλατ".
🏚️ Από θέμα gmastering τώρα, δυστυχώς θα κόψω λίγο. Ήμασταν περίπου 20' πάνω από έναν γρίφο, τον οποίο είχαμε προσεγγίσει πάρα πολύ λάθος εξαρχής, αλλά μη έχοντας κάποια διόρθωση, συνεχίζαμε στη λογική μας αυτή (η οποία ταίριαζε απόλυτα), με αποτέλεσμα να αρχίζει το δωμάτιο να κάνει κοιλιά. Θεωρώ ότι χαλάει η εμπειρία της ομάδας όταν την αφήνεις να καίγεται με μια τελείως λάθος λογική και η απάντηση μετά είναι "πηγαίνατε τρένο στην αρχή, είχατε πολύ χρόνο, δε μου ζητήσατε βοήθεια"...
🏚️ Κλείνοντας, θα πω ότι πρόκειται για ένα οκ δωμάτιο, υπερεκτιμημένο κατά τη γνώμη μου και τσιμπημένο στην τιμή για αυτά που σου προσφέρει. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και πολύ φιλικά, άκουσαν τις παρατηρήσεις μας και είμαι σίγουρη ότι οι δουλειές τους θα πάνε πολυ πολύ καλά!
🏚️ Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά, ευχόμαστε το καλύτερο και καλή συνέχεια ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

The MINE Box

The MINE Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🗣️ Άκουγα πολλά για αυτό το δωμάτιο από πολλούς, ακόμα και από άτομα που έχουν παίξει 200+ δωμάτια και όλοι μου έλεγαν ότι το έχουν στα τοπ τους! Έτσι δε γινόταν να μην το επισκεφθώ (και πολύ άργησα). Οι προσδοκίες μου και η περιέργεια μου ήταν μεγάλες και ανταμείφθηκα και με το παραπάνω!
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΓΡΙΦΟΔΩΜΑΤΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ! 😱🤯

👷🏼‍♀️ Χώροι πανέμορφοι, όχι πολλοί, αλλά με υπέροχα και φουλ ταιριαστά σκηνικά, ακριβώς όπως περιμένεις να δεις ένα ορυχείο!! 👌🏻
👷🏼‍♀️ Ατμόσφαιρα εξίσου ταιριαστή, με τον κατάλληλο φωτισμό και ήχο να σε κρατάνε μονίμως in concept!!👌🏻
👷🏼‍♀️ Γρίφοι και τασκς; Αν μπορούσα να βάλω 20/10 θα το έβαζα και ίσως λέω και λίγο! Αρχικά, μιλάμε για ένα απαιτητικό δωμάτιο, το οποίο θα εκτιμήσουν πολύ οι έμπειρες ομάδες και θα ταλαιπωρήσει αρκετά κάποιες πιο αρχάριες (δεν το συνιστώ γενικά). Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν μέτριοι προς δύσκολοι ορισμένοι και απαιτούσαν κάποια εμπειρία τόσο στον τρόπο που θα τους προσεγγίσεις, όσο και στην επίλυσή τους. Σίγουρα είναι συνδυαστικοι, σίγουρα απαιτούν παρατηρητικότητα, και σίγουρα καθαρή σκέψη και ψυχραιμία!!!! Τα τασκς του δωματίου ήταν διασκεδαστικά, αλλά και αγχωτικά παράλληλα, προσδίδοντας στο δωμάτιο μια δόση δράσης, που το απογειώνει! 👏🏻👏🏻
👷🏼‍♀️ Το φινάλε είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει σε γριφοδωμάτιο, καθώς σίγουρα δεν το περίμενα με τίποτα και ξαφνιάστηκα αρκετά, με την καλή έννοια! Θα πω ότι είχε και μια δόση fun μέσα, μετά το πρώτο δευτερόλεπτο που απλά λες "ωπα ρε τι γίνεται"😅.
👷🏼‍♀️ Ο gm μας και οι βοήθειες ήταν to the point όποτε αυτό κρινόταν απαραίτητο, χωρίς να μας δίνει κάτι στο πιάτο, αλλά κατευθυνοντας μας!

🗣️ Πρόκειται για ένα δωμάτιο κορυφή στο είδος του, που αν και δεν ακούγεται όσο θα έπρεπε, δεν πρέπει να λείπει απο τη λίστα κανενός εσκειπερ που σέβεται τον εαυτό του!! Μαζεψτε εμπειρία στους γρίφους, βρείτε την κατάλληλη ομάδα, καθαρίστε το μυαλό σας και τρέξτε να απολαύσετε αυτή την μοναδική εμπειρία! 😁


Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

➡️ Ατρόμητη 3αδα αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι της Mrs Rose και να δει με τα μάτια της τι συμβαίνει σε αυτό το χωριό και σε αυτή τη γυναίκα.
Ξεκινάμε!

1️⃣ Φτάνοντας στο δωμάτιο, από το δρόμο ακόμα, υποψιαζεσαι ότι δε θα περάσεις καλά εκεί μέσα. Με το που ανοίγει η πόρτα, βεβαιωνεσαι τελικά 😳.
Η εισαγωγή είναι πολύ πρωτότυπη, ακόμα και μετά από όσα δωμάτια έχω παίξει, κάτι το οποίο σε προϊδεάζει για την ποιότητα του δωματίου!!
2️⃣ Ατμόσφαιρα καθηλωτική από την αρχή μέχρι το τέλος. Ηχητικά🔊; Φωτισμός💡; Όλα σε κρατούσαν σε πλήρη ανησυχία και αγωνία και σίγουρα δε σε βοηθούσαν καθόλου στο να κινηθείς άνετα στο χώρο! 👌🏻
3️⃣ Γριφολογικά συναντήσαμε αρκετούς γρίφους, μέτριας προς εύκολης δυσκολίας, ακριβώς αυτό που χρειάζεται το συγκεκριμένο δωμάτιο. In concept όλοι, παρατηρητικότητας και συνδυαστικοι αρκετοί απο αυτούς! 👌🏻👌🏻
4️⃣ Άκτινγκ! Το καλύτερο κομμάτι του δωματίου, μαζί με την ατμόσφαιρα! Το δωμάτιο σε πεθαίνει στα jumpscares! Δεν προλαβαίνεις λεπτό να χαλαρώσεις, καθώς δεν ξέρεις από που θα σου ρθει, τι θα κάνει και τι να περιμένεις! Αν και ήταν αρκετά συχνά τα πεταγματα, καταφερνει να μην σε κουραζει, αλλα κ ν μην το συνηθιζεις, καθως καθε φορα εμφανιζεται και από κάπου αλλού ξαφνικά! Πολλά μπράβο στο κομμάτι αυτό!!!
6️⃣ Τέλος, το δωμάτιο δεν έκανε κοιλιά πουθενα στη ροή του και θέλω να πω ότι για τα χρόνια του δεν έχει να ζηλεψει τίποτα απο τα άλλα δωμάτια! 👏🏻👏🏻
7️⃣ Ο gm μας ήταν εκεί μαζι μας να μας καθοδηγεί, ευγενεστατος και πολυ φιλικός στο τέλος και τον ευχαριστούμε πολύ για όλα! Ίσως απλά, να ηθελα λίγο περισσότερο χρονο πριν μας δοθούν ορισμένες κατευθύνσεις και βοήθειες! ☺️

➡️ Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία και τα παιδιά για την υπέροχη εμπειρία και ευχόμαστε καλές δουλειές!! ♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

NEMO

NEMO

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🐠 Είχα παίξει τις 20.000 λεύγες και το είχα λατρέψει οπότε δε γινόταν να μην δω το remastered του δωματίου!
🐠 Αναλυτικά για το δωμάτιο, αναζητήσετε προηγούμενη κριτική μου😅. Ειδικά, θα πω ότι δε θα συναντήσετε αλλαγές σε θέμα χώρων, αλλά πολλά props έχουν αλλάξει και άλλα έχουν αντικατασταθεί.
🐠 Έχουν υπάρξει ορισμένες αλλαγές σε γρίφους, αλλά και στη ροή και στην εξέλιξη της ιστορίας, καθώς πλέον [spoiler] ένα κομμάτι του παλιού παιχνιδιού. Δε με χάλασε σε καμία περίπτωση, είναι πολύ ολοκληρωμένο και ο Γρηγόρης εξαιρετικός! Παρόλο που μας ήξερε, δε βγήκε καθόλου απο το ρόλο του και ήταν όσο βοηθητικός έπρεπε με τον τρόπο του!
🐠 Η εταιρεία για ακόμα μια φορά εξαιρετική στη φιλοξενία της και αναμένουμε οτιδήποτε άλλο, μιας και τα παίξαμε πια όλα 🙄.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

☣️ Chernobyl, ραδιενέργεια, καταστροφή, πόλη φάντασμα και διάφοροι αστικοί μύθοι γύρω από αυτή, ήταν όσα χρειαζόντουσαν για να μας οδηγήσουν στο Pripyat..φύγαμεεεεε:

😈 Αρχικά, όπως έχουν πει πολλοί, έτσι και εγώ έρχομαι να πω με τη σειρά μου, ότι έχει γίνει πολύ πολύ καλή δουλειά στους χώρους, με αποτέλεσμα να μη θυμίζει τίποτα απο προηγούμενο δωμάτιο. Πραγματικά συγχαρητήρια για αυτό παιδιά!!! 👏🏻
😈 Χώροι μπόλικοι, διακόσμηση λιτή, σκηνικά μιας ερημωμένης πόλης, ατμόσφαιρα ιδανική, ηχητικά, φωτισμός και το σύνολο αυτών καθηλωτικό!! 👌🏻
😈 Η εισαγωγή από μένα παίρνει ένα μεγάλο ΝΑΙ! Δε θα πω όμως τίποτα άλλο, να πάτε να δείτε, τι κάθεστε; 🤭 Ηλία respect! 👏🏻👏🏻
😈 Γριφάκιαα!! Θα τα χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας για δωμάτιο survival και αυτό γιατί απαιτούν πέρα από παρατηρικοτητα, αρκετή συνδυαστική σκέψη, αλλά και επίλυση με "εμπόδια", κάτι που ξεφεύγει λίγο από το πάρε-βάλε που συνηθίζεται σε αρκετά δωμάτια τρόμου. Ειδικά 2 μου άρεσαν παααρα πολύ!!!🔐
😈 Ήρθε η ώρα για το άκτινγκ...Τι να πω εδώ... ✔️Μάσκες; Εκπληκτικές!😲
✔️Κινησιολογία; Άψογη!
✔️Είναι το survival το ωραίο, που σε βάζει στο ρόλο από μόνο του και το ζεις και τα παιδιά είναι φοβερά σε αυτό!! Τα κανιβαλάκια είναι παντού, πετάγονται από παντού (ναι έφαγα ένα καλό jump.. ευχαριστώ Χρήστο για αυτό) και θέλουν να σας μυρίσουν μωρέ, αλλά μην τα αφήσετε καλού κακού!! 🤷🏼‍♀️
Ένα ακτ ειδικά στην αρχή, για μένα ήταν τοπ τοπ τοπ! 😍
😈 Το τέλος; Raven! Χρειάζεται να πω κάτι άλλο; Χρήστος και mind games τα λένε όλα! Και μια "παράσταση" για φινάλε όλα τα 💸💸!!

☣️ Τι άλλο να πω...αγαπημένη εταιρεία, πολύ αγαπημένα παιδιά, πέρασα τέλειααααα, να πάτε, να πάτε, ΝΑ ΠΑΤΕ!!🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
Ήδη ανυπομονώ φουυλ για την επόμενη δουλειά!!
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και μας συγχωρείτε που σας αφήσαμε νηστικούς.♥️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άλλη μια sci-fi εμπειρία!
Αποστολή μας; Να πάρουμε τον εγκέφαλο από το αντικείμενο 0.
Αποτέλεσμα; Τα καταφέραμε!

Πάμε να δούμε τι συναντήσαμε:
👾 Ατμόσφαιρα ταιριαστή σε ένα επιστημονικής φαντασίας δωμάτιο, με διακόσμηση ανάλογου επιπέδου και σκηνικά τέτοια που θα περίμενε να δει κανείς σε έναν τέτοιο χώρο! Οι ήχοι εναρμονισμένοι με τα παραπάνω, ολοκλήρωναν την συνολική ατμόσφαιρα! 👌🏻
👾 Γριφολογικά με κάλυψε αρκετά. Συναντήσαμε διάφορους γρίφους, άλλους πιο βατους και άλλους λίγο πιο σύνθετους, που προσωπικά με γέμισαν! Θα τους χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας, που απαιτούν παρατηρικοτητα και συνδυαστική σκέψη. 1-2 ίσως με "έκαψαν" παραπάνω από το φυσιολογικό. 🤪🤪
👾 Ο gm μας εκπληκτικός από την αρχή μέχρι το τέλος, μας έδινε τις σωστές κατευθύνσεις, όποτε έκρινε ότι χρειαζόμασταν ένα πουσάρισμα, έτσι ώστε να μην συναντήσουμε καμία κοιλιά στη ροή του δωματίου! 👏🏻

Κάπως έτσι, καταφέραμε να αποδράσουμε μαζί με τον εγκέφαλο και βρίσκομαι τώρα στη θέση να σας πω ΝΑ ΠΑΤΕ και εσείς, γιατί πρέπει να αφήσαμε ένα μικρό κομμάτι πίσω 🤔.

Ευχαριστούμε πολύ ομάδα του clock, εις το επανιδείν σε οτιδήποτε καινούριο δημιουργήσετε ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🔔 Πώληση οικίας!!

✍️ Ψάχνοντας απελπισμένοι σπίτι, αποφασίσαμε να πάμε να δούμε και το συγκεκριμένο οίκημα. Αν και φήμες λένε ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν εκεί μέσα, εμείς δε μασάμε από τέτοια! 💪🏻
Και να΄μαστε λοιπόν έξω από το σπίτι, έπαυλη για την ακρίβεια!!!!

🏚️ Μας υποδέχθηκε ένας ευγενέστατος μεσίτης, ο οποίος βέβαια μας τα έλεγε λίγο περίεργα, αλλά ούτε αυτό μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Έτσι, μπήκαμε στο χώρο για να κάνουμε την ξενάγησή μας! Αμ, έλα όμως που δεν ήταν τόσο απλό και εύκολο τελικά!🤷🏼‍♀️
🏚️ Η ατμόσφαιρα είναι καθηλωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο που κλείνει η πόρτα πίσω σου. Φωτισμός και ηχητικά εφέ πραγματικά 🔝, σε βαθμό που διστάζεις να κάνεις βήμα!! Η μουσική σε κρατάει μονίμως σε μια αγωνία και μια ανασφάλεια και σου δίνει την αίσθηση ότι ποτέ δεν είσαι μόνος!👀 Ειλικρινά, από τους πιο ωραίους ήχους σε δωμάτιο! 👏🏻
🏚️ Οι χώροι του σπιτιού μας άφησαν ικανοποιημένους. Είχε όλα όσα περιμένει κανείς να συναντήσει σε μια έπαυλη. Ευρύχωροι χώροι, όμορφη διακόσμηση, χωρίς υπερβολές, έπιπλα όλων των ειδών που ταιριάζουν σε μια παλιά οικία και σκηνικά πραγματικά αληθινού σπιτιού!! 👌🏻
🏚️ Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν αρκετοί, in concept και απαιτούσαν πολλή παρατηρητικότητα και σκέψη κατά δευτέρη βάση. Θα τους χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας και αυτό λόγω της έντασης και του φόβου που μπορεί να έχεις (όχι εμείς, οι άλλοι🤫), αλλιώς με καθαρή σκέψη και σωστή παρατήρηση, σε οδηγούν στη λύση τους!
🏚️ Την ξενάγησή μας στο χώρο αυτό, δεν την κάναμε μόνοι μας... Να που κάποιες φήμες ήταν αληθινές τελικά! Υπήρχαν κάποιες παρουσίες μαζί μας, οι οποίες νομίζω δεν μας ήθελαν και πολύ εκεί και προσπάθησαν αρκετά να μας διώξουν. Ωραίες εμφανίσεις, πολύ δυνατά jumps, ειδικά σε κάποια σημεία και τρεχάτε ποδαράκια μου🏃🏼‍♀️. Καλό είναι να αποφύγετε όσο μπορείτε οτιδήποτε νιώσετε εχθρικό απέναντί σας. (Ειδικά αν σας κοιτάνε από τις κάμερες οι φίλοι σας και γελάνε😤).
➡️ Συνοψίζοντας:
Ατμόσφαιρα ✔️✔️✔️
Ροη ✔️✔️✔️
Γριφοι ✔️✔️
Ακτινγκ ✔️✔️✔️✔️

✍️ Εμείς την έπαυλη ψηνόμαστε να την αγοράσουμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, γιατί μας άρεσε πολύ. Ωστόσο, ο μεσίτης θα διαλέξει την καλύτερη προσφορά, οπότε τρέξτε γρήγορα να την εξερευνήσετε και να μάθετε τα μυστικά της, πριν την καπαρώσουμε για τα καλά!!

🥰 Παιδιά του overdose σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη και μοναδική αυτή εμπειρία, καθώς και για την κουβέντα στο τέλος. Είστε όλοι σας υπέροχοι, φιλόξενοι και αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε! Εις το επανιδείν!!!! 🥰

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

#Κριτική: The Sacrifice

✍🏻 Ιστορία: Ένα χωριό απόμερο...🛑 Σταματάω εδώ! ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ναι όπως ακριβώς το λέει, στο Μοσχάτο. Τρελό; Και όμως αληθινό, τρέξτε να δείτε αν δε με πιστεύετε!
Πάμε στις λεπτομέρειες λοιπόν:
◾ Σκηνικά υπέροχα, σχεδιασμένα στη λεπτομέρεια, που κάθε χωριό θα ζήλευε και θα θαύμαζε!!!! Παρατηρήστε καλά τον χώρο γύρω σας, δε θα σας λείψει τίποτα οπτικά και κλείστε το στόμα μην μπει καμιά μύγα!! 😲 (Ξεμεινα από παραπάνω λόγια!!).
◾ Ατμόσφαιρα; Ήχοι; Φωτισμός;🔊💡 Συνδυασμός που σκοτώνει! Καθηλωτική ατμόσφαιρα όπου πρέπει, πιο χαλαρή σε άλλα σημεία. Φωτισμός και ηχητικά έρχονται και τη συμπληρώνουν και με τις εναλλαγές στους διάφορους χώρους και χρόνους φτιάχνουν ένα άρτιο αποτέλεσμα που σε κρατάει σε αγωνία, εγρήγορση και ανησυχία καθ' όλη τη διάρκεια!!👌🏻👌🏻
◾ Θα συναντήσετε ΠΟΛΛΟΥΣ χώρους και άλλα τόσα περάσματα, κάποια φανερά και άλλα που ξέρουν να κρύβονται καλά και θα σας αρέσουν σίγουρα!!!
◾Γριφολογικά🔐 εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένη! Αρκετοί γρίφοι, in concept, διαφόρων ειδών και δυσκολίας τόσης οσης απαιτείται για το είδος του δωματίου!! Ένας με κέρδισε πολυυυ(!!!) και για να είμαι ειλικρινής 1 θα μου άρεσε αλλιώς δοσμένος, χωρίς βέβαια να αποτελεί αυτό κάποιο πρόβλημα στη ροή και στο δωμάτιο γενικότερα.
◾ Άκτινγκ τώρα🎭!! Στο χωριό δεν είστε μόνοι σας. Το περιμένατε; Δεν το περιμένατε 🤪. Κάποιες "όμορφες" παρουσίες, εξαιρετικές στο ρόλο τους, είναι εκεί μαζί σας. Καλό είναι να τις παρακολουθείτε, να μην κλείσετε τα μάτια σας και χάσετε το κινηματογραφικό μέρος και να προσέχετε να απομακρύνεστε ήρεμα όταν σας φαίνονται απειλητικές!

✍🏻 Κλείνοντας, δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει εκεί μέσα! Είναι αριστούργημα πραγματικά και αυτό φαίνεται από την αρχή, μέχρι το τέλος!
Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη αυτή εμπειρία και είμαι σίγουρη ότι μέρα με τη μέρα θα γίνεστε ακόμα καλύτεροι, γιατί οι προοπτικές του δωματίου είναι πολύ υψηλές. Τοπ 5 εύκολα και θυμηθείτε με, θα συζητηθεί πολύ αυτό το χωριό και όχι άδικα!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

👥 3αδα-4αδα για μέγιστη εμπειρία και απόλαυση!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👻Phantom of the opera👻


➡️ Ως εμπειροι ντετεκτιβς, λοιπόν, κληθήκαμε να διερευνήσουμε την υπόθεση της Χριστίνας Δέου και να μάθουμε τι απέγινε η ίδια, αλλά και το πτώμα της που δε βρέθηκε ποτέ. Ήταν άραγε φόνος...ή κάτι άλλο συμβαίνει στο περιβόητο θέατρο της οδού Κωνσταντινουπόλεως;;
Εμείς πήγαμε και μάθαμε, εσύ θα τολμήσεις;;; ⤵️

👻 Από που να αρχίσω; 🤔 Λοιπόν.. Ατμόσφαιρα; 👌🏻
Ηχητικά εφέ; 👌🏻
Σκηνικά; 👌🏻
Πλοκή/Ροή; 👌🏻
Έλα εντάξει, παιδιά, όλα αυτά ήταν άψογα, μέσα στο κονσεπτ. Τα σκηνικά πολύ προσεγμένα, οι ήχοι και η ατμόσφαιρα εναρμονισμένα και κριπι σε ορισμένα σημεία (είμαι και λίγο κότα 🤷🏼‍♀️). Οι χώροι άνετοι για τα άτομα που αναγράφει(!!).
Η ροή κυλάει ομαλά, δεν κουραστήκαμε κάπου και η πλοκή εξελίσσεται σταδιακά και κατανοητά μέχρι και το τέλος που..🤫
👻 Πολλά είπα, πάμε στους γρίφους!!🔐
Escaped...δε με έχει αφήσει παραπονεμένη αυτή η εταιρεία!! Γρίφοι μπόλικοι, μέτριας δυσκολίας στο μεγαλύτερο ποσοστό, πρωτότυποι, με έναν να ξεχωρίζει για μένα και να κάνει τη διαφορά! Μου άρεσε πολυυύ!! 👏🏻 Κυρίως παρατηρητικότητα, λίγο ψάξιμο και βάλτε και το μυαλουδάκι να δουλέψει και όλα καλά θα πάνε!
👻 Το άκτινγκ τώρα! Ψυχολογικό δωμάτιο, άρα και άκτινγκ ανάλογου επιπέδου. Μην περιμένετε να τρομάξετε φουλ, αλλά τα πεταγματάκια σας θα τα κάνετε! Όπως και να χει, θα απολαύσετε τον/τους ηθοποιό/ους, είναι εκπληκτικοί στο ρόλο και θα το ζήσετε όσο εσείς επιτρέψετε στον εαυτό σας!

➡️ Άλλο ένα ολοκληρωμένο δωμάτιο, με την ποιότητα και την υπογραφή της Escaped, σίγουρα value for money!
👥 Έμπειρη 3αδα είναι καλά, 2αδα για να το ζήσει και αρχάρια 4αδα, πιστεύω!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Νέο 2ωρο καθαρό γριφοδωμάτιο και δε γινόταν να μην το επισκεφθούν 2 παπαΝτζες!

💧 Αρχικά οι χώροι που συναντήσαμε ήταν πραγματικά ΠΟΛΛΟΙ! Άλλαζες συνεχώς σκηνικά και παραστάσεις, με αποτέλεσμα να μην σε κουράζει κάποιος χώρος. Θεωρώ ήταν όλοι ιν κονσεπτ, άλλοι πιο λιτοί και άλλοι πιο γεμάτοι.
💧 Ατμόσφαιρα και ηχητικά εφέ μέσα στο κλίμα του δωματίου, με τον αρχικό χώρο μόνο να μοιάζει λίγο πιο "διασκεδαστικός" στους ήχους του.
💧 Γριφολογικά συναντήσαμε ποοολλους γρίφους σε όλους τους χώρους. Δεν υπήρξε κάποιος πρωτότυπος γρίφος ή κάτι που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Συναντάς όλων των ειδών τους γρίφους, δοσμένους με διαφορετικό τρόπο τους περισσότερους, κάτι το οποίο δε σε χαλάει, απλά προσωπικά δεν έτυχε να ενθουσιαστώ και τρελά με κάποιον λόγω αυτού!
💧 Τα περάσματα τώρα ήταν απλά, πέρα από 1-2. Θα προτιμούσα να έχει και κάτι που να μου τραβήξει την προσοχή περισσότερο, αλλά δεν ήταν και αναγκαίο.

Γενικά περάσαμε ένα πάρα πολύ ευχάριστο 2ωρο(εντάξει λιγότερο ήταν), γεμάτο, χωρίς να βαρεθουμε καθόλου. Ο gm μας Ίωνας ήταν εκπληκτικός, καλοσυνάτος, με χαμόγελο και σίγουρα απογείωσε την συνολική μας εμπειρία!
Ευχαριστούμε πολύ!!❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

💤Ο δρόμος μας έβγαλε Σταθμό Λαρίσης μεριά και μιας και κόντευε 12 έπρεπε να βρούμε ένα μέρος να μείνουμε. Έτσι βρεθήκαμε στον παλιό ξενώνα της μαμάς να ρίξουμε έναν υπνάκο.

😴 Μας υποδέχθηκε ο ευγενέστατος γιος της μητέρας, ο οποίος ύστερα από κάποιες επισημάνσεις μας οδήγησε στον ξενώνα που θα μας φιλοξενούσε. Η είσοδος στο ξενώνα και η εισαγωγή ήταν ταιριαστά με το κονσέπτ και ειδικά ένα μέρος της μου άρεσε πολύ!!
😴 Οι χώροι του δωματίου ήταν πολλοίιι και έχει γίνει πολύ καλή αξιοποίηση όλων για μένα! Σκηνικά και ατμόσφαιρα καλοδουλεμένα σε κάθε χώρο!!
😴 Οι γρίφοι του δωματίου ήταν αρκετοί ειδικά για το είδος του. Η δυσκολία τους κυμαινόταν σε διάφορα επίπεδα. Ένας συγκεκριμένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετά και ήταν από τους αγαπημένους μου του δωματίου! Γενικά χρειαζοταν παρατηρητικότητα στους περισσότερους και συνεργασία για την επίλυση ορισμένων.
😴 Όσον αφορά [spoil], έχει αρκετούς στους χώρους και εντυπωσιακούς θα έλεγα! 👌🏻
😴 Τα όνειρα μας τώρα τα συνόδευαν κάποιες όχι και τόσο φιλικές παρουσίες. Πολλές εμφανίσεις, πολλά [spoil] και άλλες εκπλήξεις που δεν μπορώ να αναφέρω. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά στους ρόλους τους και σίγουρα μας κράτησαν την αγωνία και τον φόβο στα ύψη!!! 👏🏻👏🏻
😴 Το τέλος του δωματίου είναι από τα πιο έντονα κομμάτια του. Ανάλογα με το πόσοι έχουν μιλήσει για σας (ονόματα δε λέμε) θα το ζήσετε είτε πιο έντονα είτε λιγότερα. Εγώ σίγουρα ξύπνησα αρκετά κουρασμένη από αυτό το όνειρο.🤷🏼‍♀️

💤 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει γίνει. Σίγουρα το δωμάτιο μπαίνει στα τοπ για μένα. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για την υπέροχη φιλοξενία και όταν με το καλό ανοίξουμε πάλι τρέξτε να το παίξετε όσοι το έχετε αφήσει!! ❤️

Απέδρασαν

Απάντηση από: Station 33 Escape Rooms
❤️🏚️🧓

5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κάτι για μια εκδίκηση μας είπαν και μόνο αυτό δεν ήταν τελικά 😅
Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, στο οποίο σίγουρα ρίξαμε πολύ γέλιο! Ας ξεκινήσω από τα υπερ μας... ναι λύσαμε τους γρίφους στα μπαμ...τι αυτό δεν φτάνει; 🤷🏼‍♀️
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ήθελε στρατηγική και τακτική αν ήθελες να φτάσεις έστω κοντά στη νίκη.. εμείς την βλέπαμε με κυάλια από μακριά 😅. Τρέξαμε, γελάσαμε, αγκαλιαστήκαμε, είχαμε πρόγραμμα!
Ομολογώ ότι πολλά δεν μπόρεσα να κάνω, αλλά τα παιδιά φρόντισαν να περάσουμε όλοι καλά ακόμα και έτσι! Μαρία ευχαριστώ για τις αγκαλιές χαχαχα!
Νίκο και Δημήτρη για σας δε λέω τίποτα...τι να σας κάνω εσάς η καημένη 🤪
Ευχαριστούμε πολύ το Μίλτο για το διαγωνισμό και τα παιδιά για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν!❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κάτι για μια κληρονομιά ακούσαμε και δε γινόταν να την αφήσουμε στη μοίρα της. Έτσι λοιπόν, βρεθήκαμε στην έπαυλη του κ.Eric πιστεύοντας ότι θα ήταν εύκολη η αποστολή μας, αλλά που να ξέραμε!!

👉🏻 Μπαίνοντας στο χώρο, η ατμόσφαιρα και το κλίμα που επικρατεί σε προϊδεάζει ότι δε θα είναι εύκολη η συνέχεια! Μια ατμόσφαιρα επιβλητική, η οποία σε συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια του δωματίου και σε κρατάει μονίμως σε μια αγωνία και μια ένταση.
👉🏻 Την αγωνία αυτή έρχονται να δυναμώσουν οι παρουσίες του σπιτιού. Σίγουρα δεν είναι μία, σίγουρα δεν μπορώ να πω πόσες είναι, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι άλλες είναι καλές, άλλες λιγότερο, άλλες διασκεδαστικες, άλλες καθόλου! Το τι συμβαίνει εκεί μέσα θα το αφήσω να το μάθετε όταν πάτε, αλλά τα παιδιά είναι εξαιρετικά στους ρόλους τους! Αφήστε τους να σας παίξουν όπως θέλουν και προσοχή απλά στις κινήσεις σας μέσα στο χώρο! Μια παρουσία ειδικά την λάτρεψα, αν και με "πρόδωσε" 😅😅.
👉🏻 Όσον αφορά το γριφολογικό κομμάτι. Θα χαρακτήριζα τους γρίφους και τα τασκς μέτριας προς εύκολης δυσκολίας, δεδομένου των συνθηκών, με έναν γρίφο συγκεκριμένο να μου κάνει εντύπωση που τον συναντάω σε δωμάτιο πόσο μάλλον τρόμου!

Η κληρονομιά έφτασε στα χέρια μας! Όλο το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και φιλικότατο! Τα σπιτικά γλυκίσματα οοοοο,τι καλύτερο και ευχόμαστε καλές δουλειές!! Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λααατρεμενη η Μαυροφορεμένηη🖤
▪️ Έτσι όπως περιπλανιόμασταν και εμείς στα στενά της Καλλιθέας, μας έβγαλε ο δρόμος μας στο Grithin Gifford και ως έμπειροι δικηγόροι έπρεπε να βρούμε την περίφημη διαθήκη και να επιβεβαιώσουμε ή όχι κάτι φήμες που ακούγονται!

▪️ Φτάσαμε λοιπόν, μας υποδέχτηκε ένας ψαρωτικός θα έλεγα δικηγόρος και μας εξήγησε τα επόμενα μας βήματα.
▪️ Αφού φτάσαμε στο χωριό (με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα έλεγα) συναντήσαμε πολλούς χώρους, άλλους πιο μεγάλους, άλλους πιο μικρούς, άλλους με άψογη διακόσμηση και σκηνικά, άλλους πιο λιτούς και ορισμένους φουλ αληθοφανείς! Φαίνεται τι δουλειά έχει πέσει και το αποτέλεσμα σε ανταμείβει 1000%, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που έμεινα άφωνη.👏🏻👏🏻👏🏻
▪️ Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε καθόλη τη διάρκεια ήταν απόλυτα ταιριαστή και καθηλωτική σε κάποια σημεία και σε κρατούσε συνεχώς σε μια τσίτα και εγρήγορση. 👌🏻
▪️Τους γρίφους του δωματίου θα τους χαρακτήριζα εύκολους, αλλά ό,τι πρέπει για το συγκεκριμένο δωμάτιο και και οι περισσότεροι από αυτούς έδεναν όμορφα με το concept! Τα διάφορα τασκς που είχαμε να εκτελέσουμε ήταν και αυτά απλά, αλλά ταιριαστά!
▪️ Από θέμα ακτινγκ τώρα!! Η Μαυροφορεμένη είναι καθηλωτική με όλη τη σημασία της λέξης. Ορισμένα jumps ήταν απίστευτα για μένα και είτε τα περίμενες είτε όχι σε κολλούσαν στη γωνία! Πολύ ωραίες ερμηνείες και πολύ σωστές και προσεγμένες επιλογές σε διάφορες εκτελέσεις.👏🏻
▪️Το προσωπικό ευγενέστατο και ευδιάθετο πολύ! Μιλήσαμε, άκουσε ό,τι είχαμε να πούμε, άντεξε την παράνοια μας και ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά!!!❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

✍🏻Mystery outdoor 2 η συνέχεια της ιστορίας!
Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έπαιξα τεστ και την ημέρα διεξαγωγής του βοήθησα τα παιδιά, οπότε μπορώ να μιλήσω και από τη μεριά του παίκτη και από την αντίθετη!

✍🏻Ξεκινώντας από τη μεριά του παίκτη έχω να πω ότι οι γρίφοι που συναντήσαμε είχαν διάφορα επίπεδα δυσκολίας, αλλά όλοι τους (πέρα από έναν..ναι Μίλτο σόρρυ 😝) μου άρεσαν πολύ και με κάλυψαν αρκετά! Προφανώς και το παιδί αυτό θέλει να κάψει όσα εγκεφαλικά κύτταρα μας έχουν απομείνει αλλαααα δεν του κάναμε την χάρη ως γνήσιοι παπαντζες! [spoil]
✍🏻 Περνώντας στην αντίθετη μεριά, εγώ προσωπικά την ημέρα εκείνη πέρασα ένα πολύ όμορφο 5ωρο! Είδα πολλές ομάδες, γνώρισα άτομα, συνάντησα φίλους...και όλοι είχαν κοινό γνώμονα να τερματίσουν πρώτοι! Έβλεπα τη διασκέδαση αλλά και την αγωνία στα πρόσωπα τους, σε ορισμένους και την "απελπισία" περνώντας από το σταθμό που ήμουν, μέχρι που στο τερματισμό συνάντησα μόνο πολλά χαμόγελα!

✍🏻 Τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική δουλειά και παρά τις δυσκολίες του covid έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό! Συγχαρητήριαα στους διοργανωτές. 👏🏻

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

💬 Escapepolis αγαπημένη εταιρεία και προφανώς δε γινόταν να μην επισκεφθούμε ένα από τα νέα της δωμάτια άμεσα! Gustave Eiffel λοιπόν, γριφοδωμάτιο όπως ξέρετε και ξεκινάω:

🗼 Πρόκειται για ένα δωμάτιο που με το που μπαίνεις σε βάζει με τον τρόπο του (shhhhh) στην ιστορία και σου προκαλεί κάποιου είδους αγωνία για το τι θα ακολουθήσει και για το τι έχεις να κάνεις εσύ εκεί μέσα! 🤷🏼‍♀️
🗼 Οι χώροι του δεν είναι πολλοί, αλλά κρύβουν πολλά μυστικά και τα παιδιά τους έχουν εκμεταλλευτεί και τους έχουν αξιοποιήσει όσο περισσότερο μπορούσαν! Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά είναι εναρμονισμένα στο concept που εξυπηρετούν! 👌🏻
🗼 Ο ήχος, οι φωτισμοί και διάφορα άλλα πραγματάκια που συμβαίνουν εκεί μέσα (δεν μπορώ να πω πηγαίνετε να δείτε) συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του δωματίου και δίνουν μια ακόμα όμορφη πινελιά στο σύνολό του. 👏🏻👏🏻
🗼 Όσον αφορά το γριφολογικό κομμάτι τι να πω! Η εταιρεία αυτή δε με απογοητεύει ποτέ. Οι γρίφοι που θα συναντήσετε για μένα κυμαίνονται από μέτριοι έως δύσκολοι. Δεν είναι πολλοί στο σύνολο τους, αλλά είναι φουλ συνδυαστικοί με αποτέλεσμα ο χρόνος να είναι οριακός στην επίλυση τους. Θα καεί το μυαλουδάκι σας σάς το υπόσχομαι! Προσωπικά ξεχώρισα τον τελευταίο γριφο με διαφορά (το αφήνω απλά εδώ για να σας κεντρίσω την περιέργεια) !! 😱
🗼 Το προσωπικό ευγενέστατο, φιλικότατο και από τα πιο φιλόξενα στο χώρο. Κάτσαμε, μιλήσαμε, άκουσαν όσα είχαμε να τους πούμε και φύγαμε 100% ευχαριστημένοι!!

💬 Ευχαριστούμε πολύ και θα σπεύσουμε άμεσα για τα επόμενα δωμάτια. ❤️

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήθελα τοοοσο καιρό να επισκεφτώ τον Φρέντυ και να δω αν τελικά θα στοιχειώσει ή όχι και τα δικά μου όνειρα... μπορώ να πω ότι τα κατάφερε!!🤷🏼‍♀️

💭 Σκοτεινή, τρομακτική ατμόσφαιρα, με πολύ δυνατά ηχητικά που σε γονατίζουν κυριολεκτικά. Από τους καλύτερους, ίσως, ήχους στο χώρο.👏🏻
💭 Γριφολογικά είναι ένα γεμάτο δωμάτιο για το είδος του! Έχει αρκετούς γρίφους, μέτριους προς δύσκολους θα έλεγα δεδομένου του τρόμου, που απαιτούν καλή συνεργασία, παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη! Εδώ να πω ότι από τον φόβο μου δεν ασχολήθηκα και με πολλούς βέβαια και αυτό είναι κάτι που θα δυσκολέψει ομάδες που φοβούνται αρκετά!🙄
💭 Σε θέμα ακτινγκ τώρα, ο Φρέντυ έκανε αισθητή την παρουσία του πολύ δυναμικά και έπρεπε να γλιτώσεις από τα κοφτερά του χέρια!
⚠️ Προσέξτε μη χτυπήσετε σαν εμένα ⚠️

Τα παιδιά είναι πολύ φιλόξενα, ευγενικά και με χιουμορ, με όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνουν! Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία και αναμένουμε νέες δουλειές!🤗

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άλλη μια επίσκεψη στο Mindtrap που με άφησε αρκετά ικανοποιημένη!

▪️ Από θέμα ατμόσφαιρας και σκηνικών ήταν ένα απλό δωμάτιο, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο για μένα, το οποίο βέβαια ταίριαζε στο σενάριο και στην πλοκή του!
▪️ Γρίφοι και τασκς κυμαίνονται σε καλά επίπεδα. Δεν είδα κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, αλλά ούτε και κάτι που να με χάλασε που το έχω ξαναδεί. Οι γρίφοι που έχουν επιλεχθεί δίνονται πολύ σωστά με βάση το στορυ και θα τους χαρακτήριζα μέτριου επιπέδου προς εύκολους, με 1-2 να ξεχωρίζουν για τα γούστα μου!
▪️Το game mastering ήταν ολοσωστο. Ο Σπύρος είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και πολύ ανοιχτός σε οποιοδήποτε σχόλιο, παρατήρηση στο τέλος του παιχνιδιού!
▪️Το προσωπικό ευγενέστατο για άλλη μια φορά και ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά για την εμπειρία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

▪️Τι δωματιάρα ήταν αυτή;; Τι υπερπαραγωγή; Τι τρομερή δουλειά για άλλη μια φορά από την No exit👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 BEST PRISON!!!!

⛓️ Θα ξεκινήσω από τους γρίφους, ως γριφάκιας που είμαι! Πολλοί γρίφοι, πολλών ειδών, όλοι in concept, μέτριας και άνω δυσκολίας θα έλεγα. Απαιτούν παρατηρητικότητα, συνεργασία και ποοοολλη σκέψη ορισμένοι! Είχα καιρό να ακονίσω τόσο το μυαλό μου σε γρίφους, οπότε με κάλυψαν παραπάνω από το 100%!!!
⛓️ Θα συνεχίσω με τους χώρους και τα περάσματα...τι να πω εδώ;!! Αρχικά δεν υπήρχε σημείο και γωνία του δωματίου που να μην αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αληθινή φυλακή! Πολλοί χώροι, εεε παιδιά μην ξεγελαστείτε...ποοοολλοι χώροι λέμε, απίστευτα και πολλά περάσματα με κάποια να ξεχωρίζουν!👏🏻
⛓️ Η ατμόσφαιρα; Τα ηχητικά; Οι φωτισμοί; Όλα όπως αρμόζουν σε μια φυλακή, συνθέτουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα!
⛓️ Όσον αφορά τον ηθοποιό! Εδώ οι γνώμες διίστανται..🤔 Ο ηθοποιός έχει έναν κομβικό ρόλο στο παιχνίδι, καθώς σε βάζει στο κλίμα της ιστορίας και από κει και πέρα κάνει τις εμφανίσεις που απαιτούνται. Για μένα δεν είναι αχρείαστος ο ρόλος, ίσα ίσα που προσδίδει κάτι παραπάνω στην ιστορία, απλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει και πιο ενεργή συμμετοχή κατα την διάρκεια του παιχνιδιού!

▪️Το προσωπικό για άλλη μια φορά ευγενέστατο και πολύ φιλικό και πρόσχαρο απέναντι μας! Μας ανέχτηκαν που κάναμε περίπου 1 ώρα να βγάλουμε φωτογραφία 😂 και τους ευχαριστούμε πολυυυ για ακόμα μια φορά! Πολλά συγχαρητήρια παιδιά για τις υπέροχες δημιουργίες σας και αναμένουμε οτιδήποτε νέο.👏🏻👏🏻👏🏻❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

📌Έχοντας παίξει το Litchver (ναι είμαι ανάποδη), οι προσδοκίες μου για το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν πολύ υψηλές και μπορώ να πω ότι επιβεβαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό!!

▪️Ξεκινώντας να πω ότι φτάνοντας στη συγκεκριμένη οδό και αντικρίζοντας το σπίτι απέξω, ήδη το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά το αν θα μπεις η αν θα κάνεις μεταβολή να φύγεις! Εμείς ως θαρραλέοι αρκετά (καλά βλακείες λέω απλά ήταν μέρα ακόμα έξω) αποφασίσαμε να χτυπήσουμε την πόρτα....
▪️ Μια εισαγωγή πολύ δυνατή, όχι κάτι το πρωτότυπο, αλλά ό,τι πρέπει για να σε βάλει με τη μια στο κλίμα και να σου εμφανίσει τα πρώτα συμπτώματα φόβου.😬
▪️ Σκηνικά παλιού σπιτιού στο 100%, μιας και αυτό ήταν όντως, στο οποίο έγιναν όσες αλλαγές έπρεπε για να το φέρουν στα δεδομένα τους, οπότε αυτό είναι στα υπέρ, καθώς πρόκειται για 💯 αληθοφανή σκηνικά που δεν μπορούν λεπτό να σε πετάξουν εκτός ιστορίας!!! 👌🏻
▪️Η ατμόσφαιρα ήταν καθηλωτική! Κάθε ηχητικό εφέ και κάθε φωτισμός σε κολλούσε στη γωνία και σε έκανε να κοιτάς τριγύρω ανεβάζοντας παλμούς.😧
▪️ Γρίφοι; Γρίφοι βατοί και κατανοητοί, με έναν να μην μας κόλλησε πολύ σαν ομάδα εξαρχής, αλλά δεν έχει και πολύ σημασία, καθώς εκεί μόνο για τους γρίφους δεν πας!!!
▪️Ακτινγκ;🎭 Το αγαπημένο μου κομμάτι! Ένα ακτινγκ πολύ δυνατό, μια ηθοποιός που σου έκοβε τα πόδια με την παρουσία της και μια συνεχής αγωνία και τρόμος για επιβίωση! Το τελευταίο μάλιστα 🎭 σε στέλνει σε άλλα επίπεδα τρόμου.
▪️Το φινάλε τώρα... προσωπικά με χάλασε λίγο η τροπή και τα σκηνικά στον τελευταίο χώρο, αλλά ήταν ένα πολύ έντονο φινάλε που σίγουρα μένει στο μυαλό σου για πολυυυ καιρό... μακάρι να μπορούσα να πω παραπάνω αλλά... πηγαίνετε και θα μάθετε!🤭

📌Η φιλοξενία των παιδιών ήταν ζεστή και φιλική και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη εμπειρία που μας χάρισαν! Είναι ένα δωμάτιο που σκαρφάλωσε στα τοπ τρόμου μου!!!👏🏻👏🏻

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Another Dimension

Another Dimension

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άλλη μια επίσκεψη στην εταιρεία Esc και αυτή τη φορά ταξιδέψαμε στο χωροχρόνο.🤯

⏳Οι χώροι που συναντήσαμε ήταν ποικίλοι και όλοι τους εντυπωσιακοί. Όμορφα διακοσμημένοι, σε ταξίδευαν σίγουρα σε άλλες διαστάσεις και παρά τα σχετικά λιτά τους σκηνικά σε γέμιζαν όσο έπρεπε!
⏳ Οι γρίφοι που υπήρχαν ήταν βατοί, όχι κάτι που να με άφησε άναυδη, αλλά ούτε και αδιάφοροι. Μέτριας προς εύκολης δυσκολίας με έναν πιο συνδυαστικό να είναι ικανός να κάψει ορισμένα εγκεφαλικά κύτταρα.
⏳ Όσον αφορά τώρα τους μηχανισμούς και τα περάσματα, ορισμένα από αυτά δε μου άφησαν καλές εντυπώσεις. Ένιωσα ότι λειτουργούσαν με χρονοκαθυστερηση και σε έναν ειδικά δε βρήκα και κάποια λογική.
⏳ Γενικά, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο κομμάτι ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, σε ένα από τα καλύτερα σίγουρα δωμάτια της εταιρείας!

Ευχαριστούμε πολύ για αλλη μια φορά για την φιλοξενία και θα επιστρέψουμε για το Boardland οπωσδήποτεε!!!!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🖼️Επισκέφθηκαμε και εμείς λοιπόν την περιβόητη αυτή έκθεση, με σκοπό να κλέψουμε τον γνωστό [spoil]

🎨 Κλασικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, με λιτή ατμόσφαιρα και σκηνικά, αντιπροσωπευτικά για το χώρο και το σκοπό που αποσκοπούν, αλλά όχι και κάτι το τρελό.
🎨 Γριφολογικά θα το χαρακτήριζα τίμιο δωμάτιο, με εύκολους γρίφους, που θα έχετε ξανασυναντήσει οι πιο έμπειροι, αλλά ωραία δοσμένοι με βάση την πλοκή και την ιστορία!
🎨 Η ροή δεν έκανε κάποια κοιλιά, κύλησε ομαλά και δεν αντιμετωπίσαμε κανέναν πρόβλημα και ο gm μας δίπλα μας να μας κατευθύνει σε ό,τι τον χρειαστήκαμε!
🎨 Το προσωπικό ευγενέστατο και πολύ φιλικό, με όρεξη για συζήτηση και ανοικτοί σε κάθε μας σχολιασμό και κριτική!
➖ Το μόνο αρνητικό που θα έβαζα, είναι η απουσία κορύφωσης στο τέλος. Θα ταίριαζε σίγουρα κάτι πιο έντονο που θα σου έδινε μια αγωνία και θα ολοκλήρωνε καλύτερα το σύνολο.

🖼️ Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη φιλοξενία και εις το επανιδείν σίγουρα!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🐚Πρώτη μου επίσκεψη σε VR και ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο βυθό και ορισμένες ενδιαφέρουσες αποστολές που είχαμε να φέρουμε εις πέρας.
🐚Αν και συναντήσαμε αρκετά εμπόδια, που προσπάθησαν να μας απομακρύνουν από το έργο μας, φάνηκαμε αντάξιοι των συνθηκών και ολοκληρώσαμε με επιτυχία την εξερεύνηση μας!
🐚Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ όμορφα και αληθοφανή (όσο γίνεται) σκηνικά, με διασκεδαστικά τασκς που απαιτούν συνεργασία και μια εκπληκτική Ελπίδα να σιγοντάρει τις βλακείες μας και να απογειώνει την εμπειρία μας!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🐲B2b μετά τον βυθό, βρεθήκαμε σε ένα κάστρο αντιμέτωποι με ιππότες, φίλτρα και δράκους.
🐲Άλλο ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, με αρκετά πραγματάκια/τασκς, που σίγουρα θα σε κάνουν να γελάσεις, να αγχωθείς και να συνεργαστείς με την ομάδα σου στο 100%.
🐲Τα σκηνικά και εδώ υπέροχα, με μια σκηνή να θυμίζει το Νοσφιστή από την γνωστή ταινία και να σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι εκεί μέσα.
🐲Ευχαριστούμε πολύ το team του Mindtrap της Νέας Σμύρνης, πρόκειται για φανταστικά παιδιά, που κουβαλούν μεγάλη δόση τρέλας και αυτό βγαίνει παραέξω.. είστε όλοι υπέροχοι!! ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🕵🏼‍♀️ Ως γνωστοί λάτρεις της πεζοπορίας, είχαμε ξεκινήσει τη διαδρομή μας προς το βουνό, όταν μια ξαφνική καταιγίδα μας χάλασε τα σχέδια. Για καλή μας(;) τύχη βρισκόταν εκεί δίπλα ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και αποφασίσαμε να περάσουμε τη νύχτα μας εκεί (ατρόμητοι όχι αστεία). Έλα όμως που δεν ξέραμε τι συνέβαινε...

🕵🏼‍♀️ Το παλιό ορφανοτροφείο λοιπόν, όπως μάθαμε στη συνέχεια, έκρυβε πολλά μυστικά. Αρχικά, η ατμόσφαιρα του δωματίου ήταν σπούκι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι το οποίο σε κρατούσε σε αγωνία και ταυτόχρονα σε έβαζε εντελώς στο κλίμα.
🕵🏼‍♀️ Τα διάφορα ηχητικά εφέ με άφησαν παραπάνω από ικανοποιημένη και πολλές φορές, αν και δεν υπάρχει ηθοποιός, αισθανόμουν ότι δεν είμαι μόνη μου στο χώρο. 👏🏻👏🏻
🕵🏼‍♀️ Γριφολογικά συναντήσαμε μέτριους, ποιοτικούς γρίφους, άλλους πιο απλούς και άλλους πιο συνδυαστικούς. Χρειάζεται παρατηρητικότητα, σε βαθμό τέτοιο που μπορεί και να πεις "Έλα δεν παίζει να ήταν εκεί". 👀
🕵🏼‍♀️ Περάσματα όμορφα, χώροι και σκηνικά όπως θα έπρεπε να είναι και γενικά μια πολύ πολύ καλή δουλειά, που δυστυχώς δεν ακούγεται όσο θα έπρεπε και θα της άξιζε!

🕵🏼‍♀️ Ένα ευγενέστατο, πρόσχαρο προσωπικό, με όρεξη για συζήτηση και αγάπη για το χώρο! Συγχαρητήρια παιδιά για το έργο σας και αναμένουμε επόμενες δουλειές σας!!❤️

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Αυγ - 2020

Ανκ

Ανκ

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

📜 Αποστολή εύρεσης Ανκ από τον καθηγητή Τζόνσον και σπεύσαμε άμεσα να βοηθήσουμε! Η αποστολή μας ήταν εύκολη ομολογουμένως, αν και συναντήσαμε εμπόδια που προσπάθησαν να δυσκολέψουν το έργο μας! Συγκεκριμένα:

📜 Βρεθήκαμε σε κάποιους χώρους που σίγουρα θύμιζαν Αίγυπτο και τα σκηνικά τους ήταν πολύ προσεγμένα και καλοφτιαγμένα. 👌🏻
📜 Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε και η συνοδεία μουσικής υπόκρουσης σε έβαζαν στο κλίμα του δωματίου και σου κρατούσαν μια όμορφη συντροφιά.👌🏻
📜 Όσον αφορά τα περάσματα και τα διάφορα εφέ που βρέθηκαν μπροστά μας κυμαίνονταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, με κάποια να έχουν ένα παραπάνω ενδιαφέρον!
📜 Σε θεμα γρίφων τώρα, θεωρώ ότι χρήζουν βελτίωση ορισμένοι. Δε συναντήσαμε κάποια δυσκολία, αντικατάσταση και παρατηρητικότητα φουλ και όλα καλά, πέρα από έναν που χρειάζεται απλά να μπεις στη λογική του και μετά βγαίνει στα μπαμ.
📜 Όσον αφορά τη ροή, ένιωσα ότι κάπου στην αρχή χάθηκε, αλλά είναι μέχρι να βρεις με τι πρέπει να ασχοληθείς και προς τα που να κινηθείς. Από κει και έπειτα κύλησε ομαλά!
📜 Οι βοήθειες θα μπορούσαν, κατά την άποψη μου, να είναι σε πιο σοβαρό επίπεδο, καθώς επίσης και να έρχονται με άλλο τρόπο, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Αίγυπτο.

📜 Γενικά είναι ένα καινούριο δωμάτιο που έχει περιθώρια βελτίωσης! Είναι vfm με την προσφορά που τρέχει και το συνιστώ σε 3αδα μαξ 4αδα!
Τα παιδιά στο χώρο είναι πολύ επικοινωνιακά και ανοιχτά σε κάθε κριτική και άποψη. Τα ευχαριστούμε πολύ και εις το επανιδείν 🥰

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉🏻Deus ex machina, ένα πρωτότυπο steampunk δωμάτιο, ένας παράξενος επιστήμονας με διπλή προσωπικότητα και μια ατμομηχανή που πρέπει να δεις τι θα την κάνεις, ήταν όλα όσα είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην επίσκεψη μας αυτή.

⚙️ Ένα άρτιο γριφολογικά δωμάτιο, που σε καμία περίπτωση δε θα το χαρακτήριζα εύκολο! Συναντήσαμε ωραίους γρίφους, ορισμένους διαφορετικούς, όλοι in concept, που απαιτούσαν παρατηρικότητα, συνδυαστική σκέψη, αλλά και απλή (ή και όχι🤪) λογική για να λυθούν!
⚙️ Οι χώροι δεν είναι σίγουρα από αυτά που θα ξεχωρίσεις στο δωμάτιο, αλλά είναι απολύτως προσεγμένοι και τα σκηνικά 100% σχετικά με το θέμα! Τα αντικείμενα και οι μηχανισμοί που συναντάς στο χώρο σε βάζουν με τη μία στο κλίμα και αρκούν για να μείνεις καλυμμένος και σε αυτό το κομμάτι!👌🏻
⚙️ Το ακτινγκ τώρα είναι κάτι που σίγουρα θα σου μείνει από το δωμάτιο και σίγουρα θα το θυμάσαι για καιρό! Ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό-ς ηθοποιός, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει σε er. (Μεταξύ μας τον έβαλα στους τοπ 2🤫). Τι να πω; Ήξερε ακριβώς πως να μας αντιμετωπίσει έτσι ώστε να έχουμε την απόλυτη εμπειρία και να περάσουμε υπέροχα! Πέρα από τις καθοδηγήσεις, είναι ατακαδόρος μεγάλος, από τους λίγους, πάντα με μια απάντηση που θα σε γονατίσει από τα γέλια! 👏🏻💯

👉🏻 Γενικά ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, που σίγουρα αξίζει να ζήσετε, αρκεί να αφεθείτε στα χέρια του τρελού επιστήμονα! Το προτείνω σε έμπειρες ομάδες, αλλά και σε πιο αρχάριες και εγγυώμαι μια αξέχαστη εμπειρία! 🙃
Ευχαριστούμε πολύ Lockbusters και θα επιστρέψουμε σύντομα!! ❤️

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

📍Mindtrap Νέας Σμύρνης λοιπόν και White Cell το σημερινό δωμάτιο. Αρχικά θέλω να πω ότι δεν έχω ξανανιώσει τόσο οικεία από το πρώτο δευτερόλεπτο σε υποδοχή. Ελπίδα είσαι η χαρά της ζωής! 😍

📍Ας πάμε στα περί δωματίου τώρα. Δωμάτιο rpg, το πρώτο μου, και με την πιο τρελή ομάδα! Ομολογώ ότι πήγε ιδιαίτερα καλά, καλύτερα από όσο θα περίμενα και σίγουρα διασκεδάσαμε φουλ!!

📍Ατμόσφαιρα, χώροι και σκηνικά κυμαίνονται σε καλά επίπεδα και 1-2 χώροι ξεχωρίζουν για μένα στο δωμάτιο!!
📍Γρίφοι βατοί, ορισμένοι απαιτούν καθοδήγηση, η οποία είναι μέσα στο ρόλο, άλλοι απλή παρατηρητικότητα και άλλοι..δεν ξέρω παιδιά δεν λύσαμε, εμείς απλά ρόλους παίζαμε, για αυτό πήγαμε.😅
📍Το rpg τώρα ήταν τοπ!! Τα παιδιά εκπληκτικά, προσαρμόζονται στην κάθε ομάδα και βγαίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Θεωρώ το δωμάτιο από μόνο του δεν έχει πολλά να σου προσφέρει, αλλά μέσω της σωστής αλληλεπίδρασης με τους ηθοποιούς ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι και σίγουρα σου υπόσχεται μια αξέχαστη και διασκεδαστική εμπειρία! 👏🏻👏🏻

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

⛩️Δεχθήκαμε μια πρόσκληση από τον Άρθουρ για μια επίσκεψη στην Ιαπωνία, για να βρούμε το δόντι του Δράκου λέει και κάτι τέτοια κουλά. 🤷🏼‍♀️ Έτσι, φορέσαμε τα μπλουζάκια μας τα ωραία, πήραμε μερικά εφόδια και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Ο δρόμος ήταν μακρύς, αλλά φτάσαμε στον προορισμό μας εγκαίρως...

👘 Με το που φτάνεις στο χώρο, το κτίριο, η μουσική και ο φωτισμός, από το εξωτερικό του ακόμα, σε κάνουν να νιώθεις πραγματικά ότι η Ιαπωνία βρίσκεται στο Ηράκλειο. ΝΕΤΙ; 🤨
👘 Μπαίνοντας μέσα λοιπόν, όσα είπα παραπάνω επιβεβαιώνονται! Ατμόσφαιρα καθηλωτική, που αξίζει σίγουρα το 10/10 μου και που σε μεταφέρει σε μια άλλη ήπειρο! Φωτισμός και ηχητικά εφέ έρχονται να δέσουν αυτή την όμορφη εικόνα και όλα μαζί σε ταξιδεύουν στην μακρινή Ιαπωνία! 🇯🇵
👘 Τα σκηνικά είναι προσεγμένα, με αντικείμενα που ταιριάζουν στο concept του δωματίου και που αν και πολλά είναι απλά διακοσμητικά, δε σε ενοχλούν και δε σε αποσυντονιζούν από αυτό που έχεις να κάνεις. (Εντάξει ίσως ΕΝΑ ακόμα να μου κάθεται στο λαιμό, αλλά το προσπερνάω😅).
👘 Οι γρίφοι τώρα. Παρατηρητικότητα και ψάξιμο είναι οι 2 καλοί σας φίλοι σε αυτό το δωμάτιο! Λουκέτα, αυτοματισμοί, λίγο από όλα για όλα τα γούστα! Η δυσκολία των γρίφων είναι μέτρια προς εύκολη και απαιτούν απλά ήρεμη σκέψη! Για τα δεδομένα του δωματίου έμεινα καλυμμένη γριφολογικά, πέρα από ένα σημείο που προσωπικά δε μου έκατσε καλά εξαρχής! 🙈
👘 Περνώντας στο κομμάτι του ακτινγκ τώρα, το δωμάτιο έχει τον τρόμο του σε ένα βαθμό, έχει το σόου του που αξίζει να το δείτε (μην κλείσετε τα μάτια) και έχει και την ιστορία να συνοδεύει τις εκτελέσεις των ηθοποιών (ασχέτως που και αυτή κάπου την έχασα στην πορεία😅). Το ακτινγκ ήταν σε τοπ επίπεδα, τόσο από άποψη εκτέλεσης, όσο και ενδυματολογικά! 👏🏻👏🏻

⛩️ Γενικά ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά σε ένα πολύ όμορφο δωμάτιο, που σίγουρα περάσαμε υπέροχα! ☺️
Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα και αναμένουμε τις επόμενες δουλειές σου!! 🤗❤️

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Secret Society

Secret Society

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Magic door..οπα για μαγικά ήρθαμε; Κάπου μπερδεύτηκα 🤔 αα όχι άκυρο, δωμάτιο ήρθαμε να παίξουμε παιδιά το Secret Society!

🔐 Γριφοδωματιάκι πρώτης (;), δεύτερης (;) γενιάς; Δεν τα ξέρω και καλά αυτά πως πάνε! Οπότε θα πω, απλό, μικρό, κλασικό, σπάνιο πλέον γριφοδωμάτιο με τα όλα του! Όχι πολλοί χώροι, όχι εξωπραγματικά πράγματα, ο ηθοποιός.. άφαντος στην κυριολεξία.. μιας και δεν έχει καν!(ΟΚ ΣΤΑΜΑΤΑΩ)
🔐 Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, που απαιτούν καλή παρατηρητικότητα, συνεργασία και συνδυαστική σκέψη! Ήταν καλά δοσμένοι και σίγουρα μπορούν να καλύψουν σε ικανοποιητικό βαθμό έναν γριφάκια.
🔐 Η gm μας εξαιρετική τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια, όσο και στο τέλος του παιχνιδιού! Μιλήσαμε αρκετά, μας ανέχτηκε φουυλ και την ευχαριστούμε πολύ!!!

🐶 Να ξέρετε το ότι είμαι εδώ και γράφω είναι θαύμα, μιας και εύκολα εμένα εκεί με το νέο μου τετράποδο φίλο/μασκοτ Ερμή. Τι πλάσμα υπέροχο είναι αυτό!! 🐶

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρώτη επίσκεψη στο Mindtrap Πειραιά και πιστεύω επιλέξαμε και το κατάλληλο δωμάτιο, για το οποίο ακούγονται μόνο καλά και δικαίως!
Πρόκειται για ένα 💎 στο είδος του και όσοι έχετε πάει μπορείτε να με επιβεβαιώσετε!

🤫 Αρχικά, οι χώροι είναι φοβεροί, ακολουθώντας πιστά το παιχνίδι και "παίζοντας" με το μυαλό σου! Η ατμόσφαιρα και ο ήχος κρατούν την αγωνία στα ύψη και ο φωτισμός έρχεται να ολοκληρώσει το κομμάτι αυτό με τον τρόπο του!!
🤫 Γριφολογικά δε θα σταθώ καν, μιας και το δωμάτιο δε βασίζεται καθόλου σε αυτούς. Συναντήσαμε 2 μετρημένους αν δεν κάνω λάθος, αλλά δε με ενόχλησε καθόλου στο συγκεκριμένο δωμάτιο, καθωωωως....
🤫....το ακτινγκ ήταν εκεί να τραβήξει την προσοχή και να προσφέρει υπέροχες στιγμές! Θα το χαρακτήριζα τόσο θεαματικό, όσο και τρομακτικό! Κάθε ύποπτη κίνηση σε έκανε να έχεις φτάσει στην απέναντι μεριά σε δευτερόλεπτα! Οι ηθοποιοί φαίνεται ότι έχουν δουλέψει πολύ σε αυτό που κάνουν και πως το αγαπάνε αληθινά! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, εγώ προσωπικά έμεινα με το στόμα ανοικτό από τις εκτελέσεις!

Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο, πηγαίνετε οπωσδήποτε σε αυτό το δωμάτιο, θα ιδρώσετε αλλά θα σας αρέσει, το εγγυώμαι👌🏻👌🏻

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

✍🏻 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήγα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρίσκομαι στη θέση που μπορώ να μιλήσω και εγώ για αυτή τη δωματιάρα!!💯💯
Ανέκαθεν αγαπούσα τα θρίλερ και ιδιαίτερα τους εξορκισμούς, αλλά δεν περίμενα ότι θα ρθει η στιγμή που θα δω ένα τέτοιο κινηματογραφικό σόου από κοντά 😯

✝️ Από την εισαγωγή του δωματίου καταλαβαίνεις ότι η αποστολή που έχεις αναλάβει δεν είναι και η πιο εύκολη και κρύβει... εκπλήξεις! Μια εισαγωγή που προσωπικά θα την χαρακτήριζα πρωτότυπη σχετικά και σίγουρα απρόβλεπτη! 👌🏻
✝️ Τα σκηνικά του δωματίου είναι πολύ ωραία, έχει πέσει πολλή δουλειά και αυτό φαίνεται! Όλοι οι χώροι είναι πολύ προσεγμένοι και όμορφα διακοσμημένοι και στημένοι, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο!! 👌🏻
✝️ Περάσματα πολλά, έξυπνα, ορισμένα απρόσμενα!! Οι γρίφοι για δωμάτιο τρόμου/ψυχολογικού θρίλερ είναι αρκετοί, ορισμένοι πιο εύκολοι και άλλοι λίγο πιο συνδυαστικοί, κάτι το οποίο εγώ εκτιμώ στα δωμάτια αυτού του είδους!! Πέρα από γριφάκια, έχει και ορισμένα ενδιαφέροντα τασκς που σίγουρα θα σας καλύψουν! 🔎
✝️ Η ατμόσφαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος είναι 🔝. Η μουσική, ο φωτισμός σε κρατάνε σε μια συνεχή εγρήγορση και αγωνία και δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις στιγμή!! 👀
✝️ Το ακτινγκ; 😱 Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Τρομερή εκτέλεση βγαλμένη από ταινία κυριολεκτικά! Δεν ήξερες που βρίσκεται, από που θα σου έρθει, που θα βρεθεί το επόμενο δευτερόλεπτο. Πολύ δυνατά τζαμπς, που αν και κάποια τα περιμένεις, δε γίνεται να μην πεταχτείς! Υπάρχει παντουυ!! 👏🏻👏🏻

✍🏻 Γενικά να πάτε χθες, είναι ένα δωμάτιο που ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφτεί κάθε εσκειπερ που σέβεται τον εαυτό του.😋

✍🏻Ευχαριστούμε ποολυ τα παιδιά για την φιλοξενία και τη συζήτηση που μας χάρισαν στο τέλος!!

👏🏻Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και ευχόμαστε καλές δουλειές!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καιρό λέγαμε για αυτό το δωμάτιο και εν τέλει καλά κάναμε! Πρόκειται για ένα διαμαντάκι της Mindtrap και δεν το περίμενα ομολογώ!

🔎 Αρχικά δεν περίμενα να έχει τόσους χώρους!! Όμορφοι χώροι, με ωραία σκηνικά (ειδικά ένας) που έδεναν πολύ όμορφα με την ιστορία.
🔎 Γριφολογικά συναντήσαμε πολύ ενδιαφέροντες γρίφους, όχι ιδιαίτερα πρωτότυπους μεν, αλλά ούτε και γρίφους "mindtrap" που θα σε κάψουν δε. Ήταν ωραία δοσμένοι, με λογική σκέψη οι περισσότεροι και προσωπικά μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.💯
🔎 Η ροή κύλησε ομαλά, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα, η gm μας μας κατεύθυνε ορθά όπου τη χρειαστήκαμε και το προσωπικό γενικότερα πολύ ευγενικό όπως πάντα!

🏃🏻‍♂️Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε έμπειρες 2αδες, καθώς και σε αρχάριες ομάδες περισσότερων ατόμων.🏃🏼‍♀️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

DEFCON 2

DEFCON 2

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🔑 Η Αμερική βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού και κάλεσαν τους παπάντζες να σώσουν την κατάσταση. Έτσι λοιπόν, προμηθευτήκαμε με τα κατάλληλα εφόδια και καταφθάσαμε!

🔫 Αρχικά, η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά του δωματίου ήταν εναρμονισμένα με την ιστορία και σε έβαζαν αμέσως στο κλίμα. Ωραίοι χώροι, όχι πολύ μεγάλοι, ούτε πολλοί σε αριθμό, αλλά όμορφα διακοσμημένοι! 👌🏻
🔫 Πρόκειται για κλασικό γριφοδωμάτιο, με μέτριας δυσκολίας γρίφους, ορισμένους πιο δύσκολους και άλλους λιγότερο! Όλοι τους βέβαια είχαν μια λογική σκέψη και προσωπικά με κάλυψαν! Παρατηρητικότητα φουυλ και ποοολυ ψάξιμο σε ορισμένα σημεία! 👀
🔫 Από μηχανισμούς έμεινα ευχαριστημένη και από τα τασκς του δωματίου επίσης, με ένα να ξεχωρίζει και να αποτελεί το αγαπημένο μου στοιχείο στο δωμάτιο!
🔫 Όσον αφορά τη ροή, δεν έκανε κοιλιά πουθενά και οι λίγες κατευθύνσεις που μας δόθηκαν ήταν όπως θα έπρεπε. 👌🏻

🔑Το προσωπικό ευγενέστατο, με όρεξη για συζήτηση, ευδιάθετοι άνθρωποι πολλοί και τους ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη βραδιά!
Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε☺️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🛡️Ως γνωστοί γαλαζοαίματοι παπάΝτζες δε γινόταν να αρνηθούνε την πρόσκληση του Λόρδου Belmonto για το δείπνο της χρονιάς! Έτσι λοιπόν φορέσαμε τα καλά μας(όχι) και φτάσαμε στο κάστρο του.
Η χαρά τους όταν μας αντίκρισαν δεν περιγράφεται...που να ξέραμε!!🤷🏼‍♀️

🧛‍♂️ Θα ξεκινήσω από τα σκηνικά. Μη έχοντας παίξει το Hell Exodus, δεν ήξερα τι θα αντικρίσω και τι αναδιαμορφώσεις μπορεί να έχουν γίνει. Ωστόσο, παρά τα λιτά σκηνικά του, ήταν ένας ωραίος χώρος, που στέκεται μια χαρά για τον σκοπό του event που αποσκοπεί. 👌🏻
🧛‍♂️ Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε, βάζοντας σε στο κλίμα και η μουσική υπόκρουση ιδανική και ταιριαστή.👌🏻
🧛‍♂️ Οι γρίφοι, τόσο για event, όσο και για δωμάτιο τρόμου γενικότερα, ήταν ποικίλοι, όμορφα δοσμένοι, καλοί στην ποσότητα τους και εύκολοι σε γενικές γραμμές πέρα από έναν που απαιτούσε μια πιο σύνθετη σκέψη και προσωπικά μου άρεσε αρκετά!
🧛‍♂️ Περνώντας στο άκτινγκ🎭!! Από την αρχή μέχρι το τέλος τα παιδιά τα έδωσαν όλα.👏🏻Θεατρικότητα, πετυχημένα και πολλά jumps, κάποια διαδραστικότητα...υπήρχαν όλα και η εκτέλεσή τους ήταν για μένα απίστευτη!!!💯
🧛‍♂️ Τα παιδιά που το τρέχουν τα λάτρεψα! Εξαιρετικά άτομα, με αγάπη για αυτό που κάνουν και πολλές όμορφες ιδέες! Έκατσαν να συζητήσουμε με φουλ καλή διάθεση, άκουσαν όσα είχαμε να τους πούμε και μας κάλυψαν σε διάφορα ζητήματα!

🛡️Χρήστο, Ηλία και συνονόματή μου Ιφιγένεια σας ευχαριστούμε πολύ και τα λέμε στο Hell Exodus οπωσδήποτε!! 😈

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🎩 Δεν ξέρω από που να αρχίσω και τι να πρωτοσχολιάσω. Να μιλήσω για το δωμάτιο; Να μιλήσω για τον φανταστικό Κώστα; Για όσα ζεις εκεί μέσα; Ας προσπαθήσω να τα βάλω σε μια τάξη λοιπόν!

1️⃣ Ο χώρος. Ο χώρος από την υποδοχή του μέχρι και το κύριο δωμάτιο, είναι ιδανικός για τον σκοπό που εξυπηρετεί! Διακόσμηση, φωτισμός, όλα in concept βάζοντας σε αμέσως στο "παιχνίδι" και προκαλώντας σου ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. ✅
2️⃣ Ο Κώστας; Το παιδί είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει!! Η αγάπη και το μεράκι που έχει είναι φανερά από την αρχή μέχρι το τέλος και δίνει όλο του το είναι!!!👏🏻👏🏻
3️⃣ Το παιχνίδι; Το παιχνίδι είναι όλο μια μοναδική εμπειρία, μια εμπειρία που ο καθένας ΠΡΕΠΕΙ και αξίζει να ζήσει. Δεν είναι εσκειπ, δεν έχει γρίφους, δεν πρέπει από κάπου να βγεις, αλλά πρέπει κάπου να μπεις η έστω να προσπαθήσεις να μείνεις εκεί! Η ανασφάλεια και το άγχος θα βγουν στην επιφάνεια και οι κραυγές σίγουρα θα γίνουν πολύ καλές σας φίλες... πιθανώς να κάνετε και άλλους νέους φίλους ποιος ξέρει🤭🤷🏼‍♀️
4️⃣ Γενικά. Ασχέτως με το αν πιστεύετε ή όχι, αφεθείτε στο ταξίδι αυτό και ειλικρινά δε θα το μετανιώσετε. Ζήστε το χωρίς να σκέφτεστε τι και πώς και χωρίς να προσπαθήσετε να εξηγήσετε το οτιδήποτε γύρω σας. Μην αφήσετε τη μαγεία να χαθεί είναι κρίμα. Απολαύστε αυτή την (ανα)παράσταση και γίνετε μέρος αυτής όπως της αρμόζει.👌🏻

🎩 Κώστα ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την εμπειρία και σε ευχαριστώ και σε προσωπικό επίπεδο για την ημέρα αυτή!!❤️

🏃🏼‍♀️🏃 Σπεύστε άμεσα 🏃🏃🏼‍♀️

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🗨️Κυριακή βράδυ λοιπόν και τι καλύτερο από το να πάμε στο γνωστό μπαράκι που δουλεύει η φίλη μας η Λιζ. Έτσι λοιπόν, φτάσαμε στη Νέα Ιωνία και μπήκαμε μέσα στο μαγαζί...🍹

🎤 Ξεκινώντας από την ατμόσφαιρα και τα σκηνικά, ο πρώτος χώρος σίγουρα ξεχωρίζει και υπερτερεί των υπολοίπων, οι οποίοι δεν έχουν και κάτι το ιδιαίτερο.
🎤 Η μουσική και γενικότερα τα διάφορα ηχητικά εφέ🎶 κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με άφησαν πλήρως ικανοποιημένη και ταίριαζαν απόλυτα στο κλίμα και στην ιστορία. 👌🏻
🎤 Οι γρίφοι 🔐 και τα τασκς που ήρθαμε αντιμέτωποι βρίσκονται σε μέτριο επίπεδο δυσκολίας και σε ορισμένα από αυτά θα διασκεδάσετε αρκετά! Χρειάζεται ψάξιμο σε κάποια σημεία, παρατηρητικότητα σε κάποια άλλα και κέφι σε ένα συγκεκριμένο 🤭
🎤 Ήρθε η ώρα να μιλήσω για το άκτινγκ🎭, από την αρχή αυτό ήθελα να σχολιάσω αλλά είπα να αναφέρω και τα υπόλοιπα😝. Το δωμάτιο ξεκάθαρα βασίζεται στην ηθοποιό του και πιστεύω ότι αυτή είναι που το κρατάει ψηλά. Η Ελένη, στο ρόλο της Λιζ, είναι πραγματικά εκπληκτική και δίνει άλλη πνοή στο δωμάτιο! Μιλήστε μαζί της, "παίξτε" μαζί της και μπείτε και εσείς στο ρόλο που σας αναλογεί και σίγουρα θα έχετε μια όμορφη εμπειρία. Φίλη Ελένη-Λιζ είσαι υπέροχη!👏🏻👏🏻

🗨️Γενικά, μου φάνηκε ένα μέτριο δωμάτιο, το οποίο το ανεβάζει πολύ η ηθοποιός, στο οποίο όμως σίγουρα θα περάσετε όμορφα και αξίζει μια επίσκεψη!
Εμείς πήγαμε 4αδα 👥 και ήταν το ιδανικό πιστεύω, τόσο από θέμα χώρων, όσο και από θέμα γρίφων, καθώς πρόκειται για μη γραμμικό δωμάτιο.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μία τριγυρνάμε σε παλιά βενζινάδικα και τώρα σε παλιά νεκροταφεία...σε δουλειά να βρισκόμαστε 🤷🏼‍♀️
Για να δούμε λοιπόν τι συναντήσαμε και εδώ:

⚰️ Από την στιγμή που μπαίνεις στο χώρο, η μουσική και η ατμόσφαιρα που επικρατούν σε βάζουν στο κλίμα σε δευτερόλεπτα! Σκοτάδι, κεράκια🕯️ και Άγιος ο Θεός 🙏 είναι όλα όσα θα συναντήσεις και θα σου χρειαστούν!
⚰️ Οι χώροι του δωματίου είναι πολύ πολύ ωραία διακοσμημένοι, in concept από την αρχή μέχρι το τέλος και τα σκηνικά του πολύ δυνατά σε όλους τους χώρους. 💯
❗Ένας χώρος ειδικά εμένα με άφησε άναυδη, μου άρεσε πάρα πολύ και ο μηχανισμός που υπάρχει εκεί μέσα είναι εκπληκτικός!👏🏻👏🏻❗
⚰️ Τα περάσματά του είναι μπόλικα, ορισμένα κλασικά και ορισμένα πιο εντυπωσιακά✅
⚰️ Γριφολογικά, θα έλεγα πως πρόκειται για ενα δωμάτιο στο οποίο έρχεσαι αντιμέτωπος με έξυπνους γρίφους, όχι ιδιαίτερα δύσκολους, αλλά ό,τι πρέπει για το χώρο που βρίσκεσαι. 🔒🔑
⚰️ Όσον αφορά το προσωπικό και το άκτινγκ🎭. Θα ξεκινήσω από τον ιερέα που μας υποδέχθηκε. Μπορώ να πω ότι ίσως να είναι ο πιο γλυκός ιερέας που εχω συναντήσει ποτέ μου και τον ευχαριστούμε για την γλυκιά αυτή υποδοχή. Οι εμφανίσεις του ηθοποιού στο χώρο, ήταν σε ελεγχόμενο επίπεδο και ήταν τόσες όσες, χωρίς να σε πεθαίνει στα jumps, αλλά και χωρίς να ξεχνάς την παρουσία του. Σε κάποια σημεία υπάρχει μια ένταση στο άκτινγκ και είναι και από αυτά τα σημεία που σου μένουν στο τέλος❗

Το προσωπικό γενικότερα ευγενέστατο, φιλικότατο και πρόσχαρο, μας άκουσε, μας υπέμεινε και ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για την φιλοξενία!!❤️

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

✓Ένα βενζινάδικο, ένα πραγματικό βενζινάδικο, και εμείς αυτοί που αποφασίσαμε να το εξερευνήσουμε.
✓Πριν ξεκινήσω τα περί δωματίου, να πω ότι πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό δωμάτιο, με τον χρόνο να είναι τσιμα τσιμα(κατά τη γνώμη μου) και αυτά που έχεις να κάνεις μέσα μπόλικα! Για αυτό μην ξεφύγετε στιγμή και μην χαζολογήσετε!!
Ξεκινάω λοιπόν:

⛽ Ο χώρος, από τους πιο ωραίους που έχω δει, 1000% in concept με φοβερή διακόσμηση και αντικείμενα που όντως συναντάς σε ένα βενζινάδικο (από το πιο απλό, μέχρι το πιο σύνθετο) 👏🏻👏🏻
⛽ Οι γρίφοι ήταν απαιτητικοί, κάποιοι συνδυαστικοί και απαιτούσαν τόσο παρατηρητικότητα, όσο και σκέψη για να ολοκληρωθούν. Οι αποστολές που έπρεπε να ολοκληρωθούν μου άρεσαν πολύ και ήταν αρκετά πρωτότυπες. Το μόνο ➖ για μένα είναι ότι αν κολλήσεις σε κάποιο από τα τασκς, χάνεις αρκετό πολύτιμο χρόνο που θα σου χρειαστεί πιθανώς για την επίλυση των γρίφων.
⛽ Οι μηχανισμοί που συναντήσαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί και ορισμένους, μην πω τους περισσότερους, δεν τους έχω ξαναδεί κάπου 👏🏻💯
⛽ Όσον αφορά τη ροή κύλησε ομαλά. Πρόκειται για έναν χώρο, στον οποίο κατά βάση ξέρεις πως να κινηθείς και τι σε οδηγεί που. ✅
⛽ Το προσωπικό, ο Νίκος βασικά, ευγενέστατος όπως πάντα, μας κέρασε και καραμελίτσες🍬(αν σας τις προσφέρει μην αρνηθείτε 😝) και τον ευχαριστούμε πολύ!!!

✓ Γενικά αν θέλετε να δείτε έναν αρκετά πρωτότυπο χώρο, να τεστάρετε τις ικανότητες σας και να παίξετε με τις 5 (μόνο) βοήθειες που σας παρέχονται, τρέξτε🏃🏃‍♀️ στο παλιό αυτό βενζινάδικο και δε θα απογοητευτείτε👌🏻

Αριθμός 👥 μαξ 4!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είπαμε σαν τολμηροί ερευνητές που είμαστε να πάμε μια βόλτα στο κελάρι του Σαμ και να δούμε από κοντά τι συμβαίνει εκεί πέρα!
🔎 Μπαίνοντας στο χώρο έρχεσαι αντιμέτωπος με μια αρκετά ψαρωτική εισαγωγή, που σε βάζει στο κλίμα του τι θα ακολουθήσει στην πορεία. Αφού ήπιαμε το κρασάκι 🍷 μας (πιείτε άφοβα) ξεκίνησε η περιπέτειά μας.
🔎 Η ατμόσφαιρα και η μουσική ήταν απολύτως ταιριαστές στην ιστορία μας. Ο πρώτος χώρος θύμιζε αληθινό κελάρι, με ό,τι μπορεί αυτό να περιλαμβάνει και η μυρωδιά του κρασιού έκανε το δωμάτιο ακόμα πιο αληθοφανές.
➖ Ο χώρος, και κατά επέκταση η ατμόσφαιρα, από ένα σημείο και μετά μου φάνηκε αρκετά ανεκμετάλλευτος και μου πέρασε σχετικά αδιάφορος σε σχέση με όλους τους προηγούμενους που με εντυπωσίασαν.
🔎 Γριφολογικά έμεινα ικανοποιημένη. Συνδυαστικοί γρίφοι, in concept όλοι μέτριας προς εύκολης δυσκολίας θα έλεγα. Σε ορισμένους χώρους θεωρώ ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν και κάποιοι επιπλέον.
🔎 Το άκτινγκ ήταν όπως έπρεπε👌🏻. Ωραία jumps και πολύ σωστή εκτέλεση, έτσι ώστε πέρα από τον τρόμο, να δεις και ορισμένα πράγματα από το στόρυ. Στους πρώτους χώρους, ο τρόμος είναι σε μεσαία επίπεδα και πλησιάζοντας προς τη μέση και μετά κορυφώνεται.
* Σε κάποιο σημείο υπάρχει κάποια παραπάνω σωματική επαφή, κάτι το οποίο θεωρώ ότι καλό θα ήταν να αναφέρεται.*
🔎 Η ροή κύλησε πολύ ομαλά, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα σε αυτό, καθώς ανά πάσα στιγμή γνωρίζεις με τι πρέπει να ασχοληθείς και προς τα που να κινηθείς.
🔎 Το προσωπικό φιλικότατο και ευγενέστατο. Τα παιδιά άκουσαν με χαρά ό,τι είχαμε να τους πούμε και δέχτηκαν το οποιοδήποτε σχόλιο μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία 🍾

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

📌 Έχοντας σχεδόν χτίσει πλέον τη συγκεκριμένη εταιρεία, είπαμε να ολοκληρώσουμε την εμπειρία μας με το Paranoic Reborn. Πρόκειται για ένα δωμάτιο 5ετιας, αν δεν κάνω λάθος, το οποίο για την ηλικία του είναι και καλοσυντηρημένο και στέκεται πολύ καλά τόσο γριφολογικά, όσο και ατμοσφαιρικά.✅
📌Ως εθελοντές λοιπόν για το πείραμα που γίνεται, βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο χώρο και γίναμε τα πειραματόζωα του ερευνητή🔬. Το ερώτημα είναι λοιπόν, θα καταφέρουν όλοι να ξεφύγουν από αυτό; Μήπως κάποιος θα εγκλωβιστεί προκειμένου να σωθούν οι υπόλοιποι ή θα μείνουν όλοι μέσα για πάντα; ❓🤷🏼‍♀️❓
🧪 Ο χώρος του δωματίου είναι μικρός, αλλά πιστέψτε με πολύ περιεκτικός. Τα πάντα γύρω σου απαιτούν τρελό ψάξιμο και πολύ, μα παρά πολύ καλή παρατηρητικότητα! 🧐
🧪 Η ατμόσφαιρα όπως αρμόζει για εργαστήριο, με τα ηχητικά εφέ να τη συνοδεύουν και να την ολοκληρώνουν.✅
🧪 Οι γρίφοι είναι καλοί, ποιοτικοί, αλλά πολλοί στον αριθμό τους και χρειάζεται ποοοολυ ψάξιμο, κάτι το οποίο πιθανώς να δυσκολέψει την άμεση επίλυση όλων και ο χρόνος να τρέχει δίχως γυρισμό.⏳
🧪 Οι βοήθειες που έχετε είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού🖐🏻, για αυτό πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση.

📌 Εμάς μας έκατσε πολύ καλά το δωμάτιο σήμερα και μας άρεσε πάρα πολύ. Ο Κωστάκης όπως πάντα ευγενέστατος, καθίσαμε και μιλήσαμε για ώρες μαζί του και τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την παρέα! See you 🔜

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

👉🏻Μας έπιασε μια νύστα και είπαμε να πάμε στο Dark faith για έναν υπνάκο. Ξεχάσαμε μια σημαντική λεπτομέρεια βέβαια...τη φίλη μας τη Μόρα που παραμονεύει εκεί πέρα 👀.
Έτσι, ήρθαμε αντιμέτωποι με έναν θρύλο, γνωστό ως The legend of Mora:
😴 Οι χώροι δεν είναι παρά πολλοί και σίγουρα δεν είναι πολύ μεγάλοι, αλλά είναι όμορφα διακοσμημένοι και τα σκηνικά in concept εντελώς και φαίνεται ότι έχει πέσει δουλίτσα.👌🏻
😴 Τα περάσματα/ οι μεταβάσεις είναι απλά, με ένα να ξεχωρίζει κατά πολύ και να είναι ίσως και αυτό που σου μένει από το δωμάτιο και το κάνει να ξεχωρίζει.
😴 Η Μόρα πίστη στο ρόλο της 🎭, με τα jumpscares να γίνονται τις κατάλληλες στιγμές και ενώ τα περιμένεις, να μην ξέρεις από που θα εμφανιστεί και με ποιον τρόπο! Ορισμένα ειδικά μπορεί να σε στείλουν λίγο αδιάβαστο😥
😴 Γριφολογικά τώρα, δε συναντήσαμε κάτι που να μην έχουμε ξαναδεί. Αντικαταστάσεις, απλοί γρίφοι και καλή συνεργασία ήταν αρκετά για να λυθεί ολόκληρο το δωμάτιο.

➖Τα αρνητικά που συνάντησα στο συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν αρχικά η έλλειψη πρωτοτυπίας ή έστω παραλλαγής ορισμένων γρίφων.
➖ Το τέλος θα το ήθελα λίγο πιο ευφάνταστο, γιατί ένιωθα ότι κάτι μου λείπει. Βέβαια τα παιδιά μας ενημέρωσαν ότι το δουλεύουν το συγκεκριμένο θέμα.👌🏻
➖ Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τη λήψη βοηθειών, αν και πάλι ενημερωθήκαμε ότι είχε γίνει μια λάθος ρύθμιση στον ήχο, οπότε πιθανότατα δε θα συναντήσετε κάποιο θέμα οι υπόλοιποι.

👉🏻 Γενικά, πρόκειται για ένα δωμάτιο που περάσαμε όμορφα, τρομάξαμε (κατά μέσο όρο) τόσο όσο, αλλά περιμέναμε κάτι ακόμα για να πούμε το μεγάλο ναι στο τέλος.🤔

❗Προτεινόμενος αριθμός 👥 μέχρι 4❗

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉🏻Δηλώσαμε λοιπόν συμμετοχή και εμείς με τη σειρά μας για αυτό το ξακουστό πείραμα που δίνει μια πολύ καλή αμοιβή και πέσαμε θύματα ενός παρανοϊκού ψυχιάτρου. Βρεθήκαμε λοιπόν εγκλωβισμένοι στο ψυχιατρείο και έτσι ξεκίνησαν όλα.
💊 Ένας χώρος μικρός με απλή διακόσμηση, όπως αρμόζει σε αυτό το μέρος. Όχι κατι το τρελό, αλλά όχι και αδιάφορο εντελώς.
💊 Η ροή της ιστορίας, αφού γίνει το πρώτο βήμα, κυλάει ομαλά και δεν κάνει κάποια κοιλιά. Όλο το δωμάτιο βέβαια βασίζεται στον ηθοποιό του 👨‍⚕️ και στη συνεργασία που θα έχεις μαζί του. Αυτός θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις, αυτός θα σε μπερδέψει, αυτός θα είναι εκεί για όλα.
💊 Το άκτινγκ του 👨‍⚕️ ήταν πολύ καλό, είχε μπει στο ρόλο του εξαρχής και πιστεύω ότι βοηθάει στο να κρατηθεί το παιχνίδι ψηλά.
💊 Γριφολογικά θα το χαρακτήριζα μέτριο δωμάτιο. Δεν θα συναντήσεις δύσκολους γρίφους, ούτε κάτι πρωτότυπο ιδιαίτερα, αλλά θα φύγεις και σχετικά ικανοποιημένος από αυτά που θα λύσεις.
💊 Τέλος, απαιτείται πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών, ειδικά στην αρχή, και σίγουρα είναι ένα δωμάτιο που αν πας με σκοπό να διασκεδάσεις θα περάσεις υπέροχα και θα γελάσεις πολύ!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

The Portal

The Portal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🖋 Πριν ξεκινήσω θα πω απλά ότι το δωμάτιο είναι κορυφή!!!!
🖋 Αφού βρήκαμε την πόρτα του Πόρτα(λ) (εντάξει φτάνει αυτό το αστείο🤭) και μπήκαμε μέσα άρχισε το γλέντι! Με το που μπαίνεις αντικρίζεις μια ατμόσφαιρα σκοτεινή, που μυρίζει λιβάνι, με μια ταιριαστή, συνοδευτική μουσική υπόκρουση, που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα του μέρους που βρίσκεσαι! Προφανώς και δεν είσαι μόνος σου στο χώρο, διάφορα όντα👻 περιφέρονται γύρω σου και κάνουν αισθητή....πολύ αισθητή θα έλεγα την παρουσία τους! Πολύ ψαρωτική και δυνατή εισαγωγή που σε κρατάει στην τσίτα και αφού επιλέξετε τον εκλεκτό(χαχα μα τι λέω) ξεκινάνε όλα!!😈
🖋 Οι γρίφοι 🔏, για δωμάτιο τρόμου, είναι πολύ καλοί θα έλεγα. Δε θα τους χαρακτήριζα εύκολους σε καμία περίπτωση, αλλά ούτε και πολύ δύσκολους. Ορισμένοι θέλουν κάποια παραπάνω σκέψη, άλλοι βγαίνουν πιο εύκολα, αλλά όλοι είναι πολύ καλά κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του δωματίου!
🖋 Η ροή δεν κάνει καμία κοιλιά...καμία όμως και ξέρεις ανά πάσα στιγμή, με τις κατάλληλες κατευθύνσεις, με τι να ασχοληθείς και που να κινηθείς στο χώρο!
🖋 Το άκτινγκ🎭; Τρομερό!!! Τα παιδιά δίνουν ρεσιτάλ και πιστεύω ζούνε στο έπακρο την κάθε στιγμή με την κάθε ομάδα. Σίγουρα αξίζει η σωματική επαφή για να βιώσετε πολλές στιγμές αγάπης #ΟΧΙ, πόνου ίσως ναι! Εμείς δεν είχαμε και επιλογή άλλωστε, μιας και ήμασταν ειδική παραγγελιά (γκούχου ονόματα δε λέμε, Μπάλλας επίθετα όμως;), οπότε τα μιάσματα δεν έδειξαν κανένα έλεος και πολύ καλά έκαναν, γιατί περάσαμε τέλεια!
🖋 Για μένα ο τελευταίος χώρος του δωματίου είναι ό,τι καλύτερο! Θα έπαιζα το δωμάτιο ξανά και ξανά για αυτό το χώρο! Συνδυασμός τρόμου, παρωδίας, φόβου, γέλιου, όλα αυτά μαζί κορυφώνουν το παιχνίδι και ολοκληρώνουν άρτια την συνολική εμπειρία!👏👏

➡️Γενικά ένα 🔝δωμάτιο, που σίγουρα αξίζει να μπει στη λίστα σας, να το ζήσετε όσο δεν πάει και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!!!!

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για την φιλοξενία, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, ήταν όλοι τους υπέροχοι και ευχόμαστε τα καλύτερα! ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Moriarty

Moriarty

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

➡️ Μοριάρτυ λοιπόν αγαπημένος και πανέξυπνος κακός! Ένα νέο, φανταστικό (ωπ Funtastico και εσύ εδώ;) δωμάτιο, σύγχρονο θα το χαρακτήριζα, που σίγουρα θα λατρέψουν πολλές ομάδες!

🦹‍♂️ Θέλω τόσο πολύ να σποιλάρω την εισαγωγή, αλλά θα κρατηθώ. Παιδιά..η πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη εισαγωγή που έχω συναντήσει! Αν μπορούσα θα έκανα 🔄 100 φορές!!! Εξαιρετική ιδέα ειλικρινά😱
🦹‍♂️ Ατμόσφαιρα τρελή!!!! Φωτισμοί; Τεχνολογία; Εφέ; Όλα στην πένα✒️ και φαίνεται ότι έχει πέσει δουλίτσα! Έναν χώρο ειδικά δε γίνεται να μην τον λατρέψετε! 👏🏻
🦹‍♂️ Γριφολογικά θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα μέτριας δυσκολίας δωμάτιο, με ορισμένους πιο απαιτητικούς γρίφους, που θα παιδέψουν αρχάριες ομάδες, αλλά θα κάνουν τις πιο έμπειρες να τους εκτιμήσουν! Ένας γρίφος ειδικά μου άρεσε πολύ και αν δεν τον έχεις ξανασυναντήσει δε θ πάει το μυαλό σου🤯
🦹‍♂️ Το άκτινγκ, για δωμάτιο δράσης, είναι όσο πρέπει, ώστε να μην σε κουράζει, αλλά να σου υπενθυμίζει την ύπαρξη του. Προσωπικά, ίσως να προτιμούσα κάποιες παραπάνω εμφανίσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σε ικανοποιητικό βαθμό!

➡️ Κάπου εδώ θέλω να αναφερθώ στον επαγγελματισμό των παιδιών και θα εξηγηθώ! Προέκυψε ένα θεματάκι λόγω βροχής και άλλο ένα εξαιτίας ενός γρίφου που σκιπάραμε εμείς άθελά μας(καλά κλάμα⏲️) και τα αντιμετώπισαν με άψογο τρόπο, χωρίς να κάνει καμία κοιλιά η ροή ούτε σε αυτά τα σημεία ούτε γενικά!

➡️ Γενικά τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, έχουν κάνει μια πολύ προσεγμένη και όμορφη δουλειά και αναμένουμε το επόμενο 👀👀

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

📍Ως γνωστοί κατασκηνωτές (τι;) είπαμε να πάμε να κατασκηνώσουμε στο στοιχειωμένο δάσος 🏕️ του Litchver(θαρραλέοι όχι αστεία). Φτάσαμε λοιπόν στον εξωτικό Άγιο Δημήτριο και δε θα το πιστέψετε... υπήρχε όντως δάσος, κρυμμένο μεν αλλά δάσος..το ξέρατε; Εγώ όχι 🤭
📍Αφού ήρθαμε σε μια αντιπαράθεση με έναν ντόπιο του μέρους, αποφάσισε τελικά να μας αφήσει να περιηγηθούμε στο δάσος, δανείζοντάς μας ένα πολύ χρήσιμο αντικείμενό του! Και ξεκινάμεε...

🌳 Η εισαγωγή πολύ δυνατή!! Με το που μπαίνεις στο δωμάτιο, αυτό που συμβαίνει μπροστά σου, είναι ποολυ καλό και σε προϊδεάζει ότι η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα και έντονη❗
🌳 Σκηνικά υπέροχα και αληθοφανή που σε βάζουν με τη μία στο κλίμα της ιστορίας και κάνουν το μέρος να φαντάζει άπειρο❗
🌳 Ατμόσφαιρα ταιριαστή με το καταραμένο αυτό μέρος, με το φωτισμό και τα ηχητικά εφέ να συνοδεύουν την κάθε μας κίνηση στο χώρο και να μας κρατάνε σε αγωνία.
🌳 Οι γρίφοι ήταν καλοί δεδομένης της κατάστασης, με δύο πιο συνδυαστικούς, που είχαν ένα παραπάνω ενδιαφέρον για μενα.
🌳 Το άκτινγκ βρίσκεται σε 🔝 επίπεδα και τα παιδιά φαίνεται πόσο το έχουν δουλέψει. 2-3 εμφανίσεις ειδικά είναι καθηλωτικές, άλλες πιο θεατράλε, αλλά εξίσου καλές, με κοινό γνώμονα να σε κρατάνε πάντα στην τσίτα❗
🌳 Όσον αφορά τη ροή, προσωπικά μου φάνηκε λίγο χαοτική, ειδικά στην αρχή, και ορισμένα "χιντάκια" που πιθανώς σε καθοδηγούν, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τα προσέξεις εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, αν ακολουθήσεις τη σειρά που πρέπει θα κυλήσει πολύ πιο ομαλά!!

📍 Όπως και να χει το δωμάτιο είναι ακόμα στις αρχές του, ορισμένες ενστάσεις συζητήθηκαν και πιστεύω τα παιδιά θα πράξουν αναλόγως, καθώς πρόκειται για ένα δωμάτιο που έχει να προσφέρει πολλά και αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχουν κάνει❗

📍 Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία, περάσαμε πολύ όμορφα ✅

⚠️ Πρόχειρη ενδυμασία και παπούτσια ⚠️
👥 Κλασική 4αδουλα για μένα είναι μια χαρά!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

📌Πρώτη επίσκεψη στη συγκεκριμένη εταιρεία και έφυγα με πολύ θετικά σχόλια και όμορφη διάθεση και θα εξηγηθώ!
📌 Πρόκειται για ένα δωμάτιο με πειρατικό θέμα, το οποίο όπως φάνηκε απαιτεί και πειρατική "σκέψη"💭
☠️ Τα σκηνικά του δωματίου είναι λιτά, αλλά όμορφα ταυτόχρονα, κάτι το οποίο είναι σκόπιμο, καθώς τα πάντα γύρω σου αποτελούν στοιχεία και τίποτα μα τίποτα δεν είναι περιττό! Απαιτεί, λοιπόν, τρελό ψάξιμο...τρελοοοοο όμως (❗), ακόμα και σε σημεία που δεν φαντάζεστε. Ορισμένες κρυψώνες μάλιστα ομολογώ ότι με άφησαν σε φάση "😱 οκ δε θα το κοιτούσα ποτέ μου" !
☠️ Οι γρίφοι, αφού συγκεντρώσεις ό,τι είναι απαραίτητο, είναι βατοί και λογικοί και in concept ένας προς έναν ✅
☠️ Ο βοήθειες δόθηκαν τις κατάλληλες στιγμές, έτσι ώστε να μην κάνει καμία κοιλιά η ροή του παιχνιδιού 👌🏻
☠️ Ένα στοιχείο/highlight του δωματίου θα εντυπωσιάσει σίγουρα πολλές ομάδες, ειδικά όσες δεν το έχουν ξαναδεί, και θα ταλαιπωρήσει και αρκετές, αλλά για μένα αξίζει φουλ!! Είναι εξαιρετική επιλογή και αρμόζει άψογα στη θεματολογία του δωματίου🔝 ✅

📌 Γενικά μου άρεσε πολύ η όλη φάση, το βρήκα αρκετά διαφορετικό και ενώ αναζητώ και με ενθουσιάζουν γενικά τα τρελά σκηνικά, δε με χάλασε καθόλου η απλότητα του δωματίου και ο σκοπός αυτής👌🏻
📌 Τέλος, δε γίνεται να μη μιλήσω για τον οικοδεσπότη μας Γιάννη! Ένας πολύ πρόσχαρος άνθρωπος που αγκαλιάζει πιστεύω κάθε ομάδα που πηγαίνει. Η αγάπη και το πάθος του για αυτό που κάνει είναι ολοφάνερα και εμένα μου πέρασε το μήνυμα ότι θα περάσω καλά και ότι θα φροντίσει για αυτό και το πέτυχε!!!! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη φιλοξενία και θα επιστρέψουμε!!

Ιδανικός αριθμός👥: έμπειρες 3αδες, αρχάριες 4αδες and haaave fuun❗

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Ιουν - 2020

Lights out

Lights out

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉🏻Επισκέφθηκαμε το συγκεκριμένο δωμάτιο, ύστερα από την καραντίνα, έχοντας ακούσει και διαβάσει ανάμεικτα σχόλια, εγώ προσωπικά, ωστόσο, πάντα θέλω να σχηματίζω την δική μου άποψη, οπότε εδώ είμαστε...
📍 Η εισαγωγή μου άρεσε, σου προκαλεί ένα αίσθημα αγωνίας και σε προϊδεάζει για μια δύσκολη συνέχεια που υπόσχεται αρκετά...(➕)
📍 Τα σκηνικά με άφησαν καλυμμένη, ήταν όμορφος χώρος σπιτιού, καλά διαμορφωμένος, με ωραία περάσματα, που σε ορισμένα σημεία φάνταζε ατελείωτος..(➕)
📍 Η ατμόσφαιρα όπως έπρεπε, πετυχαίνοντας τον σκοπό της, με τα ηχητικά της και τους φωτισμούς της να σε κρατάνε σε αγωνία και να περιμένεις ότι κάτι θα εμφανιστεί ανά διαστήματα..(➕)
📍 Το 🎭 ήταν ήπιο, κατά τη γνώμη μου και σίγουρα υπήρχαν πολλές στιγμές που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί και να κάνει την εμφάνιση του, ώστε να μη σε αφήνει να χαλαρώνεις και τόσο..(➖) Ορισμένα ωστόσο jumpscares ήταν πετυχημένα!!(➕)
📍 Οι γρίφοι....οι γρίφοι δυστυχώς, ως γριφολάγνο κυρίως, με άφησαν πλήρως αδιάφορη...δυσκολεύτηκα πολύ να μπω στην όποια λογική τους🤷🏼‍♀️και σε ορισμένους δεν μπήκα καν ή πολύ απλά δεν υπήρχε...απαιτούν καλή παρατηρητικότητα, σε έναν χώρο lights out, που προφανώς δεν μπορείς να την έχεις και ορισμένοι από αυτούς είναι απλά τυχαίοι γρίφοι χωρίς κάποια εξήγηση, κάτι το οποίο από εμένα είναι ξεκάθαρο όχι... ίσως 1-2 να ήταν οκ αλλά μέχρι εκεί δυστυχώς...(➖)
📍 Από την gm μας Μαριάνθη έμεινα ικανοποιημένη, ευγενέστατη τόσο πριν όσο και μετά, με καθοδηγήσεις όπου αυτή έκρινε απαραίτητο👌🏻

👉🏻 Γενικά πέρασα ωραία και πολύ παρεΐστικα, αλλά ήταν μια πολύ μέτρια εμπειρία που δε με γέμισε όσο θα ήθελα(σχεδόν καθόλου)... 😥
Ωστόσο, στον καθένα μπορεί να κάτσει διαφορετικά το όποιο δωμάτιο, οπότε όσοι θέλουν ένα ελαφρύ ψυχολογικό θρίλερ, ΧΩΡΙΣ να τους ενδιαφέρει το πώς και το γιατί ή η οποιαδήποτε συνοχή ας το επισκεφθούν 👀
✅ Ιδανικός αριθμός ατόμων θα έλεγα τα 4 ανεξαρτήτου εμπειρίας!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τελευταίο δωμάτιο εν όψει κορωνοϊου😅 Τα παιδια μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τροπο και με αφθονο αντισηπτικό! Φιλικοτατη υποδοχη, εξαιρετη gm και πολυ ευγενικο προσωπικο γενικότερα!
Οσον αφορα το δωματιο τωρα, ομορφη ατμοσφαιρα εναρμονισμένη στο κονσεπτ του δωματίου, αρκετοί χώροι (ισως να ηθελα και παραπανω) με εναν να ξεχωριζει και εναν αλλον να σε αφηνει σε φαση "οπα το γίνεται εδω". Οι γριφοι του ήταν ευκολοι περαν απο ορισμένους που θελουν λιγη παραπανω δουλιτσα για την επίλυση τους, αλλα δε μας δυσκόλεψαν ιδιαιτερα. Τα jumpscares ήταν τοσα οσα , σε κρατουσαν στην τσιτα και το acting γενικα πολυ καλο!
Συνολικα μια πολυ ομορφη εμπειρια και θα επιστρέψουμε σίγουρα για τα υπόλοιπα δωματια της εταρειας!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2020

HERESY

HERESY

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα δωματιο με πρωτοτυπια στον τροπο εκτελεσης του. Ενας ομορφα διαμορφωμενος χωρος, οχι πολυ μεγαλος, αλλα οσος πρεπει για να καλύπτει τις αναγκες της ιστοριας. Ο εξωτερικος χώρος μου αρεσε πολυ σαν ιδεα και ταιριαζει απολυτα στο κονσεπτ. Τα σκηνικά του υπολοιπου χώρου ειναι λιτα, αλλα δε θα μπορουσαν να ειναι και αλλιως εκει που διαδραματίζεται. Οι γριφοι μου φανηκαν αρκετά ευκολοι περα απο 1-2 που ειχαν καποιο παραπανω ενδιαφερον. Οι βοηθειες θεωρω οτι θα μπορούσαν να ειναι λιγο πιο καθοδηγητικες και οχι τοσο επεξηγηματικές σε ορισμένα σημεια, αλλα ο τροπος που δίνονται και γενικά το game mastering ηταν ικανοποιητικό! Ο ηθοποιός παιζει εξαιρετικά το ρολο του και σου προκαλει μια ενταση αλλα και λιγη διασκέδαση ταυτοχρονα.
Γενικα μια πολυ ομορφη εμπειρία και εξαιρετικό προσωπικό. Εις το επανιδείν!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Requiem requiem αγαπημενο!!
Προκειται για ενα δωματιο αρτιο απο καθε αποψη και θα εξηγηθω:
- Ατμοσφαιρα φοβερη/συγκλονιστικη με σκηνικα που θες απλα να καθεσαι να τα χαζευεις καθ'ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου και να τα θαυμαζεις. Φαινεται οτι εχει πεσει πολλη δουλεια και μερακι και μπραβο!
- Γριφοι βατοι για καποιον που παιζει γριφοδωματια και ισως λιγο πιο δυσκολοι για πιο αρχαριες ομαδες, αλλα εξισου καλοι και κατανοητοι για ολους και αρκετοι στην ποσοτητα τους για την ολη φαση του δωματιου.
- Περασματα φανταστικα απο την αρχη μεχρι το τελος, με καποια να ξεχωριζουν των αλλων και ατελειωτα θα ελεγα, ισως απο τα περισσοτερα που εχω συναντησει σε δωματιο.
- Ο ηθοποιος πολυ καλος στο ρολο του, δε σε αφηνε σε ησυχια ποτε με τον δικο του τροπο παντα και συνεχως νομιζες οτι κατι υπαρχει διπλα σου, γυρω σου, πανω σου, πισω σου, οπουδηποτε στο χωρο, με αποτελεσμα να εισαι στην τσιτα και σε μια συνεχη εγρηγορση!
- Τελος ειναι απο τα λιγα δωματια που μου τραβηξε το ενδιαφερον η ιστορια του και ο Κωστας στο τελος ειχε πολλη ορεξη και ολη την καλη διαθεση να μας εξηγησει με καθε λεπτομερεια τοσο αυτη οσο και οσες αποριες ειχαμε για το δωματιο.
Γενικα κανενα παραπονο απο το προσωπικο, ισα ισα που το βρηκα απο τα πιο ομορφα των τελευταιων μου δωματιων, με πραγματικο ενδιαφερον και αγαπη για αυτο που κανουν!
Ευχαριστουμε πολυ για τη φιλοξενια, περασαμε υπεροχα, σιγουρα μπηκε στα τοπ 10 μην πω και τοπ 5 δωματια της λιστας μας και ευχομαστε παντα τετοιες δουλειες!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ως γνωστοι λατρεις των πειρατικων δωματιων δε γινοταν να μην μπει και αυτο το δωματιο στη λιστα μας!
Γριφολογικα θα το χαρακτηριζα αρτιο, με ωραιους-ποιοτικους γριφους μετριας δυσκολιας εντος του θεματος. Η ατμοσφαιρα ηταν εναρμονισμενη με το θεμα του δωματιου και τα σκηνικα πολυ προσεγμενα και τοσα οσα χρειαζοντουσαν χωρις περιττα στοιχεια. Τα ηχητικα εφε μας συνοδευαν καθ'ολη τη διαρκεια του δωματιου και εδιναν μια ομορφη πνοη στην εμπειρια μας. Ο gm εξαιρετικος στο ρολο του, εδωσε τις καταλληλες κατευθυνσεις εκει που επρεπε την ωρα που επρεπε, χωρις να δινει τιποτα στο πιατο!
Γενικα προκειται για ενα δωματιο που δεν κανει καθολου κοιλια, δεν σε κουραζει με τους γριφους του(αν και ειναι μπολικοι) και σε γεμιζει αρκετα!
Το προσωπικο ευγενεστατο και φιλικοτατο δεν εχω κανενα παραπονο!
Το συστηνω σε ομαδες 4 ατομων καποιας εμπειριας για να ειναι πιο ανετοι στο χωρο, αλλα και σε λιγοτερα ατομα με μεγαλυτερη εμπειρια!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Μαρ - 2020

Sector B32

Sector B32

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απόφαση τελευταιας στιγμης το σημερινό δωμάτιο και οι λογοι που με τραβηξαν σε αυτο ηταν η τιμή του και το χαμηλο ποσοστο αποδρασης, το οποιο ηταν μια "προκληση" για μενα. Δυστυχως δεν ήταν εν τελει.
Ξεκινωντας, ο χωρος ηταν συμπαθητικος οχι κάτι το τρελό αλλά ουτε και αδιαφορος εντελως. Η ροη του παιχνιδιού κυλησε πολυ ομαλα και η πλοκή του δωματίου ήταν πληρως κατανοητη.
Οσον αφορα τους γριφους τωρα, 3ψηφια λουκετακια και Αγιος ο Θεος. Οι περισσοτεροι απο αυτους περα απο 3(που ηταν και οι αγαπημένοι μου) ηταν να Λολα ενα μηλο, ο,τι βλέπεις βαζεις χωρις να απαιτείται καποια σκεψη. Δεν ειναι κατι το οποίο κατακρίνω, είναι απλα εύκολοι γριφοι και σιγουρα θα ταιριαζαν πολυ όμορφα σε αρχάριες ομαδες! Ειναι κατι όμως το οποίο με προβλημάτισε γιατί δεν μπορεσα να το συνδεσω με το τοσο χαμηλο ποσοστο αποδρασης..
Περνωντας στο κομματι του gm δεν εχω παραπονο απο το παιδι που μας ετρεξε, καθώς εδωσε σωστές κατευθυνσεις οπου εκρινε αναγκαίο και δεν αφησε το χρονο να τρεχει ασκοπα.
Η πολιτικη της εταιρείας να μη ζηταμε βοήθειες αλλά να μας δινουν αυτοι οπότε θεωρούν οτι τις χρειαζόμαστε δν ξέρω αν με βρισκει απολυτως συμφωνη, αλλα στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάστηκαμε κατι επιπλέον για να εχω μια καλυτερη αποψη περι του θεματος.
Γενικα ηταν μια καλη εμπειρια και προκειται για ενα δωματιο με ως επι των πλειστων εύκολους γριφους , το οποιο σιγουρα το προτεινω σε αρχαριες κυριως ομαδες και σε οσες έμπειρες 2αδες μαξ 3αδες θελουν να παιξουν απλα αλλο ενα δωμάτιο.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αφου περασε λιγος καιρος απο τον παλιοφιλο, ειπαμε να παρουμε μερος και σε ενα πειραμα. Experimentum IV λοιπον. Φιλοι η φιδια; Πειραματοζωα η οχι; Μαζι η χώρια; Πηγαιντε και θα μαθετε.
Ωραια γριφακια δυσκολα θα ελεγα, ορισμενα εκ των οποίων χωρις κάποια καθοδηγηση θα μας παιδευαν ακομα! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ παρατηρικοτητα και σιγουρα τρομερη συνεργασια μεταξυ σας! Προσεξτε το ρολο του καθενος, καθως επισης και τις διαθεσεις του🤷🏼‍♀️
Η ατμοσφαιρα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, ο χώρος μικρουλης αλλά δεν ασχολεισαι και πολυ με αυτο γιατι ο εγκεφαλος σου εχει να επεξεργαστει πολλά άλλα στοιχεια, οποτε δν αποτελει καποιο πρόβλημα!
Ο gm μας ο Νικος εξαιρετικος για αλλη μια φορα, με τρομερη όρεξη τόσο πριν οσο και μετα το παιχνίδι!
Συστήνεται σε εμπειρες 4αδες με ορεξη για λίγο καψιμο και σίγουρα σε οσους θελουν να δοκιμασουν τις φιλίες τους!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ειχαμε ορεξη για παραμυθακι χθες μιας και μας αρεσουν αρκετα και εν τελει βρεθηκαμε σε ενα παραμυθι περα για περα αληθινο. Τα παιδια εκει εχουν κανει τρομερη δουλεια. Τα σκηνικα ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει στο χωρο και η ατμοσφαιρα αψογη! Ο/οι ηθοποιος/οι απογειωνουν το δωματιο με την ερμηνεια τους και ενω πολλες φορες εισαι προετοιμασμενος για το τι θα συμβει δεν ειναι αρκετο τελικα! Τρομαξαμε οσο επρεπε και με το παραπανω. Απο θεμα γριφων ειχε αρκετα πραματακια να παρατηρησεις αλλα και να σκεφτεις σε βατα επιπεδα. Τα περασματα του δωματιου με αφησαν πληρως ικανοποιημενη, αλλα προσοχη σε ορισμενα απο αυτα μην εχετε ατυχηματα 😅.
Τελος, το προσωπικο ηταν απο τα πιο φιλοξενα που εχω συναντησει και ο gm σωστοτατος με τις βοηθειες που χρειαζοντουσαν.
Το προτεινω σε 3αδες η 4αδες ανεξαρτητου εμπειριας.
Μπειτε στο παραμυθι και ζηστε το μεχρι τελους!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πριν λίγες μέρες επισκεφθήκαμε το παλιό αρχοντικό. Ένα δωμάτιο με όμορφη ατμόσφαιρα, εναρμονισμένη με την πλοκή και η ροή της ιστορίας καλή!
Οι γρίφοι του για δωμάτιο τρόμου ήταν αρκετοί στην ποσότητα τους και θα τους χαρακτήριζα μέτριους για την πίεση και το είδος του δωματίου.
Η κοπέλα καταπληκτική στο ρόλο της, μας τρόμαξε όσο έπρεπε και με το παραπάνω ειδικά κάποια άτομα της ομάδας.
Το game mastering με άφησε ικανοποιημένη και οι κατευθύνσεις που χρειάστηκαμε ήρθαν στην ώρα τους με το σωστό τρόπο.
Αν θέλετε κάτι σχετικά χαλαρό και ταυτόχρονα να σε κρατάει στην τσίτα τόσο όσο, θεωρώ ότι το δωμάτιο αυτό αξίζει μια επίσκεψη.
Θα το πρότεινα σε 3αδες για να το ζήσουν πιο έντονα, αλλά και παραπάνω άτομα θα περάσουν εξίσου καλά!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε να βρούμε τον παλιόφιλο που μας έγραψε και βρεθήκαμε αλυσοδεμένοι κατά το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου. Προσωπικά μου άρεσε αυτή η κατάσταση αν και στην αρχή ήμουν αρνητική στην ιδέα. Όπως έχει αναφέρει και άλλο μέλος της ομάδας μου, ανάλογα με το που θα είσαι δεμένος έχεις κάποιες φορές πιο ενεργό ρόλο και κάποιες άλλες καθόλου.
Από θέμα γρίφων τώρα.. είναι δωμάτιο trapped τι άλλο να πω😅. Μέτριοι προς δύσκολοι, με κάποιους πιο συνδυαστικούς και άλλους να απαιτούν να μπεις στη λογική τους, ωστόσο γενικά πολύ καλά γριφάκια!
Η ατμόσφαιρα δν είναι κατι το ιδιαίτερο, απλή, λιτή και απέρριτη με τα απαραίτητα στοιχεία όλα μπροστά στα μάτια σου, τα οποία πρέπει να εχεις ορθάνοιχτα και να παρατηρείς πολύ καλά!
Ο gm μας μάς χειρίστηκε πολύ καλά σαν ομάδα με βοήθειες οπότε έπρεπε και με τον τρόπο που έκρινε καλύτερο.
Φιλική υποδοχή και κυρίως υπομονετική, καθώς τα παιδιά μας άφησαν να ψάχνουμε το τρόπαιο ενώ θα μπορούσαν απλά να φύγουν μιας και ήμασταν τελευταία κράτηση.
Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό και για την όλη φιλοξενία και θα σας ξαναεπισκεφτούμε σύντομα!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Επισκεφθηκαμε και εμεις με τη σειρα μας τη ζούγκλα της Τανζανιας. Η ατμοσφαιρα απολυτως ταιριαστη με το θεμα και προσωπικα απο τις ωραιοτερες για μενα. Θυμιζει σίγουρα ζουγκλα, με ομορφα σκηνικα, καταλληλα ηχητικα εφε και γενικα προσεγμενη διακόσμηση. Οι γριφοι του ποικιλουν σε δυσκολια οποτε σε γενικο βαθμο θα τους χαρακτήριζα μετριους. Ενας απο αυτούς ηταν αρκετα δυσνοητος για μας και απαιτεί μια συγκεκριμενη λογικη και μια σκεψη που χωρις την καταλληλη και αμεση καθοδηγηση πιθανώς να σπαταλήσεις αρκετο πολυτιμο χρονο, οπως και μας συνεβη. Οι μηχανισμοι του δωματίου με άφησαν ικανοποιημενη αρκετα, με εξαιρεση εναν που θελει ιδιαιτερη προσοχη στον τροπο εκτελεσης του για να μην ταλαιπωρηθειτε τσαμπα!
Ο gm μας φιλικοτατος και βοηθητικος γενικα αλλα με καποιες αστοχιες σε ορισμενες καθοδηγησεις, στο συντονισμο καθως και στη διαχειριση του χρονου. Φαγαμε μιση ωρα πανω απο τον εναν γριφο ,χωρις καποια ουσιαστικη βοηθεια, γιατι αλλιως "θα βγαινατε στα 20' " οπως μας ανεφερε, με αποτελεσμα να μας μενουν 5 λεπτα για να λυσουμε τους 3 τελευταιους γριφους(!)
Γενικα ειναι ενα ολοκαινουριο δωματιο οποτε καθε κριτική ειναι για καλο και μονο!

Υ.Γ. Φαουλ του προσωπικου για μενα αποτελεσε το γεγονος οτι ειχαμε κερδισει ενα τροπαιο για 20% εκπτωση σε επόμενο δωματιο της εταιρειας και μας δοθηκε η εξηγηση οτι αναφέρεται σε b2b χωρις να αναγραφεται πουθενα! Προφανως δε δωσαμε συνεχεια για τα λεφτα γιατι δεν ηταν εκει το point. Μπορει να ειχε και δικιο, αλλα καλο θα ηταν να φαινεται καπου γραμμενο ξεκαθαρα αυτο και να μην πρεπει ο καθενας να το φανταστει.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Mysticity

Mysticity

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Γενικά αγαπώ τους ναούς και συνήθως μου αφήνουν ένα όμορφο συναίσθημα όταν βγαίνω από αυτούς. Έτσι και ο σημερινός με άφησε αρκετά ικανοποιημένη, με κάποια σημεία να με προβληματίζουν ωστόσο. Αρχικά, οι χώροι αν και εναρμονίζονται με το θέμα του δωματίου έχουν αστοχίες σε θέματα συντήρησης που το μάτι παρατηρεί κατευθείαν και είναι και σχετικά μικροί. Anyway το προσπερνάω αυτό και περνάω στο κομμάτι των γρίφων. Σε γενικό πλαίσιο οι γρίφοι του χαρακτηρίζονται μέτριοι, πολύπλοκοι και με αρκετή φαντασία. Ένας ωστόσο αν και πιο εύκολος στον τρόπο λύσης του(για μένα κουραστικός) είναι αρκετά χρονοβόρος και θέλει καλή συγκέντρωση για να λυθεί όσο πιο γρήγορα. Οι μηχανισμοί του δωματίου (καθώς λουκέτα δεν έχει) με ενθουσίασαν και ορισμένους, σε συνδυασμό με τους γρίφους που τους συνόδευαν, δεν τους είχα ξανασυναντήσει πουθενά. Ο gm μας φιλικότατος και ευδιάθετος, μας βοήθησε όπου έκρινε ότι κολλούσαμε προσπαθώντας να μη μας οδηγήσει στη λύση ακριβώς(υπήρξε κάποια μικρή αστοχία και εδώ αλλά για μένα ήταν αμελητέα).
Γενικά είναι μια καλή δουλειά, απλά οι προσδοκίες μας για ένα καινούριο δωμάτιο ήταν λίγο πιο υψηλές.

Υ.Γ. Ιδανικός αριθμός 3αδα με εμπειρία κάποιων δωματίων και όχι τόσο για πιο αρχάριες ομάδες.

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό και θα επιστρέψουμε για τα επόμενα 2 δωμάτια σε καλύτερη μέρα για μας!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

55% ποσοστο αποδρασης και δικαιως ειναι τοσο! Εξυπνοι και δυσκολοι γριφοι, αλλοι λιγο πιο περιπλοκοι και αλλοι απλης λογικης, οι οποιοι ομως εκεινη τη στιγμη φανταζουν βουνο. Ατμοσφαιρα λιτη και απερριτη, αλλα πολυ περιεκτική καθώς τα παντα γυρω σου μπορει να αποτελουν στοιχεια και θελουν καλη παρατηρητικότητα.
Εξαιρετικη διαχειρηση απο τον gm μας και καλη επιλογη του challenge mode απο εμας. Μην το φοβηθειτε, επιλεξτε το και τεσταρετε τις ικανοτητες σας και αφηστε την αγωνια σας να κορυφωθει.
Το προτεινω σε εμπειρες ομαδες ΣΙΓΟΥΡΑ, ιδανικά για 3αδες και με ορεξη για καψιμο!
Θα βγείτε γεματοι απο γρίφους σιγουρα !
Ευχαριστουμε πολυ τα παιδια για τη φιλοξενια, ηταν υπεροχοι και οι 2 και θα επιστρέψουμε!
Όσο για τους υπόλοιπους που δν εχετε παει ακομα, βαλτε το στο προγραμμα και ονειρα γλυκα!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

B2b με το maze και κάπως έτσι ολοκληρώσαμε την εμπειρία μας στη συγκεκριμένη εταιρεία. Ένα εργαστήριο, ένα πειραματόζωο και φύγαμε. Αν και η εμπειρία μας με τα εργαστήρια δεν είναι και η καλύτερη, πρόκειται για ένα δωμάτιο που θα κερδίσει έναν γριφακια. Απαιτεί και αυτό ποολυ ψάξιμο και παρατηρητικότητα και σίγουρα πολύ καλη συνεργασια της ομαδας! Οι γρίφοι του προσωπικά μου φάνηκαν μέτριας δυσκολίας αλλά μου άρεσαν αρκετά! Και αυτο το προτεινω για 3αδες ιδανικα.
Γενικά η συνολική εμπειρία μου με την εταιρεία αυτή μου άφησε μόνο θετικά σχόλια και θεωρώ πως είναι γριφολογικα απο τις καλυτερες!
Αναμενουμε τις επομενες δουλειες σας και ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενια!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από τα πρώτα δωμάτια της εταιρείας και το περιμέναμε πιο εύκολο από τα υπόλοιπα που είχαμε παίξει. Γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς με έξυπνους γρίφους, μέτριας δυσκολίας ειδικά για μια πιο αρχάρια ομάδα. Κάποιους από αυτούς αν δεν τους έχεις ξαναδεί θέλουν ιδιαίτερη σκέψη. Το δωμάτιο απαιτεί τρελή παρατηρικοτητα και φουλ ψάξιμο ακόμα και στα πιο άκυρα σημεία!
Ο gm μας μάς χειρίστηκε πολύ καλά όσο τον χρειάστηκαμε.
Γενικά μια όμορφη εμπειρία και ένα πολύ καλοδιατηρημένο δωμάτιο, το συνιστώ σε 3αδες!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα άρτιο γριφοδωμάτιο, το οποίο σίγουρα θα εκτιμήσει κάποιος που του αρέσουν τα πολλά περάσματα(εμένα αυτό με άφησε παραπάνω από ικανοποιημένη), μπουσουλήματα και γενικά σκυψίματα. Τους γρίφους του προσωπικά θα τους χαρακτήριζα βατούς (εύκολους) για πιο έμπειρες ομάδες και μέτριους για αρχάριους. Απαιτούν καλή παρατηρητικότητα και λογική σκέψη! Οι χώροι του δωματίου παρά την όμορφη διακόσμηση δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλοι, οπότε δεν το συνιστώ για περισσότερα από 3 άτομα, καθώς σε ορισμένα σημεία θα είναι αρκετά στριμωχτά. Η ροή του παιχνιδιού ήταν ομαλή και οι μεταβάσεις όπως θα έπρεπε. Οι καθοδηγήσεις σωστές και ο gm μας πολύ φιλικός και επικοινωνιακός, με όρεξη για συζήτηση!

• Φοράτε πάντα τα κράνη που θα σας δωθούν.
• Η αθλητική ενδυμασία είναι μια καλή επιλογή.
• Προκαλωω για νέο high score 💪🏻😋

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Shaken, not Stirred

Shaken, not Stirred

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετα το Hollywood νομιζω ταιριαζει μια αποδραση στη βορεια Κορεα για να κλεισει καλα η βραδια.
Γριφοδωματιο πρωτης γενιας και αυτο με γριφους μετριας δυσκολιας που απαιτει αρκετη παρατηρητικοτητα. Ο χωρος μικρος αλλα τα σκηνικα του και η ατμοσφαιρα αρκετα ικανοποιητικα. Το μονο που με χαλασε ηταν η πολλη χαρτουρα σαν πληροφορια, που εμενα προσωπικα με αποσυντονιζει λιγο και δεν τη προτιμω. Εκτος αυτου ισως να επιθυμουσα ενα λιγο καλυτερο τελειωμα, καθως μου φανηκε καπως αποτομο.
Περαν αυτου, η βοηθεια που χρειαστηκαμε μας δοθηκε στην καταλληλη ωρα, η gm μας ηταν και εδω αψογη και το προσωπικο γενικοτερα απο τα καλυτερα που εχω συναντησει στο χωρο.
Σας ευχαριστουμε πολυ και θα επιστρεψουμε για τα επομενα 3 δωματια συντομα!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Hollywood

Hollywood

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο 5ετιας και το προλάβαμε στα τελευταία του γυρίσματα. Γριφοδωματιο πρώτης γενιάς αψογα διατηρημενο για τα χρόνια που κουβαλάει. Ο χώρος λιτός και απέριττος με όμορφη όμως διακοσμηση εναρμονισμένη με το θέμα. Οι γρίφοι του θελουν σκεψη και θ παιδεψουν οποιον δν εχει ξαναπετυχει παρομοιους η ομοιους με αυτους, ενώ θα φανουν πολυ βατοι για μια πιο εμπειρη ομαδα. Η gm μας θεωρω πως ηταν πολυ καλη αν κ δεν της δωσαμε την ευκαιρια να μας το αποδειξει, καθως βγηκαμε hintless 🤔
Το προσωπικο γενικότερα πολύ φιλικό, ευγενεστατο, με αισθηση του χιουμορ και πολλη όρεξη για συζητηση!
Οσοι προλαβαινετε αξιζει να περασετε μια επισκεψη απο τη βραδιά των Οσκαρ και να διεκδικήσετε και 'σεις το δικο σας πριν να είναι πολύ αργα!
Κοριτσια σας ευχαριστούμε πολυ για τη φιλοξενια και θα επιστρέψουμε πολυ πολυ σύντομα για τα υπολοιπα δωματια!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ο κόσμος της παπάΝτζας επισκέφθηκε επιτέλους το ξακουστό Rebellion και δεν το μετανιωσε!
Ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο, με ωραίους χώρους και διακόσμηση μέσα στο concept της ιστορίας! Πολύπλοκοι γρίφοι όχι και τόσο εύκολοι που απαιτούν καλή παρατηρητικότητα, φαντασία και συνεργασία της ομαδας απο το πρωτο κιόλας λεπτό.
Ο ηθοποιός; Τι να πω για αυτον..η παρουσια του εκπληκτική απο την αρχη μέχρι το τέλος δινοντας καταλληλα hints οπου χρειαζόντουσαν με το δικο του τρόπο και απίστευτο χιουμορ αν το σηκωνει η ομαδα! (Εμεις το παρασηκωνουμε)..
Στο τέλος τα παιδιά έκατσαν και συζητησαν μαζί μας σα να ημασταν μια παρέα. Πολυ φιλικοι, επικοινωνιακοί και με μερακι για αυτο που κανουν!
Πολλά συγχαρητήρια και αναμένουμε τις επομενες σας δημιουργιες!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιαν - 2020

Contagion

Contagion

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Τελευταίο δωμάτιο στην εταιρεία και μου αφησε αναμεικτα συναισθήματα. Καλή ατμόσφαιρα, δύσκολοι, ωραιοι γρίφοι και ίσως όχι και τόσο καλή μέρα για μας🤔. Το δωμάτιο απαιτεί σίγουρα μια εμπειρία παιχνιδιών και καθαρό μυαλό για την επίλυση των γριφων του(ειδικα του τελευταίου!!). Ο οικδεσποτης μας φιλικότατος και αξιαγάπητος όπως καθε φορά άλλωστε και η gm μας ευγενεστατη, γλυκιά και φιλική! Το μονο που με χάλασε ήταν οι βοήθειες που τις θεώρησα πολλές και αχρειαστες σε ορισμένα σημεία με αποτέλεσμα να μην εχουμε λιγο χρονο να καούμε και να σκεφτούμε μονοι μας κάποιους γριφους.
Συνολικά μια πολυ ομορφη εμπειρια για αλλη μια φορά και περιμένουμε το επόμενο δωμάτιο!
Ευχαριστούμε πολυ για τη φιλοξενία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Otherside

Otherside

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πω για αυτό το δωμάτιο;
Μας έλεγαν να πάμε άμεσα και το καθυστερουσαμε και πολυ κακως καναμε!
Ατμοσφαιρα; Σκηνικα; Περασματα; Γριφοι; Όλα υπέροχα και ολοκληρωμενα!
Απο αποψη δυσκολιας θα το χαρακτήριζα μέτριο με βατους γριφους που απαιτούν λογική και ήρεμη σκέψη. Η gm μας εξαιρετική με τις κατάλληλες κατευθυνσεις οπου έκρινε οτι τις χρειαζόμασταν!
Σπεύστε αμεσαα να πατε και δε θα το μετανιωσετε!
Εμεις ήμασταν 3αδα και κυλησε πολυ καλα, αλλα για μια πιο αρχαρια ομαδα θα συνιστούσα 4αδα ισως.
Αλλη μια φορά μειναμε πλήρως ικανοποιημένοι απο την εταιρεια αυτή και θα επιστρέψουμε για οσα δωματια εχουμε αφησει!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

A-maze..a-mazing!
Ενα δωμάτιο άρτιο στους χώρους του, στους γρίφους του, στην ατμόσφαιρα του και στη ροή του.
Γριφολογικα θα το χαρακτηριζα μετριο προς δύσκολο, με καποιους(σχεδον ολους) τους γριφους να απαιτουν φουλ παρατηρητικότητα, καλη συνεργασία και καθαρή κριτική σκέψη.
Απο θεμα game mastering δεν εχω κανενα παραπονο, ήταν ολα οπως ακριβως θα επρεπε να ειναι χωρις να μας δίνεται τιποτα στο πιάτο, αλλά να μας βαζει στη διαδικασια να φτάσουμε μόνοι μας στη λυση!
Μια πολυ καλή εμπειρία γενικά με μόνο θετικά συναισθήματα!
Ευχαριστούμε πολυ για τη φιλοξενία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χάρο άκουγα και Χάρο συνάντησα. Πήρα πολύ βιαστικά την απόφαση να παιξω το συγκεκριμένο δωμάτιο και εν τελει δεν το μετάνιωσα καθόλου! Ο χαρος-Χαρης ηταν τρομερός με απλετο χιουμορ και πολυ καλο acting. Μπορεί στην αρχή να ήμουν καπως αρνητική μαζι του αλλα νομίζω γιναμε φίλοι στο τέλος 😅
Οι γριφοι του μέτριας δυσκολίας μεσα στο θεμα του δωματίου και η ατμόσφαιρα οπως αρμόζει για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Ο gm μας Πιστός στην αποστολή του μας βοήθησε τόσο οσο χρειαζόμασταν! Υποδοχή και προσωπικό εξαιρετικοί για αλλη μια φορά!
Ευχαριστούμε και εις το επανιδείν!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μια διαφορετική εμπειρία, ένα αλλο είδος escape, ένα κυνήγι θησαυρού φτιαγμένο για καλό σκοπό. Μια πρωτογνωρη εμπειρια για μας, που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Πολύ όμορφη και καλοστημένη δουλειά απο τα παιδιά με έξυπνους και ορισμενους καμμενους γρίφους. Η ροη του παιχνιδιού πρωτότυπη και καλοδουλεμενη και η εφαρμογη που χρησιμοποιήθηκε αρτια στην εκτέλεση της.
Περάσαμε πανέμορφα και ευχόμαστε καλες γιορτές σε ολο το προσωπικό και του χρόνου περιμένουμε κατι αντιστοιχο και καλύτερο!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επιτέλους περάσαμε το κατώφλι του φίλτατου Τζόκερ! Απο τη στιγμή που μπαίνεις μεσα σε υποδεχεται φιλικότατα και μεσα στην τρέλα και την παράνοια! Θα τον βρειτε ή μαζι σας ή εναντιον σας ποιος ξερει, οπως και να χει μην τον χάσετε απο τα ματια σας (φιλικη συμβουλη).
Γριφολογικα ενα αρτιο δωμάτιο, με αρκετή παρατηρητικότητα και μετριας δυσκολίας γριφους. Ένας καλος αριθμος παικτών θα ήταν 3-4 αν θελετε ολοι να ασχολειστε με κάτι, αλλιως και 5αδα θα περασετε εξισου καλα απο θεμα διασκεδασης!
Αλλη μια μοναδική εμπειρια στη συγκεκριμένη εταιρεια, με εξαιρετικο game mastering και φιλικοτατη υποδοχή.
Ευχαριστούμε και εις το επανιδείν!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τελευταίο και καλύτερο δωμάτιο για την εταιρεία μιας και τα πήραμε όλα με τη σειρά!
Ένα δωμάτιο άλλη φάση εντελώς, τελείως διαφορετικό απο οσα εχουμε συναντήσει μεχρι στιγμής. Η ατμόσφαιρα τρομερή, τα σκηνικα και η τεχνολογία ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι για ενα τέτοιο δωμάτιο και η ιστορια του εναρμοσμενη με το περιβάλλον. Γριφολογικα είναι μετριας δυσκολίας με κάποια σημεια ισως λιγο πιο δύσκολα. Φουλ αυτοματισμοι και μηχανισμοι οπως ταιριαζει σε μια sci-fi περιπετεια. Ο Ερικ πολυ φιλος μου αρκει να του συμπεριφερθεις οπως του αρμοζει😅
Ο gm μας εξαιρετικός δινοντας μας την κατάλληλη καθοδήγηση εκεί που την χρειαζόμασταν.
Πήγαμε 5αδα και περάσαμε πολύ όμορφα, καθώς είμαστε δεμενοι σαν ομαδα, αλλα ιδανικά λογω γριφων και χωρου θα το συνιστουσα σε 3αδα μαξ 4αδα ώστε να έχουν όλοι με κατι να ασχολούνται!
Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία και τα παιδια για τα ομορφα δωματια και αναμένουμε τις καινουριες τους δημιουργιες!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άλλη μια εξόρμηση στο Escapepolis που μας άφησε εννοείται ικανοποιημένους! Πήγαμε 4αδα αυτή τη φορά και περάσαμε όλοι πολύ όμορφα αν και θα το συνιστούσα και για 3αδα καλύτερα λόγω χώρου! Ατμόσφαιρα και σκηνικά πολύ όμορφα και μέσα στο θέμα της ιστορίας, η οποία είχε μια σωστή ροή!
Ο gm μας για άλλη μια φορά εξαιρετικός με βοήθειες to the point όποτε έκρινε οτι τις χρειαζόμασταν!
Γριφολογικα θα το χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας με αρκετη παρατηρητικότητα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είπα να ξεκινήσω και γω να γράφω τις κριτικές μου μετά απο αυτό το δωμάτιο!
Ύστερα από δική μου επιμονή φτάσαμε στο χώρο έτοιμοι (ή και όχι) για να μπούμε στο μολυσμένο νησί. Από την αρχή μπαίνεις στο νόημα και στο κλίμα του τι σε περιμενει. Η ατμόσφαιρα όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο μέρος, τα σκηνικά πολύ αληθοφανή και η ροή του παιχνιδιού άψογη. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας τόσο όσο επιτρέπει ο πανικός και η πίεση που επικρατεί στο χώρο. Ο ηθοποιός σε βάζει για τα καλά στο πετσί του "ρόλου" και κάνει ο,τι μπορει για να μη σε αφήσει σε ησυχία και να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου. Αρκετες εναλλαγες χώρων και πισωγυρίσματα παντα με το στοιχείο της αγωνιας στην καθε κινηση. Ο gm μας άψογος, έδινε τις κατευθυντήριες οδηγιες οπου χρειαζόμασταν χωρίς να μας δίνει την απάντηση στο πιάτο.
Συνολικά μια πολύ όμορφη εμπειρία για αλλη μια φορα στη συγκεκριμένη εταιρεία και θα επιστρέψουμε για οσα δωμάτια μας εχουν μεινει!

*Τα κράνη σώζουν κεφάλια θα πω εγώ αν σκεφτεί κανείς οτι ακόμα και με αυτα κουτουλήσαμε οπου μπορούσαμε😅.
*Ζήστε το στο έπακρο και δε θα σας απογοητεύσει!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

The Holy Grail

The Holy Grail

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

AVISSOS

AVISSOS

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

TYRANNY

TYRANNY

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

NEMO

NEMO

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

The Orphan

The Orphan

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

The Prison

The Prison

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Αυγ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

The Mansion

21:00, 27-Μαϊ-2022


   1 Ώρα
   2 - 5
   54,8 %

Dragon Quest


1:09:40

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Drogon Dragon Drogon Dragon
Rhaegal Dragon Rhaegal Dragon

   70 Λεπτά
   2 - 6
   83,3 %
3 Τρόπαια

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Deadmall


1:16:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %

The Room with the Dragon Tattoo


55:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code
Be The Slap Master ! Be The Slap Master !

   1 Ώρα
   2 - 6
   86,4 %
2 Τρόπαια

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

The Last Chance


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

Fortune Teller - The Return


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Freedom Pass

Cinema Hostage


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
  Video
Freedom Pass

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:00:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   97,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

RESURRECTION


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Don't run out of hints Don't run out of hints
  QR-Code

   105 Λεπτά
   3 - 6
   96,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

Παγιδευμένος στο τζάκι


28:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %
Για Παιδιά
Χριστουγεννιάτικο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 07/01/2022

The Addams' Treasure


1:45:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

La Escuela


1:30:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Freedom Pass

THE SQUID GAME


2:30:00

   150 Λεπτά
   5 - 8
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης

DARK MIRROR


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
Δράσης
  Video
Freedom Pass
Task Room

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Athens Halloween Hunt 2021


2:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

AHH 2021 AHH 2021

   150 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Εξωτερικού Χώρου
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

Escape the Car - Scream


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

M'ama


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Λαμπελέτ 16


2:00:00

   2 Ώρες
   1 - 8
   98,8 %
Ηθοποιός
Δράσης
Freedom Pass

An old friend..


50:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   95,1 %
Freedom Pass
1 Τρόπαιο