cover image profile image

Νικηφόρος Κωσταβασίλης
Padawan


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 128

4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟ
Ένα από τα καλύτερα escape room που έχω πάει. Από την αρχή που μπαίνεις στο δωμάτιο νιώθεις πως κάτι παράξενο έχει συμβεί. Ο ήχος, η μουσική, η ατμόσφαιρα αλλά και η ηθοποιός σε κάνουν να μπεις κατευθείαν στο πετσί του ρόλου. Τρόμαξα αρκετά περνώντας από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Και γενικά όλη η παρέα τρόμαζε τόσο που σε μερικά κομμάτια φοβομασταν να γυρνάμε την πλάτη μας προς μια πόρτα μη βρεθεί τίποτα και μας στοιχειώσει. Για όσους αρέσει το light horror που νιώθεις την φρίκη της ιστορίας χωρίς να σε κυνηγάει κάτι η να υπάρχει σωματική επαφή, είναι ότι καλύτερο. Το προσωπικό πραγματικά κάθησε μαζί μας να μας εξηγήσει τα πάντα, μας απάντησε σε ερωτήσεις, μας πρότεινε άλλα δωμάτια για να επισκεφθούμε και γενικά ήταν φουλ φιλικό - ένιωθα λες και ειχα βγει με φίλους μου. Χωρίς να θέλω να κάνω spoiler, θα πω πως μου άρεσαν πολύ οι μηχανισμοί οι οποίοι ήταν στην πένα και κάθε φορά μας έκαναν να σκεφτόμαστε "Μα πως το κατάφεραν αυτό τώρα ?! ". Το μόνο αρνητικό που θα έλεγα ( αν και δεν είναι ακριβώς αρνητικό απλά μια παρατήρηση ) είναι πως επειδή η ομάδα μας είχε 4 άτομα και δεν χρειαζόταν ακριβώς συνεργασία για να λυθούν κάποιοι γρίφοι , μερικές φορές υπαρχαν άτομα που ένιωθαν πως δεν έκαναν κάτι ενεργητικό και απλά περίμεναν. Πιστεύω πως θα ξανά πάω στο ίδιο δωμάτιο με άλλη παρέα για να το ξαναζήσω όλο αυτό! Και ποιος ξέρει . . . Μπορεί νά μείνω αιώνια εκεί μέσα κλειδωμένος.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

TYRANNY

TYRANNY

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Με το που μπαίνεις μέσα στο escapepolis νιώθεις μια χλιδή. Ο χώρος είναι πολύ καθαρός και μας έκανε εντύπωση η διακόσμηση πριν καν μπούμε στο δωμάτιο. Μπήκαμε λοιπόν 4 άτομα (2 με πείρα , 2 χωρίς ) και βρεθήκαμε στην αρχή κάπως ... δεν θα πω πως αλλά ήταν φουλ σχετικό με την πλοκή άρα σε έβαζε και μέσα στην ατμόσφαιρα. Ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος αλλά αυτό είναι που σε κάνει κιόλας να σκέφτεσαι πως κατάφεραν και χώρεσαν τόσα στοιχεία. Οι γρίφοι ήταν κυρίως με λουκέτα , δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι εκτός από έναν όπου έπρεπε να ακουστεί κάτι κι εμείς είχαμε άλλους το μυαλό μας. Αλλά φυσικά οι βοήθειες από τον game master ερχόντουσαν ακριβώς εκεί που έπρεπε και όσο έπρεπε. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ενώ το δωμάτιο δεν είναι ιδιαίτερα τρομακτικό σε μια φάση έτσι όπως είχαμε αφήσει διάφορα πράγματα σε ένα σημείο - πέφτουνε όλα μαζί και εμείς τρέχουμε να κρυφτούμε 4 άτομα σε μια γωνιτσα 😂😂😂 All in All - πολύ καλή εμπειρία για γρίφοδωμάτιο ακόμη και για άτομα που δεν έχουν ξανά παει σε escape room. Τώρα σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε και κάποιο από τα δωμάτιο στο Γαλάτσι.

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Αυγ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Η αίσθηση που υπάρχει μέσα είναι καταπληκτική. Ήχοι , φως , αισθήσεις , μουσική , ακόμα και μυρωδιά ! Αυτό που μερικές φορές μας έβγαζε εκτός ήταν ότι κάποιοι γρίφοι είχαν να ανανεωθούν καιρό, και ενώ ξέραμε πως να τους λύσουμε, δεν βγάζαμε άκρη για το που μας καθοδηγούσαν. Αυτό το αναφέραμε και στα παιδιά έξω από το δωμάτιο και είχαν όλη την καλή διάθεση να μας εξηγήσουν και να μας δείξουν πως και τι. Επίσης καθώς η ομάδα ήταν φουλ αρχάρια χρειαζόταν πολλές φορές να ζητάμε βοήθεια. Εκεί υπήρχε ακόμη ένα θεματάκι καθώς τις οδηγίες που μας έδιναν σαν βοήθεια , τις είχαμε ήδη ακολουθήσει και δεν βγάζαμε άκρη για το πώς θα συνεχίσουμε. Νομίζω και το προηγούμενο οφείλεται στο ότι ήταν η πρώτη φορά των περισσότερων και μπορεί επειδή θέλαμε να νιώσουμε το ποσο ωραία ήταν η αίσθηση και ο χώρος, καταλήγαμε να χαονομαστε.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απο την αρχή όλο το προσωπικό ήταν φουλ βοηθητικό και μας έβαλε στο κλίμα. Παντού χαμόγελα και θετική διάθεση που βοήθησαν σχετικά με το άγχος που ειχε ένα μέλος της ομάδας καθώς ήταν η πρώτη της επαφή με escape room. Μπορούσαμε να έχουμε όσες βοήθειες θέλαμε και αρκετές φορές οι βοήθειες ερχόντουσαν πολύ διακριτικά και όσο ακριβώς πρέπει. Ήταν πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι πολλοί γρίφοι ήταν αλληλένδετοι και τους έλυνες παράλληλα, η μία λύση σε πήγαινε σε αλλη. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τόσο έντονη και σχετική με το θέμα, παρόλα αυτά υπήρχε ένα βίντεο που έπαιζε καθόλη την διάρκεια. Το αστείο της υπόθεσης ήταν πώς καταφέραμε και τελειώσαμε το δωμάτια και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι οπότε συνεχίζαμε να ψάχνουμε! 😂😂😂

Απέδρασαν

Swamp of Sorrows


1:30:00
19

   90 Λεπτά
   2 - 5
   95,5 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
3 Τρόπαια
Επέλεξε Τρόμο ή Όχι

NECROMANCY - Horror Mode


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Στοιχειωμένο; Ούτε καν! Στοιχειωμένο; Ούτε καν!
  QR-Code
Θυμάστε τι ψάχναμε; Θυμάστε τι ψάχναμε;
  QR-Code
Όλοι στην ώρα τους! Όλοι στην ώρα τους!
  QR-Code

   70 Λεπτά
   1 - 6
   93,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

TYRANNY


1:20:00

   80 Λεπτά
   1 - 5
   97,7 %
  Video

Phantom of the Opera


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   99,7 %
Ψυχολογικό Θρίλερ
3 Τρόπαια

An old friend..


54:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

I will survive! I will survive!
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,4 %
4 Τρόπαια

Κέρδισε

Σεπ - 2023

Πήγαμε στο σπίτι, το ψάξαμε ολόκληρο, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε στοιχειωμένο!

Σεπ - 2023

Πείτε μου ότι θυμάστε τι ψάχναμε! Έστω και ένας, σας παρακαλώ!

Σεπ - 2023

Ήρθε όλη η ομάδα στην ώρα της!

Ιουλ - 2023

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Ιουλ - 2023

At first I was afraid