cover image profile image

Αλέξανδρος Λ.
Gladiator


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 419
  Μου Αρέσει : 14

5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κορυφαίο δωμάτιο, που δίκαια βρίσκεται στα τοπ τρόμου.
Ο χώρος είναι ένα κανονικό σπίτι με ρεαλιστικά σκηνικά, και σε συνδυασμό με μια ανατριχιαστική οντότητα, μουσική που μας πάγωνε το αίμα, και διάφορα εφέ που δε μας άφηναν να ηρεμήσουμε, μπορώ να πω πως πρόκειται για την πιο αληθοφανή haunted house εμπειρία που θα μπορούσε να έχει η κάθε ομάδα.
Οι γρίφοι ήταν όμορφοι και βατοί, και είχαμε μόνο την απαραίτητη καθοδήγηση από τον GM. Περίπλοκους μηχανισμούς και περάσματα δεν συναντήσαμε, και ειλικρινά δε χρειάζονταν, καθώς το δωμάτιο είναι τέτοιο που στηρίζεται πάνω στην απλότητα του και το ρεαλισμό που προσφέρει.
Η ιστορία δυστυχώς δεν είχε κάποια ανατροπή, είχε όμως έναν ιδιαίτερο επίλογο που ξεχώριζε από την υπόλοιπη εμπειρία.
Συνολικά είναι ένα δωμάτιο που πρέπει όλοι να προλάβουν να παίξουν πριν κλείσει, καθώς ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε προσδοκία.

Υ.Γ. 1: Μράβο στο παλικάρι στο τέλος που, παρότι το δωμάτιο είναι παλιό, μάς ζήτησε να δώσουμε ΚΑΙ αρνητικό feedback.
Υ.Γ. 2: Η σόμπα αποτελεί πρόβλημα μόνο αν τρέχετε σαν ούγκανοι. 😜

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πολύ καλό δωμάτιο, με αρκετούς χώρους, πρωτότυπο sound design (κάποιες βοήθειες μοιάζουν να ακούγονται πράγματι από το υπερπέραν) και ένα αξιόλογο act, με κορυφή το make up του Toshio.
Τα jumpscares ιδιαίτερα απειλητικά, μας ήπιαν το αίμα. Γρίφοι αρκετά κατανοητοί, και τα hints από την GM γενικά έρχονταν μόνο όταν κολλούσαμε. Για καινούργιο δωμάτιο, και τόσο υψηλής ποιότητας, η τιμή (26€ το άτομο στην πεντάδα) είναι πάρα πολύ καλή.

Μερικές παρατηρήσεις:
Μας τα έπρηξε λίγο η GM στον 1ο γρίφο, την ώρα που ακόμα λύναμε, διότι αν δεν αφήναμε ένα στοιχείο σε μία πολύ συγκεκριμένη θέση, θα χαλούσε στη συνέχεια το act. Αυτό ήταν σκηνοθετική αδυναμία. Σε έναν άλλο γρίφο, η GM μας έδιωξε, με τη χρήση του φωτισμού, από το χώρο που βρισκόταν ένα στοιχείο, προτού βεβαιωθεί ότι το βρήκαμε, και στη συνέχεια μας "την είπε" αδικαιολόγητα που φύγαμε από εκεί, παρότι ήταν δικό της λάθος.
Να πω ότι το δωμάτιο δεν έχει κάτι το σπουδαίο από μηχανισμούς (όχι ότι χρειαζόταν, απλά μην πάτε με την προσδοκία να δείτε θαύματα). Επίσης, σε κάποια σημεία φάνηκε πως ο ιδανικός αριθμός παιχτών είναι 3-4, ώστε να μη χάνει κανείς τίποτα.
Τέλος, είχαμε την την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη και δημιουργό του δωματίου, ο οποίος φαίνεται πως αγαπάει πολύ τον τρόμο και έχει ρίξει δουλειά με μεράκι σε αυτό που έχει φτιάξει. Αφού μιλήσαμε, μας ρώτησε ποια ήταν, για τον καθένα μας, τα highlights του δωματίου. Θεωρώ πως όταν ζητείται feedback, έχει νόημα να μας ρωτούν τί δεν μας αρέσει, και πως το να τονίζουμε μόνο τα καλά δε βοηθάει στο να βελτιώνεται η εμπειρία για τους παίχτες. Ευτυχώς υπάρχουν και οι πλατφόρμες όπως το escapeall για να ακούγονται όλες οι απόψεις!

ΥΓ: Ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα αναμνηστικά!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Amen

Amen

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρομερό δωμάτιο. Μπορεί να μην έχει κάτι σπουδαίο σε μηχανισμούς, όμως έχει ωραία κατανεμημένους χώρους, βατούς γρίφους με καλή ροή (με εξαίρεση τον 1ο που, απ' ό,τι μας είπαν τα παιδιά, γενικά δυσκολεύει τις περισσότερες ομάδες), και ένα τίμιο ακτ. GM πολύ καλός και μας καθοδηγούσε μόνο όποτε χρειαζόταν. Σε ό,τι αφορά τον τρόμο, δεν μπορώ να πω πως χεστηκαμε πάνω μας, έχει κάποια καλά σημεία, όμως κυρίως είναι ένα δωμάτιο με έμφαση στην ατμόσφαιρα και την ενδιαφέρουσα και κατανοητή ιστορία του. Ανυπομονούμε για το sequel το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.
ΥΓ: Ιδανικά πηγαίνετε 3-4 άτομα, εμείς πήγαμε ως 5αδα και δυστυχώς όποιος ήταν πίσω έχανε τα περισσότερα jumps και cinematics.

Απέδρασαν
3,3 Καλό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Θα ξεκινήσω από τα θετικά:

1. Έχει κάποιους πολύ όμορφους μηχανισμούς και περάσματα, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
2. Πολύ ωραίο act.
3. Γενικά μεγάλη διάρκεια, δίωρο δωμάτιο, με αρκετούς χώρους.
4. Χαμηλή τιμή (21€ το άτομο στην πεντάδα).

Πάμε τώρα και στα αρνητικά:

1. Στην κράτηση κλείσαμε Intelligence Mode (τοπ επίπεδο δυσκολίας). Στην εισαγωγή, όμως, ενημερωθήκαμε πως κάποιους γρίφους με σήμανση πρέπει να τους αγνοήσουμε. Θεώρησα πως ήταν από παλιότερη μορφή του δωματίου και δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Από εκεί κι έπειτα, από την αρχή της επικοινωνίας μας με τη GM, η καθοδήγηση έπεφτε βροχή. Αυτό μάς αποσυντόνιζε, γιατί σαν ομάδα θέλουμε να μας δίνεται και ένας κατανοητός χρόνος για κάθε γρίφο, και όχι πάνω στο μισό λεπτό (κυριολεκτικά) να μας λένε με ποιον τρόπο πρέπει να κινηθούμε. Έχω την υποψία πως τα παιδιά για κάποιο λόγο μπερδεύτηκαν και αντί για Intelligence Mode (το οποίο λογικά ήταν αυτό με τους έξτρα γρίφους) μας έβαλαν να παίξουμε το μεσαίο επίπεδο δυσκολίας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, συζητήσαμε στο τέλος με τα παιδιά το θέμα με τις πολλές βοήθειες και μας εξήγησαν πως είναι οδηγία του ιδιοκτήτη να δίνουν φουλ καθοδήγηση για να μη χάνουν οι ομάδες τίποτα από το δωμάτιο. Πέραν του ότι θεωρούμε σωστό να προσαρμόζονται οι γρίφοι στο δωμάτιο και το act, έτσι ώστε κάθε ομάδα να απολαμβάνει όλα τα aspects του παιχνιδιού (όπως δηλαδή γίνεται σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα δωμάτια που έχουμε παίξει), απορώ προσωπικά για το πόσο πιο συχνή θα έπρεπε να είναι η επικοινωνία αν παίζαμε το mode με τους παραπάνω γρίφους.

2. Ένας συμπαίκτης μας απέκτησε κατά λάθος πρόσβαση σε δωμάτιο ηθοποιού, με εκπληκτικά μεγάλη ευκολία. Ακολούθως, πήρε μαζί του κάποια αντικείμενα που δε μας αφορούσαν, νομίζοντας πως ήταν σημαντικά για να προχωρήσουμε. Εκτός του ότι αυτό από μόνο του μας έβγαζε σιγά σιγά από το κλίμα, ακολούθησε και η εξαιρετική ιδέα της ηθοποιού να επικοινωνήσει μαζί μας από τον ασύρματο για να παραπονεθεί off character με ύφος ελαφρώς εκνευρισμένο. Στο τέλος του παιχνιδιού, αναφερόμενη σε αυτό επέμενε ότι πολύ απλά δεν έπρεπε να έχει πάει εκεί ο συμπαίκτης μας. Κατ' εμέ, όταν πρόκειται για ξεκάθαρο πρόβλημα σχεδιασμού του δωματίου (αφού αφενός δε μας έχει ξανασυμβεί ποτέ αυτό σε κανένα άλλο δωμάτιο, και αφετέρου το αναφέρει και άλλη πρόσφατη παίχτρια σε βαθμολογία της σε αυτήν την πλατφόρμα), είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να το χρεώνεται ο παίκτης αντί να απολογείται το προσωπικό για την όποια παρεξήγηση.

3. Είχαμε διάφορες τεχνικές δυσκολίες. Η 1η αφορούσε [Spoiler]ντουλάπια τα οποία, λόγω παλαιότητας, δεν άνοιγαν εύκολα και εμείς φοβόμασταν μην προκαλέσουμε ζημιά βάζοντας υπερβολική δύναμη (από τις φορές που αν δεν επενέβαινε η GM θα κολλούσαμε αδικαιολόγητα). Η 2η, και σημαντικότερη, αφορούσε ένα γρίφο που, ενώ είχαμε τοποθετήσει τα αντικείμενα σωστά, δε λειτουργούσε ο αυτοματισμός. Να τονίσω πως εγώ και ένας συμπαίκτης που ήμασταν πάνω από το γρίφο, χωρίς να έχουμε αγγίξει τίποτα για αρκετά δευτερόλεπτα, και αφού γκρινιάζαμε για το ότι τα έχουμε βάλει σωστά, ακούσαμε το πέρασμα να ανοίγει από μόνο του και την GM αμέσως να μας ενημερώνει για να προχωρήσουμε. Ρωτήσαμε τα παιδιά στο τέλος αν το άνοιξαν εκείνοι, επικαλέστηκαν πως δεν είχαμε κάνει σωστή τοποθέτηση. Ο νοών νοείτω.

4. Κλασσικός κανόνας των escape να μη σηκώνουμε βαριά και φαινομενικά σταθερά αντικείμενα, εδώ όμως χρειαζόταν σε ένα γρίφο και αυτό μας παραξένεψε.

5. Ανήκει στην κατηγορία των δωματίων που έχουν θέμα με το POS (αν και η απόδειξη κόπηκε κανονικά στο τέλος).

Παραμένει ένα συνολικά αξιόλογο δωμάτιο, που όμως μάλλον ταιριάζει σε πιο αρχάριες ομάδες.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Έχοντας πάει τόσο στο Outcast, όσο και στο Sanatorium, μπορώ να πω πως το Psychosis είναι το τρομακτικότερο και διασκεδαστικότερο escape room με setting ψυχιατρικής κλινικής. Γρίφοι/αποστολές με πολύ καλή ροή, αν και σε ένα σημείο κολλήσαμε καθώς η λύση ήταν λίγο τραβηγμένη και δεν υπήρχαν ενδείξεις για να κάνουμε σωστή προσέγγιση (εκεί επενέβη ο GM για να μας καθοδηγήσει). Όσον αφορά την ατμόσφαιρα και τα σκηνικά, μάς έβαλαν με ευκολία στο κλίμα, ενώ η ερμηνεία των ηθοποιών και το κατανοητό σενάριο ήρθαν και έδεσαν μεταξύ τους. Οι βοήθειες ήρθαν μόνο όταν έπρεπε, κατι το οποίο εκτιμήσαμε πολύ. Να πω πως παίξαμε το mode με τρέξιμο, το οποίο και συστήνω σε όλους (είναι σε δύο σημεία και δε διαρκεί πολύ, ούτε υπάρχει ανησυχία για τραυματισμό).
Μοναδικό μου παράπονο η κοπέλα στην υποδοχή, διότι στο aftergame ήταν ελαφρώς ειρωνική, αφενός όταν δώσαμε feedback για το γρίφο που μας δυσκόλεψε, και αφετέρου όταν ρώτησα πόσους γρίφους έχει συνολικά το δωμάτιο ("θα έπρεπε να ξέρω?"). Δεδομένου ότι σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια που έχουμε επισκεφτεί η συμπεριφορά των άλλων παιδιών ήταν άψογη (και ακόμα και όταν δεν ήξεραν να μας απαντήσουν σε κάτι, απαντούσαν με ευγένεια), δεν γίνεται να μη μας κακοφανεί μια παρέκκλιση, έστω κι αν αυτή οφείλεται σε μια κακή μέρα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που σίγουρα σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στα τοπ των προτάσεων της κοινότητας, καθώς όχι μόνο προσφέρει τρόμο με το τσουβάλι, αλλά πραγματικά απολαμβάνεις με τη ψυχή σου το πλούσιο περιεχόμενό του. Καλοδομημένοι χώροι με πρωτότυπους μηχανισμούς, συναρπαστικό act από τους ηθοποιούς (τα παιδιά είναι ένα με τις σκιές, μόνο αυτό λέω), και το story/lore που έχει χτιστεί σε κάνει να ανυπομονείς για sequel.
Η ομάδα μου έπαιξε το mode με τους γρίφους, και δεν το μετανιώσαμε, υπήρχε πολύ καλή ροή και μόνο σε έναν κολλήσαμε (ο gm έδωσε βοήθεια μόνο εκεί που έπρεπε).
Χίλια μπράβο στους δημιουργούς για αυτό το ξεχωριστό δωμάτιο, το οποίο αν και ολοκαίνουργιο, είναι αληθινά αψεγάδιαστο.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο με το εξής περίεργο: ενώ έχει πολύ ωραίους γρίφους που θα εκτιμηθούν από μία έμπειρη ομάδα, οι μικροί χώροι και το απλό act μάλλον το καθιστούν καταλληλότερο για αρχάριους παίχτες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό δωμάτιο, απλά φαίνεται η ηλικία του (πολλά λουκέτα και λίγοι αυτοματισμοί, ενώ σε ένα αντικείμενο που χρειαζόταν σε γρίφο είχε σβηστεί σχεδόν η σήμανσή του και δύσκολα θα το αναγνωρίζαμε ως χρήσιμο αν δεν ήταν πολύ παρατηρητικός ένας συμπαίκτης). Επιπλέον, δε γίνεται να σκάει μύτη η οντότητα με ένα μαύρο t-shirt, προσωπικά το βρήκα πολύ πρόχειρο σαν επιλογή αμφίεσης, καθώς δεν κολλούσε λόγω story/παλιάς έπαυλης κλπ. Τα jumps όμορφα, αν και τα μισά προήλθαν από τα ηχεία παρά από τους ηθοποιούς. Το προσωπικό ευγενέστατο και ο GM έδινε πολύ εύστοχα βοήθειες. Γενικά συμπαθητική εμπειρία, πάνω κάτω στο κόστος που θα έπρεπε για αυτό που προσφέρει. Συστήνεται για αρχάριους.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Γριφοδωμάτιο τρόμου με τεράστια έκταση και χορταστική διάρκεια, και ίσως το καλύτερο act που έχουμε δει (τα παιδιά είναι πραγματικοί ηθοποιοί με απίστευτο ταλέντο). Το αν είναι λάιτ τρόμου, όπως πολλοί το περιγράφουν, εξαρτάται από το πώς το ζει η κάθε ομάδα: μπορεί να μην έχει jumpscares, αλλά αν μπουν και οι παίχτες στο ρόλο του δημοσιογράφου που μπαίνει στο κτίριο και πάνε όλα στραβά, με τις τόσο δυνατές ερμηνείες και αυτοσχεδιαστικές ικανότητες του προσωπικού, τότε δε γίνεται να μην τρομάξεις.
Υ.γ. Πολύ καλή τιμή δεδομένου του πλούσιου περιεχομένου.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χεστήκαμε πάνω μας. Στα τοπ δωμάτια της ομάδας μου πλέον, πανέξυπνος σχεδιασμός του χώρου με σκηνικά που που σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε πραγματικό δάσος. Έχει αποφυγή της οντότητας, καλό είναι όμως να μην τρέχετε μέσα στα δέντρα και χτυπήσετε. Περιέχει επίσης κινηματογραφικά segments με πολύ όμορφο act. Το τέλος ήταν από τα πιο έντονα που έχω ζήσει σε δωμάτια τρόμου, ασπρισαν οι τρίχες μου. Προσωπικό ευχάριστο, τους μπαστακωθηκαμε μετά το τέλος του παιχνιδιού (χίλια συγγνώμη παίδες!) και είχαμε πολύ ωραία συζήτηση περί escape. Το μόνο σημείο που "υστερεί" είναι ίσως οι γρίφοι, οι οποίοι ήταν ελάχιστοι και αρκετά εύκολοι, οπότε είχαν περισσότερο τη μορφή αποστολής. Όμως, αν ήταν περισσότεροι ή δυσκολότεροι απλά δε θα ταίριαζαν με το συγκεκριμένο δωμάτιο, οπότε ακόμα και σε αυτό το κομμάτι αξίζει το 5/5. Αν πάτε για να λύσετε θα απογοητευτείτε, αλλά αν πάτε για να τρομάξετε φορέστε πάνες, καθώς πρόκειται για ένα δωμάτιο που θα έπρεπε να ακούγεται πολύ περισσότερο.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όμορφα σκηνικά, ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, και ένα υπέροχο ακτ με έξυπνα jumpscares. Η gm πολύ ευγενική. Ανυπομονούμε για το επόμενο δωμάτιο της εταιρείας.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ευχάριστο προσωπικό, ανατριχιαστική ατμόσφαιρα. Jumpscares όταν έπρεπε, χωρίς να μας κουράζουν. Στόρι κατανοητό, δε χρειάζεται να έχεις παίξει το 1ο. Γρίφοι ταιριαστοί με τη ροή του δωματίου. Περάσαμε πολυ όμορφα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2023

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στα 3 τοπ κινηματογραφικού τρόμου, μαζί με Woman in Black και Exorcista. Εξαιρετικές ηθοποιοί, προσεγμένα σκηνικά, ανατριχιαστικοί ήχοι που με έκαναν να κοκαλώνω. Δεν κάνει πουθενά κοιλιά, έχει κατανοητή ιστορία και γρίφους με καλή ροή. Το τέλος εκπληκτικό.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

Orfanato

Orfanato

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο κινηματογραφικού τρόμου, με φιλότιμο act και γρίφους κατάλληλης δυσκολίας. Παρόλα αυτά, αν έχετε ήδη παίξει καμιά δεκαριά άλλα, μπορεί να σας φανεί κάπως "φτωχό" σε θέματα διαμόρφωσης χώρου, μηχανισμών και περασμάτων.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πανέξυπνα scares. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, με φοβερά σκηνικά που έδεναν με τη δυνατή ερμηνεία της ηθοποιού. GM και γρίφοι αρμοζαν σε δωμάτιο τρόμου. Από τα τοπ της κατηγορίας, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο δωμάτιο τρόμου που έχω επισκεφθεί. Απορίας άξιο το ότι σπάνια το συναντάει κανείς στις λίστες με τα τοπ της Αθήνας. Σκηνικά; Απλά πανέμορφα και ρεαλιστικά, όπως ακριβώς θα περίμενες να είναι ένα καμένο κτήριο που κάποτε ήταν σχολείο. Γρίφοι; Έξυπνοι και ταιριαστοί στην ένταση του δωματίου. Ηθοποιοί; Προσέφεραν διαφορετικά είδη τρόμου, δίνοντας ποικιλία στο παιχνίδι. Τρομερός επίλογος και πολύ ευχάριστο προσωπικό που αγαπάει αυτό που κάνει. Ναι, πράγματι, είναι σχετικά light ο τρόμος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό αυτό από τη στιγμή που ταιριάζει απόλυτα στο όλο setting.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χώροι όμορφα σχεδιασμένοι και τρομακτικά κλειστοφοβικοί. Ηθοποιός απίστευτη, γρίφοι μέτριας δυσκολίας κατάλληλοι για το συγκεκριμένο δωμάτιο. GM προσεκτικός, μας βοηθούσε όποτε έβλεπε ότι κολλούσαμε. Τα μόνα κακά είναι ότι (1) τα jumps επαναλαμβάνονταν, δηλαδή κάποια θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο ξεχωριστά, και (2) σαν δωμάτιο θα του ταίριαζε κάπως μεγαλύτερη διάρκεια. Ουρλιάξαμε όπως και να έχει, μείναμε απολύτως ευχαριστημένοι. Συστήνεται.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θεματολογία Halloween που προσφέρει ένταση χωρίς τρόμο. Πολύ όμορφα σκηνικά, έξυπνοι γρίφοι, ευχάριστο προσωπικό.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τεράστιος χώρος με μπόλικα καλοστημένα περάσματα, μουσική και ατμόσφαιρα που μας προκάλεσαν ρίγη, εξαιρετικοί ηθοποιοί και GM, πολύ δυνατή και ξεχωριστή εισαγωγή. Γρίφοι ό,τι έπρεπε για δωμάτιο τρόμου. Ανυπομονούμε για το επόμενο.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πάρα πολύ καλό δωμάτιο, αντάξιο των προσδοκιών μας. Αν έχετε παίξει το βιντεοπαιχνίδι "Outlast", πάνω στο οποίο βασίζεται, θα μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι, καθώς αναπαριστά με επιτυχία την ατμόσφαιρά του με προσεγμένα σκηνικά και jumpscares. Γρίφοι σωστής δυσκολίας για δωμάτιο τρόμου, GM φιλικός και ουσιαστικός στις βοήθειές του, ενώ οι... τρόφιμοι του ασύλου δε μας άφηναν σε ησυχία. Η τιμή πολύ καλή. Τέλος, να πω ότι παρότι ήμασταν 5 άτομα, δε νιώσαμε ούτε υπεράριθμοι, ούτε είχαμε θέμα με την κίνηση στους χώρους. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καταπληκτικό δωμάτιο, τεραστίων διαστάσεων. Κινηματογραφικός και ατμοσφαιρικός τρόμος, με έναν εξαιρετικό ηθοποιό που ήξερε πώς να κινείται στο σκοτάδι και να μας προκαλεί ρίγη μόνο με την υποψία της παρουσίας του στο χώρο. Σκηνικά καλοφτιαγμένα με απίστευτη λεπτομέρεια, και απρόσμενα προχωρημένα εφέ τα οποία μάς έβαλαν βαθιά μέσα στην ιστορία. Οι γρίφοι ήταν λίγο πιο δύσκολοι απ' τις δυνατότητές μας σε ορισμένα σημεία, όπου ο αρκετά χαμηλός φωτισμός σίγουρα δε βοηθούσε. Αλλά ακόμα κι έτσι, ο πολύ φιλόξενος GM έδινε τα απαραίτητα hints όποτε έβλεπε ότι κολλούσαμε (ο τρόπος που λαμβάνεται η βοήθεια είναι μια πολύ ωραία έκπληξη). Το σενάριο κλιμακώνει με ωραίο ρυθμό, και το τέλος μάς άφησε ικανοποιημένους.
Φαίνεται πως έχει πέσει τρομερό μεράκι για να φτιαχτεί όλο αυτό και σίγουρα αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο δωμάτιο.

Απέδρασαν

Monika's Diary, Theory I


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

The Grudge


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

Amen


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2024

   Ομάδα
Χουεστηδες :
Αλέξανδρος Λ.

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

OPERATION BLACK "I"


1:35:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Περιπέτεια Τρόμου

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

The Existence


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

Mystic Project


2:10:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

The Last Chance


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

Mary's Dolls


1:35:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

M’ama


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

Orfanato


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 5
   99,8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

The Sacrifice


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

Woman in Black


1:45:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Αλέξανδρος Λ.

Κέρδισε

Μαρ - 2023

Βγήκες ζωντανός από το Mount Massive Asylum.