cover image profile image

Petros Vavougios
Chosen One


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 3668
  Μου Αρέσει : 408

4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

The Witch

The Witch

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα νέο δωμάτιο στο χώρο από το οποίο αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι θα ήταν τα σκηνικά, οι χώροι και η ατμόσφαιρα. Πραγματικά οι χώροι είναι προσεγμένοι, εντός του θέματος και φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν κάνει καλή δουλειά. Από πλευράς γρίφων έμεινα ικανοποιημένος, οι γρίφοι ήταν εντός του θέματος και διαφορετικοί μεταξύ τους. Η μόνη ίσως αδυναμία του συγκεκριμένου δωματίου είναι το κομμάτι του τρόμου. Οι ηθοποιοί κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, τόσο σε ερμηνεία όσο και στις εμφανίσεις τους, αλλά παρόλα αυτά τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου δεν τρομάξαμε ιδιαίτερα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά στο τέλος μας είπαν πως ο στόχος τους ήταν να φτιάξουν ένα δωμάτιο light τρόμου, οπότε υπό αυτή την έννοια το δέχομαι, το έχουν καταφέρει. Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και φιλικό. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο event και όχι αδίκως. Όπως κάθε φορά, έτσι κι αυτή μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του δωματίου αυτού. Η ατμόσφαιρα και οι χώροι εντός του θέματος, με προσοχή στη λεπτομέρεια και τα σκηνικά. Για εμένα τα καλύτερα στοιχεία του δωματίου ήταν οι γρίφοι και η υπόθεση. Η γρίφοι ήταν συνδυαστικοί, εντός θέματος και απαιτητικοί για δωμάτιο τρόμου, κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, πραγματικά οι γρίφοι ήταν εξαιρετικοί. Η υπόθεση επίσης ήταν καλοφτιαγμένη και εξελίσσονταν σταδιακά όσο εξερευνούσαμε τους χώρους, ενώ δεν έλειψαν και εκπλήξεις που δεν περιμέναμε στην ιστορία. Από πλευράς τρόμου οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί, αθόρυβοι. Όπως μας πληροφόρησαν τα παιδιά ήθελαν αυτή τη φορά κάτι πιο light τρόμου το οποίο έχουν πιστεύω πετύχει στο 100%. Παρόλα αυτά το δωμάτιο συνδυάζει τόσο καλά γρίφους, τρόμο, ιστορία, χώρους όπου πραγματικά δεν σου λείπει τίποτα. Είναι ένα ολοκληρωμένο και άρτιο δωμάτιο που χαρήκαμε πολύ που προλάβαμε και καταφέραμε να παίξουμε. Τα παιδιά όπως πάντα εξαιρετικά και χαρήκαμε πολύ που τους είδαμε ξανά. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα events !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα νέο δωμάτιο με υπόθεση και αισθητική που ταιριάζει στα προσωπικά μου γούστα. Η εισαγωγή ήταν εξαιρετική, διαφορετική από ότι περιμένεις στα περισσότερα δωμάτια και πραγματικά ήταν ίσως το καλύτερο στοιχείο του δωματίου. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, όπως στα περισσότερα δωμάτια τρόμου. Από πλευράς ατμόσφαιρας και χώρων, ναι μεν είναι εντός του θέματος και υπάρχουν κάποιοι χώροι αρκετά όμορφοι αλλά προσωπικά κάτι μου έλειπε. Από πλευράς τρόμου υπήρχαν κάποια ωραία jumpscares και κινηματογραφικά αλλά θεωρώ πως στο σκηνοθετικό κομμάτι υπάρχει ακόμα περιθώριο προς βελτίωση. Η υπόθεση μου άρεσε αρκετά, ιδιαίτερα στην αρχή, μετέπειτα όμως δεν παρουσίασε το ανάλογο ενδιαφέρον μιας και η συνέχεια ήταν λίγο πολύ κάτι το κλασσικό, το αναμενόμενο. Πρόκειται για ένα καινούριο δωμάτιο, οπότε είναι λογικό να θέλει λίγο χρόνο ώστε να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Είναι σίγουρα ένα δωμάτιο με προοπτικές και με κάποιες ίσως μικρές αλλαγές και έμφαση στις λεπτομέρειες μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Το προσωπικό ήταν ευγενικό και φιλικό και εννοείται πως περάσαμε πολύ όμορφα και τα σχόλια αυτά αφορούν λεπτομέρειες ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το δωμάτιο. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πραγματικά πολύ προσεγμένο, ποιοτικό και άρτιο δωμάτιο τρόμου. Η εισαγωγή σε βάζει στο κλίμα, χτίζοντας κλιμακοτά την αγωνία και την ένταση. Οι χώροι, η ατμόσφαιρα, τα σκηνικά, η μουσική, όλα εντός θέματος με προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ιστορία εξελίσσεται σταδιακά με όμορφα κινημτογραφικά. Οι ηθοποιοί αθόρυβοι και γρήγοροι, ενώ οι γρίφοι θα έλεγα πως είναι μέτριας δυσκολίας, αλλά παρουσιάζουν ποικιλία. Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό. Πρόκειται για ένα δωμάτιο που αξίζει σίγουρα να επικεφθείτε, καθώς βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο απ΄ όποια πλευρά και αν το κρίνεις. Σας ευχαριστούμε πολύ !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο στο οποίο φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά. Τόσο οι χώροι, τα περάσματα, οι μηχανισμοί, το acting όλα είναι προσεγμένα και καταλαβαίνεις από την αρχή ότι βρίσκεσαι σε ένα ποιοτικό δωμάτιο. Η υπόθεση σχετικά γνωστή για όσους έχουν παίξει το Lethal 1. Η εισαγωγή δυνατή και οι γρίφοι απαιτητικοί, συνδυαστικοί που απαιτούν χρόνο και σκέψη. Κάθε χώρος λίγο πολύ έχει ένα γρίφο, ο οποίος όμως δεν είναι τόσο εύκολο να λυθεί. Ταυτόχρονα λοιπόν με το πολύ καλό γριφολογικό επίπεδο, οι παρουσίες στο χώρο είναι αρκετές, με όμορφα jumpscares αλλά και κινηματικές σκηνές. Ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε και βγαίνοντας νιώθαμε γεμάτοι, καθώς καλυφθήκαμε και από γρίφους και από τρόμο και από την ιστορία και απ'όλα. Ένα δωμάτιο που δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε, όπως το ίδιο ισχύει και για το part 1. Πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό και διασκεδαστικό δωμάτιο τρόμου το οποίο όλοι μας χαρήκαμε. Η εισαγωγή είναι σχετικά ήπια, βάζοντας σε στο κλίμα και στην υπόθεση. Στη συνέχεια η δράση και ο τρόμος κλιμακώνονται. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας. Οι χώροι και ειδικά οι διάδρομοι με τον καπνό είναι ιδανικοί για αρκετές στιγμές έντασης. Οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί και είχαν αλληλεπίδραση με τον παίκτη. Η ιστορία απλή και κατανοητή. Το προσωπικό το οποίο γνωρίσαμε και στο τέλος ήταν φιλικό και ευγενικό. Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ καλό δωμάτιο του είδους, για ομάδες τριών ή τεσσάρων ατόμων κατά τη γνώμη μου που πιστεύω θα ευχαριστηθείτε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ καλό, θεατρικό θα έλεγα δωμάτιο. Η υπόθεση, η πλοκή και το πως αυτή εμπλέκεται στο δωμάτιο θα έλεγα πως είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Οι χώροι ήταν αρκετοί, με ωραία περάσματα και καλοφτιαγμένοι. Οι γρίφοι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο για δωμάτιο που έχει μέσα το στοιχείο του τρόμου. Το acting πολύ καλό και έδενε με την υπόθεση, προσφέροντας και αρκετές κινηματογραφικές σκηνές. Συνολικά το θεωρώ ένα ιδιαίτερο δωμάτιο, καθώς υπήρχαν στιγμές που ένιωθα να βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο, άλλες ότι βρίσκομαι σε ένα είδους θεατρικό δρώμενο και άλλες σε δωμάτιο τρόμου. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται και δένουν με την ιστορία που θα ανακαλύψετε και είναι θα έλεγα ένα εναλλακτικό, πρωτότυπο δωμάτιο τρόμου το οποίο σίγουρα θα καλύψει όλους τους παίκτες, όλων των γούστων.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Amen

Amen

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα σύγχρονο και εξαιρετικό δωμάτιο τρόμου, το οποίο θα έλεγα ότι είναι από τα must. Ο χώρος, η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα είναι όλα προσεγμένα, εντός θέματος μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, όμως όχι απλοί όπως στα περισσότερα δωμάτια τρόμου και προσωπικά μου άρεσαν πολύ και με γέμισαν γριφολογικά. Η υπόθεση μου φάνηκε πολλή ενδιαφέρουσα και εξελισσόταν καθώς προχωρούσαμε στο δωμάτιο μέσω στοιχείων και κινηματογραφικών σκηνών. Στο κομμάτι του τρόμου, μου άρεσε πολύ ότι το δωμάτιο είναι κλιμακωτό, δηλαδή αρχίζει δημιουργώντας ένα σασπένς χωρίς όμως δυνατά jumpscares και σταδιακά ανεβάζει ολοένα και περισσότερο το επίπεδο. Επίσης, μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι σε ένα σημείο χρησιμοποιούνται κάποιες ηχογραφήσεις αντί κάποιου act κάτι το οποίο βρήκα διαφορετικό, πολύ πιο αληθοφανές, το οποίο με έκανε να ανατριχιάσω. Είναι ένα δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιεί τον φυσικό ήχο ενώ και μέσα από διάφορους μηχανισμούς και λεπτομέρειες στη διακόσμηση δημιουργεί το αίσθημα της ανασφάλειας και της αγωνίας. Μία πάρα πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά και ένα προσωπικό εξαιρετικό και πάνω απ'όλα επαγγελματίες. Σας ευχαριστούμε πολύ !!! ⛪🙏

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα νέο δωμάτιο, μίας εταιρείας η οποία πρόσφατα έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των escape room. Γριφολογικά μπορώ να πω πως βρίσκεται σε ένα καλό σχετικά επίπεδο, με γρίφους μέτριας δυσκολίας. Η ιστορία είναι κατανοητή και εξελίσσεται με τη σωστή ροή καθώς εξερευνάς το δωμάτιο, ενώ η ηθοποιός υπηρετεί καλά το ρόλο της, κάνοντας μία πολύ καλή προσπάθεια, σε ένα light τρόμου για εμένα δωμάτιο. Στο κομμάτι της ατμόσφαιρας θα ήθελα να είχε δοθεί λίγο μεγαλύτερη προσοχή. Για παράδειγμα θα μπορούσε να υπήρχε λίγος καπνός ή η διακόσμηση θα μπορούσε να παραπέμπει περισσότερο σε κάτι εκκλησιαστικό, σε κάποια λειτουργία. Τα έπιπλα θεωρώ πως χρειάζονται μια ανανέωση, καθώς τα περισσότερα δεν είναι σε καλή κατάσταση και είναι εύκολο να γίνει κάποια ζημιά από απροσεξία.

Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Πρίν ανοίξει το Sister's Wake, στον ίδιο χώρο στεγαζόταν ένα δωμάτιο το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό και έκλεισε. Το γεγονός πως τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω, άκουσαν τις παρατηρήσεις των παικτών και ζήτησαν βοήθεια από ειδικούς ώστε να βελτιωθούν οφείλω να το αναφέρω. Οι αλλαγές είναι εμφανείς και προφανώς προς το καλύτερο στο νέο τους δωμάτιο, έχουν αλλάξει τη διαρρύθμιση του χώρου, τη διακόσμηση και γενικότερα μια σειρά από χαρακτηριστικά που τους ανεβάζουν επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν. Εξακολουθεί να υπάρχει χώρος για βελτίωση, καθώς το Sister's Wake μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο, εστιάζοντας περισσότερο στην ατμόσφαιρα και σε κάποιες πινελιές στο τρόμο, όμως οι ιδιοκτήτες φαίνεται να είναι στη σωστή κατεύθυνση και αν συνεχίσουν να επιμένουν και να επενδύουν στο έργο τους, είμαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθούν. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μία πραγματική δωματιάρα, όπου όσοι δεν έχετε πάει ήδη σας συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε. Το δωμάτιο αν και λειτουργεί από το 2015 εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα του είδους του, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία τρόμου και δράσης. Ο χώρος, η διακόσμηση, η ατμόσφαιρα, η χωροταξία είναι ιδανικά φτιαγμένα για τις ανάγκες του δωματίου, δίνοντας μάλιστα την εντύπωση ότι το δωμάτιο είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι πραγματικά. Οι γρίφοι είναι σχετικά απλοί, όμως στο συγκεκριμένο δωμάτιο η έμφαση δίνεται στη συνεχή ροή και δράση, εκτινάσσοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Μάλιστα από ένα σημείο και μετά, μέσα από την αλληλεπίδραση που υπάρχει με τον ηθοποιό νιώθεις περισσότερο σαν να παίζεις σε μια περιπέτεια, σε ένα θρίλερ, ενώ δεν λείπουν και στιγμές γέλιου, κυρίως αν η ομάδα είναι δεμένη και έχει χημεία. Το acting ήταν εξαιρετικό και ο χρόνος κύλησε χωρίς καν να το καταλάβουμε. Από πλευράς σωματικής επαφής, λόγω του ότι αυτό δεν αρέσει σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, επιλέξαμε να παίξουμε χωρίς. Προσωπικά, θα ήθελα να υπάρχει επαφή, η οποία βέβαια να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι στα όρια της σωματικής βίας όπως πιθανά να είναι σε άλλα δωμάτια. Το Lethal προσφέρει δράση, περιπέτεια και όχι τραμπούκα. Επομένως ακόμα και αν κάποιος είναι λίγο επιφυλακτικός θα του πρότεινα να μην φοβηθεί το συγκεκριμένο δωμάτιο και να το παίξει κανονικά όπως είναι. Το Lethal λοιπόν μπορώ να πω πως είναι από τα καλύτερα escape rooms που έχω παίξει και από τα ελάχιστα που ευχαρίστως θα έπαιζα ξανά στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και ανυπομονούμε για το Lethal Decision Hell Awaits !!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα μεγάλο και χορταστικό δωμάτιο τρόμου. Οι χώροι είναι μεγάλοι και αρκετοί, ιδανικοί για αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό, καθώς υπάρχει ελεύθερος χώρος χωρίς αντικείμενα στη μέση που να εμποδίζουν. Η ατμόσφαιρα είναι εντός θέματος και σου δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού σπιτιού στο οποίο κάτι περίεργο συμβαίνει. Οι γρίφοι ήταν νορμάλ, δυσκολίας όπως στα περισσότερα τρόμου. Πιστεύω πως το δωμάτιο αυτό είναι ότι πρέπει για παίκτες που λατρεύουν τη δράση, το κυνηγητό, την έντονη σωματική επαφή. Εμείς ως ομάδα επιλέξαμε να παίξουμε με ελάχιστη σωματική επαφή έως καθόλου, καθώς αυτό δεν αρέσει σε όλα τα μέλη. Μέσα σε αυτά τα συγκεκριμένα πλαίσια που θέσαμε ήθελα το κάτι παραπάνω από τον ηθοποιό, κάποιες περισσότερες εμφανίσεις, παρόλο που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Καταλαβαίνω πως ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου δωματίου είναι η δράση και η επαφή, επομένως το να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε ως ένα βαθμό μας στερεί από την εμπειρία που θα είχαμε αν επιλέγαμε να το παίξουμε κανονικά. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν βάζω λίγο υψηλότερη βαθμολογία, κατανοώ ότι εμείς επιλέξαμε να παίξουμε μια πιο light εκδοχή του, αλλά έστω κι έτσι προσωπικά ήθελα το κάτι παραπάνω. Ξαναλέω, ότι το δωμάτιο για το είδος του και στο κοινό που απευθύνεται είναι πολύ καλό και το ευχαριστηθήκαμε κι εμείς !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα νέο δωμάτιο, το πρώτο μάλιστα δωμάτιο τρόμου της εταιρείας μετά από τρία πολύ καλά γριφοδωμάτια. Τα σκηνικά και οι χώροι είναι προσεγμένοι, με ωραία διακόσμηση και λεπτομέρειες. Οι γρίφοι είναι αρκετοί και συνδυαστικοί, παρουσιάζοντας ένα επίπεδο δυσκολίας, κάτι που δεν βρίσκεις συχνά σε δωμάτια τρόμου και όπου μας άρεσε πολύ. Από πλευράς τρόμου θα το χαρακτήριζα ως light. Αυτό βέβαια είναι κάτι υποκειμενικό, καθώς υπάρχουν αρκετά jumpscares και acts. Επιπλέον, σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει υπόθεση, κάποια συγκεκριμένη ιστορία στο δωμάτιο. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό μεν αλλά προσωπικά θα ήθελα να υπάρχει μια πλοκή ώστε να μου είναι πιο κατανοητό το δωμάτιο και να μπορώ να μπω περισσότερο μέσα στο κλίμα. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό, φιλικό, ευγενέστατο και με ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ποιοτικό και καλοφτιαγμένο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο. Η ιστορία, η οποία για εμένα είναι και το κύριο χαρακτηριστικό του δωματίου, είναι προσεγμένη και ξεδιπλώνεται καθώς εξερευνείς τους χώρους. Η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση είναι εντός θέματος, ενώ ο τρόπος όπου δίνονται οι βοήθεις σε συνδυασμό με κάποια λίγα acts δίνουν μια πινελιά, το κάτι παραπάνω στην όλη εμπειρία. Οι γρίφοι είναι αρκετοί και παρουσιάζουν έναν μικρό βαθμό δυσκολίας, κάτι το οποίο εκτιμάμε μιας και μας αρέσουν οι γρίφοι. Η φιλοξενία της κυρίας Στέλλας ήταν εξαιρετική και χαρήκαμε πολύ που τη γνωρίσαμε. Ένα δωμάτιο ιδανικό για δύο ως τέσσερα άτομα και κυρίως σε όσους αρέσουν τα πιο παραδοσιακά, κλασσικά γροφοδωμάτια. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα απλό και λίγο παλιό δωμάτιο, με έμφαση κυρίως στους γρίφους. Οι χώροι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι, επομένως θα πρότεινα ομάδες λίγων μελών. Οι γρίφοι σε γενικές γραμμές είναι απλοί, ενώ από πλευράς τρόμου θα το χαρακτήριζα light. Προσωπικά μπορώ να πω πως δεν τρόμαξα καθόλου και θεωρώ πως θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις στο acting, ώστε να δικαιολογείται περισσότερο η παρουσία ηθοποιού. Η ατμόσφαιρα ήταν εντός θέματος, αλλά μέχρι εκεί. Επιπλέον, υπήρχε ένας χώρος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα στενός, όπου δεν επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και είναι υπερβολικά ζεστός, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Ο τρόπος όπου δίνονται οι βοήθειες από τον GM αρχικά φάνηκε ενδιαφέρον αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε περιττός καθώς με λίγη προσοχή μπορείς να δεις το χώρο από πίσω όπου βρίσκονται οι κάμερες γεγονός που σε βγάζει λίγο από την ατμόσφαιρα. Συνολικά θα έλεγα πως είναι ένα μέτριο δωμάτιο και από εκεί και πέρα αν μιλήσουμε για την κατηγορία δωματίων τρόμου θα μπορούσα να πω πως για πρώτο δωμάτιο ή για αρχάριες ομάδες ίσως να είναι οκ. Από εκεί και πέρα δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως ανταποκρίνεται στις ανάγκες ομάδων με μια κάποια εμπειρία, πόσο μάλλον στους λάτρεις του τρόμου.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα απλό και σύντομο σε διάρκεια δωμάτιο τρόμου, το οποίο όμως είναι προσεγμένο και αξιοπρεπέστατο. Οι χώροι είναι εντός του θέματος, όπως και η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Η ηθοποιός έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά και παρόλο που το δωμάτιο θεωρείται light τρόμου μας προσέφερε στιγμές αγωνίας και σασπένς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε ομάδες δύο ή τριών ατόμων και είμαι σίγουρος πως δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό γριφοδωμάτιο με ενδιαφέρουσα ιστορία. Οι χώροι αν και δεν είναι πολλοί, είναι καλοφτιαγμένοι, με ωραία ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τους απαιτητικούς ελαφρώς γρίφους, νιώθεις πλήρως ικανοποιημένος. Γριφολογικά είναι ένα καλό δωμάτιο, το οποίο απαιτεί αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως παρατηρητικότητα, προσοχή στα στοιχεία και την υπόθεση κλπ. Συνολικά, αν αναλογιστούμε το είδος του δωματίου, τη τιμή και τη διάρκειά του, μπορώ να πω πως μιλάμε για μία καλή επιλογή. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο ξεχωριστό για εμένα, καθώς πίσω στο 2018 αποτέλεσε το πρώτο μου δωμάτιο τρόμου. Σήμερα λοιπόν, έχοντας πλέον επισκεφθεί για δεύτερη φορά το δωμάτιο αυτό και ύστερα από αρκετά χρόνια,μπορώ να πω πως εξακολουθεί να αποτελεί ένα αξιοπρεπέστατο και καλοφτιαγμένο δωμάτιο του είδους του, όπου όλοι ευχαριστηθήκαμε. Στην πρώτη μου επίσκεψη, ως άπειροι παίκτες και ως άπειρη ομάδα κατορθώσαμε να κλειδωθούμε στα μισά του δωματίου, καθώς είχαμε παγώσει από τον τρόμο χαχα. Αυτή τη φορά λοιπόν, επέστρεψα δριμύτερος και κατάφερα να βιώσω στο 100% το δωμάτιο, το οποίο σύντομα θα κλείσει. Καταλαβαίνω πως βρίσκεται πολλά χρόνια στην αγορά και έχει κάνει τον κύκλο του, όμως πραγματικά αξίζει να το επισκεφθείτε έστω και τώρα τη τελευταία στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί πως για την εποχή του, θεωρούταν ένα από τα πιο δυνατά δωμάτια τρόμου και συγχαρητήρια στην εταιρεία όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να ανοίξει το δρόμο σε μια σειρά αντίστοιχων δωματίων που ακολούθησαν από το 2018 και μετά. Το προσωπικό στο τέλος ήταν πολύ ευχάριστο, με χιούμορ και πραγματικά τους συμπαθήσαμε πολύ. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας ξαναδούμε σε κάποιο από τα υπόλοιπα δωμάτιά σας !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άλλο ένα εξαιρετικό event, όπως δηλαδή μας έχει συνηθίσει η Raven. Τα αγωνίσματα ήταν απολαυστικά, διαφορετικά μεταξύ τους, απαιτώντας συνδυασμό ικανοτήτων. Γελάσαμε, τρέξαμε, κοντραριστήκαμε και πάνω από όλα το χαρήκαμε. Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα, χωρίς να το αντιληφθούμε και παρόλο που αγωνιζόμασταν δυόμιση ώρες άνετα θα παίζαμε άλλο τόσο, καθώς τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά. Το προσωπικό ευγενέστατο, φιλικό και πάνω από όλα σωστοί επαγγελματίες. Έχοντας επισκεφθεί και στο παρελθόν αρκετά από τα δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας, μπορώ να πω πως μιλάμε για top επίπεδο, καθώς πάντα έχουμε φύγει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά και τη φιλοξενία τους. Σας ευχαριστούμε πολύ !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα όμορφο γριφοδωμάτιο. Ο χώρος και η διακόσμηση είναι εντός θέματος, με πολλά στοιχεία τα οποία θυμίζουν το αγαπημένο μας παιδικό. Ο ήχος ήταν εξαιρετικός και οι γρίφοι χορταστικοί. Οι γρίφοι ήταν αρκετοί, παρουσίαζαν ποικιλία και ένα επίπεδο δυσκολίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν μας κούρασαν, το αντίθετο θα έλεγα. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και μπορώ να πω πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα, πιο ευχάριστα και ολοκληρωμένα δωμάτια γρίφων που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ όλοι, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, με λίγα λόγια περάσαμε υπέροχα και είναι ένα δωμάτιο που συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Art of Escape Καλλιθέα
Χαιρόμαστε που περάσατε όμορφα και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! 👍❤️‍🔥

5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα παλιό δωμάτιο γρίφων, πρώτης γενιάς, το οποίο αν και απλό σε σχέση με τα πιο σύγχρονα δωμάτια, θα έλεγα πως εξακολουθεί να αποτελεί ένα καλό δωμάτιο του είδους. Οι χώροι, αν και λίγοι και όχι ιδιαίτερα μεγάλοι, ήταν όμορφοι, με ωραία σκηνικά. Οι γρίφοι ήταν αρκετοί, είχαν ποικιλία και είχαν ένα επίπεδο δυσκολίας, καθώς κάθε γρίφος ήταν διαφορετικός και απαιτούσε διαφορετικά στοιχεία κάθε φορά στην επίλυσή του. Το δωμάτιο διαρκεί μία ώρα και με δεδομένη τη δυσκολία των γρίφων θα έλεγα πως το ενδιαφέρον και η αγωνία δεν χάνονται λεπτό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να αποδράσει. Ιδανικό αριθμό ατόμων θεωρώ τα δύο με τρία, τα οποία όμως να έχουν μια κάποια εμπειρία. Συμπερασματικά λοιπόν , ένα δωμάτιο πρώτης γενιάς, το οποίο στέκεται και σήμερα, προσφέροντας μια αυθεντική και παραδοσιακή εμπειρία απόδρασης !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό και χορταστικό δωμάτιο τρόμου. Οι χώροι είναι αρκετοί σε αριθμό και μεγάλοι, προσφέροντας τη δυνατότητα και σε ομάδες παραπάνω ατόμων να παίξουν άνετα. Από πλευράς τρόμου η εισαγωγή ήταν εξαιρετική, υπήρχαν κάποια ωραία jumpscares καθώς και κινηματογραφικές σκηνές που προσέδιδαν στην ιστορία. Η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση ήταν εντός θέματος και δημιουργούσαν το απαιτούμενο σκηνικό ώστε η αγωνία να φτάσει στα ύψη. Οι γρίφοι ήταν ικανοποιητικοί και η καθοδήγηση από τον gm προσφερόταν όταν το χρειαζόμασταν και όχι άσκοπα. Συνολικά, θα έλεγα πως είναι ένα πολύ καλό δωμάτιο, μία αναπαράσταση της δεύτερης ταινίας Insidious όπου σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Ιουν - 2023

A Place of Joy

MY POINT OF VIEW
A Place of Joy

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο το οποίο έχει προοπτικές, παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται και δουλειά ώστε να ανέβει επίπεδο. Οι χώροι και η διακόσμηση είναι εντός του θέματος, παρόλα αυτά η διαρρύθμισή τους δεν είναι η ιδανική. Ίσως αν αξιοποιηθεί ο χώρος υποδοχής ή κάποιο επιπλέον διαθέσιμο δωμάτιο αυτό να βελτιωθεί αισθητά. Στο κομμάτι των γρίφων μπορώ να πω πως μείναμε ευχαριστημένοι, με κάποια λίγα σημεία στα οποία χρειάστηκε μια καθοδήγηση. Από πλευράς τρόμου η εισαγωγή είναι καλή, όπως και το ending το οποίο βρήκα ενδιαφέρον. Η διαρρύθμιση βέβαια των χωρών είναι τέτοια όπου από ένα σημείο και μετά προβλέπεις από που μπορεί να γίνει το jumpscare και δεν επιτρέπει να υπάρχει έντονο το στοιχείο του <<αιφνιδιασμού>> από τον ηθοποιό. Βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η πηγή φωτός που χρησιμοποιούσαμε στο χώρο όπου δεν δούλευε σωστά, με αποτέλεσμα να περιμένουμε για λίγα δευτερόλεπτα στο σκοτάδι μέχρι να λειτουργήσει ξανά και εν τέλει να αντικατασταθεί με ένα νέο κεράκι λίγο μετά τα μισά της ιστορίας. Εδώ να πω πως η όλη ατμόσφαιρα ήταν καλή και η χρήση ενός μόνο κεριού προσέδιδε, παραβλέποντας την αστοχία που μας έτυχε. Ένα ακόμα θέμα που συναντήσαμε ήταν η απουσία gm. Όπως μας είπαν και τα παιδιά στο τέλος αυτό ήταν κάτι απρόοπτο και σύντομα θα βρουν νέο gm. Λόγω αυτού δυσκολευόμασταν να πάρουμε τις όποιες βοήθειες καθώς ο ηθοποιός έπρεπε ταυτόχρονα να εκτελέσει χρέη gm και ηθοποιού. Τέλος, σε κάποιο σημείο όπου χρειάζεται να υπάρξει ένας σύντομος χωρισμός, κάτι το οποίο προσωπικά μου αρέσει, ο ρόλος του παίκτη θα ήθελα να είναι περισσότερο ενεργός, καθώς στο σημείο αυτό προσωπικά ένιωσα ότι υπάρχει μια μικρή κοιλιά. Όλα αυτά εννοείται πως τα συζητήσαμε με τα παιδιά στο τέλος του δωματίου, έχοντας μια εποικοδομητική συζήτηση. Πιστεύω ότι το δωμάτιο έχει προοπτικές και ότι με κάποιες αλλαγές που μπορούν σχετικά εύκολα να γίνουν θα μπορούσε να βελτιωθεί πολύ. Το προσωπικό ήταν ευγενικό, έδειξε να έχει όρεξη για δουλειά και βελτίωση του δωματίου, πράγμα που ως ένα βαθμό έχει ήδη γίνει. Να σημειώσω ότι χωρίς καν να το αναφέρουμε, μας έγινε μια επιπλέον έκπτωση λόγω της ατυχίας που υπήρξε με το κεράκι που είχαμε για φως, κάτι το οποίο δείχνει το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για την εμπειρία του παίκτη. Σας ευχαριστούμε πολύ !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

Catharsis

Catharsis

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο δωμάτιο τρόμου, με ωραία σκηνικά και ατμόσφαιρα. Η εισαγωγή είναι δυνατή και οι χώροι καλοφτιαγμένοι. Από πλευράς τρόμου υπάρχουν κάποιες ωραίες κινηματογραφικές σκηνές και ορισμένοι όμορφοι μηχανισμοί. Οι γρίφοι είναι βατοί και συνολικά θα έλεγα πως ως δωμάτιο αποτελεί μια καλή επιλογή για ομάδες από δύο μέχρι και τέσσερα άτομα. Ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό δωμάτιο τρόμου, το οποίο περιλαμβάνει επαφή. Να σημειωθεί πως δεν μιλάμε για τραμπούκα, αλλά για επαφή η οποία κατά τη γνώμη μου είναι αποδεκτή και ευπρόσδεκτη από όλες τις ομάδες και πραγματικά δίνει το κάτι παραπάνω στο δωμάτιο. Οι χώροι σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι μεγάλοι, ενώ υπάρχουν και αρκετά περάσματα. Υπάρχουν κάποιες όμορφες κινηματογραφικές σκηνές, jumpscares και tasks όπου διατηρούν το ενδιαφέρον καθόλη τη διάρκεια. Από πλευράς τρόμου μπορώ να πω πως είναι ικανοποιητικό και σίγουρα παίζοντας back to back μετά από το red riding hood , όπως κάναμε κι εμείς, η όλη εμπειρία γίνεται απολαυστική. Καλή σας διασκέδαση !! 🐺

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο, ατμοσφαιρικό δωμάτιο τρόμου. Η εισαγωγή είναι όμορφη, όπως επίσης και τα σκηνικά, ιδιαίτερα του πρώτου χώρου. Όλοι οι χώροι μπορώ να πω πως ήταν προσεγμένοι όπως και η όλη ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι ήταν βατοί, εντός θέματος, ενώ από πλευράς τρόμου υπήρχαν κάποια καλά jumpscares, αν και γενικότερα ως δωμάτιο θα το χαρακτήριζα ως light τρόμου. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα όμορφο δωμάτιο, ιδανικό για δύο, τρία ή και τέσσερα άτομα. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

ARCHON'S BAR

ARCHON'S BAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό και ποιοτικό δωμάτιο γρίφων. Ο χώρος ήταν όμορφα διακοσμημένος και προσεγμένος. Οι γρίφοι ήταν αρκετοί, παρουσιάζοντας σε κάποια σημεία ένα επίπεδο δυσκολίας, κάτι το οποίο ως ομάδα μας αρέσει. Η ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα και έκπληξη μας έκανε το plot twist στην όλη υπόθεση. Θεωρώ πως είναι ένα ιδανικό δωμάτιο για ομάδες από δύο μέχρι τέσσερα άτομα και για τους λάτρεις του είδους αποτελεί σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή. Σας ευχαριστούμε πολύ !! 🍷

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα απλό αλλά ταυτόχρονα όμορφο και ατμοσφαιρικό δωμάτιο τρόμου. Ο χώρος στην αρχή φαίνεται μικρός, όμως καθώς τον εξερευνείς ανακαλύπτεις μυστικά περάσματα και νέους χώρους. Η ατμόσφαιρα είναι καλή και η ηθοποιός καταβάλει τα μέγιστα ώστε να δημιουργήσει το απαραίτητο αίσθημα τρόμου. Οι γρίφοι είναι βατοί, αλλά όχι βαρετοί. Πρόκειται για ένα ιδανικό δωμάτιο για δύο ή τρία άτομα. Παρόλο που θα μπορούσε να θεωρηθεί παλιό, καθώς υπάρχει πολλά χρόνια και έχει γίνει remaster, εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για ομάδες λίγων ατόμων ή και αρχάριων. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Orfanato

Orfanato

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα νέο δωμάτιο, ψυχολογικού τρόμου όπου πιστεύω ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των παικτών. Συνδυάζει πολύ καλό acting με κινηματογραφικές σκηνές, jumpscares, καθώς και δράση κατά διαστήματα μέσα από την αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς. Η ατμόσφαιρα είναι επιβλητική, με εύστοχα εφέ που χρησιμοποιούνται πχ φωτισμός, καπνός, ήχος. Η εισαγωγή είναι ιδιαίτερα δυνατή και δημιουργεί γρήγορα το αίσθημα ανασφάλειας και αγωνίας που απαιτείται σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι βατοί και απαιτούν κυρίως καλή συνεργασία και επικοινωνία της ομάδας. Ίσως το καλύτερο στοιχειό του δωματίου, όπως έχω ήδη αναφέρει παραπάνω είναι ότι παρουσιάζει ποικιλία. Δυνατή εισαγωγή, κινηματογραφικές σκηνές, πολύ καλά jumpscares, tasks όπου ανεβάζουν την αδρεναλίνη, αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει κοιλιά καθώς επίσης και να διατηρούν το ενδιαφέρον και τον τρόμο. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως σε λίγο καιρό από σήμερα το δωμάτιο θα είναι ακόμα καλύτερο καθώς συζητώντας με το προσωπικό και ανταλλάσοντας απόψεις, συζητήσαμε για μικρές προσθήκες ή αλλαγές που πιθανόν να γίνουν, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Να ξεκαθαρίσω ότι το δωμάτιο είναι ήδη πλήρες και έτοιμο στο 100% απλά συστήσαμε για το κάτι παραπάνω και για μικρές λεπτομέρειες. Ιδανικά θεωρώ πως είναι ένα δωμάτιο για δύο ή τρία άτομα, παρόλο που οι χώροι είναι ευρύχωροι και σηκώνουν μεγαλύτερο αριθμό, καθώς με μικρότερο αριθμό παικτών ο τρόμος και η όλη εμπειρία θα πάνε σίγουρα σε άλλο επίπεδο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό γριφοδωμάτιο με καλούς γρίφους, ιδανικό για τους λάτρεις του είδους. Οι χώροι είναι ευρύχωροι και η διακόσμηση/ατμόσφαιρα του δωματίου εντός του θέματος. Πολύ όμορφο στοιχείο είναι η χρήση gadgets που δίνονται, ώστε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Οι γρίφοι παρουσιάζουν ένα κάποιο επίπεδο δυσκολίας, κάτι το οποίο προσωπικά μου αρέσει και δεδομένου ότι παίξαμε το παιχνίδι δυάδα βρισκόμασταν συνεχώς σε εγρήγορση. Ιδανικό αριθμό ατόμων θεωρώ τα δύο ή τρία άτομα και σε όσους αρέσουν τα γριφοδωμάτια το Thomas Crown αποτελεί σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο και παραμυθένιο δωμάτιο, με βατούς γρίφους και ωραία ατμόσφαιρα. Οι χώροι είναι ωραία διακοσμημένοι και οι γρίφοι είναι σχετικοί με την υπόθεση. Ειδικά για οικογένειες και παιδιά θεωρώ πως αποτελεί ένα εξαιρετικό δωμάτιο, το οποίο σίγουρα θα ευχαριστηθούν. Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

WHY ?

WHY ?

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ίσως το μοναδικό δωμάτιο από όσα έχω παίξει που να ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία μυστηρίου/αστυνομικού θρίλερ. Το δωμάτιο λοιπόν δεν πρόκειται για ένα δωμάτιο τρόμου, αλλά για μια ιστορία με πολλές ανατροπές, την οποία καλούμαστε να ξεδιαλύνουμε και μια αναπάντεχη αποστολή που θα πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Οι χώροι είναι μεγάλοι και προσεγμένοι και οι ηθοποιοί πολύ καλοί, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ενός τέτοιου είδους δωμάτιο. Η υπόθεση καλογραμμένη, ενδιαφέρουσα και σίγουρα με αρκετές εκπλήξεις. Το μόνο το οποίο προσωπικά θα ήθελα θα ήταν κάποιες παραπάνω κινηματογραφικές σκηνές, πέρα από δύο τρείς δυνατές που ήδη υπάρχουν. Θα ήθελα δηλαδή έστω και με κάποιες εμφανίσεις παραπάνω να νιώθουμε μεγαλύτερη αγωνία και ένταση, καθώς υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι παίζω ένα καλό γριφοδωμάτιο με απλά μερικές έξτρα κινηματογραφικές σκηνές. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κανένα αρνητικό να αναφέρω για το δωμάτιο, απλά μου έλειψε λίγο η αίσθηση που περιέγραψα παραπάνω. Ιδανικό αριθμό ατόμων, παρόλο που οι χώροι είναι ευρύχωροι θα πρότεινα τρεις ή το μέγιστο τέσσερις και πραγματικά πιστεύω ότι το Why αποτελεί ένα ξεχωριστό δωμάτιο, με δικό του χαρακτήρα, όπου με ανυπομονησία περιμένω τη συνέχειά του. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο ξεχωριστό, διαφορετικό από τα άλλα, όπου συνδυάζει στοιχεία ατμοσφαιρικού τρόμου, περιπέτειας και κινηματογραφικών σκηνών. Οι χώροι και η διακόσμηση είναι προσεγμένοι, εντός του θέματος όπως και η όλη ατμόσφαιρα μυστηρίου που επικρατεί. Επίσης, υπάρχουν και μερικοί μηχανισμοί στο δωμάτιο όπου σε συνδυασμό με την καλή ακουστική που έχει προσφέρουν πολύ στην όλη εμπειρία και το acting, το οποίο ήταν εξαιρετικό. Οι γρίφοι ήταν βατοί, διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά ταυτόχρονα έδεναν με την υπόθεση. Το ending ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι του δωματίου, όπου πραγματικά με εντυπωσίασε και με ξάφνιασε αυτό που αντίκρισα. Το προσωπικό εξαιρετικό, φιλικό και ευγενικό. Ιδανικά θεωρώ πως είναι ένα δωμάτιο από δύο μέχρι τέσσερα άτομα το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε τόσο οι λάτρεις του τρόμου όσο και οι μη. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο, με αρκετά στοιχεία χιούμορ στο οποίο σίγουρα όλοι θα διασκεδάσετε. Τα σκηνικά είναι πολύ καλά, όπως και η όλη ατμόσφαιρα του χωριού που έχει δημιουργηθεί, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι στην άγρια Δύση. Οι γρίφοι είναι βατοί και αφορούν κατά κύριο λόγο μηχανισμούς. Το acting ήταν πολύ καλό, χαρίζοντας στιγμές γέλιου. Επίσης, υπήρχαν όμορφα περάσματα και ο τρόπος που ανοίγει η πόρτα στο τέλος ήταν φαντασμαγορικός. Το προσωπικό ευχάριστο και φιλικό. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα τα ξαναπούμε στα μελλοντικά δωμάτια που ετοιμάζετε !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα διαφορετικό από τα περισσότερα δωμάτια τρόμου και επαφής που αξίζει να επισκεφθείτε αν είστε λάτρεις του είδους. Ο χώρος είναι μικρός, είναι κυριολεκτικά ένα πραγματικό αυτοκίνητο μέσα στο οποίο διαδραματίζονται τα πάντα. Οι γρίφοι είναι σχετικά βατοί αν και λόγω της όλης ατμόσφαιρας δεν μπορείς να σκεφτείς πολύ καθαρά. Από πλευράς acting υπάρχουν κάποια όμορφα κινηματογραφικά στοιχεία και jumpscares. Από ένα σημείο και μετά όπου αρχίζει η επαφή να γίνεται εντονότερη ο φόβος υποχωρεί και υπάρχει κυρίως μια αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς. Εμείς είχαμε μια έντονη θα έλεγα εμπειρία, όμως οι ηθοποιοί γνωρίζουν τι κάνουν και δεν υπάρχει λόγος καμίας ανησυχίας, μην ξεχνάτε ότι οι ηθοποιοί προσαρμόζονται στα όρια που θέτει η ομάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

STIGMATA

STIGMATA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό ατμοσφαιρικό δωμάτιο, ψυχολογικού τρόμου, πλήρως ολοκληρωμένο από όλες τις πτυχές. Η εισαγωγή από τις καλύτερες που έχω συναντήσει, καθώς με πολύ όμορφο και ομαλό τρόπο γίνονται οι απαραίτητες εναλλαγές στους χώρους και στην αντίστοιχη ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτούς. Οι χώροι ήταν προσεγμένοι, με προσοχή στις λεπτομέρειες και όλοι εντός θέματος και εποχής. Περάσματα όμορφα, με έμφαση στο κομμάτι του τρόμου και της αγωνίας που βιώνει ο παίκτης. Οι γρίφοι ήταν ικανοποιητικοί για δεδομένα δωματίου τρόμου, ενώ δεν έλειπαν και κάποια tasks που δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω. Από πλευράς τρόμου θα έλεγα πως είναι ένα δυνατό δωμάτιο, με πολύ καλό acting και κινηματογραφικές σκηνές. Επίσης, υπάρχουν θα έλεγα και κάποια κοινά στοιχεία/επιρροές από άλλα δωμάτια όπως Woman in black και Wake Up, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με επιτυχία βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την όλη εμπειρία. Τέλος, η υπόθεση ήταν ενδιαφέρουσα, εξελισσόταν ομαλά με την ροή του δωματίου και ήταν πλήρως κατανοητή. Συγχαρητήρια για αυτή την πολύ καλή δουλειά, ενός τόσο πλήρους δωματίου που σίγουρα όλοι αξίζουν να επισκεφθούν και να ευχαριστηθούν !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα super market διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ο χώρος εξαιρετικός, μεγάλος και πλήρως αληθοφανής. Η ατμόσφαιρα παρά πολύ καλή και σε συνδυασμό με τον επίσης καλό ήχο σου δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας. Οι γρίφοι και τα tasks που χρειάστηκε να φέρουμε εις πέρας δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, αλλά το δωμάτιο είναι δομημένο έτσι που πραγματικά νιώθεις καλυμμένος από την όλη εμπειρία που σου προσφέρει. Από πλευράς τρόμου θα έλεγα πως είναι δυνατό, με κάποια ωραία jumpscares, κινηματογραφικές σκηνές και προσοχή στην αμφίεση του ηθοποιού. Συνολικά θα έλεγα πως είναι ένα ολοκληρωμένο δωμάτιο τρόμου, όπου σίγουρα αποτελεί μια καλή επιλογή για τους λάτρεις του είδους !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό δωμάτιο, ιδανικό κατά τη γνώμη μου για παίκτες όπου δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε δωμάτια τρόμου. Η εισαγωγή ήταν εξαιρετική όπως και η όλη ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Τα σκηνικά είναι όμορφα και η θεματολογία διαφορετική από τα περισσότερα δωμάτια του είδους. Η μουσική ήταν καλή, αν και σε κάποια σημεία υπήρχε ένα μικρό θεματάκι με τον ήχο. Οι γρίφοι είναι βατοί και παρόλο που υπάρχει αρκετό σκοτάδι, αυτό δεν σε επηρεάζει αν είσαι λίγο συγκεντρωμένος στο τί πρέπει να κάνεις. Από πλευράς τρόμου θα το χαρακτήριζα ως light. Υπάρχουν ωραίες εμφανίσεις της ηθοποιού, αν και προσωπικά θα ήθελα κάποιες παραπάνω, κάποια δυνατά jumpscares. Το προσωπικό και ο game master ήταν εξαιρετικοί και σίγουρα θα τους επισκεφθούμε ξανά στο μέλλον !! 🥷🐲🇯🇵

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

The Painting

The Painting

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα νέο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο που άνοιξε πρόσφατα και σίγουρα αξίζει όλοι να επισκεφθείτε. Οι χώροι περιποιημένοι, έχουν αξιοποιηθεί πλήρως, σε όλη τους την έκταση και φαίνεται ότι έχει δωθεί προσοχή στα σκηνικά, σε κάποιους μηχανισμούς και στην όλη ατμόσφαιρα. Η εισαγωγή πολλή όμορφη, διαφορετική σε σχέση με τα περισσότερα δωμάτια του είδους και σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Οι γρίφοι είναι πολύ καλοί, προσεγμένοι, αρκετές φορές συνδυαστικοί και συνολικά θα έλεγα απαιτητικοί αλλά ταυτόχρονα εντός φυσιολογικών πλαισίων. Η υπόθεση, κάτι στο οποίο προσωπικά δίνω ιδιαίτερη προσοχή, ήταν εξαιρετική και όλα έδεναν μεταξύ τους ανακαλύπτοντας σταδιακά την ιστορία. Τόσο η διαρρύθμιση του δωματίου, όσο και οι χώροι συμβάλουν στο να κατανοήσεις τί εν τέλει έχει συμβεί. Ο Αργύρης, ο GM μας και ιδιοκτήτης του δωματίου ήταν εξαιρετικός και φαίνεται πως ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτό που κάνει, δίνοντας και την ανάλογη προσοχή. Θα έλεγα λοιπόν πως το The Painting συγκαταλέγεται αξία ως ένα από τα καλύτερα γριφοδωμάτια που έχω παίξει, έχοντας μία εμπειρία 100+ δωματίων. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που μας προσφέρατε !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Elixir Of Life

Elixir Of Life

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καινούριο, όμορφο και χαλαρό από πλευράς δυσκολίας γριφοδωμάτιο. Η ατμόσφαιρα είναι όμορφη όπως και η διακόσμηση των χώρων, φαίνεται ότι έχει δωθεί προσοχή στις λεπτομέρειες. Η μουσική ήταν ευχάριστη και οι χώροι ήταν αρκετοί και διαφορετικοί μεταξύ τους. Οι γρίφοι βατοί, παρουσίαζαν ποικιλία βασιζόμενοι κυρίως στην παρατηρητικότητα. Κατά τη γνώμη μου ο ιδανικός αριθμός παικτών είναι δύο ή τρεις το πολύ. Το συγκεκριμένο δωμάτιο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα για λιγότερο έμπειρους παίκτες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ένας έμπειρος παίκτης δεν θα το ευχαριστηθεί. Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή αρχή !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

SANTA CLUES

SANTA CLUES

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ χαριτωμένο και εορταστικό δωμάτιο, ιδανικό τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Ο χώρος για όσους έχουν παίξει το Heresy είναι γνώριμος, παρόλα αυτά η διακόσμηση και η όλη ατμόσφαιρα έχουν αλλάξει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας έως και εύκολοι, αλλά παραμένουν ευχάριστοι. Το acting και κάποιες λεπτομέρειες στο δωμάτιο προσωπικά μου άρεσαν πολύ και με έκαναν να γελάσω, καθώς υπάρχει έντονο το στοιχείο του χιούμορ γύρω από την <<κόντρα>> μεταξύ ξωτικών και καλικάντζαρων. Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο, φιλικό και όλοι μας περάσαμε όμορφα. Σας ευχαριστούμε πολύ και καλές γιορτές !! 🎄☃️

Απέδρασαν

Απάντηση από: Crime Scene
🎅🎁❤

4,7 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα τίμιο θα έλεγα γριφοδωμάτιο με έμφαση στους γρίφους και ευχάριστη αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό. Οι χώροι και η ατμόσφαιρα δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά παρόλα αυτά είναι εντός θέματος. Οι γρίφοι παρουσιάζουν μια ποικιλία, ενώ από πλευράς δυσκολίας θα έλεγα πως είναι ικανοποιητικοί. Το acting και η συμμετοχή του ηθοποιού στο παιχνίδι είναι από τα θετικά στοιχεία, προσφέροντας και κάποιες στιγμές γέλιου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θεωρώ πως το συγκεκριμένο δωμάτιο θα μπορούσε να σταθεί και χωρίς ηθοποιό, ωστόσο η παρουσία του είναι μια ωραία πινελιά. Συνολικά περάσαμε όμορφα, όπου θεωρώ είναι και το σημαντικότερο όλων.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό, κλασσικό γριφοδωμάτιο, το οποίο φαίνεται ότι είναι προσεγμένο μέχρι και στη τελευταία λεπτομέρεια. Οι γρίφοι είναι βατοί, ενώ οι χώροι έχουν αξιοποιηθεί έξυπνα και τα διάφορα περάσματα εμφανίζονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ιδανικά θεωρώ πως το δωμάτιο είναι για ομάδες των τριών ατόμων. Τέλος, το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και φιλικό. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα γριφοδωμάτιο διαφορετικό από τα περισσότερα που έχουμε συναντήσει. Οι γρίφοι είναι πολύ καλοί,
διαφορετικοί μεταξύ τους, συνδυαστικοί και μάλιστα κάποιες φορές συνδυάζουν διάφορες ψευδαισθήσεις ή οφθαλμαπάτες πράγμα που βρήκα πρωτότυπο. Σίγουρα ένα ευχάριστο δωμάτιο που οι λάτρεις των γρίφων πιστεύω πως θα βρουν ιδιαίτερο !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο τρόμου. Η διακόσμηση και η όλη αισθητική του δωματίου είναι πάρα πολύ καλή, ενώ υπάρχουν και διάφορα εφέ τα οποία δίνουν το κάτι παραπάνω. Οι γρίφοι ήταν καλοί και μας ικανοποίησαν όλους. Το δωμάτιο, όπως και όλα τα δωμάτια της εταιρείας, μου έδωσαν την αίσθηση ότι η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να προσφέρει ποιοτικά και προσεγμένα κλασσικά escape rooms, με έμφαση στους γρίφους και την ύπαρξη λουκέτων. Φαίνεται ότι εδώ έχει γίνει καλή δουλειά και σίγουρα αποτελεί μια καλή επιλογή. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο στο κλίμα των ημερών. Η εισαγωγή είναι πάρα πολύ καλή και πρωτότυπη, δημιουργώντας μία εναλλαγή συναισθημάτων και ατμόσφαιρας. Οι γρίφοι για δεδομένα δωματίου τρόμου προσωπικά με ικανοποίησαν, καθώς επίσης δεν έλειπαν και κάποια λίγα tasks που πάντα προσθέτουν μια παραπάνω ένταση. Η ατμόσφαιρα και οι χώροι ήταν όμορφοι, περιποιημένοι και παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι δεν νιώσαμε σε καμία στιγμή ότι αυτό μας περιορίζει. Από πλευράς τρόμου υπάρχουν αρκετές καλές στιγμές με ορισμένα όμορφα jumpscares. Προσωπικά ίσως να ήθελα λίγο περισσότερο τρόμο, κάτι το οποίο είναι καθαρά υποκειμενικό, καθώς προφανώς και υπάρχει το στοιχείο του τρόμου στο δωμάτιο. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό, φιλικό και σίγουρα θα τους επισκεφθούμε ξανά στα μελλοντικά τους σχέδια που έχουν στα σκαριά. Συνολικά είναι ένα όμορφο δωμάτιο, το οποίο όλη η ομάδα μας ευχαριστήθηκε και θα το πρότεινα σε όλους. Σας ευχαριστούμε πολύ !! 🎄❄️😈

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ διασκεδαστικό, ενδιαφέρον και ευχάριστο δωμάτιο γεμάτο γέλιο. Η αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς, οι σκηνές που διαδραματίζονται και ο ρόλος του κάθε παίκτη δημιουργούν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που μόνο θετικά λόγια μπορώ να πω. Οι χώροι έχουν αξιοποιηθεί πολύ καλά, ενώ οι γρίφοι θα έλεγα πως είναι βατοί. Σίγουρα πρόκειται για ένα δωμάτιο που όλοι θα ευχαριστηθείτε !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Evil in a Box

Evil in a Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ δυνατό event , γεμάτο ένταση και αγωνία. Ο χώρος πάρα πολύ όμορφος και έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο. Έχοντας παίξει στο παρελθόν τα δωμάτια της εταιρείας και γνωρίζοντας τους χώρους, μπορώ να πω πως δεν θυμίζουν σε τίποτα την προηγούμενη διαρρύθμιση. Οι γρίφοι δεν είναι περίπλοκοι και η μόνη δυσκολία είναι να καταλάβεις τη σειρά, δηλαδή ποιόν πρέπει να λύσεις μετά. Για αυτό το λόγο μεταφερόμασταν συχνά από τον ένα χώρο στον άλλον, όμως αυτό είναι και μέρος του παιχνιδιού, καθώς δεν ξέρεις από που θα σου πεταχτούν. Το acting πολύ καλό, με ωραίες κινηματογραφικές σκηνές και jumpscares. Συνδυάζονται στοιχεία από αρκετές γνωστές ταινίες θρίλερ με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνηθίσεις τις παρουσίες, κρατώντας μας συνεχώς σε εγρήγορση. Το ending εντυπωσιακό, παρουσιάζοντας μία κινηματογραφική σκηνή που δεν έχουμε ξαναδεί και πραγματικά δίνει το κάτι παραπάνω στην συνολική μας εμπειρία. Το προσωπικό εξαιρετικό, φιλικό και ευγενικό και περιμένουμε να παίξουμε τη συνέχεια της ιστορίας !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα ευχάριστο, διαφορετικό και εναλλακτικό event, το οποίο σίγουρα είναι αρκετά ευχάριστο. Ο χώρος μικρός μεν, χωρίς πολλά στοιχεία, σκηνικά κλπ αλλά ιδιαίτερος και πρωτότυπος για escape room. Ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες ευφάνταστος, οι γρίφοι πολύ καλοί, απαιτητικοί και αποτελούν την ουσία όλου του event. Το cocktail αποδείχθηκε εξαιρετικό και για ομάδες των τριών ατόμων με μια έστω μέτρια εμπειρία θεωρώ πως το δωμάτιο αυτό θα αποδειχθεί ικανοποιητικότατο. Το προσωπικό ευγενικό και φιλικό. Ο μόνος λόγος που δεν βαθμολογώ το event αυτό με 5/5 είναι διότι θεωρώ πως θα ήταν καλό να έχει την δυνατότητα ο GM να ακούει την ομάδα καθόλη τη διάρκεια, ώστε να δίνονται αν χρειαστεί κάποιες περισσότερο κατατοπιστικές οδηγίες. Τέλος, ο χώρος αν και περιποιημένος και εντός του θέματος, προσωπικά θα ήθελα το κάτι παραπάνω, κάτι που βέβαια είναι μια λεπτομέρεια. Εύχομαι να το ευχαριστηθείτε, στην υγεία μας 🥃🍻

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μια πραγματική δωματιάρα, ένα τρομερό event που αξίζει απόλυτα τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει. Μια εμπειρία υπερπλήρης που συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία που κάθε παίκτης θέλει να δει σε ένα escape room. Οι γρίφοι πολύ καλοί, απαιτητικοί για δωμάτιο τρόμου και κάποιες φορές συνδυαστικοί παρουσιάζοντας ευφάνταστους τρόπους επίλυσης. Οι χώροι έχουν αξιοποιηθεί στο έπακρο και σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις κούραση ή κάποια κοιλιά στη ροή. Οι τρεις ώρες κύλησαν πολύ γρήγορα, σαν νερό και άνετα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε για ακόμα περισσότερο. Η υπόθεση εξαιρετική, ξετυλίγεται σιγά σιγά όσο προχωράς στην ιστορία και η αλληλεπίδραση που υπάρχει με τους ηθοποιούς προσφέρει λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το acting εξαιρετικό, γεγονός που παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Ο τρόμος ήταν αρκετός και παρουσίαζε εναλλαγές στο είδος του. Συνολικά μιλάμε για μια εξαιρετική προσπάθεια, που χαρακτηρίζεται με δύο λέξεις, πάθος και επαγγελματισμός. Έχοντας παίξει ως παίκτης πάνω από 120 δωμάτια πάντως είδους,μπορώ να πω με σιγουριά πως το who am i είναι στη λίστα των καλύτερων escape room που έχω επισκεφθεί. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα και πηγαίνετε όσο ακόμα προλαβαίνετε !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα από τα ποιοτικότερα, πιο ευχάριστα και καλοφτιαγμένα γριφοδωμάτια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Ο χώρος είναι όμορφος, με προσοχή στη λεπτομέρεια, με ωραία σκηνικά και ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι είναι αρκετοί, ποικίλοι και συνδυάζουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Συνολικά θα μπορούσα να πω πως είναι απαιτητικοί, παρουσιάζοντας ένα αξιόλογο επίπεδο δυσκολίας. Η μουσική μας άρεσε πάρα πολύ, καθώς η θεματολογία ήταν πολύ ευχάριστη και η όλη μας εμπειρία ήταν εξαιρετική. Η GM μας, η Ηλιάνα, ευγενική, φιλική και συντέλεσε στο να περάσουμε πολύ όμορφα. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η αναζήτησή μας για τον κρυμμένο θησαυρό δεν ήταν τόσο εύκολη όσο περιμέναμε. Ο χώρος που μοιάζει πραγματικά με πλοίο κρύβει πολλά μυστικά και παρουσίες. Οι γρίφοι έχουν ενδιαφέρον και για τα δεδομένα των δωματίων τρόμου θα έλεγα πως ήταν λίγο απαιτητικοί, κάτι που όμως μας αρέσει ως ομάδα. Το acting πολύ καλό, με κάποια δυνατά jumpscares και εντυπωσιακό ending. Το προσωπικό εξαιρετικό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια της ιστορίας καθώς και διάφορα μελλοντικά projects που όπως μας ενημέρωσαν ετοιμάζουν. Σας ευχαριστούμε πολύ !! ⚓🌊

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Last Resort

Last Resort

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό και ευχάριστο δωμάτιο του είδους. Αρχικά, το δωμάτιο προσφέρεται σε δύο modes, ψυχολογικού τρόμου και με επαφή, εμείς επιλέξαμε το ψυχολογικού τρόμου. Η υποδοχή και η εισαγωγή είναι από τα καλά στοιχεία, βάζοντάς μας απευθείας στο κλίμα. Οι χώροι είναι αρκετοί, εντός θέματος και παρουσιάζουν εναλλαγές στην ατμόσφαιρά τους. Το acting πολύ καλό, όπως και κάποιες κινηματογραφικές σκηνές. Προσωπικά, ίσως να ήθελα λίγο περισσότερο τρόμο, ίσως κάποιο επιπλέον jumpscare, που βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό. Το ending πολύ δυνατό, πρωτότυπο και είμαι σίγουρος πως θα σας ενθουσιάσει. Οι γρίφοι είχαν ενδιαφέρον και μου άρεσε ο τρόπος απόκτησης του trophy που έχει το δωμάτιο, το οποίο αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε, βρήκα ως κάτι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το προσωπικό ευγενέστατο, φιλικό και συντέλεσε στο να έχουμε μια υπέροχη εμπειρία. Σας ευχαριστούμε πολύ !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Athens Halloween Hunt 2022

Athens Halloween Hunt 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ευχάριστο, διαφορετικό και εναλλακτικό θα έλεγα event. Πρόκειται για ένα κυνήγι θησαυρού στο οποίο θα συναντήσετε πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας κρύβει και ένα μυστικό το οποίο θα οδηγήσει στη λύση του αντίστοιχου γρίφου. Ήταν όμορφο το γεγονός ότι περιπλανηθήκαμε στα σοκάκια του Κεραμεικού παρέα με άλλες ομάδες. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, με κάποιους να ξεχωρίζουν για την εφευρετικότητά τους. Συνολικά είναι μια όμορφη εμπειρία, η οποία με την μορφή event,όπως και πραγματοποιείται, αξίζει ως κάτι πέραν των συνηθισμένων.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

The MINE Box

The MINE Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο γριφοδωμάτιο, του οποίου η ατμόσφαιρα παραπέμπει σε πραγματικό ορυχείο. Οι γρίφοι απαιτούν κυρίως παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία της ομάδας. Από πλευράς δυσκολίας θα τους χαρακτήριζα ως μέτριους και για μια ομάδα τριών ή τεσσάρων ατόμων πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Συνολικά είναι ένα ευχάριστο δωμάτιο, το οποίο είναι ιδανικό για οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να περάσει ευχάριστα και χαλαρά την ώρα της, παίζοντας ένα τέτοιου είδους δωμάτιο.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

The TEMPLE Box

The TEMPLE Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα κλασσικό, απλό αλλά όμορφο δωμάτιο γρίφων. Οι χώροι είναι λίγοι, αλλά δεδομένου του χρόνου και των γρίφων που υπάρχουν σε αυτούς νιώθεις καλυμμένος. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, παρουσιάζοντας μια κάποια ποικιλία. Ένα δωμάτιο ιδανικό για δύο ή τρία άτομα, όπως επίσης και για αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο του είδους του, το οποίο συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία τρόμου και δράσης. Η εισαγωγή δυνατή, βάζοντάς μας κατευθείαν στο κλίμα. Ο χώροι είναι αρκετοί και παρόλο που είναι μικροί δεν σου δίνουν αυτή την αίσθηση, καθώς η όλη ατμόσφαιρα και οι συνεχείς εναλλαγές κατά τη ροή του παιχνιδιού σε κάνουν να νιώθεις πως συνεχώς ανακαλύπτεις νέα μέρη. Η ατμόσφαιρα είναι ακριβώς εντός του θέματος, η διακόσμηση, τα πάντα παραπέμπουν σε ένα παλιό, ερειπωμένο ξενοδοχείο, στο οποίο έχεις την εντύπωση ότι μάλλον δεν είσαι μόνος. Το acting και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί, με τον καθένα ξεχωριστά και την κάθε εμφάνιση να έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία τρόμου τα οποία ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Οι γρίφοι και σε δυσκολία και σε αριθμό ήταν τόσο όσο πρέπει, προσφέροντας μια πολύ ισορροπημένη εμπειρία. Το προσωπικό φιλικό, ευγενέστατο και η GM μας η Μαρία με την οποία συζητήσαμε για ώρα μετά το check out μας από το ξενοδοχείο ήταν εξαιρετική. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη διαμονή !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πραγματικά εξαιρετικό δωμάτιο ψυχολογικού τρόμου, όπως θα έπρεπε να είναι τα δωμάτια του είδους του στις μέρες μας. Η ατμόσφαιρα επιβλητική, σκοτεινή. Τα περάσματα πολλά και διαφορετικά. Πολλοί χώροι, δυνατός ήχος και γρίφοι με ενδιαφέρον εντός του θέματος. Η υπόθεση είναι πολύ ωραία και ξετυλίγεται σιγά σιγά χωρίς να παρατηρείται κοιλιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το acting εξαιρετικό, κινηματογραφικές σκηνές, διαφορετικά jumpscares με εναλλαγές και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις, να συνηθίσεις. Το προσωπικό εξαιρετικό, με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο. Ένα πολύ καλό και ποιοτικό δωμάτιο, για το οποίο δικαίως ακούγονται τόσο καλά λόγια. Να το επισκεφθείτε σίγουρα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που μας προσφέρατε !!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα δωμάτιο light τρόμου, με μεγαλύτερη έμφαση στους γρίφους, που θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή αρχή σε όχι έμπειρες ομάδες, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα δωμάτια τρόμου. Οι χώροι είναι μεγάλοι, εντός του θέματος, καθώς επίσης υπάρχει και ένας μηχανισμός τον οποίο βρήκα ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή, αν και σε κάποια σημεία θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι περισσότερο επιβλητική. Οι γρίφοι είχαν ένα ενδιαφέρον, αν και δεν συναντήσαμε πουθενά λουκέτο, μιας και η πλειοψηφία των γρίφων απαιτούσε παρατηρητικότητα, συλλογή κάποιων αντιοκειμένων κλπ. Στο κομμάτι του τρόμου, η αλήθεια είναι πως δεν τρομάξαμε ιδιαίτερα. Οι εμφανίσεις της ηθοποιού θα ήθελα να είναι περισσότερες, η αμφίεση θα προτιμούσα να είναι διαφορετική, τα jumpscares θα ήθελα να περιέχουν κάποια κραυγή, κάποια απότομη κίνηση προς το μέρος μας, κάτι ώστε να νιώθουμε μια απειλή που θα μας κρατάει σε εγρήγορση. Επίσης, κάποιες φορές ακούγαμε να μιλάει με τη gamemaster, γεγονός που μας έβγαζε λίγο από το κλίμα. Τέλος, το προσωπικό ευγενικό, φιλικό, αλλά κάποιες φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπερδευόμασταν για το τι πρέπει να κάνουμε, λόγω ασυνεννοησίας, καθώς και κάποιες φορές οι βοήθειες αφορούσαν πράγματα τα οποία ήδη είχαμε κάνει, βρει ή καταλάβει. Συνολικά, είναι ένα δωμάτιο το οποίο με κάποιες αλλαγές στην ατμόσφαιρα και στο acting, ώστε να γίνει περισσότερο τρομακτικό και επιβλητικό, θα μπορούσε να αποτελεί μια καλή επιλογή για τους λάτρεις του είδους. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Mastermind, Αιγάλεω
Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για τα σχόλια, όλα βοηθούν στη βελτίωσή μας. Απλά να σας ενημερώσουμε πως το το παιχνίδι είναι ατμοσφαιρικό light τρόμου, δεν θα θέλαμε κάτι περισσότερο horror. Θέλουμε να υπάρχει και έντονο το στοιχείο των γρίφων!

4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ευχάριστο γριφοδωμάτιο που απαιτεί καλή επικοινωνία και συνεργασία. Οι γρίφοι είχαν ενδιαφέρον, δεν ήταν μονότονοι και είχαν συνδυαστικά στοιχεία. Ιδανικά θεωρώ πως είναι ένα δωμάτιο για τριάδες, που έχουν μια κάποια έστω και μικρή εμπειρία. Το προσωπικό πολύ φιλικό και ευχάριστο. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο ψυχολογικού τρόμου με έντονη ατμόσφαιρα. Η εισαγωγή ενδιαφέρουσα, ρεαλιστική, δίνοντας σημασία στην ροή της ιστορίας και της υπόθεσης. Από πλευράς χώρων υπάρχουν πολλοί και μάλιστα δίνουν πραγματικά την αίσθηση ενός αληθινού χωριού. Οι γρίφοι ήταν καλοφτιαγμένοι και δεδομένου ότι μιλάμε για δωμάτιο τρόμου, ήταν πιο απαιτητικοί από το συνηθισμένο, κάτι που μας άρεσε. Από πλευράς υπόθεσης και ροής φαίνεται ότι έχει δωθεί προσοχή μιας και όλα ξετυλίγονται με λεπτομέρεια όταν και όπως πρέπει. Το κομμάτι του τρόμου ήταν ικανοποιητικό, με κάποια πολύ ωραία jumpscares καθώς και κινηματογραφικές σκηνές. Ένα δωμάτιο ιδιαίτερα φημισμένο,το οποίο άξια συγκαταλέγεται στα καλύτερα του είδους του.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρίτη φορά στη Seance, αυτή τη φορά για Jack the ripper. Η ατμόσφαιρα και όλο το σκηνικό μαγικό, όπως ακριβώς πρέπει για μια τέτοια εμπειρία. Κάθε φορά διαφορετική και εξίσου ξεχωριστή. Σημαντικότερο όλων σε ένα τέτοιο δωμάτιο είναι ο καθένας να μπει στο ρόλο, στην υπόθεση και να αφεθεί. Να το ζήσει, ανεξάρτητα από το αν πιστεύει σε τέτοια πράγματα. Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να απομυθοποίησετε το καθετί που συμβαίνει, καθώς έτσι χάνεται η μαγεία. Ένα δωμάτιο ξεχωριστό στο είδος του, που αξίζει όλοι να επισκεφθείτε, σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα τίμιο δωμάτιο light τρόμου, το οποίο αποτελεί μια αρκετά καλή πρώτη προσπάθεια της εταιρείας στο χώρο των δωματίων τρόμου. Ο χώρος είναι επαρκής και αποτελείται από ικανοποιητικό αριθμό δωματίων, η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα είναι λιτή αλλά παρόλα αυτά εντός του θέματος. Η υπόθεση είναι ενδιαφέρουσα και το acting αξιόλογο, προσφέροντας κάποια ωραία jumpscares. Οι γρίφοι έχουν ένα επίπεδο δυσκολίας και είναι καλοφτιαγμένοι θα έλεγα, κάτι που δεν συναντάς συχνά σε τρομακτικά δωμάτια και αυτό ήταν κάτι που μας άρεσε. Στα αρνητικά, έτυχε να μπορέσουμε να ανοίξουμε ένα ντουλάπι πριν την ώρα του, μάλλον δεν είχε κλείσει καλά και να πάρουμε έτσι ένα κλειδί πριν την ώρα του και επίσης άνοιξε κατά λάθος μια πόρτα με αποτέλεσμα να βγούμε για λίγο ξανά στον έξω χώρο, στην υποδοχή και να χαθεί για λίγο το κλίμα. Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, ήταν μια κακή στιγμή, η οποία όμως δεν μας επηρέασε ιδιαίτερα. Συνολικά, ήταν ένα ευχάριστο δωμάτιο, ιδανικό για ομάδες των τριών για εμένα και είναι μια καλή αρχή της εταιρείας στο χώρο αυτό.Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο, αντάξιο των υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Ο χώρος, η ατμόσφαιρα, η διακόσμηση, η μουσική, όλα περιποιημένα. Η υπόθεση πολύ ενδιαφέρουσα και οι γρίφοι αναμενόμενα καλοφτιαγμένοι, παρουσιάζοντας ένα επίπεδο δυσκολίας. Η gm πολύ φιλική και βοηθούσε μόνο όταν το ζητούσαμε ή έβλεπε ότι κολλάμε αρκετά κάπου. Ένα χορταστικό δωμάτιο, μεγάλης διάρκειας και πάνω απ'όλα ποιοτικό, όπως έχουμε συνηθίσει από την Paradox. Σας ευχαριστούμε πολύ και ανυπομονούμε να σας επισκεφθούμε ξανά σε νέα δωμάτια !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ωραίο δωμάτιο δράσης/απόδρασης σε στυλ φυλακής. Από πλευράς γρίφων θα το χαρακτήριζα μέτριο, καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερο επίπεδο δυσκολίας ή μηχανισμοί. Η ατμόσφαιρα είναι εντός του θέματος και ο φύλακας υπηρετεί όπως πρέπει το ρόλο του. Η εισαγωγή είναι από τα πολύ καλά στοιχεία του δωματίου, αν και από εκεί και πέρα θα ήθελα κάποιες παραπάνω εμφανίσεις του φύλακα. Συνολικά ένα καλό δωμάτιο του είδους του, ιδανικό για τρία ή και τέσσερα άτομα, όπου πιστεύω συνδυάζεται ωραία ως b2b με το last chance. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

CUBE

CUBE

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα μικρό, απλό δωμάτιο, το οποίο απαιτεί καλή συνεργασία και παρατηρητικότητα. Η έναρξη του παιχνιδιού παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι γρίφοι παρουσιάζουν ένα επίπεδο δυσκολίας. Στα αρνητικά θεωρώ πως κάποιοι λίγοι τρόποι απόκτησης είτε κλειδιού είτε κάποιου κωδικού είναι αχρείαστα δύσκολοι και χρονοβόροι, καθώς κατά εμέ το σημαντικό είναι να καταλάβεις πως λύνεται ένας γρίφος και όχι να προσπαθείς να << ψαρέψεις >> ένα κομμάτι παζλ πχ του οποίου έχεις ήδη βρει τη χρησιμότητα. Συνολικά είναι ένα ευχάριστο δωμάτιο, ιδανικό για ομάδες των τριών.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καλό, απλό δωμάτιο με έμφαση στους γρίφους. Οι χώροι είναι περιποιημένοι, όχι μεγάλοι, χωρίς πολλά περάσματα, χωρίς όμως να νιώθεις ότι κάτι τέτοιο σου λείπει, καθώς γριφολογικά θα έλεγα πως είναι απαιτητικό. Ιδανικά θεωρώ πως ενδείκνυται για ομάδες των τριών ατόμων και μου άρεσε αρκετά ο τρόπος που αποκτάς και το τελευταίο κλειδί για να αποδράσεις.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

SIN CITY

SIN CITY

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα μικρό δωμάτιο αλλά καθόλου κουραστικό. Η υπόθεση ωραία και ξετυλίγεται σιγά σιγά με την ροή του δωματίου. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας αλλά παρόλα αυτά ευχάριστοι. Πήγαμε δυάδα και θεωρώ πως είναι ο ιδανικός αριθμός, καθώς ασχολούμασταν συνεχώς με κάτι και δεδομένου και του χώρου πιστεύω ήταν ότι πρέπει. Η εισαγωγή πρωτότυπη και συνολικά είχαμε μια πολλή όμορφη εμπειρία. Ελπίζω να περάσατε κι εσείς όμορφα όπως κι εμείς και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά του ιατρού !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι έχεις χαθεί και περιπλανιέσαι σε ένα δάσος που κρύβει πολλά μυστικά. Η εισαγωγή του δωματίου είναι από τις καλύτερες που έχω δει και σε κάνει να νιώθεις πως ζεις μια περιπέτεια. Ο χώρος είναι εξαιρετικός έχοντας αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε σπιθαμή, ο ήχος, ο φωτισμός, η ατμόσφαιρα, τα πάντα γύρω σου είναι σαν ένα αληθινό δάσος. Από πλευράς τρόμου υπάρχουν πολλά καλά στοιχεία και στιγμές light κυνηγητού, ενώ οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, επιπέδου όπως στα περισσότερα δωμάτια τρόμου. Ιδανικά θα θέλαμε ίσως λίγη λιγότερη καθοδήγηση από τον gm που όμως είναι κατανοητή η συμβολή του καθώς υπάρχει περιορισμένη ορατότητα και μπορείς εύκολα να αποπροσανατολιστείς στο χώρο. Συνολικά, είναι ένα όμορφο δωμάτιο με κοινά στοιχεία με το άλλο δωμάτιο της εταιρείας το Monika's Diary. Το προσωπικό φιλικό, ευγενικό, με όρεξη για αυτό που κάνει, καθώς και για συζήτηση , ευχαριστούμε !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο τρόμου που θα το πρότεινα σίγουρα σε όλους τους λάτρεις του είδους. Αρχικά η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα κανονικό, πραγματικό σπίτι, κάτι που προσωπικά μου αρέσει κάνοντας την όλη εμπειρία περισσότερο ρεαλιστική. Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον, εξελίσσεται παράλληλα με τη ροή του παιχνιδιού και συνδυάζεται με το άλλο δωμάτιο της εταιρείας, το Resurrection. Η ατμόσφαιρα είναι όπως πρέπει ώστε να δημιουργηθεί το αίσθημα τρόμου που χρειάζεται και το acting είναι πολύ καλό με ωραία jumpscares (ίσως να ήθελα λίγες παραπάνω εμφανίσεις). Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας αλλά έχουν ποικιλία στα είδη τους και δεν νιώθεις να γίνεται κάπου κοιλιά. Το προσωπικό ευγενέστατο, φιλικό, δείχνοντας ενδιαφέρον και αγάπη για αυτό που κάνουν, συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο ατμοσφαιρικό δωμάτιο light τρόμου. Όμορφοι χώροι, ωραία διακόσμηση, εξαιρετική μουσική, υπόθεση και ροή. Οι γρίφοι είναι καλοφτιαγμένοι, ενώ από πλευράς τρόμου κινείται σε χαμηλά επίπεδα, θα μπορούσαμε να πούμε πως μιλάμε για ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με κάποιες πινελιές τρόμου μέσα από κάποιες εμφανίσεις του ηθοποιού. Ωστόσο,αυτό δεν αποτέλεσαι κάτι το αρνητικό για εμάς, αφού πραμγατικά το χαρήκαμε και βρήκαμε το δωμάτιο ευχάριστο. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο, με διαφορετική ροή σε σχέση με τα περισσότερα escape rooms. Δυνατή εισαγωγή, νέες και περισσότερο τρομακτικές παρουσίες στο χώρο και συνεχής εγρήγορση. Ένα πραγματικά εξαιρετικό event το οποίο έρχεται να ολοκληρώσει την ιστορία των δύο προηγούμενων δωματίων. Απαιτείται συνεργασία, καλή ομαδική δουλειά αλλά και ατομική. Συγχαρητήρια στα παιδιά για όλη τους τη δουλειά και τις ωραίες εμπειρίες που μας έχουν προσφέρει με τα δωμάτιά τους !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Η υπόθεση συνδυάζεται με το προηγούμενο δωμάτιο της εταιρείας το οποίο έχει κλείσει, αλλά παρόλα αυτά στέκεται μια χαρά και χωρίς να το έχετε παίξει. Η ατμόσφαιρα επιβλητική, οι χώροι, η διακόσμηση είναι σαν να επισκέπτεσαι ένα πραγματικό διαμέρισμα ενός νιόπαντρου ζευγαριού αλλά σύντομα ανακαλύπτεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Το acting πάρα πολύ καλό, με ωραία jumpscares, κινηματογραφικά στοιχεία,καθώς και ανατριχιαστικές παρουσίες. Οι γρίφοι είναι αρκετοί και για τα δεδομένα ενός δωματίου τρόμου παρουσιάζουν μια κάποια δυσκολία, κάτι που σαν ομάδα μας αρέσει πολύ. Από πλευράς τρόμου είναι πολύ καλό και παρουσιάζει εναλλαγές και αρκετά διαφορετικά στοιχεία, προσφέροντας διαφορετικό είδος τρόμου καθόλη τη ροή της ιστορίας. Ένα δωμάτιο που ευχαριστήθηκαμε και φεύγοντας όλοι νιώθαμε ενθουσιασμένοι και πλήρεις. Έχοντας παίξει αρκετά δωμάτια, λίγα πάνω από εκατό, θα έλεγα πως είναι από τα καλύτερα που έχω επισκεφτεί και το προτείνω ανεπιφύλακτα !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό, ευχάριστο και προσεγμένο δωμάτιο. Ο χώρος πολύ όμορφος, περιποιημένος, καθαρός και με ωραία ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι παρουσιάζουν ένα επίπεδο δυσκολίας και σίγουρα θα σας αφήσουν ικανοποιημένους, ενώ και η υπόθεση παρουσιάζει ενδιαφέρον έχοντας απόλυτη συνάφεια με την όλη ροή του δωματίου. Το προσωπικό (η Λίνα) ευγενέστατη, με όρεξη και φιλότιμο για αυτό που κάνει κάτι το οποίο φαίνεται και στο δωμάτιο. Μπορεί η τοποθεσία να είναι λίγο μακρινή, αλλά αξίζει σίγουρα μία επίσκεψη και ειδικά με μία τόσο καλή τιμή και προσφορές που διατίθενται. Πιστεύω ότι μιλάμε για ένα δωμάτιο πάρα πολύ καλό που ίσως να μην έχει πάρει την προβολή που θα του άξιζε. Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία καθώς και για το ξεχωριστό αναμνηστικό που πήραμε στο τέλος !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα απλό αλλά ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Ο φωτισμός, τα περάσματα, οι χώροι δίνουν μία νότα μυστηρίου και οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας με μερικούς ελαφρώς συνδυαστικούς. Οι χώροι είναι μικροί και όχι ευρύχωροι για αυτό και θα το πρότεινα σε ομάδες των δύο ή τριών ατόμων. Συνολικά είναι ένα καλό δωμάτιο στο είδος του, τίμιο θα έλεγα, που σε σχέση ποιότητας τιμής πιστεύω πως θα σας ικανοποιήσει.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Boogeyman

Boogeyman

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με έμφαση στον ψυχολογικό τρόμο και με μερικά πολύ καλά κινηματογραφικά στοιχεία. Η ιστορία του δωματίου ήταν εξαιρετική, παρουσίαζαι ενδιαφέρον και είχε ροή με τους γρίφους. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας και σε συνδυασμό με κάποια tasks διατηρούσαν την αγωνία καθ'όλη τη διάρκεια. Ο ήχος πολύ καλός, όπως και το acting και τα σκηνικά ήταν παραμυθένια. Ιδανικά θα πρότεινα ομάδες 2 ή 3 ατόμων, καθώς επίσης και να δοθεί έμφαση στην ιστορία και την τελική της έκβαση, κάτι που για εμένα αποτελεί και το highlight. Σας ευχαριστούμε πολύ !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

B2B εμπειρία με τα deadlock 1 & 2 που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Μία ιστορία διάρκειας 2 ωρών και 40 λεπτών χωρίς σταματημό, ιστορία που σε περιμένει να την ανακαλύψεις και δράση που σε κρατά σε εγρήγορση. Όλη η ομάδα ευχαριστήθηκε το δωμάτιο και πραγματικά χάρηκε τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία ενώνει τα δύο δωμάτια μεταξύ τους. Κατά τη γνώμη μου αξίζει 100% να παίξετε τα δωμάτια αυτά back to back,ώστε να τα απολαύσετε στο έπακρο. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο το οποίο δένει αρμονικά με το δεύτερο δωμάτιο της εταιρείας, που αποτελεί και τη συνέχεια της ιστορίας. Παίξαμε b2b τα deadlock 1 & 2 και ίσως να είναι το καλύτερο b2b που έχω παίξει μέχρι στιγμής. Μεγάλοι χώροι, ωραίο act, δράση, γρίφοι που σίγουρα ικανοποιούν όλα τα γούστα. Προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε και τα δύο δωμάτια της εταιρείας, κυρίως τώρα που το deadlock 1 φτάνει στο τέλος του.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

ENIGMA

ENIGMA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό γριφολογικά δωμάτιο. Οι χώροι είναι περιποιημένοι, με σκηνικά και αντικείμενα σχετικά με το θέμα. Οι γρίφοι παρουσιάζουν ένα επίπεδο δυσκολίας και είναι αρκετοί σε αριθμό. Επιλέξαμε να παίξουμε το δωμάτιο b2b μαζί με το Psycho της ίδιας εταιρείας και μπορώ να πω με σιγουριά ότι περάσαμε όμορφα, παίζοντας δύο διαφορετικά γριφοδωμάτια μεταξύ τους. Το Enigma αποτελεί σίγουρα μία καλή επιλογή σε όσους αρέσκονται σε γρίφους και είναι πραγματικά κρίμα που σύντομα θα κλείσει, οπότε προλάβετε και δεν θα χάσετε 😉

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

PSYCHO

PSYCHO

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα διαφορετικό γριφοδωμάτιο το οποίο ξεχωρίζει για την ατμόσφαιρα και την αδρεναλίνη που προσφέρει. Οι χώροι είναι ωραίοι, τα σκηνικά εντός του θέματος και οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας. Υπάρχουν κάποιες ωραίες πινελιές στη ροή της ιστορίας που προσφέρουν ένταση και δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού θρίλερ. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

The Ring

The Ring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο τρόμου και δράσης όπου σε συνδυασμό με το cursed doll όπου και παίξαμε b2b ευχαριστήθηκαμε στο 100%. Δεν θα βαθμολογήσω το δωμάτιο βάση των γρίφων, μηχανισμών κλπ όπως κάνω συνήθως, αλλά βάση του κατά πόσο καλά πέρασα, πόσο το διασκέδασα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το χάρηκα. Παίζοντας και τα δύο δωμάτια της εταιρείας έφυγα γεμάτος, ενθουσιασμένος, παίρνοντας από το κάθε δωμάτιο διαφορετικά πράγματα και εμπειρίες. Μιας και μιλάμε για το the ring υπήρξε πολύ ωραίο κυνηγητό, αλληλεπίδραση με την ηθοποιό και έντονη δράση. Όλη η ομάδα πέρασε υπέροχα και προσωπικά μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι μιλάμε για μια οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας τα μέλη δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για αυτό που κάνουν. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας επισκεφθούμε σίγουρα και στο νέο σας event !!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα αμφιλεγόμενο δωμάτιο το οποίο δίχασε την ομάδα μας. Υπήρξαν άτομα τα οποία έφυγαν με μία αρνητική εντύπωση και άτομα που θεώρησαν το δωμάτιο νορμάλ. Εγώ θα μιλήσω υποκειμενικά και με βάση τη δική μου εμπειρία. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά, το προσωπικό ευγενικό, φιλικό, δείχνοντας ενδιαφέρον. Οι χώροι αρκετοί, με σκηνικά εντός του θέματος,ενώ οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας με ελάχιστους να μην μας κεντρίζουν πολύ το ενδιαφέρον. Στα αρνητικά τώρα, ο ήχος και η επικοινωνία κατά τη διάρκεια του δωματίου παρουσίαζε συχνά προβλήματα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί 3-4 φορές να επέμβει ο gm και να έρθει ο ίδιος μέσα στο χώρο, διακόπτοντας την ροή. Οι γρίφοι θα μπορούσαν να είναι λίγο περισσότερο προσεγμένοι όπως και η όλη ατμόσφαιρα, ενώ και η τιμή που έχει κανονικά το δωμάτιο μου φαίνεται υψηλή. Τέλος, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα καινούργιο δωμάτιο θα περίμενα κάτι παραπάνω, καθώς δεν ξεχωρίζει σε κάτι από αρκετά δωμάτια που μπορεί να λειτουργούν ήδη ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε!!

4,7 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο δωμάτιο στο οποίο φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά και έχει δωθεί προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο χώρος όμορφος, εντός του θέματος, όπως και ο ήχος, ο φωτισμός. Οι γρίφοι έχουν ένα επίπεδο δυσκολίας χωρίς κάτι το υπερβολικό. Είναι ένα δωμάτιο ιδανικό για 3-4 άτομα, που συνδυάζει αρμονικά τα στοιχεία της φύσης, όπου είναι και το όλο concept. Συνολικά, είναι ένα καλό, απλό σχετικά δωμάτιο, διάρκειας λίγο παραπάνω από μία ώρα, όπου αν ψάχνετε κάτι ευχάριστο και χαλαρό τότε σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

The Cursed Doll

The Cursed Doll

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό δωμάτιο τρόμου, με έμφαση στη συνεχή ένταση και εγρήγορση της ομάδας. Ο χώρος αν και μικρός έχει αξιοποιηθεί πλήρως, ενώ το acting από τους ηθοποιούς διατηρεί την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα. Οι γρίφοι σχετικοί με την ιστορία, με ωραία ροή και από πλευράς δυσκολίας μέτριοι. Συνολικά, αν και μιλάμε για έναν μικρό χώρο, χωρίς εντυπωσιακούς μηχανισμούς κλπ καταφέρνει να σε παρασύρει από την όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί, κάνοντάς σε να νιώθεις πλήρης. Εμείς το συνδυάσαμε b2b με το άλλο δωμάτιο της εταιρείας, το the ring και φεύγοντας ήμασταν όλοι γεμάτοι, είχαμε περάσει όμορφα που είναι και το πιο σημαντικό, εξού και το 5/5 στη βαθμολογία. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα τα πούμε ξανά στο μέλλον !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

CODE VERONICA

CODE VERONICA

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μία πραγματική περιπέτεια, ένα πολύ καλό δωμάτιο δράσης με κυνηγητό και ένταση. Οι χώροι μεγάλοι, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο ρόλο του. Ωραία προσθήκη ήταν επίσης και ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες, καθώς υπήρχε άλλη μία ηθοποιός μαζί μας, έχοντας ενεργό ρόλο στην ιστορία του δωματίου αλλά ταυτόχρονα και ως game master. Στα αρνητικά νούμερο ένα ήταν η ζέστη, καθώς δεν λειτουργούσε ο εξαερισμός και η σκόνη σε ορισμένα σημεία. Επίσης, κάποια περάσματα, σκηνικά κλπ ένιωσα πως σε περίπτωση που κάποιος πανικοβληθεί την ώρα του κυνηγητού θα μπορούσαν να γίνουν λίγο επικίνδυνα και να προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό, αν και οι ηθοποιοί γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και η μόνη περίπτωση να χτυπήσει κάποιος είναι αν ο ίδιος δεν προσέχει, κάτι όμως που ορισμένες φορές μπορεί να συμβεί. Συνολικά μιλάμε για ένα όμορφο δωμάτιο δράσης, με χώρους που σε κάνουν να το ευχαριστηθείς πλήρως !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο, ιδανικό για κάθε είδους ομάδες, τόσο για τους λάτρεις της επαφής όσο και του ψυχολογικού τρόμου. Τα σκηνικά, η ατμόσφαιρα, η ροή όλα εξαιρετικά. Οι γρίφοι σχετικοί με την ιστορία, μέτριας δυσκολίας και κάποιοι περισσότερο της μορφής task. Οι ηθοποιοί πάρα πολύ καλοί, με όμορφα jumpscares και επαφή η οποία προσαρμόζεται στην ομάδα, ώστε να εξασφαλιστεί μία όμορφη εμπειρία για όλους. Ένα δωμάτιο που συνδυάζει τον ψυχολογικό τρόμο, το κυνηγητό και την επαφή με αρμονία και σίγουρα αποτελεί ένα δωμάτιο που πρέπει όλοι να επισκεφθείτε !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όπως και το πρώτο μέρος της ιστορίας, έτσι και η συνέχειά του δεν μας άφησε παραπονεμένους. Έχοντας μείνει με την καλύτερη των εντυπώσεων μετά το Missing Emma, αποφασίσαμε να έρθουμε να παίξουμε το συντομότερο δυνατόν και το δεύτερο μέρος της ιστορίας, το Searching Emma, το οποίο και ευχαριστήθηκαμε απόλυτα. Για άτομα τα οποία έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε γριφοδωμάτια, πλούσια σε απαιτητικούς γρίφους, τότε το Searching Emma αποτελεί ένα δωμάτιο must. Οι χώροι αν και σχετικά μικροί έχουν αξιοποιηθεί πλήρως, οι γρίφοι αρκετοί, παρουσιάζοντας ένα επίπεδο δυσκολίας, αποτελώντας ένα challenging δωμάτιο. Επίσης, δεν παρουσιάζει σε κανένα σημείο κοιλιά, κρατώντας μας συνεχώς σε εγρήγορση. Συνολικά, τα δωμάτια της εταιρείας είναι από τα καλύτερα που θα βρείτε σε ό,τι αφορά το γριφολογικό κομμάτι. Η μοναδική παρατήρηση που έχω να κάνω και για τα δύο δωμάτια είναι ότι θα ήθελα από πλευράς ατμόσφαιρας κάτι πιο <<βαρύ>> , αν και η εμπειρία μου και τις δύο φορές ήταν εξαιρετική. Απευθύνονται σε έμπειρες ομάδες, ιδανικά των τεσσάρων κατά τη γνώμη μου ατόμων. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε στο μέλλον !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό, ατμοσφαιρικό δωμάτιο με προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας. Ο χώρος αν και μικρός, έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, ενώ η εισαγωγή του δωματίου είναι επιβλητική, κορυφώνοντας την αγωνία. Από πλευράς τρόμου θα το χαρακτήριζα ως light, έχοντας παρόλα αυτά αρκετά καλά στοιχεία και κάποιες κινηματογραφικές σκηνές που αποτελούν και το highlight του δωματίου. Η ιστορία ενδιαφέρουσα, με ροή και οι γρίφοι σχετικοί με αυτή. Στα αρνητικά, θεωρώ πως η τιμή είναι ιδιαίτερα υψηλή, ενώ θα μου άρεσε να υπάρχει περισσότερος τρόμος, καθώς και χώροι ή περάσματα. Συνολικά μιλάμε για ένα πραγματικά καλοφτιαγμένο δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθείτε , το οποίο έχει εκμεταλλευτεί στο 100% ό,τι έχει να προσφέρει.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καλοφτιαγμένο και χορταστικό γριφοδωμάτιο με αρκετούς και σχετικά απαιτητικούς γρίφους. Ένα δωμάτιο το οποίο απαιτεί συνεργασία, παρατηρητικότητα, ενώ παρουσιάζει ποσότητα αλλά και ποιότητα στους γρίφους. Οι χώροι περιποιημένοι, καθαροί και η κάθε σπιθαμή έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, προσφέροντας μία εξαιρετική εμπειρία στους παίκτες. Ο μοναδικός λόγος που δεν βάζω παντού 5/5 (ίσως και να είμαι αυστηρός) είναι διότι θα ήθελα κάτι παραπάνω σε χώρους ή γενικότερα σε ατμόσφαιρα, κάτι βέβαια που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν το νιώθεις ιδιαίτερα,καθώς η ροή του παιχνιδιού σε κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση. Ένα εξαιρετικό δωμάτιο του οποίου τη συνέχεια πρόκειται σύντομα να επισκεφθούμε !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

The Holy Grail

The Holy Grail

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ευχάριστο δωμάτιο, παλιό μεν αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρον. Οι γρίφοι είχαν μία κάποια δυσκολία, ενώ παράλληλα υπήρχαν και μερικοί μηχανισμοί που μας έκαναν θετική εντύπωση. Συνολικά, ήταν ένα δωμάτιο το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, καθώς θεωρούσα πως ένα απλό γριφοδωμάτιο πενταετίας δεν θα με εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, τελικά όμως αποδείχθηκε μια καλή επιλογή που όλοι μας ευχαριστήθηκαμε !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ενδιαφέρον δωμάτιο, με όμορφη υπόθεση, ροή και ατμόσφαιρα. Από πλευράς γρίφων θα το χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας, ενώ από πλευράς τρόμου ναι μεν τα jumpscares ήταν πάρα πολύ καλά, αλλά προσωπικά δεν τρόμαξα ιδιαίτερα, κάτι βέβαια που είναι υποκειμενικό. Θεωρώ πως αν τα κοστούμια και η εμφάνιση/όψη των ηθοποιών ήταν περισσότερο επιβλητικά αυτομάτως το κομμάτι του τρόμου θα ανέβαινε επίπεδο. Το κλείσιμο της ιστορίας και το τελευταίο πρακτικά quest ήταν εξαιρετικό και σίγουρα θα επισκεφθούμε ξανά τα παιδιά για το δεύτερο δωμάτιο, το Exposed. Ευχαριστούμε πολύ και εις το επανιδείν !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο από όλες τις απόψεις. Η ατμόσφαιρα, ο χώρος και τα σκηνικά είναι προσεγμένα μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια, νιώθεις λες και είσαι πραγματικά στα απομεινάρια μιας πυρκαγιάς. Η ιστορία και η όλη ροή του δωματίου παρουσιάζει ενδιαφέρον, ενώ το acting είναι εξαιρετικό, με δυνατό intro καθώς και ending. Μοναδική παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι θα ήθελα κάποια παραπάνω jumpscares από ένα συγκεκριμένο ηθοποιό, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στις εμφανίσεις με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Ένα καταπληκτικό δωμάτιο που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε !!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο κάστρο, μεσαιωνικού χαρακτήρα που ξέρει να κρύβει καλά τα μυστικά του. Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά είναι εντός του θέματος και φαίνεται ότι είναι ένα προσεγμένο δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι αρκετοί και παρουσιάζουν έναν βαθμό δυσκολίας, αλλά με την κατάλληλη καθοδήγηση, όταν αυτή ζητηθεί, κινούνται σε ένα φυσιολογικό επίπεδο. Εμείς διαλέξαμε να παίξουμε το συγκεκριμένο δωμάτιο ως back to back με το Otherside της ίδιας εταιρείας και πραγματικά φύγαμε χορτάτοι, έχοντας παίξει δύο εξίσου ποιοτικά και προσεγμένα δωμάτια. Σας ευχαρισούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Otherside

Otherside

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καλοφτιαγμένο γριφοδωμάτιο βασισμένο στη γνωστή σειρά Stranger Things. Όμορφη ατμόσφαιρα, εντυπωσιακά περάσματα και ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκαναν η μουσική και οι πολλοί διαφορετικοί χώροι. Οι γρίφοι είναι κάπως απαιτητικοί αλλά όχι κάτι το τρομερό και παρουσιάζουν ποικιλία μεταξύ τους. Είναι ένα δωμάτιο ιδανικό για τρία ή και τέσσερα άτομα που αξίζει να επισκεφθείτε !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο και χορταστικό γριφοδωμάτιο. Οι χώροι πολύ μεγάλοι, άνετοι, με ωραία σκηνικά, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μυστηρίου. Οι γρίφοι αρκετοί, μέτριας δυσκολίας με κάποιους να είναι περισσότερο συνδυαστικοί. Στα αρνητικά δυστυχώς λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων δεν υπήρχε καθόλου μουσική καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ένας μηχανισμός σχετιζόμενος με ένα μέρος ενός γρίφου δεν λειτουργούσε. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως απλά ήταν μια κακή στιγμή και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε κάτι τέτοιο να σας βάλει σε δεύτερες σκέψεις. Πραγματικά ήταν ένα όμορφο δωμάτιο, ιδανικό για τέσσερα ή και πέντε άτομα, από το οποίο φύγαμε γεμάτοι !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επισκεφθήκαμε κι εμείς το Mount Massive Asylum για να εξακριβώσουμε αν οι φήμες που ακούγονται για αυτό το ψυχιατρείο είναι αληθινές. Το δωμάτιο εδώ να πω πως ιδανικά είναι για τρία ή το πολύ τέσσερα άτομα, καθώς μέσα στην τρέλα που επικρατεί θα χρειαστεί αρκετές φορές να τρέξετε από τους σχιζοφρενείς που θα συναντήσετε. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, με κάποιους ελάχιστους να είναι πιο απαιτητικοί και ακολουθούν τη ροή της όλης ιστορίας. Οι χώροι και η ατμόσφαιρα είναι όπως πρέπει για να σε βάλουν στο κλίμα και το acting κρατάει την αγωνία στα ύψη. Τέλος, ακόμα και αν δεν σας αρέσει το κυνηγητό και αποφασίσετε να παίξετε με το γνωστό σύστημα <<αγκαλίτσα>> δεν υπάρχει κανένα θέμα, έτσι κι αλλιώς τρελός είναι ό,τι θέλει κάνει, αφήστε λοιπόν τον τρελό στη τρέλα του και απολαύστε το !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ καλό, ατμοσφαιρικό δωμάτιο τρόμου. Οι χώροι και η όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι πραγματικά σαν να βρίσκεσαι σε ένα πανδοχείο όπου κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Η ιστορία έχει ενδιαφέρον και συμβαδίζει με τους γρίφους, οι οποίοι είναι μέτριας δυσκολίας, όπως και στα περισσότερα δωμάτια τρόμου. Από πλευράς τρόμου θα έλεγα πως είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, με αποκορύφωμα το τέλος όπου το acting είναι εξαιρετικό και πραγματικά ανεβάζει επίπεδο την όλη εμπειρία. Συνολικά, μιλάμε για ένα motel στο οποίο όλοι αξίζει να περάσετε μια νύχτα και να ανακλύψετε τα μυστικά του !!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

HERESY

HERESY

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ευχάριστο, απλό,αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό δωμάτιο. Από τα όμορφα στοιχεία του δωματίου είναι ότι η ιστορία διαδραματίζεται τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο, όπου και οι δύο χώροι φαίνεται ότι είναι προσεγμένοι, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια. Από πλευράς τρόμου δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, επιλέξαμε το mode μέτριου τρόμου (την πιο τρομακτική εκδοχή δλδ που υπάρχει ως επιλογή), αλλά δεν τρόμαξαμε. Παρόλα αυτά, το acting και η όποια αλλιλεπίδραση με τους ηθοποιούς ήταν όμορφη και αν παραβλέψουμε το κομμάτι του τρόμου, ήταν μία ευχάριστη πινελιά βελτιώνοντας ακόμα παραπάνω την όλη ατμόσφαιρα. Από πλευράς γρίφων θα έλεγα πως είναι μέτριας δυσκολίας, χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. Συνολικά είναι ένα όμορφο, αρκετά χαλαρό δωμάτιο που απευθύνεται τόσο σε έμπειρες όσο και σε αρχάριες ομάδες, με ιδανικό αριθμό κατά τη γνώμη μου τα τρία ή το πολύ τέσσερα άτομα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα από τα κορυφαία δωμάτια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Η ατμόσφαιρα, οι χώροι, τα περάσματα, οι μηχανισμοί όλα εντυπωσιακά και προσεγμένα. Το acting εξαιρετικό παρουσιάζοντας κάθε φορά και κάτι νέο, διαφορετικό που σίγουρα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Πραγματικά ένα εξαιρετικό δωμάτιο και συμβουλή, μην κλείσετε ούτε δευτερόλεπτο τα μάτια σας, πηγαίνετε χθές !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα υπέροχο δωμάτιο που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Οι χώροι και τα περάσματα ιδανικά φτιαγμένα ώστε να επιτρέπουν το κυνηγητό με τους ηθοποιούς. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και κάποιες φορές απαιτούν να γυρνάς σε προηγούμενους χώρους, που όπως καταλαβαίνετε σημαίνει αγωνία, αδρεναλίνη και κυνηγητό. Ένα δωμάτιο που συνιστώ ανεπιφύλακτα και προσοχή, μην κουνηθείτε, μην αναπνέετε, θα σας ακούσουν, είναι παντού !!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα αρκετά καλό ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας και τα σκηνικά προσεγμένα και εντός του θέματος. Το δωμάτιο δεν έχει πολλούς χώρους και περάσματα, κάτι που βέβαια είναι λογικό μιας και η διάρκειά του είναι 70 λεπτά. Συνολικά είναι ένα απλό αλλά ταυτόχρονα ευχάριστο δωμάτιο, όπου ιδανικά θα έλεγα πως είναι για τρία άτομα, ανεξάρτητα από το αν είναι έμπειρα ή όχι.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

HANGOVER

HANGOVER

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα απλό μεν προσεγμένο δε γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και οι χώροι περιποιημένοι.
Η διάρκεια του δωματίου είναι 70 λεπτά, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως θα μπορούσε να υπάρξει ένα επιπλέον πέρασμα ή κάποια βελτίωση της ατμόσφαιρας του δωματίου, ώστε να φανεί πιο εντυπωσιακός ο χώρος και να μην χάνεται το ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα είναι μία καλή επιλογή, κυρίως για μικρές ομάδες πχ 3 ατόμων που ζητούν ένα απλό και διασκεδαστικό δωμάτιο, το οποίο θα μπορούσε κάλιστα να συνδυαστεί με ένα από τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας ως back to back.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο και προσεγμένο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι αρκετοί, διαβαθμισμένης δυσκολίας, όπου σε συνδυασμό με τη διάρκεια του δωματίου (2 ώρες) πραγματικά σε γεμίζουν. Η ατμόσφαιρα και οι χώροι περιποιημένοι και το προσωπικό εξαιρετικό. Ιδανικά θεωρώ πως αυτό το δωμάτιο είναι για 2 μέχρι 4 άτομα, ώστε να έχουν όλοι ενεργή συμμετοχή. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα τα ξαναπούμε σίγουρα σε κάποιο από τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

OMERTA

OMERTA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα από τα καλύτερα γριφοδωμάτια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Οι χώροι, τα σκηνικά, η ατμόσφαιρα είναι όλα καταπληκτικά, προσεγμένα και φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας με μερικούς να είναι λίγο πιο απαιτητικοί και αφορούν κατά κύριο λόγο μηχανισμούς που πρέπει να ανακαλύψεις και όχι τα κλασσικά λουκέτα. Η υπόθεση παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και συνδέεται με τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας, γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια και το κελάρι, που σίγουρα θα επισκεφθούμε για να ανακαλύψουμε τα μυστικά του.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο τρόμου, το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο διαφημισμένο όσο θα του άξιζε. Οι γρίφοι είναι ένα επίπεδο πάνω σε δυσκολία σε σχέση με τους γρίφους που συναντάμε στα περισσότερα δωμάτια τρόμου, αλλά χωρίς κάτι το τρομερά δύσκολο. Η ιστορία εξελίσσεται αρμονικά τόσο από πλευράς γρίφων όσο και του acting. Ο τρόμος είναι σε ένα νορμάλ επίπεδο, όμως σε συνδυασμό με τους πολλούς διαφορετικούς χώρους και περάσματα κρατάει το ενδιαφέρον και την αγωνία καθ' όλη τη διάρκεια. Το τέλος της ιστορίας είναι ανατρεπτικό και σίγουρα διαφορετικό απ΄ ό,τι έχουμε συναντήσει στα περισσότερα δωμάτια αυτού του είδους. Συνοψίζοντας, μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο, ισορροπημένο δωμάτιο που συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία τα οποία σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε παίκτη.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ καλό, ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο. Οι χώροι όμορφοι, περιποιημένοι και σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό ήχο και εφέ δημιουργούν μία αίσθηση τρόμου, παρόλο που δεν υπάρχει ηθοποιός. Οι γρίφοι ακολουθούν την ιστορία και είναι μέτριας δυσκολίας, με κάποιους συνδυαστικούς να είναι πιο απαιτητικοί. Ένα δωμάτιο πραγματικά ολοκληρωμένο, όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα δωμάτια αυτού του είδους.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα αρκετά καλό δωμάτιο τρόμου, βασισμένο στη γνωστή ταινία εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες. Οι χώροι αρκετά σκοτεινοί, ομιχλώδεις, δημιουργώντας μία αίσθηση ενός κακού ονείρου. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και από πλευράς τρόμου θα έλεγα πως είναι σε ένα νορμάλ επίπεδο. Για αυτό το λόγο θα πρότεινα μέχρι 4 άτομα και να επιλέξετε να παίξετε με επαφή, ώστε να έχετε μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους χώρους του δωματίου και προφανώς με τον Freddy. Το προσωπικό ευγενικό, φιλικό, με όρεξη για συζήτηση. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Moriarty

Moriarty

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ευχάριστο και ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και το acting σε συνδυασμό με τον game master δημιουργούν μία πολύ ωραία και χιουμοριστική κατάσταση. Υπάρχουν κάποια ελάχιστα στοιχεία τρόμου στο δωμάτιο, έχοντας μάλιστα ένα που το βρήκα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλά η όλη λογική του δωματίου είναι η κωμωδία . Το προσωπικό ευγενέστατο, φιλικό και όλοι μαζί γελάσαμε, διασκεδάσαμε, περνώντας πολύ ευχάριστα το βράδυ μας !!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο δωμάτιο δράσης, μία πραγματική περιπέτεια. Χαρακτηριστικά αυτού του δωματίου είναι η ποικιλία στους γρίφους, η εναλλαγή των χώρων και η διαδραστικότητα που υπάρχει. Κάθε χώρος έχει τον δικό του χαρακτήρα, τις δικές του ιδιαιτερότητες να ανακαλύψεις. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και κάποιοι είναι λίγο πιο απαιτητικοί και χρειάζονται μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή. Κατά τη γνώμη μου το δωμάτιο αυτό είναι ιδανικό για 4 άτομα και γενικότερα για όλους όσους θέλουν ένα καλό γριφοδωμάτιο δράσης.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα από τα πολύ καλά δωμάτια τρόμου που αξίζει να επισκεφθείτε. Αρχικά, επιλέξαμε να παίξουμε με επαφή. Να ξεκαθαρίσω ότι όταν μιλάμε για επαφή, το δωμάτιο είναι ψυχολογικό/ατμοσφαιρικό θρίλερ, που σημαίνει ότι η επαφή είναι τόσο όσο, χωρίς δυνατά τραβήγματα κλπ, γεγονός που μας άρεσε και μάλιστα θα συνιστούσα να παίξετε στο mode αυτό. Από πλευράς acting και τρόμου υπήρχαν αρκετά καλά jumpscares, όμορφη αλληλεπίδραση και κυνηγητό με τους ηθοποιούς,στην προσπάθειά μας πάντα να τους αποφύγουμε. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας με εναλλαγές στην επίλυσή τους και κάποιες φορές διαδραστικοί. Συνολικά είναι ένα δωμάτιο που δεν υστερεί σε τίποτα. Είχαμε μία όμορφη εμπειρία και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο μεσαιωνικής ατμόσφαιρας, με όμορφα σκηνικά και ελαφρώς απαιτητικούς γρίφους. Ο ηθοποιός ήταν ευχάριστος, με αίσθηση του χιούμορ, αν και προσωπικά θα μου άρεσε να έχει πιο ενεργό ρόλο, με περισσότερη αλληλεπίδραση. Το προσωπικό εξαιρετικό και φιλικό, με διάθεση να συζητήσει μαζί μας για χίλια δυο πράγματα γύρω από τα escape rooms που τόσο αγαπάμε. Σας ευχαριστούμε πολύ !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα σύγχρονο και διαφορετικό γριφοδωμάτιο από τα άλλα. Η τεχνολογία, το μέλλον και οι πολλοί διαφορετικοί μηχανισμοί είναι το σήμα κατατεθέν του δωματίου. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας και όχι βαρετοί, καθώς συνεχώς ανακαλύπτεις νέους μηχανισμούς,αντί για τα κλασσικά λουκέτα. Περάσαμε πολύ ωραία και συνδυάζοντάς το παίζοντας back to back με το άλλο δωμάτιο της εταιρείας,το Rebellion,είχαμε ένα όμορφο απόγευμα !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καλό και τίμιο θα έλεγα δωμάτιο τρόμου. Οι χώροι του δωματίου είναι ευρύχωροι και ο φωτισμός επαρκής ώστε να ψάξεις για στοιχεία. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, έχοντας μάλιστα και κάνα δυο ωραίους μηχανισμούς και ακολουθούν την ροή της ιστορίας, αν και προσωπικά θεωρώ πως θα μπορούσαν να την ακολουθούν και καλύτερα,. Από πλεύρας τρόμου και acting υπάρχουν κάποια καλά jump scares, αλλά υπήρξαν και φορές που αντιλήφθηκα τον ηθοποιό στον χώρο πρωτού κάνει την εμφάνισή του, γεγονός που οδηγούσε στο να μην τρομάξω τόσο. Ίσως αν υπήρχε λίγος καπνός, κάποιο εφέ να βοηθούσε στο να μην είναι εύκολα αντιληπτοί. Το ending θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι εντονότερο, καθώς δεν αντιληφθήκαμε ότι τελειώσαμε, αλλά όπως μας ενημέρωσε το προσωπικό αυτό συμβαίνει διότι η ιστορία συνεχίζεται στο νέο δωμάτιο που ετοιμάζουν. Συνολικά ένα αρκετά καλό δωμάτιο τρόμου, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε και για ένα σχετικά παλιό δωμάτιο, το οποίο ευχαριστηθήκαμε. Ιδανικά θεωρώ πως είναι για 3-4 άτομα και εννοείται πως ανυπομονούμε για την συνέχεια, το the church !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη φορά στη Seance και για άλλη μία φορά είχαμε μία μοναδική εμπειρία. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι την πρώτη φορά βγήκαμε, εγκαταλείψαμε το δωμάτιο λίγο μετά τα μισά. Τώρα όμως επιστρέψαμε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία. Η ατμόσφαιρα και ο χώρος είναι μαγεία, ενώ η εισαγωγή που κάνει ο Κώστας σε βάζει για τα καλά στο κλίμα και καταλαβαίνεις ότι θα ζήσεις κάτι το μοναδικό. Κατά τη διάρκεια της Seance πραγματοποιούνται πολλά και ανεξήγητα φαινόμενα που θα βάλουν σε σκέψεις ακόμα και τον πιο ορθολογιστή, ενώ ο τρόμος που βιώνεις είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με τα υπόλοιπα escape rooms. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βιώσω λίγα παραπάνω πράγματα, θα ήθελα να έχω μια εντονότερη αλληλεπίδραση κάτι που οι συμπαίκτες μου είχαν. Πραγματικά όμως η εμπειρία που είχα ήταν εξαιρετική και μάλιστα διαφορετική από την πρώτη φορά που επισκέφθηκα την Seance. Σίγουρα θα την επισκεφθούμε ξανά, αλλά αυτή τη φορά για να επικοινωνήσουμε με τον Jack the Ripper !!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ευχάριστο γριφοδωμάτιο, όπου το δυνατό του χαρτί είναι η ιστορία, η πλοκή που έχει. Οι χώροι είναι προσεγμένοι αλλά μέχρι εκεί, καθώς δεν υπάρχουν εντυπωσιακοί μηχανισμοί και άλλα τέτοια στοιχεία. Οι γρίφοι έχουν έναν κάποιο βαθμό δυσκολίας, αλλά με καλή παρατηρητικότητα και συντονισμό της ομάδας λύνονται. Το προσωπικό και πριν και μετά μας μίλησε εκτενώς για την υπόθεση και την όλη φιλοσοφία των δωματίων τους και θα έλεγα πως φαίνεται ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.Θα πρότεινα να αφιερώσετε χρόνο στην υπόθεση και στα στοιχεία που ανακαλύπτετε παίζοντας το δωμάτιο, ώστε να μπείτε όσο το δυνατόν περισσότερο στο ρόλο και να ζήσετε την ισορία.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

ICE TIKI

ICE TIKI

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο, με ευχάριστη ατμόσφαιρα και μουσική δωμάτιο. Οι γρίφοι έχουν ενδιαφέρον και παρουσιάζουν ποικιλία. Οι χώροι και τα σκηνικά είναι καλοφτιαγμένα δίνοντάς σου την δυνατότητα να διασκεδάσεις μέσα στο δωμάτιο και να παίξεις σαν παιδί. Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό. Συνολικά ένα ευχάριστο δωμάτιο, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα από τα πολύ καλά δωμάτια τρόμου, βασισμένο στον γνωστό αστικό μύθο της Bloody Mary. Το acting ήταν πολύ καλό, με πετυχημένα jumpscares, εντυπωσιακό intro αλλά και ending. Ο χώρος είναι όμορφος και ιδανικός ώστε να σε κάνει να τρομάξεις, μιας και πολλές φορές νιώθεις εκτεθειμένος. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας και σε συνδυασμό με κάποια quests κρατούν πάντα το ενδιαφέρον και την ανδρεναλίνη στα ύψη. Ένα από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου που έχω επισκεφθεί και το ευχαριστηθήκαμε όλοι !!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καταπληκτικό δωμάτιο που δεν πρέπει να χάσετε. Αρχικά, ο χώρος είναι πολύ όμορφος και η ατμόσφαιρα επιβλητική, καθώς βρίσκεσαι μέσα σε ένα κανονικό σπίτι και όχι σε ένα σκηνικό που έχει φτιαχτεί για τις ανάγκες ενός δωματίου, όπως γίνεται τις περισσότερες φορές. Το acting εξαιρετικό, η Monika μας κυνήγησε για τα καλά κάνοντας αισθητή την παρουσία της σε κάθε της εμφάνιση, σκαρφαλώνοντας και πηδώντας κυριολεκτικά από τον έναν τοίχο στον άλλο, στους διαδρόμους, παντού. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, αλλά εντός πλοκής, καθώς το κάθε στοιχείο οδηγούσε στο επόμενο, ξετυλίγοντας σιγά σιγά την ιστορία για το τι τελικά έχει συμβεί στην υπόθεση της Monika. Από πλευράς μηχανισμών δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και οι γρίφοι ίσως να μπορούσαν να ήταν ελαφρώς δυσκολότεροι, μιας και σε εμάς αρέσουν οι λίγο πιο απαιτητικοί γρίφοι. Όμως,αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανό να στερήσει το 5/5 στη βαθμολογία μου, καθώς πρααγματικά όλοι μας περάσαμε υπέροχα, τρέξαμε, μπουρδουκλωθήκαμε, φωνάξαμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία που μας χαρίσατε !!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πανέμορφο και ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι έχουν ένα κάποιο επίπεδο δυσκολίας, κάτι που προσωπικά μας αρέσει.Οι χώροι και η διακόσμηση εντός του δωματίου φαίνεται πως έχουν γίνει με προσοχή και μεράκι. Ένα δωμάτιο που θα πρότεινα ανιπεφύλακτα να εξερευνήσετε !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ναι μεν μικρό δωμάτιο, όπως προϊδεάζει και ο τίλος, αλλά καθόλου συνηθισμένο ασανσέρ. Όλη η ιστορία διαδρματίζεται εντός ενός ασανσέρ, το οποίο με τους μηχανισμούς και τα εφέ που διαθέτει δεν γίνεται καθόλου βαρετό και σε προκαλεί να ανακαλύψεις τα μυστικά του. Οι γρίφοι είναι απαιτητικοί και κάποιοι από αυτούς και αρκετά συνδυαστικοί. Ένα πολύ όμορφο γριφοδωμάτιο που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Swamp of Sorrows

Swamp of Sorrows

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο διαφορετικής λογικής από τα άλλα. Αποτελεί ένα δωμάτιο role playing, όπου κάθε παίκτης έχει τον δικό του χαρακτήρα στο παιχνίδι και παίζει βάση αυτού. Επιλέξαμε να παίξουμε το mode τρόμου με απλό παιχνίδι ρόλων, με δύσκολους γρίφους. Αρχικά καταφέραμε να αποδράσουμε και να ολοκληρώσουμε την ιστορία.Οι γρίφοι συνδεόντουσαν μεταξύ τους και ήταν εντός της υπόθεσης, ενώ από πλευράς δυσκολίας ήταν τόσο όσο έπρεπε για να φύγουμε ικανοποιημένοι. Ο τρόμος σε αυτό το δωμάτιο είναι light, σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο τρομακτικά, αλλά μην ξεχνάμε ότι η ουσία του παιχνιδιού είναι οι ρόλοι. Σε αυτό το σημείο είναι και που θα ήθελα να σταθώ, καθώς μου έλειψε η αλλιλεπίδραση με τους ρόλους μας.Ίσως αν επιλέγαμε το mode με το περίπλοκο παιχνίδι να υπήρχε περισσότερη χρησιμότητα, συμμετοχή των ρόλων του καθενός στην εξέλιξη της ιστορίας. Επίσης, όταν ο ηθοποιός έκανε την εμφάνισή του, υπήρχαν δυνατά φώτα στο χώρο που αναβόσβηναν για αρκετή ώρα, γεγονός που ήταν κάπως κουραστικό για τα μάτια, ενώ κάποιες φορές ένιωθα πως τα εφέ αυτά διαρκούν περισσότερο από όσο θα ήθελα. Αυτό το λέω διότι πολλές φορές περιμέναμε αρκετή ώρα να τελειώσουν ώστε να περάσουμε στον επόμενο χώρο, μιας και δεν καταλαβαίναμε αν πρέπει να προχωρήσουμε ή αν συνεχίζεται το act. Τέλος, το προσωπικό ήταν ευγενέστατο, φιλικό, συζήτησε μαζί μας, μας ενημέρωσε για τα υπόλοιπα δωμάτια και μελλοντικά πλάνα και θα ενδιαφερόμασταν να παίξουμε τη συνέχεια, αλλά σίγουρα στο mode με τρόμο, περίπλοκο παιχνίδι ρόλων κλπ για μέγιστη αλληλεπίδραση με τους ρόλους και την όλη ατμόσφαιρα.

Απέδρασαν

Απάντηση από: Room 54
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας, είναι γεγονός πως το απλό παιχνίδι ρόλων που επιλέξατε να παίξετε έχει ελάχιστη δράση των ρόλων, μιας και αφορά παίκτες που δεν θέλουν/μπορούν τους επιπλέον κανόνες ενός πολύπλοκου παιχνιδιού ρόλων.

4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επισκεφθήκαμε και εμείς ως πράκτορες το κρησφύγετο της οδού Λαμπελέτ. Ένα καινούριο, όμορφο και καλοφτιαγμένο δωμάτιο. Οι γρίφοι, τα στοιχεία, όλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους και μέσα στο concept. Οι χώροι και τα σκηνικά προσεγμένα, το acting ιδιαίτερα ευχάριστο με αρκετές στιγμές γέλιου. Μοναδικό αρνητικό το γεγονός ότι σε κάποια σημεία οι βοήθειες δώθηκαν πιο γρήγορα από ότι θα θέλαμε, αλλά παρόλα αυτά οι γρίφοι είχαν ενιδαφέρον και χαρήκαμε να τους λύνουμε. Το προσωπικό ευγενικό και φιλικό, ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

TYRANNY

TYRANNY

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα παλιό, σχετικά απλό, αλλά παρόλα αυτά προσεγμένο και όμορφο δωμάτιο. Τα σκηνικά, ο όλος χώρος φαίνεται πως είναι περιποιημένος. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας συνολικά και λόγω του ότι το δωμάτιο δεν έχει πολλούς χώρους, ούτε είναι μεγάλο θα συνιστούσα ομάδα δύο ή τριών ατόμων, το πολύ τεσσάρων. Τέλος, οι τελευταίοι γρίφοι θεωρώ πως δεν είναι του ίδιου επιπέδου ή ενδιαφέροντος με τους υπόλοιπους, αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό. Συνολικά είναι ένα ωραίο, απλό γριφοδωμάτιο στο οποίο μπορείτε να περάσετε όμορφα το χρόνο σας.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καταπληκτικό δωμάτιο από όλες τις απόψεις. Καταρχάς οι μηχανισμοί που συναντήσαμε είναι οι πιο ευφάνταστοι και εντυπωσιακοί που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής σε escape room, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλοί χώροι και περάσματα, με πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα και σκηνικά. Οι γρίφοι έχοντας επιλέξει το intelligent mode είναι αρκετοί και από πλευράς δυσκολίας θα έλεγα μέτριοι ή και ελαφρώς δύσκολοι, το σίγουρο είναι ότι ευχαριστηθήκαμε να τους λύνουμε. Το acting είναι πάρα πολύ καλό, ο τρόμος και η αγωνία σε ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια και ιδιαίτερα το τέλος μπορώ να πω πως είναι πολύ δυνατό. Το προσωπικό ευγενέστατο, φιλικό, μέσα στο ρόλο και οι βοήθειες που μας έδινε η game master δεν ήταν υπερβολικές ή περιττές, δίνοντάς μας την ευκαιρία να εξερευνήσουμε και να βιώσουμε στο έπακρο την όλη εμπειρία. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα, ένα δωμάτιο πραγματικό όνειρο !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα κλασσικό, αλλά ιδιαίτερα προσεγμένο γριφοδωμάτιο. Οι γρίφοι είναι απαιτητικοί και σύνθετοι, η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά καλοφτιαγμένα και συνολικά είχαμε μία ευχάριστη εμπειρία, ακονίζοντας το μυαλό μας λύνοντας τους γρίφους. Το προσωπικό φιλικό και ευγενικό, ο μόνος λόγος που δεν βάζω 5/5 αστέρια είναι διότι θεωρώ πως το δωμάτιο είναι λίγο μικρό, ένας ακόμα χώρος ίσως να το έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

΄Ενα δωμάτιο διαφορετικό από τα άλλα. Δεν υπάρχουν λουκέτα, γρίφοι κλπ. Κλειδί για την επιτυχία είναι η συνεργασία και η επικοινωνία της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τα tasks. Υπάρχει ποικιλία στα tasks τα οποία κάποιες φορές είναι και σύνθετα. Ένα δωμάτιο εναλλακτικό, μία όμορφη ιδέα που αξίζει να επισκεφθείτε, εμείς το διασκεδάσαμε και το χαρήκαμε !!

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα δωμάτιο με πολύ καλή ατμόσφαιρα και σίγουρα αρκετές προοπτικές. Η υπόθεση και η αίσθηση που δημιουργείται μέσα στο χώρο είναι από τα δυνατά χαρτιά του δωματίου. Οι γρίφοι ήταν λίγοι, υπερβολικά εύκολοι και οι βοήθειες που μας έδινε ο game master ήταν υπερβολικά πολλές χωρίς λόγο ή χωρίς να τις έχουμε ζητήσει, γεγονός που μας ξενέρωσε λίγο. Από πλευράς τρόμου υπάρχουν πολλά καλά στοιχεία αν και από κάποιο σημείο και μετά συνηθίζεις. Συνολικά, θεωρώ πως αν το δωμάτιο διαρκούσε 2 ώρες, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη προσοχή στους γρίφους και αποφευγόντουσαν οι άσκοπες βοήθεις το δωμάτιο θα ανέβαινε αυτόματα ένα επίπεδο. Νιώσαμε πιο πολύ σαν να παίζουμε σε ταινία και όχι τόσο σε escape room. Συνολικά, ένα τίμιο δωμάτιο τρόμου, το οποίο έχει όλα τα φόντα ενός top επιπέδου, χρειάζεται όμως λίγη καλύτερη διαχείριση ώστε να φτάσει εκεί.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα αρκετά καλό δωμάτιο με απαιτητικούς γρίφους. Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά όμορφα, ένα δωμάτιο που απευθύνεται σε ομάδες με μία κάποια εμπειρία που επιθυμούν να δοκιμαστούν σε ένα δωμάτιο με καλούς γρίφους.

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα απλό δωμάτιο πρώτης γενιάς, που απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους, ώστε να ενταχθούν ομαλά στην λογική των escape rooms. Η θεματολογία είναι της γνωστής σειράς Game of Thrones, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν κάποιος την έχει παρακολουθήσει ή όχι.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο ξεχωριστό. Αποτελεί μία κατηγορία μόνο του που είτε θα το λατρέψεις είτε θα προβληματιστείς ιδιαίτερα. Πραγματοποιείται μία κανονική τελετή επικοινωνίας με πνεύματα, γεγονός που για να το ζήσεις στο φουλ πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό και να μην προσπαθείς να εξηγήσεις το τι και πως συμβαίνει γύρω σου. Μάλιστα, αυτό σας το λέει ένα άτομο με ιδιαίτερα ορθολογική σκέψη, μπείτε και ζήστε το, μπείτε στο ρόλο και μην αναλωθείτε σε σκέψεις του στυλ εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, σίγουρα υπάρχει κάποιος μηχανισμός κλπ διότι χάνεται η όλη ουσία του δωματίου. Από πλευράς τρόμου είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, όλη η παρέα μου αποφάσισε να μην ολοκληρώσει την τελετή, καθώς ένιωσαν να έχουν φτάσει στα όριά τους, εγώ αντίθετα βρήκα τρομερά ενδιαφέρον το όλο σκηνικό και ήθελα να συνεχίσω. Σίγουρα θα επισκεφθώ ξανά τη Seance για να ολοκληρώσω την εμπειρία που άφησα στη μέση. Το προτείνω ανεπιφύλακτα και επαναλαμβάνω, για 90 λεπτά αφήστε το μυαλό και τους εαυτούς σας ελεύθερους, ώστε να σας συνεπάρει στο 100% η όλη ατμόσφαιρα.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

The Prison

The Prison

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο στη νοοτροπία της φυλακής και της απόδρασης από αυτή. Ωραίοι γρίφοι, με δύο να είναι ιδιαίτερα κιόλας σύνθετοι, όμορφοι χώροι και περάσματα. Το προσωπικό ευγενέστατο, ένα δωμάτιο που πιστεύω θα το χαρείτε !!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα απλό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο γριφοδωμάτιο. Από πλευράς γρίφων το ευχαριστηθήκαμε και επιλύσαμε γρίφους διαφόρων τύπων, αλλά μέχρι εκεί. Ένα καλό δωμάτιο τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους που επιθυμούν να λύσουν γρίφους. Περάσαμε όμορφα, καταφέραμε να αποδράσουμε και το χαρήκαμε. Παρόλα αυτά μία ανανέωση ενδεχομένως να χρειάζεται.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο και διασκεδαστικό δωμάτιο. Οι γρίφοι έχουν έναν κάποιο βαθμό δυσκολίας, αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρον. Το acting πολύ καλό, όπως και το κυνηγητό που επικρατούσε στο χώρο. Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό. Ένα δωμάτιο που όλοι μας χαρήκαμε και ευχαριστηθήκαμε.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

PANDEMONIUM

PANDEMONIUM

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επισκεφθήκαμε και εμείς το τρελό αυτό τσίρκο, έχοντας ακούσει πολλά για τους κλόουν που κυκλοφορούν σε αυτό. Επιλέξαμε να παίξουμε στο insanity mode. Αρχικά η μουσική καταπληκτική δίνοντας μία παραπάνω νότα τρόμου, η όλη ατμόσφαιρα ιδιαίτερα τρομακτική και το acting σε συνδυασμό με την σωματική επαφή που περιέχει το συγκεκριμένο mode σε κάνουν να βιώνεις για τα καλά την όλη εμπειρία. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, κάτι βέβαια αναμενόμενο για ένα τέτοιου είδους δωμάτιο, τα περάσματα νορμάλ, φτιαγμένα όμως με τέτοιο τρόπο που να κορυφώνουν τη δράση από το κυνηγητό που επικτρατεί.

Να σημειωθεί πως η ομάδα μετά το τέλους του παιχνιδιού πήρε μια απόφαση της στιγμής για ένα back to back δωμάτιο τρόμου, η ώρα όμως ήταν περασμένη και δεν βρίσκαμε δωμάτιο ανοικτό. Ο Δημήτρης (μέλος του προσωπικού) βλέποντας την όρεξη που είχαμε προθυμοποιήθηκε και μας βρήκε δωμάτιο παίρνοντας ο ίδιος τηλέφωνο ζητώντας αν θα μπορούσε να γίνει μία εξαίρεση ώστε να έρθουμε να παίξουμε έστω και αν η ώρα ήταν 2 το βράδυ, όπως και έγινε. Δημήτρη σε ευχαριστούμε τόσο για την εμπειρία που μας χάρισες όσο και για την προθυμία σου !!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ιδιαίτερα όμορφο ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Τα σκηνικά και οι μηχανισμοί εντυπωσιακοί αλλά και η ιστορία ξεδιπλώνεται αρμονικά καθώς προχωράς στο δωμάτιο. Από πλευράς τρόμου προσωπικά θα το χαρακτήριζα light, κάτι που βέβαια είναι υποκειμενικό. Συνολικά, είχαμε μία ευχάριστη εμπειρία και ευχαρίστως θα επιστρέφαμε για να παίξουμε τη συνέχεια της ιστορίας αν ποτέ υπάρξει ( ή μήπως θα υπάρξει ;😏)...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πραγματικά εξαιρετικό δωμάτιο από όλες τις απόψεις. Το δωμάτιο αυτό περιλαμβάνει έξυπνους και ποικίλους γρίφους, πανέμορφα σκηνικά, εφέ, εξαιρετικό acting (το καλύτερο που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής) και τον απαραίτητο τρόμο, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία. Το προσωπικό ευγενέστατο, φιλικό, με διάθεση να συζητήσει μαζί μας για την εμπειρία μας για τουλάχιστον 40 λεπτά, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο πολύ τους αρέσει αυτό που κάνουν. Αν ψάχνετε για ένα ισορροπημένο δωμάτιο ατμοφαιρικού και κινηματογραφικού τρόμου, τότε πρέπει σίγουρα να το επισκεφθείτε.Προσωπικά από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο escape room που έχω επισκεφθεί, πηγαίνετε χθες !!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο και ατμοσφαιρκό δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθείτε. Τα σκηνικά και τα περάσματα πολύ ωραία και προσεγμένα, το acting επίσης πολύ καλό και ειδικά στο φινάλε ιδιαίτερα θεαματικό. Από πλευράς τρόμου θεωρώ πως είναι ένα ισορροπημένο δωμάτιο, που προσφέρει την δυνατότητα τόσο να λύσεις γρίφους όσο και να τρομάξεις (όταν και στο σημείο που χρειάζεται), ώστε να ζήσεις την ιστορία στο φουλ. Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό, γεγονός που έκανε την όλη μας εμπειρία εξαιρετική. Συνολικά, το ευχαριστηθήκαμε, το ζήσαμε, το χαρήκαμε, ένα δωμάτιο που κάλιστα θα προτείναμε να εξερευνήσετε !!

Απέδρασαν

CORVUS SATANICA


1:42:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Witch


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

SANTA SOFIANA


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Grudge


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Whispershhh


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Manifesto


1:45:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escape Attempt Escape Attempt
Guilty Secret Guilty Secret
Easter Egg Easter Egg

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

Amen


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ

Sister’s wake


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ


1:17:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:02:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   98,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

NECROMANCY - Horror Mode


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Second Coming The Second Coming
  QR-Code
Στοιχειωμένο; Ούτε καν! Στοιχειωμένο; Ούτε καν!
  QR-Code
Θυμάστε τι ψάχναμε; Θυμάστε τι ψάχναμε;
  QR-Code
Όλοι στην ώρα τους! Όλοι στην ώρα τους!
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
   94,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

Nemesis


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Found the hole! Found the hole!
  QR-Code
Final Redemption Final Redemption
LST LST
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,1 %
Youth Pass
4 Τρόπαια

Conjuring


1:15:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

My Bro My Bro
FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

SQUID GAME CYBERPUNK


2:30:00

   150 Λεπτά
   5 - 8
   100,0 %
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης