cover image profile image

Δάφνη Κρίθαρη
Gladiator


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 419
  Μου Αρέσει : 9

5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΚΟΡΥΦΑΙΟ γριφοδωμάτιο, περάσαμε φανταστικά! Δικαιώνω ότι πεντάστερο σχόλιο του δωματίου έχω διαβάσει, η ομάδα αποφάσισε ομόφωνα πως είναι από τα καλύτερα που έχουμε παίξει.
Έχει πραγματικά ότι θα ζητούσε κάνεις από ένα γριφοδωμάτιο, υπέροχα δομημένους συνδυαστικούς γρίφους, (Ω,τους λάτρεψα όλους, δεν μπορώ να σας περιγράψω!), πλοκή, δυνατό φινάλε, ακόμα και τον ψυχολογικό του τρόμο!
Οι χώροι ήταν πολύ περιποιημένοι, δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε που θα βρισκόταν το επόμενο πέρασμα. Ακόμη, ο τρόπος που "ερχόντουσαν" οι βοήθειες άλλαζε όπως εξελισσόταν η ιστορία, ήταν όλα τα λεφτά!
Ήταν το πρώτο δωμάτιο της εταιρείας που επισκεπτόμαστε και σίγουρα θα πάμε και στα υπόλοιπα.
Εις το επανιδείν λοιπόν!
🥠❤️
~ Ομάδα Abstract Nonsense

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι πήγα με ομάδα στην οποία δύο από τα τέσσερα μέλη είχαν ξαναπαίξει το δωμάτιο. Κι ενώ μου έκανε στην αρχή εντύπωση η προθυμία με την οποία δήλωσαν το "πάμε μαζί" όταν είπα πως ήθελα να πάω, δεν έδωσα τόση σημασία.
Μπαίνοντας στο διαμέρισμα της θείας στην οδό Θερμοπυλών κατάλαβα γιατί.
Το performance του ηθοποιού ήταν ΑΚΡΑΙΟ 😱. Τύφλα να έχει ο James McAvoy, Θεέ μου, τι ήταν αυτό. Δεν θέλω να κάνω spoiler, ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ.

Ο Gamemaster, για να μην τον αδικήσω, ήταν επίσης άψογος.
Σχετικά με τους γρίφους, δεν είμαι σε θέση να χαρακτηρίσω το επίπεδο δυσκολίας τους αφού είχα και τους δύο συναδέλφους δικηγόρους να πετάνε hint, αλλά προσωπικά μου άρεσαν πολύ. Αγαπώ τα λουκέτα άλλωστε~ Και οι χώροι πολύ ωραίοι.

Εις το επανιδείν, Θεία Άρτεμις (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡

Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σς ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ωχ όχι! Πάνω που γινόταν το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ότι το σκήπτρο του Φαραώ Ραμψή του 4ου εκλάπη από την σαρκοφάγο του. Πέντε πράκτορες του FBI, η ομάδα γνωστή με το όνομα Abstract Nonsense, κατέφθασαν στο Αιγυπτιακό Μουσείο να διερευνήσουν την υπόθεση.
~~~
Από τα πιο αγαπημένα μου δωμάτια της Athens Clue που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής! Ποικιλία λουκέτων, γρίφων, στοιχεία που απαιτούν παρατηρητικότητα και ενδιαφέροντες μηχανισμοί που δεν είχαμε πετύχει ομοίους. Το πρώτο δωμάτιο παρ'ότι λιτό στην διακόσμηση, κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα.
Είχαμε δύο νέα άτομα στην ομάδα που πρώτη φορά παίζουν escape room και, πράγματι, ήταν το ιδανικό γριφοδωμάτιο για να τα πορώσει!
Ο GM υπέροχος, ευχαριστούμε πολύ!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Δυνατό γριφοδωμάτιο, κάποιων ετών (φαινόταν ότι έχει παιχτεί αρκετές φορές αφού κάποια αντικείμενα-ντεκόρ ήταν ξεκολλημένα από την θέση τους, ε, η ξεραμένη κόλλα στο έπιπλο χαλάει το λίγο το vibe – φαντάζομαι μελλοντικά θα φτιαχτεί αυτό).

Ήταν ιδανικό για εμένα και την αγάπη που έχω στα λουκέτα με κωδικό. ♥️ Οι γρίφοι, έξυπνοι, μέτριας δυσκολίας. Η διαμόρφωση του χώρου ήταν ωραία, κυρίως σε συνδυασμό με το πώς ερχόταν η βοήθεια στην οθόνη (Όπως στα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας που έχουμε παίξει, με έναν εντός-του-κόνσεπτ ήχο) 😉
Τον ηθοποιό θα θέλαμε να βλέπαμε περισσότερο 🥲, έστω να είχε πιο ενεργό ρόλο, γιατί πρακτικά ήταν άφαντος και καμία αλληλεπίδραση. Μας τρόμαξε στην αρχή (Καλά, κλασικά η Κυριακή τσιρίδα) και μετά ζούσαμε με τον φόβο.


Το δέμα παραδόθηκε 😳.
~ ομάδα Abstract Nonsense

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Swamp of Sorrows

Swamp of Sorrows

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η πόρτα άνοιξε και βρεθήκαμε στο βασίλειο της Αστράβης. Έχοντας περάσει με επιτυχία το πέρασμα θανάτου, η παράξενη κομπανία μας, – ένας ιερέας, μια κλέφτρα, ένας βάρδος και μια μάγισσα, –κατευθύνθηκε στους Βάλτους της Θλίψης... Η αποστολή μας ήταν ξεκάθαρη ° ήμασταν έτοιμοι να την φέρουμε εις πέρας.
~•••~

Αν κάτι είναι που απογειώνει τα escape rooms είναι το Roleplay. Ζήστε την εμπειρία ΧΘΕΣ.
Είχαμε επιλέξει γρίφους μέτριας δυσκολίας και ήταν όντως, αλλά μάλλον έπρεπε να είχαμε επιλέξει δύσκολους για να είχαμε ξεκλειδώσει κάθε δυνατότητα που είχε το δωμάτιο να προσφέρει, γιατί ήταν, α-πο-λαυ-στι-κό.
Τα περάσματα, όπως και στο dead pass, ήταν το αγαπημένο μου. Οι ηθοποιοί τέλειοι, τα πλάσματα δεν μας τραμπούκιζαν ευτυχώς, (Ε αφού είχαμε την μάγισσα μαζί μας (Κυριακή) που πατούσε τσιρίδα μόνο με την υποψία ότι βρισκόντουσαν στο δωμάτιο) και η αλληλεπίδραση με...εκείνα που είχαν ανθρώπινη λαλιά μας έδινε να καταλάβουμε περισσότερα για το βασίλειο. (Άσχετα που εμείς παίρναμε κάτι βλακώδεις αποφάσεις στα διλήμματα που μας έδιναν, να σκέφτεστε, το προτείνω. 🤣🥲)

Περάσαμε φοβερά!
Ευχαριστούμε πολύ!

~ Ομάδα “Abstract Nonsense”

Απέδρασαν

Απάντηση από: Room 54
Ευχαριστούμε θερμά για την κρητική σας!

5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δυνατό comeback μετά από σχεδόν ένα χρόνο (!) για τους Abstract Nonsense, με ένα μέλος μείον (αφού μας άφησε για Εράσμους) που αντικαταστήσαμε με ένα νέο, όμως εξίσου δυνατό, αφού *χειροκρότημα παρακαλώ* δραπετεύσαμε πάρα 3 λεπτά κι 1 δευτερόλεπτο κυρίες και κύριοι και μη δυαδικά φιλαράκια!

Πήραμε λοιπόν την θέση του καθηγητή Λάνγκτον στα άδυτα του Βατικανού, στο γραφείο του γραμματέα συγκεκριμένα, να προσπαθήσουμε να ξεσκεπάσουμε μια οργάνωση που από πολλούς θεωρούταν ότι έχει εξαλειφθεί και να βρούμε τα απαραίτητα στοιχεία -όχι τίποτα άλλο, να 'χουμε να αποδείξουμε και στην ελβετική φρουρά ότι «να, είχαμε λόγο που διαρρήξαμε το γραφείο, μη μας συλλάβετε».

Οι γρίφοι ήταν ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΙ, νομίζω το λέμε ομόφωνα και τα δωμάτια υπέροχα διακοσμημένα *blink blink*. Δεν θα κάνω σποίλερ, αλλά να ξέρετε ότι λάτρεψα τα πάντα. (Bonus τα στοιχεία που συνδέονται με το βιβλίο, Dan Brown fans, where you at? Πάτε ΧΘΕΣ.)

Το να έρχονται οι βοήθειες μέσα από μια οθόνη δεν με ενθουσίαζε σαν ιδέα, (με έχουν καλομαθημένη) but, oh well, σε αποζημίωνε και με το παραπάνω το ηχητικό εφέ που τις συνόδευε που κρίπαρε όλο σου το είναι. (Δεν ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να μην έρθει βοήθεια για να μην στριγλίξουν οι συμπαίκτες σου και να τους υπενθυμίζεις για πέμπτη φορά ότι το δωμάτιο ΔΕΝ είναι τρόμου... Αφήστε.)

Η πρώτη εμπειρία μας με την εταιρεία και ήταν εξαιρετική, θα μας ξαναδείτε σύντομα μουχαχα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αναζητούσαμε δωμάτιο μυστηρίου χωρίς τρόμο, και νομίζω η επιλογή του ήταν Ο,ΤΙ καλύτερο. (Αν και μας ξέφευγαν κάτι ουρλιαχτά κάπου-κάπου) Τα δωμάτια άκρως ατμοσφαιρικά, τα σκηνικά εποχής φοβερά. Η πλοκή ήταν ολοκληρωμένη, αν και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον τελευταίο γρίφο, δώθηκε ένα τέλος στην ιστορία που μας άφησε παραπάνω από ικανοποιημένες.

Ο επιθεωρητής τέρμα σπαστικός, (ιδιαίτερα όταν ήταν από πάνω από εμάς τους απόφοιτους του ορισμένες στιγμές), δείγμα της εποχής του. Δεν θα μας άφηνε να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε στον 18ο αιώνα, ήμασταν πέντε κορίτσια άλλωστε. Ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του.

Οι γρίφοι, αν και όχι συνοχή, είχαν λογική. Οι αυτοματοποιημένοι δεν με χάλασαν, δούλεψαν περίφημα και δεν είχα πετύχει παρόμοιους.

Ο νεαρός στην είσοδο ευγενικότατος (τον τρελάναμε λίγο στην αρχή), ήταν πολύ εξυπηρετικός στις βοήθειες του, χωρίς να μας βγάζει από το κλίμα, ενώ στο τέλος αφού βγήκαμε είχε την καλοσύνη να μας εξηγήσει πώς λύνεται ο γρίφος που δεν λύσαμε.

Το συνιστούμε αναμφισβήτητα το δωμάτιο και προετοιμαζόμαστε σύντομα να επισκεφθούμε και τα άλλα της εταιρείας.

Δεν ολοκληρώσαμε την απόδραση, αλλά για γυναίκες απόφοιτες αστυνομικής σχολής το 1888 διαπρέψαμε πάντως!
~ ομάδα 5CONS_1LAW

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Athens Halloween Hunt 2021

Athens Halloween Hunt 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε με ομάδα που δεν είχε καμία εμπειρία στα Escape rooms (μάλλον δεν ήταν και πολύ καλή επιλογή) και καταφέραμε μόνο να λύσουμε 3 από τους 15 γρίφους, ενώ προλάβαμε να πάμε μόνο σε 7 σταθμούς... Θα ήθελα πολύ να μάθω το κόλπο πίσω από όσους δεν λύσαμε, φαινόντουσαν πολύ έξυπνοι.

Το Event είχε πάρα πολύ κόσμο και το κακό ήταν πως άργησε να ξεκινήσει – ήμασταν σε αναμονή όρθιοι για 2 ώρες πριν αρχίσουμε και μας χάλασε λίγο την διάθεση. Αναγκαστήκαμε να φύγουμε αρκετά νωρίτερα από τις 2,5 ώρες γιατί έπρεπε να προλάβουμε τον ηλεκτρικό/μετρό.

Κατά τα άλλα μας άρεσε πολύ. Οι οργανωτές πολύ εύθυμοι, μας μετέδιδαν την χαρά τους. Η "τελετή έναρξης" εντυπωσιακή! Οι ηθοποιοί υπέροχοι (όταν δεν ούρλιαζαν κι ερχόντουσαν απειλητικά κοντά σου ή έτρεχαν κατά πάνω σου 😂 όχι εντάξει τότε ήταν ακόμα καλύτεροι) και τα κοστούμια ΦΟ-ΒΕ-ΡΑ. Δεν τους βρήκαμε όλους για να βγάλουμε φωτογραφίες δυστυχώς, αλλά όσες βγάλαμε ήταν υπέροχες!

Γενικώς μείναμε με καλές εντυπώσεις, αν και λίγο στεναχωρημένες. Αν γίνει κι άλλο τέτοιο event το 2022 εννοείται όμως ότι θα έρθουμε, προετοιμασμένες αυτή την φορά να πάρουμε το αίμα μας πίσω! 💪🏻😆

Απέδρασαν

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Mystic Project


2:30:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Truth or Dare


1:50:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Wall The Wall
  QR-Code

   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

I'm ... Many


1:24:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Sister’s wake


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Ammut Hall


1:06:07

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Mummy The Mummy
FBI Legend FBI Legend

   70 Λεπτά
   2 - 6
   92,6 %
Kids Friendly
Youth Pass
4 Τρόπαια

The Cromwell Street


1:06:15

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Savile Row Tailor Savile Row Tailor
Successful Mail Delivery Successful Mail Delivery

   70 Λεπτά
   2 - 6
   75,8 %
Ηθοποιός
Youth Pass
4 Τρόπαια

Swamp of Sorrows


1:30:00
37

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Death & despair Death & despair

   90 Λεπτά
   2 - 5
   90,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια
Επέλεξε Τρόμο ή Όχι

Deathtrap


1:08:20

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Forensics Master Forensics Master
Solved the Murder Case Solved the Murder Case

   70 Λεπτά
   2 - 6
   86,3 %
Role Playing
Kids Friendly
Youth Pass
4 Τρόπαια

Illuminati


1:06:59

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Third Eye Third Eye
Free Vatican Ticket Free Vatican Ticket
Κυνηγός Τροπαίων Clue Κυνηγός Τροπαίων Clue
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
   82,4 %
Kids Friendly
Youth Pass
4 Τρόπαια

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

Athens Halloween Hunt 2021


2:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

AHH 2021 AHH 2021

   150 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Εξωτερικού Χώρου
1 Τρόπαιο

Dead pass


2:00:00
34

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Death & Decay Death & Decay

   90 Λεπτά
   2 - 5
   90,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια
Επέλεξε Τρόμο ή Όχι


Κέρδισε

Φεβ - 2024

Γιορτάζω, γιορτάζω, με ακούτε που το φωνάζω;


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Φεβ - 2024

Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να βρει τι δώρο θέλει η μικρή Κατερίνα!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Φεβ - 2024

... ξαναχτυπά!


Δημιουργός: dimitris. savvas
Φεβ - 2024

Οι φίλοι με φωνάζουν …


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2024

... is science


Δημιουργός: Maria Anagnostopoulou
Φεβ - 2024

We are cats


Δημιουργός: Catalefki C
Ιαν - 2024

Το μυστικό του μισογκρεμισμένου τοίχου...

Ιαν - 2024

Ο Γιάννης και οι 7 του φίλοι


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιαν - 2024

Lights


Δημιουργός: Kwstas Mavridis
Ιαν - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Δεκ - 2023

Ο γριφολόγος της καρδιάς μας, μας ετοίμασε ένα τριπλό τροπαιάκι!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Νοε - 2023

Βρήκες το κρυφό μυστικό της μούμιας χωρίς βοήθεια!

Νοε - 2023

Τίποτα πολύτιμο δεν λείπει...

Οκτ - 2023

Is it a Riddle or a Dream?


Δημιουργός: Mάνος (Wishkey Τeam)🧠🥃
Οκτ - 2023

Γίνε και εσύ μέλος της Ομάδας των Escape Room!

Οκτ - 2023

Mirror Mirror on the Wall....


Δημιουργός: Νωντας Τσαμουρτζης
Οκτ - 2023

3 Digit Number!


Δημιουργός: Pavlos Chytiris
Σεπ - 2023

Βρήκες μόνος σου το μυστικό του καλύτερου ράφτη κουστουμιών!

Σεπ - 2023

Βρήκες το σωστό παραλήπτη!

Σεπ - 2023

Ολοκλήρωσες το Swamp of sorrows σε Insanity mode!

Μαϊ - 2023

Έλυσες το μυστήριο με την πρώτη προσπάθεια!

Μαϊ - 2023

Aπο ‘δώ και πέρα είσαι ο ντετέκτιβ των διάσημων!

Μαϊ - 2023

Riddler's Box


Δημιουργός: Νίκος Ζουλέκου
Μαϊ - 2023

Follow the diet and become a Champion!


Δημιουργός: Hlias Ale
Οκτ - 2022

Λύσατε το μυστήριο πριν τελειώσει ο χρόνος!

Οκτ - 2022

Λύσατε το κρυπτόλεξο χωρίς βοήθεια!

Οκτ - 2022

Τελείωσε το παιχνίδι αλλά εσύ συνέχισες να ψάχνεις...

Οκτ - 2022
Οκτ - 2022

Value Your Words


Δημιουργός: Δημήτρης Βερλέκης
Ιαν - 2022

Come On Board


Δημιουργός: George Kostakis
Ιαν - 2022

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Ιαν - 2022

Moon of my life; My sun and stars!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Νοε - 2021
AHH 2021
AHH 2021
Athens Halloween Hunt 2021

Συμμετείχατε στο Athens Halloween Hunt 2021!

Οκτ - 2021

Ολοκλήρωσε το Dead Pass στο insanity mode!