cover image profile image

Δάφνη Κρίθαρη
Trainee


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 85

5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δυνατό comeback μετά από σχεδόν ένα χρόνο (!) για τους Abstract Nonsense, με ένα μέλος μείον (αφού μας άφησε για Εράσμους) που αντικαταστήσαμε με ένα νέο, όμως εξίσου δυνατό, αφού *χειροκρότημα παρακαλώ* δραπετεύσαμε πάρα 3 λεπτά κι 1 δευτερόλεπτο κυρίες και κύριοι και μη δυαδικά φιλαράκια!

Πήραμε λοιπόν την θέση του καθηγητή Λάνγκτον στα άδυτα του Βατικανού, στο γραφείο του γραμματέα συγκεκριμένα, να προσπαθήσουμε να ξεσκεπάσουμε μια οργάνωση που από πολλούς θεωρούταν ότι έχει εξαλειφθεί και να βρούμε τα απαραίτητα στοιχεία -όχι τίποτα άλλο, να 'χουμε να αποδείξουμε και στην ελβετική φρουρά ότι «να, είχαμε λόγο που διαρρήξαμε το γραφείο, μη μας συλλάβετε».

Οι γρίφοι ήταν ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΙ, νομίζω το λέμε ομόφωνα και τα δωμάτια υπέροχα διακοσμημένα *blink blink*. Δεν θα κάνω σποίλερ, αλλά να ξέρετε ότι λάτρεψα τα πάντα. (Bonus τα στοιχεία που συνδέονται με το βιβλίο, Dan Brown fans, where you at? Πάτε ΧΘΕΣ.)

Το να έρχονται οι βοήθειες μέσα από μια οθόνη δεν με ενθουσίαζε σαν ιδέα, (με έχουν καλομαθημένη) but, oh well, σε αποζημίωνε και με το παραπάνω το ηχητικό εφέ που τις συνόδευε που κρίπαρε όλο σου το είναι. (Δεν ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να μην έρθει βοήθεια για να μην στριγλίξουν οι συμπαίκτες σου και να τους υπενθυμίζεις για πέμπτη φορά ότι το δωμάτιο ΔΕΝ είναι τρόμου... Αφήστε.)

Η πρώτη εμπειρία μας με την εταιρεία και ήταν εξαιρετική, θα μας ξαναδείτε σύντομα μουχαχα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αναζητούσαμε δωμάτιο μυστηρίου χωρίς τρόμο, και νομίζω η επιλογή του ήταν Ο,ΤΙ καλύτερο. (Αν και μας ξέφευγαν κάτι ουρλιαχτά κάπου-κάπου) Τα δωμάτια άκρως ατμοσφαιρικά, τα σκηνικά εποχής φοβερά. Η πλοκή ήταν ολοκληρωμένη, αν και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον τελευταίο γρίφο, δώθηκε ένα τέλος στην ιστορία που μας άφησε παραπάνω από ικανοποιημένες.

Ο επιθεωρητής τέρμα σπαστικός, (ιδιαίτερα όταν ήταν από πάνω από εμάς τους απόφοιτους του ορισμένες στιγμές), δείγμα της εποχής του. Δεν θα μας άφηνε να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε στον 18ο αιώνα, ήμασταν πέντε κορίτσια άλλωστε. Ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του.

Οι γρίφοι, αν και όχι συνοχή, είχαν λογική. Οι αυτοματοποιημένοι δεν με χάλασαν, δούλεψαν περίφημα και δεν είχα πετύχει παρόμοιους.

Ο νεαρός στην είσοδο ευγενικότατος (τον τρελάναμε λίγο στην αρχή), ήταν πολύ εξυπηρετικός στις βοήθειες του, χωρίς να μας βγάζει από το κλίμα, ενώ στο τέλος αφού βγήκαμε είχε την καλοσύνη να μας εξηγήσει πώς λύνεται ο γρίφος που δεν λύσαμε.

Το συνιστούμε αναμφισβήτητα το δωμάτιο και προετοιμαζόμαστε σύντομα να επισκεφθούμε και τα άλλα της εταιρείας.

Δεν ολοκληρώσαμε την απόδραση, αλλά για γυναίκες απόφοιτες αστυνομικής σχολής το 1888 διαπρέψαμε πάντως!
~ ομάδα 5CONS_1LAW

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε με ομάδα που δεν είχε καμία εμπειρία στα Escape rooms (μάλλον δεν ήταν και πολύ καλή επιλογή) και καταφέραμε μόνο να λύσουμε 3 από τους 15 γρίφους, ενώ προλάβαμε να πάμε μόνο σε 7 σταθμούς... Θα ήθελα πολύ να μάθω το κόλπο πίσω από όσους δεν λύσαμε, φαινόντουσαν πολύ έξυπνοι.

Το Event είχε πάρα πολύ κόσμο και το κακό ήταν πως άργησε να ξεκινήσει – ήμασταν σε αναμονή όρθιοι για 2 ώρες πριν αρχίσουμε και μας χάλασε λίγο την διάθεση. Αναγκαστήκαμε να φύγουμε αρκετά νωρίτερα από τις 2,5 ώρες γιατί έπρεπε να προλάβουμε τον ηλεκτρικό/μετρό.

Κατά τα άλλα μας άρεσε πολύ. Οι οργανωτές πολύ εύθυμοι, μας μετέδιδαν την χαρά τους. Η "τελετή έναρξης" εντυπωσιακή! Οι ηθοποιοί υπέροχοι (όταν δεν ούρλιαζαν κι ερχόντουσαν απειλητικά κοντά σου ή έτρεχαν κατά πάνω σου 😂 όχι εντάξει τότε ήταν ακόμα καλύτεροι) και τα κοστούμια ΦΟ-ΒΕ-ΡΑ. Δεν τους βρήκαμε όλους για να βγάλουμε φωτογραφίες δυστυχώς, αλλά όσες βγάλαμε ήταν υπέροχες!

Γενικώς μείναμε με καλές εντυπώσεις, αν και λίγο στεναχωρημένες. Αν γίνει κι άλλο τέτοιο event το 2022 εννοείται όμως ότι θα έρθουμε, προετοιμασμένες αυτή την φορά να πάρουμε το αίμα μας πίσω! 💪🏻😆

Απέδρασαν

Illuminati


1:06:59

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Third Eye Third Eye
Free Vatican Ticket Free Vatican Ticket
Κυνηγός Τροπαίων Clue Κυνηγός Τροπαίων Clue
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
   79,6 %
4 Τρόπαια

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   93,9 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ

Athens Halloween Hunt 2021


2:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

AHH 2021 AHH 2021

   150 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Εξωτερικού Χώρου
1 Τρόπαιο

Dead pass insanity mode


2:00:00
34

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Death & Decay Death & Decay

   2 Ώρες
   2 - 5
   89,7 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
3 Τρόπαια
Επέλεξε Τρόμο ή Όχι

Κέρδισε

Οκτ - 2022

Λύσατε το μυστήριο πριν τελειώσει ο χρόνος!

Οκτ - 2022

Λύσατε το κρυπτόλεξο χωρίς βοήθεια!

Οκτ - 2022

Τελείωσε το παιχνίδι αλλά εσύ συνέχισες να ψάχνεις...

Οκτ - 2022
Οκτ - 2022

Value Your Words


Δημιουργός: Δημήτρης Βερλέκης
Ιαν - 2022

Come On Board


Δημιουργός: George Kostakis
Ιαν - 2022

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Ιαν - 2022

Moon of my life; My sun and stars!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Νοε - 2021

Συμμετείχατε στο Athens Halloween Hunt 2021!

Οκτ - 2021

Ολοκλήρωσε το Dead Pass στο insanity mode!