cover image profile image

Βασίλης Παναγόπουλος #KeyΡίαρχος
Galactic


  Ποσοστό Απόδρασης: 97,4%
  Σκορ : 1012
  Μου Αρέσει : 42

4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρώτη μας φορά στην C9H13NO3 Donors για το κουκλο-δωμάτιο που είχαμε ακούσει 👂 τα καλύτερα!
Παιδιά 🧒 το δωμάτιο δεν αφήνει περιθώρια για κριτικής μιάς και είναι από τα λίγα δωμάτια στο είδος του που τα συνδυάζει σχεδόν όλα!!!

Στο ψητό πρόκειται στην κυριολεξία για ένα ατμοσφαιρικό σινεμάτικ 🎦 γριφοδωμάτιο τρόμου 😱
το οποίο έχει αρκετούς γρίφους με γραμμική ροή αρκετά χορταστικό με αυξομειώσεις στην δυσκολία κάτι που σε κάνει να το ζεις στο έπακρο!

Όσον αφορά την πλοκή πρόκειται για συνέχεια του πρώτου δωματίου της εταιρίας, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο διότι ο τρόπος που ξετυλίγεται η ιστορία μέσα από τους γρίφους και το σινεματικ που υπάρχει βοηθούν όπως είπαμε προηγουμένως να μπεις στο πετσί του ρόλου και να κατανοήσεις πλήρως το τι συμβαίνει!!

Τέλος 🔚 τα παιδιά τα έδωσαν όλα με φανταστικό ακτινγκ δεν ξέραμε απο που θα μας έρθει. Ο Gm με σωστές βοήθειες όπου χρειαζόταν χωρίς να μας χαλάει το κλίμα ήταν εκεί να βοηθήσει στις "δύσκολες στιγμές"! Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά της C9H13NO3 Donors και για αυτήν την Keyμπάρικη εμπειρία και τα λέμε στα επόμενα δωμάτια!!!😁

Εις το επανιδείν! 🥳

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ όμορφο δωμάτιο με τεράστιους χώρους και δυνατό acting από τα παιδιά της Vansa που πραγματικά τα έδωσαν όλα και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι 🤚 τους για να έχουμε μια όμορφη Keyμπάρικη εμπειρία !!! Ένα τεράστιο shout out για τους λάτρεις του insidious με αρκετά στοιχεία από την ταινία 📼 όπου σε συνδυασμό με τους χορταστικούς και συνάμα απαιτητικούς γρίφους δίκαια κατατάσσουν το δωμάτιο σε ένα από τα TOP 🔝 στα Τερπέκα !

Σας ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία
Εις το επανιδείν!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρίτη φορά στην No Exit αυτή την φορά να επισκεφτούμε ένα από τα δωμάτια αναφοράς για την εταιρεία το El Exorcista! ♰
Σίγουρα οι προσδοκίες που είχαμε για το εν λόγω δωμάτιο ήταν αυξημένες διότι είχαμε ακούσει τα καλύτερα με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένο Hype και γνωρίζοντας ήδη την φανταστική δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά στα γριφοδωμάτια (Route,Mansion) , αποφασίσαμε να το ζήσουμε στο έπακρο. 😁

Στο ψητό , πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο τρόμου βασισμένο πάντα στην ταινία του εξορκιστή με πανέμορφα σκηνικά και τερματισμένο acting 🎭 !

Όσον αφορά τους γρίφους θα πούμε ότι ήταν σχετικά αυξημένης δυσκολίας για δωμάτιο τρόμου κάτι που μας άρεσε ιδιαίτερα, αλλά θα ήταν τεράστια παράληψη να μην σχολιάσουμε τους απίστευτους μηχανισμούς που έχει το δωμάτιο, γνώριμο χαρακτηριστικό άλλωστε της No Exit που σε αρκετά σημεία μας άφησαν με ανοικτό στόμα και λερωμένο εσώρουχο....

Επί της ατμόσφαιρας - πλοκής το μόνο που χρειάζεται να αναφερθεί και κατά την Keyμπάρικη γνώμη μας τα λέει όλα, είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που θα μπεις στον πρώτο χώρο αισθάνεσαι πραγματικά ότι παίζεις στην ταινία 🎦 !!! Τελος τα τζαμπς πραγματικά σε άλλο επίπεδο δεν ήξερες από που θα σου έρθει και τι θα σου έρθει 😳!

Κλείνοντας θα θέλαμε να σχολιάσουμε τον Gm που ήταν δίπλα μας με αρκετή υπομονή και σωστες παρεμβάσεις για να βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή του δωματίου.
Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξανά όλα τα παιδιά της No Exit για την φιλοξενία, το post game και την απίστευτη εμπειρία που μας χάρισαν για άλλη μια φορά!! Εις το επανιδείν στα επόμενα δωμάτια!! 😲

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι 🍯 και είπαμε και εμείς να πάμε να επισκεφτούμε το The Existence που είχαμε ακούσει αρκετά καλά λόγια και δικαίως, μίας που αποτελεί ένα από τα κορυφαία δωμάτια στο είδος του.

Πρόκειται για ένα γριφοδωμάτιο τρόμου 😱 με επιβλητικούς χώρους που δίνει έμφαση στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί και στο acting 🎭 - jumps που γίνονται από τα παιδιά.

Όσον αφορά τους γρίφους ήταν αρκετά χορταστικό σε θέμα ποσότητας, αλλά και σε θέμα ποιότητας δεν ήταν κακό μιάς που οι γρίφοι ήταν αυξημένης δυσκολίας και ήθελαν αρκετά καλή παρατηρητικότητα κάτι που σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα ήταν αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί. O Gm επίσης ήταν άψογος με σωστές παρεμβάσεις για να μας ηρεμήσει όποτε αυτό ήταν απαραίτητο και να δώσει τις πολύτιμες βοήθειες του όπου αυτή την φορά τις χρειαστήκαμε αρκετά.

Η πλοκή του δωματίου σίγουρα δεν μας άφησε αδιάφορους , ξετυλίγοντας την μέσα από τους γρίφους του δωματίου μας κρατούσε σε αγωνία μέχρι να καταλάβουμε τι είχε γίνει μέσα σε αυτή την έπαυλη!!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της OVERDOSE για την #Keyμπάρικη φιλοξενία και να ενημερώσουμε ότι εμείς θα την αγοράζαμε "άνετα" την έπαυλη αλλά.....δεν είχε δεύτερο 🚾 !!! 🤣

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Σεπ - 2023

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρασκευή βραδάκι μας οδήγησε ο δρόμος μας στην νέα Ιωνία και πιο συγκεκριμένα στο The Box για να τσεκάρουμε την έπαυλη , που μάλλον και αυτή από ότι ακούγαμε ήταν στοιχειωμένη! 👻

Στο ψητό... Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο 1ης γενιάς με spooky στοιχεία αρκετά προσεγμένο για τα χρόνια λειτουργίας του.
Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας και μερικοί από αυτούς αρκετά πρωτότυποι. Επίσης σε πλήθος ήταν αρκετοί για το χρονικό διάστημα του δωματίου πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα σίγουρα σε βάζει σε κλίμα "στοιχειωμένης έπαυλης" από τα αμπιεντς μέχρι και τον τρόπο που δίνονται οι βοήθειες. Επίσης η πλοκή ξεκάθαρα βοηθάει στην γραμμικότητα του δωματίου και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς την βλέπαμε να ξετυλίγεται μπροστά μας.

Τέλος 🔚 Η Gm ήταν # Keyμπάρισα με σωστές βοήθειες όπου και όποτε χρειαζόταν και με εξαιρετικό post game. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα του The Box και τα λέμε στα επόμενα δωμάτια!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Boogeyman

Boogeyman

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη 🥈 φορά στην Keyμπάρικη Reality Ripples αυτήν την φορά για να επισκεφτούμε το Boogeyman, για ένα περίεργο λόγο πάλι με αποδεκατισμένη ομάδα όπως εξάλλου είχε συμβεί και στην πρώτη μας επίσκεψη!! 🤪
Αυτή την φορά θα ξεκινήσουμε την κριτική μας από το προσωπικό που για άλλη μια φορά μας άφησε άφωνους με την εξυπηρέτηση όσο και το post game που ήταν απίστευτο και είχε τρελό γέλιο !!!!!
Τώρα το δωμάτιο πρόκειται για ένα γριφοδωμάτιο τρόμου 😱 με την διαφορά ότι έχει αρκετούς γρίφους σε σχέση με δωμάτια τέτοιου είδους, με κλιμάκωση στην δυσκολία , κάτι το οποίο μας άρεσε πολύ και ήταν κάπως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει!
Όσον αφορά την ατμόσφαιρα αισθανθήκαμε ότι βρισκόμασταν μέσα σε ένα παραμύθι όπου για "μερικούς" από την ομάδα είχε αίσιο τέλος 🔚 και για 1 τυχερό 🍀 όχι τόσο! 😏🤪
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της Reality Ripples για την τόσο ξεχωριστή εμπειρία που μας χάρισαν για άλλη μια φορά, και αναμένουμε μελλοντικές δουλειές - δωμάτια!!!!!

Εις το επανιδείν!!!!!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Άλλη μια βόλτα από Καλλιθέα μεριά για να τιμήσουμε #Keyμπάρικα 🤑 ένα δωμάτιο που ρίχνει αυλαία❗️Τα συναισθήματα που μας άφησε το δωμάτιο είναι ανάμεικτα καθώς από την μία έχουμε το ευγενικό προσωπικό που έκανε τα πάντα για να περάσουμε τέλεια 👌 και από την άλλη ένα κλασικό δωμάτιο τρόμου 😱 που δυστυχώς σε αρκετά σημεία φάνηκε η ηλικία του όπως και το γεγονός ότι φτάνει προς το "τέλος" 🔚 του.

Αρχικά το κόστος 💲 του δωματίου (έχοντας παίξει κάμποσα παρόμοια δωμάτια μέχρι σήμερα) κατά την άποψη μας ήταν λίγο αυξημένο - υπερτιμημένο πάντα συγκριτικά με παρόμοια δωμάτια και ανάλογους μηχανισμούς - γρίφους. Οι γρίφοι οι μηχανισμοί τα τζάμπς αλλά και η ατμόσφαιρα του δωματίου ηταν απλά οκ.

Δεύτερον επιλέξαμε να πάμε καλοκαίρι και είναι πλήρως σεβαστό το γεγονός της αυξημένης θερμοκρασίας 🌞 άλλωστε ένας από τους λόγους που επιλέξαμε να πάμε βράδυ 🌃 ήταν αυτός...
Δυστυχώς όμως ο κλιματισμός ήταν πλήρως ανεπαρκείς με αποτέλεσμα μετά τα πρώτα 20 λεπτά να "έχουμε λιώσει" 💧💧!!! Η ατμόσφαιρα είχε γίνει κάπως αποπνικτική και αρκετά θερμή 🔥 σχεδόν σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού, πριν βρεθούμε στον τελευταίο χώρο που εκεί ήταν τα πράγματα κάπως καλύτερα. O gm προσπάθησε να το αιτιολογήσει στο τέλος και έκανε ότι είναι δυνατό να μας "δροσίσει"🌡❄️ και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Το τελευταίο που θα θέλαμε να σχολιάσουμε με κάθε επιφύλαξη 🤨 είναι το γεγονός του τροπαίου 🏆 . Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής στο EscapeAll για τον χρόνο είδαμε ότι δεν μας είχε παραχωρηθεί και το εν λόγω τρόπαιο του δωματίου ενώ το είχαμε συζητήσει αρκετές φορές στο post game. Ίσως πρέπει να ανέβει και η φωτογραφία 📸 για να περαστεί;;!! Αυτό δεν τον γνωρίζουμε, με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία σε δεύτερο χρόνο (τηλέφωνο, επικοινωνία απο φβ) για να δούμε τι είχε προκύψει αλλά μάταια, όσες φορές και να προσπαθήσαμε δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να έρθουμε σε επικοινωνία κατευθείαν με το EscapeAll για την καταχώρηση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της FotD για την εμπειρία και αναμένουμε τα νέα δωμάτια!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρώτη μας φορά σε Seance 👻 (κάπως σκεπτικοί 🤔🧐) και ανακαλύψαμε ένα πλήρως διαφορετικό δωμάτιο με αρκετά "περίεργα" πράγματα να συμβαίνουν μέσα σε αυτό από έναν αρκετά χαρισματικό και ταλαντούχο άνθρωπο τον Κώστα. Ότι και να πούμε για την εμπειρία που ζήσαμε δεν θα είναι αρκετό για να περιγράψει πλήρως όλα τα γεγονότα που συνέβησαν σε αυτό τον χώρο, και εξ άλλου μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να τα ψάχνεις περαιτέρω γιατί έτσι καταστρέφεις την εμπειρία. Έτσι και αλλιώς αυτός που πιστεύει δεν χρειάζεται καμία εξήγηση και για αυτόν που δεν πιστεύει καμία εξήγηση δεν είναι αρκετή. Πραγματικά μια εμπειρία που πρέπει να ζήσει κάποιος για να καταλάβει στο 💯 % τι είναι!
Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε άλλο ένα #Keyμπάρικο ευχαριστώ στο Κώστα και σε όλα τα παιδιά της Seance για την όμορφη και διαφορετική εμπειρία που μας χάρισαν, με ανυπομονησία αναμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα projects 📽!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δευτέρα βραδάκι πήγαμε για ψώνια 🛒 στο γνώριμο πλέον σούπερ μάρκετ των απανταχού εσκάπερς για να βγάλουμε την εβδομάδα που ξεκίναγε, και να μαζέψουμε την φιλενάδα μας την Τάρα που είχε ξεμείνει διπλό βάρδια!
Φτάνοντας στον χώρο μας υποδέχτηκε ο κλόουν 🤡 το αφεντικό της γνωστός και ως αρνητής πληρωμής υπερωριών και μας πρότεινε να κάνουμε τα ψώνια μας γρήγορα και να φύγουμε όλοι μαζί από εκεί διότι το βράδυ 🌃 συμβαίνουν "περίεργα πράγματα"....

Στο ψητό το TERRIFIED MARKET πρόκειται για ένα άκρως "Σινεματικό" 🎦 δωμάτιο τρόμου 😱 και δράσης ⚡με απίστευτα προσεγμένα και ρεαλιστικά σκηνικά! Το acting 🎭 των παιδιών πραγματικά βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, όπως και οι στολές που χρησιμοποιούν αλλά και ο τρόπος που απευθύνονται στους παίκτες-πελάτες. Όσον αφορά τους γρίφους σε γενικές γραμμές ήταν τόσο-όσο χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη δυσκολία αφήνοντας μας έτσι να εστιάσουμε περισσότερο στην ιστορία που ζούσαμε αλλά και στην δράση που υπήρχε μέσα στον χώρο. Γενικά είναι ένα πάρα πολύ όμορφο event-δωμάτιο που δεν πρέπει να χάσει κανένας τρομο-λάτρης.
Τέλος 🔚 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της Blind Alley 2 για την #Keyμπάρικη εμπειρία που μας χάρισαν αλλά και τις απίστευτες στιγμές γέλιου 😂 που ζήσαμε με τα πειραχτήρια της ομάδας!!!

Εις το επανιδείν....!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δευτέρα απογευματάκι με #Keyμπάρικη επιστροφή στην ClueWars, αυτή την φορά για να τιμήσουμε το δωμάτιο με το 🐲 δρακοτατού και να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη με την υπόθεση εξαφάνισης της εγγονής ενός πλούσιου 🧐 εφοπλιστή , μιας που ο προκάτοχος ντετέκτιβ δεν κατάφερε να διαλευκάνει την υπόθεση.
Σε γενικές γραμμές ⚟ πρόκειται για ένα τίμιο γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς με αρκετούς γρίφους οι οποίοι είχαν κλιμακωτή δυσκολία και ήθελαν αρκετά καλή παρατηρητικότητα και ομαδική δουλειά στοιχείο άλλωστε της εταιρείας για το οποίο ήμασταν προετοιμασμένοι!
Η διαδοχή των γρίφων επίσης βοηθούσε στην κατανόηση της ιστορίας όπως και στην ατμόσφαιρα γενικά, κάνοντας μας να αισθανθούμε σαν κανονικοί ντετέκτιβς 🥸🧐 !
Τέλος 🔚 ο Gm ήταν εκεί με σωστές παρεμβάσεις όταν χρειάστηκε και βοήθησε στο να μην μας "πνίξει" ο χρόνος αλλά και στο να κατανοήσουμε την υπόθεση που κλήθηκε να διαλευκάνει η ομάδα μας!
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τα λέμε στα επόμενα δωμάτια!! 😉

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που η κριτική είναι τελείως περιττή και απλά αφήνεις την βαθμολογία 💯 να μιλήσει από μόνη της. Ίσως ένα από τα κορυφαία αν όχι το κορυφαίο δωμάτιο τρόμου 😱 στην Ελλάδα. Η δράση του δωματίου ξεκινάει από την στιγμή που θα κάνεις κράτηση, και δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την στιγμή που θα φύγεις από εκεί!!!!
Είναι απόλυτα ισορροπημένο σε θέμα γρίφων και acting, και σε αφήνει με ένα αίσθημα πληρότητας κατά την ολοκλήρωση του! Οι γρίφοι είναι μέτριας-αυξημένης δυσκολίας με σωστή τοποθέτηση και σωστή ροή ώστε να βοηθούν τους παίκτες να καταλαβαίνουν την ιστορία καλύτερα. Όσον αφορά το acting το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε 🎦 Σινεματικό σε άλλα επίπεδα και τα παιδιά δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα ούτε δευτερόλεπτο....!!!!
Ο/οι gm/ς φανταστικός/οι με σωστές παρεμβάσεις και απίστευτο post game βοήθησαν ώστε να απογειωθεί η εμπειρία μας στο μέγιστο!!
Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε συγχαρητήρια 🎊 σε όλα τα παιδιά της #Suspense για αυτό το διαμάντι-δωμάτιο 🔹 και να τους ευχαριστήσουμε για αυτή την #keyμπάρικη εμπειρία.
Εις το επανιδείν....🤑

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχοντας αποδείξει άπειρες φορές ότι είμαστε για το τρελάδικο 😜 αποφασίσαμε αυτή την φορά να το επισκεφτούμε μόνοι μας Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα 🕰 ( ναι δώσαμε και δικαιώματα ) για να δούμε και εμείς τι παίζει από κοντά και να πάρουμε καμία αγωγή μπας και σωθούμε 🤪 .

🔓 Στο ψητό 🥩 Πρόκειται για ένα δωμάτιο δράσης⚡️και τρόμου 😱 για γερά πνευμόνια 🫁
που σε κράτα σε εγρήγορση 🤯 από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο! Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας χρειάζονται παρατηρητικότητα 👀 και σωστή αντίληψη του χώρου. Ένας ιδανικός αριθμός ατόμων θα ήταν 3️⃣ - 4️⃣ για να υπάρχει "ελευθερία κινήσεων" σε περίπτωση που ενοχληθεί κανένας Keyμπάρης τρόφιμος, και θελήσει να σας κυνηγήσει!
Επίσης τα σκηνικά αλλά και το acting 🎭 ήταν απίστευτα προσεγμένα, με αποτέλεσμα να σε βάζουν τελείως στο πετσί το ρόλου θέλοντας και μη!!!!

🙍‍♂️ Τέλος 🔚 ο Gm έκανε τα πάντα για να βοηθήσει στην ομαλή ροή του παιχνιδιού 🎮 με σωστές παρεμβάσεις όπου ήταν σκόπιμο! Ευχαριστούμε 🙏 όλα τα παιδιά της Brain on για αυτή την απίστευτη εμπειρία και αναμένουμε το επόμενο δωμάτιο!!!

Υ.γ Το τρόπαιο 🏆 το κερδίσαμε με το σπαθί μας ⚔ και καμιά φορά τα δεδομένα και οι ρόλοι αλλάζουν έστω και αργά χαχαχαχα.....[Την επόμενη φορά θα σε πιάσουμε...😈 ] εξάλλου το είπαμε και στην αρχή η τρελά των Keyμπάριδων είναι ατελείωτη!!! 🤪

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά την επιτυχημένη απόδραση από το βενζινάδικο ⛽ (Route 666) που μας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις , αποφασίσαμε να επισκεφτούμε εκ νέου την No Exit αυτή την φορά σαν Keyμπάριδες κληρονόμοι μίας "περίεργης" περιουσίας 🤑 ! Το δέλεαρ ήταν αρκετά μεγάλο , μιάς που τα δικά μας χρήματα 💵 αρχίζουν να εξαντλούνται και τα δωμάτια του wishlist 🙇‍♂️ συνεχίζουν να αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό ⬆️ !!!

🔓 Όσον αφορά το συγκεκριμένο 🏚, πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με πολύ όμορφους μηχανισμούς και γρίφους που έχουν κλιμάκωση όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας! Υπάρχει γραμμικότητα και η διαδοχή των γρίφων έχει αρκετά καλή ροή!

🔮 Το δωμάτιο γενικά προτείνετε για τριάδες - τετράδες (έμπειρες - άπειρες) για να μπορούν όλοι να συμμετέχουν στην επίλυση των γρίφων και να έχουν έξτρα χώρο για να κινούνται άνετα.
Αναφορικά με την πλοκή και την ατμόσφαιρα η αίσθηση που σου δίνει είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα σε μια έπαυλη και μέσω των γρίφων να ζεις μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία με πολύ σασπένς 🤷‍♂️.

👨‍💻 Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε για άλλη μια φορά ότι ο Gm που είχαμε είναι αρκετά έμπειρος και ήταν εκεί με σωστές παρεμβάσεις όποτε τον χρειαστήκαμε χωρίς να μας χαλάει την ροή του παιχνιδιού, και χωρίς να μας δίνει "έτοιμες λύσεις" με υπέροχο post game!

Ευχαριστούμε 😌 όλα τα παιδιά του No Exit στο νέο κόσμο για την φιλοξενία και τα απίστευτα δωμάτια!! 🙌 Εις το επανιδείν 🙌Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2023

Moriarty

Moriarty

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πέμπτη βράδυ 🌃 πήγαμε και εμείς να γνωρίσουμε απο κοντά τον πιο διεστραμμένο κακοποιό της ιστορίας της ανθρωπότητας με το όνομα James Moriarty, με σκοπό να του προτείνουμε να μπει στην ομάδα γιατί είχαμε ακούσει ότι είναι Keyμπάρης, γλετζές και ΚΑΚΟΣ... (παίκτης υποθέσαμε), στοιχεία τα οποία ταιριάζουν πλήρως στο προφίλ της ομάδας μας.
Με το που φτάσαμε στο σημείο συνάντησης οι γρίφοι ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως "ίσως ήθελε να μας δοκιμάσει" . Οι χώροι ήταν αρκετά μεγάλοι και καθαροί!!! Όσον αφορά την ατμόσφαιρα πρόκειται για ένα γριφοδωμάτιο που συνδυάζει κωμωδία καθώς και κάποια στοιχεία lite τρόμου 👻 πράγμα το οποίο βοηθά στην ροή του παιχνιδιού και δεν το καθιστά ανιαρό. Οι γρίφοι ήταν σε γενικές γραμμές ⚟ εύκολης - μέτριας δυσκολίας πράγμα που καθιστά το δωμάτιο ιδανικό για αρχάριες ομάδες αλλά παράλληλα και ένα ευχάριστο - χορευτικό 🎶 διάλειμμα για τις πιο έμπειρες ομάδες που θέλουν να χαλαρώσουν και να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό! Τέλος ένα από τα πιο ωραία στοιχεία του παιχνιδιού ήταν ο Gm ο οποίος είχε σωστές παρεμβάσεις όποτε τον χρειαστήκαμε, με απίστευτη δόση τρέλας 🤪 και χιούμορ βοήθησε και αυτός στην ευχάριστη ροή του δωματίου !!! Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά του Escape World ήταν μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη!!!! 🙌

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από σχεδόν 1 χρόνο έχοντας επιβιώσει απο το escape the car - killer επιστρέψαμε στο αγαπημένο μας αμάξι 🚗 με προορισμό το Woodsboro, αυτή την φορά για να γιορτάσουμε την επετειακή μορφή του στην έκδοση Scream 😱. Οι αγαπημένοι μας lockBusters μας διαβεβαίωσαν πως αυτή την φορά το ταξίδι μας θα ήταν διαφορετικό, ήρεμο και πως το Scream θα προερχόταν από τις "κραυγές χαράς" της μεγάλης επετειακής γιορτής που κανόνιζαν 🎉. Σαν γνήσιοι keyμπάριδες 💶 πλερώσαμε την βενζίνη ⛽ μας βάλαμε Σώτη να παίζει στο ράδιο 📻 και ξεκινήσαμε! Πλησιάζοντας στο σημείο που μας είχε επιτεθεί την προηγούμενη φορά ο δολοφόνος μία περίεργη σιωπή κυριάρχησε στην ομάδα και ένα γέλιο αμηχανίας από τον οδηγό μας έκανε την κατάσταση λίγο περίεργη. Ξαφνικά λίγα μέτρα πιο κάτω το αμάξι χωρίς λόγο σταμάτησε.....Αυτός ήταν εκεί!Το ξέραμε πως είναι εκεί! Ήξερε για όλα… Ήξερε για το παρελθόν! Όπως και τότε διασκέδαζε μαζί μαζί μας για αυτό ήμασταν ακόμα ζωντανοί....τον ακούγαμε ήταν δίπλα μας....δεν έπρεπε να επιστρέψουμε ήταν όλα μια καλοστημένη παγίδα.... (ενδεχομένως από την κυρία των LockBusters) !!!
Ο εφιάλτης μας είχε ξαναρχίσει...

🔑 Η ατμόσφαιρα και η πλοκή του παιχνιδιού πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ για άλλη μια φορά!
🔓Ο χώρος μοναδικός στο είδος του και απίστευτα πρωτότυπος για τα ελληνικά δεδομένα!!! Όσον αφορά τους γρίφους και τους μηχανισμούς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά....φαίνεται ότι είναι φτιαγμένοι με μεράκι και ο τρόπος που είναι στημένοι μέσα στο χώρο καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό escaper!
🎭 Το acting σε άλλο επίπεδο με συνεχείς εκπλήξεις δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα ούτε μισό δευτερόλεπτο!!!
🤷 O Gm άψογος ήταν εκεί όποτε έπρεπε να δώσει τις κατάλληλες βοήθειες χωρις να χαλάει την ροή του παιχνιδιού !!! Πραγματικά ένα event που δεν πρέπει να χάσει κανένας λάτρης των escape!

Τέλος αφού (του) ξεφύγαμε χωρίς απώλειες και δεύτερη φορά 😁 μας περίμεναν στην υποδοχή οι lockbusters να μας ρωτήσουν πως ήταν το ταξίδι μας και γιατί αργήσαμε να φτάσουμε στην γιορτή ..... Ξέρανε..... η μήπως όχι;;;;;;!!! 😳

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρασκευή βράδυ και έμεινε το αμάξι μας από βενζίνη ⛽ σταματήσαμε και εμείς στο γνωστό βενζινάδικο του Route 666 , μια στάση που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα.😱
Το δωμάτιο αν και παλιάς κοπής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα "μοντέρνα" γριφοδωμάτια!
Οι γρίφοι 🔓 ήταν μέτριας - αυξημένης δυσκολίας πράγμα που δεν το καθιστά κατάλληλο για αρχάριες ομάδες όμως υπήρχε γραμμικότητα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΡΟΗ ! Επίσης υπήρχαν ορισμένοι μηχανισμοί που πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάριο ιδιοκτητών escape-room για το πως μπορείς να μετατρέψεις αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε λουκέτα -κλειδιά 🔧! Όσον αφορά την ατμόσφαιρα και την πλοκή ο τρελός βενζινάς έκανε το θαύμα του που σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο 🕒 μας έκανε να αισθανθούμε απίστευτο άγχος σε ορισμένα σημεία αλλά έκανε την ικανοποίηση της απόδρασης ακόμα πιο γλυκιά! Βέβαια ο Gm βοήθησε στο να ζήσουμε αυτή την εμπειρία στο μέγιστο ο οποίος ηταν απίστευτος, με σωστές παρεμβάσεις όπου έπρεπε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και γενικά όλα τα παιδιά που μιλήσαμε ήταν πολύ εξυπηρετικά πριν αλλά και μετά το παιχνίδι. Τέλος 🔚 το βενζινάδικο ηταν keyμπάρικο και αρκετά value for money 💵 με φοβερή ποιότητα βενζίνης αρκετών οκτανίων!! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά της No exit 🙌 που μας βοήθησαν να συνεχίσουμε την τσάρκα μας στο δρόμο των escape-rooms 😁

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

The Orphan

The Orphan

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό ατμοσφαιρικό γρίφοδωμάτιο , σε συνδυασμό πάντα με την ηλικία του ή οποία σε ορισμένα σημεία φαίνεται, χωρίς όμως να χαλάει την συνολική εικόνα του δωματίου. Οι γρίφοι σχετικά εύκολοι πάντοτε εντός θεματολογίας. Η Gm ήταν εκεί με σωστές παρεμβάσεις - βοήθειες ώστε να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Τέλος κατά την ταπεινή μεν Keyμπάρικη 🤑 δε άποψη μας το δωμάτιο ενδείκνυται για νέες ομάδες αλλά και για έμπειρες "ατρόμητες" δυάδες 😉

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

🤯 Ίσως το καλύτερο γρίφοδωμάτιο στον Πειραιά και αψεγάδιαστο πεντάρι για δυνατούς λύτες!!!! 💯

😲Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο χώρος στην υποδοχή σε προδιαθέτει θετικά για αυτό που πρόκειται να συναντήσεις μιάς και είναι φτιαγμένος με αρκετό μεράκι, απίστευτα προσεγμένος και καθαρός!!! 👌

🔒Όσον αφορά το δωμάτιο από τα δυσεύρετα πλέον ευρύχωρα γριφοδωμάτια με έξυπνους γρίφους και συνάμα ωραίους μηχανισμούς που θα απολάμβανε και ο πλέον απαιτητικός παίκτης!!! Το δωμάτιο δίνει βάση στην παρατηρητικότητα και στην συνεργασία όλων παικτών που σε συνδυασμό με το φανταστικό σενάριο δημιουργεί λαχτάρα στους παίκτες να ξετυλίξουν το νήμα της υπόθεσης ώστε να βρουν την λύση!! 🔓

👍Τέλος ο Game Master ήταν πολύ καλός και ευγενικός με γνώσεις όχι μόνο πάνω στα δικά του δωμάτια αλλά γενικά σε όλα τα escape rooms !!! 🤟

🙏Ευχαριστούμε για την απίστευτη εμπειρία όλη την ομάδα του lockey και αναμένουμε το δεύτερο και το τρίτο δωμάτιο με ανυπομονησία!!!!!🙏

Απέδρασαν

Mary's Dolls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

The Bride in Black


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Through the Red Door Through the Red Door
  QR-Code

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

The Existence


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Boogeyman


1:20:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Apocalypse X


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Jack The Ripper - The Seance


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

M’ama


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Moriarty


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,6 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
  Video

Escape the Car - Scream


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

The Orphan


1:00:00

   1 Ώρα
   1 - 4
   84,1 %
Τρόμου
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
Έχει Ηθοποιό?

Upside Down


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,1 %
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Nemesis


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

LST LST
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,1 %
Youth Pass
4 Τρόπαια

7th


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Flames Flames
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,3 %
Σκορ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

DEADLOCK Redemption


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

DEADLOCK


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

PANDEMONIUM


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Conjuring II


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Return The Return

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Conjuring


1:24:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

THE CELLAR


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

SHERLOCK MAZE


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5

Hannibal Deditus


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Special Ingredients Special Ingredients
Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code

   70 Λεπτά
   3 - 6
   84,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
2 Τρόπαια

DEVIL’S NIGHT


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Κέρδισε

Ιαν - 2024

Επιστρέψατε ζωντανοί από το Further

Αυγ - 2023
Ιουλ - 2023

Make the letters count!


Δημιουργός: Ειρήνη Φουντουλάκη
Ιουλ - 2023

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Ιουλ - 2023

Heeeelppp!!!

Ιουλ - 2023

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Ιουλ - 2023

Enjoy the Quarantine!


Δημιουργός: Sophia Kontiza
Ιουλ - 2023

#textNum

Ιουλ - 2023

Escape Λέμε!

Ιουλ - 2023

Πληκτρολογεί πιο γρήγορα από την σκιά του!

Ιουλ - 2023

Απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις! Είσαι Room 54 Master!

Ιουλ - 2023

Κατάφερες να αποδράσεις από τον Λαβύρινθο!

Ιουν - 2023

Τετράγωνη Λογική!

Ιουν - 2023

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Ιουν - 2023

Κατάφερες να βρείς τον Δολοφόνο!

Ιουν - 2023

ONLY FOR ESCAPERS


Δημιουργός: George Kostakis
Ιουν - 2023

Are you ready to escape ?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιουν - 2023

oh.... That Room!


Δημιουργός: George Kostakis
Ιουν - 2023

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Ιουν - 2023

Let's gather for the birthday cake!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιουν - 2023

Ho Ho Ho


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιουν - 2023

... και το πολύτιμο πετράδι


Δημιουργός: KONSTANTINOS VANIKIOTIS
Ιουν - 2023

Riddler's Box


Δημιουργός: Νίκος Ζουλέκου
Ιουν - 2023

Riddles are shaking


Δημιουργός: Νίκος Ζουλέκου
Μαϊ - 2023

Χ εις την Y

Μαϊ - 2023

Happy Easter


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαϊ - 2023

Το χειρότερο καμάκι του κόσμου.


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Μαϊ - 2023

Εσείς…. πόσο καλοί μαθητές είστε ?!!


Δημιουργός: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Απρ - 2023

Κατάφερες να βρεις το " True Light "

Απρ - 2023

Έδωσες το "χαστούκι" με το σωστό τρόπο !?

Μαρ - 2023

Βγήκες ζωντανός από το Mount Massive Asylum.

Μαρ - 2023

Ba ba ba ba ba ba ba Banana


Δημιουργός: George Gkikopoulos
Μαρ - 2023

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Μαρ - 2023

Sometimes darkness helps you see clearly

Φεβ - 2023

Κλειδωθήκαμε! Ή μήπως όχι;

Ιουλ - 2022

You have finished all of our rooms!!! (Chalandri, P.Faliro, N.Kosmos) You are not Trapped any more..:(

Ιουλ - 2022
Ιουλ - 2022

Συναγερμός! Ένας κατάσκοπος μας επισκέφθηκε για να κλέψει τα σχέδια για το νέο μας δωμάτιο! Απ' ότι φαίνεται όμως ήταν πολύ αφηρημένος και ξέχασε κάπου την κάρτα του. Εντοπίστε την και κερδίστε αυτό το τρόπαιο!

Ιουλ - 2022

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Ιουλ - 2022

Bonus γρίφος δωματίου.

Ιουλ - 2022

But follow the Signs

Ιουν - 2022

Κερδίστε ένα τρόπαιο παίζοντας στο δωμάτιο Conjuring II The - Return της εταιρίας Adrenaline

Ιουν - 2022

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING

Μαϊ - 2022

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Μαϊ - 2022

I believe I can fly!

Μαϊ - 2022

It'a all about Marketing!


Δημιουργός: Alexandra Tsaknaki
Μαϊ - 2022

Βρήκες τα ιδιαίτερα συστατικά του Dr Lecter χωρίς βοήθεια !

Μαϊ - 2022

Κατάφερες να βρεις το " True Light "

Μαϊ - 2022

Κατάφερες να βρεις το " True Light "

Απρ - 2022

Or not....

Απρ - 2022

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Απρ - 2022

What time is it?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Απρ - 2022

Nerdy Nerd

Απρ - 2022