cover image profile image

Roussis Dimitris
Experienced


  Ποσοστό Απόδρασης: 95,5%
  Σκορ : 290
  Μου Αρέσει : 20

5,0 Εξαιρετικό
11:12 30-Ιουν-20

Dead Bride

Dead Bride

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Dead bride από 4keys review:

Ησαΐα χόρευε κι όχι μόνο χόρευε αλλά και τρέχα, και τρόμαξε και ότι μπορείς να σκεφτείς σε έντονο συναίσθημα το ζήσαμε!!!

Dead bride λοιπόν για το πρώτο μας escape τρόμου μετά την κορωνοΐου εποχή και ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να ζήσουμε για Κυριακή βράδυ.
Μπορώ απόλυτα να επιβεβαιώσω όσα καλά ακούγονται για το συγκεκριμένο δωμάτιο και με τη σειρά μου να το επαινέσω καθώς το Dead bride είναι ένα δωμάτιο που το ζεις από την αρχή μέχρι το τέλος στο έπακρο, δεν σ' αφήνει να ησυχάσεις πότε, σε ιντριγκαρει με την ιστορία του, σ'εντυπωσιάζει με το εκπληκτικό- κινηματογραφικό acting-performance των ηθοποιών,( είδαμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί σε αλλά δωμάτια 😈), σε τρομάζει όσο λίγα δωμάτια και στο τέλος βγαίνεις να σταζεις απο ιδρωτα κι μ ένα χαμόγελο μεχρι τ' αυτιά αναρωτούμενοι τι έζησες μόλις τώρα και πόσο γρήγορα πέρασε μιάμιση ώρα!
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον άψογο επαγγελματισμό και την τόσο φιλόξενη υποδοχή ( την οποία την λαμβάνεις στο τέλος του παιχνιδιού) καθώς και την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και καθαριότητας που τηρούν τα παιδιά στην 4keys.
Εν κατακλείδι το Dead bride είναι ένα δωμάτιο που στα προσφέρει όλα στο έπακρο, σε όλα τα επίπεδα, ένα παράδειγμα προς μίμηση και μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε όλοι!!!

Να μας ζήσουν τα παιδιά,
Άντε και στα βαφτίσια τώρα ανυπομονούμε να σας ξανάρθουμε

Αταίδεκτοι& guest star 😎😎😎😎😛

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
10:26 21-Ιουν-20

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Deus ex machina από Lockbusters review:

Κάπως έτσι ήρθε κι ο από μηχανής Θεός για εμάς μετά από 3 μήνες αποχής από τ' αγαπημένα μας escape room.
Καλή αρχή κι επαναλειτουργία λοιπόν για όλους μας κι έτσι επιλέξαμε μια αγαπημένη εταιρεία κι ένα χαλαρό γριφόδωματιο για ξεκίνημα.
Στα του δωματίου τώρα:
Ατμόσφαιρα steampunk διάχυτη μέσα σ' ενα δωμάτιο γεμάτο από γρανάζια, σωλήνες, βάνες και καλώδια, εντός θεματολογίας.
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, κατά την άποψη μας πάντα,(30+ δωμάτια) εντός θέματος, ευφανταστοι αλλά χωρίς να εντυπωσιάζουν καθώς κάνα δυο υπήρξαν προβληματικοί και δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε.
Στα highlights η παρουσία και διαδραστικότητα του ηθοποιού που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση και δίνει το κάτι παραπάνω στο δωμάτιο. Ένα δωμάτιο, που νομίζω ταιριάζει καλύτερα σε ομάδες πιο αρχάριες ή που θέλουν escape room βασισμένα σε γρίφους και θέλουν ν' αποφύγουν τον τρόμο.
Εξαιρετικοί κι ευγενέστατοι επαγγελματίες και οικοδεσπότες τα παιδιά στην υποδοχή σε αφήνουν πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

Αταίδεκτοι 😎😎😎😎😎

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:08 2-Μαρ-20

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Deadlock από Reality Ripples review:

Τι δωματιάρα ήταν αυτή και γιατί δεν είχαμε πάει τόσο καιρό;
Βρεθήκαμε χτες λίγο πριν την πλατεία Ομονοίας στην οδό Πειραιώς και τα περάσαμε πραγματικά υπέροχα!!!

Το παιχνίδι ξεκινάει από την είσοδο σας στον χώρο και ίσως την πιο ανατρεπτική υποδοχή που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Όλα καλά μέχρι εδώ όμως....
Το ξεχωριστό που προσφέρει το Deadlock είναι η εμβάθυνση στο σενάριο, το plot twist, η ανατροπή και τέλος η γλυκιά αναμονή που περιμένεις να έρθει στο sequel του δωματίου σύντομα (Απρίλιο) και που περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθουμε ξανά.

Γρίφοι ευφάναστοι, λουκέτα αλλά και μπόλικοι αυτοματισμοί, εντός θέματος μέτριας δυσκολίας αλλά και πιο απαιτητικοί, όπως τελικά διαμορφώνονται λόγω της συνεχούς έντασης και ατμόσφαιρας με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του ήχου, τόσο που νομίζεις ότι γίνεται σεισμός!!! (Μας ξετρέλανε πραγματικά!!!)

Ατμοσφαιρικό δωμάτιο, χωρίς υπερβολές που όμως σε συνδυασμό με το υποδειγματικό acting και το μακάβριο σενάριο που εξελίσσεται μπροστά σου καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απλά το απογειώνει!!! GM έδινε βοήθειες ακριβώς στα σημεία που χρειάζονταν ώστε να μας δώσει ένα μικρό boost ( και κουράγιο βέβαια) να συνεχίσουμε 💀💀💀

Δεν έλειψαν οι ανατροπές και το plot twist μέχρι και το τέλος..;;;; ( κι ας μη το καταλάβαμε στο 100%, δεν μας έκανε καθόλου διαφορά και περάσαμε τέλεια!!! Τρέξαμε, τρομάξαμε, σφιχταγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε και ανυπομονούμε για την συνέχεια).

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην αναφερθούμε στην ευγένεια και την υπέροχη φιλοξενία των παιδιών που το έχουν και φαίνεται πόσο πολύ αγαπάνε αυτό που κάνουν, με πραγματικό ενδιαφέρον για το αν περάσαμε καλά και για τυχόν παρατηρήσεις που ίσως είχαμε καθώς θα μπορούσαμε να μιλάμε για πολλές ώρες ακόμα για το αγαπημένο μας αυτό hobby. Ήταν όλα υπέροχα κι ανυπομονούμε να έρθουμε και στα επόμενα σας!!!

Τριάδα-Φωτιά 🔥🔥🔥

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
14:07 18-Φεβ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Trapped Shadows από BRAINIAC ESCAPE ROOMS review:

Όλα ξεκίνησαν μ ένα περίεργο τηλεφώνημα που μας έβαλε στην πιο ευχάριστη-δυσάρεστη θέση να παραβιάσουμε μια στοιχειωμένη έπαυλη.... Και την παραβιασαμε... και το καταχαρήκαμε!!!!
Κάθε escape room έχει να σου δώσει και κάτι διαφορετικό, το Trapped Shadows εμάς κατάφερε να μας δώσει μεγάλες ισορροπημένες δόσεις από τα πάντα. Τρόμος, Τρέξιμο, δράση, γρίφοι αλλά και γέλιο!!!
Ένα ολοκληρωμένο δωμάτιο σε όλα του, ένα δωμάτιο που σ' εντυπωσιάζει με την ατμόσφαιρα του ( Εκπληκτικά ηχητικά εφέ που εμάς προσωπικά μας έκαναν να πεταγομαστε πάνω χωρίς απαραίτητα την παρουσία των "πνευμάτων"!!!)
Acting υποδειγματικό, μας γλέντησαν κανονικά, το καταχαρηκαμε όμως!!
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αρκετοί για το ύφος του δωματίου, αγχωτικοί τόσο όσο δημιουργώντας σου το συναίσθημα της ανασφάλειας λόγω της μη γραμμικοτητας του δωματίου.
Ευγενέστατα τα παιδιά που το δουλεύουν, με πολύ διάθεση για κουβέντα (μιλούσαμε για καμία ώρα μετά και πάντα το εκτιμούμε αυτό όταν συμβαίνει) και τυχόν παρατηρήσεις που ίσως είχαμε. Φαίνεται ότι το αγαπούν κι έχουν μεράκι γι αυτό που κάνουν!!!
Εν κατακλείδι το Trapped Shadows είναι ένα δωμάτιο που στα προσφέρει όλα απλόχερα!!! Θα τρομάξεις, θα διασκεδάσεις, θα το ζήσεις στο έπακρο και θα θες να ξαναπάς!!!
Εις το επανιδείν λοιπόν για το άλλο σας δωμάτιο με μεγάλη προσμονή κι αγωνία για το τι άλλο θα έχετε σκεφτεί για ν' αποδράσουμε από τις φυλακές σας...
(Ημι)- Αταίδεκτοι...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
06:23 7-Φεβ-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

The Slaughterhouse από Blind Alley review:

The King is dead, long live the king!!!
Κάπως έτσι το Slaughterhouse σκαρφάλωσε πολύ ψηλά στην λίστα των δωματίων μας, αν όχι στην κορυφή της!!!
Τι να πρωτοπεί κάνεις γι αυτό που πρόκειται να ζήσει αν το επισκεφθεί. Ας πούμε μόνο πως θα ζήσει κάτι μοναδικό. Δωμάτιο Survival horror με σενάριο, σκηνοθεσία, ροή χωρίς να κάνει ουτε στιγμή "κοιλιά". Τρέξιμο σ' έναν τεράστιο χώρο 400+ m που θα σου φανεί πολύ μεγαλύτερος λόγω των απίστευτων περασμάτων του τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κάθετο επίπεδο ( Πρώτη φορά συναντήσαμε ένα τέτοιο ).
Το acting απίστευτο από τα εξαιρετικά παιδιά του Blind Alley που μας γλέντησαν κανονικά!!! Το δωμάτιο έχει φουλ επαφή κι αλληλεπίδραση ανάλογα με την κάθε ομάδα και με το ποσό θέλει να το πάει η κάθε ομάδα. Όσο δίνεις, τόσο θα παίρνεις. Συμβουλή μου είναι να πατε και να το διασκεδάσετε όσο σας παίρνει περισσότερο, μην ανησυχείτε, τα όρια δεν ξεπερνιούνται πότε!
Γριφοι μέτριας δυσκολίας, Πρωτότυποι κι όλοι εντός θέματος ιδανικοί για όλες τις ομάδες.

Ατμόσφαιρα/πλοκη: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σε όλα τα επίπεδα της , θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό με το τι έχουν φτιάξει τα παιδιά εκεί μέσα!

Προσωπικό/Gamemaster: Ευγένια, Φιλοξενία και κυρίως αγάπη και πάθος γι αυτό που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά του Blind Alley. Ειχαμε καιρό να περάσουμε τόσο καλά σε escape room. Χαρήκαμε πάρα πολύ για την γνωριμία κι ας ελπίσουμε να ξανασυναντηθουμε σύντομα!!
Αταίδεκτοι😀😀😀😀

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
08:41 18-Ιαν-20

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το όνειρο της Άννας από Seance review:

Μετά από δυσκολίες, αναβολές, εμπόδια κι άλλα που μας έτυχαν τα καταφέραμε και το επισκεφτήκαμε χτες βράδυ η τυχερή 12αδα και πραγματικά άξιζε ο κόπος και η αναμονή γι αυτό.
Στο Seance μπαίνεις, κι αν και δεν είναι escape room, δεν ξέρεις πως θα βγεις καθώς η ατμόσφαιρα ακόμα κι από τον χώρο της αναμονής είναι επιβλητική και σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Η Νάντια στην υποδοχή μας εξηγεί την προέλευση της Seance προσθέτοντας και ιστορικά στοιχεία για το τι "περίπου" θα ζήσουμε και λέω περίπου γιατί αυτό που ζήσαμε είναι κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό όπως είναι και για κάθε ομάδα που θα το επισκεφτεί.
Στην όλη αυτή διαδρομή- εμπειρία μας είχαμε για οδηγό μας τον εξαιρετικό Costa Funtastico, που πραγματικα ξέρει να κάνει τόσο καλά όλο αυτό που κάνει κάνοντας μας ουκ ολίγες φορές να πεταχτουμε από τις καρέκλες μας ουρλιάζοντας!!!
Ανθυποβολή , ταχυδακτυλουργικά, παιχνίδια του μυαλού, μαγεία, πνευματισμός, όλα αυτά μαζί ή μήπως και κάτι παραπάνω; Αν πιστεύεις έστω και λίγο στα φαντάσματα και στην επίκληση πνευμάτων σίγουρα θα επηρεαστείς. Αν πάλι είσαι καχύποπτος ή ορθολογιστής απλά αφέσου, ανοιξε το μυαλό σου και ζήσε το και πιστέψτε με αυτό που θα ζήσετε θα σας μείνει και θα το συζητάτε για πολύ καιρό μετά αναρωτούμενοι το πως το έκανε;;;
Ένα ιδιαίτερο προσωπικό ευχαριστώ στον Κώστα για όλα, τόσο για το Seance όσο και για το Diablo που ζήσαμε λίγο καιρό πριν σε συνεργασία με το Portal που ήταν εξαιρετικός σε όλα του εντός κι εκτός δωματίου!!!

Υ.Γ. Νάντια αξεπέραστο χαμόγελο... 😁😁😁
Στο επόμενο θα είμαστε πιο φρόνιμοι, αλήθεια 😎😎😎

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
10:38 13-Ιαν-20

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Liar's Tournament από Lockbusters review:

Έχοντας υψηλές προσδοκίες μετά την τελευταία μας επίσκεψη στο Escape the Car (να πάτε οπωσδήποτε όσοι δεν έχετε πάει ακόμα!) περάσαμε ξανά το κατώφλι της αγαπημένης μας εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας και ευτυχώς μας δικαίωσε για 2η φορά.
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως κατ' αρχάς τα παιδιά εκεί σε κάνουν να νιώθεις πολύ οικεία κάνοντας μας κι εμάς αντίστοιχα πιο χαλαρούς και άνετους ιδιαίτερα που στο συγκεκριμένο δωμάτιο η οικειότητα είναι βασικό στοιχείο καθώς βασίζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο-ηθοποιό-κρουπιέρη.
Δωμάτιο κωμικό, μην περιμένετε περάσματα και λουκέτα γιατί δεν έχει καμία σχέση. Θα το χαρακτήριζα περισσότερο σαν ένα τουρνουά παιχνιδιων-δοκιμασιων που αποτελούνται από πολλά ξεχωριστά στάδια. Σε κάθε στάδιο καλείσαι να συνεργαστείς ή να εξαπατήσεις. Πρόσεχε μόνο γιατί ίσως εξαπατηθείς κι εσύ 😎😎😎.
Οι συμμαχίες αλλάζουν συνεχώς κι εσύ πρέπει να αλλάζεις μαζί τους...
Το δωμάτιο είναι φτιαγμένο ώστε να δημιουργεί την δολοπλοκία και την εξαπάτηση, εμείς πήγαμε 5 άτομα και το πήγαμε αρκετά συντηρητικά ενώ αν είσαι μεγαλύτερη ομάδα μπορεί να κλιμακωθεί και νομίζω θα το ζήσεις ακόμα πιο έντονα!!!
Υπέροχος ηθοποιός, μας μετέφερε στο κλίμα της εποχής, ήπιαμε και τα ποτά μας, χαλαρωσαμε, γελάσαμε, εξαπατησαμε αλλά κι εξαπατηθήκαμε, συμμαχήσαμε και εν κατά κλειδι βγήκαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Αταίδεκτοι.....

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
11:14 12-Νοε-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Swiss η τέλεια απόδραση από Athens Clue Γλυφάδας

Δωμάτιο - σφηνάκι έκπληξη καθως η διάρκεια του ήταν μόλις 45 λεπτά μ' εμάς να δραπετεύουμε κι ένα τέταρτο νωρίτερα και να φωνάζουμε κι άλλο!!! κι άλλο!!!
Ευχαριστη έκπληξη από την αεροπορική Swiss air καθώς επέλεξε να διαφημιστεί μέσα από την τελευταία "μόδα " των escape rooms. Τροποποιημένο γριφοδωμάτιο (prison break) από το Athens Clue Γλυφάδας, μια εταιρία που μπαίνοντας αντιλαμβάνεσαι τον επαγγελματισμό και την εμπειρία που τους διακατέχει. Μόνο θετικά έχω ν αναφέρω καθώς το δωμάτιο ήταν δωρεάν, οι γρίφοι πρωτότυποι κι εντός θέματος, η ατμόσφαιρα της φυλακής συνδυαστικά με το promotion της Swiss να "παντρεύονται" ιδανικά κι επιπλέον συμμετείχες και σ έναν διαγωνισμό για αεροπορικά εισιτήρια. Εν κατακλείδι μπορώ να πω πως το δωμάτιο, αν και μικρής διάρκειας, ήταν πολύ καλύτερο από αλλά δωμάτια που έχουμε βρεθεί.
Ευχαριστούμε την Athens Clue καθώς και την εταιρία Swiss air γι αυτήν την πρωτότυπη κι ευχάριστη εμπειρία που ζήσαμε. Είθε ν' ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες ενέργειες!!
Αταίδεκτοι....

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:33 24-Οκτ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

El exorcista από No Exit review:

Το Hollywood ήρθε στην Ηλιούπολη!!!
Τι ζήσαμε χτες το βράδυ και πόσο δύσκολο είναι να το περιγράψεις με λόγια χωρίς να σποϊλάρεις;
Δωμάτιο κινηματογραφικό, υπερπαραγωγή για το ομολογουμένως υψηλού επιπέδου ελληνικά escape rooms.
Δεν θέλω ν' αδικήσω τα προηγούμενα escape rooms που έχουμε επισκεφτεί αλλά πραγματικά το El exorcista είναι δωμάτιο προς μίμηση, και γιατί όχι άλλωστε, αφού η εταιρία σε αποζημιώνει σε όλα τα επίπεδα!!!
Ισορροπημένος τρόμος όσο και γρίφων. Ουρλιαχτά, σφιχταγκαλιάσματα φουλ, αγωνία και δέος γι αυτά που ζεις εκεί μέσα.
Ποιοτικά σκηνικά, βγαλμένα από την ταινία, περάσματα κι αυτοματισμοί που εντυπωσιάζουν, ατμόσφαιρα επιβλητική, εκεί όμως που το δωμάτιο πραγματικά τα σπάει είναι στον τομέα του ήχου, ο οποίος νομίζω είναι ο καλύτερος που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα και φυσικά της οσκαρικής πραγματικά ερμηνείας της ηθοποιού που σε καθηλώνει καθώς δεν θα πιστεύετε αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας!!! Αρκεί βέβαια να μην τα κλείσετε!!!
Ευχαριστούμε βεβαίως την ευγενέστατη Game master μας Λιάνα για την υπέροχη φιλοξενία. Μας έκανε να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας και συζητήσαμε αρκετή ώρα μετά, πράγμα που το εκτιμούμε κάθε φορά.
Δικαιολογημένα λοιπόν ακούγεται τόσο πολύ το συγκεκριμένο δωμάτιο κι όχι αδικαιολόγητα. Άνετα στο Top 3 της λίστας μας!!!
Όσοι δεν έχετε πάει ακόμα σπεύσατε!!!
Το πιο ευχάριστο απ' όλα είναι ότι αν δεις την μεγάλη εικόνα είναι το πόσο πολύ έχει ανέβει το επίπεδο των Ελληνικών escape rooms και το El exorcista είναι ένα δωμάτιο πρωτοποριακό που το επιβεβαιώνει. Ανυπομονούμε για το καινούργιο σας σ' ένα μήνα με αγαπημένο θέμα τις φυλακές.
Συγχαρητήρια και πάλι για όλα, μην αλλάξετε τίποτα!!!

Αταίδεκτοι.....

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
09:53 18-Οκτ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Escape the Car (killer) από Lockbusters review:

Από που να ξεκινήσει κάποιος να λέει γι αυτό το δωμάτιο που δεν είναι δωμάτιο τελικά;
Ας ξεκινήσω λέγοντας πως σε πρωτοτυπία απλά δεν υπάρχει παρόμοιο. Πρώτη φορά υπήρχε τόση κίνηση μέσα στην ακινησία!!! Ίσως αναρωτηθειτε πόσα πράγματα μπορεί να κάνει κάποιος μέσα σε ένα escape room που διαδραματίζεται μέσα σ ένα αυτοκίνητο εξ ολοκλήρου; Πιστέψτε με, δεν θα πιστεύετε πόση ένταση θα ζήσετε καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα τρομάξετε, θα γελάσετε, θα νιώσετε ανίσχυροι, θα νιώσετε γενικότερα μια πρωτόγνωρη εμπειρία που παρόμοια της δεν θα έχετε ξαναζήσει. Το Escape the Car καταφέρνει να σε "κρατάει " στην τσίτα καθ όλη τη διάρκεια και ταυτόχρονα να σε βάλει να συνεργαστείς σαν ομάδα για να ξεφύγεις από τον μανιακό δολοφόνο που είναι εξαιρετικός στον ρόλο του σαν παρουσία.
Γρίφοι πρωτότυποι, ευρηματικοί, μέτριας δυσκολίας κατάλληλοι για όλες τις ομάδες
Ατμόσφαιρα επιβλητική, σκοτεινή με ηχητικά εφέ που σου σηκώνουν την τρίχα...
Ευγενέστατα τα παιδιά στην υποδοχή, μας γλέντησαν μια χαρά στη συνέχεια...
Τόσο ουρλιαχτό, σφιχταγκάλιασμα, λαβές ελληνορωμαικης πάλης και κεφαλοκλειδώματα είχαμε να κάνουμε καιρό σαν ομάδα...
Στα πολύ θετικά του δωματίου- αυτοκινήτου ο πολύ καλός κλιματισμός που λόγω περιορισμένου χώρου είναι απαραίτητος και οι αυτοματισμοί του αυτοκινήτου που σε κάνουν πραγματικά να νιώθεις ανίσχυρος μπροστά σ αυτό που σε περιμένει στη συνέχεια και ταυτόχρονα σε αναγκάζει να βρεις δύναμη να συνεχίσεις. Υπάρχει τόση κίνηση μέσα στην ακινησία που δεν θα το πίστευε κανείς.
Το ευχαριστηθηκαμε με την ψυχή μας, διασκεδάσαμε, ουρλιαξαμε, γελάσαμε, τρομάξαμε..
Εις το επανιδείν

Αταίδεκτοι...

Απέδρασαν
3,3 Καλό
11:44 8-Οκτ-19

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Δωμάτιο με πολλά περιθώρια βελτίωσης και προοπτικές εξέλιξης κυρίως στο θέμα της ατμόσφαιρας και των γρίφων. Ευγενέστατος ο Gsmemaster μας. Ιδανικό δωμάτιο για αρχαριες ομάδες.

Απέδρασαν

Απάντηση από: Maze Games Αργυρούπολης
Ευχαριστούμε για τα σχόλια, έχουμε ήδη κάνει αρκετές τροποποιήσεις στο δωμάτιο και σε θέμα γρίφων αλλά και στην ατμόσφαιρά του!

5,0 Εξαιρετικό
15:24 19-Σεπ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Liberta review από Terror escape rooms

Τι να πρωτοπεί κάνεις γι αυτό το δωμάτιο;;;
Μπήκε άνετα στο top 3 των δωματίων μας.
Ένα δωμάτιο που όλα ήταν καλά στον υπερθετικό τους βαθμό!!!
Άφθονη δράση, πρωτότυπα περάσματα που απαιτούν υποτυπώδη φυσική κατάσταση που συναντάς για πρώτη φορά όπως επίσης και γρίφοι σε συνδυασμό με τελευταίας τεχνολογίας αυτοματισμούς συνθέτουν ένα σκηνικό που νομίζεις πως έχεις βγει από ταινία!!
Εξαιρετικό το acting από τη "συνάδελφο" μυστική πράκτορα που πραγματικά δίνει τον καλύτερο της εαυτό.
Ένα παιχνίδι που έχει φτιαχτεί από παίχτες για παίχτες κι αυτό πάντα μετράει κι εκτιμάται αναλόγως.
Τα παιδιά σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή με την φιλοξενία τους και την ευχαριστη τους διάθεση. Συγχαρητήρια για τα εντυπωσιακά και ποιοτικά χειροποίητα σκηνικά και κατασκευές στον Πάνο!!!
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε βέβαια τη συμπαθή τετραποδη φίλη μας "ΗΒΗ" που κλέβει την παράσταση από την πρώτη στιγμή.
Ένα must play δωμάτιο που πρέπει να πάτε να το ζήσετε. Μπείτε στο ρόλο του μυστικού πράκτορα κι απολαύστε το στο έπακρο του. Συρθειτε, σκαρφαλώστε, τρέξτε.
Το Liberta πραγματικά αναδεικνύει το ποσό πολύ έχει ανέβει το επίπεδο των escape rooms κι ανυπομονούμε σε λίγο καιρό για το επόμενο σας δωμάτιο τρόμου!!!

Αταίδεκτοι..

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:16 10-Αυγ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

The Cursed Ship από No escape review:

Βραδινό σαλπάρισμα με πειρατικό πλοίο στη Δάφνη. Ότι καλύτερο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές δηλαδή!!
Λίγο πριν από το οριστικό κλείσιμο ενος κλασικού γριφοδωματίου με φοβερή ατμόσφαιρα, ηχητικά εφέ αλλά και εξαιρετικού acting νιώσαμε πολύ τυχεροί σαν ομάδα που δεν χάσαμε μια τέτοια εμπειρία. Δωμάτιο που επάξια στέκεται ανάμεσα σε νέα δωμάτια χωρίς να έχει να ζηλέψει κάτι απ' αυτά εκτός ίσως του γεγονότος ότι κυριαρχούν τα λουκέτα χωρίς όμως να υπολείπονται οι αυτοματισμοί ή τα πρότυπα περάσματα κι όλα αυτά μ ένα συνδυασμό ψυχολογικού τρόμου, ηθοποιίας κι έντασης καθ όλη τη διάρκεια των 100 λεπτών.
Γρίφοι πρωτότυποι κι εντός θέματος μέτριας δυσκολίας (υποκειμενικό για τον καθένα) χωρίς όμως να λείψει η βοήθεια από την GM.
Το Cursed Ship είναι ένα δωμάτιο που τα έχει όλα: αγωνία, τρόμο, ένταση, γέλιο.
Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις και με την προσφορά του -25% για τις τελευταίες μέρες του μέχρι ν' ανοίξουν το επόμενο τους δωμάτιο σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε!!!
Αταίδεκτοι..

Δεν Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
22:29 30-Ιουλ-19

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

The Conjuring review:
Ευριπιδου χτες βράδυ με μια έντονη μυρωδιά από μπαχαρικά μέχρι λιβάνι, λες κι όλος ο δρόμος συμμετείχε στην προσδοκία που είχε δημιουργηθεί εδώ και πολλές μέρες γι αυτό που θα ζούσαμε.
Διστακτικά και παράλληλα με μεγάλη αγωνία χτυπήσαμε το κουδούνι κι ανεβήκαμε στον 2ο όροφο που οδηγούσε κατευθείαν στην είσοδο του Adrenaline escape room κι ανεβάζοντας παράλληλα και τη δική μας αδρεναλίνη!
Αρχικά να πω πως μας γλέντησαν κανονικά... κανονικά και τους 6 μας!!
Βέβαια για μια πιο δυνατή εμπειρία θα συνιστούσα max 5 ή ακόμα και 4 για πιο hardcore κατάσταση.
Ατμόσφαιρα επιβλητική και σκοτεινή, δυνατα ηχητικά εφέ με εμφανη τα σημαδια των μικροφθορών τριγύρω, χωρίς ομως να τιθεται θεμα ασφαλείας σε καμία περίπτωση, όσο παράδοξο αν ακούγεται κι αυτό με τόση ένταση που ζήσαμε. (Μόνο που δεν ανοίξαμε καινούργια πόρτα στον τοίχο να τρέξουμε σε κάποιο "ιερό σημείο " του παιχνιδιού) με γρίφους εντός θέματος, μέτριας δυσκολίας με αρκετή καθοδήγηση από την GM μας.
Δεν ξέρω αν ο κλιματισμός ήταν χαμηλός ή αν απλά ήταν τέτοια η ένταση μας που είχαμε ανεβάσει παλμούς και "ανάψαμε " αλλά το σίγουρο είναι ότι το πάθαμε όλοι.
Τις εντυπώσεις βέβαια κλέβουν οι ηθοποιοί και το acting τους καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν σταματήσαμε να είμαστε στα "κόκκινα ".
Σωματική επαφή έντονη, με την καλή έννοια όμως, πράγμα που σου ξεκαθαρίζουν από την αρχή οπότε να είστε προετοιμασμένοι αν θέλετε να το επισκεφτείτε.
Ευγενέστατη, εξαιρετική και θεοτρελη παράλληλα GM (Κατερίνα σ αγαπήσαμε) με πολύ όρεξη για κουβέντα κι ανταλλαγή απόψεων και συμβούλων μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ανυπομονούμε για το επόμενο σας και θα είμαστε ξανά εκεί να ζήσουμε παρόμοιες εντάσεις!!
Αταίδεκτοι.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
17:58 12-Ιουλ-19

ZOMBIE APOCALYPSE

ZOMBIE APOCALYPSE

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Zombie apocalypse event review

12αδα (ζωή να χουμε) μαζευτήκαμε Τετάρτη βράδυ και παίξαμε το event του exit war με τα laser tag.
Στα θετικα του δωματιου να πω πως οι χώροι είναι τεράστιοι και κινηθήκαμε άνετα και τα 12 άτομα χωρισμένοι σε 2 ομάδες. Τα σκηνικά του χώρου ποικίλουν θυμίζοντας περισσότερο σκηνικά πίστας paintball παρά escape room και είναι λογικό. Το παιχνίδι σε βάζει στο κλίμα από την αρχή κι όσο προχωράει η ένταση κλιμακώνεται. Το event χωρίζεται σε δύο μέρη, Stealth και action. Εμείς κατά γενική πλειοψηφία προτιμήσαμε το πρώτο μέρος που είναι και πιο ατμοσφαιρικό παρά το δράσης. Το μακιγιάζ και το acting υποδειγματικό απ όλα τα παιδιά - zombie.
Στα αρνητικά του δωματίου έχω να πω πως επειδή ακριβώς ο χώρος είναι τεράστιος και σκοτεινός με πολλά ίδια κτίρια, ο χαρτης που βλέπεις για να πας σε συγκεκριμένα σημεία είναι σχεδόν αδύνατον να κατανοήσεις που πρέπει να κινηθείς λόγω μικρού χρόνου προσαρμογής με αποτέλεσμα να γυρίζουμε άσκοπα γύρω γύρω χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε που βρισκόμαστε στο χώρο.
Δεν ξέρω αν οφείλεται στην απειρία μας όσον αφορά τα laser tag ή αν όντως το έχουν αντιμετωπίσει κι άλλες ομάδες το ίδιο πρόβλημα. Όσον αφορά τα όπλα, αν και τελευταίας τεχνολογίας, μας φάνηκαν λίγο πρόχειρα, ( ίσως φταίει η πλαστική κατασκευής τους) καθώς και η αλληλεπίδραση που είχαμε με τα Zombie η οποία δεν ήταν και πολύ ακριβής.
Επίσης οι βοήθειες του GM - στρατηγού ήταν κάπως υπερβολικές, καθώς βλέποντας πως καθυστερούσαμε αρκετά, και έχοντας καλή πρόθεση, προφανώς να τελειώσουμε όλο το δωμάτιο μας πήρε σχεδόν από το χέρι και τελείωσαμε τρέχοντας το υπόλοιπο του δωματίου.
Εν κατακλείδι πιστεύω πως το event έχει όλα τα καλά στοιχεία για να διασκεδάσει κάποιος με κάποιες μικρές βελτιώσεις θα μπορούσε ν απογειωθεί. Τέλος η τιμή για ένα τέτοιο event είναι ενταξει χωρίς όμως να μειώνεται περαιτέρω για όσο περισσότερα άτομα πάτε απλα από τα 6 ατομα και πάνω παραμένει σταθερά στα 20 ευρώ ανά άτομο.


Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
02:05 29-Ιουν-19

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Tiki Bay review:
Επίσκεψη λοιπόν Τετάρτη βράδυ σ ένα escape room κάπου στην Πολυνησία, ε, ήθελα να πω στα Βριλήσσια. Ή μήπως όχι;;
Το Tiki Bay ήταν όντως μια όαση δροσιάς κι ανανέωσης καθώς αποτελεί ότι πιο ιδανικό escape room εν μέσω θέρους.
Προσοχή! Η διασκέδαση ξεκινάει με το που μπαίνεις στο δωμάτιο οπότε προετοιμαστείτε κατάλληλα ότι θα διασκεδάσετε με το καλησπέρα!!
Τα παιδιά- ιδιοκτήτες σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή με την καλή τους διάθεση, τα κεράσματα τους και το χαμόγελο τους πάνω απ'όλα.
Στα του δωματίου τώρα:
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, εντός θεματολογίας και πρωτότυποι κατάλληλοι για όλες τις ομάδες, αρχάριες αλλά και πιο έμπειρες.
Τα σκηνικά του δωματίου είναι πραγματικά σαν να έχουν βγει από μια παραλία κάπου στα νησιά Καλαπαγκος αλλά εκεί που το δωμάτιο πραγματικά ξεχωρίζει είναι στη μουσική του επένδυση καθώς οι βοήθειες - επικοινωνία με τον GM γίνεται μέσω αυτής. Εμείς πραγματικά το καταχαρήκαμε, χαλαρώσαμε και περάσαμε ένα πολύ διασκεδαστικό βράδυ λύνοντας γρίφους.
Όσοι θέλετε να επισκεφτείτε ένα escape room σχετικό με καλοκαιρινές διακοπές, τροπικό νησί αλλά και χαλαρή μουσική το Tiki Bay είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα σας αποζημιώσει 100%!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
18:26 25-Απρ-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Genesis από Fear of the dark review:
Επισκεφτήκαμε το ένα εκ των τεσσάρων δωματίων της εταιρίας και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις
4αδα λοιπόν ξεκινήσαμε Δευτέρα βράδυ για Περιστέρι με ένα δεος κι αγωνία για το τι θα συναντήσουμε καθώς είχαμε ακούσει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο δωμάτιο κι απλά το επιβεβαιώνουμε.
Το δωμάτιο ξεκινάει με το που ανοίγει η πόρτα οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Πολυ ατμοσφαιρικό δωμάτιο με μια απο τις πιο δυνατές εισαγωγές που θα συναντήσετε.
Έχεις συνεχώς ένα άγχος ότι υπάρχει μια παρουσία γύρω σου ( και ορθώς το νιώθεις βέβαια) καθώς ο τρόμος και τα jumpscares είναι τόσο όσο.
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας (εμπειρία 20+ δωματίων) αλλά εκεί που ξεχωρίζει το Genesis είναι πραγματικά στα περάσματα του!! Ιδιαίτερα ένα θα σας ανατινάξει το μυαλό καθώς αποτελεί πατέντα της εταιρίας κι εμείς τουλάχιστον δεν το έχουμε ξανασυναντησει ή ακούσει σε κάποιο άλλο δωμάτιο.
Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα εξαιρετικά και πολύ ευγενικά παιδιά που συναντήσαμε που παρ' όλο μας ξέφυγε ένα μικρό χτύπημα προς την ηθοποιό κατάλαβαν πως δεν ήταν ηθελημενο και μας άφησαν να συνεχίσουμε 😁😁
Θα επισκεφτούμε σίγουρα και τα επόμενα σας δωμάτια καθώς επαληθεύουμε το καλό όνομα της fear of the dark.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
13:56 7-Μαρ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Red riding hood από THE MIND HUNTERS review
Επισκεφτήκαμε χτες βράδυ την "παραλλαγμένη" ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων και δεν ήταν καθόλου όπως την περιμέναμε. Ξεχάστε λοιπόν το γλυκό κοριτσάκι που μαζεύει φραουλιτσες στο δάσος να πάει στην άρρωστη γιαγιά της κι ετοιμαστείτε για ένα ατμοσφαιρικό κι άκρως επιβλητικό δωμάτιο με μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που έχεις την αίσθηση ότι όλη την ώρα κάποιος σε παρακολουθεί ή μήπως δεν είναι μόνο αίσθηση...
Ατμοσφαιρικό δωμάτιο, με πρωτότυπους και συνδεδεμένους με την ιστορία γρίφους με αρκετές δόσεις τρόμου "τόσο-όσο".
Ιδιαίτερη μνεία στα εξαιρετικά παιδιά της υποδοχής τα οποία μας κέρδισαν από την πρώτη στιγμή με την φιλοξενία τους και την πολύ καλή διάθεση τους για συζήτηση οπότε ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα περνούσαμε καλά κι επιβεβαιώθηκαμε. Πολλά συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες της εταιρίας- συμπαίκτες για τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες τους.
Βαγγέλη κι Εύα περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο δωμάτιο σας και θα μας ξαναδείτε σίγουρα!!
Αταίδεκτοι

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
17:03 14-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Room 696 από motel Paranoia
Επισκεφτήκαμε χθες βράδυ το πιο φιλόξενο αφιλόξενο motel της Αγ. Παρασκευής.
Ένα υπέροχο δωμάτιο που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα με το που περνάς το πόδι σου. Αν και καινούργιο δωμάτιο δεν έχει πραγματικά να ζηλέψει τίποτα από αλλά αντίστοιχου είδους δωμάτια, το αντίθετο θα έλεγα.
Εξαιρετικό κλίμα που σε κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση, μερικοί από τους πιο πρωτότυπους γρίφους, μέσα στο κλίμα της εποχής (δεκαετία του 50). Η ένταση δεν σταμάτησε ποτέ και δόσεις τρόμου τόσο-όσο ώστε να σε αφήνει να συγκεντρωθείς για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα
Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί, δεν καταλάβαμε πόσο γρήγορα πέρασε πραγματικά ο χρόνος.
Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες-συνεργάτες-ξενοδόχους του motel που καθίσαμε για πολλή ώρα μετά και συζητούσαμε σχετικά την πορεία των escape room καθώς δείχνει πόσο πολύ το αγαπάνε αυτό που κάνουν κι ενδιαφέρονται πραγματικά!!
Στα extras του δωματίου κέρασμα ζεστό pop-corn κατά την έξοδο και έκπτωση στην τιμή του δωματίου με ημερήσιες προσφορές.
Τρομάξαμε, διασκεδάσαμε και γενικώς το καταευχαριστηθηκαμε!!!
Να πάτε οπωσδήποτε και καλή διαμονή (λέμε τώρα)

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
15:45 3-Ιουν-18

MAKE THEM SUFFER

MAKE THEM SUFFER

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Τρέξιμο,σκοτάδι,τρόμος!!!
Παρασκευή μεσάνυχτα και βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στο Γκάζι και στο αγαπημένο, ομολογουμένως ΕΧΙΤ NOW για το πιο πρόσφατο δωμάτιο τους Make them suffer. Έχοντας υπέροχη ανάμνηση από το Unknown βρισκόμαστε ξανά εδώ.
Το δωμάτιο εχει αρνητικά και θετικα σημεια.
Κατ' αρχήν είναι τεράστιο με πολλά κι ωραία περάσματα. Ιδανικός αριθμός ομάδας πιστεύω πως είναι οι 4 και σε καμία περίπτωση οχι πάνω από 5.
Πραγματικά σου χαρίζει μια υπέροχη εμπειρία κάτι ανάμεσα σε escape room και ταινία τρόμου που δένουν μεταξύ τους με πολυ ομορφο τρόπο.
Στα αρνητικά έχω να πω, και γι αυτό έκοψα λίγο από την ατμόσφαιρα είναι ότι επειδή εμείς είχαμε πάρει και την κάμερα κάπου στα 2/3 της διαδρομής και πάνω στην κορύφωση της πλοκής τελείωσε η μπαταρία μας και σταματήσαμε ενώ προσπαθούσε η κακομοίρα η ηθοποιός μεσα στα σκοτάδια να μας αλλάξει την μπαταρία και να μας ξαναρυθμισει την κάμερα. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε κινηματογραφικό πλατό και πάνω εκεί που κλιμακώνεται η ένταση να φωνάζει ο σκηνοθέτης "CUT!!! πολύ καλό παιδιά, Πάμε άλλη μία. Σκηνή 1η , λήψη 2η ". Οπότε αυτό μας αποσυντινονισε και μας έκοψε τον οιρμό.
Επίσης παιδιά του EXIT NOW , με όλο τον σεβασμό, όταν παίζει μια ομάδα καλό θα είναι να κάνετε περισσότερη ησυχία στο σαλόνι σας ή να κάνετε κάτι με την ηχομόνωση καθώς σε αρκετά σημεία της διαδρομής μας ακούγαμε καθαρά και δυνατά τι λεγόταν στο σαλόνι οπότε μας χάλασε λίγο την ατμόσφαιρα κι αυτό, πράγμα που δεν είχε συμβεί όταν είχαμε παίξει το Unknown.
Οσον αφορά τα περάσματα είναι πολλά, καθώς το δωμάτιο είναι τεραστιο απλά χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα αν πάτε πολλά άτομα. Εμείς την γλυτώσαμε μ'ένα σκισμένο τζιν αλλά γενικώς χρειάζεται προσοχή γιατί επικρατεί και πολύ σκοτάδι.
Τα παιδιά στην υποδοχή είναι εξαιρετικά, ευγενεστατα κι ανυπομονούμε να σας ξαναερθουμε στο επόμενο σας.
Σε καμία περίπτωση δεν το μετανιωσαμε που πηγαμε και πραγματικά περάσαμε υπέροχα απλα πιστεύω πως με 2-3 σημεία να διορθώσει λίγο η εταιρία θα μιλάμε για το απόλυτο δωμάτιο!!

Απέδρασαν

Wake Up

22:20, 12 - Ιουλ - 2020


   130 Λεπτά
   3 - 5
   91,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Deus Ex Machina


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   96,4 %
Ηθοποιός
Κωμωδία

   Ομάδα : Roussis Dimitris

DEADLOCK


1:27:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   95,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   85,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   99,1 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Roussis Dimitris

"Το όνειρο της Άννας" - Μια πραγματική ιστορία!


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 8
Τρόμου
Ηθοποιός
Δεν έχει γρίφους

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Liar's Tournament


2:00:00

   2 Ώρες
   5 - 10
   100,0 %
Σκορ
Ηθοποιός
Κωμωδία

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

SWISS - Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ


45:00

   45 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 11/11/2019

   Ομάδα : Roussis Dimitris

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

ART HEIST


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   92,2 %

   Ομάδα : Roussis Dimitris

LIBERTA


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   98,8 %
Ηθοποιός
Δράσης

   Ομάδα : Roussis Dimitris

The Cursed Ship - Mary Celeste


  Δεν Απέδρασαν

   100 Λεπτά
   2 - 6
   77,1 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Conjuring


1:28:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
3 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

ZOMBIE APOCALYPSE


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 12
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Tiki Bay


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 7
   92,4 %
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 10/07/2020

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Genesis


1:36:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   96,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Δωμάτιο 696


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   88,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Athens Halloween Hunt 2018


2:30:00

   150 Λεπτά
   4 - 8
   98,2 %
Ηθοποιός
Εξωτερικού Χώρου

   Ομάδα : Roussis Dimitris

MAKE THEM SUFFER


1:40:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός

   Ομάδα : Roussis Dimitris

Κέρδισε

Μαρ - 2020

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Απρ - 2018

Ένας από του πρώτους χρήστες του EscapeAll.gr!!