cover image profile image

Room Sinners
Legend


  Ποσοστό Απόδρασης: 92,1%
  Σκορ : 1336
  Μου Αρέσει : 29

5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δ Ω Μ Α Τ Ι Α Ρ Α !!!!

Ένα καθαρό γριφοδωμάτιο με τα όλα του! Γρίφοι συνδυαστικοί, παρατηρικότητας, αντίληψης, μέτριοι προς δύσκολοι, με κάποιους να χρειάζονται αυτό το κάτι παραπάνω, μια out of the box σκέψη και μια τόλμη να δοκιμάσεις ακόμα και αυτό το περίεργο που σκέφτεσαι που λες "αποκλείεται να είναι". Δωμάτιο πρώτης γενιάς, από τα πρώτα δωμάτια που έχουν φτιαχτεί, με γρίφους που σίγουρα έχεις ξανασυναντήσει, όμως τόσο έξυπνα δοσμένους και τοποθετημένους, που σε κάνουν να πεις "wow" ! Δωμάτιο πρόκληση ακόμα και για έμπειρους παίχτες!! Αδρεναλίνη στο φουλ!  Έχει πολλά πράγματα να κάνεις μέσα σε μόλις 60 λεπτά και δε συγχωρεί καθυστερήσεις ! Ο gm μας ακόμα μια φορά άψογος, "διάβασε" την ομάδα μας κι έδινε το απαραίτητο μπουστάρισμα όπου το χρειαζόμασταν. Πολύ σημαντική βοήθεια είναι και η επιβεβαίωση που μας έδινε, αυτό το "σωστά" που έγραφε στην οθόνη μας πολλές φορές! Μας γλιτώνει από περιττή καθυστέρηση, αφού κάτι το έχουμε βρει και βοηθά στο να μην κάνει κοιλιά η ροή!
Η δυάδα των Room Sinners ίσως δε θα τα κατάφερνε χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σου! Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία! Το ευχαριστηθήκαμε πραγματικά!
Αν δεν το έχετε επισκεφτεί, κάντε το.. χθες!!!!
Πάρτε και κανέναν ακόμα όμως μαζί,έτσι; Και σίγουρα να έχετε μια εμπειρία 40- 50+ δωματίων! Και φυσικά ό,τι κι αν σας πουν, εσείς να επιμείνετε να σας δώσουν το δωμάτιο 1408 😉!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι νόμιζες Kim Jong Un; Ότι θα τα έβαζες με τη δυάδα των Room Sinners???

Ένα ιδιαίτερο δωμάτιο, 100% στο concept, με ωραίους γρίφους, μέτριας δυσκολίας, συνδυαστικούς, παρατηρητικότητας και "χορευτικούς"...!
Η ολιγόλεπτη παρέμβαση ηθοποιού κάποια στιγμή ήταν μια πολύ ωραία στιγμή που πρόσθεσε points στη ατμόσφαιρα !
Ο gm μας μας παρακολουθούσε και έδινε ένα boost όπου χρειαζόταν.
Γενικά έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι από την εταιρεία!
Βασική προϋπόθεση αν θέλετε να βγείτε ζωντανοί, να γνωρίζετε κορεάτικα🤣🤣🤣
Σώσαμε τον κόσμο από τον γ' παγκόσμιο πόλεμο και δεν μπορούμε να σωθούμε από κορωνοϊό...!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τυπώσαμε χρήμα να φάνε και τα εγγόνια μας!
Ένα μέτριας δυσκολίας δωμάτιο, παράλληλο, με γρίφους λίγους αλλά ουσιαστικούς, κυρίως παρατηρικότητας!
Από ατμόσφαιρα όχι κάτι ιδιαίτερο.
Περνάς όμορφα το χρόνο σου! Ιδανικό για 2-3 άτομα. Αξίζει να παιχτεί με την προσφορά που τρέχει ή back2back

Απέδρασαν
2,0 Μέτριο
Σεπ - 2020

Mysticity

Mysticity

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,0

Προσωπικό / Gamemaster

2,0

Δυστυχώς η βραδιά δεν κύλησε όπως τα υπολογίζαμε...
Αν και ο συμπαίκτης μου δεν έχει την ίδια άποψη, εμένα μου αρέσουν τα δωμάτια που οι γρίφοι τους σε καίνε λίγο και πρέπει να σκεφτείς κινούμενος στη σφαίρα της φαντασίας, το λεγόμενο "out of the box". Όμως είναι άλλο να καις το κεφάλι σου για να λύσεις έναν γρίφο(εκεί έγκειται κατ'εμέ κι ο βαθμός δυσκολίας) κι άλλο για το πως πρέπει να προχωρήσεις χωρίς κανένα στοιχείο
(αν και -υποτίθεται- είναι γραμμικό το δωμάτιο).  Στο τέλος μας ρώτησαν πώς μας φάνηκε και είπαμε ότι εμάς μας έλειψε η ροή και η σύνδεση των γρίφων μεταξύ τους και μας απάντησαν: εεε γι αυτό είναι δύσκολο το δωμάτιο...!
Δηλαδή δεν έχει επίτηδες ροή για να θεωρηθεί δύσκολο!;  Άσε που είχαμε μεγάλο θέμα με τους gm. "Τους gm". Γιατί ήταν και δύο! Ένας μας έπαιξε στο πρώτο μισό κι ένας στο δεύτερο. Και εντάξει όταν κι οι δυο παρακολουθούν την ομάδα ή η βοήθεια δίνεται μέσω οθόνης που δεν έχεις άμεση επικοινωνία. Όταν ξαφνικά εκεί που ακούγες γυναικεία φωνή, ακούς μια αντρική λες "όπα τι έγινε", βγαίνεις από την ατμόσφαιρα και αναρωτιέσαι "τώρα ο καινούργιος σε έχει παρακολουθήσει, ξέρει πώς παίζεις ώστε να καταλάβει πότε να σου δώσει βοήθεια και ποια χρειάζεσαι; Η ειλικρινής απάντηση είναι φυσικά όχι. Καθώς εδώ η πρώτη gm που είχαμε δεν μας παρακολουθούσε. Άφαντη αρκετή ώρα στην αρχή, καθώς ασχολιόμασταν με λάθος πράγματα για κανά 20λεπτο (σε γραμμικό δωμάτιο επαναλαμβάνω), κι αφού λογικά είδε κάποια στιγμή ότι έχει περάσει πολύ ώρα, μας είπε την απάντηση. Όχι οδηγία ή βοήθεια, την απάντηση! Το οποίο ξανάκανε και στον δεύτερο χώρο. Αντί να μας επαναλάβει κάτι που δεν ακουγόταν καλά ή να μας πει ότι κάτι δεν έχουμε βρει ακόμα, μας είπε όλες τις λύσεις στο πιάτο.  Εν τω μεταξύ κουβαλούσαμε και 2 αντικείμενα μαζί μας μέχρι τον τελευταίο χώρο, που υποτίθεται έπρεπε να είχαμε χρησιμοποιήσει στον πρώτο! Κι αντί να μας το πει και να τα αφήσουμε στην άκρη μας είπε: δεν είναι η ώρα ακόμα για να τα χρησιμοποιήσετε!  Και η ερώτηση είναι πώς περάσαμε τότε στον επόμενο χώρο χωρίς να τα χρησιμοποιήσουμε (σε γραμμικό επαναλαμβάνω δωμάτιο) και γενικά πώς καταφέραμε να  βγούμε από το δωμάτιο και μάλιστα 10 λεπτά πριν..

Μα φυσικά, επιστρατεύοντας όση τύχη δεν πιστεύαμε ότι είχαμε ούτε οι ίδιοι!!! Λύσαμε στην τύχη εκείνον τον γρίφο στον πρώτο χώρο χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τίποτα, όπως λύσαμε στην τύχη και 2 γρίφους στον τελευταίο χώρο, πάλι χωρίς τίποτα. Και το παιδί στο τέλος, όταν του ζητήσαμε αν μπορούσε να μας εξηγήσει πώς λύνονται εν τέλει κανονικά, μας είπε " μα μια χαρά τους λύσατε, όπως το κάνατε", και του λέμε μα στην τύχη τα κάναμε και μας απαντά : "αα ναι;ε είστε πολύ τυχεροί, μπράβο"!Γεγονός που ενισχύει την μέχρι τότε υποψία και τωρινή πεποίθηση ότι δεν μας παρακολουθούσε κανείς.  Άρα δεν χρειαζόταν παρατηρητικότητα όπως μας είπαν... τύχη χρειαζόταν, μάλλον...! Δε θέλαμε να μας δοθεί καμία λύση στο πιάτο, ούτε να τα λύσουμε όλα στην τύχη για να βγούμε, και με χρόνο. Θέλαμε να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε κι ας μην βγούμε κιόλας εν τέλει.
Και το τονίζω αυτό γιατί δεν είναι ότι δεν βγήκαμε και καθίσαμε από εγωισμό να γράψουμε μια αρνητική κριτική.
Κι ας πούμε ότι έτυχε να μην είχαν άτομα και να χρειάστηκε να φύγει κάποιος στα μισά κτλ.Μπορώ να το καταλάβω όμως, η τυχόν έλλειψη προσωπικού δε θα έπρεπε να επηρεάζει την εκάστοτε ομάδα που παίζει εκείνη τη στιγμή.
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ κρίμα να γράφονται κακές κριτικές και να λέγονται κάποια πράγματα που, εμάς τουλάχιστον, δε μας άρεσαν, αλλά είναι επίσης κρίμα να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι και να μην ξεχωρίζουν εταιρείες με κάποιους gm που δίνουν ίσως περισσότερη προσοχή και δεν αφήνουν το δωμάτιο να κάνει κοιλιά. Άλλωστε όλοι λίγο πολύ αντιλαμβανόμαστε, ότι ακόμα κι αν δεν σου αρέσει ή δεν σου ταιριάζει κάποιο δωμάτιο ή είναι πολύ δύσκολο ή είσαι σε κακή μέρα, αν ο gm είναι καλός και έμπειρος, μπορεί να σε παίξει έτσι ώστε έν τέλει να περάσεις καλά. Πολλές φορές μέτρια δωμάτια με πολύ καλούς gm έχουν ανέβει level, όπως κι αντιθέτως ένας κακός gm μπορεί να χαλάσει την εμπειρία σε ένα πολύ καλό δωμάτιο.
Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια κακή μέρα και έτυχε σε μας...! Μπορεί η κριτική να είναι αρνητική όμως γίνεται πάντα καλοπροαίρετα, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση και την αποφυγή μιας παρόμοιας εμπειρίας με τη δική μας...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι μεγαλύτεροι κλέφτες όλων των εποχών που ακούν στο όνομα "Room Sinners"  ανακάλυψαν την ύπαρξη του πολιτιμότερου θησαυρού του κόσμου, στη ζούγκλα της Τανζανίας και ξεκίνησαν το ταξίδι τους για να τον αποκτήσουν! Ένα δωμάτιο δράσης, πολυ ενδιαφέρον και καλοστημένο! Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, που χρειάζονται να επιστρατεύσεις πέρα από την άψογη παρατηρητικότητά σου, κάποιες από τις άλλες αισθήσεις σου, καθώς και τις σωματικές σου ικανότητες. (Σε νορμάλ πάντα επίπεδα, όχι κάτι φοβερά δύσκολο) .
Η ατμόσφαιρά του τοπ, τα tasks του επίσης και φυσικά ο gm μας ! Άψογος στο ρόλο του, "διάβασε" σώστα την ομάδα μας και τη ροή της, δε μας έβγαλε στιγμή από την ατμόσφαιρα, επενεύενε μόνο όταν χρειαζόταν και ήταν ευγενικός και πρόθυμος μέχρι το τέλος να μας μιλήσει και να μας απαντήσει σε ό,τι χρειαζόμασταν!
Έμπειρες δυάδες, τριάδες και μεγαλύτερες παρέες χωριστείτε και πηγαίνετε, γιατί σίγουρα αξίζει την επίσκεψη αυτό το μικρό διαμαντάκι στο Ήλιον !
Συγχαρητήρια στην εταιρεία, για το μεράκι της και το ενδιαφέρον που δίνουν στους παίχτες ! Ντυθείτε χαλαρά και ετοιμαστείτε να βρυχηθείτε ανάμεσα στα ζώα της ζούγκλας...😉🥰

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των room sinners ως επίλεκτη ομάδα της δίωξης ναρκωτικών κατόρθωσε εν τέλει να προβλέψει τις κινήσεις του και να πιάσει τον πιο διάσημο drug βαρόνο όλων των εποχών.
Ένα τίμιο γριφοδωμάτιο, με πολλούς χώρους, πολλά props (που υπάρχουν απλώς για να σε μπερδέψουν) και λιγότερους γρίφους με μια πρώτη ματιά, οι οποίοι  μπορεί να μην ήταν "πολυπληθείς" σε ποσότητα αλλά ήταν σε ποιότητα. Γρίφοι που βασίζονται σε διάφορες αισθήσεις, που χρειάζονται συνδυαστική σκέψη, παρατηρητικότητα και αντίληψη!
Θα μας άρεσε ίσως περισσότερο αν σε ορισμένα σημεία το πώς θα προχωρήσεις δινόταν κι αυτό με κάποιο γρίφο και δεν χρειαζόταν να δοθεί μια οδηγία που έκοβε λίγο τη ροή.
Ένα δωμάτιο ιδανικό για παρέες 3-4 ατόμων με + -- 10 δωμάτια στο ενεργητικό τους( καθώς θα τους δώσει μια εμπειρία σε διάφορα είδη γρίφων ) αλλά και έμπειρες δυάδες θα το ευχαριστηθούν. Το προσωπικό ευχάριστο και σίγουρα περάσαμε όμορφα!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners αμάρτησε στη baker street και στο διαμέρισμα που ζει ένας συνάδελφος🙃, στον αριθμό 221b ! Χρειάζεται παρατηρητικότητα, καλή συνεργασία, καθαρό μυαλό, μαθηματική σκέψη, συνδυαστική σκέψη, out of the box σκέψη, γενικά να μη σταματάς να σκέφτεσαι! Πληθώρα πληροφοριών, αρκετά props εντός θέματος κι ένα δωμάτιο στη σφαίρα λογικής (ή ασυνειδησίας) του Sherlock! Ιδανικό δωμάτιο για δυάδα με αρκετά δωμάτια στο δυναμικό της, αλλά και 3-4 θα στε μια χαρά αφού η ροή σε αρκετά σημεία είναι παράλληλη. Φιλικό προσωπικό για ακόμα μια φορά και καλό gaming. Στα πλην βάζουμε μόνο την εισαγωγή-που γίνεται μέσα στο δωμάτιο-( η οποία όπως καταλαβαίνουμε είναι "αρχή" της εταιρείας για να γίνεται συνέχεια), που για εμάς τουλάχιστον κόβει λίγο από την όλη ατμόσφαιρα.
Κατά τ'άλλα περάσαμε πολύ όμορφα κι ας μας στέρησε την έξοδο ένα λαθάκι δικής μας απροσεξίας στον τελευταίο γρίφο!
Τι να κάνουμε, είμαστε από κεινους που δεν τα πάμε καλά με τα... ονόματα 😉🙃

Δεν Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners αποφάσισε να αμαρτήσει αυτή τη φορά στο στοιχειωμένο δωμάτιο του box !
Γενικά μας αρέσει να είμαστε οι δυο μας στα δωμάτια! Οι δυο μας μπήκαμε και σε αυτό το δωμάτιο. Στην πορεία κάπως αποκτήσαμε παρέα.........! Δεν ήταν κάτι τρομακτικό, ειδικά για κάποιον που παίζει δωμάτια τρόμου, αλλά εμείς που δεν, λίγο λαχταρήσαμε με κάποια jumpscares! Όμως είναι καθαρά γριφοδωμάτιο, με πάρα πολύ ωραία, επιβλητική ατμόσφαιρα και μπόλικους γρίφους ! Χρειάζεται παρατηρητικότητα στο φουλ και πολύ καλό ψάξιμο ! Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, θα λέγαμε ιδανικό για τριάδες ή πιο έμπειρες δυάδες. Αγαπημένη πια εταιρεία, χαμογελαστό προσωπικό, πάντα πρόθυμο να μας εξηγήσει, να μας ακούσει, με καλούς gm και καλή φιλοξενία, έχει αποδείξει ότι σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στο να περάσεις καλά ! Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για το όμορφο δωμάτιο!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners αυτή τη φορά έριξε τα ζάρια και πέτυχε... 6άρες! Τι δωμάτιο κι αυτό! Φοβερή ροή, γραμμικότατο, με γρίφους έξυπνους, μέτριας και άνω δυσκολίας, ιδανικό για τριάδες ή για έμπειρες δυάδες. Χρειάζεται παρατηρητικότητα και λογική σκέψη! Όμορφοι χώροι, καλοδιατηρημένοι, με πάρα πολλά props, όλα μέσα στο concept! Χρειάζεται πολύ καλή συνεργασία και όρεξη για... παιχνίδι 😉
Όσον αφορά το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και χαλαρό και το gaming εύστοχο! Γενικά πρόκειται για ένα δωμάτιο διαμαντάκι, γεμάτο γρίφους κι όρεξη να λύνεις! Περάσαμε πολύ ωραία και το συστήνουμε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι δυάδα των Room Sinners επιστρέφει στη δράση μετά από την καραντίνα και τι καλύτερο από μια αγαπημένη πλέον εταιρεία, με πολύ φιλικό προσωπικό, καλούς gm και καλοστημένα δωμάτια;
Captain James' secret λοιπόν.
Γραμμικό δωμάτιο, ωραία περάσματα και props, ωραία ατμόσφαιρα, μέσα στο θέμα!
Έξυπνοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αρκετά λουκέτα μα και αυτοματισμοί, που συνθέτουν ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο, με καλή ροή !
Ιδανικό για δυάδες, αλλά και 3-4 άτομα θα είστε μια χαρά αφού οι χώροι είναι άνετοι.
Ένα μικρό διαμαντάκι που αξίζει να επισκεφτείς !

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners ως άλλοι εξερευνητές. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, που χρειάζονται φουλ παρατηρητικότητα ! Κλασικό δωμάτιο αιγυπτιακού περιεχομένου, με props πιστά στο στόρυ, μα σίγουρα του έλειπε η ατμόσφαιρα. Με χάλασε λίγο το ότι η εισαγωγή κι η γνωριμία μας με gm έγινε εντός του δωματίου, γεγονός που κι αυτό ίσως στερεί από την ατμόσφαιρα! Κατά τ' άλλα περνάς ευχάριστα την ώρα σου λύνοντας κι αν σου αρέσει και το όλο θέμα, δεν έχεις παρά να το επισκεφτείς!
Το προσωπικό πολύ φιλικό και μια εταιρεία που θα ξαναεπισκεφτούμε σίγουρα!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners σε αμαρτωλές εξερευνήσεις!
Σίγουρα το δωμάτιο αυτό σε κερδίζει άμα τη εμφανίσει. Props και μουσική μέσα στο στόρυ και με το όλο σκηνικό νιώθεις πραγματικά λες και βρίσκεσαι μέσα σε υποβρύχιο και βυθίζεσαι, βυθίζεσαι....
Γρίφοι γραμμικοί, όλων των ειδών, μέτριας δυσκολίας, χρειάζονται καλή συνεργασία, παρατηρητικότητα, καθαρό μυαλό και εγρήγορση! Ο ηθοποιός που συναντάς κάποια στιγμή και για μικρό χρονικό διάστημα, ιδανικός στο ρόλο του, πρόθυμος να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την αλήθεια, υπό την προυπόθεση πως είσαι ανοιχτός να "την δεις" και να "την ακούσεις" !
Ιδανικό για δυάδες αλλά και ομάδες 3-4 θα είστε μια χαρά αφού οι χώροι είναι άνετοι.
Το μόνο αρνητικό που βρήκαμε, το γεγονός ότι στον πρώτο χώρο για κάποια ώρα ήταν πολύ χαμηλός ο φωτισμός σε σημείο να δυσκολευτούμε αρκετά να δούμε πέρα από τη μύτη μας.
Ωστόσο η όλη εμπειρία του υποβρυχίου αξίζει και καλά θα κάνετε να προλάβετε να το επισκεφτείτε... !

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο με αρκετούς χώρους, μηχανισμούς και περάσματα που σε γεμίζουν καθόλη τη διάρκεια. Αιγυπτιακή διακόσμηση κατά βάση-λιτή σε γενικές γραμμές χωρίς περιττά αντικείμενα .
Οι γρίφοι ήταν κλασικοί, κυρίως παρατηρητικότητας και κάποιοι συνδυαστικοί-γενικά μέτριας δυσκολίας. Δε συναντήσαμε κάποιον ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ή που μας έκανε να ενθουσιαστούμε. Όμως είναι ένα τίμιο δωμάτιο με καλή ροή, που σε συνδυασμό με τους καθαρούς και περιποιημένους χώρους σε κάνει να νιώθεις ότι τα χρήματα σου άξιζαν, (ειδικά με την προσφορά που υπάρχει για τις καθημερινές) και περνάς μια ευχάριστη βραδιά!
Η GM ήταν πολύ ευγενική και τις βοήθειες τις έστελνε ακριβώς όταν τις χρειαζόμασταν.
Η δυάδα των Room Sinners, κατάφερε να ολοκληρώσει την παρτίδα σενετ, βρίσκοντας και επιστρέφοντας το κλεμμένο σκήπτρο ...😉

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρώτη επίσκεψη των Room Sinners στην Maze Games και προτού καλά-καλά μας καλωσορίσουν βρεθήκαμε [spoil] και πίσω απο τα κάγκελα. Η αποστολή μας; Να αποδράσουμε και πίσω μας να αφήσουμε μόνο συντρίμμια 💣💣💣
Ένα 60λεπτο δωμάτιο με γρίφους που σε γεμίζουν, μέτριας δυσκολίας που αναπτύσσονται γραμμικά και διακόσμηση που σε μεταφέρει στην εποχή. Με την παρατηρητικότητα σε κάποιο σημείο να αποτελεί απαραίτητο συστατικό και το δωμάτιο εν γένει να σε κρατάει σε εγρήγορση. Προτείνεται για αρχάριες ομάδες 3-4 ατόμων max και δυάδες λίγο πιο έμπειρες. Είναι ένα ιδανικό δωμάτιο για να είναι από τα πρώτα σας, καθώς εμπεριέχει όλων των ειδών τα λουκέτα και ποικίλους γρίφους( και ηχητικούς, και δεξιοτεχνίας, και λογικής, και αντιστοίχισης, και παρατήρησης, γεγονός που σου δίνεις βάσεις κι εμπειρία για τα επόμενα)
Τόσο ο GM όσο και τα υπόλοιπα παιδιά ήταν ευγενέστατοι και η όλη φιλοξενία τους μια ευχάριστη εμπειρία την οποία και προτείνουμε!

Υ.Γ. Για άλλη μια φορά καλείστε να επιλέξετε προσεκτικά σε ποιό μέλος της ομάδας θα εμπιστευτείτε τη μοίρα της 😂😂 Καλή τύχη

Απέδρασαν

Απάντηση από: Maze Games Αργυρούπολης
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και για τα σχόλια!

4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άλλο ένα Σάββατο. Άλλη μια ολοκληρωμένη αποστολή. Άλλη μια απόδραση για τους δύο δραπέτες που κυκλοφορούν με το όνομα Room Sinners, αυτή τη φορά μέσα απο τη γειτονιά του Hilton. Όχι του γνωστού, αυτού που τοποθετείται στην Αθήνα, αλλά ενός άλλου, σε άλλο Γαλαξία.
Πολύ ωραία η reception για αυτό το Athens Clue, το οποίο επισκεπτόμαστε 1η φορά, πολύ ωραία και η ξενάγηση-εισαγωγή στη Βίλα του θείου, η οποία βέβαια μπορεί και να σου κοστίσει σε χρόνο, αν δεν πάρεις γρήγορα χαμπάρι τη στιγμή που πρέπει να ξεκινήσεις να ψάχνεις.
Η παρατηρητικότητα είναι κάτι το οποίο θα χρειαστείς, αν εχεις σκοπό να αποδράσεις από αυτό το δωμάτιο, το οποίο είναι μη γραμμικό, με ένα ιδιαίτερο gadget που συναντήσαμε πρώτη φορά και γρίφους ακουστικούς(πολύ έξυπνος αυτός στο τέλος) και κυρίως οπτικούς. Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν, απλά πρόσεχε, γιατί μπορεί να μην είσαι...μόνος.
Πολλοί και περιποιημένοι χώροι, μια δυνατή εναλλαγή , από όπου η συνέχεια της ομάδας ως "ομάδα", εξαρτάται από έναν και μόνο, οπότε να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας 😂 και γρίφοι μέτριας δυσκολίας, συνθέτουν ένα δωμάτιο-εμπειρία που θα εκτιμηθεί τόσο απο έμπειρες δυάδες, όσο και από αρχάριες των 3-4 ατόμων, καθότι το δωμάτιο διαθέτει το χώρο να κινηθούν, να συνεργαστούν και εν τέλει να αποδράσουν.
Ευχαριστούμε την ευγενέστατη και αλλοπρόσαλλα γλυκούλα μας GM και τα υπόλοιπα παιδιά εκεί για την φιλοξενία.
Αφήσαμε σίγουρα δωμάτια στην εταιρεία για τα οποία θα επιστρέψουμε και προτείνουμε το ίδιο και σε εσάς!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

LOST REVISED

LOST REVISED

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα γριφοδωμάτιο που χρειάζεται πολύ καλό ψάξιμο, παρατηρητικότητα και καλή μνήμη, αφού δε σημειώνεις τίποτα και πουθενά! Όμορφο δωμάτιο, που γίνεται πιο ενδιαφέρον κι ιδιαίτερο από το δεύτερο μισό. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ποικίλοι, που θα ευχαριστηθούν πιο αρχάριοι παίχτες (με κάποια εμπειρία βέβαια 7-10 δωματίων) αλλά και πιο προχωρημένοι, καθώς έχει ωραία ροή και πράγματα πολλά να ασχοληθείς. Ιδανικό για έμπειρες δυάδες ή 3-4 πιο αρχάριους, που ίσως δεν το χουν τόσο πολύ με την παρατηρητικότητα.
Το κτήριο "πλούσιο" και ζεστό, το προσωπικό πολύ συμπαθητικό και φιλόξενο! Όλα αυτά μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα θα επισκεφτούμε ξανά τη συγκεκριμένη εταιρεία, που είναι αναμφίβολα πολύ οργανωμένη και άρτια στημένη!
Εμείς δε γίναμε πειραματόζωα.
Οι Room Sinners ανακάλυψαν την τραγική αλήθεια για τα πειραματόζωα κι έκλεισαν μια για πάντα την υπόθεση αυτή.
Ή και όχι...
...Alex? Μας ακούς? ....

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners είδε από κοντά το "μπλε δωμάτιο" κι έδειξε την... ποιότητά της😉
Ένα δωμάτιο μέτριας δυσκολίας που δεν πρέπει όμως να υποτιμήσετε! Θέλει ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και καλό ψάξιμο! Δεν είναι γραμμικό κι έχει πολλά τετραψήφια λουκέτα, γι αυτό κινηθείτε γρήγορα και με λογική.
Ιδανικό για δυάδες (max 3).
Πρώτο μας δωμάτιο στην συγκεκριμένη εταιρεία, με καλό gm κι ευχάριστο προσωπικό.
Αποφύγετε να πάτε σκ, γιατί έχει πολλά παιδικά πάρτυ κι επικρατεί πανικός!
Ένα όμορφο γριφοδωμάτιο που σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος κι αξίζει την επίσκεψη!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ωραία props, χώροι που θύμιζαν όντως κάστρο και γρίφοι συνδυαστικοί. Ως επί το πλείστον το δωμάτιο λειτουργεί με αυτοματισμούς και δε θα το έλεγα γραμμικό. Χρειάζεται πολύ καλό ψάξιμο και λογική σκέψη. Εγώ που δεν έχω δει τη σειρά ( ω ναι, αλήθεια!), δεν ξετρελάθηκα με την όλη υπόθεση γιατί δεν κατάλαβα και πολλά και με δυσκόλεψαν λίγο κάποιες ονομασίες. Παρ'όλο που δε χρειάζεται να έχεις δει τη σειρά για να παίξεις το δωμάτιο, ίσως κάποιος που είναι λάτρης του Game of Thrones , να το εκτιμήσει περισσότερο.
Η βοήθεια-καθοδήγηση του gm σε ορισμένα σημεία είναι απαραίτητη, κι εμείς δεν είχαμε και την καλύτερη επικοινωνία μαζί του, γιατί πολλές φορές εξαφανιζόταν και περιμέναμε...
Η δυάδα των Room Sinners κατάφερε να πάρει πίσω όλα τα αυγά και να περάσει μια ευχάριστη βραδιά με δυο τρεις πολύ ωραίες στιγμές μέσα στο κάστρο.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

ENIGMA

ENIGMA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

10/10 δυσκολία
5/5 βαθμολογία
100% δωματιάρα

Ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά και δεν ξέρω που βαδίζουμε πλέον....
Γραμμικό, με μεγάλους χώρους, πλούσιο σε props, όλα συνυφασμένα με την ιστορία και την εποχή, "βαριά" διακόσμηση, γρίφοι ως επί το πλείστον διπλά και τριπλά συνδιαστικοί, έξυπνοι, που για την επίλυσή τους χρειάζεται να είστε πάρα πολύ παρατηρητικοί, να σκέφτεστε λογικά και να πράττετε ταχύτατα, καθώς δεν συγχωρούνται καθυστερήσεις!
Ένα δύσκολο δωμάτιο, που χρειάζεται αρκετή εμπειρία και σίγουρα θα ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς λύτες, καθώς, κατά την προσωπική μας πάντα άποψη, είναι η επιτομή των γριφοδωματίων ! Εμείς ως δυάδα, βγήκαμε χάρις τα λίγα έξτρα λεπτά που μας δόθηκαν από τα παιδιά εκεί, γι αυτό θα λέγαμε ιδανικό αριθμό παιχτών το 3.
Η εταιρεία, από την εξώπορτα κιόλας,σε βάζει σε ένα κλίμα μυστηριακό, ο χώρος της υποδοχής στους τοπ 5 της Αθήνας, το προσωπικό πρόθυμο κι ευγενικό, ο gm μας ψαρωτικός στην αρχή και πολύ καλός στο παιχνίδι, αφού κατάλαβε τις ανάγκες της ομάδας και επενέβαινε μόνο όπου έκρινε απαραίτητο και με τρόπο που ταίριαξε σε μας και δε μας έβγαλε λεπτό από το κλίμα !
Όταν κλείνει η πόρτα πίσω σας, πραγματικά ταξιδεύετε σε μια άλλη εποχή, γι αυτό ακολουθήστε τα στοιχεία σας και απολαύστε το!
Η δυάδα των Room Sinners κατόρθωσε το... ακατόρθωτο και το enigma είναι πλέον το αγαπημένο μας δωμάτιο!
Σ π ε ύ σ α τ ε !!!!!!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

The TIME Box

The TIME Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners έφτιαξε την μισοτελειωμένη μηχάνη του επιστήμονα, ταξίδεψε πίσω στο χρόνο με έναν ιδιαίτερο κι όμορφο τρόπο, κατόρθωσε να βρει το τελευταίο συστατικό του φίλτρου και εν τέλει να σώσει την ανθρωπότητα!
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, που βασίζονται στο πολύ καλό ψάξιμο και την παρατηρικότητα ( π α ρ α τ ή ρ η σ ε ε ε )!! Τα πράγματα είναι όλα μπροστά σου, αρκεί να ανοίξεις καλά τα μάτια σου !
Για ακόμα μια φορά σε αυτήν την εταιρεία περάσαμε ένα όμορφο και γεμάτο βράδυ και αξίζει σίγουρα να την επισκεφτείτε (στο time δυάδα ιδανικά,ή το πολύ μέχρι 3), σε όποιο δωμάτιο κι αν διαλέξετε, καθώς είναι μια εταιρεία που σέβεται τον "παίχτη", με πολύ ευγενικό προσωπικό, πρόθυμο να σου εξηγήσει ό,τι χρειάζεσαι, με πολύ καλή φιλοξενία, καθώς προσφέρει και το κατιτίς της, πράγμα που σε κάνει να νιώσεις πως είναι οργανωμένοι και ενδιαφέρονται να περάσεις καλά κι όχι μόνο να τους πληρώσεις και να φύγεις! Ακόμα και στην φωτογραφία μας που ανεβάζουν στο site τους αφιερώνουν χρόνο ώστε να γράψουν για την κάθε ομάδα δυο λόγια, πράγμα που εκτιμάμε πολύ !!!
Το συγκεκριμένο δωμάτιο έχει κι ένα μικρό intro-acting στην αρχή, οπότε... διαβάστε προσεκτικά και ψαρώστε ελεύθερα ! 😉
Θα επιστρέψουμε σύντομα για τα υπόλοιπα !!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Η δυάδα των Room Sinners πλήρωσε την ελευθερία της με αίμα... 😉
Ωραία ιδέα είχε αυτή η εταιρεία, να μας μεταφέρει στις αποβάθρες και σε ένα δωμάτιο γραμμικό, φτιαγμένο έτσι ώστε να παρατηρείς,-να σκέφτεσαι λογικά ή και το προφανές πολλές φορές-να λύνεις- και να προχωράς, περνώντας 90 ευχάριστα λεπτά, χωρίς να χάνεις την ιστορία και την ατμόσφαιρα, χωρίς να κάνει κοιλιά, χωρίς να χρειάζεται να κάψεις το μυαλό σου ή να φανταστείς διάφορα. Η ιδιαιτερότητα του δωματίου αυτού θα έλεγα ότι είναι η αξιοποίηση του χώρου και τα τόοοοσα περάσματα !
Γρίφοι κυρίως παρατηρητικότητας, όλοι εντός θέματος- πράγμα που δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα, σχετικά εύκολοι αλλά χορταστικοί! Μην τρελαίνεστε με αυτά που ίσως διαβάσετε σε άλλα σχόλια για πολύ στενά περάσματα,κλειστοφοβικούς χώρους κτλ. Ναι είναι λίγο στενά, με την έννοια ότι κάποια λεπτά μπορεί να χρειαστεί να είσαι καθιστός στο πάτωμα ή να περάσεις μπουσουλώντας από κάπου ( εννοείται θα είστε με αθλητική ενδυμασία) αλλά όχι κάτι τόσο ασυνήθιστο, κι ακόμα κι αν δεν είσαι τόσο "ευέλικτος", υπάρχει δυνατότητα να τα παρακάμψεις χωρίς να επηρεάσει καθόλου την όλη ατμόσφαιρα! Ιδανικό θα λέγαμε για δυάδες ( όπως πήγαμε κι εμείς), αλλιώς το πολύ μέχρι 3 άτομα. Πιο αρχάριες ομάδες θα το εκτιμήσουν περισσότερο, αλλά και πιο έμπειρες θα περάσουν εξίσου καλά γιατί βγαίνει ευχάριστα! Ο gm ευγενικός και πρόθυμος !

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Δεκ - 2019

Color Dreams

Color Dreams

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Colour dream λοιπόν για τελευταίο δωμάτιο του 19' και 90 λεπτά γεμάτα στύψιμο μυαλού!
Χρειάζεται τόσο λογική όσο και φαντασία, πολύ πολύ παρατηρητικότητα, συνδυαστική σκέψη και παράλληλη επίλυση γρίφων αν θες να προλάβεις ( καθώς τα περισσότερα σημεία είναι μη γραμμικά). Ξεχωρίσαμε την 3η φάση του ονείρου, που αν καήκαμε και τρέξαμε πολύ, μας ταίριαξε σαν ομάδα και μας άρεσε περισσότερο από όλα! Αν σας αρέσουν τα γριφοδωμάτια που το μυαλό λειτουργεί ακατάπαυστα και στο φουλ, είναι ιδανικό για σας! Δωμάτιο ξεκάθαρα για έμπειρες ομάδες!!! Οι γρίφοι είναι ανωτάτης δυσκολίας και δεν ενδείκνυται επουδενί για αρχάριες ομάδες, καθώς ακόμα και το πιο εύκολο mode (μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε challenge και standard) είναι αρκετά δύσκολο και το 9.5 είναι αντιπροσωπευτικό κι όχι πλασματικό!
3 έμπειρα άτομα είναι μάλλον ό,τι πρέπει.
Τα παιδια της εταιρείας πολύ φιλικά και πρόθυμα, φάνηκε να γουστάρουν αυτό που κάνουν και να ενδιαφέρονται να περάσεις καλά κι όχι απλά να τους αφήσεις τα χρήματά σου.
Η δυάδα των Room Sinners φαίνεται να διχάστηκε όμως αυτή τη φορά για την κριτική. Αλλά λογικό νομίζω καθώς όλοι έχουμε παίξει δωμάτια που ναι μεν είπαμε ότι ήταν καλά, απλά δεν ενθουσιαστήκαμε γιατί δεν μας ταίριαξε η λογική τους. Οπότε η βαθμολογία θα είναι λίγο χαμηλότερη γιατί μετράει κι η γνώμη του αμαρτωλού συμπαίκτη μου...
Μα και πάλι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι περάσαμε ένα όμορφο βράδυ κι αξίζει την επίσκεψη!

Δεν Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αμαρτίες στο τετράγωνο😉
Οι Room Sinners, έγιναν 4 κι επισκέφτηκαν ένα μοναδικό δωμάτιο!!!!
Είναι τόσο αδικημένο από άποψη διαφήμισης γιατί δεν ακούγεται καθόλου. Κι εμείς τυχαία το πετύχαμε, είδαμε και τα διθυραμβικά σχόλια και λέμε "τόσα καλά σχόλια και να μην είναι γνωστό, κάποιο λάκκο έχει η φάβα, δε μπορεί". Κι όμως, μπορεί και παραμπορεί, γιατί όλες οι κριτικές που έχει είναι πέρα για πέρα αντιπροσωπευτικές!!!
Ξετρελαθήκαμε, με τους χώρους, τους γρίφους, τα σκηνικά, τα εφέ, το προσωπικό , τα πάντα! Το δωμάτιο είναι ένα κομψοτέχνημα, γραμμικό, με γρίφους κλιμακούμενης δυσκολίας, (για δυνατούς λύτες, ιδανικά 4αδα με εμπειρία 30+δωματίων), ο ένας καλύτερος από τον άλλον, με κάποιους διπλά συνδυαστικούς, και κάποιους που δεν έχουμε ξανασυναντήσει!!! Χρειάζεται καλό ψάξιμο, παρατηρικότηταααα και να σκεφτείτε έξυπνα!!! Επίσης η ομάδα να έχει χημεία και καλή συνεργασία! Έχει διάφορα λουκέτα, κάποια tasks και αυτοματισμούς! Τα έχει όλα! Είναι ένα πλήρες γριφοδωμάτιο, χορταστικό, από τα καλύτερα της Αθήνας, που δε γίνεται να παίζεις escape και να μην το χεις επισκεφτεί! Πολύ καλή η gm μας, και όλο το προσωπικό εκεί πολύ φιλικό, δημιουργούν ένα ζεστό κλίμα και σου αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!
Μπράβο βρε παιδιά, συνεχίστε την καλή δουλειά!!!! Σπεύσατεεεεε!!!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και φτάσαμε δυστυχώς στο τέλος:
DARK SIDE OF ELEMENTS
...μπορεί να μην έμειναν άλλα δωμάτια σε αυτήν την εταιρεία για να παίξουμε, αλλά κλείσαμε τουλάχιστον με τον καλύτερο τρόπο! Ένα δωμάτιο υπόδειγμα γραμμικότητος ( για να μαθαίνετε κάποιοι κάποιοι που ονομάζετε τα δωμάτιά σας γραμμικά, που χρειάζεσαι 3 βοήθειες στον κάθε γρίφο για να δεις με τι θα συνεχίσεις εεε μαα -ουφ τα πα!). Δύσκολο δωμάτιο, χρειάζεται σίγουρα κάποια εμπειρία, καθώς η δυσκολία του δεν έγκειται στην πληθώρα των γρίφων σε συνάρτηση με τον χρόνο, ούτε στην τριπλά και τετραπλά συνδυαστική χρονοβόρα σκέψη, αλλά ξεκάθαρα στην επίλυση, αφού οι γρίφοι είναι αυτοί που είναι ξεκάθαρα δύσκολοι και το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλό ψάξιμο, απλή λογική και να "διαβάσεις" σωστά τα στοιχεία που είναι μπροστά στα μάτια σου , αφού όπως προείπαμε είναι γραμμικότατο! Ατμοσφαιρική έναρξη, δυνατό φινάλε και 80 λεπτά που περνούν νερό ! Ιδανικός αριθμός ατόμων το 3 (ή έμπειρες δυάδες) και σίγουρα εμπειρίας 30+ δωματίων ! Το προσωπικό για ακόμα μια φορά πρόθυμο και ο gm μας είχε αντίληψη! Μας βοηθούσε, χωρίς ποτέ να μας δώσει τη λύση. Ακόμα κι αν επαναλάμβανε μια βοήθεια, είχε το λόγο του, είχε το timeline στο μυαλό του και ήταν περισσότερο η φωνή της λογικής που χρειαζόμασταν στο δωμάτιο αυτό, για να μη χαθεί ούτε η δυσκολία του, ούτε κι η ατμόσφαιρα! Αυτή τη φορά η αμαρτία για τη δυάδα των Room Sinners ήταν το γεγονός ότι αργήσαμε να επισκεφτούμε αυτήν την εταιρεία!!! Ευχαριστούμε για όλα, να σας ζήσει το νέο μέλος και αναμένουμε κι ένα νέο... δωμάτιο !
ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Secret Society

Secret Society

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners στις γειτονιές του Πειραιά...
Κι εκεί που όλα κυλούσαν ήσυχα, βρεθήκαμε κλειδωμένοι στα άδυτα του μυστικού τάγματος που ερευνούσαμε και η μόνη πιθανότητα διαφυγής ήταν να περάσουμε επιτυχώς την τελετή μύησης!
Ένα τίμιο γριφοδωμάτιο, μέτριας δυσκολίας, με γρίφους και αυτοματισμούς, που χρειαζόταν παρατηρητικότητα, καθαρό μυαλό και συνεργασία, αφού δεν προχωράς αν δεν έχεις... "επικοινωνία" !
Αν σας αρέσουν τα σύμβολα, σίγουρα θα το εκτιμήσετε! Δεν είχε κάτι ιδιαίτερα ουαου από μεριά πρωτοτυπίας, ήταν κλασικό...κι όμως... μόνο θετικές εντυπώσεις προσκομίσαμε. Ιδανικό για δυάδες( έως 3 το πολύ άτομα).
Το προσωπικό πρόθυμο, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ! Στα συν το κόνσεπτ της φωτό στο τέλος, καθώς και το πολύτιμο αναμνηστικό δωράκι.
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Contagion

Contagion

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το μόνο που εξαπλώθηκε σαν ιός τελικά, ήταν ο ενθουσιασμός μας μετά από την επίσκεψή μας σε σας! Αγαπημένη πια εταιρεία, με δωμάτια διαμαντάκια!!! Ένα από αυτά; Contagion!!!
Και τι δεν είχε!!! Λουκέτα, αυτοματισμούς, πολλά, υπέροχα gadgets, που σπάνια συναντάμε και πολύ μας αρέσουν!!! Ένα γριφοδωμάτιο αλλιώτικο, που δε χόρταινες να λύνεις γρίφους, κάθε φορά με διαφορετικό ...τρόπο😍 Μπόλικοι στο σύνολό τους, κλιμακούμενης δυσκολίας, με αποκορύφωμα τον τελευταίο που
... εε πρέπει να 'σαι "παλιός" για να τον λύσεις😁 ή ένας Room Sinner 😉
Χρειάζεται πολύ παρατηρητικότητα, καλή συνεννόηση και φυσικά... αγάπη για τα σύμβολα !
Δε θα το προτείναμε σε αρχάριες ομάδες.
Ιδανικό για πιο έμπειρες δυάδες (και γενικά μέχρι 3). Για το προσωπικό δεν έχω λόγια! Πολύ καλοί gm - ιδιοκτήτες, που έχουν σκεφτεί και φτιάξει τα πάντα μόνοι τους εκεί μέσα, ξεχωρίζουν για το μεράκι και την αγάπη τους στο αντικείμενο, καθώς και για την μαεστρία στο να βοηθούν, χωρίς να σου δίνουν τη λύση, πάντα σε απόλυτη συνάρτηση με το time line. Εύγε! Επίσης στα συν να τονίσω, αφού πλέον έχουμε παίξει όλα τους τα δωμάτια, ότι τα πάντα λειτουργούσαν ρολόι!!!
Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το πιο ιδιαίτερο escape της Αθήνας, το έχει αυτή η εταιρεία και σίγουρα παίρνει τα credits καινοτομίας!
Η δυάδα των Room Sinners βρέθηκε παγιδευμένη μέσα στο ίδιο της το αυτοκίνητο!!! Ένα γριφο "δωμάτιο" γραμμικό, που απαιτεί καλή συνεργασία, φουλ παρατηρητικότητα, συνδυαστική σκέψη και φαντασία, με μέτριας δυσκολίας γρίφους, φανταστική απόδραση-φινάλε, μέχρι τρία άτομα, (ιδανικά 2), μάχιμα! Δώστε λίγη προσοχή παραπάνω στην εισαγωγή που θα σας κάνουν τα παιδιά πριν μπείτε😉 και ζήστε το!!! Τοπ και το κονσεπτ της φωτογραφίας που βγάζετε στο τέλος!😍 Ευγενικό προσωπικό και ένα escape διαμαντάκι που πρέπει να επισκεφτείτε όλοι!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Δεκ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχοντας επισκεφτεί άλλα δύο δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας, πάμε στο Roswell πια σίγουροι ότι θα περάσουμε ακόμα μια καλή βραδιά!
Η δυάδα των Room Sinners, κατάφερε να ανακαλύψει το μυστήριο που κρυβόταν πίσω από τη νοσηλεύτρια Mary, ακολουθώντας τα στοιχεία που βρίσκονταν στο -φαινομενικά-άδειο νεκροτομείο.
Ένα ακόμη καλό γριφοδωμάτιο της εταιρείας, με όχι και τόσο απόλυτη γραμμικότητα, με γρίφους κλιμακούμενης δυσκολίας κυρίως μέτριους, που απαιτούν λογική, παρατηρικότητα στα κόκκινα και ειδικά για τον τελευταίο γρίφο που είναι και ο πιο συνδυαστικός, καθαρό μυαλό και καλή συνεργασία! Έχει αυτό το κάτι παραπάνω και δε θα το προτείναμε σε εντελώς αρχάριες ομάδες. Οι χώροι είναι μικροί κι ιδανικά να πάτε μέχρι 3 άτομα για να το ευχαριστηθείτε. Εξάλλου, όσοι και να ξεκινήσετε, μην είστε τόσο σίγουροι ότι τόσοι θα παραμείνετε και εντός νεκροτομείου....😉
Τα παιδια εκεί για ακόμη μια φορά τοπ οφ δε τοπ !!! Και επιτέλους είδαμε και το απίστευτο σκυλάκι για το οποίο όλοι γράφουν τόσον καιρό στα σχόλια! ❤

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αμαρτίες στο τετράγωνο 😉
Η δυάδα των Room Sinners, συνηθισμένη να πηγαίνει παντού ως δυάδα, και να λογοδοτεί για τις αμαρτίες της μόνο στον εαυτό της, ένωσε αυτή τη φορά τις δυνάμεις της με μια νεοσύστατη δυάδα, για να μπορέσει να επισκεφτεί αυτήν την δωματιάρα του trapped φαλήρου! Χωριστήκαμε λοιπόν άντρες-γυναίκες, για ευνόητους λόγους, και ξεκινήσαμε ένα μαγικό ταξίδι ! Θέλει πολύ καλή συνεργασία, πολύ συντονισμένη ανταλλαγή πληροφοριών( ό,τι μπορείτε να "μοιραστείτε" με τους άλλους μοιραστείτε το), παρατηρητικότητα και άπλετη φαντασία στη σφαίρα όμως της λογικής 😉 Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, με 2 ή 3 λίγο πιο τσιμπημένους και δύσκολους, αλλά όλοι έξυπνοι και όμορφοι, που συντάσσουν ένα άρτιο γριφοδωμάτιο, εξαιρετικά ευφάνταστο, που μπαίνει σίγουρα στα τοπ5 μας!!! Ακόμα κι οι νεοσύλλεκτοι της παρέας το ευχαριστήθηκαν και τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!!!
Τα παιδιά εκεί για ακόμη μια φορά ήταν οι καλύτεροι οικοδεσπότες!
Ένα A-Maze...A-Maze-ing σε όλα του !!!
Σπεύσατε ❤

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

TYRANNY

TYRANNY

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το λες απλό, με όχι και τόσο πρωτότυπα πράγματα να κάνεις, μικρό δωματιάκι, γραμμικό, κλασικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, με γρίφους σχετικά εύκολους( με κανα δυο πιο τσιμπημένους), ιδανικό θα έλεγα για ξεκίνημα στο άθλημα....
...κι όμως, το λάτρεψα!!!!!!
Περάσαμε μια ώρα γεμάτη ψάξε-σκέψου-λύσε, χωρίς να μένεις αέναος στη μέση του δωματίου σκεπτόμενος "τι στο καλό να κάνω τώρα", χωρίς να λες "μα καλά αυτό που κολλάει ρε φίλε", καθώς όλα ήταν συνυφασμένα με την ιστορία, και χωρίς να κάψεις τον εγκέφαλό σου για να λύσεις κάτι, αφού δυσκολευόσουν τόσο όσο να ικανοποιηθείς λύνοντας και να παίξεις για να το ευχαριστηθείς! Παραδειγματικό escape, από τα κλασικά δωμάτια γρίφων, μου θύμησε λίγο "dead diva" στη ροή του και θα το πρότεινα σε αρχάριες ομάδες που θέλουν να μπουν στο κλίμα και σε δυάδες που δε βρίσκουν εύκολα δωμάτια για 2 καθώς αυτό είναι ιδανικό!!! Χρειάζεται αρκετή παρατηρητικότητα, καλό αυτί και συνδυαστική σκέψη και αν μπεις θεωρώντας το εύκολο, θα την πατήσεις, γι αυτό μην το υποτιμήσεις. Μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του με το που μπαίνεις κι η αίσθηση "ζεστασιάς" που είχε η ατμόσφαιρα, σα να έμενε όντως κάποιος εκεί! Γι ακόμα μια φορά πολύ to the point gm και ευγενική υποδοχή, που μας άφησαν, όπως και στο avyssos, τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η δυάδα των room sinners σας ευχαριστεί και θα επιστρέψει! Μέχρι τότε συνεχίστε την καλή δουλειά και ανεφοδιάστε το κουτί στο τραπεζάκι 😉

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

The MUSEUM Box

The MUSEUM Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επιτέλους επισκεφτήκαμε την εταιρεία Box και τι ειρωνία ε, οι άνθρωποί της να είναι τόσο out of the box!!!
Η δυάδα των room sinners, έπειτα από την άριστη συνεργασία της με τον εξαιρετικά συμπαθητικό και καλό στη δουλειά του φύλακα-gm της, περάσε ένα πολύ όμορφο απόγευμα σε ένα δωμάτιο 1ης γενιάς, με ωραίους γρίφους, έξυπνους, βασισμένους στην παρατηρητικότητα ! Ιδανικό θα έλεγα για δυάδες με κάποια εμπειρία ή για αρχάριες σχετικά ομάδες 3-4 ατόμων. (Ίσως ιδανικό και για έναρξη στα escape)
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και από την υποδοχή και από όλη τη συμπεριφορά. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν ανεβάζουν απλά μια φωτογραφία των παιχτών στη σελίδα τους, αλλά γράφουν μαζί κι ένα αντιπροσωπευτικό κείμενο για την κάθε ομάδα, σου δείχνει το μεράκι και το ενδιαφέρον τους, σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός και ότι δε σε αντιμετωπίζουν μόνο σαν χρηματική συναλλαγή.
Μπραβό σε όλους για το άρτιο εν γένει αποτέλεσμά σας. Να την πούμε την αμαρτία μας ως room sinners, δηλώνουμε fans και θα επιστρέψουμε σύντομα και για τα υπόλοιπα δωμάτιά σας. Ζεστάνετε pop corn κι ερχόμαστε !!!
(Υ.Γ.1: κατουριέστε δεν κατουριέστε, επισκεφτείτε την τουαλέτα🙃
Υ.Γ.2: το δωμάτιο δε θεωρείται ατμοσφαιρικό, αλλά παίρνει 5 γιατί η ατμόσφαιρα ήταν τόσο όσο να ταιριάζει στο concept)

Απέδρασαν
0,8 Κακό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

1,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

0,5

Προσωπικό / Gamemaster

0,5

Κάτι του έλειπε
Και δεν ξέρουμε αν αυτό ήταν η έλλειψη καλής επικοινωνίας με τον gm, ή οι χαοτικοί χώροι από αντικείμενα που δεν ήξερες αν χρησιμοποιείς και πότε, (αυτό, δεν ονομάζεται γραμμικό πάντως σε καμία περίπτωση)
ή ίσως το ότι δεν υπάρχαν απτά στοιχεία (εκτός από δύο σημεία) να σε οδηγήσουν στον εκάστοτε γρίφο. Ίσως πριν γίνει ο διαχωρισμός του σε 1 και 2 όπου ήταν ενιαίο, να 'ταν πιο ολοκληρωμένα τα πράγματα. Πολύ σκοτάδι που δεν το κάνε ατμοσφαιρικό αλλά εκνευριστικό. Αν πάτε, σίγουρα να 'στε από 3 και πάνω γτ έχει πολλά πέρα δόθε. Το βρήκαμε λίγο πρόχειρο όλο αυτό, από την υποδοχή, το χώρο, μέχρι το τέλος. Μας κακοφάνηκε αρκετά το γεγονός ότι δεν υπήρχε pos ή πως υπήρχε αλλά δε δούλευε( δεν ήταν ξεκάθαρο) και ούτε δυνατότητα να δοθούν ρέστα σε μετρητά, οπότε και ήρθαμε λίγο σε δύσκολη θέση. Ίσως να μη μας ταίριαξε όλο αυτό τελικά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός εκεί έξω και σίγουρα η προχειρότητα σε προδίδει, όσο κι αν προσπαθείς να την καλύψεις.
Τι να πω, ίσως με κάποιες αλλαγές γινόταν πιο προσιτό κι ευχάριστο.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

AVISSOS

AVISSOS

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά την απουσία μας λόγω καλοκαιριού-διακοπών κτλ, είπαμε να κάνουμε ένα όσο δυνατόν πιο ήπιο come back και τι καλύτερο από το να μείνουμε στο υδάτινο περιβάλλον και να επιλέξουμε κάτι ... υποβρύχιο! Έλα όμως που το συγκεκριμένο μόνο ήπιο δεν το λες! Πρόκειται για ένα δωμάτιο που τα καταπληκτικά εφέ κι οι ήχοι του του προσδίδουν ιδιαίτερο δυναμισμό, αγωνία και το κάνουν από τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια που έχουμε επισκεφτεί, αφού νιώθεις πως όντως βρίσκεσαι στο χείλος του ρήγματος.
Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας - βασίζονται κυρίως στην παρατηρικότητα, χωρίς σπαζοκεφαλιές για να καις εγκεφαλικά σου κύτταρα, αλλά τόσο δύσκολοι όσο να τους λύσεις άνετα μέσα στο χρονικό πλαίσιο, να τους ευχαριστηθείς και να περάσεις ένα όμορφο απόγευμα. Αν και μη γραμμικό, από το δεύτερο γρίφο κι έπειτα σε οδηγούν όλα ομαλά στην εξέλιξη, χωρίς να κάνει κοιλιά, αφού πάντα έχεις κάτι να κάνεις.
Ένα καλοδουλεμένο room, που για τη χρονιά που βγήκε σίγουρα είναι καλοδιατηρημένο και ιδιαίτερο. Εκμετάλλευση χώρου στο 100% ( ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι δε χρειάζονται πάντα πολλοί χώροι και μεγάλοι για να φτιαχτεί ένα καλό δωμάτιο) και όλοι οι γρίφοι μέσα στο θέμα, που σε συνδυασμό με τα υπέροχα ηχητικά εφέ, τον τόσο καλό gm, την φιλικότατη υποδοχή και τον υπέροχο χώρο αναμονής(από τους ομορφότερους που έχουμε επισκεφτεί), το κάνουν διαμαντάκι και must.
Η δυάδα των room sinners κατόρθωσε να μείνει όρθια από τις μετασεισμικές δονήσεις, να βρει το κρυπτογραφημένο μήνυμα και εν τέλει να βγει στην επιφάνεια, πριν χαθεί για πάντα στο χάος της Αβύσσου.
Θα επιστρέψουμε σύντομα και για τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Απέδρασαν
0,8 Κακό
Αυγ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

0,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

1,5

Προσωπικό / Gamemaster

0,5

Γρίφοι στο πλαίσιο της φαντασίας.
Δεν έχουν καμία λογική, αφού δε δίνεται στοιχείο για να συνδεθούν παρά μόνο αν πάρεις βοήθει-ες! Η καθοδήγηση άπειρη, βοήθειες να επαναλαμβάνονται αυτούσιες και καθόλου σωστή διαχείρηση του timeline. Η εισαγωγή και οι διάφορες αφηγήσεις σου τρώνε τόσο χρόνο από το δωμάτιο που καταντά ενοχλητικό. Βάλτε ηθοποιό μέσα, παρά αυτό το ανελέητο μπίρι μπίρι πίσω από τους τοίχους. Λίγοι "γρίφοι" , κάποιοι τριπλά συνδυαστικοί, που δε λύνονται σε λιγότερο από 15 λεπτά ο καθένας γεγονός που δε βοηθάει τη ροή και κάνει κοιλιά! Σαν ιδέα το όλο concept αρκετά πρωτότυπο, έξυπνο και ωραίο , όμως η υλοποίηση δεν πέτυχε. Πολύ κρίμα... Και πληρώσαμε τόσα χρήματα, και ήρθαμε από μακριά και ξενερώσαμε απίστευτα αφού δεν προλάβαμε να δούμε ούτε τα 2/3 του δωματίου. Γιατί σημασία για μας έχει να ευχαριστηθούμε παιχνίδι και να το δούμε όλο κι ας μην αποδράσουμε ποτέ! Δε συνηθίζω να γράφω αρνητικά σχόλια ( δεν έχω γράψει ούτε ένα σε 30 δωμάτια ως τώρα ). Κάποια πράγματα καλό είναι να λέγονται όμως, γιατί κάποιοι κοπιάζουν και κάνουν πραγματικά καλή δουλειά ( μην πάμε μακριά - βλέπε 7th της ίδιας εταιρείας) και δε γίνεται να μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι...
Μακάρι να γίνουν διορθώσεις και να το επισκεφτούμε ξανά στο μέλλον.. μέχρι τότε, δε θα το προτείναμε..

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2019

The Orphan

The Orphan

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όποια σελίδα κι αν άνοιγα, όποια λίστα κι αν έβλεπα, όποιον κι αν ρωτούσα, πάντα κάπου μέσα υπήρχε το orphan. 4 χρονών δωμάτιο κι όμως ακόμα μας έλεγαν όλοι ότι δε γίνεται να παίζουμε e.r. και να μην το έχουμε επισκεφθεί. Οπότε κι εμείς, αν και παίχτες μόνο γριφοδωματίων, αποφασίσαμε να την κάνουμε την αμαρτία μας και να παίξουμε το μοναδικό στο είδος του γριφοδωμάτιο τρόμου!
Κι ήταν από τις ομορφότερες αμαρτίες μας! Διαβάζοντας διάφορα αρνητικά σχόλια πριν πάμε (ότι τίποτα δε λειτουργεί, ότι όλα είναι χαλασμένα λόγω φθοράς χρόνου κτλ), έχω να πω ότι τα βρίσκω υπερβολικά, αφού ακόμα κι η φθορά του ήταν δικαιολογημένη μέσα από την ιστορία του δωματίου και δε στοίχισε ούτε ελάχιστο στην άψογη θα έλεγα ατμόσφαιρά του. Στο ηχητικό κομμάτι μαζί με τα εφέ παίρνει σίγουρα 10/10 και είναι άξιο συγχαρητηρίων καθώς,όσα χρόνια κι αν περάσουν, η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει φαίνεται ακόμα ευτυχώς για μας! Η μεσίτριά μας από τις καλύτερες gm της Αθήνας, to the point, ευγενική και πάνω απ'όλα έμπειρη, αφουγκράστηκε το ρυθμό της ομάδας και ήξερε πώς να χειριστεί την κάθε στιγμή!!!
Το δωμάτιο είναι τρομακτικό τόσο ώστε να μπορείς να ακολουθήσεις την ιστορία και να λύσεις τους γρίφους. Αν έχεις παίξει 30 δωμάτια τρόμου, δε θα τρομάξεις λογικά, αλλά σίγουρα αξίζει την επίσκεψη γιατί είναι μοναδικό στο είδος του- προλάβετέ το. Αν παίζεις κυρίως γριφοδωμάτια όπως εμείς, θα τρομάξεις και θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας με δυο πιο δύσκολους και χρονοβόρους! Το προτείνω ιδανικά σε ομάδες που θέλουν να κάνουν εισαγωγή στα δωμάτια τρόμου - 2 το πολύ 3 άτομα! Η δυάδα των Room Sinners μπορεί να μη βρήκε εν τέλει διαμέρισμα να αγοράσει, αλλά κατόρθωσε να βγει εγκαίρως από κει μέσα, πριν την στοιχειώσουν μια για πάντα οι εφιάλτες του παρελθόντος ...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2019

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

📰Τα νέα σε τίτλους:
"Φτωχότερη η ιδιωτική συλλογή του γνωστού συλλέκτη Thomas Crown στην οδό Καρόρη, έπειτα από ληστεία αγνώστων στοιχείων αμαρτωλής δυάδας...
(ή αλλιώς ο κλέψας του κλέψαντος😈)

Δεύτερης γενιάς δωμάτιο, με αυτοματισμούς και αποκρυπτογραφήσεις, γρίφους κυρίως σε μορφή tasks μέτριας δυσκολίας (όμως σίγουρα χρειάζεσαι μια εμπειρία 15+ δωματίων για να το ευχαριστηθείς) που στηρίζονται εξ ολοκλήρου στην παρατηρητικότητα της ομάδας. Πρόκειται για μια ρεαλιστική ληστεία με τα όλα της, καθώς στην έναρξη σου δίνεται μια βαλίτσα που καλείσαι να χρησιμοποιήσεις, ώστε να καταφέρεις να επιστρέψεις την αληθινή πρωτομή της θεάς Υγείας. Η δυάδα των Room Sinners εν τέλει τα κατάφερε σε ένα δωμάτιο κομμένο και ραμμένο στα γούστα της. Ήταν τόσο απλό, με καταπληκτική ροή, χωρίς εξαντλητικό ψάξιμο, εξαντλητικό κάψιμο και ανεξάντλητους γρίφους (που άλλοτε τρέχεις και δε φτάνεις να λύσεις αλλά ούτε και ευχαριστιέσαι την ιστορία αν πρέπει να λύνεις 2 γρίφους το λεπτό για να προλάβεις) και συγχρόνως τόσο γεμάτο που το ονομάζω "Ιδανικό γριφοδωμάτιο διαμαντάκι", που δε νοείται να μην έχεις παίξει αν σου αρέσει αυτό το είδος! Μέχρι που ήταν ατμοσφαιρικό, χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με ιδιαίτερα ηχητικά, φωνές, σκοτάδια κτλ, μα ήταν τόσο όμορφα στημένο, που νιώσαμε πραγματικά από την αρχή μέχρι το τέλος ένα επιβλητικό μυστήριο και μία αγωνία που τόσο ομαλά και φυσικά σε βάζουν στο ρόλο και για λίγο ξεχνάς ότι "παίζεις" σε escape και νιώθεις ότι "παίζεις" σε ταινία.. !
Ο GM μας πόσο γ...τος!!! To the point μέσα στο ρόλο του (ειδικά σε ένα αυτοσχεδιαστικό σημείο -....- ήταν όλα τα λεφτά!!!) Γενικά η εταιρεία αυτή μας έκανε πολύ καλή εντύπωση από την πρώτη μας επίσκεψη στο sin city, γιατί και η κοπέλα και το παιδί αυτό δείχνουν να αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν (( μας έκαναν και σημαντική έκπτωση--να τα λέμε κι αυτά παιδιά γιατί υπάρχουν εταιρείες που δεν κάνουν ποτέ εκπτώσεις και αδιαφορούν να σε καθοδηγήσουν σωστά ή να ευχαριστείς το παιχνίδι παρά ενδιαφέρονται μόνο για την ώρα της πληρωμής )) και σίγουρα οι "mastermind" μπαίνουν μέσα στους καλύτερους (και πιο έμπειρους gm) οικοδεσπότες για μας της Αθήνας και το δωμάτιο αυτό στα top 5 μας!!!
Σπεύσατε !!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2019

Otherside

Otherside

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τα πειράματα στο Hawkins δεν σταμάτησαν ποτέ...κι αυτή τη φορά παγιδευμένοι στην άλλη πλευρά μια αμαρτωλή δυάδα έτοιμη να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται. Οι room sinners ξεκίνησαν το δύσκολο ταξίδι τους στο άγνωστο, με οδηγό ένα στοιχείο(...) που έπρεπε να ακολουθήσουν κατά γράμμα. Παράλληλο δωμάτιο με λουκέτα κι αυτοματισμούς και γρίφους κλιμακούμενης δυσκολίας. Δεν τρως χρόνο ψάχνοντας, τα στοιχεία είναι ολόγυρά σου και στη μέση εσύ να προσπαθείς να τα αποκρυπτογραφήσεις! Θα χρειαστείς συγκέντρωση, λογική σκέψη και θυμικό. Μην αναλωθείς σε πολύπλοκες ερμηνείες και βαθυστοχασμούς, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και κάθε λεπτό είναι σημαντικό! Δράσε άμεσα, χρησιμοποίησε όλα τα στοιχεία που σου δίνονται και έχε μάτια κι αφτιά ανοιχτά. Εμείς καθυστερήσαμε λίγο στο αρχικό στάδιο με αποτέλεσμα να μην έχουμε χρόνο να σκεφτούμε καθαρά στο δεύτερο μισό κι αυτό ίσως γιατί, όπως μας είπαν κιόλας, το δωμάτιο είναι challenging για δυάδα γιατί είναι μεγάλο κι έχει πολλά να κάνεις. Θα το προτείναμε λοιπόν ιδανικά σε τριάδες, μα σίγουρα με εμπειρία 15+ δωματίων καθώς πρόκειται για απαιτητικό δωμάτιο. Αλλά είτε 2 είτε 4 είτε έμπειροι είτε άπειροι, ασχέτως αν περάσετε ή όχι στην άλλη πλευρά, πιστεύω θα το ευχαριστηθείτε όσο κι εμείς, γιατί είναι διαδραστικό, με γρήγορη ροή, χωρίς ανελέητο ψάξιμο μα γεμάτο έξυπνα στοιχεία, ωραίους γρίφους και όμορφη ατμόσφαιρα. Δωμάτιο προσεγμένο, με ωραία props, που φαίνεται να έχουν ρίξει πολύ δουλειά γι αυτό το αποτέλεσμα, γεγονός που γι ακόμα μια φορά κατατάσσει το "escaped" στις καλύτερες εταιρείες που έχουμε επισκεφτεί ! Είστε γριφάκηδες κι αναζητάτε κάτι ιδιαίτερο; Να πάτε να ζήσετε την εμπειρία του otherside. 😁

Δεν Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2019

Sector B32

Sector B32

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των room sinners ξαναχτυπά, αυτή τη φορά στο sectοr B32, δωμάτιο πρώτης γενιάς που πρέπει να επισκεφτείς μόνο αν αγαπάς τα πολλά λουκέτα! Γρίφοι μέτριας δυσκολίας θα έλεγα, παράλληλοι κι όχι γραμμικοί, γεγονός στο οποίο οφείλεται πιστεύω κι ο βαθμός δυσκολίας του. Δεν έχει ανελέητο ψάξιμο ούτε κάνει κοιλιά σπάζοντας το κεφάλι σου να βρεις πώς να συνεχίσεις. Τα στοιχεία είναι όλα (σχεδόν) μπροστά στα μάτια σου κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πάντα κάτι να κάνεις και να ψάχνεις μόνο τρόπους για να λύσεις τους γρίφους. Μινιμαλιστικός χώρος (με όμορφα props) που παρ'όλη τη λιτότητά του κατορθώνει και σου δημιουργεί την ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι για να μπεις στο στόρυ. Το θεωρώ ιδανικό δωμάτιο για δυάδα ( με 10 τουλ. δωμάτια στο δυναμικό τους καθώς ορισμένοι γρίφοι χρειάζονται μια κάποια εμπειρία) αλλά και μέχρι 4 άτομα είναι οκ! Φιλικό περιβάλλον και καλοί οικοδεσπότες! Όντας γριφάκηδες, περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ λύνοντας γρίφους, βοηθώντας έτσι παράλληλα τους συναδέλφους ντετέκτιβ. Στις υπηρεσίες σας ✋

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

The Prison

The Prison

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έφτασε η μέρα όπου η δυάδα των Room Sinners καταδικάστηκε για όλες της τις αμαρτίες! Η ετυμηγορία: Ισόβια κάθειρξη και... ήταν αρκετά δίκαιη μπορώ να πω! Μας άξιζε! Μας άξιζε αυτή η δωματιάααρα και δε θέλαμε να τελειώσει!!!!
Τι να πρωτοπώ; Υπέροχη έναρξη, υπέροχο μισό, υπέρτατο φινάλε !! Χορταστικό γριφοδωμάτιο, που είχε απ' όλα: από κλασικούς γρίφους, συνδυαστικούς,  πονηρούς, απλούς αλλά έξυπνους που σε καίνε για λίγα λεπτά, άρτιους αυτοματισμούς, ωραία ροή, σωστές βοήθειες, πολλά αντικείμενα που δε χρειάζεσαι κι άλλα που πρέπει να στύψεις το μυαλό σου για να βρεις ή να ανοίξεις, μέχρι και γυμνάσια...!
Όμως όσο κι αν μας άρεσε αυτή η φυλακή κι επειδή έχουμε ακόμα πολλές αμαρτίες να ζήσουμε, θελήσαμε να αποδράσουμε ! Ποιος θα μας το λεγε ότι μετά από τόσο ψάξιμο, τόσο κάψιμο, λουκέτα και αποκωδικοποιήσεις, θα ήταν σα να μπαίναμε σε άλλο δωμάτιο! Ξεκινήσαμε μια κινηματογραφική απόδραση, χτισμένη με τρόπο που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη ! Αφού δραπετεύσεις, θέλεις σίγουρα λίγα λεπτά να συνέλθεις από όλο αυτό που έζησες!
Ο gm μοναδικός στο είδος του! Κάθισε και μας πρότεινε όοολα τα δωμάτια που μπορούμε να παίξουμε δυάδα, μιλήσαμε για όλα, νιώσαμε τη φυλακή σαν το σπίτι μας! Δεν είναι τυχαία τόσα θετικά σχόλια που υπάρχουν στα site ! Μια φυλακή που δεν επιτρέπεται να μην έχεις κλειστεί, στην escaperoomoκαριέρα σου. Χάρη, χαρήκαμε κι ευχαριστούμε για όλα!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners σε ρόλο ντετέκτιβ αυτή τη φορά, κατάφερε να εξιχνιάσει μια πολύπλοκη περίπτωση εξαφάνισης από άλλη εποχή και να βγει ίσως πιο "σοφή" από όλο αυτό το ταξίδι 😉
Καινούργια εταιρεία, παρθενικό τους δωμάτιο και πρόκειται για μια καλή αρχή κι ένα όμορφο γριφοδωμάτιο, με μεγάλους χώρους και πολλά πράγματα να κάνεις. Χρειάζεται παρατηρητικότητα, καλή συνεργασία, ψάξιμο σε σημεία που δε θα δεις με την πρώτη ματιά και φαντασία. Ωραίος ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες κι ένα διαδραστικό φινάλε ως τοπ στιγμή του δωματίου όπου οι σχέσεις της ομάδας δοκιμάζονται.. Το συστήνουμε σε άτομα σχετικά αρχάρια στο χώρο, όπου θα 'χουν όμως στο δυναμικό τους 10+ δωμάτια, είτε δυάδες είτε παραπάνω καθώς χωράτε άνετα (ζυγός αριθμός κατά προτίμηση).
Στα συν η έκπτωση που μας έκαναν μέσω ενός διαγωνισμού τους στο φβ, πράγμα που μας έδωσε και τη δυνατότητα να τους γνωρίσουμε και να περάσουμε αυτό το όμορφο απόγευμα. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, με τόσες εταιρείες και δωμάτια,  είναι πολύ σημαντικό να γίνονται κάποιες προσφορές ή εκπτώσεις, γεγονός που δείχνει πολλά για το ποιόν μιας εταιρείας! Τα παιδιά εκεί είναι από τα καλύτερα παρεάκια που έχουμε συναντήσει, με πολύ καλή ενέργεια και όρεξη ! Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα δούμε αρκετά καλές δουλειές στο άμεσο μέλλον !

Απέδρασαν

Απάντηση από: TimeRun Escape Rooms
Καλησπέρα Sinners! Ήταν χαρά μας που φιλοξενήσαμε την ομάδα σας! Ευχαριστούμε πολύ για το feedback! 😊

5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

SIN CITY

SIN CITY

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι Room Sinners περίμεναν καιρό την επίσκεψή τους στο Sin City, στο στοιχείο τους, προετοιμασμένοι για μια αμαρτωλή βραδιά, χωρίς να φανταζόντουσαν τι θα ακολουθούσε
στο στενάκι της οδού Καρόρη και στο σκοτεινό ιατρείο όπου μπήκαν κρυφά... !
Βατό, λόγω της γραμμικότητάς του, δωμάτιο, που δε σ'αφήνει να πονοκεφαλιάζεις για το πώς πρέπει να προχωρήσεις, με μέτριας δυσκολίας γρίφους, κάποιοι από τους οποίους ήταν αρκετά έξυπνοι όπως ο τελευταίος! Όλες οι κριτικές έγραφαν για αυτήν την έναρξη, σε σημείο να λες "τι στο καλό έχει πια και την εκθιάζουν όλοι"; κι όμως ήταν πραγματικά πρωτότυπη κι ευρυματική, βάζοντάς σε στο κλίμα και την ατμόσφαιρα του δωματίου πριν καλά καλά μπεις σε αυτό (spoil..). Καλά, ένα σημείο περίπου στα μισά, όοολα τα λεφτά ( δεν είναι τρόμου το δωμάτιο κι όμως εμείς εκεί τα χρειαστήκαμε). Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο και ώρες μετά συζητούσαμε γι αυτό! Αγάπησα τον τρόπο που δίνονταν οι βοήθειες
(ακόμα ένα πρωτότυπο σημείο)!
Γενικά το δωμάτιο μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπως και το προσωπικό, που ήταν πολύ φιλικό και χαμογελαστό.
Tips:
•Μιλήστε μεταξύ σας δυνατά για το τι κάνετε και πώς το κάνετε....οι τοίχοι έχουν αυτιά, κι ίσως τα χρειαστείτε
• Κάνε ησυχία για να ακούσεις...
• Έχε στην ομάδα έναν πρωτευουσιάνο ή κάποιον που πιάνει το μάτι του.
Η δυάδα των Room Sinners κατόρθωσε να εξιχνιάσει την υπόθεση και εν τέλει να ξεφύγει από την αμαρτωλή πόλη. Εσύ; Είσαι αρκετά αμαρτωλός για να τα καταφέρεις;
Ραντεβού στην Καρόρη ...😉 

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους...αμαρτωλούς! Η δυάδα των Room Sinners κατόρθωσε να δραπετεύσει, μέσα σε 80 λεπτά πραγματικής διαδικασίας απόδρασης!
Ίσως το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε επισκεφτεί ως τώρα! Τι έχετε φτιάξει βρε παιδιά;;;Απίστευτη ατμόσφαιρα, απίστευτη αίσθηση !!! Τόσο μινιμαλιστικό και τόσο γεμάτο ταυτόχρονα!!! Μόνο αυτοματισμοί, που για άλλη μια φορά σε αυτην την εταιρεία λειτούργησαν άψογα! Έξυπνοι γρίφοι, ανεβασμένης δυσκολίας , όχι γραμμικοί αλλά παράλληλοι, ( χωρίς όμως να σταματάει πουθενά η ροή κ έχοντας πάντα πράγματα να ασχοληθείς), πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται πάρα πολύ καλή συνεργασία !!! Το δωμάτιο χρειάζεται μία άλφα εμπειρία γι αυτό θα έλεγα να μην το κάψετε νωρίς, γιατί είναι πραγματικά κρίμα να μην καταφέρεις να το δεις όλο!! Θα μας τρελάνετε!!! 80 λεπτά η καρδιά να χτυπάει δυνατά και κάθε στιγμή που κάτι βρίσκεις να λες " ουααου, ρε τιιι λες;; πλακα κανεις;;;" και συναφή επιφωνήματα έκπληξης κ ικανοποίησης! Κάποια δωμάτια δε χρειάζονται ηθοποιό για να 'ναι δυνατά κι αυτό είναι η απόδειξη! Θα 'πρεπε να ακούγεται περισσότερο αυτή η εταιρεία, γιατί πρόκειται για δωμάτια διαμαντάκια, άρτια κατασκευασμένα και μοναδικά στο είδος τους! Τρομερή έναρξη και φαντασμαγορικό δεύτερο μισό! Θέλει πολύ ψάξιμο, καθαρό μυαλό στην αποκωδικοποίηση και να μπεις στο ρόλο! Παίξε σαν φυλακισμένος και βρες πόσο ακριβά τελικά πωλείται η ελευθερία... !

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αμαρτία από άλλη εποχή...
Η δυάδα των Room Sinners ταξίδεψε στις αρχές της δεκαετίας του 40' μέσα από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα props εποχής του δωματίου!
Καλοστημένο, με έξυπνους γρίφους μέτριας δυσκολίας και κάποιους πιο τσιμπημένους που χρειάζονται συνδυαστική σκέψη, καλή συνεργασία και φυσικά πολύ καλή παρατηρητικότητα, όπως όλα τα δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας, αφού στοιχεία βρίσκονται στα πιο απίθανα μέρη αλλά και περίτεχνα μπροστά στα μάτια σου! Με γνώμονα αυτό, πρέπει να ξεψαχνίσεις το μέρος και να σκεφτείς σα γνήσιος κατάσκοπος! Αν σου αρέσουν τα γριφοδωμάτια και είσαι δυνατό ψαχτήρι, τότε θα το ευχαριστηθείς όπως και εμείς και αν βγεις τελικά, θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση λύνοντας και τον τελευταίο πολύπλοκα απλό γρίφο 😉
Tips:
•Όλα έχουν σημασία. Δώσε βάση στα απλά.
•Μην κάψεις το κεφάλι σου! Κάνε αυτό που σου ήρθε πρώτο στο μυαλό.
•Ό,τι κλειδί χρησιμοποιείς, άφηνέ το εκεί.
Για τα παιδιά,  μόνο καλά λόγια έχω να πω,  ευγενέστατοι, με μεράκι και όρεξη, πρόθυμοι,  ενδιαφέρονται πραγματικά να περάσεις καλά,  δίνοντάς μου την εντύπωση ότι έτσι περνάνε και οι ίδιοι καλά !
Εμπρός κατάσκοποι.... ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επομένη αμαρτία για την δυάδα των Room Sinners μια Δ Ω Μ Α Τ Ι Α Ρ Α  με τα όλα της!  (Ακολουθεί σύντομο πλέξιμο εγκωμίου )
Τιιιι φτιάξατε ρεεε αστέρια;;;;!!!!
Άρτια σχεδιασμένο, πρωτότυπο και δύσκολο αν δεν έχεις παίξει ξανά στην εταιρεία, ώστε να μπεις στη λογική.  Άνετα παίρνει 8.5/10 στην κλίμακα  δυσκολίας κι επουδενί 7 παιδιά.  Όσοι το επισκεφτείτε έχοντας το 7 στο μυαλό σας, δε θα ξέρετε από που σας ήρθε! Αν πάλι το προσπερνάτε λόγω του 7, χάνετε μια απίστευτη εμπειρία!!!
Δε νοείται να λες ότι παίζεις escape rooms και να μην το χεις επισκεφτεί!!!
Λουκέτα μηδέν, ασυνήθιστοι γρίφοι, κυρίως δεξιοτεχνίας και παρατηρητικότητας, δε θυμίζει σε τίποτα άλλα γριφοδωμάτια κι η ατμόσφαιρά του σπανίζει! Το δωμάτιο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με μηχανισμούς(που λειτουργούν όλοι άψογα-αυτό κι αν σπανίζει!!!) κι αν θες να βγεις, καλά θα κάνεις να συνεργαστείς και να μη φοβηθείς να αντικρίσεις το είδωλό σου στον καθρέφτη...! Το συνιστώ σε δυάδες (λόγω μικρών χώρων), αλλά ψημένες, με σίγουρα 15+ δωμάτια στο δυναμικό τους! Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, το μυαλό σου ανοιχτό και αξιοποίησε τη χημεία σου με τον συμπαίχτη! Εδώ θα αποδειχθούν πολλά για την ομάδα😉
Τα παιδιά που έχουν την εταιρεία ευγενικά και τυπικά, βοηθούν, μόνο αν τους το ζητήσεις, καίρια, χωρίς να σου δίνουν τη λύση στο πιάτο! Το μόνο κακό ήταν (κ φταίμε εμείς) ότι αφού μας είπαν ότι δεν έχουμε περιορισμό σε βοήθειες, δεν πήραμε πάνω από 3( όντας κιόλας αρχάριοι), ξεχαστήκαμε στην αρχή και χάσαμε πολυυύ ώρα στον πρώτο γρίφο χωρίς λόγο( δε βλέπαμε πουθενά χρονόμετρο, δε μας ήρθε και κάποια βοήθεια χωρίς να τη ζητήσουμε οπότε κ βγήκαμε εκτός time line)
και πολύτιμο χρόνο σε ένα σημείο προς το τέλος που ήθελε μαεστρία αλλά όποιος βιάζεται...
Γι αυτό keep calm and άσε τον Gm να βοηθήσει ρε αδερφέ! Δεν είναι ντροπή!
Θα επιστρέψουμε σύντομα και για τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας αφού μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από όλες τις απόψεις!!!
Εσύ; Είσαι έτοιμος να αντικρίσεις τον εαυτό σου μέσα από τον καθρέφτη...;

Δεν Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαϊ - 2019

Orient Express

Orient Express

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έπειτα από παρότρυνση  δεκάδων σχολίων που διαβάσαμε, αφήσαμε δεύτερο αυτό το δωμάτιο, ως το δυσκολότερο γριφοδωμάτιο της εταιρίας κι αφού τελικά αμαρτήσαμε στο κρυσφύγετο του Escobar, ήρθε η στιγμή η δυάδα των Room Sinners να επιβιβαστεί στο Orient Express!
 Η δυσκολία του δωματίου έγκειται πιστεύω  στην μη γραμμικότητά του (αν και δεν ήταν γραμμικό, κατά έναν περίεργο τρόπο πολύ γρήγορα έβρισκες τη ροή, χωρίς να χάνεις ιδιαίτερο χρόνο)και κατ'επέκταση στα τόσα λουκέτα που σε όλα θα μπορούσαν να ταιριάζουν όλα τα στοιχεία που είχες συλλέξει.
Εύκολοι γρίφοι, που βασίζονται κυρίως στην παρατηρητικότητα (τα μάτια σας ορθάνοιχτα- το hint για να τα καταφέρετε) και μόνο 2 ίσως 3 συνυφασμένοι με την ιστορία και τσιμπημένοι τόσο όσο να ανεβάζουν τον πήχη και να του δίνουν αυτό το 8.5/10 που έχει.
 Το προτείνω σε μικρές ομάδες (ιδανικό για δυάδες), μέχρι 3 άτομα, σχετικά αρχάρια, με περίπου 10 δωμάτια στο δυναμικό τους, ή και πιο έμπειρα που δεν ποντάρουν στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αλλά θέλουν να περάσουν μια ευχάριστη ώρα γεμάτη  σπαζοκεφαλιές και γρίφους! Μια συμβουλή:  Μην το υποτιμήσεις! Ο χρόνος δεν συγχωρεί ιδιαίτερες καθυστερήσεις καθώς αυτά που χεις να κάνεις είναι αρκετά μπερδεγουέη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπεις χαλαρός. Ίσως αξίζει περισσότερο με ένα b2b με escobar που- προσωπική μου άποψη- ήταν πιο δύσκολο τελικά από αυτό. Αλλά τι σημασία έχει; Γιατί σε όλα τα σχόλια να συγκρίνουμε δωμάτια μεταξύ τους;; Αφού γνωρίζουμε και πρέπει να γνωρίζουμε ότι το κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό, έχει τη δική του ομορφιά, το δικό του στήσιμο και από το καθένα αποκτάς εμπειρία και δίψα για την επόμενή σου αμαρτία! Εξάλλου, aren't we all sinners???
Επιβιβαστείτε λοιπόν, προσδεθείτε και φυσικά προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας 😉

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η δυάδα των Room Sinners, διψασμένη για αμαρτία, επέλεξε αυτή τη φορά ένα δωμάτιο πρόκληση! Ένα δωμάτιο για γερά νεύρα! Ένα δωμάτιο που, όσες κριτικές κι αν διαβάσεις για το πόσο δύσκολο είναι, ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα!!! Ακόμα και το τόσο χαμηλό ποσοστό απόδρασής του δεν είναι διόλου τυχαίο!!! Αν επιλέξετε να μπείτε στο εργαστήριο του παρανοϊκού  με αυθάδεια κι υπέρμετρη σιγουριά, αυτό που θα συμβεί είναι να γίνετε μπιμπελό που θα κοσμούν τον τοίχο του για τους επόμενους!!! Μείνετε ταπεινοί, συγκροτημένοι, συγκεντρωμένοι, κινηθείτε γρήγορα και ψάξτε καλά παντού!!!!
Αιματηρό και ταυτόχρονα πολύ έξυπνο  γριφοδωμάτιο, με πάρα πολλούς  γρίφους, λουκέτα, κλειδάκια, αυτοματισμούς, τόσα πράγματα να λύσεις, σε μια ώρα γεμάτη αγωνία, εγρήγορση και πολύ τρέξιμο γύρω γύρω! ( εκεί θαρρώ έγκειται κι η δυσκολία του).  Μπράβο στην εταιρία που για ακόμα μια φορά μας εξέπληξε ευχάριστα και μας χάρισε μια δυνατή αμαρτωλή βραδιά!!! Κι αν νομίζεις ότι ξέφυγες, είσαι γελασμένος! Το paranoic 1 θα σε στοιχειώνει κ θα σε καταδιώκει κάνοντάς σε να μη μπορείς να αντισταθείς  στον επόμενο γύρο και το paranoic 2 ! Ποιος τελικά είναι αυτός ο παρανοϊκός; Βγήκες από το εργαστήρι; κι αν ναι, βγήκες ζωντανός; Είσαι σίγουρος για την απάντησή σου; Προσοχή! Πείραμα σε εξέλιξη! Νησάρα του παρανοϊκού σου ερχόμαστε...!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Οι Room Sinners αμάρτησαν ξανά, αυτή τη φορά στο άβατο του Asylum και στην πτέρυγα Γ',  προσπαθώντας  να λύσουν ένα μυστήριο πολύ σκοτεινό. Τρομερή έναρξη, φαντασμαγορική και ζόρικη, τόσο όσο να προσθέσει στο γριφοδωμάτιο μια επιβλητική ατμόσφαιρα, ικανή να το αναγάγει σε δωμάτιο τρόμου, χωρίς όμως να είναι δωμάτιο τρόμου!!  Έξυπνοι γρίφοι, όχι πολλοί, 1-2 μόνο χρονοβόροι, μεσαίας δυσκολίας, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί, σου ξεδιπλώνουν την ιστορία, γι αυτό δώσε προσοχή στις εξελίξεις, προσπάθησε να αφομοιώσεις ό,τι ακούς και "συνεργάσου" με τον ηθοποιό. Αν τα καταφέρεις, έχεις ελπίδες να προχωρήσεις!(Bytheway ο ηθοποιός της αρχής όλα τα λεφτά, με υπέροχους αυτοσχεδιασμούς (μα μανταλάκια;;;χαχαχαχα έκλαψα), 100% στο ρόλο του, κατάφερε να με βάλει τόσο πολύ μέσα στο θέμα που χωρίς να το καταλάβω έφτασα να παίζω κι εγώ το ρόλο μου! Κάποια στιγμή κόλλησε ένας αυτοματισμός και φάγαμε πολύ ώρα εκεί , πράγμα που μας έβγαλε λίγο από την ροή  και μας αποσυντόνισε. Αυτά όμως συμβαίνουν. Στα αρνητικά θα έβαζα την ηθοποιό στο τέλος που ένιωθα να είναι λίγο έως πολύ αγενής και σα να το έχει κάνει πολλές φορές όλο αυτό και να βαριέται. Καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του ηθοποιού σε αυτα τα δωμάτια είναι και να σε καθυστερεί -αποσυντονίζει, αλλά εκείνη νομίζω το πήγε στο άλλο άκρο, ξενερώνοντάς μας λίγο στο πιο κρίσιμο σημείο του δωματίου, δημιουργώντας "κοιλιά" στο ρυθμό του παιχνιδιού. Κρίμα γιατί πρόκειται για μια δωματιάρα, κι όταν ο ανταγωνισμός έξω είναι τόσο μεγάλος (και μέσα δλδ γιατί ο άλλος ηθοποιός έδωσε ρέστα) η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
Πέραν τούτου, που θέλω να πιστεύω ότι έτυχε, είναι μοναδικό δωμάτιο στο είδος του, από τα καλύτερα της εταιρίας, αξίζει να το επισκεφτείτε !!! Ιδανικό για λίγα άτομα, δυάδες με χημεία, max 3 άτομα για να το ευχαριστηθείτε.
 Το φινάλε πρωτότυπο, εγώ δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο!  Σε φέρνει αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό.
 Τελικά πήγες ποτέ στο άσυλο; κι αν πήγες, κατάφερες να φύγεις ; κι αν τα κατάφερες, έφυγες ποτέ...;;; 
Σπεύσατε !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χθες "αμαρτήσαμε" παίζοντας... Mansion!
Οι Room Sinners μπήκαν στην έπαυλη και κατάφεραν να βγουν, ανακαλύπτοντας κάτι τρομερό....! Διαβάζοντας τα σχόλια είχα ενθουσιαστεί, αυτό που αντίκρυσα όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία!  Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το πώς ένα τόσο δα δωματιάκι μετατράπηκε εν τέλει σε μια ολόκληρη έπαυλη!!! Γραμμικότατο ! Χρειάζεται πολύ καλή συνεργασία γι αυτό το προτείνω σε δυάδες με καλή χημεία ή ιδανικά 3 άτομα, καθώς ο χώρος είναι μικρός (κάθε φορά 😉)! Θέλει παρατηρητικότητα, μπόλικο ψάξιμο και ανοιχτό μυαλό !!! Έξυπνοι γρίφοι, πρωτότυποι αυτοματισμοί και ιδιαίτερα props συνθέτουν μια ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ που πρέπει να επισκεφτείς... εδώ και τώρα!!! Τρομερή εμπειρία!!!! Ευχαριστούμε για όλα!  Περιμένουμε το νέο σας δωμάτιο με ανυπομονησία και φυσικά "προπονούμαστε" για να αντιμετωπίσουμε το βενζινάδικο !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ό,τι και να γράψω για αυτό το δωμάτιο είναι λίγο!!!  Από τις λίγες εταιρείες που δεν σου λένε την ιστορία του δωματίου στην αρχή,  παρά σε αφήνουν να την ανακαλύψεις μόνος σου, καθώς εκείνη ξεδιπλώνεται μπροστά σου κάθε φορά  που λύνεις ένα γρίφο ή βρίσκεις κάποιο στοιχείο . Αυτό που ανακαλύπτεις ότι έγινε στο τέλος συγκλονιστικό. Ανατριχίλα. Τρομερή  ατμόσφαιρα!!! Τρομερή έμπνευση και τρομερή δουλειά !!!Πολλά μπράβο σε όλους εκεί στο προσωπικό. Καθίσανε  πάρα πολύ ώρα μετά για να μας εξηγήσουν τα πάντα, να μας λύσουν απορίες , να μας ρωτήσουν διάφορα, να μας προτείνουν επόμενα δωμάτια,  δείχνοντάς μας ότι αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και μας έχουν ιντριγκάρει για τη συνέχειά μας ως εκκολαπτόμενοι στο χώρο αυτό. Γεμάτο δωμάτιο με γρίφους και αυτοματισμούς μεσαίας και άνω δυσκολίας καθώς και δυο σημεία για γερούς λύτες!!! Θα το πρότεινα σε άτομα όχι πολύ αρχάρια (γιατί έχει αρκετές δυσκολίες και χρειάζεται πολύ γρήγορη σκέψη καθώς τα στοιχεία είναι χρονοβόρα), αλλά που βρίσκονται όμως σχετικά στα πρώτα τους δωμάτια( με μία εμπειρία δηλαδή 10+ δωματίων) γιατί η γραμμικότητά του κι η δομή του θα τους δώσει αρκετές συμβουλές και βάσεις για αργότερα! Ιδανικό για δυάδες με χημεία, ή τριάδες (4 άτομα μαξ). Ένα δωμάτιο που δεν επιτρέπεται να μην έχεις επιστεφτεί παίζοντας escape room. Θυμήσου, ότι ηθοποιός δεν υπάρχει, όμως πολλές φορές είναι σα να μη βρίσκεσαι και τόσο μόνος τελικά...  ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Απρ - 2019

Room 104: Joker's Crypt

Escape Theory to delete
Room 104: Joker's Crypt

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα σχετικά εύκολο γριφοδωμάτιο και όχι ιδιαίτερα γραμμικό. Η ευκολία του έγκειται στο γεγονός ότι ο ηθοποιός που υπάρχει μέσα , αν σε συμπαθήσει, σε βοηθάει σε πολλά πράγματα ενώ ταυτόχρονα με τις ζαβολιές του προσπαθεί να σε μπερδέψει. Γι αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και συνεργασία. Ένας από την ομάδα να παρασυρθεί στα πυρά γέλιου, νομίζω ότι θα δυσκολέψει όλη την ομάδα. Μην το υποτιμήσετε όμως. Έχει αρκετούς συνδυαστικούς γρίφους που ειδικά στην αρχή μπορεί να φάτε πολύ χρόνο επειδή θα μπείτε χαλαρά και μετά να τρέχετε και να μη φτάνετε. Προσοχή λοιπόν γιατί όσο έμπειροι επιστήμονες και να είστε, ο joker είναι ικανός για όλα !!! Χε χε χε!!!! Ένα δωμάτιο ιδιαίτερο κι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός ηθοποιός, συνθέτουν μια βραδιά γέλιου και ξεγνοιασιάς . Άλλωστε καλός κι ο τρόμος αλλά δεν περνάει η escaroomζωή χωρίς δυνατές δόσεις γέλιου. Εμείς πήγαμε δυάδα και τα καταφέραμε αλλά πιστεύω ιδανικός αριθμός για να ευχαριστηθείς αυτό το τρελοδωμάτιο είναι από τρεις και πάνω! Καλή διασκέδαση!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Pablo Escobar

Pablo Escobar

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μπήκαμε στο άβατο του Pablo Escobar και καταφέραμε να αποδράσουμε εγκαίρως, αφού πρώτα ανακαλύψαμε πού τελικά βρίσκεται!
Νομίζω ότι περισσότερο από όλα μας δυσκόλεψε η έναρξη και χάσαμε χρόνο εκεί,κάνοντάς μας να βιαζόμαστε έπειτα, (καθότι ήμασταν 2 άτομα με μικρη εμπειρία)
ενώ η συνέχεια ήταν πιο βατή και γραμμική! Θέλει γενικά πολύ ψάξιμο και επειδή όλοι οι γρίφοι, αυτοματισμοί κτλ στηρίζονται εξ ολοκλήρου στο στόρυ, δώστε βάση. Το κλειδί είναι η ιστορία!
Ένα κλασικό γριφοδωμάτιο, με πρωτότυπους αυτοματισμούς και μοναδικό φινάλε! Κατάλληλο θα έλεγα για δυάδες με χημεία, ιδανικό για ομάδες 2-4 ατόμων με εμπειρία γύρω στα 10-15 δωμάτια που ξεκινούν τώρα, καθώς έχει ωραία ροή και πιστεύω ότι λειτουργεί σαν μετάβαση από το αρχάριο στάδιο στο λίγο παραπάνω, γιατί έχει το κάτι παραπάνω! Πολύ ευγενικό προσωπικό, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση! Ο gm κάθισε μετά και μας έδειξε ό,τι θέλαμε, μας έλυσε απορίες και συζήτησε μαζί μας( πολύ ευχάριστος). Το μόνο αρνητικό, αν μπορώ να βρω κάτι, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνωση κι ακούς όσους περνούν από το διάδρομο ή παίζουν στα άλλα δωμάτια, πράγμα που με έβγαζε που κ που από το  mood. (Όμως αυτό συμβαίνει δυστυχώς σχεδόν σε όλα τα escape room φαντάζομαι.)
Περάσαμε πολύ ωραία βραδιά! Σπεύσατε!!!
Ετοιμαζόμαστε και για τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρίας !!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θα ξεκινησω απο το προσωπικο, που γουσταρει τοσο αυτο που κανει. Συγχαρητηρια σε ολους ! Πραγματικα απο τους καλυτερους οικοδεσπότες και gm escape room! Συνεχιστε την καλη δουλεια! Τώρα, οσον αφορα το δωματιο, ηταν ατμοσφαιρικό, με χαμηλό φωτισμό, πετυχαν το οτι ενιωθες σα να βρισκεσαι πραγματικα σε αμπάρι πλοιου, μετριο προς δύσκολο. Μην περιμενετε κλασικο γριφοδωματιο. Ηταν κατι διαφορετικο κ πρωτοτυπο με ελαχιστα λουκετα, κλειδαριες επισης, με εξαιρεση την τελευταια που θα σας δυσκολεψει αρκετα αν δεν εχετε δει κατι παρομοιο, ειναι προκληση ! Οι γριφοι ομως ηταν πολλοι, και δε χρειαζοταν η λογικη σκεψη μα η πειρατικη πονηρια!  Ήθελε πολύ ψαξιμο και παντου, (οταν λεω παντου εννοω παντου!! Πρεπει να "ξεσυναρμολογησεις" ο,τι υπαρχει εκει μεσα) οπως τα περισσοτερα δωματια της εταιριας, που βαζουν στοιχεια σε απιστευτα σημεια, αλλά η δυσκολια δε βρισκοταν τοσο στο να τα συλλεξεις, οσο στο να βρεις μια ακρη με αυτα! Εμεις πηγαμε 4 ατομα, αρχαρια σχετικα και τα καταφεραμε ως ενα σημειο, το παλεψαμε, ομως χωρις 2 συγκεκριμενες βοηθειες νομιζω δε θα προχωρουσαμε.  Θα προτεινα να μην το καψετε αν ειστε αρχαριοι. Αφηστε το για τη συνεχεια που θα εχετε αποκτησει μια καποια εμπειρια ( ειδικα αν εχετε επισκεφτει κι αλλα  πειρατικα δωματια) και θα το ευχαριστηθειτε περισσοτερο! 
Επισκεφτείτε σιγουρα το δωμάτιό τους "dragon tattoo " πρωτα! Θα σας βάλει στο κλιμα της εταιρίας και προκειται για δωματιαρα! Τριαδα φωτιά ή  δυαδες με καλη χημεια σπευσατε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ δυνατό γραμμικό γριφοδωμάτιο-ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ!!!
Πρέπει να ψάξεις παντού, κυριολεκτικά παντού(παντού έτσι, ελπίζω να έγινα κατανοητή), να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να βιαστείς!!! Γιατί αυτά που πρέπει να βρεις είναι πολλά και δεν πρέπει να χάνεις χρόνο, ειδικά στην αρχή. Ο GM ευγενέστατος και φαίνεται να γουστάρει πολύ αυτό που κάνει!  Μπορεί να μην είχε  περίεργους φωτισμούς, καπνούς και άλλα φαντασμαγορικά και ο χώρος να μην ήταν πολύ μεγάλος, αλλά ήταν τόσο ευφάνταστα τα props που δημιουργούσαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, ιδανική να σε βάλει στο πετσί του ρόλου!  Το δωμάτιο πιστεύω ότι είναι ιδανικό για τρία άτομα ή έμπειρες δυάδες καθώς οι περισσότεροι γρίφοι είναι άνω του μετρίου και θέλουν κάποια εμπειρία για να προχωρήσεις. Εμείς ήμασταν δύο άτομα χωρίς πολύ μεγάλη εμπειρία, όμως μας δόθηκαν αρκετές βοήθειες( δοσμένες έτσι ώστε να οδηγήσουν τη σκέψη σου και όχι να σου λύσουν το γρίφο ) κι αποδράσαμε εν τέλει. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και έξυπνα δωμάτια γρίφων και αν δεν το έχεις επισκεφτεί ακόμα χάνεις πολλά!!!  Μας ενθουσίασε!!!!
Ετοιμαζόμαστε ήδη για το αμέσως επόμενο σε δυσκολία δωμάτιο τους το "Blood Treasure"!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

THE CURSED WILLY


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

   Ομάδα : Room Sinners

1408


58:20

   1 Ώρα
   2 - 6
   46,7 %

   Ομάδα : Room Sinners

ART HEIST


52:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   96,5 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

WORLD WAR III


1:04:25

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

World Saviors World Saviors
Korean Board Game Korean Board Game
Dance with Kim Dance with Kim

   70 Λεπτά
   2 - 6
   86,3 %
4 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

Money Heist


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Δράσης
Kids Friendly
Parking

   Ομάδα : Room Sinners

Mysticity


09:46

   80 Λεπτά
   2 - 4
   98,8 %
Σκορ
Kids Friendly
  Video
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

Upside Down


1:15:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Sci-Fi
Δράσης
Parking

   Ομάδα : Room Sinners

Jungle Treasure


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   97,9 %
Δράσης

   Ομάδα : Room Sinners

El Patron


1:15:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Parking

   Ομάδα : Room Sinners

Otherside


1:16:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   91,4 %
Sci-Fi
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

Baker Street


  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 6
   88,2 %

   Ομάδα : Room Sinners

The HAUNTED Box


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Free the lost soul! Free the lost soul!
 Dared to visit! Dared to visit!

   70 Λεπτά
   2 - 6
Youth Pass
5 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

Roll the Dice


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

Indiana Jones


1:12:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
   94,7 %

   Ομάδα : Room Sinners

20.000 Λεύγες υπό τη Θάλασσα


1:25:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   94,3 %
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
4 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   99,7 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

Ammut Hall


1:05:20

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FBI Legend FBI Legend

   70 Λεπτά
   2 - 6
   92,6 %
Kids Friendly
4 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

PSYCHO


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

WAR GAMES


52:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   93,6 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

THE SIGNAL


1:06:35

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Extraterrestrial experts Extraterrestrial experts
Master of the Cosmos Master of the Cosmos

   70 Λεπτά
   2 - 6
   68,3 %
4 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

LOST REVISED


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   99,8 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

Dragon Quest


1:09:26

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Drogon Dragon Drogon Dragon
Rhaegal Dragon Rhaegal Dragon

   70 Λεπτά
   2 - 6
   88,8 %
Kids Friendly
3 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

The Blue Room


1:07:46

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Blue Room.. Blue Room..

   70 Λεπτά
   2 - 6
   90,8 %
Kids Friendly
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

ENIGMA


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
  Video
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

   Ομάδα : Room Sinners

The TIME Box


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
Σκορ
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

Color Dreams


  Δεν Απέδρασαν

   90 Λεπτά
   3 - 5
   66,9 %
Σκορ
Διαθέσιμο Έως: 15/10/2020

   Ομάδα : Room Sinners

Arkham's Docklands


1:15:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   89,3 %

   Ομάδα : Room Sinners

The Dark Side Of The Elements


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   99,5 %

   Ομάδα : Room Sinners

CUBE


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

   Ομάδα : Room Sinners

The order of Light


1:35:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   71,3 %

   Ομάδα : Room Sinners

Contagion


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Kids Friendly

   Ομάδα : Room Sinners

HANGOVER


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

   Ομάδα : Room Sinners

Route 666


  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 5
   54,1 %

   Ομάδα : Room Sinners

The Holy Grail


1:00:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Kids Friendly

   Ομάδα : Room Sinners

Secret Society


57:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   63,0 %
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

   Ομάδα
Room Sinners :
Room Sinners

Escape the Car - Dream


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   98,1 %
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

   Ομάδα : Room Sinners

ROSWELL 1947


1:10:00

   80 Λεπτά
   1 - 5
   92,4 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

A-Maze


1:08:32

   70 Λεπτά
   4 - 6
   97,3 %
Σκορ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

MAGIENCE - Η Επιστροφή PART 1


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   98,9 %
Sci-Fi

   Ομάδα : Room Sinners

TYRANNY


1:00:00

   80 Λεπτά
   1 - 5
   97,8 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

The MUSEUM Box


56:02

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Do not sound the alarm! Do not sound the alarm!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Ώρα
   2 - 6
Kids Friendly
Youth Pass
5 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

AVISSOS


1:00:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   92,3 %
  Video

   Ομάδα : Room Sinners

The Orphan


54:00

   1 Ώρα
   1 - 4
   82,7 %
Τρόμου
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Έχει Ηθοποιό?

   Ομάδα : Room Sinners

Daylight


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Σκορ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

Thomas Crown


45:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

Otherside


  Δεν Απέδρασαν

   80 Λεπτά
   2 - 6
   91,4 %
Sci-Fi
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

Sector B32


56:02

   70 Λεπτά
   2 - 6
   78,1 %
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

The Prison


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
Δράσης
Parking
Youth Pass

   Ομάδα : Room Sinners

The Unveiling


1:09:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Mystery Unveiled Mystery Unveiled

   90 Λεπτά
   2 - 6
   70,7 %
  Video
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

SIN CITY


1:00:00

   70 Λεπτά
   2 - 4
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:04:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   85,1 %
Kids Friendly
Youth Pass

   Ομάδα : Room Sinners

Band of Spies


1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 7
   81,1 %
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


  Δεν Απέδρασαν

   75 Λεπτά
   2 - 6
   88,2 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

   Ομάδα : Room Sinners

Orient Express


58:30

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,1 %

   Ομάδα : Room Sinners

Room 103: Paranoic Reborn


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   45,6 %
Τρόμου
2 Τρόπαια
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

   Ομάδα : Room Sinners

Ashecliffe Asylum


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Το Χάλκινο Κλειδί Το Χάλκινο Κλειδί
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 5
   91,8 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

The Mansion


50:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   61,8 %

   Ομάδα : Room Sinners

Room 104: Joker's Crypt

Escape Theory to delete

55:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Το χρυσό κλειδί Το χρυσό κλειδί
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,1 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 31/05/2020

   Ομάδα : Room Sinners

7th


58:33

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,0 %
Σκορ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Room Sinners

Pablo Escobar


58:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   91,3 %

   Ομάδα : Room Sinners

Blood Treasure


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   84,9 %
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

The Room with the Dragon Tattoo


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   87,7 %
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Room Sinners

Room 102: A Weird Student


45:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   91,9 %
2 Τρόπαια
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

   Ομάδα : Room Sinners

Κέρδισε

Οκτ - 2020

Συγχαρητήρια! Σώσατε την ανθρωπότητα.

Οκτ - 2020

Παίξτε σαν Κορεάτες. Χωρίς βοήθεια!

Οκτ - 2020

Βρήκατε τα σωστά βήματα χωρίς βοήθεια ! Ok

Μαρ - 2020

Τίποτα πολύτιμο δεν λείπει...

Φεβ - 2020

Βρήκατε το σωστό ρυθμό χωρίς βοήθεια!

Φεβ - 2020

Χρησιμοποιήσατε εξωγήινη τεχνολογία για καλό σκοπό!

Ιαν - 2020

Αποδράσατε με τη πρώτη προσπάθεια!

Ιαν - 2020

Bρήκατε και τα 3 αυγά των δράκων..

Ιαν - 2020

Μάθατε τι ήταν τελικά το Blue Room...

Οκτ - 2019

Κατάφερες να σπάσεις τον κωδικό! Εισ’ ΩΡΑΙΟΣ!

Σεπ - 2019

Το κυνήγι ξεκινάει πρώτα εδώ!

Σεπ - 2019
Ιουν - 2019

Η σκοτεινή υπόθεση του Άρθουρ, μπορεί να λυθεί μόνο από τους πιο ικανούς. Αυτό το έπαθλο τους ανήκει.

Μαϊ - 2019

Αυτό το τρόπαιο σου δίνει τη γνώση για να μπαίνεις στα πιο δυνατά escape rooms!

Απρ - 2019
Το χρυσό κλειδί
Το χρυσό κλειδί
Escape Theory to delete

Κατέχοντας αυτό το τρόπαιο, γίνεσαι executive member στη λίστα των δυνατών escapers