cover image profile image

Μαρία Λιγνού
Gladiator


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 446
  Μου Αρέσει : 25

5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

El Exorcista ... Τέλειο απλά ❣️

Εξ αρχής είχα μεγάλες προσδοκίες καλώς ή κακώς λόγω ταινίας , ανεξαρτήτως του ότι ειναι ένα παλιό δωμάτιο σχετικά και πραγματικά οι προσδοκίες μου βγήκαν και στην πράξη.
Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι ένα από τα καλύτερα που έχω πάει μέχρι τώρα και πιστεύω και που θα πάω μελλοντικά. Τα σκηνικά ενώ δεν ήταν αρχικά κάτι το ου-α-ουυ που λέμε όμως για παλιό δωμάτιο είχε " περάσματα" που δεν τα βλέπεις σε παλιό δωμάτιο και σε συνδυασμό με τους γρίφους οι οποίοι ναι μεν δεν ήταν και τόσο δύσκολοι όμως ήταν έξυπνοι και ήθελε παρατηρητικότητα και όλα αυτά σε κάνουν να ζεις την ιστορία του " εξορκιστή ".

Όλο το θέμα όμως είναι η ηθοποιός που έδωσε ρεσιτάλ " ερμηνείας ρόλου " και η κοπέλα έβγαινε κυριολεκτικά από παντού είτε το περιμένεις είτε όχι και δεν ήξερες μετά από ένα σημείο από πού θα σου βγει διότι δεν πήγαινε καν με την μουσική , έβγαινε από παντού και όποτε ήθελε η ίδια οριακά . Συγκλονιστική απλά και είμαι σίγουρη ότι μου είχε αδυναμία γιατί πρώτη φορά λαχάνιασα χαχα , υπέροχη απλά , την λάτρεψα και θεωρώ ότι μέχρι τώρα είναι το πιο δύσκολο performance . Επίσης και ο " πάτερ" ήταν εξαιρετικός όσο τον είδαμε και μπράβο και στην GM - owner που σκέφτηκε τόσο καλά το όλο δωμάτιο και έκανε πολλές ίδιες σκηνές με την ταινία.

Απλά congratulations και μία συμβουλή " παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία " ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Deadlock " 2/2 " ❣️

Και σε αυτό το ER ισχύει ότι είπα και στο προηγούμενο σχόλιο που έκανα στο 1ο deadlock .
Το πρώτο μου b2b και πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι και το αγαπημένο μου ανεξαρτήτως του πόσα θα παίξω από εδώ και πέρα .
Η μουσική σε συνδυασμό με τους γρίφους και τους ηθοποιούς σε είχαν σε μια εγρήγορση χωρίς να κάνει πουθενά " κοιλιά " το δωμάτιο ξεδιπλώνοντας με έναν πολύ όμορφο τρόπο την ιστορία του δωματίου.
Προτείνω ανεπιφύλακτα το b2b για φουλ εμπειρία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που δουλεύουν εκεί για το εξαιρετικό τους acting τους ( σε άλλο level το daddy mode των αδερφών deadlock το οποίο και αγάπησα χιχι 😏😋 ) αλλά και μετά το after game .
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ θα πω και στον Σπύρο Βλάχο ο οποίος έκανε guest εμφάνιση στο τέλος χωρίς να τον περιμένουμε η αλήθεια είναι ( ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στο acting του προηγουμένως,το οποίο το μάθαμε μετά ότι ήταν στο δωμάτιο κανονικά ) ❣️

Κάποια στιγμή μελλοντικά θα ξανά πάω σίγουρα να ξανά παίξω το b2b ... Thank you Deadlock brothers ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Deadlock "1/2" ... ❣️

Ααχ τί να πω για αυτό το δωμάτιο τώρα ?
Αρχικά, πήγα πριν 2 βδομάδες συγκεκριμένα έτσι για να μπει καλά ο μήνας που λέμε και το πήγα 4αδα b2b όπου η εμπειρία είναι σε άλλο level .
Η αρχή προσωπικά μου έκανε εντύπωση μπορώ να πω και η ιστορία του δωματίου ξεδιπλώνεται με έναν πολύ ωραίο και " ενδιαφέρον " τρόπο καθώς συνεχίζεις να λύνεις τους γρίφους κλπ .
Η όλη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την μουσική και τους ηθοποιούς είναι το κάτι άλλο .
Τέλος , θα ήθελα να τονίσω ότι έχει πολύ δυνατές στιγμές με τα " αδέρφια deadlock " τα οποία προσωπικά εκείνη την μέρα ήταν σε " daddy mode " το οποίο πολύ απλά το λάτρεψα χεχε 😋😘💕 .

Και φυσικά στο τέλος επειδή μιλήσαμε με όλα τα παιδιά εκεί μπορώ να πω ότι εκτός του εξαιρετικού acting τους ήταν και πολύ κοινωνικά - συμπαθητικά καθώς μιλήσαμε για κάμποση ώρα ( φυσικά αφού τελειώσαμε και με το δεύτερο μέρος του deadlock )

Αγαπάμε τα αδέρφια deadlock και τα ευχαριστώ για την " θερμή τους " 😋❤️

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Λοιπόν , για το συγκεκριμένο δωμάτιο θα έλεγα το εξής : Λόγω του ότι έχω δει την ταινία είχα μεγάλες προσδοκίες και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η πλοκή σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα καθώς και τον ήχο / μουσική ήταν απλά καταληκτική, βλέποντας κάποια πράγματα ήταν λες και όντως ζεις την ταινία.
Οι ηθοποιοί και ο GM μέσα στον " ρόλο " τους και κάποιες " σκηνές " οι οποίες ήταν πολύ δυνατές .
Επίσης κάποιοι γρίφοι και αποστολές ήταν " έξυπνοι " θα έλεγα .
Τέλος, αφού τελείωσε το δωμάτιο κάτσαμε και μιλήσαμε για αρκετή ώρα με τα παιδιά εκεί και όλα τους ήταν πολύ φιλικά και συζητήσιμα .

Αξίζει να πάει κανείς και πόσο μάλλον αν έχει δει την ταινία το οποίο θα ήταν καλό να έχει γίνει από πριν .❣️

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα πολύ διαφορετικό δωμάτιο από αυτά που έχω συνηθίσει να πηγαίνω αλλά αξίζει να πας και να ζήσεις την " ιστορία " του συγκεκριμένου δωματίου.

Το act πολύ καλό και " αστείο " , οι γρίφοι όπως πρέπει για το συγκεκριμένο δωμάτιο παρόλο που οριακά βλέπεις ( όποιος έχει πάει καταλαβαίνει και όποιος θα πάει θα καταλάβει ) και μαζί με την όλη ατμόσφαιρα και πλοκή δεν έκανε καθόλου " κοιλιά " και μέχρι και το τέλος ήταν ευχάριστο με τον " δικό του τρόπο " .

Επειδή κλείνει λίγο μετά το Πάσχα καλό θα ήταν να πάτε να το επισκεφτείτε και αυτό το δωμάτιο γιατί είναι όντως διαφορετικό από αυτά που θα έχετε πάει .❣️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

9ο δωμάτιο στην σειρά για εμένα και ως άτομο που φοβάται και αγχώνεται εύκολα μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι από τα καλύτερα που έχω πάει και που θα πάω ίσως ❣️

Από την αρχή μέχρι το τέλος είσαι μονίμως σε εγρήγορση καθώς οι γρίφοι είναι απαιτητικοί και έξυπνα δομημένοι θα έλεγα με αποτελέσμα να έχεις το μυαλό σου εκεί + ότι σε πιάνει ένα άγχος για το πότε θα εμφανίσουν οι ηθοποιοί οι οποίοι εμφανίζονται κάποιες φορές εντελώς απρόοπτα και τρως για τα καλά jumps . Η ερμηνεία τους εξαιρετική μπορώ να πω και σε συνδιασμό με την μουσική και την όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί θα έλεγα ότι έχει καταπληκτική ροή .
Θα ήθελα να σχολιάσω επίσης ότι ο χώρος και τα δωμάτια γενικά είναι πραγματικά πολύ ωραία δομημένα , εγώ συγκεκριμένα παρατηρούσα κάποια αντικείμενα για κάμποση ώρα ας πούμε γτ μου έκαναν εντύπωση .

Επιπλέον , εντύπωση μου έκανε η πόση ώρα μιλάγαμε με τους ηθοποιούς στο τέλος , πολύ φιλικοί και ευχάριστοι καθώς τους ρωταγαμε πράγματα και εκείνοι το ίδιο και γενικά κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση.

Τέλος , θα ήθελα να δώσω μία συμβουλή σε εκείνους που σκέφτονται να πάνε η όχι λόγω του ότι οι περισσότεροι λένε ότι οι γρίφοι είναι δύσκολοι κλπ το οποίο ναι ισχύει αλλά η ομάδα μου γενικά δεν είχε και τόσο μεγάλη εμπειρία καθώς δεν ξεπερνάει κανένα άτομο τα 20 δωμάτια ακόμα και παρόλα αυτά είχαμε τρομερή συνεννόηση και χημεία μεταξύ μας . Το καταλάβαμε και οι ιδέες αλλά μας το είπαν και στο τέλος γτ τους έκανε εντύπωση. Χρειάζεται μεγάλη παρατηρητικότητα γενικά και προσπάθεια στο να συνδυάσεις αυτά που βλέπεις .

Πραγματικά αξίζει το συγκεκριμένο δωμάτιο με τα χίλια και χαίρομαι που πρόλαβα και το έπαιξα ... Και ας τους ξάφνιασα με κάποιες αντιδράσεις μου ( οι οποίες ήταν πολύ " γρήγορες " και οριακά κατέλαβαν το πώς το έκανα χαχα ) ❣️

Απλά πηγαίντε,όσο προλαβαίνετε ❤️

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήταν το πρώτο μου party event που έχω πάει και πραγματικά ήταν πολύ ωραίο . Το προσωπικό γενικά ήταν εξυπηρετικό και πόσο μάλλον της πολυκοσμίας που υπήρχε το οποίο ήταν το μοναδικό που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα διότι γινόταν φασαρία όσο ναναι όπως ήταν και λογικό και δεν είχαμε τόσο χώρο όλα αυτά τα άτομα που ειμασταν οπότε η δική μου παρέα έκατσε έξω και απλά μπαίναμε μέσα για να ακούσουμε τι λένε για τους γρίφους οι gamemasters ουσιαστικά.

Τέλος,οι γρίφοι πραγματικά πολύ όμορφοι και έξυπνα δομημένοι .
Γενικά μου άρεσε και θα ξανά πήγαινα σε κάποιο μελλοντικό event . Συγχαρητήρια στα Μαυροσκυλα και με το καλό να νικήσουμε και κάτι 😋❣️

#PameNaPaixoume2

Απέδρασαν

Απάντηση από: TAMAVROSKYLA
❤️🐾❤️🐾❤️🐾

5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Monika's diary , το λεγόμενο Μονικακι όπως το έλεγα με την ομάδα μου .
Αυτό το δωμάτιο δεν είναι απλά " ένα δωμάτιο " , είναι ένα σπίτι με ολόκληρη αληθινή ιστορία από πίσω και αυτό που έχω να πω είναι ότι πραγματικά από όλες τις απόψεις είναι άρτιο. Είναι ένα escape room χωρίς εφέ και παρόλα αυτά όλα μα όλα φαίνονται αληθινά ,ότι γίνεται εκεί μέσα το ζεις στο πετσί σου .
Επίσης, πραγματικά Έμα τεράστιο μπράβο στους ηθοποιούς και στον game master που ήταν καταπληκτικοί στον ρόλο τους . Τα σκηνικά ήταν υπέροχα και η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας από την πρώτη κιόλας πόρτα του escape room σε πιάνει μια ανατριχιλα όπως και μέχρι και το τελευταίο λεπτό δεν ξέρεις τι πραγματικά ισχύει εκεί μέσα . Το plot twist στο plot twist , πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου escape rooms .
Το προτείνω ανεπιφύλακτα και όλα αυτά που είπα θα τα καταλάβετε απλά πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο δωμάτιο και ΜΗΝ πατήσετε panic button γιατί αξίζει να ζήσετε την όλη την ιστορία που διαδραματίζεται μπροστά σας .

Τέλος , θα ήθελα να πω πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δεν πάτησε καμία μας το panic button και βγήκαμε στο τέλος 5/5 alive όπως και επίσης δεν πρόδωσε η μία την άλλην γιατί εκεί μπορείς άνετα να αφήσεις κάποιον της ομάδας σου πίσω . So proud ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

The Grunge , ο πρώτος μου φόβος ως παιδάκι . Ήταν ο λόγος που μικρή δεν ήθελα να βλέπω horror μέχρι και απλά thriller ταινίες.
Παρόλα αυτά, πήγα χθες ( 2/3/24 ) 4αδα και χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έκανα Χ με τα χέρια μου για να βγω από το δωμάτιο όπου ήταν και ο φόβος μου πριν καλά καλά ξεκινήσει το " παιχνίδι " .
Η όλη ατμόσφαιρα - πλοκή και όλο το ηχοσύστημα γενικά ήταν καταπληκτικό. Πραγματικά από πριν καλά καλά περάσεις την πόρτα του escape room έχεις μπει ήδη στο mood και στην συνέχεια ζεις πραγματικά την όλη ιστορία.
Ο gamemaster και οι ηθοποιοί πάρα πολύ καλοί στην ερμηνεία των ρόλων τους και δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ότι το " παιδάκι" ήταν ολόιδιο με αυτό της ταινίας και αυτό που θα ήθελα να πω για την " μαμά " είναι ότι η " φωνή και το ουρλιαχτό" που έβγαλε ήταν τόσο ανατριχιαστικό εκείνη την στιγμή γιατί εκείνη την στιγμή καταλαβαίνεις απόλυτα τον λόγο που το κάνει .
Επίσης , οι γρίφοι ήταν βατοι εν μέρει και πολύ ωραία δομημένοι .
Τέλος , αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση είναι το πόσα πολλά δωμάτια είχε τα οποία περνάς όλα μα όλα και όχι μια φορά. Από τους ωραιότερους χώρους που έχω δει/ πάει μέχρι τώρα.

Μπράβο στο όλο τους team γενικά για αυτήν την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

- η καθαρίστρια 😘❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σήμερα πήγα στο The school of burning souls το οποίο από ότι φάνηκε ήταν ότι πρέπει για 4αδα ( όπως ήταν και η ομάδα μου ) και θα το χαρακτήριζα ως ένα ιδιαίτερο δωμάτιο για διάφορους λόγους τους οποίους θα τους καταλάβετε εάν πάτε ή αν έχετε ήδη πάει .
Από την αρχή που περνάς την πόρτα μπαίνεις στο κλίμα λόγω της όλης ατμόσφαιρας . Ακόμα και έξω που περίμενες μύριζε ο καπνός οπότε ακόμα και στην αναμονή πάλι έχεις μπει όσο ναναι στο κλίμα .
Η ροή του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ καλή καθώς με τους γρίφους,τους ηθοποιούς αλλά και την βοήθεια του game master τόσο όσο πρέπει σε βάζουν στο κλίμα του συγκεκριμένου δωματίου.
Ιδιαίτερο δωμάτιο θα έλεγα και ας είναι μόνο το 6ο μου δωμάτιο μέχρι τώρα.
Τέλος,θα ήθελα να σχολιάσω το πόσο ευγενικοί και κοινωνικοί ήταν στο τέλος ο game master και ο ηθοποιός οι οποίοι έκατσαν και μίλησαν μαζί μας στο τέλος για την όλη εμπειρία μας στο συγκεκριμένο δωμάτιο αλλά και γενικά .

Άλλο ένα δωμάτιο που αξίζει να πάει κάποιος.. και προσοχή, γρήγορα και σταθερά βήματα σε όσους πάνε . ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χθες πήγα 4αδα στην Mora και πραγματικά αυτό που έχω να πω είναι πως σίγουρα θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια ανεξάρτητα από τα πόσα μελλοντικά δωμάτια θα έχω παίξει.
Ατμόσφαιρα - γρίφοι - ηθοποιός - game master απλά καταπληκτικά όλα . Υπάρχει ένας συγκεκριμένος μηχανισμός που μου έκανε εντύπωση ο οποίος σίγουρα ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα δωμάτια και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος.

Ακόμα ένα δωμάτιο που αξίζει με χίλια όμως δυστυχώς κλείνει 29/2/24 . Χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα και πήγα .❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πριν 1 βδομάδα πήγα με την ομάδα μου ντυμένες " ζωάκια " ( 🐑 , 🐷 , 🐮 , 🐰) στον Butcher και πραγματικά οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές .
Η ατμόσφαιρα,η μουσική , οι γρίφοι και ο ηθοποιός εξαιρετικοί. Βοήθειες είχες τόσο όσο χρειαζόταν και η ροή του παιχνιδιού ήταν πολύ σωστή θα έλεγα και αυτό λόγω των γρίφων αλλά και της παρατηρητικότητας βέβαια της ομάδας μου και επίσης όσον αφορά την σωματική επαφή είναι τόσο όσο .

Ο Game master με τον ηθοποιό στο τέλος ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μας και πραγματικά μιλήσαμε για αρκετή ώρα λόγω του ότι τελειώσαμε και 11 λεπτά νωρίτερα από ότι μας είπαν .

Αξίζει το συγκεκριμένο δωμάτιο ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δεύτερο μου escape room και πραγματικά ήταν συγκλονιστικό. Η ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τους γρίφους και τους ηθοποιούς ( και την gm ) ήταν το κάτι άλλο. Ναι μεν φοβάσαι αρκετά ( εγώ προσωπικά χεχε ) αλλά ταυτόχρονα θες να μείνεις μέχρι το τέλος και να ζήσεις την όλη ιστορία που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια σου . Το καλό είναι ότι ξεκινάς κατευθείαν, κυριολεκτικά όμως από την στιγμή που πατήσεις το πόδι σου στοκ χώρο που είναι.
Αξίζει να πάει όποιος δεν έχει πάει . ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν , ήρθε η στιγμή να κάνω το πρώτο μου σχόλιο στο Escape All γιατί δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολιαστο το συγκεκριμένο escape room .

Το Whispers είναι το 3ο μου κατά σειρά escape room και πραγματικά ήταν κα-τα-πλη-κτι-κο . Ναι μεν είμαι ένα άτομο που φοβάται αρκετά αλλά η εμπειρία μου ήταν υπέροχηηη .
Αρχικά , η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά είναι συγκλονιστικά γιατί σε βάζουν κατευθείαν στο mood του συγκεκριμένου " δωματίου " και είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς τα έχουν κάνει κλπ .
Δεύτερον , οι γρίφοι που έχουν είναι έξυπνοι και θέλουν μία χ παρηγορητικότητα .
Τρίτον και τελευταίο, οι ηθοποιοί είναι ακριβώς " to the point " που λέμε στον ρόλο τους . Τρομερή ερμηνεία τα " αδέρφια " .

Πραγματικά αξίζει να πάει κανείς στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Εγώ προσωπικά θα ξανά πήγαινα και άλλη φορά άνετα .

( Η πλέον μεγάλη μου αδυναμία από τους χαρακτήρες που έχω ζήσει μέχρι τώρα και λογικά έτσι θα μείνει κιόλας είναι ο " αδερφός ", απλά τέλειος ( και aggressive όσο πρέπει χεχε ) ) ❤️

Απέδρασαν

SANTA SOFIANA

19:00, 3-Ιουν-2024


   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Manifesto

19:30, 27-Μαϊ-2024


  Τρόπαια που μπορείτε να Κερδίσετε

Escape Attempt Escape Attempt
+5 Πόντοι
Easter Egg Easter Egg
+15 Πόντοι
Guilty Secret Guilty Secret
+5 Πόντοι

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

DEAD BRIDE - Dark Truth

19:40, 26-Μαϊ-2024


   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Sacrifice

21:50, 24-Μαϊ-2024


   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Puppeteer


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK Redemption


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

DEADLOCK


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Bride in Black


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Through the Red Door Through the Red Door
  QR-Code

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

The Last Voyage Of Scylla


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

CORVUS SATANICA


1:55:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

#PameNaPaixoume 2 - Party Edition


2:30:00

   150 Λεπτά
   1 - 1
   100,0 %

   Ομάδα : Μαρία Λιγνού

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Grudge


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Legend of Mora


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Whispershhh


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

M’ama


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

STIGMATA


1:45:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Κέρδισε

Μαϊ - 2024

Bonus γρίφος δωματίου.

Απρ - 2024

Επιστρέψατε ζωντανοί από το Further

Απρ - 2024

Πέφτω και κυλιέμαι σας Ζάρι!


Δημιουργός: George Liatsos
Μαρ - 2024

Κοιμήθηκε κανείς ;


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Πεινάσατε ;


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Ψήνεστε για μπουκάλα ;


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Ο Ύμνος μας


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Προσοχή εύθραυστο


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Lights on


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Μαρ - 2024

Ένας Εφιάλτης Ξεκινά


Δημιουργός: Giannis "THE BEAST" Xnitidis
Μαρ - 2024
Φεβ - 2024

Google is your friend!


Δημιουργός: Μάριος Ξανθάκης
Φεβ - 2024

22:13


Δημιουργός: Nikos Papageorgopoulos
Φεβ - 2024

Mirror Mirror on the Wall....


Δημιουργός: Νωντας Τσαμουρτζης
Φεβ - 2024

Enjoy the Quarantine!


Δημιουργός: Sophia Kontiza
Φεβ - 2024

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Φεβ - 2024

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Φεβ - 2024

Lights


Δημιουργός: Kwstas Mavridis
Φεβ - 2024

Round 1


Δημιουργός: Giota Festeridou
Φεβ - 2024
Φεβ - 2024

Να είστε ακριβείς!


Δημιουργός: Μαρία Γκιόκα