HOUDINI

Escape World  
   Spetson 57, Korydallos, 18120 - Show Map

   100 Minutes
   3 - 5
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

100.0%
1:40:00

  Reviews
4.7 Excellent

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το Houdini το ακουγαμε καιρο, το περιμεναμε και οταν ανοιξε τις πορτες του, η αποφαση να το επισκεφθουμε ηταν ευκολη! Παμε να δουμε πιο αναλυτικα τι συναντησαμε:

- Τα σκηνικα ειναι ομορφα και ρεαλιστικα, ταιριαζουν στη θεματικη του δωματιου. Ιδανικα θα ηθελα λιγο διαφορετικη αναπαρασταση της κολασης (δεν ειναι spoiler, αναφερεται στην ιστορια), οχι οτι με χαλασε αυτη που υπηρχε, απλα στο δικο μου μυαλο θα ηθελα κατι διαφορετικο. Αυτο ειναι λεπτομερεια, δεν μας ενοχλησε σχεδον καθολου. Οι περισσοτεροι χωροι ειναι ανετοι, ωστοσο καποιοι ειναι καπως πιο στενοι, συνεπως θα προτεινα να μην ειστε πανω απο 4 ατομα. Υπαρχει επισης ενα φοβερο περασμα, το οποιο μας εκανε πολυ θετικη εντυπωση!

- Γριφολογικα κινειται σε καλο επιπεδο, υπαρχει πληθωρα πραγματων με τα οποια πρεπει να ασχοληθει η ομαδα, κυριως μικρης προς μεσαιας δυσκολιας. Θεωρω πως 2 γριφοι δεν ειχαν απολυτα λογικη επιλυση, ωστοσο αλλες ομαδες τους λυνουν κανονικα, οποτε ολα καλα, πιθανοτατα μας εκατσαν εμας καπως περιεργα.

- Το δωματιο εχει φοβερους μηχανισμους, σε αυτον τον τομεα πραγματικα παιρνει αριστα! Ολοι λειτουργουν στην εντελεια και υπαρχουν αρκετοι wow factors!

- Το acting των ηθοποιων επισης ειναι εξαιρετικο, ενω και το μακιγιαζ του ενος μας αρεσε πολυ. Τα cinematics ειναι εντυπωσιακα, ειδικα προς το φιναλε του δωματιου, οπου θα δειτε καποια πραγματα που δεν τα εχετε συναντησει οσα δωματια κι αν εχετε παιξει! Το επιπεδο του τρομου θα το χαρακτηριζα light.

- Η ιστορια επισης ειναι ομορφη και αποτυπωνεται με σωστο τροπο στην πορεια του δωματιου.

- Δεν ξετρελαθηκα με το γεγονος οτι τα παιδια εχουν πολυ στριμωχτα τις κρατησεις και ο χρονος για το after game ειναι πολυ λιγος, ενω προσωπικα το θεωρω σημαντικο κομματι της συνολικης εμπειριας ενος ER.

Συμπερασματικα, το Houdini αποτελει μια ξεχωριστη εμπειρια. Μπορει τα 1-2 πραγματα που ανεφερα να τα ηθελα καπως διαφορετικα, αλλα αυτα δεν ειναι τοσο σημαντικα μπροστα στο συνολο. Κατα πολυ μεγαλο ποσοστο το δωματιο μας αφησε ικανοποιημενους. Το προτεινω σε ομαδες 3-4 ατομων με εμπειρια 10+ δωματιων στο παλμαρε τους.

 Dionisis Ktistopoulos,  307 Reviews, Escaped, Mar 2024
  Photo
HOUDINI