ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

G-Factor Group  
   Athinas 43-49, Kallithea, 17673 - Show Map

   1 Hour
   2 - 6
Kids Friendly
  Video
Freedom Pass

83.4%
47:00
85.34%

  Reviews
4.8 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το Μέσα από τον Καθρέφτη, αποτελεί μια φανταστική, πρωτότυπη ιδέα, που έχει υλοποιηθεί αριστουργηματικά και το μόνο αρνητικό που μπορεί να του χρεώσει κανείς είναι ότι τελειώνει νωρίς, χωρίς ιδιαίτερη κορύφωση.

Πρόκειται για ένα καθαρό γριφοδωμάτιο που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του και όπως φανερώνει και το όνομά του, η "Οπτική" θα σας χρειαστεί πολλές φορές.

Χωρίς κάποιος γρίφος να είναι πρωτόγνωρος, η σύλληψη και ο συνολικός τρόπος λειτουργίας το πρώτου χώρου είναι μοναδικά! Οτιδήποτε παραπάνω θα αποτελεί spoiler, οπότε σταματάμε εδώ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού υπάρχει κάποιος χώρος που έχετε δει μόνο στις ταινίες - και στις φωτογραφίες του δωματίου - και εξετάζει τον... προσανατολισμό σας, ενώ ως το τέλος του παιχνιδιού, θα συναντήσετε ενδιαφέροντα tasks για να μη μείνουν οι δεξιότητές σας παραπονεμένες.

Οι ιδέες είναι υπέροχες και εκμεταλλεύονται μηχανική και οπτική στο έπακρο. Οι χώροι είναι όλοι εντυπωσιακοί και τα 4 άτομα που είναι το μέγιστο πλήθος ομάδας μπορούν να κινηθούν άνετα.

Το προσωπικό είναι όπως πάντα ευγενικό και οι βοήθειες επαρκείς, ακριβώς όσο χρειάζεται, ενώ ο ιδιοκτήτης και δημιουργός είναι η προσωποποίηση της μετριοφροσύνης όταν ακούσει καλά λόγια για τα υπέροχα δημιουργήματά του.

Ο μόνος λόγος που δεν παίρνει το απόλυτο άριστα βαθμολογικά, είναι η μερική έλλειψη κορύφωσης.

Με τον πρώτο χώρο να είναι φοβερά πρωτότυπος ως προς την υποδομή που προσφέρει στους γρίφους του και το δεύτερο να είναι πρωτότυπος από μόνος του, νιώθεις πως κάτι σου λείπει όταν το τέλος του δωματίου είναι συμβατικό, χωρίς να είναι καθόλου κακό, αλλά και χωρίς το κάτι παραπάνω που έχεις συνηθίσει να συναντάς μέχρι αυτό το σημείο στο δωμάτιο.

Με μια μικρή προσθήκη πρωτότυπων ιδεών κοντά στο φινάλε, ώστε να είναι εφάμιλλο των προηγούμενων χώρων, ίσως να μιλάμε για το καλύτερο μονόωρο δωμάτιο της Αθήνας.

 Δημήτρης Βερλέκης,  118 Reviews, Escaped, Sep 2019
  Photo
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ