The Painting

DARK SENSE  
   Παλαιολόγου 28, Athens (Municipality), 10438 - Show Map

   2 Hours
   2 - 4
3 Trophies

100.0%
1:52:00
64.00%

  Trophies they Won!

Photo Shooting Photo Shooting
+5 Points
Atelier Atelier
+5 Points

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
 Iliana Desipri,  6 Reviews, Escaped, Mar 2024
4.5 Excellent

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Για την ομάδα μας το Painting υπήρξε μια όμορφη εμπειρία απόδρασης, αλλά όχι ένα από τα πιο εντυπωσιακά δωμάτια όπως είχαμε διαβάσει σε πολλές κριτικές. Το δυνατότερο σημείο του δεν μπορεί να μην είναι η ιστορία του, η οποία κρύβει πολλά Easter eggs, αλλά αντιλαμβάνεσαι ολοκληρωτικά μόνο στο after-game discussion με τον ιδιοκτήτη και GM Αργύρη, ο οποίος έχει εμπνευστεί εξ'ολοκλήρου και το δωμάτιο. Ίσως να ήταν ακόμα πιο επιβλητικό αν με κάποιο τρόπο η εκτύλιξη της ιστορίας γινόταν κατανοητή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σίγουρα πρωτότυπο concept, βασισμένο σε αρκετά σημεία σε αληθινά γεγονότα και στοιχεία, κάτι που μας κέρδισε. Κάθε δωμάτιο που συναντήσαμε έχει μία δική του ξεχωριστή υπέροχη μυρωδιά, και μάλιστα πωλούνται τα αρωματικά κεριά και τα αρωματικά χώρου που μας έσπασαν τη μύτη την ώρα που παίζαμε και δεν παραλείψαμε να αγοράσουμε. Οι γρίφοι χαρακτηρίζονταν ελαφρώς απαιτητικοί, αλλά οι βοηθητικές παρεμβάσεις ήταν σωστά ζυγισμένες από τον GM για να μην αλλοιώνεται η ροή. Νιώσαμε κάποια έλλειψη χώρου ως τετράδα σε δύο χώρους, όποτε θεωρούμε ότι το βέλτιστο θα ήταν να παιχτεί σε τριάδα. Λιγότερο ενθουσιαστήκαμε από τα διακοσμητικά στοιχεία των δωματίων και τα περάσματα. Από άποψη μηχανισμών δεν συναντήσαμε κάτι που δεν είχαμε δει ξανά, αλλά ένας μηχανισμός-εφέ στο δεύτερο δωμάτιο ταίριαξε στην ατμόσφαιρα και μας άρεσε αρκετά. Η σκοτεινή και μυστηριώδης ατμόσφαιρα επικρατεί ως το τέλος του δωματίου. Η υποδοχή και η συζήτηση με τον Αργύρη υπήρξε πολύ ευχάριστη, καθώς είναι έκδηλη η αγάπη του για αυτό με το οποίο έχει καταπιαστεί. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στο νέο δωμάτιο που ετοιμάζει ως prequel!

 Anthi Lagou,  27 Reviews, Escaped, Mar 2024

Response from: DARK SENSE
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη και χαιρόμαι ιδιαίτερα που είχατε μια ευχάριστη value for money εμπειρία σύμφωνα με τα λεγόμενα σας! Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν μπορούν όλα να αρέσουν σε όλους. Οι κριτικές που διαβάσατε είναι παικτών που πιθανότατα να τους ταίριαξε καλύτερα το δωμάτιο! Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε να ακούμε κάθε σχόλιο καθώς αυτά μας κάνουν καλύτερους!

Το δωμάτιο είναι κάθε φορά ίδιο σε όλους, η ιστορία δίνεται απλόχερα με το δικό της τρόπο και είναι εκεί πάντα για να την ενώσει ο παίκτης κατά τη διάρκεια. Είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό άλλωστε σαν "γρίφος".. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ξεχωριστή ιστορία και απλά τη συζητάμε ΚΑΙ μέτα.

Ο χώρος είναι δομημένος άριστα για 4 άτομα. (Κάποιες φορές έχει παιχτει κ με 5 ,απλά δεν το θέλουμε) Είναι γρίφος πώς θα αξιοποιηθεί ο χώρος και σας απαντήθηκε μετά όπως συμβαίνει πάντα.

συνεχίστε δυναμικά να παίζεται και να γράφεται γιατί είναι υπέροχο να βλέπεις παρέες να τραβάει η μία την άλλη σε γρίφοδωματια! ❤️🖼️

  Team
  Photo
The Painting