cover image profile image

Δέσποινα Χάδου
Titan


  Escape Percentage: 92.6%
  Score : 1642
  Likes : 122

5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από μεγάλη αποχή 1.5 χρόνου από τα er, επιστρέψαμε ως ομάδα κάνοντας μία από τις καλύτερες επιλογές. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά συνήθως όπου ακούς πολλά κεράσια....Ευτυχώς εκπλαγήκαμε όλοι μας πολύυυυ ευχάριστα!! Πρόκειται για 1 καλοδουλεμένο+ποιοτικό δωμάτιο που έχει φτιαχτεί με μεράκι+αγάπη από τον ιδιοκτήτη του. Βασίζεται στους έξυπνους γρίφους του, με ροή που δε σε κουράζει καθόλου παρόλη τη 2ωρη διάρκειά του. Περιλαμβάνει πολλούς χώρους διακοσμημένους με αντικείμενα που φαίνεται ότι είναι προσεχτικά ψαγμένα-κατασκευασμένα+όχι αγορασμένα απλά για να διακοσμήσουν πρόχειρα το δωμάτιο. Η ηθοποιία έχει 2-3 πολύ ιδιαίτερα σκηνικά που αξίζει κάποιος να κάτσει σε 1γωνιά να χαζέψει! Έχει τη δράση του, έχει+την αδρεναλίνη του τόση όση πιστεύω πως χρειάζεται. Και τέλος ο ιδιοκτήτης+όλα τα παιδιά είναι αξιοπρεπέστατοι+παρά πολύ συζητήσιμοι. Νομίζω όλα αυτά αξίζουν για 1 επίσκεψη στο συγκεκριμένο er.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Από τα καλύτερα γριφοδωματια για μένα μετά το pararox 2. Μικροί χώροι -σαν την ομώνυμη ταινία- που κρύβουν πραγματικά ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ, πανέξυπνοι γρίφοι, ωραία gadgetακια και ατμόσφαιρα ψυχρή-αγχωτική όπως ταιριάζει σε 1 τέτοιο er. Απλά θα θέλαμε λιγοοοοο χρόνο ακόμα, μια+χάσαμε χρόνο στην αρχή μέχρι να εγκλιματιστουμε💓 Κάνατε πάντως πολύ καλή δουλειά παιδιά, μπράβο!

Locked
4.0 Very Good
Apr - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

3.5

Χθες επισκεφθήκαμε το περιβόητο avaton που αναμέναμε πώς και πώς. Δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν στην περίπτωσή μας τα όσα διθυραμβικα είχαμε ακούσει 😕 Οι γρίφοι ήταν σχετικά εύκολοι+με καλή ροή -μόνο σε 1 "κολλήσαμε" σχετικά με τη σειρά των αριθμών του λουκέτου- ορισμένα από τα σκηνικά πολύ ωραία, καθώς και 1πέρασμα. Κάπου εδώ αρχίζουν τα αρνητικά..Τρόμος σχεδόν ανύπαρκτος από την αρχή του περίπου, αν+είχαμε επιλέξει το hard mode..Βλέπαμε να προβάλλει η εταιρεια τόσα βιντεάκια κάτω από το τραπέζι, όπου έμπειροι παίχτες φοβόντουσαν πολύ.
Ε σε μας καμία σχέση..Μπορεί να έτυχε, τι να πω...Πάντως οι έξοδοι του ηθοποιού δε θύμιζαν hard mode. Και δεν παίζουμε μόνο τρόμου ώστε να έχουμε "συνηθίσει" αυτό το είδος er...Επίσης το τελικό λουκέτο δυστυχώς είχε κολλήσει..Φωνάζαμε συνέχεια ότι δεν ήταν δικό μας λάθος, παρόλο που κάναμε 300βόλτες για επιβεβαίωση της λυσης του γρίφου που εξαρχής ήταν σωστή+άλλες 300προσπάθειες να ανοιχθεί το λουκέτο με reset, ώσπου τελικά βγήκαμε με άλλο τρόπο από το δωμάτιο 😑 με αποτέλεσμα να χάσουμε όλο το σκηνικό που συμβαίνει στο τέλος....Και απ' ότι μάθαμε άξιζε να το ζήσουμε...Εντάξει αυτά συμβαίνουν εννοείται, αλλά βρε παιδιά, μη βγαίνει μετά το παιδί στην υποδοχή κουλ να μας λέει οκ δε χάσατε τπτ...Και να μας ζητάει να πληρώσουμε όλο το ποσό..Δηλ.επρεπε εγώ να του ζητήσω έκπτωση όπως+έγινε; Απρόοπτα σαφώς γίνονται, αλλά κάπως πρέπει να "μετριαστει" ακόμα+ελάχιστα η κατάσταση..Γίνεται τέτοιο σκηνικό στο τέλος, που κρίμα να το χάσουμε...Μας βλέπει ξενερωμενους φουλ, του το λέμε+όλας, και μας απαντάει οκ δε χάσατε+κάτι+ότι απλά δε φοβόμαστε εμείς..Τελος credits για την Οριανα!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πριν λίγο βγήκαμε από otherside+για 1ακόμη φορά το escaped με επιβεβαιώνει ότι 1δωμάτιο δε χρειάζεται ηθοποιό απαραιτήτως για να είναι καταπληκτικό 👌Ωραίοι γρίφοι, όχι δύσκολοι τύπου π.χ zygote, Φ Ο Β Ε Ρ Η ατμόσφαιρα μέσα στο concept της σειράς+ίσως η καλύτερη που έχω συναντήσει προσωπικά & πολύ πολύ όμορφα περάσματα!! Έχει χίλια δύο πράγματα να κάνεις+σε κρατάει σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια..Οι βοήθειες δίνονταν με ωραίο τρόπο επίσης βασισμένες του concept..Προσωπικά το λάτρεψα 💖 και βασικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο για να είμαι ειλικρινής..

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο, πρωτότυπο+διαφορετικό er φάση rpg, που χρειάζεται να εντρυφήσεις στο ρόλο που επέλεξες+να βγάλεις εις περας την αποστολή σου! Καθώς εξελισσόταν η πλοκή του παιχνιδιού, τα περάσαμε όλα! Αγχώθηκαμε, γελάσαμε, κυνηγηθηκαμε, το ζήσαμε στο φουλ με λίγα λόγια+αναμένουμε σαν τρελοί τη συνέχεια!!!

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά τη δολοφονία του Θεμιστοκλή Νικολάου+το ενδιάμεσο διαλειμματακι μας, μια+το crimescene δέχθηκε παράλληλα επίσκεψη από νεαρούς ντετέκτιβς (χρειάζεται να δίνουμε τόπο στα νιάτα!), ήρθε η σειρά του φακέλου undercover!! Μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο δωμάτιο αν+πολύ μικρό, μου άρεσε 1τσακ παραπάνω από το προηγούμενο! Με εξίσου καλούς, αλλά πιο καινοτόμους γρίφους που κυμαίνονταν σε πιο σύγχρονες καταστάσεις, ωραία ροή και ομοίως πολληηηη πατατηρηκοτητα, περάσαμε πολύ ευχάριστα+στο συγκεκριμένο δωμάτιο!! Μας τραταρε+το κατιτίς μας ο super ιδιοκτήτης στο τέλος, κανένα μα κανένα παράπονο δεν είχαμε εν ολίγοις!! Αξίζει b2b παιδιά, με τιμές σεβομενες πάντα το πορτοφολι σου ❤️

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το Σάββατο είχαμε όρεξη να εξιχνιάσουμε κάτι περίεργες υποθέσεις στην Αγ. Παρασκευή+επισκεφθηκαμε b2b το crimescene+τον αγαπημένο-συμπαθέστατο Pasa Tempo ❤️ Πρώτο μας δωμάτιο λοιπόν, η δολοφονία του Θεμιστοκλή Νικολάου. Ωραίο ευρύχωρο και φωτεινό δωμάτιο που θέλει πολλή παρατηρικοτητα!!! μια+έχει τις έξυπνες κρυψώνες του!! Όσο για τους γρίφους, μας άρεσαν+ειδικά 1γρίφος προς το τέλος μας παίδεψε λιγάκι το μυαλό 😉

Escaped
4.2 Very Good
Feb - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Για άλλο δωμάτιο της εταιρείας πηγαίναμε αρχικά, μας το πρόλαβαν στην πορεία, δεν είχα προσωπικά καμία όρεξη μετά για er, έφτασα+στην εταιρεία με πίεση χρόνου, οπότε θα περιγράψω την εμπειρία της ομάδας μου, γιατί δεν το χάρηκα καθόλου εξ'αρχής+δε θα' μαι καθόλου μα καθόλου αντικειμενική..Δωμάτιο με σχετικά ευχάριστους - εύκολους προς μέτριας δυσκολίας- γρίφους στην πλειοψηφία του (εκτός απο έναν που η αλήθεια είναι πως με εκνεύρισε αρκετά+αποτέλειωσε τη χαλασμένη διάθεσή μου 😑), αρκετουτσικα λουκέτα, ωραία φωτεινή ατμόσφαιρα στο 2ο δωμάτιο, διακόσμηση βασισμένη στο concept ακριβώς, σε γενικές γραμμές άρεσε στα άλλα δύο μέλη της ομάδας μου+χάρηκα που πέρασαν καλά το βραδάκι τους. Gm+προσωπικό μια χαρά ευγενικοί, απλά ο gm μας είπε τη λύση του τελευταίου γρίφου σε βοήθεια (χωρίς να ζητήσουμε)+θα προτιμουσαμε έστω να μας αφήσει 2 λεπτάκια να τη σκεφτούμε. Για 1 χαλαρό απόγευμα είναι ο, τι πρέπει για 3-4 άτομα!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πριν από λίγο βγήκαμε από code Veronica από dark school. Η αλήθεια είναι πως παίξαμε το biohazard τις πολύ πρώτες μέρες της λειτουργίας του+λόγω κάποιων συμβάντων, δεν περάσαμε καλά (μάλλον κάναμε λάθος που το παίξαμε τόσο νωρίς+το "κάψαμε" τσάμπα το δωμάτιο 😕). Έτσι πήγαμε με πιο χαμηλές προσδοκίες σήμερα στο code..Περάσαμε με 1 μόνο λέξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!! Υπέροχοι+πολλοί χώροι, με ενδιαφέρουσα+παντελώς διαφορετική μεταξύ τους διακόσμηση, γρίφοι πολύ καλοί, ροή χωρίς καμία κοιλιά, τρόμος τόσος ακριβώς όσος χρειάζεται με φουλ αγωνία (από τις απειροελαχιστες φορές που και ίδρωσα εγώ!! και πάνω στη βιασύνη μου κουτουλησα+την κεφάλα μου 😂), η ηθοποιός (αλά Δέσποινα Καμπούρη) που ήταν μαζί μας συμπαθεστατηηη και η gm σωστότατη!! Ο Σταύρος για 1 ακόμη φορά ευγενικοτατος 👌Δεν ξέρω πώς ήταν στην αρχή που άνοιξε, αλλά τώρα είναι εξαιρετικό πραγματικά!! 💖

Escaped
4.2 Very Good
Jan - 2019

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Μια και είχα κερδίσει κάποια έκπτωση και όλο το αμελουσαμε, βόλευε πολύ όλους μας και η τοποθεσία του, είπαμε την Παρασκευή μετά τη δουλειά να επισκεφθούμε το haunted circus. Πρόκειται για 1 creepy εγκαταλελειμμενο τσίρκο με ηλεκτρονικά παιχνίδια και ωραία διακόσμηση, ακριβώς μέσα στο θέμα! Οι γρίφοι ήταν βατοι θα ελεγα, βοήθειες ουσιαστικά δε χρειαστηκαμε και βγήκαμε 16' νωρίτερα. Η έξοδος ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα 😉 Σε γενικές γραμμές ζήσαμε 1 σουρεαλιστική ατμόσφαιρα μέσα στο παιχνίδι! Όσο για τις κοπέλες στην υποδοχή/gm, περάσαμε πολύ ωραία+γελάσαμε πολυυυυ μια και ήταν πολύ προσχαρες και φιλικές ❤️

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Mετά το πολύ ωραίο dragon tattoo παίξαμε και το hannibal!! B2b λοιπόν και τo καταευχαριστηθήκαμε!! Μπήκαμε στο "ψυχρό" εργαστήρι που όσο λιτό,μινιμαλιστικό σου μοιάζει αρχικά, τόσο περισσότερες κρυψώνες σου φανερώνει κατά τη διάρκεια! Αρκεί να τις βρεις φυσικά! Δυσκολούτσικοι γρίφοι με απαιτητικότατο ψάξιμο ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ ακόμα και κει που δε σου φτάνει ο νους! Εξάλλου μην ξεχνάμε πως πρέπει να μπούμε στο μυαλό του παρανοϊκού hannibal!! Η παρουσία του live στοιχείου, τόση όση! Και μας τρόμαξε και μας έκανε να γελάσουμε λίγο με τις ατάκες του (αγαπήσαμε)!! Η ροή του δωματίου χωρίς καμία κοιλιά και σχετικά με τα παιδιά/gm μην ξαναλέμε τα ίδια..Το "ζούνε" αυτό που έχουν δημιουργήσει πραγματικά!! Πολύ ωραία εταιρεία, που μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Με την 1η ευκαιρία, θα επισκεφθούμε τα υπόλοιπα 2 τους δωμάτια ;)

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τη συγκεκριμένη εταιρεία μου τη συνέστησαν 2 άτομα και είχαν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο!! Παίξαμε b2b με το hannibal και περάσαμε υπέροχαααα!! Πολύ ωραίο φωτεινό δωμάτιο, με γρίφους "τσιμπημενους" θα έλεγα (μην το υποτιμησετε παρόλο που θεωρείται το πιο ευκολο τους από τα 4) που χρειάζεται να έχεις παντού παρατηρητικοτητα μεγάλη!! Παντού όμως!! Μη γραμμική ροή, με στορυ που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία. Ιδιοκτήτες που αγαπήσαμε και έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μεράκι γι' αυτό που κάνουν ❤️ (τέτοια επεξήγηση μετά το πέρας του δωματίου, παρόλο που αποδράσαμε, έτσι μόνο για να εμπεδώσουμε την ιστορία του, δε μας έτυχε ποτέ 😉) Θα έπρεπε να ακούγεται περισσότερο αυτή η εταιρεία, αλήθεια 😉

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επιτέλους ήρθε η ώρα για το δάσος που τόσες φορές είχαμε κατά νου να πάμε! Παίχτηκε b2b με secret society, όπου αρχικά ήμασταν λίγο χαλαρωμενοι, αλλά με το που πατήσαμε το πόδι μας στο κατασκοτεινο ατμοσφαιρικοτατο δάσος, τσιτωθηκαμε αμέσως! Ωραία αρχή+όμορφη διακόσμηση όπου μας "ψαρωσε" αρκετά αρχικά στην αντίληψη του χώρου! Ωραίο και το acting των παιδιών με δράση τόση-όση θα έλεγα, ώστε να αγχωθείς αλλά χωρίς να χτυπήσεις όμως! Περάσαμε εν τέλει πολύ όμορφα+στα 2 σας παιχνίδια! Φυσικά αναμένουμε+συνέχεια όπως σας είπαμε! ❤️

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται για 1 όμορφο "σκοτεινό" γραμμικό γριφοδωμάτιο. Η ροή του και η πλοκή του ακολουθούν πίστα το story χωρίς να κάνουν κάποια κοιλιά, οι γρίφοι του θα έλεγα πως είναι ψιλομέτριας δυσκολίας+ο gm επενεβαινε εκεί που ακριβώς έπρεπε. Ωραίος ο τρόπος βοηθειών από το μέγα μαγιστρο καθώς και extra credits για το τελικό λάφυρο! ❤️

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Για μία ακόμη φορά βρεθήκαμε στο αγαπημένο escaped! Υπέροχο paranoic, που μας έκανε να τρέχουμε και να αγωνιούμε μέχρι τελευταίο λεπτό χωρίς την ύπαρξη ηθοποιού!! Βάση των γριφοδωματίων θα το χαρακτήριζα, που επιβάλλεται να έχουν παίξει όλοι οι πραγματικοί escapers <3 Πολύ ωραίοι γρίφοι-αυτοματισμοί όπως μας έχει συνηθίσει το escaped φυσικά, πλοκή χωρίς καμία κοιλιά πουθενά, ατμόσφαιρα ψιλοσκοτεινή και διακόσμηση όπως αρμόζει σε ένα εργαστήριο ενός παρανοϊκού και ας είναι μικρός ο χώρος. Προσωπικό/gamemaster αγαπημένοι, τι να λέμε τώρα!! Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια που τρέχει, παραμένει ένα άρτιο δωμάτιο απόδρασης! Ρβ στο Περιστέρι παιδιά πλέον ;)

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σήμερα παίξαμε deadlock+απλά αγαπήσαμεεεεεεεε τρελά! 💖 Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο ψυχολογικού τρόμου με υπέρτατη αρχή που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα σχετικά με το τι σε περιμένει στη συνέχεια, ψυχρά μινιμαλ σκηνικά που ταιριάζουν γάντι (τύπου amnesia) που ομολογώ πως τα λατρεύω προσωπικά, ωραίους μηχανισμούς-γρίφους+τρόμο-acting τόσο όσο χρειάζεται για να απογειωθεί το δωμάτιο! 💀 Τα παιδιά στην υποδοχή πάρα πολύ ευγενικά, φιλόξενα+συζητήσιμα! Το καταευχαριστηθηκαμε με λίγα λόγια+ήδη έχει μπει στα top μου👌

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλο ένα ωραίο δωμάτιο από αγαπημένο escaped μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Αυτή η εταιρεία είναι απλά εγγύηση στα er! Γρίφοι ευκολούτσικοι αυτή τη φορά, μια και δόθηκε βαρύτητα στο να περάσεις καλά, να αλληλεπιδράσεις με τον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Σαρέλ και να γελάσεις πολύ, πολύυυυ όμως <3 Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, νιώσαμε έντονα την εορταστική ατμόσφαιρα! Αξίζει να σημειωθεί πως η διακόσμηση ήταν εξαιρετική ειδικά για 1 προσωρινό δωμάτιο! Θέλαμε κι άλλο, η αλήθεια να λέγεται. Να πάτε όσο προλαβαίνετε!!!

Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Νικήτρια διαγωνισμού του escape all, μου κληρώθηκε η εταιρία esc για 1 δωρεάν δωμάτιο και χάρηκα ιδιαιτέρως μια και πρόκειται για αγαπημένη γριφοεταιρία με το πιο φιλόξενο ίσως προσωπικό που υπάρχει ever!! Ευκαιρία να παίξουμε αυτή τη φορά το another dimension που ήθελα πολύ!! Δεν ξέρω γιατί, το περίμενα φάση stranger things, καμία σχέση μεν, εξίσου ενδιαφέρον δε! Ωραίοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας που δε μας καθυστέρησαν ευτυχώς, όμορφη ατμόσφαιρα και πλοκή χωρίς να κάνει κοιλιά κάπου, με τελευταίο χώρο να τα "σπάει" λόγω διακόσμησης και μουσικής <3 Γενικά οι μουσικές υποκρούσεις της εν λόγω εταιρίας μου αρέσουν πολύ! Όσο για το προσωπικό το είπα και ανωτέρω, 10 στα 5 αστεράκια άνετα!! Ευχαριστούμε πολύ escape all για το διαγωνισμό σας!!

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Οι γάμοι δε μας αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά αυτός ο γάμος είχε κάτι το ιδιαίτερο! Αν+καινούριο δωμάτιο, περάσαμε πάρα πολύ ωραία δεδομένου του ελάχιστου χρόνου λειτουργίας του. Πρόκειται για 1ατμοσφαιρικότατο δωμάτιο με φοβερή μουσική υπόκρουση που με το που χτυπάς το κουδούνι μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα. Οι γρίφοι είχαν ωραία ροή, οι ηθοποιοί έκαναν την κατάλληλη στιγμή τα jumpscares τους, το μόνο που λίγο μας χάλασε ήταν τα ελάχιστα κεράκια που είχαμε μια+επικρατούσε σκοτάδι με αποτέλεσμα κάποια άτομα από την ομάδα να μην μπορούν να βοηθήσουν εύκολα σε κάποια σημεία. Gm super συζητήσιμος! Φεύγοντας τσιμπησαμε και τις μπομπονιέρες μας 💗

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η μισή μας ομάδα είχε επισκεφθεί το δωμάτιο αυτό το καλοκαίρι αλλά εκ παραδρομής είχα ξεχάσει να γράψω κριτική. Αν και παίξαμε πρώτα το 2ο σκέλος της ιστορίας (μας είχε ενημερώσει ο gm τηλεφωνικώς για το αν θέλουμε όντως να παίξουμε ανάποδα τη σειρά και ορθώς σωστά έκανε με επαγγελματισμό), περάσαμε υπέροχα! Πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο LIRPG με ωραία πλοκή και έξοχο στόρυ!! Πρωτότυπο παιχνίδι, που βασίζεται στο role playing, έχοντας interaction με τους ηθοποιούς σε διασκεδαστικό επίπεδο. Οπωσδήποτε θα επισκεφθούμε και τo άλλο δωμάτιο του room 54!!

Locked
5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Για άλλη μια φορά επισκεφθήκαμε κάποιο από τα δωμάτια του the box και συγκεκριμένα είχε έρθει η ώρα για το πολυαναμενόμενο mine! Αγαπημένοι οι ιδιοκτήτες αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, με μεράκι γι' αυτό που κάνουν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο ιδιαίτερο αυτό δωμάτιο. Βρίσκεσαι σε 1 δωμάτιο με καταπληκτική-πιστή διακόσμηση ενός ορυχείου, έξυπνους γρίφους-αποστολές, και πλοκή που σε κρατάει σε εγρήγορση συνέχεια! Ειδικά μία αποστολή (χωρίς να κάνω spoil) ήταν ΑΠΙΘΑΝΗ και λιώσαμε στο γέλιο με την καλή έννοια ;) Το τέλος, απλά επικό! Το διασκεδάσαμε πολύ και μπράβο τους πραγματικά που έχουν δημιουργήσει αυτό το δωμάτιο, κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Escaped
4.5 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Είχαμε επισκεφθεί οι μισοί από την ομάδα μας το συγκεκριμένο motel με το που πρωτοάνοιξε τον Αύγουστο. Ε, ήταν η ώρα και οι υπόλοιποι να το επισκεφθούν, μια και βρέθηκαν αποκαμωμένοι κοντά στην περιοχή ;) Δεν ήξεραν όμως τι τους περίμενε από τους 2 μη φιλόξενους ιδιοκτήτες του που ήταν ό,τι έπρεπε για το ρόλο τους :P Δωμάτιο ατμοσφαιρικό με διακόσμηση όπως αρμόζει σε ένα τέτοιου τύπου σκοτεινού motel, με καλούς γρίφους και κάποιες μικροτροποποιήσεις από την αρχική του μορφή. Ωραίο το ξεκίνημά του και γενικά η ροή του! Αν βρεθείτε στην περιοχή, χτυπήστε, αλλά να είστε προσεχτικοί!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πω πάλι για δωμάτιο του secret rooms!! Περάσαμε για μία ακόμη φορά SUPER και δε θέλαμε να φύγουμε από και!!! Γέλιο μέχρι δακρύων σε ένα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ από όλες τις πλευρές δωμάτιο και όχι escape room, να τονιστεί! Μετανοήσαμε! (no spoil) :P Ήμασταν μια δεμένη παρέα 7 ατόμων που δεν παρεξηγείται (το πιο σημαντικό νομίζω για να παίξει κανείς αυτό το δωμάτιο) και όπως είπα και στην αρχή, πραγματικά δακρύσαμε.. Οι γρίφοι και η διακόσμηση ΑΠΙΘΑΝΗΗΗΗ και μέσα στο concept ακριβώς και ο BigSaw ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Η πλοκή ώρα με την ώρα γινόταν όλο και πιο kinky θα έλεγα! Το προσωπικό τέλειο επίσης! 5 στα 5 σε όλα λοιπόν ξεκάθαρα!!

Locked
5.0 Excellent
Oct - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Υπέροχο δωμάτιο new entry από lockbusters <3 Η ομάδα μου ήταν επιφυλακτική γιατί πρόκειται για νέο δωμάτιο, εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί, ήθελα πολύ να επισκεφθώ οποιοδήποτε δωμάτιο της εν λόγω εταιρείας, μπήκε και η έκπτωση 20% ως τιμή γνωριμίας, δεν ήθελα και πολύ, το έκλεισα αμέσως! Αν έχεις δει το stranger things, θα μπεις αμέσως στο κλίμα! Αληθοφανή υπέροχα σκηνικά και μουσική υπόκρουση βασισμένα 100% στη σειρά! Ωραίοι γρίφοι και ατμόσφαιρα λατρεμένων 80s! Ηθοποιός έκπληξη και τέλεια τα παιδιά στην υποδοχή!!! Νομίζω ο συνδυασμός όλων αυτών αρκεί να διαθέσετε 1.5 ώρα από το χρόνο σας!!

Escaped
4.7 Excellent
Oct - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αχχχχ οποιος είναι εγωιστής, την "πατάει" στο τέλος...Έκπτωση 40% για τα 4α γενέθλια του trapped Ν. Κόσμου ήταν 1 τεράστια ευκαιρία ακόμα+αν έπεφτε καθημερινή, μετά από δουλειά+από την άλλη άκρη της Αθήνας με φουλ κίνηση, για να επισκεφθούμε το experimentum 4 που είχα λυσσάξει! Μικρός χώρος που έκρυβε ΠΑΡΑ πολλά πράγματα παντού!! Να είμαστε 70 λεπτά γεμάτοι ένταση και στην τσίτα για 1 φουλ μη γραμμικό γριφοδωματιο χωρίς ηθοποιό, αντε να μας έχει συμβεί άλλη 1 φορά! Υπέροχοι απαιτητικοί γρίφοι, δωμάτιο που ήθελε άψογη συνεργασία λόγω χωρισμού της ομάδας, αλλά+δωμάτιο που ήθελε βοήθειες τις οποίες εμείς ΔΕ ζητήσαμε (γι' αυτό+ξεκίνησα έτσι)..Τέλειος επίσης+ο Gamemaster μας ο Γιώργος, επεξηγηματικος φουλ, έτοιμος να μας βοηθήσει (αλλά δεν του το ζητούσαμε δυστυχώς). Αν σας αρέσουν οι γρίφοι, πάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Locked
4.7 Excellent
Oct - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Λίγους μήνες μετά την επίσκεψή μας στο υπέροχο schizophrenia, σειρά είχε το hidden! Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είχε κολλήσει πως δεν έχει ηθοποιό. Μου άλλαξε τη γνώμη όμως η προηγούμενη ένοικος του σπιτιού 😉😂 Ωραίοι αυτοματισμοί, όμορφη σκοτεινή ατμόσφαιρα βασισμένη στο στορυ και καλή ροή για 60λεπτο δωμάτιο! Για τον ψαρωτικο ιδιοκτήτη δεν μπορούμε να μην πούμε τα καλύτερα για 1 ακόμη φορά! 👌🤘

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλο ένα 5αρι σε όλα γι'αυτή την εταιρία που δικαιωματικά εισπράττει! Πρόκειται για ένα ΑΨΟΓΟ μη γραμμικό δωμάτιο στον τομέα των γρίφων που θα το χαρακτήριζα ατμόσφαιρικο έως μυσταγωγικο σχετικά με την πλοκή του της ιστορίας (χωρίς να κάνω spoil). Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος διότι σε κρατάει συνεχώς σε αγωνία. Και τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, τι να λέμε τώρα, 5αρι φουλ σε όλα τους!! 1 μόνο παράπονο: Ανοίξτε το ouija σύντομαααα

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Υπέροχοοοο!!!! Τέλειος χώρος, 1 ολόκληρο σπίτι ουσιαστικά, με φοβερούς γρίφους+μηχανισμούς!! Αυτό το er πραγματικά κράτησε αμείωτη την αγωνία μας για όλη τη διάρκεια!! Το παιδί στην υποδοχή φιλικότατο! Αξίζει φουλ αυτό το δωμάτιο+ας μετράει χρόνια ζωής! Ειδικά τώρα που τρέχει προσφορά, ΜΗΝ το χάσετε!!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Διακοπές στην Κρήτη..Σκεφτήκαμε να επισκεφθούμε 1 ωραίο χαλαρό δωμάτιο..Το 1ο το πετύχαμε, αλλά το 2ο ευτυχώς όχι! Υπέρτατο δωμάτιο που συνδυάζει γρίφους, jumpscares, ατμόσφαιρα, γέλιο πάνω στην αγωνία μας+super gm!! Περάσαμε απλά υπέροχα!! Ούτε καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος!! Αν βρεθείτε Ηράκλειο, να το επισκεφθείτε σίγουρα!!

Escaped
4.2 Very Good
Aug - 2018

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά την επίσκεψή μας στο fortune teller, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το code z. Μικρό παλιού τύπου δωμάτιο με ενδιαφέρουσα πλοκή+ηθοποιό που μας έκανε να γελάσουμε. Ωραία η ατμόσφαιρα του δωματίου+χαμογελαστό πολύ το προσωπικό για 1 ακόμα φορά! Δυστυχώς κάποιοι μηχανισμοί+1λουκέτο δε λειτούργησαν σωστά+μας έκανε να στενοχωρηθούμε. Ελπίζουμε στο baker street να δικαιωθούμε 😉

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η παρότρυνση φίλου σε συνδυασμό με την πολύ καλή έκπτωση μας έκανε να επισκεφθούμε το εν λόγω δωμάτιο οι 4 εναπομείναντες από την παρέα τη βδομάδα του 15αυγούστου. Για 1 ακόμα φορά διαπιστώσαμε πως δε χρειάζεται να είναι καινούριο 1 er για να μας καταπλήξει. Πολύ ωραίοι γρίφοι+gadgetάκια για 60λεπτο δωμάτιο που μας έκαναν να ιδρώσουμε στα τελευταία λεπτά, χωρίς να μας κυνηγάει κάποιος 😜 Ωραίο στόρυ+μουσική υπόκρουση μέσα στην ατμόσφαιρα του James Bond. Να επισημάνουμε+το ευγενέστατο προσωπικό!! Περάσαμε υπέροχα εν ολίγοις+θα επιστρέψουμε με την 1η ευκαιρία στα άλλα δωμάτια του esc!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είχαμε πάει στο make them suffer πριν καιρό, είχαμε περάσει τέλεια+για κάποιον άγνωστο λόγο το unknown το είχαμε απλά προσπεράσει..Μέγα λάθος!! Το επισκεφθήκαμε ξαφνικά χωρίς να το πολυσκεφθούμε+έτσι απλά....περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Φοβερό δωμάτιο με πολύ ωραίες εναλλαγές χώρων, υπέροχα tasks, σούπερ ηθοποιό που απλά δε μας άφησε σε χλωρό κλαρί (θα μας λείψει 😢)+1 "ακατάστατο" Βαγγελάρα υπέρτατο φίλο της ομάδας που αγαπήσαμε+μας έκανε να λυθούμε στα γέλια πάνω στην αδρεναλίνη μας!! Αγαπήσαμε επίσης+τον GM μας, όπως+όλους τους GM του EXIT NOW για ακόμα 1φορά!! Τι άλλο να πω;; Δε χρειάζεται κάτι άλλο νομίζω ❤

Escaped
4.8 Excellent
Aug - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολλά υποσχόμενο νέο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο! Το παιχνίδι ξεκινάει πριν καν μπεις στο χώρο της εταιρίας και σε κρατάει διαρκώς σε ένταση που δε θες να τελειώσει 😉 Αν άλλαζα κάτι ίσως θα ήταν κάποια σημεία στο τελείωμα όπου τα συζητήσαμε με τα ευγενικότατα παιδιά χθες. Αναμένουμε+το νέο δωμάτιο!

Escaped
4.8 Excellent
Aug - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ωραίο δωμάτιο, διασκεδάσαμε πολύ+το ευχαριστηθήκαμε! Γραμμικό με σκοτεινή ατμόσφαιρα όπως του αρμόζει..Προς το τέλος είχε+κάτι ιδιαίτερο που μας "έτρεξε" ευχάριστα όμως 😉 Gamemaster super+η ηθοποιός!

Escaped
4.7 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φ Ο Β Ε Ρ Η gamemaster που αξίζει να σημειωθεί αρχικά!! Σε περιμένει και κάτι πολύ ωραίο για το τέλος!! Γρίφοι έξυπνοι για δωμάτιο 1ης γενιάς και ατμόσφαιρα εναρμονισμένη στο όλο story! Επίσης να σημειωθεί πως είναι το πιο καθαρό δωμάτιο που έχουμε επισκεφθεί μακράν!! Περάσαμε υπέροχα και το συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά με τις φοβερές εκπτώσεις που ισχύουν κάποιες μέρες!

Escaped
4.7 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό διαδραστικό γριφοδωμάτιο!! Οι γρίφοι του είναι εύκολοι, αλλά η ταξιθέτρια και η αλληλεπίδραση της εκάστοτε ομάδας μαζί της είναι αυτά που κάνουν το δωμάτιο πολύ ενδιαφέρον!! Γελάσαμε πολύ, παίξαμε, είδαμε ταινία, φάγαμε (δε λέω άλλα :P) και γενικώς περάσαμε πολύ όμορφα! Συνίσταται για ομάδες που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και για τους μικρούς μας φίλους, όπου προσαρμόζεται το δωμάτιο αναλόγως!

Escaped
4.8 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν και παίξαμε με ανάποδη σειρά τα δωμάτια του elude, πρώτα το levithas και μετά το cave δηλαδή, αυτό δε μας εμπόδισε εν τέλει στην πλοκή της ιστορίας. Το cave πρόκειται για 1ωραίο γριφοδωμάτιο με πιο εύκολους γρίφους μεν από το levithas αλλά με πιο ωραία ατμόσφαιρα! Κλείσαμε και με super τιμή που ισχύει ως τέλος Ιούνη (8€ το άτομο!). Με λίγα λόγια περάσαμε 1όμορφο απόγευμα και αναμένουμε το επόμενο δωμάτιο της εταιρίας!!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη φορά ίσως που θα έδινα παραπάνω από 5 αστέρια ΚΑΙ στα 3 πεδία!!! Τι ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ που ήταν αυτή;;; Άκουγα+γω τα καλύτερα, λέω ας κάνω κράτηση να πάμε από την άλλη άκρη της Αθήνας (+με κακοκαιρία), να δούμε τι δωμάτιο πια που θα είναι αυτό;; Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο acting από τον αγαπημένο μας Frankenstein που δε μας άφησε σε χλωρό κλαρί!!! <3 Τ Ε Λ Ε Ι Ο Ι γριφοαυτοματισμοί, S U P E R διακόσμηση ακριβώς όπως πρέπει+1 τέλος Υ Π Ε Ρ Τ Α Τ Ο+ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!! 1η φορά έχω τρέξει γελώντας ταυτόχρονα σε δωμάτιο :P Από τα ΤΟΠ μας ξεκάθαρα!! Μην ξεχάσω να γράψω τα καλύτερα+για τα παιδιά στην υποδοχή!! <3 υ.γ: Ανοίξτε πλιζ το Ouijaaaaa γρήγοραααα :D

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά το υπέροχο experimentum X ήρθε η σειρά του daylight! Αν και δεν έχει ηθοποιό, η ατμόσφαιρά είναι από την αρχή ως το τέλος μέσα στο concept του δωματίου όπως αρμόζει (δυστυχώς δεν μπορώ να πω τι λατρέψαμε, γιατί θα κάνω spoil)..Οι γρίφοι του για άλλη 1φορά μοναδικοί και ξεχωριστοί! (όποιος έχει παίξει trapped θα καταλάβει). Η Gm μας υπέροχη και φιλική!!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Schizophrenia ΔΩΜΑΤΙΑΡΑΑΑΑ ❤ Από την υποδοχή ως την έξοδο (τέλειο το σκηνικό της εξόδου!) ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ο Λ Α ta credits απλά!! Είναι 1 από τα δωμάτια, όχι υπερπαραγωγές, που περνάς φανταστικά+τα σκέφτεσαι μετά! Περιμένουμε την επαναλειτουργία του hidden!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά το last of us, ξαναεπισκεφτήκαμε το mynous με το πολυαναμενόμενο αυτή τη φορά hellraiser. Είμαστε λάτρεις του pinhead και ευτυχώς μας δικαίωσε επακριβώς το δωμάτιο!! Σκηνικά απίστευτα (αν και το περιμέναμε λόγω συμβολής Θ.Ελευθεριάδη), ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤ ΤΟΣΑ ο pinhead, ωραίοι γρίφοι και ατμόσφαιρα σκοτεινή όπως αρμόζει στο συγκεκριμένο concept! <3

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ιδιαίτερη & πρωτότυπη αρχή! Ωραίοι γραμμικοί γρίφοι & ατμόσφαιρα! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα και ιδιαίτερα b2b με το pneumattic 1!

Escaped

Response from: The Puzzle
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!

5.0 Excellent
Jun - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Υπέροχο γραμμικό δωμάτιο με πολλούς και ωραίους γρίφους! Τέλειος Gm! Γενικώς το καταευχαριστηθήκαμε και ειδικά που το παίξαμε b2b με το pneumattic 2!!

Escaped

Response from: The Puzzle
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!

The Ghost Writer


2:00:00

  Trophies they Won!

The Last Novel The Last Novel

   2 Hours
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

St AGATHA - ABBEY


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Cursed Doll Universe


2:00:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Amen


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Parking
Psychological Thriller

The Last Chance


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Scooby...Who?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   100.0 %
Kids Friendly
Youth Pass
Case Investigation

The Note of Death - The Event


1:20:00

   80 Minutes
   4 - 6
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 23/07/2023

ARCHON'S BAR


1:18:00

   90 Minutes
   2 - 5
   95.9 %
1 Trophy

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:38:00

   100 Minutes
   2 - 5
   85.9 %
Kids Friendly
Youth Pass

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Evil in a Box


1:15:00

   80 Minutes
   4 - 7
   99.6 %
Horror
Actor
Running
Psychological Thriller

Boogeyman


1:20:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

GUSTAVE EIFFEL


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
  Video
Parking
Youth Pass
Murder Mystery

SECRET OF THE ASYLUM


1:30:00

   100 Minutes
   2 - 5
   96.7 %

Mystic Project


2:00:00

   150 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Da Vinci


1:10:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Youth Pass

Escape Tournament


30:00

  Trophies they Won!

Key of knowledge Key of knowledge
Δέσποινα Χάδου

   30 Minutes
   1 - 1
   100.0 %
1 Trophy
Διαδικτυακό Τουρνουά Γνώσεων

Woman in Black


1:35:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Route 666


57:00

   1 Hour
   2 - 5
   56.3 %

The Mansion


46:00

   1 Hour
   2 - 5
   62.5 %

INSIDIOUS


1:00:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 14/06/2022

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

SWISS - Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ - ΑΘΗΝΑ


45:00

   45 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Adults Only
Available Until: 11/11/2019

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.2 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Available Until: 21/07/2024

   Team
Lockuspocus :
Δέσποινα Χάδου

Illusions


54:00

   1 Hour
   2 - 6
   97.0 %

REBELLION


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 5
   97.4 %
Actor
  Video
Youth Pass
2 Trophies

Lights out


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   76.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

LIBERTA


1:14:00

   90 Minutes
   3 - 7
   98.8 %
Actor
Action
  Video
Available Until: 31/07/2020

Tiki Bay


1:14:00

   80 Minutes
   2 - 7
   92.1 %

Ashecliffe Asylum


1:00:00

   70 Minutes
   2 - 5
   91.8 %
Actor
1 Trophy

The Unveiling


55:52

   90 Minutes
   2 - 6
   70.7 %
  Video
1 Trophy

AVATON


1:25:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Exam


  Locked

   90 Minutes
   2 - 4
   26.5 %
Score
3 Trophies

Otherside


1:16:00

   80 Minutes
   2 - 6
   92.7 %
Sci-Fi
Adults Only
4 Trophies

THE MYSTERIOUS DEATH OF EDGAR A. POE


05:35

   1 Hour
   2 - 5
   65.7 %

MURDER ON BAKER STREET


  Locked

   70 Minutes
   3 - 6
   39.2 %

Otherside


1:10:00

   80 Minutes
   2 - 6
   92.7 %
Sci-Fi
Adults Only
4 Trophies

Room 103: Paranoic Reborn


  Locked

   1 Hour
   2 - 4
   45.6 %
Horror
2 Trophies
Available Until: 09/09/2020

Ring Of Protection New Age


1:30:00
100

  Trophies they Won!

Alchemist Alchemist

   90 Minutes
   2 - 6
   83.0 %
Score
Actor
Role Playing
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy
Role Playing (RPG)

File: UNDERCOVER


1:00:00

   1 Hour
   2 - 5
   96.1 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Trophies

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


1:00:00

   1 Hour
   2 - 7
   97.8 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Trophies

Pablo Escobar


58:00

   1 Hour
   2 - 6
   91.3 %

CODE VERONICA


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 7
   94.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

HAUNTED CIRCUS


44:00

   1 Hour
   2 - 6
   98.0 %
Horror
Kids Friendly

Hannibal Deditus


1:10:00

   70 Minutes
   3 - 6
   84.2 %
Horror
Actor
2 Trophies

The Room with the Dragon Tattoo


56:00

   1 Hour
   2 - 6
   88.6 %
2 Trophies

Screaming Woods


1:05:30

   70 Minutes
   3 - 5
   69.2 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy
Available Until: 26/07/2020

Secret Society


49:00

   70 Minutes
   2 - 5
   63.0 %
Kids Friendly
1 Trophy

   Team
Lockus Pocus :
Δέσποινα Χάδου

BIOHAZARD


1:30:00

   100 Minutes
   4 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

Room 103: Paranoic Reborn


59:00

   1 Hour
   2 - 4
   45.6 %
Horror
2 Trophies
Available Until: 09/09/2020

DEADLOCK


1:20:00

   90 Minutes
   3 - 6
   98.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Horror Of The Bells


1:00:00

   1 Hour
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Comedy
Christmas
Adults Only
2 Trophies

Another Dimension


1:11:00

   80 Minutes
   2 - 5
   80.1 %
Score
Kids Friendly
  Video
1 Trophy

Dead Bride


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Room 696


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   92.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

The MINE Box


1:15:03

  Trophies they Won!

Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!

   80 Minutes
   2 - 6
Adults Only
Youth Pass
5 Trophies

sTRAPPED on


  Locked

   100 Minutes
   2 - 10
   81.2 %
Actor
Comedy
Action
Role Playing
  Video
Adults Only
Youth Pass

Upside Down


1:34:00
900

   100 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

Hidden in basement


55:00

   1 Hour
   2 - 4
   73.7 %
Horror
Actor
1 Trophy

Experimentum IV


  Locked

   70 Minutes
   2 - 5
   93.3 %
Score
Adults Only
Youth Pass
4 Trophies

The order of Light


1:42:00

   105 Minutes
   3 - 6
   70.2 %

Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   71.7 %
1 Trophy

MadHouse


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5
Horror
  Video
Adults Only
Youth Pass

Shaken, not Stirred


59:34

   1 Hour
   2 - 5
   94.2 %
Score
Kids Friendly
  Video
1 Trophy

CODE Z


02:00

   70 Minutes
   2 - 5
   92.6 %
Actor
Comedy

Room 696


1:18:00

   90 Minutes
   3 - 6
   92.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

UNKNOWN


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 6
Horror
Actor
  Video

Arkham's Witchouse


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
Horror
Actor
Action

Screaming Well


  Locked

   90 Minutes
   2 - 6
   41.4 %
Score
Actor
  Video
1 Trophy

Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν


1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
   99.4 %

Cinema Hostage


1:04:30

   70 Minutes
   2 - 6
   99.5 %
Actor
Comedy
  Video

The Cave


47:00

   1 Hour
   3 - 6
   100.0 %

Frankenstein’s Legacy


1:22:00

   90 Minutes
   3 - 5
   73.9 %
Actor
Action
Running

Daylight


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Score
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

SCHIZOPHRENIA


1:06:00

   70 Minutes
   3 - 6
   46.4 %
Horror
Actor
Comedy
  Video
1 Trophy

HellRaiser


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 6
   90.4 %
Horror
Actor
Action
  Video

PneumAttic 2: The Sequel


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   60.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

PneumAttic


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   66.5 %
Horror
  Video
Psychological Thriller

Won

Mar - 2024

"Thank you for living my last novel..." -B.Z.

Jan - 2024

Το Παρδαλό Κατσίκι


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Creator: Stefanos Rizinos
Apr - 2020

The ultimate key of Escape Room Knowledge

Mar - 2020

You played DMG2 and you want to remember it forever !!! This trophy was made for you!

Oct - 2019

You managed to break the Password! Great!

Oct - 2019

Το κυνήγι ξεκινάει πρώτα εδώ!

Feb - 2019

You finished the ritual without any mistake.

Nov - 2018
Nov - 2018
Oct - 2018

Ready for the Athens Halloween Hunt 2018

Apr - 2018

One of the first users of EscapeAll.gr!!