cover image profile image

Δεσποινα Μανωλα
Lock-picker


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 317
  Likes : 6

5.0 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σε κάθε δωμάτιο που πηγαίναμε μας έλεγαν πως πρέπει οποιαδήποτε να πάτε σε αυτό το καταραμένο , Καμμένο σχολείο . Έτσι πήραμε την γενναία απόφαση να πάμε και να ανακαλύψουμε τι προκάλεσε την πυρκαγιά πριν πολλάααα χρόνια σε αυτό το μέρος .
Από την αρχή έως το τέλος παραμένεις στην τσίτα , με μια οσμή Καμμένου να σου διαπερνά την μύτη και να σε βάζει μέσα στο κλίμα.
Από τα πρώτα λεπτά της παραμονής μας στον χώρο καταλάβαμε ποσό δυνατό θα ήταν αυτό που θα ζούσαμε.
Οι χώροι καταπληκτικοί , τεράστιο δωμάτιο , με μορφή λαβυρίνθου σε πολλά σημεία . Η ατμόσφαιρα καθηλωτική καθώς ο κάθε χώρος είχε την δίκη του μοναδική ιστορία να πει και να δείξει
Ο Gm μας θεϊκός , μέσα στον ρόλο του δίνοντας στοχευμένες βοήθειες όπου χρειαζόταν και τρολαρωντας μας σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν. Ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες ευφυέστατος και δημιουργικός
Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κάποιους πιο απαιτητικούς όπου χρειάζονταν παρατηρητικότητα , όμως όλοι οι γρίφοι ήταν πάντα εντός του θέματος του δωματίου και η λύση τους μας έδινε κάθε φορά πάτημα για να ξετυλιχθεί η ιστορία , συμπληρώνοντας κάθε φορά ένα κομμάτι του "παζλ" που έλειπε για να καταλήξουμε στο πως τελικά πήρε φωτιά το αγαπημένο μας σχολείο .
Όλοι οι άνθρωποι που συντελούν στην εκτέλεση του δωματίου πρόσχαροι , ευχάριστοι και αγαπητοί !!!
Ένα TOP δωμάτιο το οποίο θα μου μείνει κάθε του στιγμή αξέχαστη

Ομάδα: διαστημοπλοιαρχες 🤯🚀

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Από που να ξεκινήσω ….
ΛΟΙΠΟΝ , Η εισαγωγή του δωματίου μοναδική και θα μας μένει ανεξίτηλη ως η καλύτερη από πολλά δωμάτια
Από την αρχή μπαίνεις στο mood του δωματιου και απορείς αν έκλεισες όντως δωμάτιο "κομμωδια"
Όλοι οι χώροι μοναδικοί και ξεχωριστοί με αρκετές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά , ιδιαίτερα προσεγμένα δωμάτια .
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κάποιους πιο απαιτητικούς που χρειάζονται ιδιαίτερη παρατηρητικότητα . Όλοι οι γρίφοι ήταν ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί , από την εμπειρία μας σε κάποια δωμάτια (20-25) πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους γρίφους και αυτό προσδίδει μια έξτρα ιδιαιτερότητα στο δωμάτιο !
Ο Gm μας ( Βλάσσης ) ΘΕΟΣ , από την πρώτη στιγμή μας τρολαρε και ήξερε πως να μας κάνει να περάσουμε καλά ακόμη και στα σημεία που είχαμε κολλήσει .
* να επισκεφτείτε την τουαλέτα 😈

Ομάδα : διαστημοπλοιαρχες 🤯🚀

Escaped
4.7 Excellent
Apr - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο για "δεμένες " ομάδες !!!
Όταν το κλείσαμε ξέραμε τι θα δούμε αλλά δεν ξέραμε τι θα κληθούμε να ΚΑΝΟΥΜΕ 🍆🍑
Προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε με τους κολλητούς σας ή με άτομα που έχετε εξαιρετική οικειότητα καθώς θα κληθείτε να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν πολύ ΚΟΝΤΑΑ.
Ένα ιδιαίτερο δωμάτιο το οποίο ευχαριστήθηκα και γέλασα με την ψυχή μου
Μέτριας δυσκολίας γρίφοι , πάντα μέσα στο ΘΕΜΑ του δωματίου , με κάποιους πιο απλούς για ομάδες με εμπειρία και κάποιους πιο απαιτητικούς οι οποίοι χρειάζονταν παρατηρητικότητα .
Ο GM μας θεϊκός , μας έβαλε από την είσοδο μας στον χώρο κατευθείαν στο mood του δωματίου που και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μας έδινε στοχευμένες βοήθειες !
Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά του δωματιου περιέχουν ότι μπορείς και ότι δεν μπορείς να φανταστείς για το συγκεκριμένο δωμάτιο 😈

Ομάδα : διαστημοπλοιαρχες 🤯🚀

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τα λόγια είναι περιττά !!!
Πήγαμε σε αυτό το δωμάτιο με πολύ υψηλές προσδοκίες και μας δικαίωσαν από την πρώτη στιγμή.
Αρχικά , τι acting είναι αυτό ;! Παίζεται μια ολόκληρη παράσταση μπροστά στα μάτια σας ! Οι ηθοποιοί , η gm μας όλοι καταπληκτικοί , κάνουν την δουλειά τους με αγάπη και μεράκι και την κάνουν καταπληκτικά απογειώνοντας το δωμάτιο 💜
Πηγαίνοντας στο δωμάτιο γνωρίζαμε ελάχιστα πράγματα για την υπόθεση ( τίποτα σχεδόν , ότι έγραφε στην περιγραφή του δωματιου ) και αυτό μας έκανε πιο περίεργους για το τι θα αντιμετωπίσουμε . Η ιστορία του δωματιου ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας τόσο άρτια και όμορφα , όπου όλοι στο τέλος είχαμε καταλάβει τι έγινε επιτέλους με αυτή την "M’ama"
Όλοι οι χώροι του δωματιου από την αρχή έως το τέλος ήταν εξαιρετικοι και σωστά δουλεμενοι παρότι το δωμάτιο έχει ανοιχτό μόλις 5 μήνες. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας με κάποιους πιο δύσκολους και απαιτητικούς , οι οποίοι απαιτούσαν ιδιαίτερη παρατηρητικότητα !!!
Από τα TOP δωμάτια ψυχολογικού τρόμου , να πάτε όλοι ΓΡΗΓΟΡΑΑ γιατί τα παιδιά κάνουν καλά την δουλειά τους για να 💩 πάνω σας και να σας αρέσει κιόλας !!!

Ομάδα : διαστημοπλοιαρχες 🤯🚀

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

12 ώρες μετά και είμαι ακόμη σε σοκ από αυτή την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε .
Πριν ακόμη παραβρεθούμε στον χώρο είχα καταλάβει πως θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία , σύμφωνα με το απρόσμενο τηλέφωνημα που έλαβα είχαμε χάσει το τρένο μας και θα μας φιλοξενούσαν σε έναν παλιό ξενώνα.
Απο την υποδοχή κιόλας καταλαβαίνεις τι πρόκειται να ακολουθήσει , βλέπεις κάποια σκηνικά και μηχανισμούς και λες "τι λες τώρα , δεν είναι δυνατόν"
Αυτή η έκφραση ήταν μονίμως στο στόμα μου καθ’όλη την διάρκεια του "ονείρου " μας .
Ένα εξαιρετικό δωμάτιο με αμέτρητους χώρους , συγκλονιστικά περάσματα και ακόμη πιο συγκλονιστικά εφέ κι μηχανισμούς .
Όλοι οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί στον ρόλο τους και από την υποδοχή έως το τέλος του δωματίου ήμασταν στην "τσίτα". Η αγωνία ότι κάποιος θα σου πεταχτεί υπήρχε καθ όλη την παραμονή μας στο δωμάτιο και σε καποια σημεία γινόταν ΠΟΛΥΥΥ πιο έντονη !
Οι γρίφοι ήταν στοχευμένοι και ευφυέστατοι με κάποιους απλούς και κάποιους πιο απαιτητικούς , σίγουρα χρειάζονται ιδιαίτερη παρατηρητικότητα

Η ομάδα μας επέλεξε το mode : ψυχολογικό θρίλερ ( ως γνωστοί ψυχάκιες που είμαστε )
Σίγουρα μέσα στο ΤΟP 3 μου , είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και αν δεν έχετε παει πρέπει να πάτε ΧΘΕΣ

Ομάδα : διαστημοπλοιαρχες 🤯🚀

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω …
Από την αρχή και την υποδοχή μας το δωμάτιο σε βάζει στο κλίμα !
ΥΠΕΡΟΧΑΑ σκηνικά , η πορεία μας στο "τρένο " ήταν μη αναμενόμενη και η παραμονή μας στο χωριό τόσο ρεαλιστική που χάνεσαι και πιστεύεις πως κάποιος θα σου πεταχτεί από παντού !!! Η παραμονή μας στην βίλα δε ήταν ακόμη πιο "απολαυστική " καθώς συναντήσαμε ευχάριστες προσωπικότητες οι οποίες δεν μας άφησαν λεπτό σε ησυχία !
Οι ηθοποιοί μας ήταν υπέροχοι , βαθμολογώντας τους με 10000/5 ! Η ερμηνεία , η "υποδοχή " τους ήταν καταπληκτική .
Ο G.M. Επίσης έδωσε το 100% του ώστε να έχουμε μια απολαυστική πορεία στο δωμάτιο και έκανε την αρχή και το τέλος μας ακόμη πιο ρεαλιστικα !

Ένα δωμάτιο το οποίο το βάζω στα ΤOP 3!!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε ομαδες με εμπειρία στον τρόμο ( μέλος Της ομάδας μας που ήταν το 1ο του δωμάτιο βγήκε στο πρώτο μισάωρο , πριν ακόμη ξεκινήσει το καλό 😈) επιπλέον να προσθέσω ότι Η φωνή μου πλέον έχει κλείσει από την πολύ τσιρίδα που ρίξαμε . Ανυπομονούμε για την συνέχεια …

Ομάδα : διαστημοπλοιαρχες 🤯🚀

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο , το οποίο σε προετοιμάζει από την αρχή για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει … Τόσο καιρό νόμιζα πως είχα παει σε δωμάτια τρόμο αλλά έκανα μέγα λάθος !!!
Οι "δαίμονες " μας δεν μας άφησαν λεπτό σε ησυχία και σου πετάγονταν από εκεί που δεν το περίμενες , έχοντας διαρκώς το αίσθημα φόβου !
Οι γρίφοι ήταν απλοί και μέτριας δυσκολίας με καθοδήγηση από την GM μας , αλλά ήταν κατάλληλοι καθώς με τόσο τρόμο δεν μπορουσες να συγκεντρωθείς Και αν υπήρχαν πιο απαιτητικοί γρίφοι δεν θα έβγαιναν .
Υπέροχο δωμάτιο για όποιον θέλει μα ζήσει τον τρόμο στο πετσί του !!!

Escaped
4.0 Very Good
Nov - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Κατά την είσοδο μας η κοπέλα στην υποδοχή ήταν απόμακρη και μας είπε τα απαραίτητα ( γεια σας και στοιχεία για την κράτηση ) χωρίς να μας κάνει να ενταχτούμε στο κονσεπτ του δωματίου και να συμμετέχει σε συζητήσεις μας για το δωμάτιο αφότου βγήκαμε από αυτό .
Παρόλα αυτά η GM /ηθοποιός του δωματίου μας ήταν εκπληκτική με κέφι και μεράκι κάνοντας το δωμάτιο ευχάριστο και καλύπτοντας κάποιες αστοχίες του .
Τα σκηνικά του δωματιου λιτά και κάποια από αυτά χρειάζονται βελτίωση ( όπως το τετράδιο σημειώσεων που είχαμε που ήταν χιλιοσκισμενο και πιστεύω πως δεν θα κόστιζε πολλά η αντικατάσταση του ) .
Οι γρίφοι ωραίοι , χρειάζονταν αρκετή βοήθεια από την GM αλλά ήταν ευφυέστατοι και με κλιμακωτή δυσκολία .
Σε γενικές γραμμές ένα τίμιο δωμάτιο το οποίο έχει κάποια δυνατά σημεία τρομου αλλά σίγουρα χρειάζεται βελτίωση τα σκηνικά του !

Ομάδα : διαστημοπλοιαρχες 🤯🚀

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτικό δωμάτιο ιδανικό για την εισαγωγή των ομάδων στον τρόμο. Η εισαγωγή στο δωμάτιο γίνεται με τον καλύτερο τρόπο για να μπεις κατευθείαν στο κλίμα !!! Η παραμονή σου στον χώρο τα πρώτα λεπτά και τα σκηνικά αρμόζουν στις συνήθειες και στον χώρο ενός ψυχοπαθούς …
Οι γρίφοι μέτριας και αυξημένης δυσκολίας καθως απαιτούν αρκετή παρατηρητικότητα
Η υποδοχή μας στον χώρο ήταν από την πρώτη στιγμή ευχάριστη όπως πάντα και το G.M εξαιρετικός


Ομάδα : διαστημοπλοίαρχες 🚀🤯

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα εξαιρετικό ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο! Η υποδοχή στο δωμάτιο σε βάζει κατευθείαν στον ρόλο σου και στην εποχή που διαδραματίζεται.
Οι γρίφοι ευφυέστατοι , αυξημένης δυσκολίας και απαιτούν αρκετή παρατηρητικότητα .
Το δωμάτιο είχε κλιμακωτή ροη η οποία αύξανε όλο και περισσότερο την αδρεναλίνη και το άγχος σου για να φέρεις εις πέρας τον στόχο σου !
Ο G.M μας ( Άγγελος ) ήταν ευγενέστατος ,πρόθυμος να εξηγήσει ότι δεν καταλάβαμε από το δωμάτιο και έκανε ιδιαίτερα έντονη την εισαγωγή μας στο δωμάτιο με αποτελέσματα να ζήσουμε ακόμη περισσότερη την εμπειρία !!!


Ομάδα : διαστημοπλοίαρχες 🚀🤯

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η ατμόσφαιρα του δωματιου θα μπορούσε να βαθμολογηθεί και με 6/5, ήταν παραπάνω από καταπληκτική!!! Τα σκηνικά, τα ηχητικά εφέ ακόμη και η μυρωδιά του δωματίου θύμιζαν πλοίο ,και συγκεκριμένα το αμπάρι του captain james.
Οι γρίφοι , οι οποιοι ήταν ευφυέστατοι με διαβαθμισμενένη δυακολια, και η μικρή δόση τρόμου που επικρατούσε εκαναν το δωματιο ακομη πιο ρεαλιστικό!!!

Ο G.M. μας ,Βαγγέλης , μας έβαλε στο κλίμα του δωματίου από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε να ζήσουμε στο έπακρον αυτή την εμπειρία, καθως ήταν πάντα πρόθυμος να μας εξηγήσει ότι δεν καταλάβαμε από το δωματιο

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό δωματιο που σου δημιουργεί την πλήρη αίσθηση ενός εργαστηρίου. Η έναρξη του δωματιου ήταν εκπληκτική και μη αναμενόμενη . Μέτριας δυσκολίας γρίφοι, οι οποίοι συνδυάζονται άψογα με την ροή του παιχνιδιού . Προσωπικά ως άτομο που ασχολείται με τον τομέα υγείας λάτρεψα κάποιους γρίφους "βιολογίας "!!!

Ο G.M. μας (Βαγγέλης) καταπληκτικός, μας έκανε από την αρχή να αισθανθούμε οικειότητα κατά την υποδοχή μας και να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι!!!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Υπέροχη ατμόσφαιρα και σκηνικά, παρα πολυ δυσκολοι συνδιασμοι γριφων , ηθελε πολυ ωρα για την επίλυση τους και ηταν πολλοί για τον χρονο που υπαρχει, ειναι για εξαιρετικά έμπειρες Ομάδες ! Το προσωπικό εξαιρετικό, γρίφοι εξαιρετικοί

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό δωματιο με μέτριας δυσκολίας γρίφους, ολοι ευσυνδιαστοι και πολυ εξυπνοι, το προσωπικό εξαιρετικό

Escaped

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Moriarty


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.7 %
Actor
Comedy
Action
  Video

SIXXXTY NINE


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   99.9 %
Comedy
Adults Only

M'ama


2:00:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   96.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Woman in Black


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Mystery Lab Laser Tag Arena


20:00

   20 Minutes
   4 - 8
   100.0 %
Action
Kids Friendly
No Riddles

Conjuring


1:30:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   90 Minutes
   3 - 6
   96.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
2 Trophies

NECROMANCY - Horror Mode


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

ENIGMA


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
  Video
Available Until: 30/06/2022

LOST REVISED


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
  Video

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   99.8 %
  Video

Room 103: Paranoic Reborn


1:00:00

   1 Hour
   2 - 4
   45.6 %
Horror
1 Trophy
Available Until: 09/09/2020

Room 102: A Weird Student


1:00:00

   1 Hour
   2 - 4
   91.9 %
1 Trophy
Available Until: 09/09/2020


Won

Apr - 2022

50€ Giveaway!

Dec - 2021

EscapeAll everywhere! Download the EscapeAll app (iOS, Android) and with Mobileholic Trophy!

Nov - 2021

Complete your task in Conjuring room

Aug - 2021

Heeeelppp!!!

Aug - 2021

We are Locked! Or not?

Mar - 2021

It's all about Digits

Mar - 2021

Or not....

Dec - 2019

Κατάφερες να βρείς τον Δολοφόνο!