cover image profile image

KONSTANTINOS PAVLOPOULOS
Explorer


  Escape Percentage: 90.0%
  Score : 201
  Likes : 2

5.0 Excellent
15:50 28-Oct-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θεωρώ πως ο, τι και να γράψω για αυτό το δωμάτιο είναι λίγο. Σίγουρα η πρώτη φορά που βγαίνουμε όλοι τόσο σίγουροι πως είχαμε την καλύτερη εμπειρία ως τώρα. Δε θα μπω καν στη διαδικασία να αναλύσω κάτι, αφου τα λόγια δε θα καλύψουν αυτο που ζήσαμε. Σενάριο; Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία. Χώροι; Απίστευτοι, αψεγάδιαστοι. Τρομος:ασταμάτητος, από την ωρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι μετανιώνεις που το κανεις αυτό στον εαυτό σου. Γρίφοι-Μηχανισμοι; Ο, τι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα. Πρωτότυποι, απρόσμενοι, εντυπωσιακοι. Ηθοποιός; Δε νομίζω ότι θα δούμε καλύτερο performance, οσα δωματια και να παίξουμε ακόμα. Απίστευτη κινησιολογία και εκφραστικότητα. Είναι σίγουρα το ατού αυτού του υπέροχου δωματίου. Τα [spoil] εξαιρετικά σκηνοθετημενα και δύσκολα να ξαναδούμε κατι παρόμοιο. Ειλικρινά, συμβαίνουν πραγματα που αδυνατείς να πιστέψεις ότι τα βλέπεις μπροστά σου.
Εν ολίγοις, το El Exorcista αποτελεί "Το Τέλειο" δωμάτιο, το πιο ολοκληρωμένο Escape room που έχουμε παίξει και μας αφήνει την εντύπωση ότι τίποτα δεν θα είναι σαν αυτό. 100% θα το ξαναεπισκεφθουμε!

Escaped
4.8 Excellent
01:35 10-Oct-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Όντας για καιρό στη λίστα μας, τελικά το επιλέξαμε αυτή τη φορά, καθώς διαβάσαμε ότι είναι ιδανικό και για δυάδες. Το πιο έξυπνο δωμάτιο που έχουμε παίξει ως τωρα, τουλάχιστον από πλευράς σεναρίου. Εξαιρετική εισαγωγή, γρίφοι απαιτητικοι για το είδος και μια ατμόσφαιρα που ξαφνικά γίνεται απειλητικη και παραμένει μέχρι να φυγεις πια από το κτήριο. Πολύ καλοί και ταιριαστοι με την ιστορία χώροι, καθώς και ένα gameplay που εξ αρχής σου δίνει το δικό σου ρόλο, πράγμα που βοηθάει να ζήσεις στο φουλ την εμπειρία. Πειστικοτατο acting και κάποια jumpscares που δεν τα περιμένεις! Πολύ καλός ο gamemaster, μας βοηθούσε όπου έπρεπε κι ευγενέστατος πριν ξεκινήσει το παιχνίδι! Αναμένουμε λοιπόν να επισκεφτούμε και το sequel!

Escaped
5.0 Excellent
21:56 27-Sep-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επισκεφτήκαμε την Κυριακή το απόγευμα το καράβι του καπετάνιου James, ελπίζοντας τουλάχιστον να περάσουμε ευχάριστα τα επόμενα 70 λεπτά που θα έχουμε στη διάθεσή μας. Η αλήθεια είναι ότι το 'ευχάριστα' είναι λίγο για να περιγράψουμε το πόσο όμορφη ήταν η εμπειρίας μας στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, εξαιρετικός φωτισμός, σκηνικά πολύ ωραία, νομίζεις πως όντως είσαι σε αμπάρι πλοίου. Κι εκεί που λες 'τώρα μπήκα στον τελευταίο χώρο', ανοίγει κι άλλος κι έπειτα κι άλλος, όλοι εντυπωσιακοί. Οι γρίφοι έχουν τη δυσκολία τους, άλλα ευχαριστιέσαι να τους λύνεις και βγαίνεις γεμάτος! Ένα χορταστικό δωμάτιο, το οποίο δε θέλαμε να τελειώσει. Η gamemaster μας εξαιρετική, μας βοηθούσε όπου χρειαζόταν, αλλά ποτέ δε μας έδινε τη λύση στο πιάτο, πράμα το οποίο μας άρεσε ιδιαιτέρως. Την ευχαριστούμε, καθώς μας έδωσε λίγο χρόνο επιπλέον, ώστε να βτερματίσουμε το δωμάτιο! Και το παιδί στην υποδοχή ευγενέστατο, μας έκανε να νιώσουμε άνετα. Γενικώς, η πολύ καλή συμπεριφορά του προσωπικού συνέβαλε στο να έχουμε μια όμορφη εμπειρία. Σίγουρα θα επισκεφτούμε την εταιρεία και για τα υπόλοιπα δωμάτιά της!

Escaped
4.8 Excellent
23:24 25-Sep-20

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Conjuring λοιπόν. Ενα δωμάτιο που απαιτεί θάρρος και πείσμα για να τα καταφέρεις, αφου τα πνευματα μεσα στο στοιχειωμένο σπίτι δε σε αφήνουν να ησυχασεις. Με το που ανέβηκαμε τις σκάλες για να μπούμε στην εταιρεία οι παλμοι μας πολλαπλασιάστηκαν κι έγιναν πιο δυνατοί,χαρη στην σκοτεινή ατμόσφαιρα, τα ηχητικα εφέ και τις έντονες μυρωδιές. Η έναρξη του δωματίου είναι αρκετά έξυπνη και συμβάλλει στη δημιουργία του αγχους και της αγωνίας που νιωθεις μέχρι πια να βγεις απο το κτήριο! Καλοι γρίφοι, ειδικά για δωμάτιο τρομου, αλλα οι ηθοποιοί, τα εφε, οι ενδυμασίες, οι κινήσεις, είναι τα ατού του! Πραγματικά πρωταγωνιστεις στην ταινία! Ακόμα και η φθορα που υπάρχει σε κάποια σημεία, λογω της ηλικίας του δωματίου, αποτελεί αλλο ενα συστατικο για την επίτευξη αυτης της πραγματικα τρομακτικης ατμόσφαιρας. Εξαιρετικός και ο gamemaster, ο οποίος μετα το τέλος του παιχνιδιού ηταν πρόθυμος να λύσει καθε απορία που είχαμε. Άμα αντέχετε περάστε...

Escaped
5.0 Excellent
00:03 18-Sep-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αρχικά το μόνο που ξέραμε ήταν ότι το δωμάτιο είναι βασισμένο στην πασίγνωστη ταινία τρόμου, με πρωταγωνιστή το Horror Icon πια, Freddy Krueger. Βγαίνοντας απ' το δωμάτιο, καταλάβαμε ότι αυτή δεν είναι η μόνη ομοιότητα του με μια (καλή) ταινία. Τρανή απόδειξη ότι όπως και σε ένα κινηματογραφικό έργο έτσι κι εδώ το budget δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την ποιότητά του, αλλά η σκηνοθεσία, ο σωστός χειρισμός των μέσων που διαθέτεις και η αγάπη γι' αυτό που κάνεις.
Οι χώροι δεν είναι πολλοί, ούτε και οι μεγαλύτεροι σε μήκος, μα αυτό δεν έχει σημασία. Μπαίνεις μέσα και σου κόβονται τα πόδια. Δε θες να απομακρυνθείς από τους συμπαίκτες σου και κανείς δε θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και να προχωρήσει. Και όταν πια εισέλθεις και στους επόμενους χώρους, τίποτα δε σε σώζει. Όλα είναι αψεγάδιαστα, η άκρως απειλητική, φρικτή ατμόσφαιρα, ο φωτισμός (πανέξυπνο το τρικ με τις ελάχιστες πηγές φωτός τις οποίες διαθέτει η ομάδα), η μουσική, τα εφέ, ηχητικά και φωτιστικά και φυσικά το acting. Πραγματικά θεωρώ πολύ δύσκολο να φοβηθεί κανείς με μια φιγούρα υπερεκτεθιμένη πλέον και ολίγον ξεπερασμένη, αφού δημιουργήθηκε πριν 30+ χρόνια. Κι όμως με το που αντικρίσεις για πρώτη φορά το Freddy, δε θες να υπάρξει δεύτερη. Κινησιολογικά και εμφανισιακά, σχεδόν ίδιος με το χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Robert Englund. Παραμονεύει πάντα και καλό θα ήταν να κοιτάς συνέχεια γύρω σου! Αν και τρομοδωμάτιο, οι γρίφοι είναι αυτοί που συμβάλλουν σε μια ολοκληρωμένη ευχάριστη εμπειρία. Ανεβασμένης δυσκολίας και ευφάνταστοι, όχι μόνο απαιτούν τη σκέψη και τη συνεργασία της ομάδας, αλλά συμβάλλουν και στη διατήρηση του τρόμου. Τέλος οι ιδιοκτήτες είναι χωρίς υπερβολή εξαιρετικοί! Ευγενικοί, με καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση, πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε απορία. Το κυριότερο, ξέρουν το πως να προσεγγίσουν την κάθε ομάδα. Όπως είπαμε και στους ίδιους, ανυπομονούμε για το νέο τους δωμάτιο που έρχεται, αφού το Never Sleep Again έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη!

Escaped
4.3 Very Good
01:58 12-Sep-20

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχοντας πολύ καλή άποψη για το Haunted Box της ίδιας εταιρείας, επιστρέψαμε στο Box, αυτή τη φορά για το Temple. Όπως και στο προαναφερθέν δωμάτιο, έτσι κι εδώ η αγάπη και το μεράκι των ιδιοκτητών σε καθετί που υπάρχει και χαρακτηρίζει το χώρο είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Σκηνικά προσεγμένα που σε κάνουν να μπεις στο ρόλο σου από την πρώτη στιγμή. Ειδικά ο δεύτερος χώρος είναι εξαιρετικά καλοστημένος, επιφυλάσσει μάλιστα και κάποιες εκπλήξεις! Οι γρίφοι τώρα, αν και σαφώς πιο εύκολοι από του Haunted, δεν μας απογοήτευσαν καθόλου. Σίγουρα ορισμένοι ήθελαν σκέψη και σίγουρα το γεγονός ότι απαιτείται συνεργασία για την επίλυση κάποιων μας εξέπληξε ευχάριστα. Στα συν και οι ευφάνταστοι μηχανισμοί που υπάρχουν. Φυσικά δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην εξαιρετική gamemaster, η οποία ήταν ευγενέστατη, ευδιάθετη και όπου χρειάστηκε έσπευσε να μας δώσει την κατάλληλη βοήθεια. Συμπερασματικά, και η δεύτερη επίσκεψη μας στο Box μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνοντας μας να θέλουμε να επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα δωμάτιά του!

Escaped
4.8 Excellent
20:33 9-Aug-20

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο που αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία! Σκηνικά,μουσική, φωτισμός, μυρωδιές, εφέ (οπτικά και ακουστικά),όλα άρτια. Το ατού φυσικά του συγκεκριμένου δωματίου αποτελεί η πανέμορφη μα ψαρωτική ατμόσφαιρα. Από τη στιγμή της εισόδου σου στο χώρο, μέχρι και της αποχώρησης σου από αυτόν, είσαι στην Ιαπωνία. Και ιδιαίτερα, σε ένα σπίτι απόκοσμο, διόλου φιλικό λόγω των οντοτήτων που υπάρχουν εκεί. Σίγουρα δεν είναι το πιο τρομακτικό δωμάτιο, κι ούτε είναι αυτός ο σκοπός του, αλλά για μένα είναι το πιο έξυπνο που έχω πάει ως τώρα. 'Παίζει' με τις αισθήσεις και τη ψυχολογία σου και αυτό είναι το μεγάλο του προσόν. Στα συν, φυσικά, και ο ευφυέστατος τρόπος παροχής βοηθειών που συμβάλλει στη δημιουργία και τη διατήρηση του αισθήματος ανασφάλειας.
Φυσικά πρέπει να αναφερθώ και στον εξαιρετικό gamemaster. Ευγενικός και φιλικότατος, έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει το "vibe" της κάθε ομάδας και να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μιλήσαμε αρκετή ώρα για την εμπειρία μας και ήταν πρόθυμος να μας ακούσει και να συζητήσει μαζί μας.
Μια ιστορία που ο κάθε παίχτης πρέπει να ζήσει. Αναμένουμε τα επόμενα δωμάτια της εταιρείας!

Escaped
5.0 Excellent
14:41 28-Jul-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
00:48 20-Jul-20

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5
Locked

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Actor
1 Trophy

El Exorcista


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   98.9 %
Horror
Actor
Adults Only

DEADLOCK


1:30:00

  Trophies they Won!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
   96.6 %
Horror
Actor
Adults Only
Action
1 Trophy
Psychological Thriller
Available Until: 01/08/2021

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %

Conjuring


1:26:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 6
   93.5 %
Horror
Actor
3 Trophies
Psychological Thriller

Never Sleep Again


1:26:00

  Trophies they Won!

Nightmare Nightmare
7th Dreamlock +10 7th Dreamlock +10
  QR-Code
KONSTANTINOS PAVLOPOULOS

   90 Minutes
   3 - 5
   92.3 %
Horror
Actor
1 Trophy
Psychological Thriller

The TEMPLE Box


1:10:00

  Trophies they Won!

Find the Mayan pendant! Find the Mayan pendant!
Visited the Mayan temple! Visited the Mayan temple!

   70 Minutes
   3 - 6
Score
Adults Only
5 Trophies

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

Mrs. Roses House


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.3 %
Horror
Actor

INSIDIOUS


  Locked

   90 Minutes
   2 - 6
   91.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller


Won

Oct - 2020

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Sep - 2020

Complete your task in Conjuring room

Sep - 2020

+10 Point at Dreamlock for the 7th Competition

Sep - 2020

Ανακαλυψτε τι σας ενωνει και προσπαθηστε να δωσετε ενα τελος στα εφιαλτικα ονειρα σας.

No Friends