cover image profile image

Κατερίνα Μουτάφη
Chosen One


  Escape Percentage: 99.0%
  Score : 2377
  Likes : 71

5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο άκρως μαγικό όπως και ο δημιουργός του!

Αρχικά να πω πως σπάνια δίνω σημασία στα σκηνικά, όμως στο συγκεκριμένο δωμάτιο με κέρδισαν. Κάθε φορά που αλλάζαμε χώρο παίρναμε λόγο χρόνο να τα θαυμάσουμε.

Ένα ακόμα από τα μεγάλα συν του δωματίου είναι οι υπέροχοι γριφοι του! Σχετικοί με το θέμα και καλοστημένοι σε σημείο που δεν χρειάζεσαι βοήθειες για να συνεχίσεις.

Η πλοκη ξετυλίγεται τοσο ομαλά και ολοκληρωμένα που κάνει κάθε αίσθηση σου να ταξιδεύει μέσα στην ιστορία. Ειδικά το τέλος μας εξέπληξε.

Οι εμφανισεις ηταν πρωτοτυπες και εκτελεσμένες άρτια. Το σχολιάσαμε και στο τέλος οτι φαίνεται πως έχουν γινει πολλές πρόβες.

Τέλος, το Houdini είναι ένα δωμάτιο που απορρίπτει το «δεν υπάρχει παρθενογένεση στη τέχνη», καθώς έχει τη δίκη του φιλοσοφία και μοιάζει σαν να έχει γίνει ένα βήμα παραπάνω στη τέχνη της δημιουργίας escape room.

Χρονικά είναι το εκατοστό μου δωμάτιο. Σαν κατάταξη, όμως είναι σίγουρα στη τριάδα!Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επιστροφή στην αγαπημένη Brainiac για να παίξουμε, για δεύτερη φορά, το Last Chance. Η ιδιαιτερότητα αυτού του δωματίου είναι ότι δεν έχεις ιδέα από που θα σου σκάσει η οντότητα! Τα jump δεν είναι καθόλου αναμενόμενα και είναι πολύ καλά σκηνοθετημένα όσον αφορά τον ήχο και τα φώτα. Το acting απλά επικό! Μας έστειλε κι ας ξέραμε τι να περιμένουμε.

Εξαιρετικό δωματιο που δυο χρόνια μετά κατάφερε να μας θυμησει ποσό ωραία είχαμε περάσει την πρώτη φορά!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα υπεροχο γριφοδωματιο όπου η ιστορία εξελίσσεται πολύ όμορφα κατά τη διάρκεια του!
Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ, καθώς και ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες (οι οποίες ήταν εύστοχες και κατευθυντήριες, χωρίς να σου μαρτυράνε το γριφο, κάτι που εκτιμήσαμε πολύ).
Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι τα πάντα στο δωμάτιο συνδέονται με την ιστορία και έχουν ένα νοημα.
Την Στελλα τη λατρέψαμε! Της αρέσει πολύ αυτό που κάνει και αυτό βγαίνει προς τα έξω και φαίνεται και στη δουλειά που έχει ρίξει βέβαια.

Ευχαριστούμε παρά πολύ για όλα! Ήταν υπέροχη εμπειρία!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Περάσαμε τελειααααααααααα!

Αρχικά να πω ότι είναι όλο φουλ καλοστημένο. Τα παιχνίδια, η ροη, τα σκηνικά είναι όλα αρτιοτατα και φαινεται ότι έχει πέσει δουλειά. Οι χαρακτήρες έχουν ο καθένας τη δίκη του προσωπικότητα και ταιριάζουν τέλεια στο κονσεπτ.
Οι δοκιμασίες είναι ακραία διασκεδαστικές. Στη παρέα μπυ είμαστε φουλ ανταγωνιστικές, όμως περάσαμε τόσο ωραία που δεν μας χαλασε ο ανταγωνιστικός χαρακτήρας του παιχνιδιού.
Η φιλοξενία των παιδιών ήταν, όπως κάθε φορά, εξαιρετικη! Τα αγαπημένα μας after game!

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε!

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Για το χωριό το αη Βασίλη ξεκινήσαμε, στα βάθη της Κόλασης βρεθήκαμε.

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι επιλέξαμε να το επισκεφτούμε λόγω ημερών, όμως το δωμάτιο δεν έχει τόσα Χριστουγεννιάτικα στοιχεια, ώστε να σε ξενερώσεις να παίξεις οποιαδήποτε άλλη περίοδο, εκτός Χριστουγέννων. (Όποτε τζάμπα το καθυστερήσαμε 😂).

Και τώρα στο δια ταύτα. Η εισαγωγή είναι υπέροχη και φουλ εντός θέματος! Ειδικά ο τρόπος που μπαίνεις στο δωματιο είναι μαγικός! Και εκεί ξεκινάει η παράνοια. Όταν μίλησα για Κόλαση δεν ήμουν υπερβολική! Οι χώροι, ο ήχος, τα φώτα συνθέτουν μια τόσο απόκοσμη ατμόσφαιρα που νομίζεις ότι όντως έχεις μπει σε έναν άλλο κόσμο, στο Βασίλειο του Krampus.
Το acting ήταν τέλειο! Ειδικά κάποια silent jump scares τραυμάτισαν την αθώα παιδική μας ψυχούλα βαθύτατα. Εδώ να αναφέρω ότι πριν πάμε στο δωμάτιο λέγαμε ποσό σημαντικό είναι να έχει ο Krampus σωστή εμφάνιση (εννοώντας ρούχα, μάσκα κλπ) και μπορώ να πω ότι δεν απογοητευτήκαμε καθόλου.
Οι γρίφοι είναι ευρηματικοί, και κάποιοι λίγο πιο σύνθετοι, αλλά σε καμία περίπτωση δύσκολοι και κουραστικοί, ώστε να σε βγάλουν από το mood. Τόσο όσο, και πάντα εντός κονσεπτ.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι τα κορίτσια που έχουν το δωμάτιο είναι εξαιρετικά! Αρχικά θέλαμε τη κράτηση των 8.30 που, όμως ήταν πιασμένη, όποτε αναγκαστικά πήγαμε στις 10.50, και ενώ βγήκαμε 10 λεπτά νωρίτερα από το δωμάτιο καταλήξαμε να φεύγουμε από το Ίλιον κυριολεκτικά στις 2.30 το πρωί! (Και αν δεν είχαμε άγχος ότι τις κραταμε θα καθόμασταν κι άλλο!) Ίσως το καλύτερο after game! Γενικα ειναι ωραίο να συναντας ανθρωπους που αυτό που κάνουν το γουστάρουν (και γι αυτό είναι και τόσο καλό το αποτέλεσμα!)
Κορίτσια συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά! Τα γρήγορα λουκέτα σας ευχαριστούν για όλα!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα υπεροχο δωμάτιο που πραγματικά αξίζει τη φήμη του!

Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα ειναι αρτιοτατα! Είναι πολυ ωραία φτιαγμένο και έχει και χώρο να κινηθείς. Το μόνο θεματάκι ειναι ένα σημείο που ειναι εύκολο να πέσεις, όμως σε προειδοποιούν απο πριν, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Επίσης οι αυτοματισμοί μας κέρδισαν καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι γεμάτο με τέτοιους.

Αυτό που μου άρεσε με το acting είναι ότι είχε εμφανίσεις και όχι απλά jump scares. Η κινησιολογία του ηθοποιού σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα σε κάνουν να πιστεύεις ότι όντως έχεις μπροστά σου ένα φάντασμα.

Δεν είχαμε πάει με προσδοκίες για τους γρίφους, διότι στα τρόμου συνήθως επενδύουν στην ατμόσφαιρα και το acting, όποτε εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν συναντήσαμε ωραίους, συνδυαστικούς και πρωτότυπους, θα έλεγα, γρίφους.

Αυτό που μου άρεσε επίσης πολύ είναι η ροη. Ζεις την ιστορία του δικηγόρου που φεύγει από το Λονδίνο κλπ από την αρχή μέχρι το τέλος. Πολυ ολοκληρωμένη έμπειρα.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα δωμάτιο που ενώ είναι παλιότερο σε σχέση με κάποια που έχουμε ήδη πάει, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά.

Εξαιρετικη εμπειρία!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τα γρήγορα λουκέτα πήγαν επιτέλους στο Μ’ama και έχουν πολλά να πουν…

Δεν θα σας κουράσω με το ποσό υπέροχα είναι τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα.
Δεν θα σας κουράσω με το άψογο acting που αξίζει πολλά συγχαρητήρια (και δεν τελειώνει ποτέ).
Ούτε με τις κινηματογραφικές σκηνές που σου παρουσιάζουν υπέροχα την ιστορία του δωματίου.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα συναισθήματα που είχα ατο δωματιο ήταν ανάμεικτα: φόβος, απόγνωση, συγκίνηση, ενθουσιασμός. Κάθε φάση, κάθε σκηνή ήταν ένα διαφορετικό συναίσθημα, μια διαφορετική εμπειρία.
Επίσης ο τρόμος που βιώσαμε ήταν διαφορετικός… δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά, αλλά μπορούσες να αισθανθείς το βάρος της ατμόσφαιρας μέσα σου…

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έκαναν αυτό το δωμάτιο πραγματικότητα!

5⭐️ στη κριτική κι αλλά 10 ⭐️από μας!!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Διαμαντάκι!
Από την εισαγωγή μέχρι το φιναλε σου χαρίζει όμορφες εικόνες! Επίσης είναι από τα λίγα δωμάτια που εξυπηρετεί 100% τύχη πλοκή όσον αφορά γρίφους, δράση και ροή! Τα acting επικοτατο!! 1000% recommend!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι ζήσαμε εκεί μέσα;;;;;;;;
Καταρχάς σε πιάνει η καρδιά σου ΠΡΙΝ μπεις στο κτίριο (ειδικά αν παίζουν παιδάκια απ έξω όπως έγινε στη περίπτωση μας 😂). Με το που κλείσει, όμως, η πόρτα πίσω σου ξέρεις ότι εισαι καταδικασμένος!

Ο χώρος πολύ καλοφτιαγμένος, σε σημείο που πιστεύεις ότι όντως το κάψανε για να είναι ρεαλιστικό!

Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ και δεν μας ταλαιπώρησαν! Με λίγη καθοδήγηση από τον εξαιρετικό gm μας έβγαιναν.

Ένα στοιχείο που λατρέψαμε είναι το acting και η αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς. Εκεί μέσα δεν κάνουν ένα jumpscare και τέλος, παίζουν ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!
Είναι από τις λίγες φορές που ένιωσα ότι παίρνω μέρος σε ταινία! Σε μια πολύ καλή ταινία τρόμου που ξεφεύγει από τα κλισέ και έχει άψογη σκηνοθεσία!
Τώρα που το θυμήθηκα σκηνοθεσία, ροη, ιστορία 10/10!!!
Από τις εμφανίσεις των ηθοποιών μέχρι τον ήχο που γινόταν πιο έντονος όταν πηγαίναμε να ανοίξουμε μια πόρτα όλα ήταν φουλ οργανωμένα και μελετημένα.
Το στορυ ξετυλιγόταν με πολυ ωραίο τρόπο. Μερικές κινηματογραφικές σκηνές που έχει μέσα μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Εν κατακλείδι, είναι ένα δωματιο που έχει πέσει πολλη δουλειά και φαίνεται όταν πας να παίξεις! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα παιδιά που το φτιάξανε και στα παιδιά που δουλεύουν και κάνουν ο,τι μπορούν για να είναι η εμπειρία της ομάδας αξέχαστη!

Ps Τρόμαξα τόσο πολύ που είπα ότι δεν θα ξανά πήγαινα, αλλά σκεπτόμενη τις στιγμές που περάσαμε εκεί μέσα νομίζω θα την αθετήσω την υπόσχεση…

Escaped
5.0 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό δωμάτιο!
Από τον πρώτο γριφο καταλαβαινεις οτι δεν προκειται για ενα απλό γριφοδωματιο, αλλά για ενα simulation, μια περιπέτεια, μια αποστολή οπου θα χρειαστεί να σκεφτείς out of the box για να τη βγάλεις εις πέρας! Μακράν οι καλύτεροι γρίφοι-tasks που έχουμε συναντήσει σε er! Και οι βοήθειες του gm εύστοχες, στο κατάλληλο χρόνο και σε σωστή ποσότητα.
Ο συνδυασμός μουσικής και σκηνικών σε βάζουν 100% στην ατμόσφαιρα της ιστορίας!
Ο ηθοποιός απλά ΕΠΙΚΟΣ! Το acting ήταν τέλειο και η παρουσία του στο δωμάτιο πραγματικά πολύτιμη! Περάσαμε τέλεια!

Εν κατακλείδι είναι ένα εξαιρετικό δωμάτιο με ευφάνταστους γρίφους και περάσματα! Η καλή διάθεση των παιδιών και η φιλοξενία τους ολοκληρώνουν την υπέροχη εμπειρία!

Escaped
5.0 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τα 5 αστέρια είναι λίγα! Το κονσεπτ, τα σκηνικά, οι γρίφοι, η δράση είναι όλα άψογα! Εμείς πήγαμε και με άτομα που δεν γνωρίζαμε και παρ όλα αυτά περάσαμε τέλεια! Είναι φουλ παρεΐστικο δωμάτιο που, όμως, δεν ξεχνάς ότι είναι escape room αφού οι γρίφοι είναι έξυπνοι και συνδυαστικοί.
Το παιδιά που μας υποδέχτηκαν ήταν εξαιρετικά! Η υποδοχή ήταν τόσο θερμή που νιώσαμε λες και πήγαμε να επισκεφτούμε φίλους μας! Η gm μας ήταν υπέροχη και άψογη στη δουλειά της! Φύγαμε από αυτό το δωμάτιο με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Σας ευχαριστούμε για όλα παιδιά!

Escaped
4.8 Excellent
Apr - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επικό δωμάτιο!
Έχει μακράν τα καλύτερα σκηνικά που έχουμε δει σε δωμάτιο, η ιστορία ξετυλίγεται σε όλη τη διάρκεια-δεν αποτελεί απλά διακοσμητικό στοιχείο- και τη ζεις στο φουλ, το acting είναι τελειοοοοοο και η σύνδεση των δυο δωματίων είναι πραγματικά μαγική! Είναι άψογο σε όλους τους τομείς!
Προσωπικά πιστεύω ότι το b2b αξίζει παρά πολύ, γιατί βλέπεις ολοκληρωμένη την ιστορία.
Ήταν μια υπέροχη εμπειρία! Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δουλειά τους! (Και συγγνώμη που σας έκοψα το αίμα με τις τσιρίδες μου 😝)

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το δωμάτιο είναι δωματιαρα! Η δεύτερη φορά στο δωμάτιο απλά επιβεβαιώνει ότι αξίζει τη πρώτη θέση (στη καρδιά μου). Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που δεν βασίζεται σε jump, αλλά στο interaction με τους ηθοποιούς.
Οι χώροι είναι απολύτως ταιριαστοί στο θέμα. Σε συνδυασμό με τη μουσική σε βάζουν φουλ στο concept.
Οι γρίφοι μας άρεσαν παρά πολύ! Είναι συνδυαστικοί αλλά καθόλου κουραστικοί.
Αυτό που απογειώνει το δωμάτιο ειναι το acting! Πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά για την κινησιολογία, τις κραυγές, το styling, τη σκηνοθεσία. Είναι το highlight του δωματίου.

Το στορυ είναι πολύ ενδιαφέρον και εξελίσσεται πολύ όμορφα κατά τη διάρκεια του δωματίου. Από τη στιγμή που μπαίνεις στο κτίριο μέχρι και το τέλος ζεις τη περιπέτεια! Ένα αρτιοτατο δωμάτιο (που θα επισκεφτώ ξανά πολύ σύντομα).

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πραγματικά νομίζω ότι ο,τι και να πω για αυτό το δωμάτιο θα είναι λίγο..
Αρχικά η ιστορία του δωματίου ειναι μια παρά παρά πολύ καλή ιδέα η οποία έχει εκτελεστεί άψογα. Δεν θέλω να πω πολλά για να μην σποιλαρω κάτι, αλλά όντως ζεις μια πολυ έξυπνη και ωραία δοσμένη ιστορία.

🎥Η εισαγωγή ειναι η πιο μαγική που έχουμε δει! Σε εισάγει τέλεια στο θέμα και σε κάνει να ανυπομονείς να δεις τι θα γίνει παρακάτω.

🏚Τα σκηνικά τα έχουν επιμεληθεί στην λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όντως βρίσκεσαι στους χώρους που αναπαριστούν.

🎼Ένα ακόμα στοιχείο που μας άρεσε ειναι ότι η μουσική δεν ήταν απλά ενα κριπι τραγούδι σε επανάληψη, όπως συμβαίνει πολλές φορές, αλλά εναλλασσόταν και προσαρμόζονταν σε κάθε χώρο.

🎭Τώρα για το acting τι να πω… Και πάλι δεν ήταν το κλασικό εμφανίστηκε μια και τρομάξαμε και έφυγε. Κάθε εμφάνιση ήταν ολόκληρη σκηνή! Επίσης οι εμφανίσεις έδειχναν ότι έχει πέσει δουλειά στη «σκηνοθεσία».

📱Ο gm μας εξαιρετικός! Οι βοήθειες ήταν πολύ εύστοχες, χωρίς να δίνουν παραπάνω στοιχεία απ’ ότι θέλαμε. Έκανε ο,τι μπορούσε για να περάσουμε καλά και να ευχαριστηθούμε την εμπειρία. Επίσης στο τέλος είχε όρεξη για συζήτηση (κάτι που εκτιμάμε πολύ σαν ομάδα) κι έτσι είχαμε την ευκαιρια να ρωτήσουμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Γενικά το προσωπικό αξίζει 10 αστέρια.

Εν κατακλείδι, είναι ένα άψογο δωμάτιο, φροντισμένο στη λεπτομέρεια, το οποίο δεν χάνει από πουθενά. Είναι όντως σαν να εισαι μέσα σε ταινία τρόμου από την αρχή μέχρι το τέλος, αφού έχει ωραία δομή και ακολουθείς την ιστορία βήμα-βήμα.
Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι, μετά απο αυτή την απίστευτη εμπειρία τα expectations μου έχουν ανεβεί στο Θεό και δεν με βλέπω να ευχαριστιέμαι εύκολα άλλο δωμάτιο.
Πραγματικά συγχαρητήρια στα μυαλά που σκέφτηκαν αυτή την ιδέα και την υλοποίησαν. Αυτό που ζήσαμε ήταν once in a lifetime experience…

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πραγματικά νομίζω ότι δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό το δωμάτιο..

Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα είναι φροντισμένα στη λεπτομέρεια και σε βάζουν μέσα στο κλίμα πριν περάσεις την είσοδο του Μοναστηριού.. Είναι τόσο καλοφτιαγμένοι οι χώροι που νομίζεις ότι εισαι, όντως, μέσα στη ταινία.

Οι γρίφοι μας άρεσαν απλά στη αρχή λόγω σκότους και ψυχολογικής κατάστασης δεν βλέπαμε μπροστά μας και δυσκολευτήκαμε στον πρώτο 😂 κατά τ’αλλα είναι κατανοητοί και βγαίνουν σχετικά εύκολα (εκτός από έναν ίσως).

Και τώρα το acting… Και η Οριάνα και ο Βαλακ μας γλέντησαν για τα καλά😂 Εκεί που συνηθίζαμε σιγά σιγά και αρχίσαμε να χαλαρώνουμε κάτι γίνεται και πάθαμε πάλι 😂 Επίσης είχε κάποιες πιο κινηματογραφικές σκηνές που απογείωσαν το παιχνίδι.

Γενικά είχαμε πάει με πολύ υψηλές προσδοκίες απ’ολα αυτά που είχαμε ακούσει και πραγματικά δεν απογοητευτήκαμε. Τολμώ να πω ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία σε δωμάτιο που είχα μέχρι στιγμής!

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μας άρεσε πολύ σαν ιδέα το να επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι, αφού δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και τρόμου. Είναι λίγο κουραστικό για τους γρίφους, όμως, ευτυχώς, υπάρχει συνεχής καθοδήγηση από τον gm. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το δωμάτιο είναι τρόμου και γέλιου. Αυτός ο συνδυασμός πραγματικά ολοκληρώνει την εμπειρία και την κάνει ακόμα πιο ευχάριστη (εμεις γενικά δεν έχουμε θέμα και με το τραμπούκισμα οπότε περάσαμε καλά, δεν μας ενόχλησε).

Escaped
4.7 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτικό δωμάτιο!
Οι χώροι είναι απλά υπέροχοι, πολύ φροντισμένοι και με ωραίες λεπτομέρειες! Ο ήχος και τα φώτα σε βάζουν φουλ σε creepy διάθεση. Γενικά η ατμόσφαιρα είναι σούπερ! Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα ήθελα λίγο μεγαλύτερους χώρους γιατί με τον πανικό κλπ σακατευτήκαμε σε κάποια σημεία 😂
Το acting τέλειο! Δεν μας άφησε σε ησυχία ο τύπος!
Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ! Θέλουν παρατηρητικότητα όποτε χρειάζεται ψυχραιμία σε κάποιες φάσεις.
Γενικά ήταν ένα από τα top δωμάτια που έχω πάει!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο γριφοδωματιο! Φουλ ατμοσφαιρικό! Τα σκηνικά είναι εξαιρετικά και φροντισμένα στη λεπτομέρεια! Σε συνδυασμό με τον ήχο φτιάχνουν μια πολύ creepy, απειλητική ατμόσφαιρα!

Οι γρίφοι χρειάζονται συνεργασία και παρατηρητικότητα. Πρέπει να ψάξεις κυριολεκτικά παντού! Όμως έχουν πολυ ενδιαφέρον και δεν σου σπάνε τα νεύρα.

Ευχαριστούμε πολυ το προσωπικό για τη φιλοξενία! Περάσαμε τέλεια!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τα δωμάτια αυτης της εταιρίας είναι απλά αριστουργήματα!
Ενα δωμάτιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα που συνεχίζει την ιστορία του Swamp of Sorrows. Είναι από τα ελάχιστα δωμάτια που η ιστορία παίζει τόσο σημαντικό ρόλο και δεν ειναι απλά διακοσμητική. Παίρνεις αποφάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πληρώνεις το ανάλογο τίμημα στο τέλος. Όποτε δεν έχει την έννοια του λύνω ένα γριφο και φεύγω. Η ιστορία ξετυλίγεται πολύ όμορφα μαι τη ζεις σαν να εισαι όντως ένας κάτοικος της Αστραβης.

Τα σκηνικά είναι άψογα και η όλη ατμόσφαιρα με τη μουσική και το φως είναι κατάλληλη για να σε βάλει στο κλίμα του dead pass… Είναι ένα δωμάτιο τρόμου και εξυπηρετεί τέλεια το σκοπό του.

Το acting είναι υπεροχο! Οι φιλικές φυσιογνωμίες εκτελούν τέλεια το ρόλο του και σε βάζουν στο θέμα, ενώ οι άγριες παρουσίες είναι εκεί για να σου βγάλουν τη ψυχή.

Γενικά είχαμε έρθει με πολύ υψηλές προσδοκίες, έχοντας παίξει και το swamp, αλλά πιστεύω το παιχνίδι τις ξεπέρασε!

ΥΓ Αφεντικό, ευχαριστώ για το ψυχολογικό support και που δεν με άφησες να χάσω την εμπειρία.
Με εκτίμηση, Λίνα

Escaped

Response from: Room 54
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας!!!

4.8 Excellent
Nov - 2021

Athens Halloween Hunt 2021

Athens Halloween Hunt 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θα αρχίσω με τα βασικά: ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!

Οι γρίφοι ήταν πολύ συνδυαστικοί, αλλά εμάς μας άρεσε. Αλλωστε ο σκοπός είναι να λύσεις γρίφους και δεν έχεις κάποια πίεση (πχ jumpscares etc) πέρα από το χρόνο. Πέρα από ένα γρίφο που απλά τον παρατήσαμε, οι υπόλοιποι με λίγη παρατηρητικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες (και στον γρίφο και στο acting) λύνονταν ομαλά.

Όσον αφορά την «ατμόσφαιρα» θα πω ότι το κλίμα είναι παρά πολύ ωραίο, αφού συναντας και άλλες ομάδες, κανείς χαβαλέ με τους ηθοποιούς κλπ και γενικά επικρατεί μια ευχάριστη φάση. Επίσης οι σταθμοί είναι κοντά ο ενας στον άλλο, οποτε έβλεπες παντού κόσμο και ομάδες να τρέχουν πάνω κάτω.

Οι ηθοποιοί αξίζουν ενα respect, αφού ολοκλήρωναν υπέροχα την όλη εμπειρία! Υπήρχε ωραία αλληλεπίδραση (όχι απλά να μας λένε το στοιχείο και τέλος) και ήταν πρόθυμοι και να φωτογραφηθούν με όλους, χωρίς να χάνουν το κέφι τους λεπτό. Δηλαδή ακόμα και στον τελευταίο σταθμό που πήγαμε, που είχαν περασει και 2,5 ώρες, η ηθοποιός δεν βγήκε καθόλου από το ρόλο της και μας χάρισε μια όμορφη εμπειρία.

Φύγαμε όλες ενθουσιασμένες, περάσαμε τέλεια και θα πάρουμε μέρος σε ανάλογο even σίγουρα στο μέλλον!

ΠΡΟΣΟΧΗ!
—> Το event δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα escape room τρόμου, αφού δεν υπάρχουν τα μέσα για κάτι τέτοιο (φώτα, ήχος κλπ) και αλλωστε δεν είναι αυτός ο σκοπός. Δεν πας, λοιπόν, να τρομάξεις, αλλά να αλληλεπιδράσεις με τους χαρακτήρες και να αποσπάσεις από αυτούς κάποιες πληροφορίες.

—> Σκοπός είναι να λύσεις γρίφους. Όποτε αν εισαι από τα άτομα που δεν τρελένονται για αυτή τη φάση δεν ξέρω αν θα σου αρέσει.

—> το παιχνίδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, αλλά συνεργατικό. Συνεπώς δεν είναι κακό να βοηθάμε τις άλλες ομάδες. Εμείς έτυχε να δώσουμε πληροφορίες σε άλλες ομάδες ή να συνεργαστούμε με άλλες ομάδες για να αποσπάσουμε τις πληροφορίες από τους ηθοποιούς. Έχει πιο πολλή πλάκα έτσι.

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αυτό θα πει ατμόσφαιρα! Το δάσος του litchver είναι όντως δάσος (ναι όλοι μας το έλεγαν αλλά ήταν λίγο δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα είναι τοσο φυσικό). Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και το σκηνικό 100% ρεαλιστικό!
Αυτό που σε βάζει ακόμα παραπάνω στο κονσεπτ είναι το acting! Πραγματικά το acting στην εισαγωγή είναι απλά ΕΠΙΚΟ! Νιώσαμε λες και είμαστε, πραγματικα μια παρέα που αποφάσισε να κατασκηνώσει στο στπιχειωμενο δάσος! Και φυσικά η παρουσία μέσα στο δάσος έκανε ο,τι μπορούσε για να μας δείξει ότι η φήμη του στοιχειωμένου Litchver είναι πέρα για πέρα αληθινή!
Οι γρίφοι ήταν πολύ ωραίοι, σε έβαζαν σε μια ωραία διαδικασία ψαξιματος και δεν κούρασαν. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι σε κάνα δυο σημεία ήταν ελαφρώς ασύνδετοι, οποτε χωρίς καθοδήγηση πιστεύω δεν θα βγάζαμε άκρη τόσο εύκολα.

Σαν γενική εικόνα το δωμάτιο είναι παρά παρά πολυ ωριαίο, φουλ ατμοσφαιρικο, διαφορετικό και εξυπηρετεί το σκοπό του: να ζήσεις για 90 λεπτά μέσα σε μια ταινία τρόμου.
Σας ευχαριστούμε πολυ! Η εμπειρία ήταν υπέροχη!

Escaped
4.2 Very Good
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Η εισαγωγή πολύ ωραία, σε βάζει στο κλίμα κατευθείαν.
Οι χώροι ήταν αρκετά άνετοι, ακόμα και για εμάς που πήγαμε έξι άτομα. Είχαν ωραία διακόσμηση, αλλά, επειδή ήταν μεγάλοι, όπως είπα, χανόταν ελαφρώς. Αυτό που μας κούρασε λίγο είναι η πηγή φωτός που είχαμε.
Οι γρίφοι ήταν πολύ δημιουργικοί, αν και πιστεύω ότι ο ενας δεν βγαίνει χωρίς βοήθεια. Είναι και ο χώρος μεγάλος και νιώθεις λίγο αβοήθητος να ψάξεις μόνος σου. Έτσι πήραμε κάποιες βοήθειες, που κατά τη γνώμη του gm ήταν πολλές, αλλά κατ’ έμε αναγκαίες εξαιτίας των συνθηκών.
Το acting ήταν επικό! Ειδικά η κοπέλα ήταν εξαιρετική!
Εγώ τρόμαξα, γιατί εγώ γενικά τρομάζω, αλλά θεωρώ ότι εντάσσεται στα light τρόμου. Δηλαδή κάποιο άτομο που πηγαίνει γενικά σε τρόμου δωμάτια, μπορεί και να μην τρομάξει παρά πολύ.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με ιδιαίτερους γρίφους και η εμπειρία μας ήταν πολύ όμορφη.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το περιμέναμε με ανυπομονησία αυτό το δωμάτιο και πραγματικά ήταν καλύτερο απ' ότι είχαμε φανταστεί!
Τα σκηνικά ήταν πανέμορφα και εναρμονισμένα με το θέμα! Με το που μπαίνεις νιώθεις, όντως, ότι είσαι μέσα σε ένα σπίτι (ένα στοιχειωμένο, καταραμένο σπίτι που θα έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα πριν μπουκάρεις). Έχει λεπτομέρειες τις οποίες δεν περιμέναμε να είχαν σκεφτεί. Έχει πέσει πολλή δουλειά και φαίνεται.

Οι γρίφοι ήταν πολύ καλομελετημένοι και δεν μας κούρασαν καθόλου! Αν δεν ήμασταν και τόσο φοβισμένοι θα τους είχαμε λύσει χωρίς τόσες βοήθειες, πιστεύω, διότι έβγαζαν νόημα και δεν χρειαζόταν να σπάσεις το κεφάλι σου.

Respect στο acting! Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει από που εμφανιζόντουσαν! Εγώ πιστεύω ότι η πιο λογική εξήγηση είναι η τηλεμεταφορά... Επίσης δεν ήταν καθόλου προβλέψιμο. Εκεί που λέγαμε "θα κάνει αυτό", "θα μπει από κει" έκαναν κάτι τελείως διαφορετικο! Ειδικά δύο-τρείς σκηνές είναι φουλ κινηματογραφικές και ενώ φοβάσαι λες "Πώς το κάνει αυτό ρε φίλε;". Ένα ακόμα βασικό κομμάτι είναι ότι το timing των εμφανίσεων ήταν πολύ καλό. Δεν μας αποσυντόνιζε από τους γρίφους, ώστε να χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια.

Γενικά είναι ένα δωμάτιο που μας άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων και αξίζει φουλ μια επίσκεψη.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο ΕΠΟΣ!
Ξεκινάει δυνατά από τη πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού, ο οποίος δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα σε βασανίσει! Ο χώρος είναι υπέροχος! Ειδικά ο πρώτος μας άρεσε ιδιαίτερα!
Οι γρίφοι δεν ήταν δύσκολοι, αλλά ήταν φροντισμένοι και σχετικοί με το θέμα του δωματίου! Λύνονταν ευχάριστα χωρίς να κουράζουν!
Το acting πραγματικά αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα! Από τη φωνή μέχρι τη κινησιολογία ήταν αρτιοτατο! Δεν μας χαρίστηκαν καθόλου κι έτσι το ευχαριστηθήκαμε κι εμείς!
Τελος, όλο το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και πραγματικά δημιουργούσαν ένα πολύ ωριαίο κλίμα, τόσο στην αρχη οσο και στο τέλος του δωματίου! Σας ευχαριστούμε πολύ! Περάσαμε τέλεια!!
Το κερασματάκι στην αρχή λέγαμε θα μας χαλαρώσει να μπούμε άνετες στο δωμάτιο αλλά δεν τα κατάφερε με τον χαμούλη που γινόταν μέσα 😂

Ps. Η κουτσή 😂

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν μπορούσα να βάλω 10 αστέρια θα το έκανα! Από την εισαγωγή καταλαβαίνεις ότι η διαμονή στο Hotel Cortez δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες!
Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα είναι, ίσως, τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει! Κάθε χώρος είναι πολύ φροντισμένος. Έχουν προσέξει μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια. Η μουσική είναι επική και σε ανατριχιάζει κι ας μην είναι ηθοποιός εκεί! Γενικά έχεις την αίσθηση που πρέπει να έχεις σε ένα τρόμου δωμάτιο: ότι είσαι πρωταγωνιστής σε μια ταινία τρόμου!
Το acting ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ! Δεν βασίζονται μόνο στο jumpscare για να τρομάξεις, γιατί πολύ απλά είναι ηθοποιάρες! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψιθυρίσουν το όνομα σου μέσα από τα σκοτάδια για να αρχίσεις να ουρλιάζεις σα να μην υπάρχει αύριο! (ή τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα). Γενικά υπήρχαν πολλά κινηματογραφικά σκηνικά τα οποία ολοκλήρωναν την εμπειρία.
Οι γρίφοι είναι από τους πιο ωραίους που έχουμε δει σε δωμάτιο τρόμου και μαζί με τις βοήθειες και συνεργασία μεταξύ των παικτών λύνονται εύκολα.

Είναι ένα δωμάτιο που αξίζει 100%!

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το δωμάτιο αξίζει φουλ σε insanity mode! Οι χώροι δεν είναι φουλ στη διακόσμηση, ομως αυτό δεν είναι θέμα γιατί όλη η ατμόσφαιρα σε βάζει στο κονσεπτ από το πρώτο λεπτό (ειδικα η χαρακτηριστική μουσικουλα)! Το acting είναι επικό! Λες και έχουν βγει όντως απο ταινία τρόμου!
Μετανιώσαμε που δεν είχαμε πάει τόσο καιρό!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μας άρεσαν όλα σε αυτό το δωμάτιο! Το θέμα, τα περάσματα, οι αποστολές, οι γρίφοι! Είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε πάει και το ευχαριστηθήκαμε στο φουλ!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το δωμάτιο είναι έπος!! Πρέπει να πάτε χτες!

Όλο το στορυ είναι πολύ καλοστημένο από το πρώτο λεπτό που μπαίνεις μέσα.
Οι γρίφοι είναι φουλ συνδυαστικοί, αλλά όχι να σπας το κεφάλι σου και να μη βγάζεις άκρη.
Η μουσική προσθέτει μια έξτρα ανατριχίλα και αγωνία στο όλο κλίμα.
Το acting είναι υπέροχο και οι εμφανίσεις πολλές ώστε να μην εφησυχάζεις.

Πραγματικα ο,τι και να πω είναι λίγο! Ευχαριστούμε Raven adventure rooms που μας δώσετε καινούργιο #1 στη λίστα μας.

Escaped
4.7 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Η συνέχεια της Κοκκινοσκουφίτσας πραγματικά μας άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους!
Η εισαγωγή είναι επική! Πραγματικά δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν και το έκαναν να δουλέψει! Τα σκηνικά ήταν φανταστικά και σε έβαζαν 100% στο κλίμα!
Οι γρίφοι ήταν κατάλληλοι για δωμάτιο τρόμου, δεδομένου ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς απόλυτα στην επίλυση τους γιατί δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.
Το αγαπημένο μας κομμάτι ήταν το acting! Δεν θα κάνω spoil αλλά πραγματικά respect στους ηθοποιούς! Ήταν το πρώτο πράγμα που σχολιάσαμε μόλις βγήκαμε από το δωμάτιο!
Γενικά είναι ένα πολύ ωραίο δωμάτιο που έχει κατακτήσει μια θέση στα top μας!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φανταστικό δωμάτιο με υπέροχους γρίφους και ωραίους αυτοματισμούς! Πραγματικά ευχαριστιέσαι να λύνεις! Τα jumpscares μας κούρασαν σε ένα σημείο γιατί δεν βγάζαμε άκρη με τον γρίφο, αλλά κατά τ αλλά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία!
Το δωμάτιο είναι καλοφτιαγμένο και φαίνεται ότι έχει πέσει πολλη δουλειά! Τα σκηνικά είναι ο,τι καλύτερο και πραγματικά σε βάζουν στο κλίμα! Έχουν φανταστικές λεπτομέρειες που δεν περιμένεις να τις έχουν φροντίσει.
Ηθοποιός και gm ευγενέστατοι, πρόθυμοι να μας λύσουν ο,τι απορίες είχαμε και το βασικότερο ανέχτηκαν τα ουρλιαχτά μας 😂
Σας ευχαριστούμε πολύ! Περάσαμε τέλεια!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φανταστικό δωμάτιο!
Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτικά! Πραγματικά σε βάζουν μέσα στο κλίμα και στην εποχή την οποία διαδραματίζεται το δωμάτιο!

Ο ηθοποιός τέλειος στο ρόλο του μας βοηθούσε τόσο όσο χωρίς να μας κουράζει!

Οι γρίφοι είναι εξυπνοι και χρειάζονται παρατηρητικότητα, αλλά τίποτα πολυ εξτριμ που να μη μπορεί να πάει το μυαλό σου. Ειδικά με τις κατευθύνσεις που έδινε ο ηθοποιός έβγαζες άκρη.

Γενικά είναι ένα παρά πολυ ωραίο δωμάτιο με υπέροχους χώρους που πραγματικά σε κάνει να ζεις την ιστορία που διηγείται! Το λατρέψαμε όλες!

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φανταστικό δωμάτιο με ΦΟΒΕΡΉ ατμόσφαιρα! Ο χώρος είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ και νομίζεις όντως ότι πρωταγωνιστεις σε ταινία!
Το acting τελειοοο! Η Θάλεια είναι φανταστική!
Το μόνο αρνητικό είναι ότι κατά τη γνώμη μας αν δεν υπήρχαν πολλές βοήθειες δεν θα ξεκολλαγαμε από κάνα δυο σημεία στο σαλόνι..
Κατά τ' άλλα είναι ένα υπέροχο, δυνατο δωμάτιο κι ας μην έχει κυνήγι και επαφή. Είναι τόσο τέλειο το όλο κλίμα που δεν τα χρειάζεται αυτά για να τρομάξεις.

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Πολύ όμορφο δωμάτιο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σκηνικά που δεν παίζονται! Οι ηθοποιοί έδωσαν ρέστα!
Δυστυχώς, επειδή είχαμε μπερδευτεί λίγο με τις οδηγίες δεν καταφέραμε να δούμε όλο το δωμάτιο σωστά.
Μπορεί να μην είναι horror, όμως δεν μας ενόχλησε καθόλου, καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός του δωματίου. Σε κάθε περίπτωση, αν μπεις στο ρόλο το ζεις 100% και έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον!
Παρ' όλα αυτά, ήταν μια μοναδική εμπειρία και θέλουμε σίγουρα να ξανα επισκεφτούμε δωμάτιο role playing στο μέλλον!
Υ.Γ Το δωμάτιο μας είχε κερδίσει από την εισαγωγή χάρη στη φωνή του ηθοποιού! 100% ψαρωτική!

Locked

Response from: Room 54
Ευχαριστούμε για την κριτική σας :)

5.0 Excellent
Oct - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη φορά στις φυλακές του Kingston και πραγματικά περάσαμε τέλεια!! Είναι ένα δωμάτιο που αξίζει φουυυυυυυλ! Δεν του λείπει τίποτα! Ατμόσφαιρα, γρίφοι, acting όλα εξαιρετικά!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε παίξει!

Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή!
Οι γρίφοι ήταν πολύ καλοί για horror!
Για το acting δεν έχω λόγια... Δεν έμεινε παπούτσι για παπούτσι, κοτσίδα για κοτσίδα!!

Περάσαμε πραγματικά τέλεια και θέλουμε να το επισκεφτουμε ξανά!!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο δωμάτιο! Τα σκηνικά ήταν φανταστικά, σε βάζουν στο κλίμα φουλ!

Οι γρίφοι ήταν πολύ δημιουργικοί και ίσως πρωτότυποι κάποιοι.

Ο φίλος μας μας βοηθούσε τόσο όσο χωρίς να μας κάνει spoiler ή να μας αφήνει να αναρωτιόμαστε για ώρα.

Η φιλοξενία των παιδιών ήταν καταπληκτική! Είχαν όρεξη για συζήτηση και μας έλυσαν ο,τι απορίες είχαμε! Ευχαριστούμε πολύ! Περάσαμε τέλεια!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πραγματικά ήταν φανταστική εμπειρία!
Πολύ ωραία εισαγωγή, πρωτότυπη Που σε βάζει στο θέμα!
Οι χώροι ήταν ο,τι πρέπει!
Οι γρίφοι και tasks ο,τι καλύτερο!
Γενικά είχα διαβάσει από τις κριτικές ότι είναι ένας ωραίος συνδυασμός κωμωδίας και τρόμου, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα τόσο καλό!
Το προσωπικό εξαιρετικό το λιγότερο!
Ευχαριστούμε πολύ, περάσαμε τέλεια!

Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Περάσαμε ΤΈΛΕΙΑ!!! Άκρως διασκεδαστικό! Στην αρχή ο χρόνος μας φάνηκε λίγος ,όμως μόλις παίξαμε καταλάβαμε ότι είναι αρκετός, αφού στο τέλος έσταζε ο ιδρώτας από το τρέξιμο! Θα έρθουμε ξανά σιγουρα!

Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο γριφοδωματιο με όμορφα περάσματα! Μπορεί να μην ήταν τρόμου, αλλά ήμασταν στη τσίτα συνέχεια! Οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο!
Ή ατμόσφαιρα πραγματικά μαγική! Ένιωθες ότι όντως ήσουν σε παλιό πλοίο! Τα ηχητικά εφέ τέλεια!
Ο gm ήταν τέλειος! Μας βοηθούσε όσο έπρεπε χωρίς να χάνουμε τη σειρά μας!
Οι γρίφοι ήταν έξυπνοι και πολύ συνδιαστικοι! Ό,τι καλύτερο για να δουλέψουμε λίγο το μυαλό μας!

Γενικά είναι ένα δωμάτιο που έχει αγωνία και ωραία ατμόσφαιρα χωρίς να είναι τρόμου και να είσαι στη τσίτα! Το συστήνω ανεπιφυλακτα!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΤΕΣ!!
Ατμόσφαιρα: εκπληκτικός φωτισμός και υποσύστημα (Το καλύτερο που έχουμε συναντήσει), και οι χώροι Ό,τι πρέπει!

Ηθοποιός: έκανε τον Φρέντι καλύτερα και από τη ταινία! Σε έβαζε φουλ στο κονσεπτ και σε έκανε να εύχεσαι να μη πέσεις στα χέρια του!

Game master: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΤΟΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ! Βοήθειες to the point, χωρίς να βγαίνει από το ρόλο!

Γενικά η ατμόσφαιρα σε βάζει ΦΟΥΛ στο θέμα και νομίζεις ότι όντως παίζεις στη ταινία!! Νομίζω τα δάκρυα μου στην αρχή του παιχνιδιού του αποδεικνύουν!

Τέλος, το το προσωπικό ήταν το καλύτερο που έχουμε συναντήσει! Πραγματικά ήταν ο,τι καλύτερο σαν εμπειρια! Χιλια μπράβο παιδιά!
Το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ!!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ διασκεδαστικό και πρωτότυπο δωματιο! Οι αποστολές είναι τέλειες και οι γρίφοι έξυπνοι, αλλά όχι απαραίτητα δύσκολοι! Το acting της ηθοποιού εξαιρετικό, χωρίς να γίνεται ψεύτικο! Γενικά ήταν πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό, πολύ έξυπνο και μας άρεσε πολύ!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εκπληκτική εμπειρία! Πολύ πρωτότυπο το ότι χρησιμοποιείται εξωτερικός χώρος! Ο χωρος ήταν όλος μέσα στο θέμα και οι γρίφοι πλήρως εναρμονισμενοι με το concept! Το acting ήταν τρομερό! Όλες συμφωνήσαμε ότι είναι ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο δωμάτιο και περάσαμε τέλεια!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο, που σε βάζει στο πνεύμα από το πρώτο λεπτό που θα πατήσεις το πόδι σου! Η πλοκή πολύ ενδιαφέρουσα, η ερμηνεία του ηθοποιού εκπληκτική! Θα το επισκεφτούμε ξανά στο μέλλον σίγουρα! (Τελικά οι κοτσίδες μου δεν με πρόδωσαν 😂)

Escaped
4.8 Excellent
Jul - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο δωμάτιο, καλή η ατμόσφαιρα, και ο ηθοποιός ΕΠΙΚΟΣ! Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα από τα αγαπημένα μας δωμάτια! Η ατμόσφαιρα σε βαζει στην ιστορία, οι γρίφοι πολύ έξυπνοι, αλλά όχι άλυτοι, και ο ηθοποιός οοοοοοο,τι καλύτερο! Μπείτε στο ρόλο και απολαύστε το!

Escaped
4.7 Excellent
Jun - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.2 Very Good
Mar - 2020

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped

Da Vinci


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Youth Pass

WHY ?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only
Cinematic Drama, Non-Horror

White Cell


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Action
Role Playing
Kids Friendly
Youth Pass

Mary's Dolls


1:40:00

  Trophies they Won!

Read The Maze Read The Maze

   100 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Sister’s wake


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

CUBE


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

#PameNaPaixoume 2 - Party Edition


2:30:00

   150 Minutes
   1 - 1
   100.0 %

Jack The Ripper - The Seance


1:30:00

   90 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
No Riddles

HOUDINI


1:35:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

OPERATION BLACK "I"


1:32:00

  Trophies they Won!

CONFIDENTIAL CONFIDENTIAL

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Horror Adventure

The Sacrifice


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

Amen


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Parking
Psychological Thriller

Middlearth tales


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5
   100.0 %

SIN CITY


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 4
  Video
Youth Pass
1 Trophy

CORVUS SATANICA


1:45:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.5 %
Horror
Actor
Action
Running
Parking
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The Last Chance


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

NIGHTMARE


1:06:53

   70 Minutes
   2 - 6
   90.4 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

The Existence


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Ο Θάνατος του Edgar Allan Poe


1:45:00

   90 Minutes
   5 - 10
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller
No Riddles

Cabin in the Woods


1:08:26

  Trophies they Won!

Police Cooperation Police Cooperation
Escaped the Cabin Escaped the Cabin

   70 Minutes
   2 - 6
   82.2 %
Actor
Youth Pass
3 Trophies

Manifesto


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
3 Trophies

ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ


1:18:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Actor
Adults Only

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

Silent Hills pt.2


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   94.3 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

STIGMATA


1:45:00

   110 Minutes
   2 - 5
   99.4 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

WHY ?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only
Cinematic Drama, Non-Horror

DARK MIRROR


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Actor
Sci-Fi
Action
  Video
Parking
Youth Pass
Task Room

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Mrs. Roses House


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

The Apocalypse X


1:25:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

Deep Sleep


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

RESURRECTION


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   98.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

Conjuring II


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

KRAMPUSNACHT


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Mystic Project


2:00:00

   150 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   96.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Last Resort


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass
3 Trophies

The Puppeteer


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

I'm ... Many


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

WHO AM I ?


3:00:00

   195 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

Woman in Black


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly

M’ama


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Boogeyman


1:20:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

REQUIEM


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Available Until: 30/06/2022

ICE TIKI


1:35:00

  Trophies they Won!

Wear super socks Wear super socks

   110 Minutes
   3 - 7
   95.7 %
Action
Kids Friendly
Parking
1 Trophy

Phasmophobia


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
VR
  Video
No Riddles

El Exorcista


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.3 %
Horror
Actor
Adults Only

DEADLOCK Redemption


1:15:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

CANNIBALS


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Adults Only

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Available Until: 21/07/2024

AVATON


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

BLACKOUT


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 6
   98.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller

sTRAPPED on - Santa's Naughty List


2:00:00

   2 Hours
   4 - 8
   83.3 %
Actor
Comedy
Action
Role Playing
  Video
Christmas
Adults Only

20.000 Leagues Under the Sea


1:30:00

   80 Minutes
   2 - 6
   95.4 %
Adults Only
4 Trophies

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

THE CURSED WILLY


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

Dead pass


2:00:00
40

  Trophies they Won!

Metamorphosis Metamorphosis
Death & Decay Death & Decay

   90 Minutes
   2 - 5
   89.1 %
Horror
Score
Actor
Action
Role Playing
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass
3 Trophies
Select Horror or Not

Athens Halloween Hunt 2021


2:30:00

  Trophies they Won!

AHH 2021 AHH 2021

   150 Minutes
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Outdoor
1 Trophy

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

The Last Chance


1:40:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

THE CELLAR


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

DEVIL’S NIGHT


1:45:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Experimentum X


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
Score
Action
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

CANNIBALS


1:42:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Adults Only

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

Phantom of the Opera


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   99.2 %
Psychological Thriller
Adults Only
4 Trophies

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   96.1 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
4 Trophies

NECROMANCY - Horror Mode


1:10:00

   90 Minutes
   2 - 6
   95.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
4 Trophies

Swamp of Sorrows: Horror mode


  Locked

  Trophies they Won!

Metamorphosis Metamorphosis

   90 Minutes
   1 - 5
   94.6 %
Horror
Actor
Action
Role Playing
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   88.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Exposed


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   97.5 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

REBELLION


1:25:00

  Trophies they Won!

7th Clock +10 7th Clock +10
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
   97.5 %
Actor
  Video
Youth Pass
2 Trophies

Moriarty


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.6 %
Actor
Comedy
Action
  Video

Mystery Lab Laser Tag Arena


20:00

   20 Minutes
   4 - 10
   98.3 %
Action
Kids Friendly
No Riddles

PSYCHO


1:10:00

  Trophies they Won!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
  Video

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

  Trophies they Won!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
   99.6 %
  Video

Never Sleep Again


1:30:00

  Trophies they Won!

Nightmare Nightmare
7th Dreamlock +10 7th Dreamlock +10
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 5
   96.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Available Until: 24/07/2022

Cinema Hostage


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   99.5 %
Actor
Comedy
  Video

HERESY


1:29:00

  Trophies they Won!

Found the Eternity Elixir Found the Eternity Elixir

   90 Minutes
   2 - 5
   97.5 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
3 Trophies

Exposed


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   97.5 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

Medical Psycho


1:09:40

   70 Minutes
   4 - 6
   100.0 %
Actor

Split


1:28:15

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller

SIXXXTY NINE


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   99.8 %
Comedy
Adults Only

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass


Won

Apr - 2024

Μαυρο Φως και Αδρεναλίνη

Mar - 2024

Κοιμήθηκε κανείς ;


Creator: Stefanos Rizinos
Mar - 2024

Πεινάσατε ;


Creator: Stefanos Rizinos
Mar - 2024

Ψήνεστε για μπουκάλα ;


Creator: Stefanos Rizinos
Mar - 2024

Ο Ύμνος μας


Creator: Stefanos Rizinos
Mar - 2024

Προσοχή εύθραυστο


Creator: Stefanos Rizinos
Mar - 2024
Mar - 2024
Feb - 2024

Παραδώστε τα απόρρητα έγγραφα στον Sierra 11

Jan - 2024
Jan - 2024

We are cats


Creator: Catalefki C
Jan - 2024

... is science


Creator: Maria Anagnostopoulou
Jan - 2024

Και εκεί που έτρωγα σαν να έχω να φάω από πέρσι, παραλίγο να πάθω έμφραγμα, αλλά τελικά έπαθα γρίφο!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jan - 2024

Same Riddle, Different Solution


Creator: Giota Festeridou
Jan - 2024
Jan - 2024

Γιορτάζω, γιορτάζω, με ακούτε που το φωνάζω;


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jan - 2024

Οι φίλοι με φωνάζουν …


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Το Παρδαλό Κατσίκι


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2023

Ο γριφολόγος της καρδιάς μας, μας ετοίμασε ένα τριπλό τροπαιάκι!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Oct - 2023

What is the most valuable treasure you have?


Creator: Giota Festeridou
Oct - 2023

...at Athens Halloween Hunt 2023


Creator: Pavlos Chytiris
Oct - 2023

... ξαναχτυπά!


Creator: dimitris. savvas
Oct - 2023

3 Digit Number!


Creator: Pavlos Chytiris
Oct - 2023

Mirror Mirror on the Wall....


Creator: Νωντας Τσαμουρτζης
Sep - 2023

1,2,3… Action!!!


Creator: Stefanos Rizinos
Sep - 2023

... το part 2 του γρίφου «Ο φόνος»


Creator: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Sep - 2023
Sep - 2023

Is it a Riddle or a Dream?


Creator: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Aug - 2023
Aug - 2023

Υοu worked perfectly with the police from the first try...

Aug - 2023

You managed to get out of the cabin alive...

Aug - 2023

Observe the Clues and Solve the Mystery!


Creator: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Jul - 2023

You Escaped from the Mount Massive Asylum.

Jul - 2023
Jul - 2023

Can you find it ?


Creator: Stefanos Rizinos
Jun - 2023
Jun - 2023

Η Ζωή Ενός Γριφολόγου, part 1 (-10% έκπτωση στο GAME OVER)