cover image profile image

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΛΦΗΣ
Gladiator


  Escape Percentage: 92.3%
  Score : 445
  Likes : 21

4.7 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ καλό δωμάτιο με πρωτότυπο τέλος. Ιδανικά για 3 ή 4 άτομα με κάποια εμπειρία. Πολύ καλό value for money, δύσκολα βρίσκεις πλέον τέτοιες τιμές σε ποιοτικά δωμάτια. Πολλά μπράβο στο box, συνεχίστε έτσι!

Escaped
4.3 Very Good
Jun - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
4.3 Very Good
May - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα συμπαθητικό ατμοσφαιρικό δωμάτιο με πολλούς χώρους (δε μέτρησα πόσους), όμορφες μεταβάσεις και πολλά περάσματα. Είναι σχετικά εύκολο αν είσαι έμπειρος, έχει και έναν ιδιαίτερο γρίφο που δεν έχετε ξανασυναντήσει πουθενά. Ένα αρνητικό είναι ότι ίσως και λόγω μικρών/στενών χώρων, μου φάνηκε ότι είχε μεγάλη ζέστη, οπότε ντυθείτε ελαφριά. Μας είπαν τα παιδιά βέβαια ότι το έχουν υπόψη ενόψει και καλοκαιριού και θα το δουν.
Για μένα ιδανικά για 2 άτομα, αν πάτε 3 θα είστε λίγο στριμωχτά, παραπάνω ούτε για αστείο. Δεν είναι τρόμου, είναι γριφοδωμάτιο.

Escaped
4.0 Very Good
Apr - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

3.0

Πήγαμε στο Otherside με μεγάλες προσδοκίες.

Ήταν ένα γεμάτο δωμάτιο, υπερπαραγωγή, με πολλούς διαφορετικούς χώρους (5+) με πολύ όμορφα σκηνικά και αρκετούς μηχανισμούς όλων των ειδών. Οι γρίφοι του όχι κάτι το ιδιαίτερο, μας φάνηκε κάπως εύκολο για Escaped που μας έχει συνηθίσει σε μεγαλύτερο κάψιμο.
Στα αρνητικά ότι ένα λουκέτο άνοιξε μόνο του ενώ δεν έπρεπε (μάλλον το είχαν αφήσει με το σωστό κωδικό) γεγονός που προσωπικά με χάλασε λίγο. Το αναφέραμε στην υποδοχή και δε ζήτησαν καν συγγνώμη, ενώ το παιδί στην υποδοχή δεν ήξερε να μας εξηγήσει ακριβώς πώς λειτουργούσε ο γρίφος που έλυνε το λουκέτο που άνοιξε μόνο του. Τη GM δεν την είδαμε ποτέ, την ακούγαμε μετά που ήταν μέσα στο δωμάτιο αφού τελειώσαμε αλλά απλά έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα μόλις πλησιάσαμε.

Το δωμάτιο το συνιστώ μόνο και μόνο για τα σκηνικά του αξίζει, είναι πολύ όμορφο. Πήγαμε 3 άτομα, αποδράσαμε εύκολα, βγαίνει και με 2. Όχι για αρχάριους όμως.

Escaped
4.8 Excellent
Apr - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μία πάρα πολύ καλή δουλειά από το Escapepolis, θεωρώ πως είναι μία νέα κατηγορία δωματίου από μόνο του. Το δωμάτιο ξεχειλίζει από τεχνολογία σε κάθε σου βήμα, έχει όμορφους και όχι κουραστικούς γρίφους, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ λουκέτο, ενώ ακολουθείται και ένα όμορφο σενάριο.
Ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μας και συστήνεται άφοβα σε ομάδες των 3 ατόμων. Νομίζω και με 2 βγαίνει απλά πιο δύσκολα, ενώ με 4 θα μπουκώσει. Δεν είναι τρομερά δύσκολο αλλά μια υποτυπώδη εμπειρία τη χρειάζεται. Πιο πολύ θα πρότεινα να υπάρχει η εμπειρία για να μην καεί, γιατί αν πάτε σε αυτό σαν αρχάριοι, μετά τα επόμενα δωμάτια θα σας φαίνονται λίγα και βαρετά.

Escaped
4.7 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Για το Rubicon τα έχω γράψει ξανά, οπότε θα μπω κατευθείαν στο ψητό.
Ένα απίστευτο σε σύλληψη δωμάτιο ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη από το Rubicon. Όποιος θέλει μεγάλους χώρους ή τρομερή ατμόσφαιρα καλύτερα να ψάξει αλλού, αλλά αν ζητάτε γρίφους κι άλλους γρίφους και πάνω που νομίζατε ότι τελειώσατε ξανά κι άλλους γρίφους, τότε αυτό το δωμάτιο είναι φτιαγμένο για σας. Ένας σχετικά μικρός χώρος παρέδωσε μαθήματα για το πώς μπορεί να σου κάψει το μυαλό και να σε κρατάει στην τσίτα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν το μόνο που είχες να κάνεις και στα 90 λεπτά είναι να λύνεις γρίφους!
Ένα πλήρως αυτοματοποιημένο δωμάτιο, με τους αυτοματισμούς του, τα (λίγα) λουκέτα του και διάφορα άλλα τεχνολογικά καλούδια.
Υπάρχουν δύο επίπεδα δυσκολίας, το normal που είναι όπως τα άλλα δωμάτια που ξέρουμε όλοι, και το challenge, στο οποίο o gm μόνο κοιτάει και δεν επεμβαίνει, μια και οι βοήθειες είναι ήδη μέσα στο δωμάτιο για να τις χρησιμοποιήσουν (αν θέλουν) οι παίκτες. Η αποκάλυψη των βοηθειών γίνεται με ένα ιδιαίτερο τρόπο που δε θα spoilάρω, ενώ το challenge mode έχει και σκορ, το οποίο προκύπτει ανάλογα με το χρόνο που έκανε κάποιος για να αποδράσει και τις βοήθειες που χρησιμοποίησε.
To δωμάτιο ακολουθεί ένα υποτυπώδες αλλά ενδιαφέρον σενάριο, το οποίο θεωρητικά είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία, την οποία όμως δεν έχω δει οπότε δεν έχω άποψη σχετικά με το πόσο τα καταφέρνει σε αυτό το κομμάτι.

Πήγαμε 2 άτομα με εμπειρία 60/20 (δωμάτια), δοκιμάσαμε τους εαυτούς μας στο challenge mode, και βγήκαμε 2 λεπτά μετά τη λήξη του χρόνου. Μας άφησε μια μικρή πικρία το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να μπούμε το hall of fame, ελάχιστα γρηγορότεροι (ή 3 άτομα) αν ήμασταν σε 1-2 σημεία θα τα είχαμε καταφέρει, αλλά παρόλα αυτά το καταευχαριστηθήκαμε. Προσοχή το δωμάτιο δεν παίζεται με πάνω από 4 άτομα εκ της κατασκευής του, αλλά λόγω μικρών χώρων θεωρώ ιδανικό αριθμό τους 3. Χρειάζεται οπωσδήποτε εμπειρία, αρχάριες ομάδες δεν έχουν τύχη.
Ίσως είναι το ωραιότερο μικρό (σε τετραγωνικά) γριφοδωμάτιο που έχω παίξει (μαζί με το Cursed Willy). Ίσως σε κάποιους να φανεί λίγο ακριβό για δωμάτιο χωρίς ηθοποιό, αλλά το αξίζει! Μπράβο στο Rubicon!

Locked
4.3 Very Good
Mar - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη επίσκεψη στο συμπαθέστατο Rubicon, για προθέρμανση με το Sector 32 προτού καούμε τελείως με το ολοκαίνουριο Exam.
Για την εταιρεία τα έχω ξαναγράψει, πολύ συμπαθητικός ιδιοκτήτης με βαθιά αγάπη για το αντικείμενο, πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει εκτός ωραρίου, και ιδιοκτήτης ενός όμορφου χώρου που εκτός από escape room είναι και καφετέρια με επιτραπέζια.
Στα του δωματίου τώρα, το Sector 32 είναι ένα πολύ όμορφο δωμάτιο, όχι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά ταυτόχρονα δυσκολότερο από τα άλλα δύο παλιά δωμάτια του Rubicon (Little Wizard και Hunger Fights). Έχει αρκετά λουκέτα, κυρίως τριψήφια, αλλά και λίγους μηχανισμούς, ενώ οι περισσότεροι γρίφοι είναι σχετικοί με τη θεματολογία του δωματίου. Οι πιο έμπειροι δεν πρόκειται να συναντήσουν κάτι που δεν το έχουν ξαναδεί, αλλά παρόλα αυτά δεν κάνει κοιλιά και κυλάει ευχάριστα.
Δύο άτομα με εμπειρία 60/20 (δωμάτια) το ευχαριστηθήκαμε μια χαρά και προτείνεται άφοβα. Προτείνεται για έμπειρες δυάδες και όχι για πάνω από 3 άτομα, εμείς βγήκαμε εύκολα στα 9 λεπτά περίπου.

Escaped
4.2 Very Good
Mar - 2019

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Επίσκεψη στο Looking Glass χτες.
Προσωπικά μου φάνηκε περισσότερο σα μια θεατρική παράσταση στην οποία λαμβάνουν μέρος και οι παίχτες παρά σαν ένα γριφοδωμάτιο.
Τα σκηνικά και το acting υπέροχα, οι γρίφοι όχι κάτι το ιδιαίτερο. Θα βρείτε τόσο λουκέτα όσο και λίγους μηχανισμούς, ενώ ισχύει ότι σε κάποιους από τους γρίφους χρειάζεσαι τη βοήθεια/αλληλεπίδραση της ηθοποιού προκειμένου να τους λύσεις. Δε μου άρεσε τελικά τόσο αυτό, όμως είναι καθαρά θέμα γούστου και το ήξερα πριν πάω ότι το δωμάτιο έχει αυτή τη λογική.
Επίσης μου άρεσε πολύ σαν ιδέα ο τελευταίος χώρος της ιστορίας, σίγουρα θα παίξουμε και τα άλλα δύο δωμάτια της εταιρείας. Πήγαμε 3 άτομα με εμπειρία 60-20-3 δωματίων αντίστοιχα και δε ζοριστήκαμε κάπου. Το δωμάτιο σηκώνει για μένα το πολύ μέχρι 5, με ιδανικό αριθμό τους 3-4. Απαραίτητο ο ένας τουλάχιστον να έχει κάποια εμπειρία, όχι ότι δε θα βγείτε γιατί βοηθάει και η ηθοποιός αν χρειαστεί, αλλά χρειάζεται.

Escaped
4.5 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Back to back με το Avissos. Τα σκηνικά / ατμόσφαιρα δε φτάνουν στο επίπεδο του Avissos, παρόλα αυτά το Tyranny μου άρεσε περισσότερο από τα δύο. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ήταν πιο γραμμικό και οι γρίφοι του μου φάνηκαν πιο λογικοί.
Ένα πανέμορφο δωμάτιο με όμορφους μηχανισμούς και εκπλήξεις.
Προτείνεται για αρχάριους και θα έλεγα όχι πάνω από 3 άτομα.

Escaped
4.5 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο με όμορφο στήσιμο και σκηνικά / ηχητικά εφέ.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πήγαμε δύο άτομα (ο ένας πρώτη φορά) και καταφέραμε να βγούμε με λίγες βοήθειες.

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μία εξαιρετική δουλειά, με πολύ καλή ατμόσφαιρα και σκηνικά, αλλά και πολλούς και έξυπνους γρίφους. Οι μεταβάσεις από τον ένα χώρο στον άλλο δένουν όμορφα με το σενάριο.
Πολλοί όμορφοι μηχανισμοί (όχι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί αλλά όμορφοι πάντως και συνυφασμένοι με το σενάριο), και ελάχιστα λουκέτα. Ο GM πολύ καλός και πρόθυμος στο τέλος να μας εξηγήσει τα πάντα παρόλο που ήμασταν το τελευταίο ραντεβού και είχε ήδη πάει 1 το βράδυ. Πολλά συγχαρητήρια στην εταιρεία που δεν την ήξερα μέχρι χτες.
Προτείνεται σε έμπειρες ομάδες των 3-4 ατόμων.

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Back to back με το Mansion, με την προσθήκη και τρίτου (πιο έμπειρου) ατόμου στην ομάδα.
Το δωμάτιο αρκετά πιο δύσκολο από το Mansion, αλλά εξίσου εντυπωσιακό ως προς την αξιοποίηση ενός μικρού χώρου με πολλά περάσματα που το κάνουν να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι. Αρκετοί και μερικές φορές εντυπωσιακοί μηχανισμοί και λίγα σχετικά λουκέτα. Η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα εξαιρετική, νομίζεις ότι βρίσκεσαι όντως σε συνεργείο.
Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι υπήρχαν πάρα πολλά σημεία που "απαγορευόταν" να τα αγγίξουμε. Οκ καταλαβαίνω ότι όταν έχεις πολλούς μηχανισμούς αναγκαστικά θα γίνει και αυτό, αλλά όχι σε σημείο υπερβολής να είναι γεμάτο το δωμάτιο με Χ.
3 άτομα μέτριας προς καλής εμπειρίας δε βγήκαμε οριακά, λόγω δικής μας βλακείας (χάσαμε πολύ χρόνο άσκοπα στην αρχή). Παρόλα αυτά ο GM δε μας έκοψε, αλλά μας άφησε να παίζουμε κανονικά μέχρι να λύσουμε και τον τελευταίο γρίφο (χρειαζόμασταν λίγα λεπτά έξτρα).
Για τα παιδιά που το έχουν δείτε την κριτική μου στο Mansion, με λίγα λόγια άψογοι, ανυπομονούμε για τα επόμενα δωμάτιά τους. Μας είπαν ετοιμάζουν άλλα 8(!!), εκ των οποίων τα 3 είναι ήδη έτοιμα σχεδόν και θα ανοίξουν σύντομα.

Locked
4.7 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ καλό δωμάτιο, με άριστη αξιοποίηση του χώρου, πολλούς μηχανισμούς και περάσματα. Ενώ είναι μικρό σε μέγεθος, σε κάνει πολλές φορές να σκεφτείς "καλά έχει κι άλλο;"
Ένα πράγμα με χάλασε λίγο, ότι σε ένα συγκεκριμένο γρίφο αν γινόταν κάτι λάθος, έπρεπε να σταματήσουμε να μπει μέσα ο GM και να το επαναφέρει για να συνεχίσουμε (δε λέω περισσότερα). Ήταν πολύ πρωτότυπος ο γρίφος πάντως.
Τα παιδιά που το έχουν εξαιρετικά, με αγάπη προς το αντικείμενο, γνωρίζοντας άψογα πότε και τι είδους βοήθεια να δώσουν. Μας τόνισαν πολλές φορές ότι σημασία δεν έχει να βγεις αλλά να περάσεις καλά, γεγονός που σημαίνει πολλά για την αντιμετώπιση που έχουν προς τους παίχτες.
2 άτομα μέτριας εμπειρίας βγήκαμε στο τσακ.

Escaped
3.5 Very Good
Dec - 2018

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

4.5

Ένα τίμιο γριφοδωμάτιο, πολύ καλή επιλογή για κάποιον που τώρα θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με escape rooms. Οι γρίφοι του σχετικά εύκολοι, ισχύει ότι πολλές φορές έλυνες κάποιον γρίφο με μηχανισμό και δεν καταλάβαινες τι αλλαγή έγινε στο δωμάτιο, ίσως αν πρόσθεταν κάποιο ηχητικό εφέ.
Δε μου άρεσε το γεγονός ότι έπρεπε να βγεις έξω από την είσοδο και να μπεις από μια πλαϊνή πόρτα, το χειμώνα ίσως αυτό δεν είναι ευχάριστο. Επίσης έκανε αρκετό κρύο μέσα στο δωμάτιο τα πρώτα 10 λεπτά μέχρι να πάρει μπρος το κλιματιστικό, ίσως έπρεπε να το είχαν ανάψει λίγο πριν πάμε.
Υπήρχαν κάποιες μικροφθορές σε έπιπλα και αντικείμενα αλλά οχι κάτι ιδιαίτερο.
Το δωμάτιο δεν έχει ατμόσφαιρα ή κάτι άλλο που να σε κρατάει σε αγωνία, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα σου. Δε θα το πρότεινα για έμπειρες ομάδες, αλλά είναι ιδανικό για αρχάριους. Εμείς πήγαμε δύο (ένας με μέτρια εμπειρία και ένας αρχάριος) και το βγάλαμε σχετικά έως πολύ άνετα στα 47 λεπτά. Μην πάτε πάνω από 3, άντε βαριά 4 εκτός αν είστε όλοι αρχάριοι.
Ο GM άψογος και ο χώρος ιδιαίτερος και ευχάριστος, αφού πρόκειται ουσιαστικά για καφετέρια με επιτραπέζια..

Escaped
4.2 Very Good
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Σαφώς ανώτερο δωμάτιο σε σχέση με το Little Wizard, τόσο σε γρίφους/μηχανισμούς όσο και σε σκηνικά. Ειδικά ο δεύτερος χώρος ήταν πολύ ιδιαίτερος σε σχεδίαση και πολλά μπράβο σε όποιον τον έφτιαξε. Οι γρίφοι ένα κλικ πιο δύσκολοι από το Little Wizard αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο.
Πολύ όμορφη η είσοδος και έξυπνοι γρίφοι. Υπήρχαν και εδώ κάποιες μικροφθορές σε έπιπλα και αντικείμενα, θέλει προσοχή γιατί η επίλυση κάποιων γρίφων εξαρτάται από αυτό.
Μία πολύ τίμια δουλειά από το Rubicon, θα το πρότεινα σε δυάδα με σχετική εμπειρία ή 4άαδα με λιγότερη εμπειρία. Εμείς πήγαμε δύο (ένας με μέτρια εμπειρία και ένας αρχάριος) και το βγάλαμε σχετικά άνετα.
Ο GM άψογος και ο χώρος ιδιαίτερος και ευχάριστος, αφού πρόκειται ουσιαστικά για καφετέρια με επιτραπέζια..

Escaped

Time - Space Lost Crystals


1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
   100.0 %
Kids Friendly

Immortal


1:10:00
2800

   80 Minutes
   2 - 4
   98.1 %
  Video
Adults Only
2 Trophies

The MUSEUM Box


59:48

  Trophies they Won!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Do not sound the alarm!	Do not sound the alarm!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Hour
   2 - 6
Kids Friendly
5 Trophies

The HAUNTED Box


58:06

  Trophies they Won!

Free the lost soul! Free the lost soul!
Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
 Dared to visit! Dared to visit!

   70 Minutes
   2 - 6
5 Trophies

Daylight


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Score
Adults Only
1 Trophy

HANGOVER


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

The Dark Side Of The Elements


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   99.3 %

Secret Society


54:00

   70 Minutes
   2 - 5
   63.0 %
Kids Friendly
1 Trophy

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


45:00

   70 Minutes
   2 - 6
   87.4 %
Kids Friendly
  Video

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


55:00

   100 Minutes
   2 - 4
   83.1 %
Kids Friendly

The MINE Box


1:15:10

  Trophies they Won!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!

   80 Minutes
   2 - 6
Adults Only
5 Trophies

Down the Rabbit Hole


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
Actor
Action
1 Trophy
Available Until: 22/12/2019

The Mist


2:30:00

   150 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Actor
Action
Psychological Thriller

Arkham's Docklands


1:23:00

   90 Minutes
   2 - 4
   90.0 %

Otherside


1:10:00

   80 Minutes
   2 - 4
   88.5 %
Sci-Fi
Adults Only
2 Trophies

COSMOS 05 Death in Space


1:41:00

   2 Hours
   1 - 5
   99.4 %
Sci-Fi
  Video

Sector B32


1:01:37

   70 Minutes
   2 - 6
   73.4 %
1 Trophy

Exam


  Locked

   90 Minutes
   2 - 4
   27.6 %
Score
3 Trophies

Looking Glass


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
Actor
1 Trophy
Available Until: 22/12/2019

AVISSOS


58:00

   90 Minutes
   2 - 5
   92.3 %
  Video

TYRANNY


55:00

   70 Minutes
   2 - 5
   97.7 %
  Video

The order of Light


1:42:00

   105 Minutes
   3 - 6
   70.7 %

Route 666


  Locked

   1 Hour
   2 - 5
   48.6 %

The Mansion


59:50

   1 Hour
   2 - 5
   55.7 %

Hunger Fights


53:50

   1 Hour
   2 - 6
   87.3 %
Kids Friendly
1 Trophy

The Little Wizard


47:49

   1 Hour
   2 - 6
   94.2 %
Kids Friendly
1 Trophy


Won

Sep - 2019
Sep - 2019
Sep - 2019
Apr - 2019

Ας μαζευτούμε να σβήσουμε την τούρτα!


Creator: Stefanos Rizinos
Mar - 2019
Dec - 2018

Types faster than his/her shadow!

Dec - 2018

Up! Down! Left! The other Left!

Dec - 2018

It'a all about Marketing!


Creator: Alexandra Tsaknaki
Nov - 2018

Can you find the number?


Creator: Kostas Paparousakis
Nov - 2018

All we really need!


Creator: Kostas Paparousakis
Nov - 2018

You solved the color puzzle!

Nov - 2018

Congratulations! You know how to do summation!

Oct - 2018

Ready for the Athens Halloween Hunt 2018

Oct - 2018

What does the poet mean?

No Friends