cover image profile image

Spyros Christakis
Champion


  Escape Percentage: 97.6%
  Score : 882
  Likes : 23

5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινάμε οι 3 και ο κούκος μείον ένα μέλος μιας και ο Covid ακόμα ταλαιπωρεί κόσμο να πάμε και εμείς ένα ταξίδι στον χρόνο …
Άργησα λίγο να γράψω κριτική μετά το δωμάτιο λίγο γιατί Διας μου ήταν ανάδρομος λίγο γιατί ο Ερμής μου μπαίνει σε εμμηνόπαυση λίγο γιατί το φεγγάρι μου ήταν χλωμό αλλά τέλος πάντων είπα θα γράψω …
Όλη η ομάδα μειναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με το δωμάτιο . Ένα δωμάτιο που για μένα θα έπρεπε να ακούγεται παρα πολύ , φουλ κινηματογραφικό , το πιο κινηματογραφικό που έχω πάει μέχρι σήμερα.
Η ροη στο δωμάτιο είναι εξαιρετική , τα σκηνικά ακριβώς όπως πρέπει να είναι για το game play με βατούς γρίφους και ένα τσιμπημένο και ο ήχος του πολύ καλός .Το acting των παιδιών είναι σε άλλο επίπεδο εκεί μέσα παρα πολύ σωστά δουλεμένα όλα γιαυτο και το αποτελεσμα είναι εξαιρετικό .
Παρέχει αρκετές δόσεις τρόμου αλλά γενικά είναι ένα δωμάτιο που όταν βγαίνεις είσαι γεμάτος από όλα , έχει να δεις , να κανεις , να προβληματιστείς να ζήσεις το σενάριο ,να τρομάξεις να γελάσεις τα πάντα . Μια ολοκληρωμένη εμπειρία που όλοι πρέπει να ζήσουν για μένα .
Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την εμπειρία που ζήσαμε εις το επανιδείν.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινήσαμε ένα απόγευμα οι 3 και ο κούκος να πάμε να παίξουμε το 1ο δωμάτιο απόδρασης που κατασκευάστηκε ποτε … 30 λεπτά … που γιναν 2 ωρες !!!
Θα προσπαθησω να πω λίγα γιατί θα γίνει σποιλ αν πω παραπάνω …
Μιλάμε για ένα εντελώς κινηματογραφικό θρίλερ-γριφοδωμάτιο απόδρασης . Από την αρχή μέχρι το τέλος με εξαιρετικά προσεγμένες λεπτομέρειες σε πανέμορφα σκηνικά ,ήχο , ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ acting και γρίφους μέτριας δυσκολίας μέσα στο concept !!! Πανέξυπνα περάσματα και αρκετοί χώροι για να χορτάσεις … γρίφους και να ζήσεις την ιστορία στο έπακρο !!! Συμβαίνουν πολύ ωραία πραγματάκια εκεί μέσα και εμείς φύγαμε πολύ γεμάτοι και χαρούμενοι με αυτό που ζήσαμε . Δεν θα έλεγα ότι είναι δωμάτιο τρόμου σε καμία περίπτωση , είναι πολύ κινηματογραφικό όμως θρίλερ - γριφοδωματιο με ένα δικό του ( υπέροχο κατά την άποψη μου ) είδος τρόμου . Σίγουρα είναι μοναδικό και εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δει μέχρι τώρα . Θα με θυμηθείτε όταν πατε !!!
Για τα παιδιά και τον Ιάκωβο θα πω τα καλύτερα , πολύ φιλόξενοι και με μεγάλη θεληση να ακούσουν την άποψη όλης της ομάδας !!!
Παιδιά μπράβο σας για την εξαιρετική δουλεια που έχετε κάνει !!!
Οι 3 και ο κούκος σας ευχαριστούμε για την εμπειρία που ζήσαμε !!!
Περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια της ιστορίας !!!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω ...
Ο μεγαλύτερος φόβος μου από θέμα ταινιών και διαβόλων τριβολων κτλ κτλ είναι η ταινία ο εξορκιστής ( Ιούλιος 1973 παραγωγή ) και το story του ...
Μετά από ώριμη σκέψη αλλά και παρότρυνση πολλών είπα να πάω να το ζήσω, να ξεπεράσω τον φόβο μου ...
Ακόμα και σήμερα 2 μέρες μετά ανατριχιάζω στη σκέψη του τι έγινε εκείνη την νύχτα... Ένα δωμάτιο ... δωμάτιο ; Εεε οκ ... ένα σπιτι ... χμ σπιτι ; Οκ ...
Ας πούμε δωμάτιο... ένα δωμάτιο που βασίζεται στην ταινία ... λεπτομέρειες ανατριχιαστικές και γρίφοι βατοι μεν ( αλλιώς ΔΕΝ θα γινόταν ) αλλά πολύ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και έξυπνοι . Μηχανισμοί που δεν έχετε δει ξανα ακρως ποιοτικοί !!! Είναι το πρώτο δωμάτιο που απλά είχα παγώσει . Είχε αδειάσει το αίμα μου και η ψυχή μου ήταν στο στόμα . Φυσικά ήθελα να βγω αλλά με κράτησε η ομάδα . Δεν έχω ξανά τρομάξει έτσι ποτε . ΤΟΝΙΖΩ ότι ζούσα τον δικό μου εφιάλτη γιαυτο ίσως .
Υποδοχή-προσωπικό 10/10 Φιλικοί συζητήσιμοι χαμογελαστοι
Ερμηνείες 11/10 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ πάμε για όσκαρ !!!
Μηχανισμοί 11/10 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ και πρωτότυποι !!
Εφέ-ήχος 20/10 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ήχος και εφέ . Σας το λέω και σαν επαγγελματίας Dj με γνώσεις ηχοληψίας ...
Ένα πραγματικό διαμάντι στα ER οπου ανεβάζει το πήχη τόσο ψηλά και αναρωτιόμαστε ακόμα και η ίδια η εταιρία πως θα το ξεπεράσει!!!
Όσον αφορά την τιμή μιας και είμαι και εγώ επιφυλακτικός με τις λίγο πιο τσιμπημένες τιμές θα σας πω ένα για το συγκεκριμένο
TAKE MY F******G MONEY . Αξίζει κάθε σεντ .
Δεν θα πω την παραμικρή λεπτομέρεια γιατί θα είναι spoil . Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να έχετε τα μάτια ανοιχτά να μην χάσετε τίποτα από όσα γίνονται γιατί είναι υπέροχα .
Εις το επανιδείν .
Σας ευχαριστώ για την εμπειρία που έζησα
Ο κούκος .

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θα ξεκινήσω με τα βασικά ...
Εδώ μιλάμε για ένα ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο ...
Από που να το πιάσω ... απέξω προς τα μέσα ... Εισαγωγή ... από την στιγμή που φτάνεις απέξω σε προετοιμάζει 🙂 δεν λέω τπτ για μην κάνω σποιλ . Στα του έσω χώρου . Μιλάμε για ένα σπιτι για χώρους διαμορφωμένους στην εποχή που αναφέρεται με προσεγμένες λεπτομέρειες χρώματα υφές μυρωδιές όλα !!!
Η ροη του παιχνιδιού είναι δυνατή με καθόλου κοιλιά και με πολλές εκπλήξεις .
Τώρα όσον αφορά τον τρόμο . Έχει ένα είδος τρόμου όπου είναι, πως να το πω ... όχι τόσο όσο απλά , είναι τόσο όσο θες να το ΔΕΙΣ ( κρατήστε το αυτό ) και να το ζήσεις !!!
Ο ηχος ΜΟΝΑΔΙΚΑ όμορφος καθαρά απο το μέρος που σε ταξιδεύει με ήχους που δεν θα ακούσετε σε άλλα δωμάτια ( η τουλάχιστον δεν έχω ακούσει εγώ στα όσα έχω πάει ) . Για το acting δεν θα πω πολλά γιατί τα σπάει απλά 🙂
Για μένα είναι ένα δωμάτιο ΔΙΑΜΑΝΤΙ (κρυμμένο λίγο και δεν ξέρω γιατί ) στον χώρο των ER χωρίς πολλές φανφάρες και υπερβολές . Ναι αξίζει να πάτε και να το ζήσετε 100% .
Προσοχή όμως δεν είστε μόνοι εκεί μέσα ... ζήστε την ιστορία, ΑΚΟΥΣΤΕ την και θα καταλάβετε 🙂
Τα παιδιά εκεί φιλόξενα όσο δεν πάει και με αυτιά ανοιχτά για ότι ειπωθεί προς το καλύτερο !!!
Οι 3 και ο κούκος σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που ζήσαμε !!!
Περιμένουμε την συνέχεια !!! Ούπς ! Δεν έπρεπε να το πω ; 😂 ... Εις το επανειδην!!!

Escaped
5.0 Excellent
May - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τα λόγια είναι περιττά !!! Το δωμάτιο είναι η μάλλον η έπαυλη είναι μια κατηγορία μονη της !!! Ότι καλύτερο υπάρχει με μεγάλη διαφορα !!!
Μπράβο !!! Καταπληκτική δουλεια από όλες τις απόψεις !!! Εξαιρετικό !!! Παραμιλάμε όλη η ομάδα 3 ημέρες μετά και θα παραμιλάμε για πολύ !!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν ξέρω τι να πω .. τι να γράψω από που να αρχίσω !!!
Εισαγωγή ... απίστευτη πραγματικά !!!
Gameplay ... καταιγιστικό !!!
Γρίφοι ... μέτριοι βατοι ότι πρέπει για ... εκεί !!!😂😂😂
Τρόμος ... παιδιά ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!
Κανεις δεν ξέρει που βρίσκονται που είναι από που θα έρθουν τα απαίσια μιάσματα !!!!
Χώροι ... μεγάλοι άνετοι ποιοτικοί !!!!
Κορύφωση δωματίου ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!!!!!
Η δικιά μου προσωπική εμπειρία είναι μέχρι στιγμης το μεγαλύτερο γλέντι που μου έχουν κάνει και τους ευχαριστώ !!! Ένα δωμάτιο που για οποιον escaper σέβεται τον ευατο του πρέπει να πάει !!!
Σας ευχαριστουμε για την εμπειρία !!!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όμορφο , απλό , διασκεδαστικό με ένα γρίφο που μας τρέλανε θετικά !! Ότι πρέπει για δυάδα η τριάδα συνδυάζοντας το μαζί με ένα καφεδάκι στον ομορφο χώρο του Rubicon !!!
Περάσαμε πανέμορφα !!! Σας ευχαριστουμε για την εμπειρία !!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ότι και να πει κανεις είναι λίγο . Αργησα να γράψω κριτική για να παίξω και αλλά δωμάτια για να δω αν αυτό που ένιωθα ήταν ενθουσιασμός η όντως είναι τόσο Γ@ΜΑΤΟ δωμάτιο . Ε λοιπόν είναι !!! Μοναδικό στο είδος του με αναπάντεχες εκπλήξεις πρωτοτυπία απίστευτη ροη και τρομερό gameplay !!! Φυσικά και τα παιδιά εκεί είναι καταπληκτικα . Το Deadlock, για μένα πάντα, είναι μια κατηγορία μόνο του ! ΜΑΚΡΑΝ αγαπημενο δωμάτιο που θες να το ξεχάσεις για να πας να παίξεις ... ξανά και ξανά !!! Παιδιά σας ευχαριστουμε πολύ για την εμπειρία ! Εις το επανειδην !!!

Escaped
4.7 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα όμορφο δωμάτιο με καταπληκτικα περάσματα και δυνατή πλοκή ! Ο λόγος που έβαλα 4 στους γρίφους είναι γιατί απλά θεωρώ ότι παραήταν εύκολοι και τίποτα άλλο . Αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη !!! Το προτείνω για όλες τις ομάδες θα περάσετε υπέροχα !!! Και πάλι μπράβο για τις κατασκευές και τα σκηνικά !!!
Ευχαριστουμε για την εμπειρία !!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Γριφοδωματιο τρόμου !!! Ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ δωμάτιο που συνδιάζει γρίφους μέτριους και δύσκολους μαζί με τον τρόμο ! Ένα δωμάτιο για γερά νεύρα και αντοχές απολαυστικοτατο από όλες τις απόψεις ! Απίθανα σκηνικά φοβερό gameplay και φυσικά τρόμος τόσο όσο !!! Υπέροχη δουλεια εν αναμονή για το lights out που ελπίζουμε σε μεγάλο γλέντι !!! Ευχαριστουμε για την εμπειρία !

Escaped
4.8 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα καθαρό δωμάτιο δράσης . Περάσαμε ωραία τρέξαμε φοβηθήκαμε γελάσαμε όλα καλά . Το 0.5 που κόβω το κόβω για το ποτάμι θα έπρεπε να έχει ένα πιο έυκολο σημείο για να περάσεις για κάποιον που έχει θέμα να βραχεί η πρόβλημα με το να κάνει τον Ταρζάν . Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη ! Must δωμάτιο και είμαστε σε αναμονή για το 3 δωμάτιο της σειράς με ανυπομονησία !!! Τρομερή δουλεια !!! Ευχαριστουμε για την εμπειρία !

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Οι οντότητες εκεί μέσα έχουν ξεφύγει !!! Ένα δωμάτιο ΜUST για τους τρομολαγνους . Αγαπημένη ομάδα από εξαιρετικά παιδιά σε ένα πολύ προσεγμένο δωμάτιο γεμάτο εκπλήξεις . Ένα δωμάτιο που για οποιον σέβεται την escape φήμη του πρέπει να ζήσει !!! Σας ευχαριστουμε για την εμπειρία !!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δυνατο , με ένταση αγωνία και ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ροη ! Must γριφοδωματιο !!! Ευχαριστουμε για την εμπειρία !!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ότι και να πεις είναι λίγο . Εξαιρετική δουλεια . Όμορφοι χώροι ποιότητα στους γρίφους δυνατο Game play . Καταιγιστική ροη και εξαιρετικό Gamemastering ! Σας ευχαριστουμε για την εμπειρία !

Escaped
1.2 Very Poor
Mar - 2019

Puzzles / Quests

0.5

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

0.5

Πολύ κακό Gamemastering , εξαιρετικός ηθοποιός , κανεις από την ομάδα δεν πέρασε καλά . Σε ένα γρίφο που μάλλον ήταν σεταρισμενος λάθος και δεν γίνεται reset απλά δεν μας έδινε ούτε βοήθεια . Δήλωση του GM μας ενδιαφέρει να κρατάμε χαμηλο ποσοστό απόδρασης . Κρίμα ..

Locked
4.7 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα καταπληκτικο δωματιο που δεν του λειπει τιποτα !!!
Ο λογος που εβαλα 4 στους γριφους ειναι απλα γιατι ειναι απλοι βατοι και μετριοι και ακριβως οτι πρεπει για ενα τρομοδωματιο ( 5 βαζω οταν υπαρχει δυσκολια η φοβερη πρωτοτυπια και μηχανισμοι).
Εξαιρετικοι χωροι , δυνατη εισαγωγη και 70 λεπτα γεματα αγωνια και διασκεδαση !!!
MUST δωματιο απο ολες τις αποψεις !!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άκρως διασκεδαστικό δωμάτιο με πολύ καλό game mastering και acting ! Πρέπει να πάτε χθες !

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped

Orfanato


1:49:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video

STIGMATA


1:30:00

   110 Minutes
   2 - 5
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

Manifesto


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
3 Trophies

WHY ?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only
Cinematic Drama, Non-Horror

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Never Sleep Again


1:11:00

   90 Minutes
   3 - 5
   96.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Available Until: 24/07/2022

The House of Mary Shaw


1:12:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

DEATH ROW


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   50.1 %
Actor
Action
1 Trophy

La familia de m'ama


2:00:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 08/05/2022

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Mystic Project


2:00:00

   150 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Woman in Black


1:44:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

DEADLOCK Redemption


1:40:00

  Trophies they Won!

Freedom Freedom

   90 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

El Exorcista


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.3 %
Horror
Actor
Adults Only

Το όνειρο της Άννας


1:30:00

   90 Minutes
   4 - 7
Horror
Actor
  Video
No Riddles

The Unveiling


1:28:00

  Trophies they Won!

Mystery Unveiled Mystery Unveiled

   90 Minutes
   2 - 6
   70.7 %
  Video
1 Trophy

Black Hole Edition


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 7
   80.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

Vade Retro Satana


2:00:00

   2 Hours
   6 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Adults Only

INSIDIOUS


1:19:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 14/06/2022

Monika's Diary, Theory I


1:17:00

   90 Minutes
   3 - 6
   96.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Room 001: Zygote

Escape Theory to delete

1:34:00

   100 Minutes
   3 - 6
   71.6 %
Actor
Sci-Fi
2 Trophies

Lethal Decision


1:43:46

   2 Hours
   3 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Upside Down


1:35:00
1203

   100 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

Genesis


1:40:00

   100 Minutes
   2 - 5
   96.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Portal


1:16:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

Room 202: Paranoic II


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 4
   77.9 %
Horror
Actor
Action
Adults Only
3 Trophies

Room 103: Paranoic Reborn


1:00:00

   1 Hour
   2 - 4
   45.6 %
Horror
2 Trophies
Available Until: 09/09/2020

Dead Bride


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

HellRaiser


55:00

   70 Minutes
   1 - 6
   90.4 %
Horror
Actor
Action
  Video

Conjuring


1:28:00

  Trophies they Won!

The Return The Return
FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Minutes
   3 - 6
   96.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 30/06/2023

   Team : Spyros Christakis

MAKE THEM SUFFER


1:15:00

   90 Minutes
   2 - 6
Horror
Actor
  Video

The TIME Box


1:00:00

  Trophies they Won!

Got a job at BOX Tech.! Got a job at BOX Tech.!
Fusion the ingredients! Fusion the ingredients!

   1 Hour
   2 - 6
Score
2 Trophies

IT


1:37:00

   105 Minutes
   2 - 6
   82.4 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 08/11/2021

UNKNOWN


1:27:35

   90 Minutes
   2 - 6
Horror
Actor
  Video

DEADLOCK


1:23:00

   90 Minutes
   3 - 6
   98.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Hunger Fights


58:13

   1 Hour
   2 - 6
   89.3 %
Kids Friendly
1 Trophy

SCHIZOPHRENIA


  Locked

   70 Minutes
   3 - 6
   46.4 %
Horror
Actor
Comedy
  Video
1 Trophy


Won

Jan - 2024

Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Οι φίλοι με φωνάζουν …


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Το Παρδαλό Κατσίκι


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Creator: Stefanos Rizinos
Oct - 2023

3 Digit Number!


Creator: Pavlos Chytiris
Apr - 2023

Happy Easter


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2023

Listen & Play


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2023

There is nothing more deceptive than an obvious fact


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022

Do or do not, there is no try..


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022

To drink or not to drink


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022

I ‘m not crazy,you are crazy!!!


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022

Can you win ?


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022
Dec - 2022

Are you ready to escape ?


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022
Dec - 2022
Dec - 2022
Dec - 2022

What time is it?


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022

Can you find it ?


Creator: Stefanos Rizinos
Jul - 2022

The Great Escape!


Creator: George Kostakis
Sep - 2020

Bonus γρίφος δωματίου.

Sep - 2019

Η σκοτεινή υπόθεση του Άρθουρ, μπορεί να λυθεί μόνο από τους πιο ικανούς. Αυτό το έπαθλο τους ανήκει.

Feb - 2019

Win a trophy playing Conjuring II The - Return room by Adrenaline

Feb - 2019

Complete your task in Conjuring room

Jan - 2019

Black Dog's Τalisman


Creator: Stefanos Rizinos