cover image profile image

ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
Elite


  Escape Percentage: 97.4%
  Score : 729
  Likes : 24

5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Boogeyman λοιπον. Ενα δωματιο εξαιρετικο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα δωματια. Εισαγωγη πολυ ωραια και χιουμοριστικη, το δωματιο σε σκηνικα αψογο οι γριφοι ειναι μετριας δυσκολιας δεν τους ελεγα ιδιαιτερα δυσκολους και ολοι σχετικοι με το story. Τα ηχητικα εφε εξαιρετικα σε κανουν να τρομαζεις ακομα και χωρις την παρουσια του ηθοποιου και to acting υπεροχο. Το τελος ειναι ολα τα λεφτα πολυ ενδιαφερον και ανατρεπτικο.Ο Μαριος ηταν εξαιρετικος σαν οικοδοσπετης πολυ ευγενικος και χαμογελαστος, ενα παρα πολυ καλο παιδι. Η gm πολυ καλη με πολυ ευστοχες βοηθειες οταν και οπου επρεπε. Οπως εξαιρετικα ειχαμε περασει οταν πηγαμε να παιξουμε το deadlock το 1ετσι εξαιρετικα περασαμε και στο Boogeyman!

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά το GUSTAVE σειρά είχε το HELLEVATOR. Ωραίο δωμάτιο η διακόσμηση σε κάνει να νομίζεις πως βρίσκεσαι όντως σε πραγματικό ασανσέρ τα ηχητικα εφέ εξαιρετικά θα μπορούσες να πεις πως σε κάποιες φάσεις το δωμάτιο είναι και spooky. Οι γρίφοι τώρα πολύ δύσκολοι σχετικοί μεν με το story με εξαίρεση έναν γρίφο που πιστεύω δεν δίνεται σωστά και μας έφαγε πολύ χρόνο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χάλασε την συνολική εικόνα του δωματίου. Ο gm ήταν καλός με καλές βοήθειες και όλα τα παιδιά εκεί ευγενικά.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο δωμάτιο και πολυ δυνατό. Ωραία περάσματα με ένα να κάνει την διαφορά εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η διακόσμηση εντάξει ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε τσίρκο, οι γρίφοι λίγοι σε αριθμό λίγο τσιμπημένοι κάποιοι αλλά θέλει πολύ παρατηρητικοτητα και είναι συνδιαστικοι και τα ηχητικά εφέ πολύ ωραία αλλά πολύ δυνατά με αποτέλεσμα όταν ο gm μας έλεγε τις βοήθειες μπορούσε να ακούει μόνο ο ένας από την ομάδα και έπρεπε μετα να το μεταφέρει και στους υπόλοιπους και αυτό ήταν πολύ κουραστικό. Το δωμάτιο δεν βγαίνει χωρίς καθοδήγηση λύνεις κάτι και πρέπει ο gm να σε σπρώξει λίγο στην αρχή για να δεις πως θα προχωρήσεις ο οποίος gm ήταν εξαιρετικός και πάρα πολύ αναλυτικός στις βοήθειες του.

Escaped
4.0 Very Good
Aug - 2021

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αmnesia λοιπόν και curse. Ένα ωραίο δωμάτιο αλλά σίγουρα δεν σου μένει..Επικρατεί πολύ σκοτάδι και αυτό είναι κουραστικό. Οι γρίφοι πολύ δύσκολοι σχετικοί με το story εκτός από έναν. Το acting ωραίο αλλά πολύ κουραστικό έχει πολύ τρέξιμο χωρίς λόγο και οι γρίφοι πρέπει να μυρίζεις τα νύχια σου για να τους λύσεις. Επίσης χωρίς καθοδήγηση δεν βγαίνει το δωμάτιο, είναι μη γραμμικό οπότε αυτό ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας αλλά εμείς είχαμε σωστή καθοδήγηση και to the point βοήθειες από τον gm που ήταν εξαιρετικός. Όλα τα παιδιά εκεί ευγενεστατα και με χιούμορ και πολύ συζητησιμα καθώς είχαμε μια πολύ ωραία κουβέντα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Escaped
4.7 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη μας επίσκεψη στην εταιρία και κάναμε την αρχή με το δωμάτιο Gustave Eiffel. Να ξεκινήσω από τον χώρο υποδοχής ο οποίος είναι ο καλύτερος που έχω συναντήσει σε escape room. Στα του δωματίου τώρα πολύ ωραία εισαγωγή η διακόσμηση του δωματίου πολύ όμορφη και οι χώροι μπορεί να μην είναι μεγάλοι αλλά είναι μέχρι και το τελευταίο έκαστο αξιοποιήσιμοι. Οι γρίφοι δεν είναι πολλοί στον αριθμό αλλά φοβερά δύσκολοι θέλει πάρα πολλή σκέψη και παρατηρητικοτητα. Χωρίς καθοδήγηση το δωμάτιο δεν μπορεί να βγει αλλά εμείς είχαμε πολύ σωστές βοήθειες και καθοδήγηση από τον gm τον Νίκο οποίος ήταν εξαιρετικός. Κάναμε και μια ωραία κουβέντα μετα το τέλος του παιχνιδιού πάρα το προχωρημένο της ώρας.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Secret of the Asylum λοιπόν...Ένα δωμάτιο που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και τώρα το παίξαμε... Ωραία εισαγωγή και σε αγχώνει στο φουλ. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι αρκετά spooky και ακόμα που ξέρεις ότι δεν υπάρχει ηθοποιός σε κάνει να κοιτάς συνέχεια πίσω και νομίζεις πως κάποιος έρχεται. Τα ηχητικά εφέ σε κρατάνε επίσης στην τσίτα. Οι γρίφοι τώρα δεν ήταν πολύ δύσκολοι με 1-2 να μας παιδευουν λίγο παραπάνω αλλά θέλουν πολύ σκέψη και πάρα πολύ καλή παρατηρητικοτητα. Το δωμάτιο είναι αρκετά δύσκολο οπότε χωρίς καθοδήγηση από τον gm δεν βγαίνει με τίποτα. Ο Ερωτοκριτος σαν gm φαινόταν όταν μας παρακολουθούμε καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και οι βοήθειες του ήταν πολύ σωστές την στιγμή που έπρεπε. Αυτό το δωμάτιο εαν είχε και ηθοποιό θα ήταν κορυφαίο. Εαν μπορώ να πω κάτι αρνητικό αυτό θα ειναι ότι επειδή οι βοήθειες δίνονται με κάποιο ιδιαίτερο τρόπο δεν λέω πως για να μην κανω spoil και σε συνδυασμό με τα δυνατά ηχητικά εφέ δεν ακούγαμε τον gm και του λέγαμε συνέχεια επανέλαβε και επανέλαβε.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επισκέφθηκαμε και μεις το Outcast. Ας ξεκινήσουμε από τον χώρο υποδοχής όπου είναι πολύ όμορφος. Στα του δωματίου τώρα. Τι να πεις γι αυτό το αριστούργημα το δωμάτιο τα σπάει. Εισαγωγή ψαρωτικη, οι γρίφοι είναι μέτριοι ως προς τον βαθμό δυσκολίας τους θέλουν όμως αρκετή σκέψη και acting απλα φανταστικό ο ηθοποιός όλα τα λεφτά. Για το τέλος άφησα τον gm/owner και όχι τυχαία. Ο Βασίλης είναι ένα παιδί 20 χρονων που σαν gm ήταν πολύ βοηθητικός οι βοήθειες του to the point μας έδινε καθοδήγηση και όχι την λύση στο πιάτο(κάτι που δεν μας αρέσει κιολας) και σαν owner ευγενέστατος με διάθεση για κουβέντα έστω και στην λίγη ώρα που είχαμε και πολύ καλό παιδί.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είπαμε να παίξουμε κάτι τελείως διαφορετικό, και πραγματικά είναι διαφορετικό. Μεταφερεσε σε άλλη εποχή στην κυριολεξία. Οι 2 ώρες πραγματικά δεν σου φτάνουν είναι πάρα πολύ λίγες για να ζήσεις όλο αυτό που γίνεται εκεί μέσα. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική. Ο Κώστας και ο Τάσος εξαιρετικά παιδιά με χιούμορ και διάθεση για κουβέντα και ανταλλαγή εμπειριών. Έχουν φτιάξει κάτι απίστευτο και μας κέρδισαν και με το παραπάνω. Σίγουρα θα κάνουμε ακόμα μια επίσκεψη γιατί δεν το χορτάσαμε το δωμάτιο.

Escaped
4.7 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα δωμάτια τρόμου και να παίξουμε και ένα γριφοδωματιο. Ωραίο δωμάτιο συμπαθητικό μπορώ να πω με ωραια διακόσμηση και ωραια ηχητικά εφέ. Είχε αρκετή ατμόσφαιρα και ο ελάχιστος φωτισμός έκανε την κατάσταση λιγο spooky. Οι γρίφοι τώρα στον αριθμό είναι αρκετοί αλλά λίγο τσιμπημένοι ως προς τον βαθμό δυσκολίας, από την άλλη έλυνες έναν γριφο αλλά δν ήξερες πως να προχωρήσεις και χωρίς βοήθεια και καθοδήγηση από τον gm δν ξέρεις πως να προχωρήσεις και πως να συνεχίσεις. Το δωμάτιο σε 70 λεπτά δεν βγαίνει γιατί οι γρίφοι θέλουν πολύ χρόνο για να τους σκεφτείς και να βρεις την λύση. Τώρα ο Άγγελος σαν gm εξαιρετικός ευγενικός, φαινόταν πως μας παρακολουθεί και μας ακούει οι βοήθειες πολύ σωστές όταν κολαγαμε και μετά το τέλος τους παιχνιδιού είχαμε μια ωραία κουβέντα.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτο δωμάτιο μετά την καραντίνα και ήταν πολύ σωστή η επιλογή μας γιατί περάσαμε υπέροχα. Τι να πρωτοσχολιασεις γι αυτό το δωμάτιο όλα ήταν υπέροχα. Ας πάρουμε όμως με την σειρά τα πράγματα. Οι γρίφοι ήταν λίγο τσιμπημένοι ως προς το βαθμό δυσκολίας τους αλλά δεν ήταν κάτι που μας χάλασε ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα. Διακόσμηση απλή αλλά επίσης κάτι που δεν μας πείραξε καθόλου, εμένα ο τελευταίος χώρος μου άρεσε πάρα πολύ,και το acting απλα υπέροχο και πάλι το υπέροχο που λέω είναι λίγο για το ρεσιτάλ που δίνεται εκεί μέσα από τους ηθοποιούς. Ο gm ο Στέλιος πολύ σωστός σαν gm βοήθειες όπου έπρεπε την στιγμή που έπρεπε άψογος,αλλά ήταν και πολύ ευγενικός χαμογελαστος και ευδιάθετος για κουβέντα πάρα το προχωρημένο της ώρας. Τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την καταπληκτική δουλειά περάσαμε φανταστικά.

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Παιξαμε και εμεις το DEVIL’S NIGHT. Ενα δωματιο εξαιρετικο. Με το που μπεις μεσα μπαινεις αμεσως στο κλιμα με μια πολυ ωραια και δυνατη εισαγωγη. Οι χωροι αρκετοι και αρκετα μεγαλοι και οι γριφοι πολυ ωραιοι, ολοι In concept που χαιροσουν να τους λυνεις(εγω που δεν ειμαι γριφακιας) αρκετα ευκολοι θα μπορουσα να πω με εναν-δυο να σε παιδευουν λιγο παραπανω. Ηχητικα εφε εξαιρετικα σε ειχαν στην τσιτα ακομα και χωρις την παρουσια του ηθοποιου διακοσμηση απλα καλη τιποτα το ιδιαιτερο. Το acting απλα δεν εχω λογια αψογο σου πεταγοντουσαν απο παντου και εκει που δεν το περιμενεις τρεξαμε τρομαξαμε ουρλιαξαμε και γενικα περασαμε πολυ ωραια. Η gm ηταν εξαιρετικη οι βοηθειες της πολυ του the point και με πολυ ωραια και σωστη καθοδογηση. Μετα το τελος του δωματιου μιλησαμε μαζι της ηταν πολυ ευγενικη χαμογελαστη και ειχε προθεση για συζητηση οπως γνωρισαμε και την ηθοποιο που ηταν και εκεινη γλυκια χαμογελαστη και με πολυ χιουμορ, σε αντιθεση με τα δυο αγορια που βρισκονταν εκει και δεν βγηκαν να πουν ουτε μια καλησπερα και αυτος ειναι ο λογος που αντι για 5 βαζω 4.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετα απο πολυ καιρο παιξαμε και εμεις το cellar που το ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο. Ενα δωματιο παρα πολυ ωραιο. Το παιχνιδι ξεκιναει με το που ανοιξει η πορτα και μπαινεις απευθειας στο κλιμα. Τα σκηνικα πολυ ωραια καθως σου δινουν οντως την αισθηση πως εισαι σε κελαρι. Οι γριφοι ολοι in concept απλα ηταν λιγο τσιμπιμενοι ως προς το βαθμο δυσκολιας αλλα ενταξει δεν ηταν κατι που μας χαλασε. Υπαρχει [spoil]. Χωροι πολλοι και αρκετα μεγαλοι. Και το acting απλα εξαιρετικο. Υπεροχοι ηθοποιοι που [spoil] Το τελος ηταν αρκετα εντυπωσιακο. Τα παιδια ΟΛΑ εκει ειναι εξαιρετικα ευγενικα και συζητησιμα, και το κρασακι που μας κερασαν παρα πολυ ωραιο. Περασαμε υπεροχα και εννοειται πως το συστηνουμε.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λιγες ωρες πριν παιξαμε το Hannibal Deditus. Ενα δωματιο που δεν περιμενα πολλα αλλα τελικα βγηκε πραγματικα υπεροχο. Ατμοσφαιρα επιβλητικη τα ηχητικα εφε εξαιρετικα και οι γριφοι ολοι in concept πολυ δυσκολοι μεν αλλα σε κρατανε σε εγρηροση και σε αγωνια. Η διακοσμηση για υπογειο ηταν πολυ καλη και ο gm μας ο Κοσμας ηταν ολα τα λεφτα, πολυ καλος, γρηγορος και με πολυ του the point βοηθειες που καταλαβαινες αμεσως πως να συνεχισεις παρακατω. Αλλα και μετα το τελους του παιχνιδιου ηταν ευδιαθετος και με πολυ ορεξη για κουβεντα και με πολυ χιουμορ.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Στις διακοπες μας αποφασισαμε να παμε στην εταιρεια COUNT TOWN να παιξουμε το HOUSE NUMBER 13. Ενα δωματιο φουλ ατμοσφαιρικο και με πολυ ωραια εισαγωγη. Οι χωροι αρκετοι και με ωραιους γριφους ολοι in concept καποιοι μετριοι και καποιοι πιο δυσκολοι. H ηθοποιος ηταν παρα πολυ καλη και ο gm ο Διονυσης ηταν πολυ καλος και με πολυ ευστοχες βοηθειες οπου χρειαζοταν και μας εβλεπε οτι κολλουσαμε. Και μετα το τελος του δωματιου ηταν ευδιαθετος και προθυμος για κουβεντα. Σε γενικες γραμμες ενα δωματιο παρα πολυ ωραιο και δυνατο για τα δεδομενα της Θεσσαλονικης.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Nosferatus λοιπον. Απο που να ξεκινησω. Με το που ανοιγει η πορτα μπαινεις αμεσως στο κλιμα, επιβλητικη ατμοσφαιρα και πολυ ωραια εισαγωγη. Διακοσμηση πολυ ωραια οπως ηταν εκεινα τα χρονια, γριφοι πολυ ωραιοι και ολοι in consept και οι βοηθειες πολυ σωστες την στιγμη που επρεπε. Το acting υπεροχο υπηρχε αρκετος τρομος οπως υπηρχαν και αρκετα jump scares, ακομα και τα κουστουμια σου προκαλουσαν τρομο. Η Ιφιγενεια πολυ ωραια δεν βγηκε στιγμη απο τον ρολο της και πολυ χαμογελαστη και ευδιαθετη μετα το τελος του παιχνιδιου. Ηλιας και Χρηστος τι να πεις τωρα γι αυτα τα δυο παιδια καταπληκτικοι και οι δυο στους ρολους τους και εξαιρετικα παιδια δεν λεω κατι αλλο, οσοι εχετε παει και τους εχετε γνωρισει καταλαβαινετε τι θελω να πω. Μπορει το δωματιο να ειναι event αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ΞΕΠΕΤΑ και σε καμια επισης περιπτωση δεν θυμιζει το hell exodus.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πηγαμε και μεις να παιξουμε την Μορα. Τι να πεις τωρα γι αυτο το δωματιο. Εισαγωγη καταπληκτικη, η διακοσμηση εξαιρετικη οι γριφοι μετριοι και καποιοι δυσκολοι ως προς το βαθμο δυσκολιας και ολοι φυσικα in concept, ειδικα καποιος που δεν τον εχουμε ξαναδει σε αλλα ecape και μας εκανε τρομερη εντυπωση. Η gm ηταν καταπληκτικη βοηθειες οπου επρεπε την στιγμη που επρεπε ευστοχες και κατατοπιστικες. Για το τελος αφησα το acting που απλα μας αφησε με το στομα ανοικτο ηταν ολα τα λεφτα. Περιμεναμε κατι δυνατο αλλα το δωματιο ανταποκριθηκε και με το παραπανω στις προσδοκιες μας. Το προσωπικο χαμογελαστο και ευγενικο αλλα ο Στελιος ειναι ολα τα λεφτα. Μας ειπε και για κατι κανουργιο που ετοιμαζει οποτε αναμενουμε για να τους ξαναεπισκεφθουμε.

Escaped
4.3 Very Good
Jun - 2020

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παιζοντας λοιπον την κοκκινοσφουφιτσα αποφασισαμε να παιξουμε και το δευτερο μερος. Εξαιρετικη εισαγωγη εως και προτοτυπη μπορω να πω. Οι χωροι αρκετα μεγαλοι και με πολυ ωραια διακοσμιση. Οι γριφοι τωρα ολοι in concept αλλα πολυ δυσκολοι σε σημειο ποu τον ελυνες και δεν ηξερες πως προχωρας για δωματιο τρομου θα τους ηθελα λιγο πιο ευκολους, και φυσικα το δωματιο δεν βγαινει χωρις την βοηθεια του gm o οποιος ηταν εξαιρετικος και οι βοηθειες του πολυ κατατοπιστικες. To acting απλα υπεροχο σε κρατουσε συνεχεια την τσιτα και ειχε και φοβερα jump scares. Ολα τα παιδια πολυ ευγενικα και χαμογελαστα και με ορεξη για κουβεντα.

Escaped
4.7 Excellent
Jun - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πηγαμε και μεις να παιξουμε το hersey,πρωτο δωματιο μετα την καραντινα. Ωραιο δωματιο ενδιαφερον και με ατμοσφαιρα. Με 2 χωρους εναν εξωτερικο που πρωτη φορα το συναντας σε δωματιο και εναν εσωτερικο που ειχε και πιο πολυ ενδιαφερον. Ωραιοι οι γριφοι ολοι in concept και ευκολοι σχετικοι ως προς το βαθμο δυσκολιας. Περασματα πολυ ωραια που δεν φανταζοσουν οτι αυτο ειναι περασμα. Μια ηθοποιος υπεροχη δεν εχω λογια ολα τα λεφτα, μας εκανε και γελασαμε δεν βγηκε στιγμη απο τον ρολο της και οι βοηθειες της ηταν πολυ ευστοχες με πολυ ωραιο τροπο. Εν κατακλειδι ενα δωματιο που δεν σου μενει αλλα σιγουρα πρεπει να το επισκεφθεις και θα περασεις καλα.

Escaped
4.0 Very Good
Jan - 2020

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Παιξαμε και εμεις το The Front *Isolation mode*. Ενα δωματιο που ξεκιναει πολυ ωραια γιατι ειναι ακρως διασκεδαστικο και συνεχιζει με μια spooky κατασταση. Η διακοσμηση τιποτα το ενδιαφερον η το εντυπωσιακο και ειδικα ο τελευταιος χωρος, οι γριφοι ειναι μετριοι ως προς το βαθμο δυσκολιας τους αλλα χωρις καθοδηγηση το δωματιο δεν βγαινει γιατι οταν λυνεις κατι δεν ξερεις πως να προχωρησεις. Επισης το φιναλε ηταν αρκετα ωραιο. Η ηθοποιος πολυ καλη στον ρολο της ολα τα λεφτα, αλλα μετα το τελος του δωματιου ειχαμε καποιες αποριες πανω στο δωματιο και σε ενα γριφο και συγκεκριμενα τον τελευταιο γριφο που ακομα και τωρα που γραφω την κριτικη εχουμε τις αποριες μας. Αφου η ηθοποιος ηταν και η gm μας προφανως θα επρεπε εστω για 5 λεπτα να βγει εξω και να μιλησουμε μαζι της για να μας λυσει τις αποριες μας ωστοσο αυτο δεν εγινε. Το προσωπικο χαμογελαστο και ευγενικο.

Escaped

Response from: TimeRun Escape Rooms
Αγαπητέ Μάριε,
Όπως έγραψα και κάτω από την κριτική σας στο facebook, εκτιμάμε πολύ τα σχόλια και τις παρατήσεις σας προκειμένου να βελτιωνόμαστε. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με το προσωπικό που σας υποδέχθηκε την ημέρα του παιχνιδιού, προκειμένου να μάθω γιατί επιτρέψαμε να φύγετε με απορίες, το οποίο ποτέ δεν θέλουμε να συμβαίνει.

Ευχαριστούμε πολύ και για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, είμαι στη διάθεσή σας.

Μιχάλης από την TimeRun

5.0 Excellent
Dec - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ανημερα Χριστουγεννων δεν θα μπορουσαμε να παιξουμε κατι αλλο εκτος απο ενα Χριστουγγενιατικο δωματιο. Το δωματιο ξεκιναει απο εξω και ερχεσαι αμεσως σε επαφη με το ξωτικο. Ε απο εκεινη την στιγμη και για την επομενη 1μιση ωρα θα πεθανεις στο γελιο και δεν ειμαι καθολου υπερβολικος. Διακοσμηση παρα πολυ ωραια γριφοι αψογοι και οχι πολυ δυσκολοι(το λεω εγω που δεν ειμαι των γριφων αλλα αυτους χαιρομουν να τους λυνω) και ολοι εντος concept. Η κοπελα που ηταν το ξωτικο αλλα και και η gm μας ολα τα λεφτα σωστες βοηθεις οπου κολουσαμε και κατατοπιστηκες. Μετα το τελος του παιχνιδιου ειχαμε μια πολυ μεγαλη και ωραια συζητηση. Ευχαριστουμε πολυ για τα μπισκοτα και την σοκολατα. Ειπαμε για τοσα θεματα και ξεχασαμε να ρωτησουμε το ονομα της γι αυτο και δεν αναφερθηκα προσωπικα αλλα αμα διαβασει την κριτικη θα καταλαβει. Περασαμε ενα παρα πολυ ομορφο βραδυ και την ευχαριστουμε πολυ.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πηγαμε και εμεις να παιξουμε το Existence. Τωρα τι να πω γι αυτο το δωματιο. Με το που μπαινεις μεσα και συναντας τον μεσιτη μπαινεις αμεσως στο κλιμα. Η διακοσμηση εξαιρετικη το acting δεν υπαρχει απλα απιστευτο και οι γριφοι αρκετα δυσκολοι αλλα με σωστη καθοδηγηση βγαινουν και ολοι μεσα στο story. Ο Κωστας ως gm ηταν σουπερ σωστες και κατατοπιστηκες βοηθειες οταν και την στιγμη που επρεπε αλλα και στον ρολο του σαν μεσιτης ψαρωτικος και απολυτα πειστικος. Ο Νικος και η Ειρηνη εξαιρετικοι στον ρολο τους δεν βγηκαν εκτος ουτε για μια στιγμη. Mετα το τελος του παιχνιδιου ειχαμε μια πολυ μεγαλη κουβεντα με τον Νικο και τον Κωστα. Τα παιδια εχουν διαθεση για κουβεντα εχουν χιουμορ και αγαπανε πραγματικα αυτο που κανουν και φαινεται. Κωστα εσενα σε αγαπησαμε λιγο παραπανω ξερεις εσυ. Συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια.

Escaped
0.5 Very Poor
Dec - 2019

Puzzles / Quests

0.5

Atmosphere / Plot

0.5

Staff / Gamemaster

0.5

Πρωτη φορα βαθμολογω τοσο χαμηλα αλλα πραγματικα δεν αξιζει για παραπανω. Πηγαμε και εμεις εχθες να παιξουμε το freak αλλα αποδεικτηκε πολυ κατωτερο των προσδοκιων μας. Διακοσμηση μηδεν τιποτα το ιδιαιτερο ηχητικα εφε απλα ουρλιαχτα που σου εσπαγαν τα νευρα και τοσο δυνατα σε ενταση που οταν μας εδινε βοηθεια ο gm μας ο Πανος του λεγαμε συνεχεια επανελαβε και επανελαβε. Οι γριφοι ολοι εκτος concept ουτε ενας μεσα στο story που επρεπε να μυρισεις τα νυχια σου για να τους λυσεις. Δεν μπορεις να λες πως το δωματιο ειναι τρομου και να μου εχεις τοσο δυσκολους γριφους. Εμας γριφοδωματιο μας φανηκε παρα τρομου. Ο Πανος δεν μας εδινε βοηθειες ευστοχες και ουτε βοηθουσε πολυ, και αφου βλεπει πως κολλαμε για πανω απο 20 λεπτα αντι να μας σπρωξει να δουμε εστω το acting απλα καθοτανε και μας κοιταγε. Επισης η τιμη (3 ατομα 22Ε). Η τιμη αυτη ειναι πολυ υψηλη γι αυτα που σου προσφερει το δωματιο. Το μονο θετικο ηταν η Βικυ που μας υποδεχτηκε οταν πηγαμε και ηταν προσχαρη χαμογελαστη και με ορεξη για συζητηση και φυσικα η Ηβη.

Locked
4.7 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Εχοντας επικσεφθει το medium ηδη μια φορα στο Exodus, αποφασισαμε να το επισκεφθουμε και μια δευτερη φορα. Αυτη η φορα ηταν πολυ καλυτερη απο την πρωτη. Διακοσμηση εξαιρετικη που σε εβαζε αμεσως στο κλιμα, γριφοι παρα πολυ ωραιοι και ολοι in concept και μια ηθοποιος απλα αστερι. Οπως την πρωτη φορα ετσι και τωρα απογειωσε το δωματιο με την ερμηνεια της. Ηταν ετοιμολογη και δεν αφηνε τιποτα να πεσει κατω. Κοινως περασαμε τελεια και οσοι δεν εχετε παει σπευσατε.

Escaped
4.3 Very Good
Nov - 2019

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετα το mary celest επισκεφθηκαμε και το KATHARSIS - Caves Of Banjul. Με το που μπαινεις μεσα, μπαινεις κατευθειαν στο κλιμα και η κοπελα που σε υποδεχεται βοηθαει πολυ σε αυτο. Ατμοφαιρα καταπληκτικη, σκηνικα πολυ ωραια αλλα οι γριφοι ηταν αρκετα δυσκολοι θα τους προτιμουσα λιγο πιο ευκολους. Το acting ηταν καλο και το φιναλε πολυ εντονο και αγχωτικο. Χωρις βοηθειες και κυριως χωρις καθοδηγηση το δωματιο δεν βγαινει. Το προσωικο οπως παντα πολυ ευγενικο και χαμογελαστο. Περιμενουμε και το 3ο μερος με μεγαλη αγωνια.

Escaped
4.0 Very Good
Oct - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Μετα το the haunted box επιστρεψαμε για το The mine. Ενα ωραιο δωματιο με μονο ενα λουκετο και απειρους αυτοματισμους κατι που του δινει αρκετα points. Ενα απλο κατα την γνωμη μου γριφοδωματιο με πολυ δυσκολους γριφους θα προτιμουσα να ειναι ενα τσικ πιο ευκολοι και χωρις καμια αγωνια και ιδιαιτερη κορυφωση οπως ειχα διαβασει στα πολλα σχολια. Καποιοι απο τους γριφους ηταν αρκετα ενδιαφερον. Το τελος του δωματιου απλα εξαιρετικο δεν εχω λογια ενα φιναλε ολα τα λεφτα. Η gm μας ηταν ευγενικη και χαμογελαστη με πολυ καλες βοηθειες ευστοχες και κατατοπιστικες. Οπου χρειαζοτανε μας εσπρωχνε. Αλλωστε το συγκεκριμενο δωματιο δεν βγαινει χωρις βοηθειες και καθοδηγηση. Σε γενικες γραμμες περασαμε ενα ομορφο βραδυ.

Escaped
3.8 Very Good
Oct - 2019

Puzzles / Quests

2.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Παιξαμε και εμεις το escape the car-killer. Ενα δωματιο που περιμεναμε πως και πως να το παιξουμε αλλα δεν μας αφησε και πληρως ικανοποιημενους. Η εισαγωγη εξαιρετικη και αγχωδης. Η διακοσμηση τιποτα το σπουδαιο. Οι γριφοι πολυ δυσκολοι για δωματιο τρομου θα επρεπε να ειναι πιο ευκολοι και η δυσκολια που υπαρχει με το φως ανεβαζει τον βαθμο δυσκολιας. Δωματιο που χωρις βοηθεια δεν βγαινει με τιποτα. Οι βοηθειες αργουσαν λιγακι να ερθουν και δεν ειχαμε μια ενδειξη εναν ηχο η κατι να μας προειδοποιει πως θα ερθει βοηθεια. Δεν λεω κατι παραπανω για να μην κανω spoil, αλλα οταν ερχοταν βοηθεια απο την gm ηταν κατατοπιστικη. Το acting φοβερο δεν ηξερες απο που θα σου πεταχτει. Τρομαξαμε εμεις που γενικα δεν τρομαζουμε ευκολα εκει τρομαξαμε ουργιαξαμε αλλα και γελασαμε. Ενας ηθοποιος φοβερος τον γνωρισαμε μετα το τελος του παιχνιδιου πολυ ευγενικος και ευδιαθετος(δυστυχως δεν ξερω το ονομα του ξεχασα να το ρωτησω χαχα) Τα ηχητικα εφε δυνατα και συνεχεια σε εχουν στην τσιτα ακομη και χωρις την παρουσια του ηθοποιου. Επισης ενα ακομα αρνητικο ειναι πως το δωματιο τελειωνει πολυ αποτομα θα μπορουσε να εχει εκει ακομα κατι για να κανει την εξοδο πιο εντυπωσιακη. Αποδασαμε μεν αλλα δεν το ευχαριστηθηκαμε οσο θα θελαμε. Περιμεναμε πολλα περισοτερα.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πω τωρα εγω γι αυτο το δωματιο, οτι και να πω θα ειναι πραγματικα λιγο εαν δεν πατε να το ζησετε. Το δωματιο εχει μια πολυ καλη εισαγωγη και μια ακομα καλυτερη εξοδο. Γριφοι μετριοι προς δυσκολοι και ολοι σχετικοι με το στορυ. Το δωματιο δεν βγαινει χωρις καθοδηγηση και βοηθεια απο τον gm. Ο gm μας ηταν πολυ καλος βοηθουσε οπου κολλουσαμε και οπου χρειαζομασταν σπρωξιμο. Οι βοηθειες του ηταν ευστοχες και κατατοπιστικες. Τα ηχητικα εφε εξαιρετικα σε εχουν συνεχεια στην τσιτα ακομα και χωρις την παρουσια της ηθοποιου. Τελος το acting τι να πεις γι αυτην την κοπελα και τι
δεν εκανε φοβερη δεν βγηκε στιγμη απο τον ρολο της πεταγοταν απο τα πιο ακυρα σημεια τρομαξαμε φουλ αλλα γελασαμε κιολας και περασαμε ενα υπεροχο βραδυ. Οσοι εχετε δει και την ταινια θα το ζησετε και με το παραπανω. Η Ηλιανα που μας υποδεχθηκε φοβερη κοπελα προσχαρη χαμογελαστη και με χιουμορ και μετα το τελος του παιχνιδιου ειχαμε πια παρα πολυ ωραια συζητηση. Κριμα που δεν ειχαμε επιλεξει τελευταια κρατηση για να ειχαμε και λιγο παραπανω χρονο να συζητησουμε. Ειναι δωματιο που μπαινει σιγουρα στα top 3 και εννοειται πως το ξαναεπαιζα ανετα.

Escaped
1.5 Poor
Sep - 2019

Puzzles / Quests

1.0

Atmosphere / Plot

2.0

Staff / Gamemaster

1.5

Πηγαμε και μεις εχθες να παιξουμε το HORROR HOTEL | The Experiment αλλα απογοητευτηκαμε πληρως. Οτι χειροτερο εχουμε συναντησει. Να ξεκινησω με το οτι τα 25 ευρω για τα 3 ατομα(εμεις το παιξαμε με εκπτωση 10% παλι καλα) που ζηταει ειναι υπερβολικα ακριβα γι αυτα που σου προσφερει το δωματιο. Ειχαμε διαβασει για μια προτοτυπη και ωραια εισαγωγη εμεις δεν ειδαμε καμια προτοτυπια αντιθετως αυτο που εμεις ειδαμε το εχουμε δει δεκαδες φορες. Ενα δωματιο που δεν θυμιζε σε τιποτα ξενοδοχειο. Διακοσμηση μηδεν πεταμενα πραγματα δεξια και αριστερα και σε ορισμενες φασεις επρεπε να σερνομαστε οπως τα σκουλικια. Στον πρωτο χωρο αναγκαστικα θα κανω spoil για να εξηγησω επρεπε [*** Spoil ***]. Επισης το απολυτο σκοταδι, δεν μπορεις να με βαζεις να ψαχνω και ενα εχω να λυσω και γριφους και να μην βλεπω ουτε την μυτη μου. Γριφοι τελειως ασυνδετοι μεταξυ τους και δεν ηταν καθολου μεσα στο story. Ο gm μας εδινε καλες βοηθειες γιατι αλλιως το δωματιο δεν βγαινει με τιποτα αλλα προφανως δεν μας παρακολουθουσε γιατι μας εδινε βοηθειες σε πραγματα που ηδη ειχαμε βρει. Ελεγε για πολλους ηθοποιους τους 2 τους ειδαμε μονο μια φορα και στην ουσια το acting ειναι ο ρεσεψιονιστ που μαλλον ηταν και ο gm και ο [***spoil***]. Μιας και ανεφερα για το acting το οποιο δεν μας αρεσε καθολου. Καμια λογικη να [***spoil***] και να σε κυνηγαει οταν δεν βλεπεις τιποτα και επικρατει σχεδον απολυτο σκοταδι. Τραυματιστηκαμε και οι 3, ο ηθοποιος μετα το τελος του παιχνιδιου μου ζητησε συγγνωμη (γιατι ειχα ενα θεμα με τον αυχενα μου) και ενω του ειπα να με κραταει πιο μαλακα εκεινος συνεχιζε να πιεζει πιο δυνατα με αποτελσμα να εκνευριστω ενω του ειχα πει σε παρακαλω πιο σιγα γιατι εχω θεμα μου ζητησε συγγνωμη και δεν του ειπα κατι γιατι ηξερα πως ειναι στον ρολο του. Ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι του και ουτε με νοιαζει εαν [***spoil***], ισα ισα που ηταν και ωραιο κιολας, και γι αυτο αλλωστε διαλεγουμε σαν ομαδα τετοια δωματια για να τα ζουμε, αλλα οταν ο αλλος σου λεει ευγενικα πως εχεις ενα θεμα πρεπει να το σεβεσαι και οχι να συνεχιζεις. Βοηθειες οι οποιες δεν ακουγονταν καθαρα ειδικα στον τελευταιο χωρο και επρεπε να μας επαναλαμβανει συνεχεια τι ελεγε, Ημουν τοσο ξενερωμενος και κουρσαμενος οπως ολη η ομαδα βεβαια που δεν ειχα καμια διαθεση να μιλησω και να πω τι μου αρεσε και τι οχι εκεινη την στιγμη. Ενα δωματιο που πηγαμε με την καλυτερη διαθεση και περιμενοντας πολλα που εν τελει αποδειχθηκε το χειροτερο δωματιο. Ενα συγκεκριμενο σημειο μας αρεσε μονο και οτι ειχε ατμοσφαιρα.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρωτη μας επισκεψη στην εταιρια The Box και οι εντυπωσεις μας ηταν οι καλυτερες. Παιξαμε λοιπον το the huanted. Το δωματιο ανταποκριθηκε και με το παραπανω στις προσδοκιες μας. Ειχε πολυ παρατηρητικοτητα οι γριφοι μετριοι προς δυσκολοι ως προς τον βαθμο δυσκολιας. Σιγουρα θελει καθοδηγηση το δωματιο αλλιως δεν βγαινει. Διακοσμηση εξαιρετικη μεσα στο story οπως και οι γριφοι αλλωστε. Και φυσικα ειχε και πινελιες που το εκαναν ακομα καλυτερο. Ο Σταθης σαν gm ηταν καταπληκτικος με ευστοχες και κατατοπιστικες βοηθειες και μετα το τελος του παιχνιδιου ειχαμε μια παρα πολυ ωραια συζητηση. Το συστηνω ανεπιφυλακτα. Σας ευχαριστουμε για το υπεροχο βραδυ και σιγουρα θα επιστρεψουμε για τα υπολοιπα δωματια σας.

Escaped
4.0 Very Good
Sep - 2019

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πηγαμε και μεις να παιξουμε το geneis. Πολυ ενδιαφερουσα και ωραια εισαιγωγη με ωραια περασματα και ωραιους μηχανισμους. Στην σελιδα της εταιριας αναφερεται πως οι παικτες πρεπει να ειναι απο 3 εως 5. Θεωρω πως το 5 ειναι παρα πολυ διοτι υπαρχουν αρκετοι χωροι οι οποιοι ειναι στενοι και μικροι. 3 mαχ 4 ατομα ειναι οτι πρεπει. Εμεις ημασταν 5 ατομα και πολλες φορες δεν ειχαμε τι να κανουμε. Το σκοταδι υπερβολικο μεχρι σε σημειο που δεν βλεπαμε να βαλουμε τον κωδικο στο λουκετο, και οι βοηθειες απο την gm μας ηταν καλες και ευστοχες αλλα δεν ακουγαμαι σχεδον τιποτα λογων των πολυ δυνατων εφε και επρπεπε να τις επαναλαμβανει συνεχεια. Το acting αδιαφορο χωρις ουσια με 2-3 εμφανισεις μονο. Θα προτιμουσα να ειχε πιο εντονο acting κατι που επισημαναμε ολη η ομαδα στο τελος. Δεν θα το χαρακτηριζα τρομου αλλα ατμοσφαιρικο. Τα παιδια που το τρεχουν πολυ ευγενικα και με χιουμορ και ενδιαφερονται να ακουσουν τις γνωμες μας και τι ακριβως δεν μας αρεσε. Στα 5 ατομα επισης 18 ευρω ειναι παρα πολλα γι αυτα που σου προσφερει το δωματιο. Ειναι παρα πολυ ακριβο.

Escaped
4.3 Very Good
Aug - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Επισκεφθηκαμε και εμεις το σπιτι της μαγισσας. Ενα δωματιο ωραιο αλλα δωματιο που σιγουρα δεν σου μενει. Πολυ ωραια εισαγωγη η διαχειριστρια εξαιρετικη σε βαζει απευθειας στο κλιμα. Οι γριφοι ηταν σχετικα καλοι μεσα στο story και σε βαθμο δυσκολιας μετριοι προς δυσκολοι. Η μαγισσα ειχε πολυ ωραιο μακιγιαζ και αρκετα καλη στον ρολο της. Θα μπορουσε να εχει εναν χωρο ακομα καθως το δωματιο τελειωνει πολυ αποτομα. Η κοπελα που μας υποδεχτηκε που ηταν και η διαχειριστρια οταν τελειωσε το παιχνιδι δεν βγηκε απο τον ρολο της και αυτο δεν μας αρεσε διοτι δεν σου αφηνε περιθωρια για περαιταιρω συζητηση. Εν κατακλειδι ωραιο δωματιο αλλα μεχρι εκει. Του ελειπε αυτο το κατι.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ολοκληρωσαμε ολα τα VR στο mindtrap της Νεας Σμυρνης και ηταν και τα 4 εξαιρετικα. Ειναι κατι διαφορετικο που σιγουρα πρεπει να το ζησεις. Ο gm μας ο Νικος εξαιρετικο παιδι και παρα πολυ ωραιος τυπος.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πηγαμε και μεις χθες να παιξουμε το Hell Εxodus. Οτι και να πω θα ειναι πραγματικα λιγο εαν δεν πας να το ζησεις. Το παιχνιδι ξεκιναει με το που ανοιξει η πορτα και σε υποδεχεται το δαιμονιο, σε βαζει αμεσως στο κλιμα. Γριφοι μετριας δυσκολιας ολοι σχετικοι ομως με την ιστορια οι χωροι αρκετοι και μεγαλοι και ενα acting ολα τα λεφτα. Η διακοσμηση επισης αρκετα καλη και πειστικη για να καταλαβεις πως βρισκεσαι στην κολαση. Μετα το τελος του παιχνιδιου ειχαμε μια παρα πολυ μεγαλη συζητηση με τον Ηλια και τον Χρηστο. Τα παιδια ειναι πολυ ευγενικα συμπαθεστατα και με τρομερο χιουμορ. Οσοι δεν εχετε παει ακομα σπευσατε. Ενα δωματιο που πραγματικα σου μενει και ενα δωματιο που σιγουρα θα ξαναεπαιζα.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα δωματιο απλα υπεροχο δεν εχω λογια. Θα ξεκινησω απο τα γενικα ενας πολυ ωραιος χωρος αναμονης και ολα πεντακαθαρα. Το παιδι στην υποδοχη ευγενικο και χαμογελαστο. Στα του δωματιου τωρα. Οι γριφοι αρκετοι και ειναι μετριας δυσκολιας εως αρκετα δυσκολοι θελει πολυ καλη παρατηρητικοτητα καλο ψαξιμο και φυσικα πολυ καλη συνεργασια. Ολοι οι γριφοι ειναι σχετικοτατοι με το story. Διακοσμηση εξαιρετικη κολλαγε με το story του δωματιου ειχε πολλους ωραιους και μεγαλους χωρους. Ηχητικα εφε τελεια σε κρατουσαν συνεχεια στην τσιτσα. Ενας gm απλα τελειος. Ο Κωτσας μας εβαλε αμεσως στο κλιμα του δωματιου πολυ ευστοχες οι βοηθειες του χαμογελαστος προθυμος για κουβεντα. Ηταν παρα πολυ καλος. Οσοι δεν εχετε παει ακομα να πατε και με την προσφορα που εχει σιγουρα αξιζει.

Escaped
5.0 Excellent
May - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πηγαμε και μεις χθες και επισκεφθηκαμε τα Τσουφακια. Τι να πεις τωρα γι αυτο το δωματιο. Οτι και να πω θα ειναι πραγματικα λιγο εαν δεν πας να το ζησεις. To παιχνιδι ξεκιναει με το που ανοιξει η πορτα και ο Στελιος σε βαζει αμεσως στο κιλμα του δωματιου και πραγματικα ειναι πολυ ψαρωτικος σε σημειο που σε φοβιζει. Στα του δωματιου τωρα γριφοι δυσκολοι αλλα με τον Στελιο σαν gm ειχαμε απογη καθοδηγηση και λυναμε ευκολα τους γριφους, διακοσμηση αρκετα ωραια ατμοσφαιρα φανταστικη και τα ηχητικα εφε καταπληκτικα. Εχει αγωνια τρομο χαλαρο τρεξιμο και εισαι συνεχεια στην τσιτσα. Πιστη αντιγραφη της ταινιας που πραγματικα ειναι δυσκολο να αντιγραψεις τοσο πιστα μια ταινια και να την αποτυπωσεις σε er. Ο Γιαννης σαν Freddy υπεροχος ηταν ολα τα λεφτα. Μετα το τελος του παιχνιδιου ειχαμε μια μεγαλη κουβεντα με τα παιδια και μιλησαμε για ακρετα πραγματα, Ειναι επαγγελματιες και οι 2 και αγαπανε αυτο που κανουν και πραγματικα ειναι απο τα παιδια αυτα που πρεπει να υπαρχουν στον χωρο των er. Στελιο και Γιαννη σας ευχαριστουμε πολυ!!!!!!

Escaped
4.2 Very Good
Apr - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

2.5

Επισκεφθηκαμε και μεις την εταιρια για να παιξουμε το insidius! Ενα αρκετα ωραιο δωματιο που ξεκιναει με το που ανοιγει η πορτα. Η ατμοσφαιρα εξαιρετικη σε κραταει στην τσιτα οτι κατι θα σου πεταχτει κατι θα σε πιασει. Τα ηχητικα εφε πολυ καλα χωροι αρκετοι και μεγαλοι. Γριφοι δυσκολοι και αρκετοι αλλα με σωστη καθοδηγηση απο τον gm που εμεις την ειχαμε βρισκεις αμεσως τις λυσεις. Ο ηθοποιος εξαιρετικος στο ρολο του.Αυτα τα θετικα. Παμε και στα αρνητικα: Οταν αποδρασαμε απο το δωματιο ηρθε ενα κυριος εκεινος που μας υποδεχθηκε και στην αρχη του παιχνιδιου αλλα ισα ισα που ακουγες τι ελεγε σαν να βαριοταν να μιλησει
Βγαινει και μια κοπελα μετα απο λιγα λεπτα εσωσε καπως την κατασταση πιο ομιλητικη και προσχαρη με χαμογελο. Καποια στιγμη εμφανιζεται και ο ηθοποιος και του λεμε γεια σου εσυ ησουν που μας επιανες τα ποδια; με χιουμοριστικη διαθεση το ειπαμε και εμενα υφος λες και του σκοτωσαμε την μανα εγω; κανεις λαθος δεν ξερω για τι πραγμα μιλας... Υφος τελειως ειρωνικο και καθοταν απεναντι με τα χερια στις τσεπες. Κανενας απο το προσωπικο δεν μας συστηθηκε πραγμα το οποιο γινεται σε ολα τα er. Το προσωπικο δεν μας κερδισε μας φανηκαν ψυχροι και αδιαφοροι(με εξαιρεση την κοπελα οπως ανεφερα παραπανω). Στο δωματιο το απολυτο σκοταδι 4 ατομα με ενα φακο αυτο δεν γινεται ειναι κουραστικο και πρεπει ολοι να ειμαστε πανω απο ενα σημειο. Τα σηνικα τελειως φθηνα τιποτα το ιδιαιτερο. Καινουργιο δωματιο 1 μονος αυτομαστισμος και μετα μονο λουκετα λουκετα λουκετα.Επισης 21 ευρω στα 4 ατομα δεν τα αξιζει το δωματιο. Περασα αρκετα καλα αλλα περιμενα πολλα παραπανω.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πηγαμε και μεις και παιξαμε το ERICS WILL. Ενα δωματιο απλα υπεροχο. Το story ξεκιναει απ εξω και με το που ανοιγει η πορτα μπαινεις αμεσως στο κλιμα. Οι χωροι αρκετα μεγαλοι πολυ ωραια περασματα και η διακοσμηση σχετικη με την ιστορια. Τα μουσικα εφε σε κανουν να εισαι συνεχως στην τσιτα οτι κατι θα σου πεταχτει. Οι γριφοι ειναι αρκετα δυσκολοι αλλα με λιγη καθοδηγηση βγαινουν και ειναι σχετικοτατοι με το story. Το acting απλα δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψω οτι και να πω θα ειναι πραγματικα λιγο. Πηγαινετε απλα να το ζησετε. Ολα τα παιδια εκει φανταστικα γνωριστηκαμε μιλησαμε και δειξαν πραγματικα ενδιαφερον οταν τους λεγαμε πως μας φανηκε το δωματιο. Ενα μεγαλο ευχαριστω ιδιαιτερα στον Σταυρο που γνωριστηκαμε λιγο καλυτερα και καναμε και μια πολυ ωραια κουβεντα. Συγχαρητηρια παιδια για την καταπληκτικη δουλεια!!!

Escaped

Boogeyman


1:02:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 4
   100.0 %
Freedom Pass

PANDEMONIUM


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

Curse


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 8
   94.1 %
Horror
Actor
Action
Running

GUSTAVE EIFFEL


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Freedom Pass
Murder Mystery

SECRET OF THE ASYLUM


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   96.9 %

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

The Play Room


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
   100.0 %

The Play Room


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
   100.0 %

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Freedom Pass

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   94.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

   Team
3 heroes :
ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

DEVIL’S NIGHT


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller

THE CELLAR


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

Hannibal Deditus


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   76.1 %
Horror
2 Trophies

HOUSE NUMBER 13


1:15:00

   75 Minutes
   2 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Freedom Pass

NOSFERATUS


2:00:00

   2 Hours
   4 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Available Until: 07/09/2020

The Legend of Mora


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

The Wolf


1:40:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

HERESY


1:17:00

  Trophies they Won!

Found the Eternity Elixir Found the Eternity Elixir

   90 Minutes
   2 - 5
   94.1 %
Actor
Psychological Thriller
3 Trophies

The Front *Isolation mode*


1:27:00

  Trophies they Won!

Confronted Confronted

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Comedy
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Holy Shit!


1:30:00

  Trophies they Won!

Τα μπαλάκια του Άη Βασίλη Τα μπαλάκια του Άη Βασίλη

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Actor
Comedy
Christmas
1 Trophy
Available Until: 12/01/2020

The Existence


1:25:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

FREAK


  Locked

   100 Minutes
   3 - 7
   94.6 %
Actor
Psychological Thriller

Fortune Teller - The Return


1:15:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Comedy
Freedom Pass

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:39:21

   100 Minutes
   2 - 5
   86.9 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

The MINE Box


1:20:00

  Trophies they Won!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!

   80 Minutes
   3 - 6
Adults Only
Freedom Pass
5 Trophies

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Freedom Pass

El Exorcista


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
Adults Only
Freedom Pass

HORROR HOTEL | The Experiment


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video
Psychological Thriller
Available Until: 21/07/2020

The HAUNTED Box


59:59

  Trophies they Won!

Free the lost soul! Free the lost soul!
Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
 Dared to visit! Dared to visit!

   1 Hour
   2 - 5
Score
Freedom Pass
5 Trophies

Genesis


1:40:00

  Trophies they Won!

Don't get bitten Don't get bitten
  QR-Code

   100 Minutes
   2 - 5
   96.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:16:00

   80 Minutes
   2 - 5
   97.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Freedom Pass

HELL EXODUS


1:10:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

Space Station Tiberia


40:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
  Video
Freedom Pass

The Cromwell Street


1:08:00

  Trophies they Won!

Successful Mail Delivery Successful Mail Delivery

   70 Minutes
   2 - 6
   67.9 %
Actor
4 Trophies

Never Sleep Again


1:20:00

   90 Minutes
   3 - 5
   94.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

INSIDIOUS


1:18:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Freedom Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Freedom Pass


Won

Nov - 2021

Heeeelppp!!!

Nov - 2021

We are Locked! Or not?

Jul - 2021

You Escaped from the Mount Massive Asylum.

Jul - 2020

Κατάφερες να σώσεις την ψυχή τής μαντισσας...! Τώρα είναι η σειρά της part 2 coming soon !


Creator: Giannis Papanikolas
Jul - 2020

All we really need!


Creator: Kostas Paparousakis
Jun - 2020

Congrats! You found the Eternity Elixir!

May - 2020

Κατάφερες να βρείς τον Δολοφόνο!

May - 2020

Enjoy the Quarantine!


Creator: Sophia Kontiza
Jan - 2020

Εκείνη κρατάει ένα καλά κρυμμένο μυστικό και θα κάνει τα πάντα για να μην το πάρεις στα χέρια σου. Αν τα καταφέρεις, το τρόπαιο αυτό σου ανήκει.

Dec - 2019

Εσύ χάιδεψες τα μπαλάκια του Άη Βασίλη???

Oct - 2019
Oct - 2019
Sep - 2019

Τουλάχιστον ένας από την ομάδα να μην έρθει σε επαφή ή να μην δαγκωθεί από οποιοδήποτε "ον" εκεί μέσα!

Jul - 2019

You found the correct recipient!